Anna Ankas assistent

Läste precis att klädbutiken Monki ska öppna under hösten här i Jönköping. Det öppnas tydligen en hel del butiker nu detta året, vilket är jätte roligt eftersom det behövs lite nya fräscha butiker här. Håller ni inte med mig?

Men just nu sitter jag hemma hos min familj och myser, jag kollade tidigare ikväll på Anna Ankas assistent och nu sitter vi och kollar på fotboll. Men efter fotbollen kommer min sambo förbi och hämtar mig. Då blir det en promenad hem och sen massa mys med honom. För imorgon åker han iväg i fyra dagar och det innebär att jag är själv hemma i våran lägenhet. Men nu får jag börja vänja mig, för som jag sagt tidigare så gillar jag inte att sova själv. Fast det ska nog gå bra ; )


Tränat

Kom hem från gymmet nu, det blev 50 min kondition och benen och rumpan som fick sig en rejäl omgång idag ; ) Det var inte lika mycket folk på friskis som det brukar vara runt 15.30, så det var himla skönt och träna idag. Jag skulle egentligen träffat Johanna nu under kvällen, men det blir tyvärr inte så. Fast vi ska ses imorgon istället, då det blir utgång på Club Caj . . . Det lär nog bli lika galet som förra veckan. (haha) Istället tillbringar jag kvällen hos min Mamma, då hon ville att jag skulle komma till henne och ta en fika. Men först ska jag städa.

Skriver mer senare!

Blogawards 2010

Idag fick jag ett roligt brev i brevlådan från Veckorveyn, det innehöll det nya numret av Veckorevyn och även en lapp där det stod att Blogawards 2010 är stämplad den 25 september 2010. Tack VR!



LEDIG.

Idag är jag ledig också, vilket är jätte skönt. Jag skulle egentligen åkt och tränat i morse, men jag håller på och tvättar. Så det får bli framåt eftermiddagen istället  . . . Senare ska jag troligtvis möta upp Lovisa och några av tjejerna för och fixa lite och ikväll ska jag träffa Johanna. Låter som en väldigt bra dag!

Förresten, jag läste precis på jnytt.se att Mango troligtvis kommer att komma till Jönköping, är det någon mer än jag som tycker det är bra? ; )


SOFIS MODE



Jag köpte med mig Sofis mode när jag promenerade hem innan,
så det blir nog lite kvällsläsning sen. GOD NATT ALLIHOP!

Tv

Hemma från en super mysig kväll på Oleary's med tjejerna. Det blev presentutdelning, massa prat, skratt och god mat. Men nu ska jag krypa ner framför tvn med myskläder och bara ta det lugnt med älsklingen, sen blir det läggdags. För imorgon ska jag upp tidigt för och träna på friskis . . .



Oleary's

Jag har precis fixat mig inför kvällen, jag och
tjejerna har bokat bord på Oleary's vid 18.30.
Vi ska nämligen fira Madde som fyller 20 år idag, ett
stort grattis till henne. Det kommer bli en riktigt mysig kväll!


Bild: En kväll i februari, jag och Madde.


Salong Kronan

Hej solstrålar. Jag sitter nu med slingfärg i håret hos min frisör på Salong Kronan. Det ska bli skönt och bli fin i håret igen! Innan idag var jag och tränade på friskis vid 07.30 och körde ett tufft konditionspass idag. Sen åkte jag hem och fixade iordning mig för och gå ner till stan med min fina Robin, Sanna och Joakim. Det blev en runda på stan och sen lunchade vi på Karlssons. Vilket var himla trevligt! Skriver mer när jag är hemma igen . . Ha en bra dag allihop, kärlek!

Uppdate i bilder:



07.15

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon blir det ett
hårt träningspass på friskis vid ca 07.15. Jag är även
ledig i tre dagar nu framöver, vilket är riktigt skönt.

GOD NATT ALLIHOP!

07.15

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon blir det ett
hårt träningspass på friskis vid ca 07.15. Jag är även
ledig i tre dagar nu framöver, vilket är riktigt skönt.

GOD NATT ALLIHOP!


Måndag

Ny vecka med nya möjligheter. Jag kom precis hem från jobbet, har jobbat idag mellan 13.30-21.30. Innan dess var jag ute och powerwalkade och sen umgicks jag bara med Robin. Men nu ska jag ställa mig och laga lite mat så det finns tills imorgon och Robin vill äta nu när han kommer hem från träningen. Återkommer med bättre uppdatering imorgon, då jag även är ledig. Kärlek!


Ensamt

Jag har varit hemma ett bra tag nu, det var rätt segt och jobba ikväll. Men Lovisa och Jenny kom förbi en liten sväng och pratade, så då gick tiden lite fortare som tur va . . . Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, kom hem strax efter halv tio. Är även ensam hemma, då min sambo är på tentafest. Men nu så hoppas jag på och få skypa lite med min underbara vän Emmie. Ha en fortsatt trevlig kväll allihop!


Mulberry Bayswater



Jag har fått många frågor om vart jag köpt min väska?

Jag köpte den i år när jag var i Thailand och jag älskar den.
Jag ångrar nu i efterhand att jag inte köpte en i brunt också.
Fast det får bli en av mina första köp nästa gång jag åker till dit ; )

Sunday

Hej allihop! Höll på och glömma att ställa om klockan igår när jag kom hem, men det gjorde jag inte. Äntligen går det mot ljusare tider! Jag gick upp för ca en timme sen, det var riktigt skönt och sova ut idag. Gårdagens utgång var helt okej, den var väldigt lugn för min del och den slog dock inte torsdagens utgång. Men alla gånger kan det inte vara helt hundra, fast kul var det ändå och det blev en trevlig förfest, med mycket skratt och spel. Nu ska jag plocka lite här hemma och äta en sen frukost . . Senare idag blir det jobb mellan 15.30-21.30, Kärlek!

Kvällen i bilder:





UTGÅNG!



Ses vi ute i vimmlet? ; )

LÖRDAG

Är hemma från jobbet nu och har precis fått i mig lite mat.
Jag tänkte faktiskt ta en powernap nu, för jag är så sjukt trött!
Behöver få lite nya krafter till kvällen, då det blir utgång med tjejerna.





Workie!

Godmorgon allihop! Gårdagen bestod av myskväll med min underbara pojkvän, vi lagade god mat (klytpotatis, oxfilé, sås och sallad) och kollade på Let's Dance. Mattias vann, vilket jag tycker han förtjänar + att deras show nummer var grymt.

Men idag var det inte roligt och gå upp tidigt, fast måste man så måste man ; ) Även fast man inte har sovit så jätte bra inatt . . . Jag börjar jobba vid 08.30-13.30 idag, det ska bli så skönt med en kort arbetsdag. Återkommer efter det, ha en bra dag. Kärlek!

Bjuder på tre bilder från igår kväll:



Bilder från gårdagens utgång





Fredagsmys

Nu ska jag möta upp min kärlek, vi ska handla lite god mat tills ikväll.
Sen blir det bara mys hela kvällen, han är världens bästa pojkvän . .


Friday

Det är fredag och solen skiner, vilket är hur skönt som helst! Gårdagens utgång på Club Caj blev riktigt lyckad, jag hade så himla roligt. Johanna gumman tack för en bra kväll! (lägger upp massa bilder senare) Nu på förmiddagen har jag tagit en frukost/fika med min vän Nina, det var jätte roligt och se henne för jag har inte träffat henne på 3 månader. Men nu är jag hemma hos mina föräldrar, jag ska nämligen ner till stan med min käre bror för och hjälpa honom och leta efter ett par vårskor. Återkommer efter det, ha en underbar dag allihop!


Jag och min tvillingbror

Time to work

Godmorgon solstrålar! Vaknade till klarblåhimmel och det ser ut som det kommer bli rätt bra väder idag. Iallafall nu vid tjugo i sex på morgonen . . . Nu har jag precis fått i mig lite frukost, vilket inte är det lättaste såhär tidigt på morgonen, men nu är det dags för jobb mellan 07.00-ca14.00 (ska jobba över också). Sen ska jag ta en rask promenad hem från Ekhagen till Torpa och ikväll blir det utgång med Johanna på Club Caj. Ha en underbar dag allihop!


Bild: En utekväll i Thailand 2010.

Mysdag

Det blev som sagt en mysig frukostbuffé på Bernades med Johanna vid ca 09.00 och efteråt tog vi en promenad hem och hämtade bilen som hon ställde vid mig. Sen åkte vi till A6, jag fick med mig två oversize tröjor hem. Men kommer nog lämna tillbaka den randiga . . . Jag har haft en jätte mysig dag med Johanna! Sen framåt 14.00 promenerade jag från A6 till jobbet på ekhagen och nu är jag hemma igen efter 7h jobb!



(Johannas bilder)

Frukostbuffé

Godmorgon allihop! Vad jag önskade att solen sken idag, men tyvärr gör den ju inte det. Men nu håller jag på och fixar iordning mig, för vid 09.00 kommer goingen Johanna och lämnar sin bil här vid mig. Sen ska vi promenera ner mot stan för och äta en mysig frukostbuffé. Efter frukosten ska vi troligtvis gå runt munksjön om vädret håller i sig, sen blir det nog en runda på stan. För idag fick jag LÖN, vilket innerbär lite shopping och att jag bokar resa till WASHINGTON ikväll efter jobbet! Senare idag väntas jobb mellan 14.20-21.30 . . . Nu ska jag fortsätta fixa iordning mig, så jag är klar när Johanna kommer. Ha en bra dag!

Behöver tips!

Kära läsare, behöver er hjälp!

Är det någon som vet något riktigt mysigt

spahotell som man kan åka till över en helg? : )

Vore jätte gulligt om ni kom med förslag.


Tvkväll

Hemma från ett afrodans pass på friskis nu, jag och Johanna tröttnade ganska fort på det. Haha! Det var ingen tempo som vi trodde det skulle vara. . . Men nu har vi testat det iallafall, fast jag kommer nog hålla mig till aerobicslatin passen som är så mycket roligare. Innan passet kom Johanna hit med en påsebullar som hon hade bakat på dagen, så det blev en mysig fika och massa prat här hemma hos mig. En sak är iallafall säker och det är att kvinnan kan BAKA!

Men resten av kvällen kommer tillbringas framför tvn, eftersom det bara är bra program nu ikväll. Först är det Dating in the dark, sen Desperate Housewives och Cougar town. Ne nu ska jag hoppa in i duschen, Återkommer senare!


STÄDA

Nu ska jag städa lägenheten lite . . . Jag vill ha klart allt i vår nya lägenhet, men man kan ju inte köpa allt på en gång. Toan ska renoveras så gott det går, men det vet jag inte när det blir av än. Sen är det massa möbler som behövs köpa och lite annat. Ne nu ska jag sluta tjata och ta tag i städningen ordentligt!


Afrodans

Mitt inatten får man ett samtal från andra sidan jorden, jag blev så glad och jag ställer upp i alla lägen. Även om klockan är tio i två, det vet du. Jag saknar dig massor! Men nu vaknade jag för en liten stund sen, det blir en morgons powerwalk strax. Senare ikväll ska jag och Johanna skaka rumpa, vi ska på ett afrodans pass på friskis. Det verkar hur kul som helst, det ska bli kul och testa något nytt! Någon som testat det och kan säga vad de tyckte?


Bjuder på en härlig turist bild på Johanna och mig, Thailand 2010


Tjejsnack


Kom hem nu från en jätte mysig kväll med tjejerna, det blev en massa tjejsnack. Vilket alltid är lika roligt! Ni är bra . . . Jag har tyvärr inte haft tid och fixa med bloppisen, men förhoppningsvis gör jag det imorgon. Ska försöka hinna med det iallafall, men nu blir det film med min fina pojkvän. Hörs imorgon igen, godnatt!

Friskis & Svettis

Nu har jag städat och tänkte laga lite mat nu, sen ska jag promenera ner till friskis för och köra ett hårt träningspass. Efter jag tränat klart ska jag åka till Huskvarna för och ha måndagsmys med Lovisa och Jenny. Återkommer senare!



NEW WEEK

Ny vecka, nya tag och jag är ledig idag. Vilket är hur skönt som helst! Jag bestämde mig för och sova ut ordentligt idag, eftersom jag gått upp kl:07.00 varje dag hela förra veckan. Men idag vaknade strax efter åtta och sen dess har jag plockat här lite här hemma och nu har jag precis ätit en god frukost med min sambo. Framåt eftermiddagen blir det ett träningspass på frikis, sen ska jag umgås med mina fina vänner Lovisa och Jenny. Ha en bra dag!


Bild: Jag och fina Lovisa, nyårsafton 09-10.

Söndagsmys

Under kvällen har jag och min underbara sambo lagat mat och gått en mysig kvälls promenad runt munksjön. Resten av kvällen kommer spenderas framför tvn, just nu kollar vi på fotboll (Zlatan spelar ju). Man får ju offra sig en kväll iallafall för lite fotboll ; ) Fast jag lär somna snart ändå, för jag är så himla trött. Hörs imorgon igen, då jag troligtvis fixat en bloppis också. Håll utkik!


I'm home

Nu är jag äntligen hemma från jobbet och jag är helt färdig efter ha jobbat 6 dagar denna veckan. Men nu är jag ledig i 3 dagar framöver vilket jag förtjänar ; ) Snart tänkte jag ta en varm dusch, sen ska jag fika och ikväll blir det löpning runt munksjön och mys med Robin som jag skrev i det tidigare inlägget.

Vad tycker ni om att starta en liten bloppis, någon som är intresserad?
Jag har nämligen lite som jag skulle kunna sälja . . .


Jag saknar dig : (

At work

Godmorgon allihop! Nu har jag varit vaken ett bra tag, eftersom jag började jobba vid 08.30 idag. Så nu befinner jag mig på jobbet, jobbar till 14.00 idag. Sen ska jag troligtvis ta en fika och senare blir det träning på friskis. Men kvällen ska tillbringas med min Robin. Ha en bra dag, Kärlek!

Tidningar

Nu har jag precis duschat och tänkte sätta mig och läsa några tidningar jag
köpte häromdagen. Sen måste jag fixa mig och åka och jobba . . .

Återkommer ikväll efter jobbet!


Lördag

God morgon godingar! Vaknade för en liten stund sen och tänkte strax bege mig ut på en morgons powerwalk. Sedan ska jag hem och fixa lite innan jag börjar jobba kl:13.00, hinner inte göra allt för mycket idag. Men så är det när det är mycket jobb som står på schemat, verkar även som jagska jobba imorgon. Vi får se vad chefen säger idag ; ) Ha en jätte bra dag, Kärlek!

Time to sleep

Det känns som jag kan somna vilken sekund som helst, jag är riktigt trött. Därför förtjänar även lite sovmorgon imorgon, sen ska jag powerwalka runt munksjön och efteråt blir det jobb imorgon igen. Jag ställde nämligen upp för min kollega och tog hennes jobbpass imorgon mellan 13.00-21.30. GOD NATT ALLIHOP!


Jobbat klart

Kom precis hem till Pappa och min bror, tänkte spendera resten av min fredagkväll här. Eftersom min älskling har fifakväll hemma hos oss med 8 killar, så de har tagit upp både tvn i vardagsrummet och i sovrummet. Därför kände jag att det inte var något stor idé att sitta hemma . . . Men det är alltid lika mysigt att umgås med familjen!

Innan jobbet idag, mötte jag upp Sanna på A6. Jag hittade jätte mycket fint jag ville ha, flera toppar och några klänningar. Men jag höll i pengarna, va duktig jag är ; ) Det blev även en fika på Espresso house och massa prat. Vilket var lika trevligt som alltid! Men nu ska jag kolla på film med pappa och bror.

Ha en fortsatt trevlig kväll godingar!


Bild: Sanna och jag på kryssning i februari


Tränat

Vaknade inatt av ett sms från Jonna, där det stod att det inte blir någon träning vid 06.30 idag. Eftersom hon hade jätte ont i huvudet (hoppas du mår bättre). Men det hindrade inte mig för och gå upp, fast jag sköt på det en timme och gick härifrån vid 07.00 och körde igång på gymmet vid ca 07.30. Strax efter 10.00 var jag klar och nu är min Mamma och hälsar på hemma hos mig. Vi har ätit en god frukost tillsammans och nu sitter vi och myser framför tvn.



Senare idag ska jag träffa Sanna, vi får se vad vi hittar på. Men vid 16.45 blir det jobb till 21.30, hoppas ni får en bra dag allihop. Kärlek!

Dear John

Om ni gillade filmen "The Notebook", då är detta en film ni ska se. Min käre vän Emmie rekommenderade filmen "Dear John" och hon trodde inte den skulle komma hit till Sverige. Men nu när jag och Johanna var på bion ikväll, så visade dom trailern och då stod det "kommer snart" snacka om att jag blev glad.
Den filmen MÅSTE jag se, för jag fullkomligt älskar The Notebook filmen!


Så Dear John kan inte vara annat än underbar,
jag lär väl gråta igenom hela denna filmen också ;)


Good night

Jag har varit hemma i ca 40 min nu, bion var faktiskt jätte bra (rekommenderas starkt) och efteråt blev det en mysig fika på Coffee house by George tills det stängde, det blev massa skratt och prat som vanligt. Jag har haft en toppen kväll! Men nu ska jag gå och lägga mig för jag är riktigt trött och har även lovat min kära vän Jonna att träna imorgon vid 06.30. Jag kommer var helt slut när jag går upp, fast efteråt kommer det kännas hur bra som helst.

God natt allihop!






H&M The Garden Collektion

Synd att allt man vill ha är slut . . .
Men får hoppas att något av de kommer in igen!




BIO

Hemma från jobbet nu, det har varit en lång och jobbig dag. Vissa kunder kan verkligen vara sjukt jobbiga, mer än så behöver jag inte nämna . . . Men nu ska jag fixa mig, ta mig något litet att äta. Sen ska jag möta upp goingen Johanna, för vi ska se på bio "Remember me" som jag skrev i det tidigare inlägget i morse. Efter bion blir det massa prat och en fika. Det kommer att bli en riktigt bra kväll!


En härlig bild på mig och Johanna i Thailand 2010.


Work

Godmorgon allihop! Idag är jag uppe tidigt, fast det var riktigt segt och gå upp idag. Men som jag skrev igår kväll så blir det jobb nu mellan 07.00-15.30. Efter jobbet ska jag hem en sväng och sen ska jag möta upp min kära vän Johanna vid 17.45 för ikväll blir det bio. Ha en toppen dag, återkommer senare. Kärlek!

Grey's Anatomy

Det var underbart att träna ikväll, det kändes som jag kunde träna hur länge som helst. Det blev iallafall 1h och 15 minuters kondition! Direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan kollade jag på Grey's Anatomy. Men nu blir det läggdags, eftersom jag börjar jobba imorgon vid 07.00-15.30. Hoppas ni haft en bra dag, God natt sweetheart's.

Bjuder på en härlig nyårsbild på mig och min fina vän Elin. JAG SAKNAR DIG!

SKYPE

Sitter nu och pratar med världens bästa Emmie på skype,
men när vi pratat klart blir det ett tufft kondition pass på friskis.

Hörs senare!


Bild: Balen 20 Maj, 2009.

Remember me

Jag har precis reserverat biobiljetter till mig och Johanna imorgon kväll, vi ska se den omtalade filmen "Remember me" som sägs vara jätte bra. Vilket återstår och se imorgon! Men nu så sa jag precis hejdå till underbara Lovisa, det blev ingen mysig vinterpicknick ute eftersom solen höll sig undan. Istället lagade vi mat (tacos, mums) och sen bestod den största delen av massa prat och skvaller. Alltid lika trevligt! Jenny kom förbi en snabbis också och kollade på våran nya lägenhet som de båda tyckte va jätte fin . . .


SCORETT

Carolina Gynning är scoretts nya ansiktet, hon kommer synas i
tv-reklam och i annan synlig media. Vad tycker ni om deras val?


Tvättar

Jag började morgonen med att tvätta (är inte klar än), sedan har jag städat lite i lägenheten och efter det gjorde jag frukost till mig och min Sambo. Men nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på att tvätten blir klar och senare ska jag träffa min underbara Lovisa. Vi ska sätta oss ute i det härliga vädret med lite varmchocklad/te och picknick. Visst låter det hur mysigt som helst? Fast jag hade gärna velat se lite mer sol på himmeln. Men ikväll blir det ett pass på friskis och sen ska jag kolla på Grey's Anatomy. Ha en bra dag allihop, Kärlek!


Bild: Från Januari, Jag och underbara Lovisa.

SOFIS MODE

Jag köpte med mig Sofis mode hem från jobbet nu ikväll, vilket jag nästan gör varje tisdag. Ibland kan den vara hur bra som helst, men ibland är den värdelös. Som idag var den inte jätte bra, men några bra tips tyckte jag allt att det fanns. Det första jag gjorde ikväll när jag kom hem var och byta om till mjukis och sätta mig framför tvn och kolla på Desperate Housewives, men nu
tänkte jag kolla på två avsnitt av Glamorama som jag har missat.
Är det någon mer än jag som tycker att Glamorama är bra?




Färdig tränad

Kom hem från gymmet nyss! Jag älskar att träna på morgonen, man känner sig verkligen piggare hela dagen. Så nu är jag färdig tränad för idag. När tycker ni det är skönast att träna, på morgonen, eftermiddagen eller kvällen?

Men innan jobbet nu blir det lugnt, tänkte kolla igenom min garderob och se om jag ska sälja något här som jag inte använder. Sen är det jobb som gäller från 14.00-21.30 ikväll!


16 Mars

God morgon allihop! Idag är det strålande sol och klarblå himmel ute, vilket är underbart. Men snart ska jag promenera ner till friskis för och möta upp Jonna där, det blir träning i 1,5h. Sen ska jag nog hem till min mamma när jag är klar och vara där tills jag börjar jobba vid 14.00-21.30 . Ha en bra dag, Kärlek!




Wedges

I vår är det mycket kilklack som gäller, såg dessa skor på Kenzas blogg.
Jag säger bara: Sjukt snygga! Jag vill mer än gärna ha dessa snygga wedges.


Bild: Kenzas.se

Home sweet home


Bild: Jag och min kärlek i Thailand 2010

Äntligen hemma från en lång jobb dag och nu ska jag ställa mig och laga lite mat till min fina pojkvän som snart kommer hem från träningen och sen blir det även en liten matlåda till jobbet imorgon. Efter jag är färdig med maten ska jag bara mysa ner i sängen och kolla på tv med Robin. Hoppas ni haft en toppen dag. . .


Toga dress



Spetsklänningar får man aldrig för många av och jag säger
JA TACK till den vita! Ni hittar den på Nelly för bara 299:-

Morgons träning

Ny vecka, nya möjligheter och en massa jobb väntar denna veckan. Jag började dagen med ett morgonspass på gymmet kl:08.00 med Jonna,  så jag var hemma strax efter 10.00 igen och åt en mysig frukost tillsammans med Robin. Innan jag börjar jobba vid 14.00 tänkte jag städa och laga någon god lunch, sen hinner jag inte mycket mer idag. Ha en bra dag allihop, Kärlek!


Good night

God natt allihop! Dags att ladda inför en ny vecka och jag börjar morgondagen
med ett pass på gymmet med min barndomsvän Jonna vid ca 07.50.


Bild: Jag och Jonna i december 2009

Gossip girl

Äntligen hemma från jobbet, jag är riktigt trött efter att ha jobbat en hel helg. Det är inte alltid en dans på rosor att jobba helg, förutom att det är bättre betalt. Men på helgen är nästan alla lediga och man är själv då upptagen med jobb. Känns som jobb är det enda jag skrivit om nu i helgen och ännu mer jobb blir det i veckan som kommer . . . Fast det tackar jag inte nej till heller, för då har jag ännu mer pengar att spendera när jag hälsar på min underbara vän Emmie. (hehe) Lovar att det bli lite roligare uppdatering i veckan, håll utkick. Nu ska jag kolla på Gossip girl, hoppas ni haft en toppen dag. Kärlek!


Intervaller

Istället för och träna inomhus på gymmet körde jag intervaller ute runt
munksjön, vilket var riktigt skönt. Men nu är jag påvägs till jobbet iallafall,
återkommer senare ikväll när jag är hemma igen . . .



Sunday morning

Hej allihop, har varit vaken en stund nu. Jag tänkte börja sätta upp förvaringslådorna i hallen som vi köpte igår, tror det kommer bli jätte fint. Robin lär får hjälpa mig, för så duktig är jag inte på att montera ; ) Men idag blir det jobb, men jag skulle egentligen varit ledig. Fast man tackar ju inte nej, för lite jobb på en söndag då det är dubbelt betalt. Så innan jobbet ska jag till friskis och köra ett hårt tränings pass och sen börjar jag vid 16.00-21.30. Ha en bra dag, Kärlek!


Bröllops fotografen

(Här är nlägget som skulle kommit upp igår, men datorn
stängdes av två gånger för mig. Därför gav jag upp)


Det tog mig över en timme att komma hem från jobbet nu ikväll, ändå hämtade min pappa mig. Det uppstod lite grejer på vägen hem nämligen. Det var en jäkla buss som försökte preja av oss vägen (det var rätt läskigt) och då blev han inte alls glad, därför bestämde han sig för att prata med denna mannen som körde bussen och när han väl gjorde det nonchalerade bara busschauffören honom och var allmänt otrevligt och åkte därifrån. Det gjorde inte pappa gladare, så han följde efter honom, ringde polisen och när väl polisen kom hände väl inte allt för mycket. Fast om jag känner pappa rätt så kommer han att ringa swebuss på måndag och anmäla honom av något slag. Det låter rätt roligt och fjantigt på samma gång, fast förstår väl på samma gång. Men det var min kväll och jag tänkte fortsätta den med att kolla på "bröllops fotografen" med min kärlek . . .

Några bilder från gårdagen:





Beautiful day

Hej solstrålar! Blir inte mycket till uppdatering idag heller. Gick upp strax efter halv nio idag och åt en mysig frukost tillsammans med alla. Sen har vi städat och plockat hemma och nu har jag precis tagit på mig skinnjacka och converse för och åka till a6 med Robin och hans familj. Men senare idag blir det jobb igen mellan 16.30-21.30. Återkommer senare ikväll efter jobbet, ha en jätte bra dag. Kärlek!

2 år och 11 månader

Tänk va tiden går fort och jag är otroligt lycklig tillsammans med min pojkvän.
Idag är det våran dag, vi har varit tillsammans i 2 år och 11 månader idag.

Nästa månad har vi varit tillsammans i 3 år, jag älskar dig min prins!


Men kom iallafall hem från jobbet för en stund sen och möttes av min kära sambo
och hans underbara familj som är här och hälsar på tills imorgon. Därför blir det inte mer uppdatering idag, lovar att det blir bättre imorgon. Hoppas ni haft en mysig kväll, kärlek!

Promenix

God morgon!

Idag när jag gick upp var jag helt död, haha. Jag som brukar vara så pigg på morgonen, fast det var jag inte idag. Men uppe är jag nu iallafall, så vid 10.00 ska jag möta upp Nikki för och gå en morgons promenad runt munksjön, det ska bli himla trevligt.

Sen måste jag handla lite tulpaner till hemmet och vid 12 tiden kommer Robins mamma, pappa och lilla syster hit och stannar tills på imorgon. . . Ska bli kul och se familjen johansson igen, eftersom det var ett tagsen vi såg dom sist. Men ikväll väntas jobb mellan 15.30-21.30. Ha en bra dag allihop!


Bild: Från fikan igår med Johanna.

SVAR

HÄR HAR NI SVAREN FRÅN MIN FRÅGESTUND!

Anonym om Frågestund!:

varför skriver du aldrig om din pappa i bloggen?

 

Svar: Jag har fått denna frågan tidigare också, men hade inget bra svar då heller. Fast när jag skriver om att jag ska till mina föräldrar, så blir det ofta att jag skriver ”nu ska jag till Mamma”. Tyvärr, har faktiskt ingen bra förklaring till varför jag inte skriver om min pappa. Men han är hur bra som helst ändå! ;D

Elin om Frågestund!:

Godkväll!
Skulle inte du kunna berätta hur du och din pojkvän träffades? Ni verkar så himla gulliga och perfect! :D
Kram

Svar: Vi gick på samma skola och då han tydligen hade spanat in mig ;) (jag hade ingen aning om vem han var) Men sen tog han kontakt med mig via internet och vi började prata jätte mycket, hälsade och pratade med varandra i skolan och sen bjöd han hem mig till honom. Och efter det började vi ses jätte ofta och sen blev det vi den 12 April 2007. (minns dagen som det vore igår) Och nu är vi sambos och jag är hur lycklig som helst!

 

Johanna om Frågestund!:

Hej!!!
1. Vad är ditt bästa skönhetstips?
2. Vad vill du jobba med i framtiden?
3. Vad är dina bästa motivationstips för träning?
4. Vad använder du för produkter till huden vs håret?

Kram och tack för en superblogg!

Måste tillägga att du är jättevacker och verkar som en jordnära person :D

 

Svar: 1. Rengör ansiktet varje morgon och kväll, drick mycket vatten.

2. Jag hade velat jobba inom mode, bli stylist eller något likande. Annars är jag inne på att plugga till hudterapuet, fast sen kan jag ändra mig lika fort igen och vilja bli något annat.

3. * Sätt upp mål.

* Träna för att du vill, för din skull – inte för någon annan.
* Träna med vänner eller med någon i familjen.
* Köp nya tränings saker, som t ex. skor, kläder, m.m.
* Testa på något nytt, som t ex. gruppträning.
* Skriv upp när du ska träna i din kalender, annars finns risken att du skjuter upp det.

4. Jag använder mig av clinique hudvårds produkter och till håret använder jag just nu tresemmés hårprodukter.

Tack så mycket, va gullig du är : )


Anonym om Frågestund!:

Vad vill du arbeta med när du blir äldre? Plugga vidare? Har du och din sambo några framtidsplaner?

 

Svar: 1 och 2. Svarade på en liknande fråga lite längre upp. (kolla där) Jag vill jätte gärna plugga vidare, men jag velar hela tiden om vad jag vill plugga till. Jag och min Sambo har väl lite framtidsplaner, först ska han gå ut högskolan så vi lär bo kvar i Jönköping i 3 år till. Men sen vill vi flytta till göteborg! Men köpa lägenhet är nästa steg.

 

Klara om Frågestund!:

Super bra blogg, vad jobbar du med? ;D

Svar: tack så mycket jag jobbar på pressbyrån : )

Linnea om Frågestund!:

Hur lång är du?

Svar: 175cm

 

Anonym om Frågestund!:

kan du inte lägga ut lite snygga kläder & vart du köpt dom ?(;

Svar: Jo jag kan försöka göra det en dag :D

Emma om Frågestund!:

Hej! Du klär dig jättesnyggt och jag undrar om du har nån/några stilförebilder? :)
Sen undrar jag också om du har nån dröm om att arbeta med nått speciellt yrke i framtiden? :)

Tack för en jättebra och rolig blogg!!

 

Svar: tack så mycket! Min stilförebild måste nog bli Olivia Palermo. Jag älskar hennes stil!

Ja som jag skrev tidigare så hade faktiskt min dröm varit att jobba med något inom mode, det hade varit fantastiskt kul.

minna om Frågestund!:

hur lång är du?
hur gick det till när du och din kille nblev ihopp?

 

Svar: jag är 175cm
Svaret på denna frågan hittar du på fråga nr 2 : )

 

Anonym om Frågestund!:

är du naturligt blond?


Svar: Jag är mellanblond, men har alltid slingat mitt hår! :D


News from H&M




Mysdag

Hemma från en mysig eftermiddag tillsammans med Johanna, vi gick och kollade lite på A6. Jag köpte mig ett par mönstrade solglasögon och tre sittdynor till hemmet. Sen gick vi till Espresso House och satt och pratade om allt möjligt, vilket var riktig trevligt och roligt som alltid. . . Men kvällen skulle egentligen bestått av utgång, fast det var ingen som var så taggad nu. Istället blir jag ensam hemma och tänkte då passa på och ha lite egen tid med ett mini "spa" och göra ansiktmask, hårinpackning, manikyr på både naglar och fötter och sedan avsluta med ett varmt bad. Jag ska även kolla på "Bella&Tyra show" som har premiär ikväll kl:21.00. Någon mer som tänkt och se premiären?

(Det har kommit in rätt många frågor nu,
men svarar senare ikväll :D Så fortsätt fråga)



Johanna på espresso och inne på IKEA.


De nya mönstrade solglasögon från Lindex för 79:-

TORSDAG

Godmorgon allihop! Har varit vaken ett tag nu och det var inte alls lika roligt att kolla ut genom fönstret idag när himmeln va monlig, men vad ska man göra . . . Nu på förmiddagen ska jag ut och gå runt munksjön, sen ska jag plocka iordning lite här hemmma och framåt två tiden ska jag träffa goingen Johanna. Vi ska åka upp till A6 och kolla lite, sen blir det en mysig fika som vanligt, vilket alltid är lika trevligt och roligt ; ) Men ikväll blir det Club Caj med några av tjejerna, tror det kommer bli riktigt kul. Skriver mer senare om jag hinner! 



(Frågestunden fortsätter, ställ fler frågor)

Frågestund!

Ni mina kära läsare har ökat rätt bra de senaste,
så jag tänkte det vore kul med en frågestund.

Ni ställer frågan, jag svarar!


Underbart väder

Kom hem för en liten stund sen, har varit och lunchat på Wayne's Coffee ute i solen med Sanna. Vilket härligt väder det är idag, fast om snön hade varit borta hade det varit ännu bättre! Men strax ska jag gå till posten och fixa lite eftersom jag aldrig hann det innan . . .  Direkt efter ska jag promenera ner till friskis för och träna ett tufft pass. Efter träningen blir det mys med Robin hela kvällen, fast vid 21.00 ska jag tvinga honom att vi ska se Grey's anatomy ; )





Miley Cyrus

Om jag hade gått på bal igen, hade min balklänning sett ut såhär som
Miley Cyrus klänning gjorde på Oskarsgalan, den slog nog alla.

Så himla vacker är klänningen, eller vad tycker ni?


God morgon

Det blev en tidig morgon idag, gick upp strax efter 07.00 och började tvätta. Så nu håller jag på och fixar lite, ska ner till posten snart och sen gå ut och powerwalka i den härliga solen. Strax efter 12.00 ska jag träffa min käre vän Sanna, vi ska njuta av solen, prata massor, sitta på wayne´s coffee och ta en latte . . . Låter som en riktigt bra eftermiddag, skriver mer senare!


Glamourama

Hemma från min kära Mamma nu, gick dit direkt efter jag hade fikat med goingen Louise. Vi hade det lika trevligt som alltid, mycket skratt och prat blev det under fikan! När jag sedan kom till mamma kollade vi på dating in the dark och efteråt såg vi på Desperate Housewives.

Men nu ska jag kolla på två avsnitten av serien "Glamorama" som jag missat, sen blir det läggdags. God natt allihop!






SOFIS MODE

Jag har precis varit och köpt Sofis mode som kom ut idag.
Så nu blir det läsning för min del, sedan ska jag laga mat och
sen göra några ärrenden här på Torpa och efter det ska jag träna.
(flyttade fram träningen lite idag) Återkommer senare!





Sunglasses


De mönstrade solglasögonen var riktigt balla, de finns att köpa på Gina tricot för 79:-

Tisdag

Ändrade planer, jag bestämde mig för och sova ut när jag fick ett sms av Jonna då det stod att hon inte kunde träna pga, hennes hals. Så istället tänkte jag börja städa lägenheten och sedan promenera ner till friskis för och köra ett tufft tränings pass. Men vid ca 18.00 ska jag träffa min fina vän Louise för en fika, ska bli riktigt trevligt för det var ett tagsen vi sågs nu. Ha en bra dag allihop!



Sanna Persson

DU VANN, Glad jag är för din skull gumman!

(i vår står du framför Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Karlsson)

GOD NATT!



Jag var helt färdig när jag kom hem från jobbet, så när jag kom hem satte jag mig framför tvn och kollade på Svenska Hollywood fruar. Men nu blir det läggdags, för imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag och Jonna ska köra ett tufft tränings pass vid 08.30. God natt allihop!

Work

Är nu påvägs till jobbet, börjar när som helst. Mötet gick jätte bra, så nu är det bara att hoppas på det bästa. . . Skriver mer ikväll när jag är hemma igen! : )

Ny vecka

Måndag och det är ännu en ny vecka, dagarna har bara sprungit iväg det senaste. Men min helg har iallafall varit jätte bra, jag har umgåts med nära och kära, tränat och haft en allmänt lugn helg.

Fast snart tänkte jag bege mig ut på en powerwalk runda, sen måste jag fixa iordning mig för jag ska på möte med min nya chef. Efter det väntas jobb mellan 13.30-21.30 och ikväll när jag är hemma igen hoppas jag på att Emmie hinner skypa. Ha en underbar dag, Kärlek!


Bild: Jag och min underbara vän Emmie. (I miss you)

Tröttis

Kvällen har tillbringats med min älskling, vi har städat lägenheten, myst framför tvn och sen gick vi en mysig kvälls promenad. Men nu blir det läggdags, eftersom jag ska upp tidigt imorgon också för jag måste tvätta vid 07.00. ("kul") Hoppas ni haft en jätte bra helg, god natt allihop. Kärlek!


Bild: Jag, Hösten 2009

MÅLAR

Nu är både min pappa och bror här och hjälper mig och Robin i köket. Vi håller nämligen på och målar om väggarna till "stockholms vita". Vilket kommer känns mycket bättre och det kommer bli så fint i vårt kök. Sen är det bara toan kvar, som vi förhoppningsvis kommer få fixa till lite. För det är det enda stället jag inte gillar i vår lägenheten, haha. Men som det verkar så kommer vi få renovera toan längre fram, så jag får väl bara stå ut och vänta ; ) Annars känns allt riktigt bra, både jag och min sambo känner redan den där hemma känslan. . .



Förkyld

Vaknade för en stund sen och kände mig inte alls så pigg. Jag har varit jätte förkyld i två dagar och det har blivit ännu värre nu, eftersom jag även börjat hosta och fått frossa i hela kroppen. Åh jag orkar inte vara förkyld! Får hoppas att jag inte får feber bara, för sjuk orkar jag verkligen inte bli. Nu ska jag dricka en varm kopp med grönt te och lägga mig i soffan . . .


Bowling

Är hemma från en riktigt trevlig och rolig kväll, vi mötte upp Johanna och Jesper på Coffee house by George för en fika och massa prat, sen gick vi till Scandic och tog oss ett glas vin och killarna varsin öl. Efter det var det dags för bowling vid 22.00 och det blev inte jag och Johanna i team som vi hade tänkt oss. Istället blev det jag och Jesper mot Robin och Johanna, tyvärr så förlorade vi. Men det går bättre nästa gång för oss ; ) Haha. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sedan sova. Skriver mer imorgon, Godnatt allihop!


Bjuder på några få bilder från kvällen;






Photos from yesterday





I'm home

Kom hem för en liten stund sen från gymmet, det blev en tufft konditions pass på crosstrainen. Efteråt unnade jag mig en 20 minutare i solariumet. . . Men nu har jag precis fått i mig lite mat och ska strax börja fixa iordning lite här hemma. Sen ska jag bara ta det lugnt innan jag och Robin möter upp Johanna och Jesper vid 19.30 för fika och sen ska jag och Johanna slå våra män i bowling. Vi får se hur det slutar, men det är nog inte omöjligt eller vad säger du Johanna? ; )


Bild: Johanna, jesper, Robin och jag i Thailand, jan 2010.

At work

Är nu på jobbet, började vid 08.30 idag och slutar vid 13.30. Efter jobbet blir det konditions träning på friskis och kvällen ska tillbringas med Robin, Johanna och Jesper. Det blir bowling, vilket kommer bli jätte roligt eftersom det var så längesen och efteråt blir det en mysig fika : ) Hoppas ni får en jätte bra dag, för det jag ha. Kärlek!

10 h 45 min

Förlåt för dålig uppdatering, men internet ville inte fungera igår kväll. Men sånt händer ibland! Fast nu funkar det igen och jag är precis hemma från jobbet. Jag har jobbat hela dagen från 07.00-17.45, så jag kan lova er att jag är helt slut.

Resten av kvällen kommer tillbringas med min fina Robin. Vi ska när som helst gå ut och gå en mysig kvällspromenad, sen ska vi laga någon god middag och sedan bara mysa framför en bra film med tända ljus och dippa gurka & morötter. . . Hoppas ni får en bra kväll allihop. Kärlek!


Bild: Jag och älskligen i Thailand 2010

UTE NU!


(finns även i grön)

Nu finns den fina puderrosa bikinin på H&M's webshop och med
rabattkod 8739 får ni 25 % rabatt på en vara. Klick, klick, klick ...
Dock kommer den inte förrens i maj, fast man har ju ändå ingen
användning av den nu. Så det gör väl inte så mycket ; )

Time to work

Sitter på bussen påvägs till jobbet nu, så idag blir det jobb mellan 07.00-13.00. Efter det ska jag möta upp Jonna för ett träningspass på friskis, resten av kvällen kommer tillbringas med Lovisa. Hoppas ni får en bra dag, återkommer senare! : )

Grey's anatomy

Hemma efter en mysig dag med Johanna, det blev en sväng på stan och sen avslutade vi med en mysig fika på Wayne´s coffee ute i solen med var sin chai latte. Nu är jag hemma hos min mor och myser, jag tänkte tillbringa någon timme här och sedan hem för och umgås med min pojkvän som nu är iväg och tränar. Sen får vi inte glömma att Grey's anatomy drar igång ikväll igen vid 21.00 . . .


Morgons träning

Kom precis hem . . . Jag gick upp tidigt idag för och bege mig till gymmet med Jonna vid 08.40. Idag blev det crosstrainer i 45 min och sedan ben & rumpa som fick sig en rejäl omgång. Jag kommer ha världens träningsvärk i rumpan imorgon vill jag lova ;) Men nu ska jag försöka montera ihop lite lådor till den nya byrån vi köpte igår, få se om jag lyckas med det. Sen ska jag göra mig lite lunch och framåt två tiden ska jag träffa goingen Johanna. Ha en bra dag, kärlek!


LYCKLIG!


JAG ÄR LYCKLIG & ALLT KÄNNS HELT UNDERBART.

GOD NATT ALLIHOP!

Min dag i fyra bilder.




Men nu ikväll tog bilderna slut. Jag mötte upp Ajnur, Banner och Helena strax 
innan 19.00 för en fika på Kaffe Paus, vi pratade och hade det trevligt..

Fast vid 21.00 var det raka vägen hem för och sedan bli bänkad framför
Deseperate Housewives som börjat nu igen, ne nu ska jag gå och
lägga mig för imorgon ska jag vara på gymmet vid 08.40
för och träna med Jonna. Hoppas ni haft en bra dag, kärlek!

PINK



Den här FINA BIKININ ska jag ha och det bästa av allt är att den
kommer att säljas på H&M för 129 kr per del i april månad . .

2 Mars.

God morgon! Gick upp för ett tagsen och jag har precis fått i mig lite god frukost.
Ska försöka plocka undan lite här hemma snart också, sedan ska jag till gymmet
för och köra ett hårt konditions pass. Men efter det ska jag träffa min
kära vän Sanna. Hoppas ni får en bra dag, Kärlek!


Bild: Rosa tulpaner på mitt köksbord.

Nya boots.



Mina nya favoriter som jag köpte i fredags, de är super sköna och gå i.
Som man brukar säga: "These boots are made for walking".

Nytt till hemmet


köksbord, köks stolarna, kuddarna på stolen och grytlappar
(marimekko)

Nya kökshandtag.

Det blev ingen bra bild på tvn, men här ser ni den en
"46 tums samsung".

Nya glas behövs alltid, jag gillar mönstret.

VINTAGE MINT.

Nu har jag tagit bort gelén från naglarna och klippt ner dom, och istället
målat naglarna med Isadoras nya nagllack "Vintage Mint 619".

.

Det är måndag, vilket innebär en ny vecka med nya möjligheter.

Idag sov vi ut och åt en mysig frukost tillsammans i vårt nya hem. Men snart ska jag och min sambo åka och slänga massa "skit" som inte behövs ; ) Framåt 12 tiden kommer min kära Mamma hit för och hjälpa till, vad hade jag gjort utan mina föräldrar som har hjälpt till så mycket? Så resten av dagen kommer tillbringas hemma för och försöka få lite ordning på saker och ting. Fast sen ska jag åka till gymmet och ikväll blir det troligtvis fika. Hoppas ni får en bra dag allihop!


RSS 2.0