God morgon

God morgon allihop!

Gårdagen med Lovisa, blev inte jätte lång varig. Eftersom hon skulle åka med Emil hem senare på kvällen, men vi hade det mycket trevligt och roligt även fast vi inte träffades så länge. Jag älskar dig min käre vän!

Jag och Robin gick upp för en liten stund sen, jag tänkte att jag skulle hoppa in i duschen och fixa mig i ordning mig lite snabbt. Eftersom vi ska åka till Halmstad idag, först ska vi ner till stan när vi kommer fram, sen kanske lägga oss och sola om vi hinner, men det tror inte jag att vi kommer göra. Men man kan alltid hoppas! Ikväll blir det modevisning och utgång iallafall, det kommer bli jätte trevligt. Men nu ska jag hoppa in i duschen! Men hoppas att ni får en riktigt bra lördag kväll, kram!

Mys

Pratade precis med underbara Lovisa, vi ska träffas en liten stund och bara prata och promenera lite i stan. Himla mysigt att jag fick hit henne! Så nu ska jag fixa i ordning mig lite och möta upp henne om ett litet tag.

 Men hoppas ni får en trevlig kväll, kram!

image208
Bild: jag och underbara Lovisa




Final

Det var helt klart rätt person som vann Talang 2008, Den 10 åriga Zara Larsson vann en halv miljon kronor. Hon borde vara nöjd, hennes röst är helt underbar. Jag tror absolut att hon kommer bli något stort en vacker dag! Hon kan komma så långt med hennes röst, jag blir lika tårögd varje gång jag lyssnar på henne. Man kan inte tro det är sant att hon bara är 10 år, hon låter mycket äldre.
Antar att det är fler än jag som tycker att hon har en helt underbar röst?





Happy

Nu är jag äntligen hemma och jag är helt slut. Har varit nere på stan hela dagen med min käre vän Jonna, vi har haft det jätte trevligt. Träffade hennes runt 2 tiden, så vi gick runt i alla affärer och kollade lite. Jag köpte mig ett par till gladiator sandaler och det blev ett par bruna från vagabond och dom är så snygga. Sen gick vi en sväng till piren och åt glass, efter det promenerade vi upp till A6 och där köpte jag mig min underbara klänning som jag talade om tidigare. Den jag nämnde som alltid tar slut, men idag hade jag sådan tur att den fanns. Och den blev min! Jag är verkligen jätte nöjd med allt jag köpt idag, mina två gladiator sandaler och min klänning. Jag älskar allt ihop!

Direkt efter jag kom hem från A6 åkte jag och några killkompisar och kollade på Robin när han spelade match och det slutade 1-1 mot Haga. Han spelade super bra idag, så han var nöjd med matchen! Men nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mer än och packa tills imorgon. Eftersom jag och älsklingen åker upp till Halmstad imorgon bitti och stannar tills på söndag kväll. Det kommer bli en mycket trevlig lördag kväll imorgon, modevisning och utgång!

Jönköpings marknad

Jag kom hem för en liten stund sen, slutade lite innan 11 idag. Så jag åkte ner till stan och som sagt så är det Jönköpings marknad idag. Ni ska bara veta hur mycket folk det är nere på stan, man kommer knappt förbi. Jag gillar verkligen inte och gå på stan när det är så mycket folk. Men jag åkte ner och köpte mig gladiator sandalerna som jag har nämnt tidigare och jag är jätte nöjd med dom.

Om ett litet tag ska jag träffa min älskade barndomsvän Jonna, vi ska gå ner på stan igen och kolla lite nogrannare om man hittar något. Jag känner att jag verkligen behöver kläder, jag vill ha massa klänningar och toppar. Så idag ska jag leta för fullt! Tror att vi kommer sätta oss och fika lite med, kanske ska testa det nya cafét? Vi har inte bestämt så mycket, men jag hoppas att jag får tillbringa hela kvällen med denna tösen, eftersom vi inte ses så ofta. Saknar ju henne och våra tider tillsammans! Men nu ska jag fixa i ordning mig lite och ta en titt i garderoben och se om jag hittar något fint att ha på mig. Men hoppas att ni får en jätte bra dag i det underbara vädret, kram!

Och en sak till, min käre vän Jenny
fyller 18 år idag. Ett stort grattis till henne!


image203
Bild: Jenny


Heidi och Spencer

Se hur underbart Heidi och Spencer har det tillsammans på en romantisk semester! Och ni visste väl att paret ska gifta sig också? jag tycker dom passar så otroligt bra.

Jag och min älskling ska kanske åka utomlands i år också någon gång, vi vet ialla fall att det inte kommer bli av i sommar eftersom vi inte får ihop det med våra tider på jobbet osv. Men det blir kanske på höstlovet, kan ju alltid hoppas. Eftersom jag vill mer än gärna åka utomlands med Robin, vi hade haft det jätte bra och så himla mysigt tillsammans. Det ska bli av, det är en sak som är säker. Vi vet bara inte när än! Jag älskar dig Robin

image204 image205 image206image207
Bild: Posh24

Gladiator sandaler

Har legat och solat en liten stund nu, skulle egentligen kollat på BD:s bal. Men jag orkade inte riktig, jag kände att vädret lockade mig till att sola istället.

Men nu kom jag precis hem, har varit uppe på A6 en sväng med älsklingen. Såg att mina käre skor jag beställde igår har kommit in igen, så jag ska troligtvis köpa dom imorgon istället. Så får jag skicka tillbaka skorna som kommer på posten! Sen hittade jag ett par jätte fina brun gladiator sandaler på nilsons också, som jag gärna vill ha. Hoppas att dom finns kvar. Sen fanns det massa annat fint som jag vill ha, som t.ex. Klänningar och toppar. Få se om det blir lite shoppande imorgon! Som alla i Jönköping redan vet, så är det jönköpings marknad här imorgon och på lördag är det rix fm festivalen. Antar att en del människor här i Jönköping ska gå på Rix fm festivalen?





Soligt

Hej på er allihop!
 
Nu sitter jag här i skolan och har lektion. Jag ska åka hem om ett tag, eftersom jag och älsklingne ska kolla på lägenhet idag. Hoppas på att lägenheten kommer vara hyftat bra iallafall! Han kommer säkert få renovera den en del, måla väggar och sånt. Skulle jag tro, det brukar vara så när man flyttar in till en ny lägenhet. Eller så har man sånt tur att den redan är fräsch! Efter vi har varit och kollat på lägenheten ska vi hem till mig och jag ska ner till stan och träffa Lovisa och Hanna. Jag ska kolla på bäckadahls bal med dom och jag antar att det kommer vara jätte många fina som går idag.  Men hoppas att ni får en jätte bra dag, njut av solen. Kram!


God natt

Nu ska jag sätta mig och göra klart en uppgift som ska vara klar tills imorgon. Sen ska jag lägga mig framför tvn och vänta på att älsklingen ska komma hem till mig och mysa. Men hoppas ni haft en bra dag, kram!

Mina

Nu klickade jag precis hem ett par jätte snygga gladiator sandaler! Och dom är så mycket snyggare i verkligheten. Jag har kollat på dom flera gånger nere på stan, men aldrig haft tiden att testa riktigt. Och nu är dom helt slut, både på stan och på A6. Därför beställde jag hem dom nu, snabbt och enkelt på din sko.se

image202

God morgon

God morgon allihop!

Började som vanligt kl:08.00 idag och just nu sitter jag på lektion och skriver en inlämningsuppgift som ska vara klar nästa vecka. Om jag ska vara ärlig, så känns det verkligen som att jag ligger efter. Därför ska jag inte skriva så mycket nu, eftersom jag behöver bli klar med "uppsatsen". Efter skolan idag ska jag direkt upp till stadsparksvallen, eftersom min käre far behövde hjälp i kiosken idag. Så jag lovade att jag skulle hjälpa till! Senare ikväll blir det en massa plugg och en lång promenad runt munksjön i det härliga vädret. 

Ni har väl hört att det ska bli kanon väder i helgen och i hela juni, juli och i agusti. Ska man lita på det eller inte? Jag litar på det, men ändå inte. Eftersom att väderprognosen nästan alltid har fel när dom visar längre perioder som tex, nu i juni, juli och i agusti. Men nu ska jag sätta mig och skriva igen, så jag blir klar någon gång. Hoppas att ni får en jätte bra dag, kram!

Dress

Jag var precis inne på Karolins blogg och såg att hon hade köpt sig en jätte fin klänning från Vero moda för bara 299:-. Den var verkligen sådär somrig och härlig. Åh, vad jag inte hade tackat nej till den.

image201

Desperate Housewives

Hemma från träningen nu, det blev ett extra långt pass idag. Riktigt jobbigt faktiskt! Men vet ni vad, strax börjar desperate housewives som ni absolut inte får missa. För det är så bra! Jag ska göra mig lite mat och sätta mig ner och kolla på desperate housewives + plugga samtidigt. Måste säga att det är inte det bästa sättet att plugga på, men jag får hoppas på det bästa. Att plugga framför tvn är absolut ingenting jag rekommenderar, det tror jag inte ni heller hade tyckt!

image157

Träna

Men nu ska jag åka och träna! Det blev ingen träning på friskis med Emmie idag eftersom hon inte hann, därför blir det träning på sense för min del och det kommer bli lite konditionsträning och styrka. Det vanliga med andra ord!


Missnöjd

Alltså, jag och frisörer går verkligen inte ihop eller jo ibland när man bara ska toppa sitt hår. Men inte när man ska klippa frisyr! Jag kom dit och var jätte sugen på att klippa mig. Men sen när det blev klart, så blev det inte alls som jag hade tänkt mig. Jag ville ha det kortare där bak och massa annat. Men självklart är inte jag den som säger till heller så det blev som det blev, men jag får väl gå tillbaka och fråga om hon kan klippa till ett där bak lite om jag vågar i och för sig. Och jag kan inte heller påstå att det är likt Nicole Richie frisyren som jag ville ha. Därför måste jag säga att jag är missnöjd, jag som verkligen trodde det skulle bli bra!

Frisören

image199Klipp tid idag kl:15.15. Och jag är nästan säker på att jag ska klippa mig som Nicole Richies frisyr på bilden till höger. Har länge velat klippa mig så, men har inte vågat. Men nu ska jag göra det! Tror ni att jag backar ur när jag väl sitter hos frisören? Det kanske finns en risk att jag gör det, för det brukar vara så typiskt mig.













God morgon

God morgon allihop!

Nu sitter jag här hemma hos min älskade Robin, jag ska strax åka iväg till skolan. Har nämligen prov i företags ekonomi idag, och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. För jag måste få VG på provet. Annars rycker nog mitt betyg.

Men idag kl:15.15 ska jag iväg till frisören och klippa mig. Och jag är fortfarande osäker på om jag vågar klippa mig så som Nicole Richie, eftersom mitt hår är så tunt när det är nersläppt och hela håret är inte i samma längder. Så det kan ju se lite roligt ut, men jag får prata med min frisör och se vad hon har och säga. Förhoppningsvis så går det klippa som Nicole Richie. Sen efter jag har varit hos frisören ska jag ner till stan med Emmie, hon ska leta present till sin pojkvän som fyller 18 år på torsdag. Får hoppas att hon hittar något fint, men det tror jag. Senare ska vi iväg och träna på friskis, tror jag? Men hoppas att ni får en jätte bra dag och njut av solen så länge den är framme. Kram!

Plugga

Nu jag kom jag precis hem från stan, jag och Emmie har varit med Lovisa hos frisören. Eftersom hon testat lite balfrisyrer och hon kom fram till en som vi alla trodde skulle bli jätte bra. Jag vet att hennes hår kommer att bli jätte fint på balen, med tanke på hur fint Lovisas hår är så kommer det bli jätte bra.
Jag älskar hennes blonda långa hår, det är så fint!


Men nu måste jag sätta mig och plugga som en galning till provet imorgon, för jag måste få VG eller bättre på det. Strax så kommer Robin hit också, vi ska åka och köpa något till vår käre vän Pressfeldt som fyller 18 år idag. Få se vad vi kan hitta! Sen ska han vidare till träningen och jag kommer antagligen fortsätta och plugga efter han åkt. Ne, nu måste jag tyvärr sätta mig och plugga. Kram!

Inspiration

image197

Härligt somriga bilder på Gisele Bundchen! Man längtar verkligen tills det blir sådär varmt ute.  Och av dessa bilder får man verkligen sommar känsla.

God morgon

God morgon allihop!

Började dagen med ett aerobics pass kl:08.00. Härligt med ett pass på morgonen, då man blir extra pigg! Eller iallafall jag. Men nu sitter jag på lektion och håller på och jobbar med ett "projekt arbete". Vi ska nämligen intervjuva tv 4 och hoppas på det bästa. Idag efter skolan ska jag och Emmie hänga med Lovisa till salong gallaxen, eftersom hon ska testa olika balfrisyrer till balen. Så nu sitter vi här och letar efter massa olika frisyrer, söker på allt möjligt. Men vi har hittat några fina iallafall, men jag tror att frisören har lite tips också. Det börja ju närma sig den 9 juni, så hon känner väl en viss press. Men jag tror att det kommer bli jätte bra!

Senare ikväll ska jag och älsklingen kanske åka till Kristoffer Pressfeldt, eftersom han fyller 18 år idag. Ett stort grattis till honom! Men hoppas att ni får en jätte bra dag, kram!


myskväll

Strax kommer älsklingen och hämtar mig, vi ska åka och handla och sedan vidare hem till honom. Så det kommer bli en väldigt mysig kväll! Men nu sitter jag här och letar efter balfrisyrer. Eftersom min älskade vän Lovisa ska gå balen den 9 maj här i Jönköping vid stora hotellet. Så hon behövde lite hjälp av mig, men det är inte lätt alltså. Jag letar för fullt, men man är ju ute efter det dära lilla extra. Om ni har några förslag på fina balfrisyrer så kan ni ju säga till? För imorgon ska vi åka direkt efter skolan och kolla på balfrisyrer till henne, så frisören ska testa lite olika frisyrer på henne. Så jag hoppas att hon hittar någon hon tycker om, men det tror jag att hon kommer göra. För Lovisa, du kommer vara så fin på balen.

Men hoppas att ni haft en jätte bra helg, kram!

Kanal 5

image193
Ni missar väl inte sanningens ögonblick ikväll kl:21.00?
Jag kommer iallafall inte missa det. Det programmet är verkligen riktigt bra, men en sak är väldigt säker och det är att jag hade aldrig ställt upp i ett sånt program.


Träna

Nu har jag suttit och skrivit på mina uppsatser i nästan två timmar och är äntligen klar med dom. Så nu slipper jag tänka på dom, men istället måste jag plugga på proven som vi har i veckan. Men inte idag!

Men vet ni vad min käre vän Emmie, lyckades bli utelåst idag. Jag och hon som skulle träna på friskis och umgås ikväll, men så blev det inte. Eftersom hon inte kommer in och har inga träningskläder. Ajaj! Så nu får jag pallra mig iväg till Sense och träna, det blir lite konditionsträning och styrka idag också.
Jag känner mig riktigt taggad på att träna idag, så det är ju något positivt.

image192
Puss på min bästa vän Emmie.

Sunshine

Nu har jag legat ute i solen lite, men jag tyckte faktiskt att det var lite kallt ute. Det är ju som sagt bara 15 grader ute, inte precis det varmaste och soligaste vädret. Jag längtar tills det blir sådär runt 25-30 grader ute, då kan vi prata om värme. Åh, vad jag ska ligga och steka i solen då! Men nu ska jag laga mig lite mat, blir något lätt bara. Makaroner, köttbullar och sallad funkar alltid lika bra.

image150

Mors dag

God morgon allihop!

Idag är det morsdag, hoppas att ni gör något mysigt för eran mamma. Själv gjorde jag bara en mysig liten frukost åt henne, det behövde hon och hon vet att jag älskar henne. Men dagens planer är att jag ska träffa Emmie framåt eftermiddagen, sen ska vi åka och träna och sen bara umgås tror jag. Men ett problem är bara att jag måste plugga också, det känns sådär. Jag har inlämningsuppgifter som ska vara klara och två prov denna veckan, tisdag och onsdag. Usch, det är så mycket nu. Jag vill bara bli klar med allt! Vad har ni gjort för eran mamma idag? Men nu ska jag äta lite frukost och sen hoppa in i duschen. Hoppas att ni får en bra dag. Njut av värmen ute, Kram!


God natt

Kom hem precis, har varit och hälsat på hos Fadil. Eftersom älsklingen var där och hans gamla klasskompisar. Så dom hade en liten klassfest och dom verkade ha himla trevligt. Men jag var bara där en sväng och sa hej till alla och var allmänt trevlig. Så nu ska jag sätta mig ner och kolla vem som vinner finalen ikväll, dock tror jag inte att Sverige kommer vinna, tyvärr. Vem vill ni ska vinna?

Men nu ska jag gå och kolla klart på finalen, och jag kommer troligtvis somna framför tvn idag också. Det finns nästan alltid en risk för det! Men hoppas att ni haft en jätte bra lördag. God natt och sov så gott sen, Kram!

Flower

image190 image189
Bild: lånad från filippa

Som alla vet, så är jag väldigt sugen på den klänningen till vänster. Det vet jag att en del andra är också och andra är glada att den redan hänger i deras garderob. Men i min hänger den tyvärr inte! Men jag gick precis in på filippas blogg och då såg jag att hon hade köpt sig en klänning idag som har samma blommiga tyg, fast i en annan modell. Och den klänningen skulle jag inte heller tacka nej till, för den var med väldigt fin. Någon som vet om den kommer in till Jönköping? Eller finns den också bara på trend?




Final

Tror ni att Charlotte kommer att vinna eller
kommer det bli hennes så kallade "kopia" från Ukraina
som kommer att ta hem det? Men nu ska vi allt hålla tummarna för Charlotte.

För ni missar väl inte finalen som börjar vilken minut som helst?

image191

Träna

image135Efter jag ätit lunch nu ska jag iväg och träna på sense. Det blev ingen bodypump idag, det får bli konditionsträning och styrka istället! Det funkar lite bra det. Jag hoppas på att det inte är så mycket folk där idag, eftersom det blir så fruktansvärt varmt där inne när det är massa folk. Och det blir extra varmt nu när det är så varmt ute också. Men efter jag varit och tränat, kanske jag ska passa på och lägga och sola lite, nu när det är varmt ute. Men känner att jag vill hitta någon plats där det inte blåser så mycket, för vindarna är lite kalla. Jag få se sen hur vädret är när jag har tränat!











God morgon

God morgon allihop!

Vaknade för en liten stund sen och jag har sovit ut ordentligt. Fast jag kanske sov lite länge, för jag känner mig trött.  Skulle åka och träna ett bodypump pass nu kl:12.00, men få se hur pigg jag har blivit tills dess. Annars ska jag iväg lite senare framåt två tiden och köra lite konditionsträning och styrka om jag inte kör bodypump passet då. Nu ska jag äta lite frukost, hoppas ni får en bra dag. Kram!

Hemma kväll

Hoppas att ni haft en jätte bra dag, för det har jag haft.
Efter skolan hängde jag med Emmie ner till huskvarnas marknad en sväng, sedan hämtade älsklingen mig och vi åkte hem till honom. Sen så fick han för sig att han skulle bjuda mig på lunch och sånt mys. Så vi åkte upp till A6 och åt på resturang majoren, dagens lunch: Kycklingfile och klyftpotatis och beanesås + sallad. Det smakade väldigt bra. Sen gick vi och kollade i lite affärer. Robin shoppade lite smått och gott iallafall, han köpte sig ett par shorts, en t-shirt, en skjorta och ett hemmabio system. Efter det var han väldigt nöjd och det förstår jag. För allt var verkligen riktigt snyggt. Men det han var mest nöjd med var nog hemmabio systemet, eftersom han velat ha det så länge nu.

För min del blev det bara ett rosa naglack från depend för endast 25:-, himla bra pris. Men jag hittade en massa som jag vill köpa, en jätte fin klänning på h&m som jag gärna vill inhandla. Men den tar nämligen slut lika fort som den kommer in sa hon när jag frågade om dom hade den i mindre storlek. Sen var det en del annat jag hittade också som jag hoppas finns kvar tills nästa vecka. Så efter a6 åkte vi hem till mig och gick en promenad runt munksjön. Och nu har vi bara tagit det lite lugnt och kollat på tv. Men nu var han tyvärr tvungen att åka, eftersom en av hans kära vänner kommer upp nu ikväll från Borås. Så mina planer ikväll blir lugna, ska lägga mig framför tvn och små prata med mamma eller något. Aldrig fel med en hemma kväll med sin kära mor, händer ju inte allt för ofta längre. Så det blir en myskväll som sagt. Men nu ska jag kolla på tv, ha en trevlig kväll. kram!

Frisör tid

Nästa vecka på tisdag ska jag gå till frisören och jag är väldigt sugen på att klippa mig i axellängd. Antingen så som Paris Hilton eller Nicole Richie, vilket tycker ni? Själv tycker jag att  båda frisyrerna ser på ett ungefär exakt lika dana ut. Om jag skulle vara tvungen att välja nu så hade jag absolut valt Nicole Richies frisyr, eftersom jag har funderat på den ett bra tag! Men den stora frågan är om jag verkligen vågar klippa mig så, ska jag klippa axellängd eller ska jag inte?

image186 image187


Style by stars

Kikade precis in på Natascha peyres blogg, såg att dom hade fått in jätte fina klänning på stylebystars. Men jag fasnade verkligen för dom här två jätte söta klänningarna, jag skulle mer än gärna vilja att dom hängde i min garderob. Det kanske blir en beställning lite längre fram, eller vad säger ni?

image184 image185


God morgon

God morgon allihop!

Idag lyckades jag försova mig, vaknade för 10 min sen, jag var verkligen döds trött. Jag bara sprang upp när jag såg att klockan var över nio. Men hade inte hunnit till denna lektionen nu ändå, eftersom bussarna går en gång i timmen bara. Så jag börjar nästan lektion 11.30 har jag för mig. Men idag efter skolan ska jag och Emmie åka till Friskis och träna lite konditionsträning och styrka. Ska bli härligt! Men nu ska jag äta lite frukost, kram!

Kväll

Nu är jag äntligen hemma från J-södra matchen, det blev 0-0. Frågan är ju när J-södra hade tänkt och vinna en match! Nu har dom ju bara förlorat och spelat lika, så det borde hända lite nu tycker jag. Men strax ska jag och älsklingen åka hem till honom och mysa, hoppas ni haft en jätte bra dag. Sov så gott senare ikväll, kram!

Gladiator sandal

Ge mig de här underbara skorna från asos! Jag blev förälskad när jag såg dom, antingen vill jag ha dom i svart eller brunt. Det är snyggt med både brunt och svart, så det är svårt. Jag älskar dom!

image183



God morgon

God morgon allihop!

Sitter i skolan nu, började kl:08.00 och första lektionen hade jag aerobics. Alltid lika skönt med ett morgon pass, man blir så pigg. Idag efter skolan ska jag och Emmie hem till mig och sen ska vi direkt upp till stadsparksvallen, eftersom vi jobbar idag. Idag spelar J-södra mot Asyriska kl:19.00 ifall någon har missat det. Men efter J-södra blir det hem och plugga, eftersom jag har prov på aktier imorgon, mindre kul. Något som gör mig glad idag är att det är sol och det är ganska varmt ute, hoppas att det håller i sig nu. Men nu ska jag gå, för vi har lunch nu.  Hoppas att ni får en jätte bra dag, kram!


God natt

Nu har jag kollat klart på Pussycat dolls och det är lika bra som förra säsongen. Jag har redan några favoriter, men man man vet ju aldrig hur länge de kommer klara sig. Jag kom precis att tänka på att jag inte har övat speciellt mycket till naturkunskaps provet jag har imorgon och det är inte bra. Så nu tänkte jag att jag skulle sätta mig och sten plugga fram till 23.00. Sen kommer min älskling Robin hit och sover, det är alltid lika mysigt att ha honom vid min sida. Men nu ska jag sätta mig och plugga. Hoppas att ni haft en jätte bra dag, god natt. Kram!

Bikini panik


image187

Bild: Bellanotte

Jag har funderat ett tag på vad det är för bikini jag vill ha egentligen, men jag har redan tänkt och beställa den till vänster tror jag. Men den till höger är lite speciell och annorlunda och det är ju roligt och ha också. Har inte riktigt bestämt mig än, måste fundera lite till. Det ända jag vet är att i sommar vill jag ha en färgglad bikini, eftersom jag tycker det är så fint när man är brun. Ni har väl sätt h&ms nya härliga bikini bilder och när man ser dom så längtar man verkligen till sommaren. Precis som deras nya h&m reklam är ju helt underbar!

Friskis

Strax ska jag iväg till stationen och ta tåget till huskvarna, eftersom jag, Lovisa och Emmie ska på ett medelpass på friskis. Det är inte allt för ofta man åker tåg till Huskvarna, men idag blev det så för min käre vän Emmie är på tåget  och då passade det bra. Sen när jag kommer hem ska jag kolla på pussycat dolls. Men hoppas att ni får en trevlig kväll. Kram!

Premiär

Ikväll kl: 21.00 på tv 3 är det premiär för Pussycat dolls säsong 2 och det får ni bara inte missa. Det ska iallafall inte jag göra! Jag tyckte förra säsongen var jätte bra och hoppas på att denna säsongen kommer vara lika bra.

image179

Sean Kingston


White Purse

Hittade denna jätte söta väskan på Scorett och
den kostar bara 199 :- Rosetten gör verkligen allt.

image178

God morgon

God morgon allihop!

Idag har vi studiedag och det betydde att jag kunde sova hur ut hur mycket jag ville. Och det gjorde jag, jag vaknade ungefär vid halv 11. Så det var verkligen skönt! Denna studiedagen kom perfekt. Men tråkigt nog så måste jag plugga, eftersom jag har Naturkunskaps prov imorgon. Men senare ikväll ska jag åka till Friskis med Emmie och Lovisa och träna ett medelpass. Nu ska jag äta lite frukost, hoppas att ni får en jätte bra dag. Kram!

H&M

Enkel och söt blus från h&m

image176 image177


Molle

Har precis kollat klart på Gossip gril avsnittet 18. Så bra! Nu längtar jag tills nästa vecka, då avsnitt 19 kommer ut. Men nu ska jag fixa i ordning mig lite och gå till Junebäcken och kolla på älsklingens fotbolls match, tänkte att jag skulle ta med mig hunden också. Hört att det är bra och gå ut och gå när man har ont i magen, så får väl passa på. Undrar verkligen om det är så? men det kanske kan stämma?

image174

Gossip Girl

Strax ska jag sätta mig och kolla på avsnitt 18 av Gossip girl, jag laddade ner ett igår. Men det var tydligen "blockat", så nu har jag rätt och jag är jätte nyfiken på vad som kommer hända. Jag älskar den serien, någon mer som gör?



Orange

Denna klänningen från asos är verkligen jätte fin,
jag gillar den bara mer och mer varje gång jag ser den.

image173























God morgon

God morgon allihop!

Idag känner jag mig jätte förkyld och har sån värk i magen så det finns inte ord till det. Kändes som jag knappt kunde gå ur sängen i morse, men nu var jag tvungen eftersom jag måste sjukanmäla mig. Illa och bli sjuk idag, jag hatar att vara sjuk. Men jag hoppas att jag är på benen snart igen och jag hoppas att ni mår bättre än mig idag! Nu ska jag gå och lägga mig igen, kram!



Kärleken

Strax ska jag iväg till min älskling, han kommer och hämtar mig efter hans träning. Så han kommer nog när som helst! Blir en film kväll idag, eftersom det var jätte länge sen vi kollade på film.

Men nu har jag suttit och pluggat jätte mycket eller skrivit en uppsats som ska vara klar. Och nu är jag äntligen klar med den, så nu slipper jag tänka på den mer. Har massa annat att tänka på istället, mycket i skolan nu tyvärr.
Men hoppas ni haft en bra dag, ni får sova så gott sen. God natt och sov gott, kram!

Barndomsvän

Jag och min älskade barndomsvän Jonna, pratar om att åka utomlands runt v.33 någongång. Vi hade tyckt det hade varit så skönt, eftersom att både hon och jag jobbar hela sommaren. Då kan det vara skönt med en semester innan skolan börjar. Vi har pratat lite smått och gott om det, men inget som är bestämt. Det ända vi vet nu är att vi vill utomlands. Så det lutar ju åt det hållet självklart, det är bara och bestämma vart vi ska åka osv. Sen spara massa pengar!

image91

Svenska

När jag kom hem idag från skolan blev jag verkligen jätte glad. Kom innan för dörren och känner hur mycket magen kurrar och jag bara hoppas på att mamma hade varit så snäll och lagat något gott. Då hade hon gjort min favoritmat, och den består av kycklig och massa sallad. Hennes kycklingsallad är godast, jag lovar det hade ni också tyckt om ni smakade den! Så nu är jag mätt och belåten. Men nu ska jag börja skriva en svenska uppsats, som jag vara inlämnad denna veckan senast. Som jag fortarande är lite efter med. Så änkte att jag skulle sätta mig ner och skriva den nu, så jag slipper tänka på att jag har den kvar. Känns som det vore skönt att ha allt klar nu, eftersom vi snart har sommarlov. Men som sagt kan man inte alltid vara i tid jämnt! Nu tänker jag byta samtalsämne helt och hållet, vet ni? Gossip girl avsnitt 18 kom ut idag och jag håller på och ladda ner det. Jag ska absolut kolla på det sen och det finns nog fler än jag som ska. Eller? Men ha det bra så länge, kram!

God morgon

God morgon allihop!

Kortfattat om helgen, fredags var jag hemma hos sanna och festade lite med 12 st av mina underbara vänner, vi hade riktigt trevligt. Lördags, tog jag det bara lugnt på dagen och hela kvällen umgicks jag med Mathilda, vi var och fikade och hade det allmänt trevligt. Igår hade jag dansuppvisning och var borta hela dagen mellan 12-19, sen åkte jag till min älskling och var där hela kvällen. Så helgen har varit riktigt bra! Men nu sitter jag i skolan, började kl:08.00 idag. Första lektionen var aerobics, vi hade bodypump(bodystep). Riktigt tufft pass var det! Men det är aldrig fel, man får ju träna nu inför beachen. Det börjar ju bli dags att visa sig i bikini snart. Men när vi ändå pratar om bikini, så la jag upp en bild på en hallonröd bikini från h&m för någon dag sen. Jag ska nog ta och beställa den idag faktiskt, eller vad tycker ni?

Annars idag, ska jag hem och ta det lugnt. Måste tyvärr plugga ganska mycket denna veckan också, har tre prov. Ett i naturkunskap(som jag har fått flytta fram typ tusen gånger), sen ett i småföretagande och ett i rättskunskap. Jag förstår inte varför alla lärare ska sätta alla prov i slutet av terminen. Det är dåligt, varför inte göra tvärtom. Det hade varit mycket bättre tycker jag. Men hoppas att ni får en jätte bra dag och att ni haft en trevlig helg. Kram!

Söndag

Nu är jag äntligen hemma efter dansföreställningen, Robin hämtade mig efter dansen och vi åkte och handlade lite mat. Det blev en massa mat, men nu tänkte vi ställa oss och och laga lite kycklingfilé, krokretter, grekisksallad, beanéssås och vitlöksbröd. Det ska bli så himla gott!

Men på tala om dansföreställningen, så gick det väl ganska bra faktiskt. Bättre än förväntat! Men jag kände mig inte alls sugen på och dansa idag, så jag var inte helt på topp heller. Men nu ska jag ut till köket och hjälpa min älskling och laga mat. Hoppas ni får en jätte trevlig kväll, kram!

( Om du ska snacka skit bakom ryggen, så kan du lika gärna säga det öga mot öga. Istället för att springa runt till andra och tro att man inte får reda på det  )

God morgon

God morgon allihop!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det jätte bra iallafall. Jag är uppe tidigt idag också, eftersom jag ska iväg till dansen om ett tag. Ska vara i huskvarnas teater mellan 12-19.00 idag. Usch, jag kommer verkligen vara trött. Så idag hinner jag inte med så mycket mer än och dansa. Ifall ni hade planer på att komma och kolla, så är dansuppvisningen kl:16.00 på huskvarnas teater.

Efter dansen ska jag åka till älsklingen, vi ska ha en myskväll. Laga lite mat och bara mysa. Jag skulle egentligen tillbringat kvällen med honom igår. Men så blev det inte! Jag var och tog en fika med min käre vän Mathilda och han var med sina kära vänner. Men jag och Mathilda hade det jätte trevlig och det är inget ovanligt! ;) Men nu måste jag fixa i ordning mig och äta lite frukost. Hoppas att ni får en jätte bra dag, wish me luck. Kram!

image147

Lovely

Har suttit och kollat på fyra avsnitt av Gossip girl nu och dom var riktigt bra. Nu vill jag att flera avsnitt ska komma, så man kan ladda ner. För jag vill verkligen se nästa, jag blir tokig!

Men nu som det ser ut, så ska jag kanske åka och fika med Mathilda. Och den tösen har alltid lika mycket att prata om! Så nu ska jag gå och fixa i ordning mig, hoppas ni får trevlig kväll. Kram!

Gossip girl

Min käre tvilling bror sitter nu och laddar ner 4 avsnitt av Gossip girl. För jag har noll koll på hur man laddar ner serier. Men nu får jag äntligen kolla på Gossip girl serien! Om ni bara visste hur mycket jag har  väntat tills det ska komma nya avsnitt och nu är dom här. Jag älskar verkligen den serien, den är så bra!

image172

Pictures

Det blev en riktigt lyckad kväll hemma hos Sanna!
Här har ni lite bilder från gårdagen.


           

Lördag

Vaknade upp hos min älskling idag, fick gå upp ganska tidigt. Eftersom att han skulle iväg på match, så han skjusade hem mig. Så nu sitter jag här hemma och tar det lite lugnt, har ätit lite frukost precis. Idag ska jag iväg och träna på sense, det blir lite konditionsträning och styrka. Sen måste jag hitta en klänning jag ska ha på mig till dansföreställningen imorgon och jag känner mig lite stressad eftersom att jag inte hittat någon. Men det löser sig förhoppningsvis. Annars ikväll ska jag tillbringa kvällen med älsklingen, det blir en mys kväll.

Gårdagen blev verkligen jätte bra, vi hade himla trevligt och roligt iallafall. Det började med att vi var hos Sanna, 12 st tjejer. Sen framåt 10-11 åkte vi vidare till Vidar, men det blev inte så lång varit. Jag och några andra åkte vidare in till stan och sen tog jag och Lovisa bussen hem vid halv 2 och sen kom älsklingen och hämtade mig. Tack för en underbart trevlig kväll igår, ni är underbara! Bilder som jag lovade, lägger jag upp lite senare. Måste sätta in dom i datorn först. Hoppas att ni får en bra dag!

Tagga

Sitter här hemma hos Sanna nu och taggar. Vi ska ha lite tjej kväll här, sen vet man aldrig om det blir utgång. Det kan hända, vem vet. Men kul som sjutton ska vi ha, många bilder kommer det att bli. Lägger nog upp några bilder imorgon så ni får se. Men hoppas att ni får en jätte bra kväll, kram!


Bikini

Hittade denna jätte fina bikinin på h&m's hemsida, jag vill verkligen ha den. Tror faktiskt att jag ska ta och beställa den senare idag! Tänk va fin den hade varit när man är brun. Åh, så snyggt!

image163

Fredag

God morgon allihop!

Nu är det fredag och helg igen, veckodagarna går så himla fort nu. Och det börjar närma sig slutet, vi har bara ca 17 dagar kvar i skolan. Det känns riktigt bra! Men just nu har jag precis ätit lite frukost, jag tänker faktiskt skippa första lektionen som börjar 9.15. Ska sätta mig och plugga, med tanke på att jag inte fick så mycket gjort igår kväll. Inte bra och göra så, men jag känner mig illa tvungen. Så idag är jag uppe tidigt, nu hinner jag kanske plocka i ordning lite här hemma innan jag åker till skolan.

Dagens planer, är att efter skolan ska jag hem och fira min kusin som fyller hela 15 år idag. Ett stort grattis till honom! Det kommer nog bli lite fika och så bara. Sen ska jag försöka hinna med och träna innan kvällen. För ikväll blir det lite tjejkväll med dom underbara, ska bli jätte kul. För det var verkligen jätte länge sen vi gjorde något tillsammans allihop. Därför hoppas jag på en lyckad kväll och det kommer de bli, eller hur? Men hoppas ni får en jätte bra dag och kväll. Kram!

i love to dance

Jag ska strax promenera bort till Brunnen, eftersom jag har dans vid 17.00.
Idag kommer det blir träning inför dansuppvisningen på Söndag.
Och förhoppningsvis kommer det att gå bra.

Hoppas ni haft en bra dag hittills. Kram!

Love

Blake Lively (Serena) och Penn Badgley (Dan) från Gossip Girl serien är inte bara ihop i serien, de är tydligen tillsammans i verkligenheten också. Jag tycker det är så gulligt, dom är verkligen jätte fina tillsammans. Tror ni det kommer hålla länge eller kommer det ta slut lika fort som de flesta kändisparen? Jag hoppas att dom kommer vara tillsammans länge. Tänk va gulligt om dom hade gift sig!

image161

Vinnaren

Saleisha blev America's Next Top Model 9 och jag blev så glad. Hon var absolut värd att vinna! För hon har en sån utstrålning och hon är inte bara söt, hon är otroligt vacker. Tyckte ni rätt person vann Ámerica's Next Top Model?

image160


God morgon

God morgon allihop!

Sitter i skolan nu, började morgonen med att jag hade aerobics pass. Gick väl bättre än förväntat! Men min lärare sa att hon tyckte de va bra, så dåligt kan det inte vart. Få se vad jag får i betyg sen bara, för det vet jag inte ännu. Fick precis veta att vi inte har någon Naturkunskaps prov idag, jag som satt och övade igår kväll till provet. Så är det inställd! Jag har skjutit fram detta provet jätte länge ju och nu får jag skjuta fram ännu en vecka.

Efter skolan ska jag och Emmie ner till stan en sväng, läste i metro idag är Gina tricot har rea på massor av modevaror. Så passa på, det lär ta slut fort! Men sen vid 17.00 ska jag iväg och har dansa. Vi ska öva inför helgen, eftersom vi har dansföreställning på Söndag. Och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för oss, men det tror jag. Hoppas ni får en jätte bra dag, kram!

Top model finalen

Sitter och kollar på top model finalen nu, det står mellan Chantal och Shalisa.
Vem tror ni vinner? Jag har faktiskt ingen aning, men jag tycker verkligen att Shalisa har så otroligt vacker utseende och Chantal är sjukt söt "den söta granntjejen" som juryn sa. För mig spelar absolut ingen roll vem som vinner, för båda är jätte bra. Men ändå på nått sätt så hoppas jag att Shalisa vinner. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig, men det blir antingen Shalisa eller Chantal.

Men snart kommer älsklingen hit och gör mig sällskap. Men hoppas ni haft en jätte bra dag, god natt och sov så gott sen.  Kram!

Sense

Tänkte jag skulle åka och träna på sense nu när jag ändå är igång.
Det blir samma som igår, lite konditionsträning och styrka.

Ha det bra så länge!

Aerobics

Nu är jag äntligen färdig med aerobics passet som jag ska ha imorgon på morgonen för resten av gruppen. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, bara jag tänker positivt såtror jag att det kommer gå bra. Jag får inte tänka för mycket, för då blir det bara fel. Det värsta är faktiskt att jag ska ha "mikrofonen" på mig och prata till allt och alla, det är inget jag gillar. Men imorgon är jag tvungen att göra det, så jag vill gärna att ni håller tummarna för mig imorgon bitti. Vore himla gulligt av er!

image159

home sweet home

Nu är jag äntligen hemma, efter har varit i skolan sen kl:08.00. Idag blir det verkligen en plugg dag, först måste jag plugga till Naturkunskapen, sen måste jag bli klar med aerobics passet. Jag kommer vara så sjukt nervös när jag står där imorgon, haha. Men får väl hoppas på det bästa! Sen ska jag försöka hinna med och gå och träna och ikväll kl:21.00 ska jag sätta mig framför tvn och kolla på Top model finalen. Vem vill ni ska vinna top model 9? Själv kan jag inte riktigt bestämma mig, vem jag vill ska vinna. Men nu ska jag sätta mig och plugga lite och fixa aerobicen, kram!

image158

God morgon

God morgon allihop!

Jag har nog blivit väldigt trött, med tanke på att jag försov mig idag också. Men idag kom jag inte för sent och det var ju bra! Skulle gå upp vid 06.45, men vaknade vid 07.05. Så jag fick skynda mig in i duschen, föna håret och sminka mig. Fort som tusan! Men jag hann tillslut med bussen vid 07.35 .. Nu sitter jag i skolan och har lektion, vi håller på med ett litet projekt arbete, jag skulle först skriva om mode, men tyckte att så många andra gjorde det också. Så jag tog något helt annat och nu skriver jag om Choklad.

Men efter skolan ska jag hem, plugga idag igen. Och det är fortfarande ett måste för jag har två prov kvar. Senare ikväll ska jag träna, det blir konditionsträning och styrka idag också. Hoppas ni får en jätte bra dag, kram!

Flower dress

Fick nyss reda på av min bästa vän Emmie att denna underbara klänningen inte kommer att komma till Jönköping. Att denna så kallade "lilla" staden Jönköping inte ska få in den här klänningen är förjävligt. Jag bli så sur. Jag som verkligen vill ha den, den är så otroligt fin. Tänk va fin den hade varit i sommar, när man är solbränd och fin.


image159

En kväll framför tvn

Jag var som sagt och tränade innan, det blev hårt idag. Riktigt skönt var det att träna iallafall! Nu har jag precis ätit lite mat, blev en kycklingsallad. Inget slår mammas sallad, den är godast enligt mig! Emmie håller iallafall med mig om att den är god vet jag. Haha. Men nu ikväll blir det lite plugg och sen blir det självklart Ugly betty och Desperete housewives. Det får ni bara inte missa. Kram!

image157



Träna

Jag slutade vid 12 idag, hur skönt som helst. Bara två lektion blev det, tänk om det hade varit så varje dag. Va skönt! Haha. Ne men nu ska jag åka och träna på sense, det blir lite konditionsträning och styrka. Ha det bra så länge, Kram!


God morgon

God morgon allihop!

Sitter här hemma hos älsklingen nu, han åkte och jobbade vid 06.30. Och jag var hur trött som helst, jag skulle gå upp kl:06.45. Men självklart, så försov jag mig och vaknade nu vid 08.00. Sen går det ingen buss nu förrens 09.10. Aj, dåligt av mig. Men det är ju sånt som händer ibland, eller hur?

Idag blir det lugnt, kommer bli att jag pluggar en hel del idag också. Det är ju ett måste nu, med tanke på hur mycket vi har i skolan. Jag har nog aldrig varit med om att vi haft så här mycket plugg innan, för nu är det verkligen sjukt mycket. Senare ikväll ska jag åka och träna på sense iallafall, det blir ett bodypump pass eller bara lite konditions träning och styrka. Jag har inte riktigt bestämt mig än! Men nu måste jag gå och fixa i ordning mig och ta mig något att äta. Hoppas ni får en jätte bra dag, Kram!

Summer Dress

Jag köpte mig denna underbara klänningen idag, tänkte jag skulle ha den till skolavslutningen. Jag kände att jag inte ville ha en hel vit i år, eftersom att jag har haft det varje år. Så nu kände jag att det var dags att variera lite, då passade den perfekt. Den är mycket finare i verkligheten och den är ännu finare på. Vad tycker ni om den? Själv tycker jag verkligen att den är jätte fin. Jag kommer att använda denna mycket i sommar!

image153 image155

Otur

Jag har kommit fram till att det har verkligen inte varit någon tur dag för mig, jag har nästan bara haft otur. Det började med i morse att jag tappade ett glas och det gick sönder, sen innan när jag cyklade hem från stan fasnade min beiga trendcoat i cykeln så den blev alldeles svart och oljig. Sen när jag kom hem tappade jag (självklart) kameran, så den gick sönder. Det är den tredje kameran jag tar sönder! Och dagen är inte slut än, vad kan hända mer? kommer jag bryta benen eller vad kommer hända egentligen? haha. Kram!



Lauren Conrad

Lauren ser väldigt fin och fräsch ut när hon är ute och shoppar!
Och jag vill verkligen ha hennes hår, det är så himla fint.

image152
Bild: Posh24

Ångrar

Ne nu ångrar jag faktiskt mig, jag var nere på stan och bytte min bikini nu. Så självklart ångrar jag mig nu när jag kommer hem, det är så typiskt mig. Och den bikinin finns inte här i Jönköping, jag får väl åka till Halmstad och köpa den igen... Men istället köpte jag mig två vanliga tubtopp linnen, det är alltid bra att ha i svart och vitt. Jag som lovade mig själv att inte köpa något i svart, men det var jag tvungen och köpa. Eftersom att baslinnen är alltid bra! Sen blev det en tidning också "sofis mode" som jag alltid köper på måndagar. Men nu tänkte jag lägga mig och sova lite, för jag har så sjukt ont i magen. Sen när jag sovit lite måste jag plugga :/ Kram!

God morgon

God morgon allihop!

Idag började jag skolan kl:08.00 och då började jag med ett aerobics pass. Det var riktigt skönt och komma igång lite på morgonen. Men jag hade så fruktansvärd träningsvärk eftersom jag var ute och sprang igår kväll.  Men det gick bra ändå ;) Just nu sitter jag på lektion, har precis haft prov och vår lärare håller på och rättar proven. Så jag fick precis reda på att jag fick alla rätt. Jag måste fortsätta såhär, för jag har verkligen tappat glödet i skolan.  Denna veckan har jag tre prov och två inlämnings uppgifter som ska vara klart. Fullt upp som ni kanske märker! Men efter skolan idag ska jag ner till stan och köpa mig en blommig klänning från ONCE, som jag tänkte att jag skulle ha på skolavslutningen. Sen är jag väldigt osäker på om jag ska lämna tillbaka min bikini eller inte, jag gillar färgerna jätte mycket. Men det är just hur den sitter, jag tror jag får funderar lite till om jag ska lämna tillbaka den. Men hoppas att ni får en jätte bra dag, skriver mer senare. Kram!

En sak till, idag har jag och min älskling varit tillsammans i 13 månader.
 Allt känns perfekt med dig, Jag älskar dig!

Hemma från Halmstad

Nu är jag hemkommen från Halmstad och jag har haft en jätte bra helg.

Lite kortfattat om helgen. I fredags åkte vi bara bil, eftersom vi åkte på kvällen till halmstad. Så när vi kom fram, blev det att vi gick och la oss direkt. På lördagen, blev vi väckta av lilla Nelliebus som vanligt. Sen framåt 10 tiden, gick vi ut på stan och shoppade, både jag och robin hittade kläder. Senare framåt eftermiddagen åkte vi till Lille mor för Robin skulle klippa sig och det blev jätte fint. På kvällen grillade vi allihop och satt ute på "terrasen" och åt god mat och hade det jätte trevligt. Och idag har vi bara tagit det lugnt mest, sen har vi legat och solat och badat nere vid havet. Men det blev inte så lång varit tyvärr. Men en liten stund blev det! Det var nästan hela helgen, några små kortfattade delar blev det iallafall. Hoppas att ni har haft en jätte bra helg också!

Men strax tänkte jag sätta mig och plugga lite till, med tanke på att jag har prov imorgon. Jag orkade inte göra det direkt när jag kom hem, så jag tog mig en spring tur runt munksjön istället. Inte dåligt! Jätte härligt var det iallafall, det var så skönt när det va lite svalare ute. Efter jag pluggat ska jag kolla på Sanningens ögonblick som är så bra och det börjar som vanligt 21.00 på kanal 5. Det får ni inte missa, hon ska avslöja familjehemligheterna för hela svenska folket. Nu ska jag gå och plugga och det är inget jag gillar precis. Men det är ett måste ändå,  Kram!

image150
Jag ligger och njuter av solen

image151
Älsklingen också



Lördag

Hej allihop!

Nu är det strålande solsken här i halmstad, jag och Robin har legat ute och solat en liten stund. Men det blev inte lång varigt idag heller, för vi hann inte med och sola så mycket. Eftersom vi har gått på stan hela dagen, varit barnvakt åt robins syster. Sen nu ska vi iväg och handla, för ikväll ska vi grilla med robins familj och några andra. Det kommer bli jätte mysigt! Idag när vi var på stan köpte jag mig, en ny bikni (som jag är lite osäker på), "en klänning", öronhängen, spännen och en hög midje kjol. Jag är ganska nöjd tror jag, men vet inte om det kommer bli att jag lämnar tillbaka något, för känner mig ändå lite osäker. Tänkte att jag skulle känna lite hemma och testa till lite kläder och så. Sen får jag helt enkelt se hur det blir. Men hoppas ni haft en jätte bra dag och att ni får en jätte bra lördag kväll. Kram!


Halmstad

God kväll allihop! Nu har jag precis duschat, blev en lång dusch. Det var faktiskt lite jobbigt att springa idag, med tanke på värmen och allt. Kände att jag ville variera lite, så jag tog en springtur istället för en promenad. Men nu måste jag fixa i ordning mig så jag är klar när Robin kommer och hämtar mig. För vi åker direkt till Halmstad! Hoppas att ni får en jätte bra helg, för det ska jag ha. Kram!

Munksjön

Nu ska jag ut och springa runt munksjön i det härliga vädret! Det är så sjukt varmt ute, jag blev helt förvånad när jag kollade hur många grader det var ute. Man kan knappt tro det är sant att det har varit 29 grader varmt ute idag. Men det har jag inget emot, för jag älskar värme!

image123

Purse


En himla gullig väska från Gina tricot och den kostar bara 99:-
Den är jag faktiskt lite sugen på att köpa,
det är fint med en liten färg klick.

image149

Fredag

Hej allihop!

Sitter i skolan nu, började kl:09.15 idag. Det var riktigt skönt att få sova ut lite extra, kände mig jätte pigg i morse. Idag är det en bra dag, det är helt underbart väder ute. Det känns verkligen som sommar värme och det är ju absolut ingenting man klagar på, för värme gör en glad. Eller hur är det så?

Idag efter skolan ska jag ner till stan med Hillevi, ska bli himla trevligt. Jag vill hitta något nytt och fräscht med lite färg, för nu börjar jag faktiskt bli trött på mina svarta kläder. Det är alltid härligt med lite färg när sommaren börjar närma sig och speciellt nu när det är så varmt ute. Det är då man vill kunna gå i tunna linnen, shorts och klänningar. Och efter jag har varit på stan, ska jag gå ut och gå runt munksjön. Ikväll ska jag och älsklingen åka till halmstad och vi ska vara där hela helgen. Så det lär inte bli så mycket skrivet i helgen! Men i helgen blir det iallafall, shopping, utgång, bada och sola i havet och umgås med Robins familj. Vi ska helt enkelt ha en jätte mysig och trevlig helg! Hoppas att ni får en jätte bra dag och njut av solen.  Kram!


God natt

Nu ska jag lägga mig framför tvn lite och hoppas på att det är något bra program. För jag är inte trött än, om jag skulle lägga mig i sängen nu. Så hade jag aldrig somnat!  Men vem vet jag kanske somnar framför tvn som jag är väldigt bra på att göra nu för tiden. God natt och sov gott allihop, Kram!

Linne

En väldigt söt och enkel tub topp som kommer från forever 21.com

image148

Dans

Idag har jag bara tagit det lugnt, legat lite ute i solen. Men det blev tyvärr inte så länge, eftersom jag tyckte det blåste lite kallt. Annars nu ikväll har jag varit iväg och dansat och det gick bara bra. Får hoppas att det kommer gå lika bra på dansuppvisningen som är inte denna helgen men nästa. Men något som jag är väldigt bra på är och tänka negativt och det ska jag inte göra till denna dansuppvisningen, för det kommer gå jätte bra ;)  Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite kvällsmat. Hoppas ni haft en jätte bra dag, Kram!

image147




God morgon

God morgon allihop!

Vaknade för en liten stund sen av att jag drömde en hemsk dröm, det var det värsta på länge. Jag är inte den som brukar komma ihåg drömmar, men när det handlar om någon speciell, så kommer jag oftast ihåg. Tyvärr! Nu ska jag skulle göra mig lite frukost och gå ut och lägga mig ute i solen och plugga. Det kan behövas, med tanke på att jag har prov idag. Men senare framåt kvällen ska jag träna på sense, tänkte att jag skulle ge mig på ett bodypump pass igen. För det känns så bra, eftersom man känner att man verkligen tränar hela kroppen!

Gårdagen i Danmark, var verkligen jätte bra och vi hade hur varmt som helst. Nästan lite för varmt och självklart hade man på sig fel kläder för vädret! Men nu ska jag inte klaga när värmen äntligen är här. Men jag kan nästan inte tro det är sant, jag kom hem igår utan att ha köpt någonting. Jag köpte ingenting, mer än frukt, vatten och mat typ. Haha! Jag kan faktiskt skylla lite på att vi hade ganska lite tid på sig, om man tänker på hur många butiker det finns på ströget som man vill gå in i. Jag kände mig jätte stressad eftersom jag ville hitta något, så har man inte tid att gå och kolla noga i butikerna. Det fanns nästan bara en sak jag hann fasna för ordentligt, det var en jätte fint bikini från h&m. Tror inte att den kommer att komma in här i Jönköping, men kanske i någon av stor städerna som Stocholm, Göteborg m.m. Men tyvärr, så satt den inte alls bra uppe vid bysten. Då blev jag väldigt sur, för jag ville verkligen ha den bikinin. Men om vi hade haft längre tid i Danmark, så hade jag absolut hittat något klädesplagg eller likande. Annars hade jag en väldigt bra dag, jag får helt enkelt shoppa i Halmstad när jag och Robin åker dit i helgen eller så får man shoppa lite här hemma i Jönköping.

Men hoppas ni hade en jätte bra dag igår här hemma i Sverige och att ni får en bra dag idag. Kram!

Tränat

Kom hem för ett litet tag sen, har varit iväg och tränat på sense. Det blev ett bodypump pass och efter la jag mig i ett solarium. Och det var verkligen skönt, sen fick jag lite färg också. Så nu känns det bra! Nu ska jag göra lite mat till mig själv och sedan sätta mig och kolla på Ugly betty och Desperete housewives, sen ska jag åka till älsklingen. Passade bäst att sova hos honom idag, eftersom jag och klassen ska åka till Danmark imorgon kl:07.00. Då vill jag inte sätta mig på en buss i 30 min, när jag kan åka med Robin till skolan.

Jag hoppas verkligen att man kommer hitta något imorgon, jag var och växlade mina pengar till danska innan idag, så känner mig väldigt sugen på att shoppa nu! Något butik ni rekommenderar som har fina kläder i Danmark? Själv har jag inte varit i danmark sen jag var 10 år kanske. Så nu ska jag dit igen! Men hoppas att ni haft en jätte bra dag och att ni får en bra dag imorgon, för imorgon hinner jag inte skriva något. För jag är borta hela dagen. Kram!


Tisdag

God morgon allihop!

Sitter här hemma nu, började kl:08.00 idag. Wops! Någon råkade försova sig lite idag. Jaja, igår var det fullt upp hela dagen, stod i kiosken på j-södra efter skolan så hann inte och göra så mycket efter. Matchen slutade 0-0 igår ifall det är någon som ville veta. Fick höra att det inte alls var så bra match, själv hinner man inte kolla på matchen eftersom man har fullt upp i kiosken hela tiden.

Idag slutar jag ungefär vid 15.00, så efter skolan tänkte jag åka hem idag, eftersom jag har massa plugg jag måste göra. Sen måste jag förbi forex och växa några av mina pengar till danska pengar, eftersom vi åker till Danmark med klassen imorgon. Tror vi kommer få en jätte bra dag i Danmark, men jag hoppas faktiskt att det kommer vara fint väder, för det är inte så kul och gå runt på ströget när det regnar.  Man blir så mycket gladare av sol och det stämmer faktiskt! Men senare idag ska jag åka och träna på sense, det blir lite konditions träning och stryka och efter det blir det tv hela kvällen, eftersom Ugly betty och desperet housewives är på tv. Men hoppas ni får en jätte bra dag, kram!

God morgon

God morgon allihop!

Sitter i skolan nu och har lektion, började klockan 08.00. Det var riktigt segt att gå upp idag, ville bara ligga kvar i sängen och sova. Och idag slutar jag inte förrens 16.00, hur ska jag orka. Men efter skolan ska jag, Emmie och Lovisa och kanske Johanna åka ner till stan och kolla lite, sedan ska vi upp till Stadsparksvallen och stå i kiosken som vanligt när j-södra spelar. Efter J-södra ska jag hem och plugga tyvärr, för imorgon har jag prov. Vet inte riktigt hur det kommer gå och plugga vid tio tiden ikväll. Som sagt, jag är ju inte bra på att planera!  Men hoppas ni får en jätte bra dag, Kram!


God natt

Säger god natt nu, ska kolla klart på sanningens ögonblick nu .
Hoppas ni haft en jätte bra dag och helg. God natt och sov gott,  Kram!

Sanningens ögonblick

Ni missar väl inte sanningens ögonblick ikväll kl: 21.00 - 22.00
Jag hade nog aldrig ställt upp på ett sånt här program faktiskt, hade ni varit med i sanningens ögonblick? Man berättar sanningen för hela svenska folket, det vore ju hemskt om man hade något man inte ville berätta. Men ändå gör det för att man vill vinna pengarna!

image145

Värme

Kom hem för en liten stund sen efter en mysig promenad med Robin. Det var så himla härligt väder ute! Till och med varmare än vad jag trodde det skulle vara, men det var ju bara positivt. Jag älskar värme! Nu tänkte jag försöka börja med aerobics passet som ska vara klart tills imorgon, himla bra timing. Jag är "alltid" så bra på att planera.  Kram!

image143

image144

Din kärlek du ger, gör att jag älskar dig mer och mer!

Eftermiddag

Klockan är redan lite över 16.00, helgen bara rinner iväg. Kändes nyss som det var fredag! Men inte det, för nu är det söndag. Jag och älsklingen kom hem till mig för en liten stund sen, nu sitter han och kollar på fotboll så jag satte mig här en liten stund. Efter fotbollen tänkte vi gå runt munksjön, eftersom det är jätte härligt väder ute. Blir en mysig promenad i solen med älskling!

Igår var vi på bio, kollade på filmen "21" som jag inte trodde skulle vara jätte bra. Men den var faktiskt bra och jag tycker den är se värd, så om ni ska kolla på något film det senaste, tycker jag att ni ska kolla på den. Efter bion åkte vi hem till honom och tog ett varmt långt bad och tände massa ljus. Vi hade jätte mysigt! Men senare idag måste jag verkligen göra klart aerobics passet som jag ska ha imorgon bitti, vet inte riktigt vad jag ska göra för steg. Jag tycker det är jätte svårt att sätta ihop ett pass och lära ut, men att lära sig själv ett pass är inte svårt. Men nu måste jag fixa det, för jag ska ha ett VG i mitt betyg. Punktslut!

Nu ska jag gå och sätta mig hos Robin, hoppas ni får en jätte bra dag och att ni haft en bra  helg. Kram!

Myskväll

Hemkommen från A6 precis, köpte mig ett par öronhängen och två linnen. Men vet inte om jag ska lämna tillbaka ett av dom, måste testa lite här hemma och se vad jag tycker! Men nu känner jag att jag måste spara lite pengar, för på onsdag åker vi till Danmark med klassen och ska vara där hela dagen. Då behöver man lite pengar, men just nu så är det lite dåligt med det tyvärr. Man köper ju massa här hemma även fast man vet att man ska iväg, vore ju lite tråkigt om man hittar något där och så kan man inte köpa det. Så nu måste jag lära mig att spara, för det är jag verkligen dålig på.

Hinner inte skriva mer idag, eftersom jag ska tillbringa hela kvällen med älsklingen. Nu har vi bestämt hur en del av kvällen ska se ut iallafall, först blir det bio och sedan hem till honom och mysa hela kvällen. Jag älskar dig Robin Johansson och jag vill aldrig vara utan dig! Men nu ska jag äta, hoppas att ni haft en jätte bra dag och att ni får en trevlig lördag kväll. kram!

A6

Jag som tänkte att jag skulle komma iväg tidigt idag, men jag orkade helt enkelt inte stressa iväg. Så jag kollade på tv en liten stund, sen har jag lagat lite mat till mig själv. Och nu har jag fixat i ordning mig också! Tänkte att jag skulle åka upp till A6 en liten sväng nu, för jag behöver nämnligen lite nytt till mig själv.

Ikväll som sagt, ska jag träffa Robin. Det bir lite god mat och så hemma hos honom, sen blir det nog Bio. Har något sätt filmen "21"? Jag undrar verkligen om den är värd att kolla på. Men robin tyckte att den verkade bra, så det lutar åt att vi ska kolla på det. Någon som har sätt den och kan säga vad dom tyckte? Men nu ska jag gå, eftersom jag strax ska åka upp till A6. Kram!

image142

God morgon

God morgon allihop!

Vaknade för en liten stund sen, solen skiner lite idag. Frågan är bara om det är varmt ute, det hoppas jag iallafall! Jag tänkte att jag skulle ta min runda runt munksjön idag. Sen ska jag äta lite frukost, duscha och fixa i ordning mig och sedan tror jag faktiskt att jag ska åka upp till A6 en liten sväng. Och ikväll får jag äntligen träffa älsklingen, det blir en myskväll för våran del ikväll. Jag saknar honom jätte mycket! Skulle ju träffat honom igår, men det blev aldrig av tyvärr. Jag har inte umgåts med honom på hela veckan :( Men nu ska jag ta på min tränings kläder och gå ut och gå, men hoppas ni får en jätte bra dag. Kram!

image129

God natt

Nu har jag precis duschat lite, tänkte jag skulle lägga mig framför tvn och kolla om det finns något bra. Men jag är så otroligt trött, så finns en stor risk att jag kommer somna framför tvn. Hoppas ni haft en jätte bra dag och att ni får en fortsatt trevlig kväll, god natt och sov gott. kram!



Chinos

JAG MÅSTE FÅ TAG I ETT PAR CHINOS! Allt ska alltid ta slut så sjukt fort på gina tricot, jag skulle köpt dom sist jag la undan dom. Men så kunde jag inte komma ner den dagen, så självklart var dom slut dagen efter det. Hör av er om ni vet att gina tricot har fått in flera chinos, för jag vill verkligen ha ett par. Det är snyggt!

image101

Träna

Nu tänkte jag att jag skulle åka till sense och träna lite, ska bli himla härligt. Idag kan man tyvärr inte gå ut och gå, för det regnar. Och det lär ju fortsätta regna ett bra tag framöver! Så man ska inte hoppas på för mycket sol, för det känns som att det inte kommer att komma. Men nu blir det konditionsträning m.m. kram!

image141



Fredag

Nu kom jag hem från Jonna för en liten stund sen! Igår tog vi det bara lite lugnt, gjorde varma mackor och kollade på dirty sexy money och so you think you can dance och sen kollade vi på Brudens far. Efter ett tag började vi bli väldigt trötta, så vi tänkte sova lite. Men ni vet ju att tjejer kan prata väldigt mycket, så vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag har saknat min barndomsvän så mycket, det var så kul att träffa henne. För vi ses inte alls ofta längre, tråkigt faktiskt. Men vi sa att vi måste börja ta tag i det!

Idag har jag inte alls mycket planer mer än att jag ska gå och träna på sense om ett litet tag. Det blir lite konditionsträning och styrka. Senare ikväll kanske jag ska träffa Mathilda, men inte heller säkert. Jag har säkert mer planer framåt kvällen .. Hoppas ni får en jätte bra dag, Kram!

God morgon

God morgon allihop!

Gårdagen blev ganska stressig faktiskt. Var nere på stan, köpte mig två linnen och lite cosmetika. Sen var man tvungen och göra sig i ordning och sen kom Emmie och vi tog bussen till spring inspiration. Modevisningen var ganska bra faktiskt. Men en sak var säker iallafall, att Emilie var bäst av alla modeller! Helt klart, det var hon verkligen. Efter spring åkte vi vidare till Max djurberg och förfestade med ett 10 tal och efter det var det utgång på huset. Blev en jätte lyckad kväll iallafall!

Idag ska jag umgås med Jonna, jag vet inte vad vi ska göra än, för vi har inte riktigt bestämt något än. Men något kul blir det. Ska bli kul att träffa henne, jag saknar henne så mycket! Men något som är bestämt är att jag ska kolla på när Robin och deras lag när dom spelar mot Djurgården idag, så det kommer nog vara mycket folk på stadsparksvallen idag kl:18.00. Tänk om dom skulle vinna mot djurgården? men om jag ska vara ärlig, så tror jag inte det finns en chans. Och jag vill helst inte att dom vinner, för då ska Robin SNAGGA SIG! så jag hoppas på förlust men ändå en vinst. Min älskling hade aldrig passat i snaggat hår, jag kan inte ens föreställa mig hur han skulle se ut. Haha! Men nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa i ordning mig, hoppas ni får en jätte bra dag. Kram!


image139

image140
Emilie, det såg ut som du hade gjort det i flera år.
Du var bäst, jag är stolt över dig stumpan!

 


RSS 2.0