MIN BEDÖMNING OM TIKEI'S S MINERALSMINK



Det är många av er läsare som vill veta vad jag tycker om mitt smink jag beställde från TiKEi.se. Därför har jag skrivit lite nedanför vad jag tyckte om produkterna.

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mineralsminks-produkter från TiKEi, produkterna ger ett naturligt resultat, känns väldigt mjuk och skön mot huden, produkterna består av 100 % naturliga mineraler och ger ett perfekt reslutat som håller hela dagen och natten. Jag kommer absolut fortsätta att använda detta sminket!

Mineral foudationen är riktigt bra, den är lätt att applicera och ger ett naturligt resultat och det går få ett mer täckande resultat om så önskas. Den känns väldigt mjuk och skön mot huden och irriterar ingenting. Den passar vid vilka tillfällen som helst och den håller hur länge som helst eftersom den är väldigt dryg.

Finishing Veil matt, det är som ett puder som man applicerar över sin mineralfoundation, den passar mig bra eftersom jag har lite fetare hy och den motverkar din glansighet.

Mineral rouge, jag föll för produkten sunrise och den är väldigt dryg och därför ska man bara ta lite åt gången. Den ger också ett naturligt och fint resultat.

Mineral bronzer, den ger ditt ansikte en fräsch look och är också superdryg, så man behöver bara lite åt gången med denna produkten också.


GYMMET - CHECK


Jag kände mig jätte duktig efter mitt pass på gymmet. Så efter 30h min på crosstrainern, 40 min på löpbandet och ett tufft magpass var jag nöjd!


GYMMET SNART ...


FIKA

Jag kom precis hem från en mysig fika med min kollega Viktoria,
vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vilken toppen tjej!


STYLISTERNA

3:e avsnittet är ute och jag ska kolla på det nu. Följer ni det också?


VÅRFINT

Idag började jag morgonen med att städa lägenheten och fixa lite, för idag ska jag göra lite vår fint här hemma. Jag tycker det är så roligt att fixa med inredning, är det någon mer än jag som älskar att inreda? Har ni några bra tips på hemsidor?

Senare idag vid lunch ska jag träffa käraste Sanna, vi ska gå på A6 och sen ska vi luncha innan hon börjar jobba. Det ska bli himla mysigt!


Nu; En varm kopp te

SOLSIDAN


Under kvällen har jag och R gjort hemmagjorda hamburgare och kollat klart på de två sista avsnittet av en serie vi började kolla på för några dagar sen, den heter "The walking dead". En serie som är rätt spännande, men overklig.

Sen missade vi självklart inte Solsidan som alltid får en att skratta. . . Haha!

LOVISA

Ny duschad och jag ska snart fortsätta fixa i ordning mig, för om ett tag ska jag ta bussen till min underbara vän Lovisa som är hemma i Jönköping och hälsar på. Fast hon åker hem till Trelleborg senare under dagen och jag ville gärna hinna träffa henne innan hon åker tillbaka. . .



GODMORGON SÖNDAG

Godmorgon kära läsare! Jag ställde ingen klocka innan jag gick och la mig igårkväll, för jag kände för och sova ut idag och vaknade precis nu. . .

Dagens planer:
- Träna
- Sola
- Luncha med R
- Träffa underbara Lovisa
- Baka
- Tvätta

 


GOODNIGHT


Mitt 10,5h pass idag gick väldigt fort, det kändes inte alls som man jobbade så länge som man gjorde. Eftersom vi hade otroligt mycket och göra hela dagen, det är underbart när det är så.

Efter jobbet åkte jag hem och spenderade min kväll med min sambo, vi har kollat på film och haft en mysig lördagskväll tillsammans. Han är världens bästa!


DAGENS INSPIRATION


Bild: Lookbook.nu

LÖRDAGSPROMENAD

Jag ska ut i friska luften nu och ta en lång morgonspromenad, det ska bli väldigt skönt! Senare idag väntas jobb hela dagen mellan 12.00-22.15, därför blir det rätt dålig uppdatering idag. Hoppas ni får en jättebra dag!



BESTÄLLT

Idag beställde vi hem vårt matsalsbord med 6 stolar som vi ska ha i vardagsrummet, jag hoppas verkligen att det kommer bli bra.

Jag har varit lite osäker på stolarna nämligen, men det blir alltid helt annat när det väl står på sin plats. Här har ni en liten sneak peak på vårt matsalsbord som kommer nästa vecka.

Vad tycks?


HOME FROM WORK

Hemma från jobbet nu och resten av kvällen kommer jag tillbringa med R. Vi kollar på Let's dance nu och avslutar nog kvällen med en mysig film. . .


JNYTTEXTRA

Möttes av en rolig nyhet när jag öppnade tidningen idag på bussen. . .


BAGERIET

Idag ställde jag och pärlan Johanna klockan på 07.30, sen fixade vi oss och begav oss ner till det mysiga fiket Bageriet som ligger vid munksjön och åt en god frukost där. Det blev massa prat och skratt, som det är alltid är när vi ses (haha). Sen avslutade vi med en runda på stan, eftersom hon var tvungen att inhandla det sista inför resan. För ikväll åker hon och hennes Jesper till Thailand i två veckor, jag kommer sakna henne. Fast vi får hoppas det går fort . . .


Frukost och en bulle vi delade på.

SLEEPOVER

Nu har jag slutat jobba efter några timmars arbete, resten av kvällen kommer tillbringas hemma hos pärlan Johanna. Vi ska fika, kolla på någon film och bara ha det mysigt. Hörs imorgon igen bloggisar!


TODAY'S LOOK

img_0731 (MMS)

Idag körde jag på en snygg stilren look, vad tycker ni? Skriv era tankar och åsikter. Ha en bra dag!


DAGENS INSPIRATION - OLIVIA PALERMO


WONDERFUL FEELING

Det gick riktigt bra på gymmet, det kändes som jag kunde springa hur länge som helst. Det är en underbar känsla, tänk om den känslan kunde komma lite oftare.

Nu ska jag fixa i ordning mig och sen ska jag fixa lite ärenden på stan och efteråt ska jag hem och laga mat till mig och min sambo. Sen blir det äntligen jobb ikväll!



ELLE NR 2





Vackra Jessica Alba hittar ni i nästa ELLE och bilderna är fantastiska.

SPORTLIFE

Godmorgon bloggen! Jag ska börja dagen med ett svettigt konditionspass på gymmet, är ni lika taggade på att komma igång med träningen ordentligt som jag är?


BIO


Mina favoriter

Hemma från bion, vi kollade på Meet The Parents Little Fockers. Vid vissa tillfällen var den rolig, men om jag ska bedöma hela filmen då får den bara en 2:a av en 5:a. Fast sällskapet kunde inte blivit bättre, det var jag, min kärlek och det vackra paret Johanna och Jesper. Nu är det dags för sängen, godnatt!

ROSOR

Denna underbara tavlan vill jag ha. Visst är den fin?


LUNCH PÅ IKEA

Jag kom precis hem från A6, där jag har varit med goingarna Johanna och Rosanna. Vi lunchade på Ikea och hade det super trevligt. Sen blev det lite shopping också, visar er senare eller någon annan dag.

Snart ska jag göra köra ett styrkepass här hemma och efteråt hoppa in i duschen för och sedan fixa mig inför kvällen. Eftersom vid 20.20 blir det bio med Robin, Johanna, Jesper och Julia . . .


Bild: Rosanna och Johanna

TIKEI.SE

Idag gjorde jag en liten beställning på smink från Tikei.se , min pojkväns syster har rekommenderat detta till mig och hon säger att det är jättebra. Jag hoppas att jag blir lika nöjd som hon är!

Jag har använt Id's smink länge nu, men tycker inte det är värt så mycket pengar eftersom en foundation burk nu mera ligger på 435 kronor i butik. Istället får jag en lika stor foundation burk för 129 kr. Hur bra?

Detta  beställde jag idag och jag fick allt för bara 287kr.

- Foundation Neutral 3
- Concealer Mint
- Concealer Yellow
- Rouge Sunrise
- Finishing Veil Matte
- Bronzer
- Borste Baby Kabuki


ALARM

Idag ringde inte mitt alarm på mobilen när den skulle, jätte konstigt. Arg jag blir! Jag som tänkte gå upp rätt tidigt, för jag har massa ärenden jag måste fixa nu på förmiddagen. Därför blev det ett kort inlägg såhär dags, för nu måste jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig. Hörs senare!


.

Att det alltid ska vara så svårt att komma på en rubrik
till varje inlägg, därför fick det bli en punkt bara.


När min sambo kommer hem från skolan, ska vi åka och kolla på inredning och sånt kul till hemmet. Sen ska vi nog ta en mysig fika och efteråt ska vi storhandla på Ica Maxi. Senare ikväll ska jag möta upp underbara Johanna igen för ett träningspass, vi ska ner till Sportlife och svettas ikväll igen. . .


Bild: Vi två i Thailand förra året


GOSSIP GIRL



Idag kom 12:e avsnittet ut av Gossip girl och självklart var jag tvungen att kolla på det direkt. Det är lika bra som alltid, jag älskar den serien!

H&M SPRING SEASON 2011


Klänningen på omslaget ser fin ut, undra hur den ser ut i verkligheten bara?
Jag längtar tills jag kan gå runt i mina maxiklänningar


ROMANTIC


POWERWALK

Godmorgon bloggen! Jag gick precis upp och ska snart ta på mig träningskläderna och bege mig ut i den friska luften tillsammans med min pärla Johanna. Det finns nästan inget bättre än och börja dagen med träning och en rejäl frukost efteråt. Håller ni inte med mig?

b

SVETTIGT

Det var otroligt segt och ta sig till gymmet nu ikväll för både mig och bästa Johanna, men det gick bra när vi väl var där. Vi gick därifrån nöjda och svettiga, precis som man ska va när man går därifrån.

Nu ska jag få i mig lite mat i magen efter vårat pass, sen ska jag bara ta det lugnt och mysa framför tvn med R. Hoppas ni haft en bra dag mina fina läsare!


GYMMET

Dags att möta upp bästa Johanna för ett svettigt pass på Sportlife nu.


Bild: Vi två på Nyårsafton.

INSPIRATION


NEW WEEK


Måndag igen, det innebär en ny vecka och nya möjligheter.
Idag sov vi ut ordentligt, vilket var väldigt skönt och det bästa med att vakna upp idag var att få vakna upp i R's varma famn igen. Snart ska jag iallafall börja dagen med en rask powerwalk runt sjön och senare idag ska jag fixa lite ärenden. . .

FÖRSTA AVSNITTET

Stylisterna har preimär imorgon på kanal 5 play, men redan
idag kan ni se första avsnittetFrida Farhmans blogg.




UNDERBAR.

Jag har tillbringat hela eftermiddagen med min kärlek, när han kom hem hade jag städat och gjort fint i våran lägenhet och maten stod på bordet och sen har vi bara myst och varit ute och gått. Han är underbar!

Ikväll ska vi kolla på film, äta något gott och jag ska unna mig lite godis och njuta av hans närhet. Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en fortsatt bra kväll!


MY LOVE IS FINALLY COMING HOME TODAY


LUNCH PÅ KAFFE BÖNAN


Emmie


ONE SIZE

En närmare titt på min oversize tröja jag fyndade igår på Monki.


ÄLSKAR

Ett svettigt danspass framför tvn avklarat, älskar man att dansa precis som jag. Då måste man testa kinect!

Nu har jag äntligen plockat ner alla julsaker och lagt ner allt i förrådet, i veckan hade jag tänkt och göra lite vårfint här hemma. Strax ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa i ordning mig för en sväng på stan och om jag hinner, lägger jag upp en dagens outfit innan jag går. Håll utkik!


FREDAGSMYS

Tränat - check. NU;  Let's dance
Nu ska jag promenera bort till mina föräldrar i min nya oversize tröja jag fyndade idag på Monki rean.

Ni har väl inte missat att hela nere våningen inne på Monki har plagg för max 100lappen. Om inte, så tycker jag ni ska springa förbi där, för det fanns en del fina plagg nämligen!


En puss till er mina fina läsare.

DAGENS LOOK

Skinnbyxor, Volangtopp, Pälsjacka, Converse och favorit väskan.


ESPRESSO

Strax ska jag kila iväg igen, för nu väntas fika med fina Nathalie. Vi ska mötas nere på stan och fika på espresso house som ingen av oss har varit på ännu.

Det ska bli jätte roligt och sen är jag väldigt glad för hennes skull, för hon och hennes pojkvän förlovade sig när de var i Thailand nyligen. Ett stort grattis till er två och jag önskar er all lycka!

FIKA

Hej bloggen! Jag har precis fixat i ordning mig och ska promenera bort till min fina vän Louise. Vi ska ta en fika hemma hos henne och prata massa. Det ska bli jätttekul och träffa henne, precis som alltid. CIAO!


DAGENS INSPIRATION - SOFI FAHRMAN


GOODNIGHT SWEDEN


BARNDOMSVÄN.

Nu ska jag gå ut och gå en powerwalk igen, det ska bli himla skönt. Min fina barndomsvän Jonna hörde nämligen av sig och ville gå en powerwalk och det tackar jag inte nej till. Vi har inte träffats på jätte länge, för vi har jobbat om varandra hela tiden. Ska bli kul och se henne . . .


Bild: Jag och Jonna förra året i Maj.

DAGENS INSPIRATION


DR.MARTENS KOPIOR


Skopunkten - 349:-


Dr.Martens - 1498:-

POWERWALK

Nu är det dags för en rast powerwalk i det soliga vädret,
det ska bli väldigt skönt och starta dagen med lite frisk luft!


Bild: Tidig morgon i Tylösand (nyårshelgen)


DETOX

Idag ska jag börja köra en två dagars detox kur som rensar ut alla gifter och skit som min kropp fått i sig. Det är en kur man kan göra två gånger om året och jag gjorde den i mitten av förra året och tyckte det var dags igen.


Avgiftning är en naturlig process för att eliminera och neutralisera gifter i kroppen. Den innehåller vetenskapligt utvalda örter och kraftfulla antioxidanter. Dessa ger kroppen hjälpen den behöver för att göra sig av med slaggprodukter och hålla sig ren och välmående.


PÄRLAN.

Nu ska jag bort till pärlan Johanna och bjuda på mina kladdkakemuffins och se om de blir godkända av henne (haha), sen ska vi gå ut och gå en lång rask promenad och bara umgås resten av kvällen, skratta, prata massa och ha det lika bra som alltid. Hoppas ni får en riktigt bra kväll mina kära läsare!


Dom två bilderna bjuder vi på.

KLADDKAKSMUFFINS

Emmsi lämnade mig precis, jag lagade mat till henne och mig tidigare idag. Sen var även Caroline här en sväng, så det va kul och se henne också. Efter maten gick vi en promenad i den friska luften, det är så skönt och vara ute och gå. Håller ni inte med mig?

När vi kom hem bakade vi kladdkakemuffins och drack te, hade ju lovat pärlan Johanna att jag skulle göra det för och se om jag lyckades och det gjorde vi.


Bild: Google.se

TODAY'S LOOK

Mina outfit bilder har inte blivit bra de senaste dagarna, därför gör jag som igår
att jag tar kort på vad jag har på mig. Bättre det än inget, eller hur? ; )



Kostymbyxor, metallfärgad tröja, stort halsband och en döskallering.

19 JANUARI - 2011

Jag körde ett svettigt danspass med kinect innan och
nu har jag precis duschat och måste fixa i ordning mig.

Dagens planer:

- Tvätta.
- Laga mat.
- Min kära vän Emmie kommer hit i ef.
- Träna och umgås med pärlan Johanna ikväll.

GRATTIS.

Vill börja dagen med och säga grattis till mina föräldrar, som idag har
varit gifta i 21 år och även extra mycket grattis till Pappa som fyller år idag.



Bild: Mamma och Pappa i somras

INSPIRATION


Bild: Lookbook

ÄLSKLING.


Jag saknar min älskling,
han har varit borta i 5 dagar och ska vara borta ytterliggare i 5 dagar. Jag vill att tiden ska gå fort, men jag får hålla ut i fem dagar sen får jag äntligen pussa och krama på honom igen.

(tidsinställt inlägg)

GÅRDAGENS VAL

Skinnbyxor, linne med dragkedja i ryggen och ett rost färgat halsband


GYMMET SNART ...


MITT NÄSTA KÖP - HUNTER STÖVLAR


MIN NYTTIGA LUNCH

Ska man börja bli såhär nyttig varje dag?
Jag har lyckats förr och tror allt att jag kan lyckas igen.


Pasta och ris kommer ingå i mindre portioner emellanåt.

RINGAR



SPORTLIFE

Det är många av er läsare som  undrat om mitt gym Sportlife är bra och ifall det är några roliga pass osv. Jag själv rekommenderar det starkt, för jag tycker allt är jättebra där. Hela nästa vecka (v.4) har de öppet hus för alla, så nu kan ni passa på och testa och se vad ni tycker.


18 JANUARI - 2011

Min underbara vän Johanna gick precis härifrån, vi har ätit en god frukost, pratat, skrattat och kollat på våra bästa år.

Igår bestod kvällen av fika med henne och Rosanna, sen gick vi en promenad och jag och Johanna fortsatte ner till Sportlife för och svettas på gymmet. Eteråt lagade vi mat och hade en riktigt bra kväll som alltid. . .


INSPIRATION - BIKBOK




MONDAY MORNING

Bild: Jag och Molle för två årsen


Hej goingar! Idag har jag fixat lite här hemma, varit ute och gått med Molle och senare idag ska jag träffa pärlan Johanna och vacka Rosanna. Ska bli himla trevlig . . .



SCONES

Under kvällen har jag och min kära Mamma bakat scones och druckit te hemma hos mig, så mysigt. Sen har vi självklart kollat på säsongspremiären av Solsidan, när man kollar på det programmet kan man inget annat än skratta (haha). Nu blir det film, hörs imorgon igen. Hoppas ni haft en riktigt bra helg allihop!




LOOKBOOK.NU


I MISS YOU



Jag saknar min underbara vän Elin, jag gillar inte alls att hon bor
så långt ifrån mig. Men snart, snart, snart hoppas jag att vi ses igen.


LYCKAD KVÄLL

Igår var det en riktigt lyckad kväll, kan inte bli annat med min pärla Johanna! Kvällen bestod av dans, skratt, vin och slutade med ännu mer dans på Sliver.


Bild: Cypern, september 2010


Idag ska jag bara ta det lugnt, har varit hos min familj hela dagen och jag blir nog fast här hela kvällen också. Fast senare ska jag ut och gå en rask powerwalk, det är alltid skönt och komma ut i friska luften dagen efter en utekväll. CIAO!

UTGÅNG PÅ INGÅNG

Nu ska jag bort till bästa Johanna och senare väntas utgång. Nu kör vi!


ELLE GALAN - SYSTRARNA FAHRMAN


Ger Sofi massa plus poäng, för hon var väldigt fin på Elle galan.

LÖRDAG

Hej goingar! Nu åkte precis Emmie, så nu har jag plockat i ordning lite här hemma och kollat lite på vad jag ska ha på mig ikväll. Strax ska jag iväg och jobba i några timmar, senare ikväll blir det utgång.  Det kommer bli en riktigt bra kväll!



GODNATT

Min kväll har bestått av matlagning, Let's dance, lite gotte och avslutades med filmen New york, i love you (sämsta filmen jag sett). Nu ska jag och Emmie sova, för imorgon ska vi upp och gå ut och gå en morgonspromenad. GODNATT BLOGGISAR!

SLEEPOVER



Nu måste jag hoppa in i duschen efter en härlig promenad och lite styrke övningar här hemma, för om en timme kommer Emmie hit och då ska vi laga mat, kolla på Let's dance och bara ta det lugnt denna fredagkväll. CIAO!

14 JANUARI - 2011

NU; RASK POWERWALK. HÖRS SENARE!


Jag vill ligga på en strand i Thailand och klaga på hur varmt det är.

NYTT I HEMMET


En cookie burk har tagit plats i mitt kök, visst är den fin?

DAGENS INSPIRATION


Bild: Lookbook

FRIDAY

Godmorgon allihop! Tänk att det redan är fredag och jag är ledig nästan hela helgen. Jag jobbar bara imorgon i 3h, så man kan ju säga att jag är ledig ; )

Inatt kunde jag knappt somna efter min älskling åkte iväg till Val Thorén, jag blev alldeles för pigg fast sen somnade jag tillslut. Den 24 januari ses vi igen, så det kommer gå fort. Idag ska jag städa lägenheten, träna, kolla upp lite saker på nätet och senare ikväll kommer Emmie hit. Hoppas ni får en riktigt bra fredag


NYHETER PÅ H&M'S WEBSHOP


MIN FÖRMIDDAG I BILDER

Jag hade en super mysig förmiddag och eftermiddag med min kärlek innan jobbet. Han är bäst på alla sätt och vis! Inatt åker han iväg som sagt i 10 dagar, det kommer bli tomt hemma. Men jag är glad för hans skull, för han kommer ha riktigt kul med sina grabbar och det förtjänar han.


Vi tog en mysig morgonspromenad tillsammans

Munksjön

Min fina Robin

Våran mysiga frukost

Frukost är den godaste (viktigaste) måltiden på hela dagen.

Innan jobbet tog vi en fika tillsammans och bara hade det riktigt mysigt.

POWERWALK


Jag och min sambo tänkte starta dagen med en powerwalk runt munksjön, vilket ska bli riktigt härligt! Sen ska jag umgås massa med honom innan jag börjar jobba vid 15.00-21.00, för inatt vid 04.30 åker han till franska Alperna och ska vara där i 10 dagar. Ha en bra dag mina fina läsare!


MIN KVÄLL I TVÅ BILDER


Vackra Sanna och hennes Joakim

Köttfärspaj och sallad

MYSKVÄLL

Ikväll bjöd vi på jättegod köttfärspaj och grekisk sallad och det uppskattades väldigt mycket. Vi har haft riktigt trevligt och roligt, dom är toppen.

Nu under kvällen har vi kört kinect på xboxen, haha. Det är så sjukt kul! Man dansar och gör precis som dom på spelet. Sen är det träning på samma gång, för man blir verkligen varm. Är det någon mer som testat det?


Ni måste testa det om ni inte gjort det, för det är riktigt kul.


NÖJD

Idag var jag inte alls taggad på och gymma, men jag gick dit ändå och körde ett riktigt tufft pass och svettades ordentligt. Jag var riktigt nöjd när jag gick därifrån!

Nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig och allt här hemma inför kvällen, för ikväll kommer våra kära vänner Sanna P och hennes pojkvän Joakim hit. Det ska bli jätte kul, för det va ett tagsen vi sågs allihop. . .


Såhär kul har vi alltid när vi ses (haha).

SVAR PÅ TAL

Jag har fått frågor om vart man kan beställa vår väggtext vi har i sovrummet, man kan beställa den på UnikDekor. Jag är super nöjd och hoppas du fick svaret på din fråga. Annars är det bara fråga om det är något annat.



Bild: tagen förra året i September

LUNCH PÅ IKEA



Det är alltid lika kul och umgås med underbara Sanna, idag lunchade vi på Ikea och gick lite på A6 i affärerna. Ne, nu är det dags att gå till gymmet och bränna lite kalorier ; )  Återkommer senare mina vänner!

12 JANUARI - 2011

Hej bloggen! Nu har jag precis fixat i ordning mig och ska möta upp min fina vän Sanna över en lunch på A6, det ska bli lika trevligt som alltid. Efteråt ska jag till gymmet och svettas lite, hörs senare!


Bild: Jag och Sanna en utekväll förra året

SPORTLIFE

Efter jag träffat Emmie mötte jag upp pärlan Johanna för ett träningspass på Sportlife vid 18.30. Vi svettades rejält och körde på som bara den idag, duktiga var vi allt. Träningsvärk imorgon, ja!


Bild från förra året på mig och min pärla

SPA



Jag fick 25 min - behandling av Emmie i Julklapp på Atlantis spa, jag får välja mellan massage, ansiktsbehandling eller skrubb. Det ska bli riktigt skönt och jag ska boka en tid snarast . . . Tack ännu en gång gumman!


LEDIG

Godmorgon goingar! Idag är jag ledig och det var riktigt skönt och sova ut idag. Så nu har jag precis ätit en sen frukost och duschat. Snart tänkte jag ta tag i och börja städa här hemma och senare idag ska jag träffa tösabiten Emmie. Vi ska byta julklappar lite sent såhär efter jul, men bättre det än aldrig (haha).


Bild: Från i somras Emmie och mig

GODNATT

Jag kom precis hem från jobbet och jag är helt slut i hela kroppen, jag har haft och göra hela tiden under mitt 10h pass idag. Vilket är jätte roligt och det känns verkligen för jag är jätte trött och lär somna vilken sekund som helst. Imorgon förtjänar jag sovmorgon, hörs imorgon igen mina läsare!


Bjuder på två bilder på mig och underbara Lovisa, I miss you already!

ELIN KLING HJÄRTA H&M

img_0612 (MMS)

ELIN KLING för h&m, hur fantastiskt? Jag har redan tittat ut några plagg som hon designat.


NELLY SHOE


Riktigt snygga wedges från Nelly för bara 449:-

DAGENS OUTFIT

img_0611 (MMS)

Sneak peak på dagens outfit; Höga jeans, leopard blus, guldiga smycken, svart päls, svart halsduk, bruna boots, min favoritväska och röda läppar.


H&M SHOES

Fina skor från h&m's vårkollektion som föll mig i smaken.



INRINGD!


Gymmet skippar jag, istället får det blir en powerwalk runt munksjön. Eftersom jag blev inringd från jobbet idag. De vill att jag hoppar in och jobbar vid 12-22.15 idag, vilket är bra för jag behöver massa tider. Så idag blir det ingen uppdatering heller tyvärr, men jag kommer igång snart igen. Ha en bra dag allihop!

NU KÖR VI!

Ny vecka, nya tag och nya möjligheter! Jag ska starta dagen med ett härligt morgonspass på Sportlife. Det ska bli riktigt skönt och komma igång igen efter man varit sjuk, så nu kör vi. Hörs efter träningen kära läsare!


Bild: Cypern sep 2010

SÖNDAGSMYS

Min kväll har jag tillbringat med R, vi lagade tacos direkt efter mitt jobb och
mums va gott det va! Sen tände vi ljus i hela lägenheten och nu har vi precis
kollat klart på filmen Devil. En perfekt söndag med min kärlek . . .




SUNDAY

Hej mina fina läsare! Hoppas ni hade en bra lördag igår, själv jobbade man hela dagen och när jag kom hem vid 22.30 bestämde jag mig för och gå ut en sväng i nyktert tillstånd med Johanna, Julia och Rosanna. Vilket va trevligt, det blev mycket dans och skratt som alltid. Nu måste jag avrunda här, för snart är det dags för jobb till 19.00, hörs senare!

MIN FREDAGKVÄLL





WORKIE, WORKIE!

Idag är det jobb som står på schemat, hela dagen fram till 22.15!


OLIVIA PALERMO

Hon lyckas alltid ge massa med inspiration, Jag älskar hennes stil!





MYSKVÄLL

Godkväll bloggisar!

Just nu befinner jag mig hos bästa Johanna, vi håller på och lagar mat och snart kommer söta Julia med. Sen ska vi kolla på Let's dance och bara ha det riktigt mysigt. Hoppas ni får en mysig kväll allihop!


HANDWASH & HANDLOTION

Jag måste tipsa er om denna underbara handtvålen och handkrämen som finns att köpa på Rusta, den luktar fantastiskt gott och man känner doften länge efteråt. Jag lovar ni blir inte besvikna, spring och köp!

 


NATURLIG HUDVÅRD


Min rengöring som jag använder varje morgon och kväll

Rapsodine - Ansiktsrengöring: Löddrande rengöringslotion för ansiktet baserad på ekologisk kallpressad rapsolja. Tar effektivt bort smuts och fett utan att torka ut hyn. Innehåller vitamin E. Tillverkad av vegetabiliska råvaror.

Rapsodine - Ansiktsvatten: Återfuktande ansiktsvatten baserad på ekologisk rapsolja. Tar bort resterna av smuts och ansiktsrengöring. Innehåller vitamin E. Tillverkad av vegetabiliska råvaror

DAGENS INSPIRATION


Bild: Lookbook.nu

07.30

Godmorgon bloggen!

Idag är jag uppe med tuppen och känner mig rätt pigg. Nu hoppas jag bara att förkylningen släpper också, sen är jag på benen igen. Jag vill ju börja träna igen, man blir mycket piggare och mår så mycket bättre. Jag ska nog bege mig ut på en promenad under dagen iallafall, för det kan jag behöva. CIAO



Klarar man av att få en sån här snygg kropp till sommaren?

FRIENDSHIP

Jag har haft en super mysig tjejkväll, det va så kul och träffa alla igen : )


Super goda pajer

Visst ser det gott ut?

Mums, va gott

Fina Lovisa

Nästan alla tjejer


TJEJKVÄLL

img_0549 (MMS)

Nu är jag på väg till underbaraste Lovisa . Vi ska ha tjejkväll hos henne, det ska även bli kul och se alla tjejer igen. Sen ska vi även önska henne lycka till i hennes nya hemstad Trelleborg. Hon flyttar ju som sagt dit imorgon, jag kommer sakna henne! Jag är snäll och har med mig en liten present till henne som jag gjort, för det är hon värd hundra gånger om. Hörs senare!


FRIENDSHIP ARE A LIFELONG TREASURE

Hej allihop! Idag känner jag mig lite bättre, men jag är inte helt hundra ännu. Fast jag hoppas att jag snart är på benen igen, för jag orkar inte vara sjuk mer.

Ikväll vid 18.00 måste jag åka till min fina vän Lovisa i allafall. För hon ska ha lite avskedsmiddag eftersom hon flyttar till Trelleborg imorgon : ( Det kommer kännas tomt utan henne, hon och jag har hållt ihop hela gymnasie  tiden och nu efteråt. Vi kommer höras av varje dag, precis som vi gör nu och jag ska hälsa på henne så ofta jag kan. Hon är underbar på alla sätt och vis, jag älskar dig min vän!


NECKLACE

Ett enkelt och snyggt halsband som kan göra en tråkig outfit mycket roligare.

 


BRUNO MARS - GRENADE


5 JANUARI - 2011

Just nu har jag ingen ork till att blogga, jag är helt slut i hela kroppen. Men vem vet, det kanske blir något mer inlägg under dagen om jag ändrar mig. Nu ska jag krypa ner i sängen igen och kolla på en film. Ha en bra dag bloggisar!


SJUKLING

Godmorgon allihop! Inatt har det varit den värsta natten på länge, jag har legat och vridit och vänt på mig hela tiden, huvudvärk, hög feber och en rinnande näsa på det med. Mindre kul! Jag som inte trodde jag skulle bli sjuk, åh jag vill ju jobba, inte förlora mina tider. Nu ska jag göra en varmkopp med te för 5 gången under natten och sedan hoppas på att kunna somna. CIAO!

HUMOR

Godkväll bloggen! Nu kom jag och R precis hem från bion och jag måste säga att filmen var en riktigt film för mig. Precis min humor, jag skrattade så mycket att jag började gråta vid vissa tillfällen (haha). Den måste ni bara se ; )

Jag har däremot under dagen känt mig rejält hängig och jätteförkyld, R kände nu om jag hade feber och han tror nog att det kan vara något på gång. Bara jag inte åkt på magsjuka eller något, risken finns ju med tanke på att fem på jobbet har det. Jag hoppas bara att det är något tillfälligt i allafall, hörs imorgon igen.

GODNATT!


Galen bild på oss två, I love you!

DUE DATE

Nu har jag tränat färdigt och ska möta upp min kärlek vid filmstaden, eftersom vid 21.30 är det dags för bio. Han fick välja film och då blev det Due date, fast jag tror nog att jag kommer gilla den också ; )  Den lär vara riktigt rolig, är det någon som sett den och kan säga om den va bra eller inte?


SPORTLIFE

Nu ska jag möta upp min pärla Johanna och hennes J, vi ska ner till Sportlife och svettas ordentligt. Fast jag ska inte ta ut mig allt för mycket, eftersom jag är förkyld som bara den. Det ska bli härligt och komma igång igen iallafall och nu är det hård träning som gäller framöver. Är ni med mig?


BYXDRESS

Jag har helt glömt bort att visa min byxdress jag köpte innan julen,
jag älskar ryggen på den och den sitter som en smäck!




VILL HA





Bilder: Intensivecravings

FRUKOST

Godmorgon bloggisar! Idag gick jag upp strax efter nio och gick ner till tvätten för och tvätta. Sen åt jag och R en mysig frukost med mina nya fina jumbokoppar och nu ska vi sätta igång och storstäda lägenheten. Vi ska rensa alla lådor, skåp, garderober osv. Det ska bli väldigt skönt när det är färdigt, hörs senare!


IITTALA SKÅL

I julklapp av min pärla Johanna fick jag en jättefin littala skål i klarglas
och ett par fina öronhängen. Tack ännu en gång darling!


NYÅRSHELGEN - DEL 4


Min fina pojkvän

Brasan

Jag och pärlan vid brasan

J och R

Utsikten från stugan på kvällen

Mega frukost

Två tröttisar
<3

Shopping

ROSA

Jag har glömt att visa er min rosa morgonrock jag
fick av min älskling i julklapp. Så mysig och mjuk är den!


BODY SHOP MASCARA

Jag måste tipsa er om min favorit mascara.

Den ultimata mascaran som i ett enda steg ger både definition och längd till fransarna
med ett fantastiskt resultat – Långa, mörka och separerade fransar på nolltid.



NYÅRSHELGEN - DEL 3

Mer bilder från Nyårsafton


Min fina pojkvän och min pärla

Fina Julia

J och R

Jag och pärlan

Vackra Rosanna

Jag och min R

Puss min älskling

Darlings

Nyårspuss

Rosanna, nästa Top model?

Vackra

Precis innan tolvslaget, jag och Jesper

GOTT NYTT ÅR!

Nyårskyss

POWERWALK


Godmorgon bloggen! Nu är det dags för mig att gå ut och gå
en rask powerwalk, efteråt väntas jobb mellan 11.00-22.15.

Jag är redo för ett nytt och hälsosamt år, min nyårslöfte är:
- Att jag inte ska slarva med min glutenintolerans.

Har ni något nyårslöfte?


NYÅRS HELGEN - DEL 2

Vi har 700 bilder att välja mellan som vi tåg på Nyårsafton,
så dessa får duga för idag. Resten får ni se imorgon. . .

Allting var otroligt lyckad, kunde inte blivit bättre!


Vår fina dukning

Fint

Goda snittar som tilltugg

Fantastisk god förrätt - kräftsoppa och vitlöksbröd

Fantastisk varmrätt

Stiliga R och J

Vår kock håller tal

SKÅL!

Jag och min kärlek + underbara Johanna och Jesper

Allihopa, bara jag som fattas. (någon måste ju vara fotograf)


Lucas och vår kock Robin

Jag och söta Julia

Jag och min vackra pärla

Mina fina flickor

Underbart folk


2 JANUARI

Igårkväll när alla andra åkte hem till Jönköping, så åkte jag och R hem till hans familj. Då hade svärmor bakat en jättegod blåbärspaj som vi åt och resten av kvällen hade vi det mysigt framför tvn och tända ljus. Det är alltid lika mysigt och träffa dom, synd att dom inte bor nämre oss. Idag passade jag och R på och gå ut och gå och umgås med hans lillasyster Nelliebus, vilket uppskattades av henne ; )




Sötaste

Min R och Nellie

Jag och Nelliebus


NYÅRSHELGEN - DEL 1

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering under ett par dagar, men nu är jag tillbaka igen och redo för ett nytt år!

Torsdag kväll till lördag kväll har tillbringats i Johannas farmors "stuga" i Tylösand. Det har varit underbara dagar med fantastiskt sällskap. Nyårsafton bestod av, tre-rätters middag gjord av vår duktiga kock Robin Leth, massa skratt, dans, prat och skumpa och fyverkeri vid tolvslaget.

På nyårsdagen åt vi en smaskig frukost och hade havet precis nedanför, otroligt fint, och vädret var friskt och soligt. Vi bestämde oss för och gå ut på en promenad och njuta av naturen. Det var så vackert och mysigt att gå där allihopa!

Bjuder på några härliga bilder från våran promenad igår.

"Stugan" - rättare sagt huset vi bodde i

Utsikten

Pärlan vid havet

Så vackert

Jag och min pärla


Vackra Rosanna och Lucas

Rally J, vackra Johanna och min R

Jag och sötaste Julia

Jag och min R

Hej mitt vinter land

Två bilder fyllda av skratt, haha.

UNDERBAR KVÄLL

Jag har haft en riktigt bra Nyårsafton med underbara människor, jag skriver mer imorgon om dagen och då kommer det massa härliga bilder också.

God natt mina fina läsare, Love!


Bild tagen med kameran på datorn under kvällen.


RSS 2.0