Paradiset

Det kommer bli av och jag tror nästan inte det är sant. Du och jag älskling, vi kommer ha det alldeles underbart. Någon gång efter jul åker vi iväg till Thailand i två veckor och då är vi borta över nyår också. Åh, vad jag längtar.

                          Om bara ca en månad är vi där!

Julskyltning

Dagen började med en mysig frukost med robins familj, sen nu har vi hållt på och fixat och donat här hemma och nu ska vi bege oss ut på stan. För idag är det julskyltning och första advent. Nu börjar julen närma sig och det enda som saknas nu är snön. Men den kommer väl den också nån gång. Så idag tar vi tåget hem till Jönköping vid 18.15.

Men gårdagen var en himla trevlig dag, först blev det en sväng på stan med Robin. Jag köpte mig pälsvästen, två tshirtar, två mössor och hårsnoddar och sen köpte vi julklapp till Nelliebus. På kvällen blev det kalas firande för pojkvännen och hans familj och släkt. Vi åt gott och hade det allmänt trevligt. Så vi har haft en otroligt bra helg, det har vi alltid när vi kommer ner hit och hälsar på, Hoppas ni får en bra dag. Pusskram, Alexandra ♥


Tack älskling

för att du beställde dessa skor från gojane till mig. Så nu är dom på väg hem till mig och jag hoppas att jag kommer att få dom innan julen och allt.



Pälsväst

Jag la undan denna snygga pälsvästen idag här i Halmstad.
Jag har kollat på den massa gånger hemma i jönköping,
men nu är den slut där och vem vet den kanske
hänger i min garderob imorgon.


Fredag

Hej allihop! Äntligen fredag igen och nu sitter jag här hemma hos robins familj i halmstad, vi har ätit lite våfflor och sånt mys med hans mormor och farmor. Så vi har haft det himla mysigt! Men nu tänkte vi gå ut på en liten kvällspromenad och få lite frisk luft, för jag börja känna mig lite seg.



Men resten av kvällen blir det mys med älsklingen och hans familj, vi ska kolla på idol och bara ta det lugnt. Och i kvällens avsnitt är det gospel tema, jag undrar verkligen vem som åker ut. Men Alice och Kevin måste vara kvar, för dom vill jag se i finalen. Hoppas ni får en jätte trevlig kväll. Pusskram, Alexandra ♥

Halmstad hela helgen

Ne nu ska jag börja packa lite smått, för jag ska snart till min älskling och imorgon kl:10.30 åker vi hem till hans föräldrar i Halmstad och stannar där tills på söndag. Vi ska fira honom där med hans släkt och så, sen ska mina föräldrar komma upp på lördag också och umgås med oss. Sen är det julmarknad där, så det kommer bli himla mysigt. Ska bli kul och träffa dom igen, för det känns som det var jätte längesen vi träffade dom och lilla Nellan.

Hoppas ni haft en bra dag, Pusskram, Alexandra

Shoppat

Äntligen har jag köpt mig ett par snygga bruna stövlar och sen blev det
självklart två par trosor också från h&m för min rabattkupong.

Bilden på stövlarna ger inte den rätta färgen ...

Vill ha



Torsdag

God morgon allihop!
Kanske lite sent och säga det?

Men jag har ju inte varit uppe allt för länge och inatt har jag verkligen sovit jätte dåligt. Jag har fortfarande jätte ont i magen och jag känner mig så hängig och trött hela tiden. Det är väl någon down period antar jag! Men det sägs att det är bra att röra på sig när man har ont i magen, så jag får ta och göra det senare. För nu orkar jag inte göra någonting, jag hade tänkt och kolla på ett gossip girl avsnitt nu iallafall, hoppas att ni får en bra dag. Pusskram, Alexandra ♥

Naglar


Glömt och visa hur fina mina naglar blev när jag gjorde dom igår hos Patricia,
jag kortade ner dom en rejäl bit för dom var alldeles för långa. Men nu är dom
 alldeles perfekta, den här gången blev jag jätte nöjd.
Den lilla rosetten och pärlan gjorde allt.


Shopping

Nu har vi precis firar Robin lite, vi har ätit mat allihop & fikat med lite tårta med min familj, mormor och morfar och gud mor som ville fira honom. Hehe, så himla gulligt av dom! Men annars idag var jag tvungen att kila ner på stan en sväng, köpa lite blommor och sånt. Sen fick blev det lite shopping för min del också, jag köpte mig lotion, deo, dagcream  från h&m och öronhängen från noir. Och nu ikväll kommer min kväll att bestå av Robin & grey's anatomy.

                  
Ldb lotion, Ldb deo & garnier dag/nattcream.       Vit rosa rosöronhängen från noir

Älskling ...

Grattis på 20 års dagen,
idag ska du firas ordentligt.
Jag älskar dig jätte mycket! ♥




God morgon

God morgon sweeti's.
Hoppas allt är bra med er.

Gick upp för en liten stund sen, kunde inte gå till skolan idag för min mage. Jag har så fruktansvärt ont, ondare går nog inte ha. Så jag blev kvar hemma idag, men ändå måste jag pallra mig ner till stan för att köpa klart presenten till robinälskling. Undra om jag ska fixa det, men jag måste. För idag är det hans stora dag och det är nämligen hans 20 års dag och all tid kommer att gå åt till honom. Så jag har en hel del som ska fixas idag. Senare ikväll blir det middag med min familj och Robin. Men hoppas att ni får en jätte bra dag.

Tjingeling så länge!

Ensam kväll

Skulle egentligen varit hos robinälskling nu, men det blev inte så. Har inte träffat honom sen i söndags och jag saknar honom jätte mycket. Men imorgon får jag iallafall träffa honom, mys!

Men nu har jag legat framför tvn och kollat på desperate housewives, så tänkte att jag skulle fortsätta med att ligga framför tvn resten av kvällen för jag har så fruktansvärt ont i magen. Känner mig lite små kraslig, kanske är det något som spökar? Men det hoppas jag inte, för jag orkar inte bli sjuk.

Hoppas ni haft en bra dag. Pusskram, Alexandra

Träna

Nu ska jag strax iväg till sense
och träna. Idag blir det hård träning!

Tjingeling så länge!


God morgon

God morgon allihop!
Hoppas allt är bra med er.

Själv vaknade jag för en liten stund sen av att det ringde i min telefon och det var Lovisa som ville höra hur det blir ikväll. Me nu är jag iallafall upp och är ganska pigg efter att har varit ute med lilla Molle i snön. Otroligt mycket snö är det nu! Ne nu är det dags för frukost och sen måste jag fixa i ordning mig.

Min tisdag ser ut såhär:
- Fixa naglarna 11.30
- Praktik mellan 13.00-18.00
- Träna på sense
- Desperate housewives

Hoppas att ni får en jätte bra dag. Pusskram, Alexandra

Give me that dress


Måndag

Ännu en ny vecka med massa snö ute, äntligen börjar man få lite julstämning. Men min dag började med ett powerstep pass kl:08.00 och sen blev det praktik mellan 11.00-18.00 och nu ska jag strax iväg igen och jobba till 22.15. Jag kommer vara helt död när jag kommer hem och jag lär sova gott inatt. Men idag köpte jag med mig en kjol hem från once, super snygg är den. Kanske lägger upp en bild senare ikväll, annars får ni se den imorgon.

Men hoppas ni får en trevlig kväll. Pusskram, Alexandra

Guldbonus

Det är inte ofta man får guldbonus på h&m, men den här gången fick jag det.
500 kr får jag att handla för på h&m. Det är inte dåligt, för man kan få väldigt mycket fint för den summan på h&m, eftersom det är himla bra pris på plaggen.


En bild

Det blev bara en enda bild igår och den togs av
en vimmelfotograf på centrum, precis när vi kom dit.


Bild: Frida, Emelie, jag och Elin

Söndag

Hej allihop! Sitter hemma hos robinälskling, vi ligger här i soffan och kollar på MTV "my super sweet 16". Idag ska jag ligga och mysa med Robin nästan hela dagen. Och vi ska försöka hinna med och gå runt munksjön också. Men senare ikväll ska jag åka till Elin, vi ska ha söndagsmys. Ligga och kolla på ensam mamma söker och sanningens ögonblick. Det kommer bli lika trevligt som alltid!


Bild: jag och robinälskling


Men gårdagen blev väldigt lyckad även om kvällen blev väldigt lugn. Direkt efter jag slutat på jobbet vid 22.15,  fixade jag mig snabbt som tusan och promenerade  sedan bort till Fidde och alla andra folk som var där på förfest. Efter det blev det centrum och jag och Elin befann oss på dansgolvet i stort sätt hela kvällen. Tack för en super bra kväll!

Pusskram. Alexandra ♥

God morgon

God morgon sweetheart's.
Har varit uppe ett tag nu, åt precis frukost för en stund sen. Men nu gick Elin och Fidde hem iallafall och nu ska jag bara sitta här och mysa med Robin innan jag ska iväg och jobba kväll. Och jag är inte alls sugen på att åka och jobba idag!

Såhär ser min dag ut:

- Mysa med Robin
- Jobba 15.30-22.15
- Utgång med elinstumpan och
alla andra underbara vänner.

Hoppas att ni får en jätte bra lördag, Pusskram. Alexandra

Shopping

Hej allihop! Min dag har varit fullspäckad, så haft full rulle hela dagen. Men en mycket trevlig dag har det varit, började dagen med skola. Och efter det blev det träning vid 10.00 och en soltur i solariumet. Efter det begav jag mig ner till stan med min älskling. Jag köpte mig en blå boomerang jacka från boomerang, den lilla partyväskan från ginatricot jag skrev om igår och en bh från h&m. Sen efter det mötte jag upp Mathilda för att ta en fika med henne och nu kom jag precis hem.

Och ska snart iväg igen, för att jobba mellan 17.30-22.15.
Senare ikväll blir det mys med robinälskling.

Hoppas ni haft en trevlig kväll, Pusskram. Alexandra

Lilla svarta


Top 5, Lilla svarta från H&M
Allt är helt sold out. Och jag skulle nästan kunna tänka mig precis allt där.
Speciellt klänningen med rosett där bak, volangklänningen eller skorna.

God morgon

God morgon darling's.

Inatt kom Robin hit och sov efter en vild utekväll, så nu har jag varit vaken i snart en timme och han ligger fortfarande och sover. Men det är nog dags att vakna snart tycker jag, för jag börjar bli hungrig och vill äta frukost tillsammans med honom. Men idag ska jag ner till stan med min bror och Robin. Bror min behövde lite tips och råd när han ska inhandla nya kläder. Och det är klart jag hjälper till!

Min torsdag:

- Stan med bror och robinälskling
- Träna & sola
- Myskväll och spakväll med Elinstumpan.

Hoppas ni får en bra dag, Pusskram. Alexandra

I'm home

Är precis hemkommen från skolan, jag och Emmie och några andra från aerobics gruppen var med på öppet hus och hade lite aerobics träning. Men det var väl helt okej, och om jag ska vara ärlig ställer jag aldrig upp på det igen.


Men nu ska jag istället kolla på gossip girl avsnitt 11 som jag egentligen skulle sett igår, men det hann jag inte. Så ska se det nu innan Grey's anatomy börjar vid 21.00 och meridit "tappar en njure" i dagens avsnitt. Det ska bli intressant!

Tjingeling!

Party väska

När jag och Lovisa var nere på stan idag, hittade jag en hel del fina saker. Så som smycken, väskor och skor. Den här lilla partyväskan från gina tricot  funderar jag starkt på att köpa. Men dom hade bara 3 st kvar nere på stan, så antar att man kommer att få beställa den. Och jag tror att jag ska hinna med och göra det senare ikväll. Men vad tycker ni om den söta väskan?


God morgon

God morgon sweetheart's.
Hoppas att ni får en fin dag.

Ska strax börja fixa i ordning mig ska med bussen 09.35, börjar skolan idag vid tio över tio. Men efter skolan ska jag umgås med min kära vän Lovisa, det blir nog en sväng till stan. Sen vid 18.00 idag, måste jag tillbaka till skolan för det är öppet hus och självklart har jag och Emmie lovat att vi ska vara med. Bättre betyg kanske ; ) haha. Kan ju alltid hoppas på det, ne men det brukar faktiskt vara så när det gäller henne.

Dags för frukost. Pusskram, Alexandra

Nitar

Jag kikade precis in på Nathalies blogg och såg att dom här skorna från Topshop har kommit in ännu en gång till. Och dom är snygga som få! Jag vill mer än gärna klicka hem dom nu, men ekonomin tilllåter inte riktigt det just nu. Men det är så svårt att hålla sig, visst är det? Dom ska bli mina på ett eller annat sätt.

Give me them in christmas!


Beautiful

Såhär vacker var våran svenska supermodell
Caroline Winberg på årets Victoria`s Secret Fashion Show 2008.




Tisdagkväll

Direkt när jag kom hem från praktiken gick jag ut på en powerwalk och nu har jag suttit och pluggat i en timme till religions provet som jag har imorgon, som jag bara måste få bra på. Men jag känner att detta inte räcker tillräckligt, så jag ska nog sätta mig lite ner nu innan desperate housewives börjar. För det ska jag bara inte missa och efter det ska jag självklart försöka hinna med och kolla på avsnitt 11 av gossip girl. Bättre serie finns faktiskt inte just nu, jag gillar verkligen den typen av serier. Och jag tror det är fler än jag som gör? Så jag har i stortsätt inte hunnit med på mycket idag.



God morgon

God morgon allihop!

Har varit uppe sen 10 idag, åt en mysig frukost med Robin. Sen så har vi bara legat och pratat & myst i stort sätt hela morgonen. Men nu körde han hem mig, eftersom jag var tvungen och gå ut med lilla Molle. Och nu måste jag strax hoppa in i duschen för och sedan fixa i ordning mig inför praktiken. Jobbar där idag mellan 13.00-18.00, dagen kommer gå fort tror jag. Och vi fortsätter väl och håller på med vårat julpynt som kommer bli så himla gulligt och fint. Men hoppas att ni får en fin dag, Pusskram. Alexandra

Min dröm

Åh, jag vill det så mycket och jag hoppas verkligen.
För jag vill ha sol och bad, jag är trött på denna kylan.
Jag vill resa iväg med bara min älskling till Thailand.



Måndag

Hej sweetheart's!

Har precis fått i mig lite mat, är hemma nu på lunchen börjar på praktiken vid 14.00 igen. Så det är dags att bege mig ner till stan snart igen. Men min dag började med ett aerobics pass kl:06.00, fast vi hade någon styrk/konditons pass istället. Minns inte alls vad det hette, för det var riktigt tråkigt. Men träning var det! Annars så är jag på once till kl:18.00 idag, sen är det bara hem och plugga inför provet på onsdag. Hoppas att ni får en bra dag, Pusskram. Alexandra 

Söndagsmys

När som helst blir det mys framför tvn med hjärtat, vi ska kolla på sanningens ögonblick och programmet fortsätter med Linda Rosing. Det ska bli väldigt intressant och se vad hon har och avslöja idag och hon ska tydligen få en gäst som ställer en fråga också. Intressant ; )



 Men efter det ska vi kolla på film "the butterfly effect" heter den och sägs vara jätte bra enligt robins kära vänner. Så vi får se om vi instämmer på det. Fast det tror jag säkert att vi gör, för trailern var riktigt bra. Men nu blir det mys framför tvn, hoppas att ni haft en bra dag. Pusskram

Skor är kärlek



Söndag

Ännu en helg är över och känns som man inte gjort allt för mycket, men det har varit skönt att bara ta det lugnt och kunna umgås med nära och kära. Min helg har varit jätte bra iallafal!

Men nu sitter jag här hemma hos robinälskling, det känns som man nästan bor ihop. Jag är ju mer här än vad jag är hemma. Men det är så himla mysigt och det hade inte varit fel och bo tillsammans med den man älskar och vet att man vill vara med. Jag ser en framtid med honom och inom några månader så bor vi förhoppningsvis tillsammans.

En helt vanlig söndag:
- Träna med Jonna kl:14.00
- Plugga
- Städa
- Kolla på fortsättningen av sanningens
ögonblick med Linda Rosing.

Hoppas ni får en fin dag! Pusskram, Alexandra

Baka

Det blev ingen solning idag heller, för mycket folk och för lite tid och vänta. Jag får hoppas på imorgon istället! Men nu ska jag strax börja baka, jag var precis iväg och köpte mig margarin. Så det blir kladdkaka & chokladbollar, enkelt och smidigt!

Sen ska jag cykla bort till min älskling för och ha en kväll bara med honom. Och det "ryktas" om att han ska fixa en överraskning, få se vad det blir för mys. Men det kommer bli en jätte bra kväll iallafall det vet jag, hoppas ni med får det! Pusskram, Alexandra



God morgon

God morgon allihop! Vaknade otroligt tidigt idag, även fast det blev en sen kväll igår. Jag som brukar sova så länge, men inte idag. Strax hade jag tänkt att få i mig lite frukost och sedan bege mig till sense för att träna med Jonna. Jag hann ju inte sola igår sen heller, så det får bli idag. Men kvällens planer består av bara min Robin, vi ska ha en myskväll, laga lite mat, tända massa ljus & sånt mys.

Men nu är det dags för frukost, Tjingeling!


Work

Time to work.
Jobbar nu mellan 16.00-22.15.

Ha en jätte trevlig fredags kväll!

God morgon

God morgon sweetheart's.
Vaknade upp hos Robin idag, vi åt lite frukost tillsammans och sen tog vi cykeln förbi mig och han åkte vidare till skolan  som vanligt, för och sitta och tentaplugga hela dagen. Så nu istället för och sitta hemma och lata mig, ska jag åka och träna, sen ska jag nog lägga mig i solariumet och få lite färg på kroppen. Det skadar ju inte och sola någon gång ibland ; )

Sen framåt 13.40 tiden ska jag åka till tandläkarn och sen efter det  ska jag försöka hinna med och träffa Mathilda. Men vid 16.00 börjar jag jobba och jag antar att jag kommer jobba mellan 16-22.15 ikväll. Hoppas ni får en bra dag.

Pusskram, Alexandra

Rosett


En super fin stickad klänning med rosett där bak. Den
kommer ifrån asos och jag hade inte tackat nej till den. 

Promenad

Torsdag och det är helg för mig nu, för imorgon har vi studiedag. Fast jag ska jobba istället och tjäna lite pengar. Perfekt till alla julklappar ...

Och nu skulle jag egentligen umgåts med Emmie, men hon kände sig inte så pigg. Så det blev inget med det, istället ska jag gå ut och gå runt munksjön nu tänkte jag. Men ha det bra!

Tjingeling!








Gossip girl

Efter allt pluggande idag, satte jag mig ner innan och kollade på två avsnitt av gossip girl säsong 2 avsnitt 8 och 9. Sen åkte jag till älsk och vi lagade lite mat tillsammans och vid 21.00 blev det grey's anatomy. Sedan gjorde vi faktiskt en deal, han fick spela sitt xbox och jag fick kolla på veckans gossip girl avsnitt 10. Jag får bara inte nog av den serien!

Men nu sitter jag här och vi ska strax krypa ner i sängen för och sova. För imorgon börjar jag kl:08.00 med ett aerobics pass! Hoppas ni haft en bra dag, god natt gott folk.

 Pusskram, Alexandra ♥

Min kärlek

1 år & 7 månader idag.
I love you, now and forever



I have to try

Har precis varit och träna en timme på gymmet med Jonna. Och nu har jag bestämt att jag ska försöka hålla mig till det nyttiga helt och hållet ett tag. Så inget mer godis & sånt gott för min del ;) Man kan ju alltid ge det ett försök och se hur länge det varar.

Min onsdag:
- Utvecklingssamtal 09.30
- Skola 10.10-14.00
- Tränat på sense med Jonna
- Nu blir det plugg inför morgonsdagens prov.
- Senare grey's anatomy & mys med Robin.

Tjingeling!

Desperate Housewives

Efter ett härligt tränings pass, ska jag lägga mig framför tvn nu hela kvällen, för att när som helst kolla på desperate housewives som börjar nu på kanal5. Det får ni bara inte missa! Sen efter det, ska jag fösöka hinna med och se ett gossip girl avsnitt. Det är helt otroligt, jag ligger efter 2 avsnitt.  Jag har helt enkelt bara inte haft tid att kolla. Men hoppas ni får en jätte mysig kväll för det ska jag ha med min älskling som kommer sen. Skriver mer imorgon! Pusskram, Alexandra

Gina tricot

Volanger är kärlek! Jag var inne en snabbis på gina tricot idag & de höll på och plocka upp denna underbara klänningen med volanger. Men jag hann inte testa den och hänga undan kunde jag inte heller göra, för de hänger bara över dagen.

Sen finns det ju alltid ett "men" och mitt men är att det enda felet med denna klänningen kan vara att det blir obehagligt och ovant, med tanke på att den är så hög i modellen vid halsen. Men den rosa hade jag inte tvekat en sekund på om den satt bra på mig, för färgen är super fin & den är ännu finare i verkligheten.


Rosetter

Har glömt visa mina fina smycken jag köpte i veckan. Jag lovade ju
faktiskt ; ) Allt är med rosetter på, det är ju så sött och gulligt!

Matchande rosettring & öronhänge, sen ett par guldiga
rosett öronhänge och en till silvring rosettring.

Klicka för större bild.

God morgon

God morgon allihop! Vaknade för en liten stund sen, ska sätta mig och plugga lite affärsutveckling. Tänkte jag kunde plugga lite innan jag börjar jobba vid 13.00, så slipper jag plugga så mycket ikväll. Jag måste börja prioritera mina studier mera, det är ju trots allt sista året för mig.

Min dag en vanlig tisdag:

- Plugga
- Praktik 13.00-18.00
- Plugga
- Powerwalk

Inte allt för rolig dag, men måste man plugga så måste man. Har ju trots allt två prov denna veckan, man kan säga att jag har prov nästan varje vecka till jullovet. Så det gäller och ligga i som jag skrev. Men hoppas att ni får en bra dag, nu är det  dags för frukost.

Pusskram, Alexandra

Skor från Forever21


Cold day

Hemkommen från Once, har haft praktik idag som alla andra måndagar mellan 11.00-18.00. Jag stormtrvis verkligen där och jag har redan varit där i 3 månader och mer blir det! Underbara Elin kom förbi på jobbet och sa hej, mycket trevligt. jag saknar ju min going!

Men nu ska jag sätta mig och ta mig något och äta, sen blir det plugg som gäller. Jag har två prov denna veckan, så nu gäller det och lägga på ett kol. Senare ikväll ska jag åka till sense och träna, sen vidare till robinälskling och ha en myskväll med honom. Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag.

Pusskram, Alexandra

Sanningens ögonblick

Ni missar väl inte sanningens ögonblick ikväll kl:21.00 på kanal5?
Och det är Linda Rosing som gästar kvällets program, jag tycker det
kommer bli roligt och se hur mycket hon är villig att avslöja.

Här får ni ett smakprov på kvällens program, klicka här


Pitcure

Här kommer lite bilder från gårdagens 18 års firande för Hillevi!





Söndag

Ja det blev en lång kväll igår & den blev verkligen jätte lyckad. Först var vi hos Hillevi, åt lite mat och förfestade. Sen begav vi oss vidare in till stan, för att ta några drinkar på Amor och tillsist blev det centrum och en liten efterfest hos robinälskling. Men där slutade kvällen vid 05.00 tiden i morse och vi lyckades sova till halv 2 idag. Men nu är jag hemma från Robin och Lovisa åkte för en stund sen härifrån, så nu ska jag ta mig något att äta och sen bara ligga framför tvn hela dagen. Men tack för en jätte trevlig kväll allihop!

Grattis på din 18 års dag Hillevi,
hoppas att du får en jätte bra dag,
för det förtjänar du. Pusskram, Alexandra

Utgång

Ikväll blir det 18 års firande för Hillevi som fyller år imorgon.
Middag & förfest hemma hos henne och sedan utgång!
Ikväll/inatt ska hon firas ordentligt av oss tjejer,
hoppas att ni får en kanon kväll.

Tjingeling!


Promenad

Nu ska jag möta upp Mathilda, jag ska bara snabbt ner till stan och kolla om de har lite grejer jag söker. Sen ska vi ut och gå runt munksjön. Och efter det ska jag nog sola, sen blir det fix och sånt inför ikväll.

Tjingeling så länge!

Parfym

     

Chloé's parfym luktar otroligt fräscht och  gott. Och påtala om det så är
flaskan väldigt söt. Sen har vi Dolce & Gabbarna the one parfymen, som
också luktar sött och fräscht. Jag hade faktiskt tänkt och inhandla båda två,
om man inte får någon av dom i julklapp förstås. Men sånt vet man ju aldrig ;)

God morgon

God morgon allihop! En helt vanlig lördag och jag är uppe tidigt idag. Jonna åkte till jobbet tidigit i morse, så jag blev ganska pigg efter hon gick. Så jag har varit vaken sen kl:09.00 idag. Men igår hade vi det jätte trevligt iallafall. Och LARS åkte ur idol, vilken lättnad! Tycker ni att det var rätt person som åkte ur idol?

Såhär ser min dag ut:
- Bodypump 12.00
- Umgås med Mathilda
- Fira Hillevi ikvällsom fyller 18 år imorgon.
- Utgång

Pusskram, Alexandra

Kvälls promenad

Äntligen fredag igen, kom hem för ett stund sen. Efter skolan åkte jag och mötte upp Jonna, sedan begav vi oss vidare upp till A6 för att kolla lite, Jag hittade ett super fint linne som jag la undan. Sen köpte jag mig en rosett ring och ett par rosett öronhängen. Jag lägger troligtvis upp bild på de senare om jag hinner! Sen åkte vi ner till stan för att jag skulle fixa mina naglar och jag blev väl ganska nöjd ändå. Men hade inte varit fel med en rosa blomma, fast det får bli nästa gång.

Nu ska vi ut och gå runt munksjön, sen blir det idol, film och mys med bästa barndomsvännen Jonna. Och vet ni vad den lilla tösen har inte sätt Sex and the City filmen än, så självklart ska vi se den. Och det blir tredje gången för mig och det säger jag inte nej till, för jag älskar den. Men ha en trevlig kväll

Tjingeling!

Värsta kvällen

Det har varit den värsta kvällen på jobbet någonsin och min första kväll helt ensam. Och självklart händer precis allt, kassan hänger sig och funkar inte alls. Sen slutade den där man drar sina visa kort, swedbank (osv) och funka. Och ja, jag kan rabbla upp en hel lista nästan.. Men det orkar jag inte nu, för jag är trött och sur på det här. Jag får hoppas att det går bättre nästa gång, men allt löste sig ju tillslut iallafall. Så det var himla bra det!

Men snart kommer Robin till mig, han får se till och få mig lite glad efter allt trubbel ikväll. Men det är ju inga svårigheter, för det lyckas han alltid med. Han gör mig glad & jag älskar honom. Hoppas att ni haft en bättre kväll än mig!

God natt sweethearts.
Pusskram, Alexandra

Time to work

Nu ska jag fixa i ordning mig och sen bege mig till jobbet.
Och sen ikväll hoppas jag att jag får träffa min älskling,

Ha en trevlig kväll.

En film till

Nu är det bekräftat och klart. Det blir en
till Sex and the city film, Oh vad jag längtar!


H&M



Vad tycker ni om fransklänning? Är det något ni skulle kunna sätta på er. Jag är själv lite sugen på en fransklänning, såg det senast på en när jag var ute. Och jag tyckte det var riktigt snyggt. Så ska man beställa en sådan kanske?

Torsdag

Hej allihop! Hemkommen från skolan precis och jag är jätte trött. Började dagen med ett aerobics pass kl:08.00, sen nu dom den sista timmen. Då hade jag två timmars rast innan den sista lektionen, så istället för att sitta i skolan följde jag med Emmie och Lovisa till A6. Vi lunchade på manjoren, super gott var det. Sen hittade jag massa fint både på hm, scorett, bikbok och veromoda. Men jag hade inte tid och testa. Så jag la undan lite grejer tills imorgon!

Men nu sitter jag här hemma och ska bara lägga mig i soffan och vila lite innan jag börjar jobba kl:18.00. Men det blir nog en ganska lugnt ikväll på jobbet ändå, sen jobbar jag ju bara till 22.15. Ne nu ska jag strax lägga mig och vila.

Tjingeling!

Grey's anatomy

Sitter nu framför tv i soffan med en varm kopp te och
kollar på grey's anatomy. Det är hur bra som helst!

Så ni missar väl inte det nu på kanal5?

Shopping

Nu har jag suttit här framför datorn ett tag och kollade på balklänningar. Men ingenting faller mig i smaken! Jag har bara en kort klänning som jag har hittat som jag verkligen inte kan släppa, men ja... Men annars idag har jag varit på stan med Elingumman, vi har kollat lite i butikerna. Jag köpte mig som vanligt underkläder och dom är super fina, sen köpte jag mig en klänning från ginatricot. Den påminner väldigt mycket om min american apparel klänning, fast med spets på baksidan av  en del på ryggen. Och självklart stod jag och velade om vilken färg jag ville ha, det stod mellan en lila och en svart. Men nu känns det ändå som att jag känner för en lila, eftersom det kan vara kul med lite annat istället för svart, svart och svart hela tiden. Men jag får se om jag byter den eller inte, den var iallafall väldigt billig. Den kostade bara 149 kr, himla bra pris!


School

Dags för mig att bege mig till skolan alldeles strax, måste sminka mig lite fort nu
och sen springa till bussen. Ha en bra dag så länge, skriver mer senare.

Pusskram, Alexandra

Miu Miu



Denna underbara klänningen från Chicy.se är en kopia av Miu Miu klänningen
som Daisy Lowe på bilden ovanför bar på Sex and the City premiären.

Och mer lika kan dom knappt bli och denna klännigen blir din för bara 399 kr.

Presedentvalet

USA'S NYA PRESEDENT: Barack Obama


Onsdag

God morgon gott folk! Hoppas allt är bra med er, med mig är det mindre bra. Har jätte ont i halsen, men det ska nog inte skada. För idag ska jag till tandläkaren vid 11.40, mindre kul. Men det är ju ett måste! Sen ska jag tillbaka till skolan och efter skolan idag ska jag möta upp elingumman. Vi ska nog ta en tripp till A6, kolla lite och kanske ta en fika. Men har inte pratat med henne ännu, så har inte så stor koll på vad vi ska göra än. Men jag är iallafall suger på en tripp på stan/a6 ;)

Dags för frukost, Tjingeling!

Gym/minispa

Hej allihop! Har precis fått i mig lite att äta, efter mitt gympass på sense. Det var riktigt härligt med träning idag efter "work", men nu är jag iallafall hemma. Ska ha lite minispa här nu, det blir det vanliga ;) Duschat har jag redan gjort, så det blir till att fila fötterna, ha fotinpackning, måla tå naglarna, hårinpackning, noppra ögonbrynen och sist blir det en varm och härlig chocklad ansiktsmask. Och efter det ska jag lägga mig i soffan framför tvn och vänta på att desperate housewives ska börja nu vid 21.00.

Tjingeling!


Vill ha


God morgon

God morgon allihop! Gick upp för en liten stund sen, ska strax åka hem till mig. För att bege mig ut på en morgonspromenad runt munksjön innan jag börjar 13.00 på Once. Sen efter jobbet blir det Ugly betty och desperate housewives.


Med tanke på gårdagen så hade jag fullt upp hela dagen, började kl:11-18 på min praktik och innan det var jag nere på stan och köpte mig det i.d. bare mineral kitet jag pratade om och sen direkt efter jobbet mötte jag upp Jonna på bussen för ett träningspass på sense och efter unnade vi oss att sola i 25 min. Så lite färg fick man ju,  det kan behövas nu när man närmar sig vintertid. Efter vi tränat, promenerade jag hem snabbt för att skynda mig in i duschen och sedan hinna med bussen till Robin vid 21.00, sen kom Elingumman, Jonatan, Pressfeldt och Carro hit och kollade på film med oss till kl 02 inatt. Men vi hade det himla trevligt! Nu är det dags för frukost. Pusskram, Alexandra

I.d. Bare Minerals

Imorgon har jag tänkt ut på stan för att inhandla mig de här kitet med i.d. bare mineral smink från Kicks. Jag tänkte köpa mig det igår på A6 men då fanns den bara i medium tan och jag behöver medium beige. Så jag får hoppas på att det finns nere på stan istället, för det är så himla bra pris för allt man får.

I detta Bare Minerals-kitet innehåller: 2 st Spf 15 Foundations, I Mineral Veil löspuder, 1 Warmth All-over Face Color, 3 borstar samt Skin rev-er Upper som är en vitaminspäckad primer som ger ett jämnare underlag till makeupen. Och en instruktions-DVD. Allt det här får man för endast 995 kr och det kostar egentligen ca 2000 kr. Så det är otroligt bra pris! Men det känns också lite onödigt att köpa, men har man en gång använd id bare minerals smink så kan man inte sluta. Jag lovar er! Ni som använder det, borde vet du hur det är ;)

Powerwalk

Hemkommen från j-södra matchen nu. Och dom är faktiskt med 3-0 mot Öster + att dom blir kvar i superettan. Härligt för dom! Men slutpratat om det, för nu ska jag bege mig ut på min vanliga powerwalk runda runt munksjön.

Skriver mer senare, Tjingeling!

Skor är kärlek


God morgon

God morgon allihop! Vaknade för ett tagsen och strax blir det frukost. Framåt halv 1 tiden idag, ska jag möta upp min käre vän Emmie. Eftersom vi ska jobba för sista gången på J-södra matchen och det återstår och se om dom blir kvar i superettan eller inte. Men jag tror faktiskt att dom kommer åka ur, men man vet aldrig. Det kpmmer att bli en spännande match och jag antar att det blir mer folk än vanligt idag också. Dags för frukost, Tjingeling!

Mysis kväll

Kom hem precis, har umgåts med Mathildababy sen tre tiden. Så först åkte vi till A6 och kollade lite, jag la undan den volang klänningen jag skrev om igår. Sen åkte vi hem till henne och slingade hennes hår, så nu är hon blondie igen förhoppningsvis? ;) hann inte se resultatet, men jag tror att det blev jätte bra.

Men nu har jag och robinälskling varit och handlat lite, vi ska laga tacopaj nu, sen mysa i soffan, tända massa ljus och ha det helt underbart. Det kommer bli en otroligt mysig kväll det är jag helt säker på, men nu ska vi promenera hem till honom i det kalla vädret. Det är så kallt ute att man skakar, men vi får hålla ett raskt tempo så ska det nog gå bra.

Men hoppas att ni får en riktigt mysig lördag kväll, för det ska jag ha. Tjingeling!

Morgonspromenad

God morgon allihop! Idag gick jag och Robin upp vid halv 9 tiden och tog en morgonspromenad runt munksjön. Solen skiner idag, så det var himla mysigt att gå upp så tidigt. Men nu har vi legat och kollat på tv sen i morse och nu åkte han hem, för han skulle göra några ärenden.

Men senare framåt tre tiden ska jag möta upp Mathilda, det blir nog en runda på stan tillsammans, lite shopping kanske, och sen en liten fika. Ska bli kul och träffa henne, för vi har inte umgåts på över två veckor. Riktigt tråkigt, men idag passade för både. Så hoppas ni får en riktigt bra dag. Pusskram, Alexandra!

RSS 2.0