My new dress

Här kommer en bild på min nya klänning som jag köpte idag.
Fast denna tog jag på jobbet och det är på den lila, men jag har
ju den i svart. Har nämligen inte hunnit ta kort på den svarta ännu.
Men den ser ju precis samma ut, förutom färgen! Så vad tycks?
Jag älskar iallafall min nya volang klänning!


Träna

Har precis kollat klart på Gossip girl och
nu ska jag iväg till sense, 1 timme på löpbandet.

Pusskram,
Alexandra

Tisdag

Hej allihop! Kom hem från "jobbet" för ett tagsen, har precis ätit lite mat. Ska åka iväg och träna på sense vid 8 och slimma till kroppen lite. Men idag på work köpte jag mig en volang klänning och som sagt jag får aldrig nog av volanger. Den är verkligen super fin, vi på once kallar den för julgransklänning. Haha, för den har  så mycket volanger. Men jag kan ägger upp en bild på den senare för er som är nyfikna på hur den ser ut.  Jag stog och velade ett bra tag innan jag bestämde mig vilken färg jag skulle ha, men tillslut blev det en svart. Men den lila var väldigt fin också, men nu blev det en svart, det funkar alltid till allt. Men nu ska jag sätta mig och kolla på Gossip girl, är väldigt nyfiken på vad som händer denna säsongen. Så ska kila iväg nu, hoppas ni haft en bra dag!

Tjingeling så länge!

God natt

Sitter här hemma hos Pressfeldt, Jonatan och Elin med robinälskling och Marcus. Vi har kollat på fotboll Milan-inter. Men tyvärr så vinner ju Milan, haha. Strax ska vi nog åka hem och sova, för jag är jätte trött. Imorgon återstår en dag på praktiken 11-18. Fast tror det blir ganska lugnt, ska luncha med Emmie så det blir himla trevligt. Men nu ska vi åka, god natt.

Pusskram,
Alexandra

Söndag

Helgen är över och det har varit den bästa helgen på länge. Gårdagen började hemma hos mig med några vänner, sen gick vi vidare till magdalenas 18 års fest och sen blev det klubb enkelt och sist centrum. En otroligt lyckad kväll, tack för en underbart trevlig kväll tjejer!

Idag har jag bara tagit det lugnt, sov hos Robin inatt så kom hem från han vid tre tiden. Var tvungen att åka hem och städa lite innan mamma och pappa kom hem från pojkvännens föräldrar. Himla mysigt att dom har varit en helg tillsammans och kul hade dom haft! Men nu skulle jag egentligen träffat Jonna och gå ut och gå runt munksjön, men så blev det inte för hon kunde tydligen inte nu. Så jag ska ta mig och promenera själv och sen ikväll ska jag till Robin igen. Men hoppas att ni haft en bra helg, för det har jag.

Pusskram,
Alexandra

Utgång

Strax kommer tjejerna hit, vi ska sitta och förfesta lite här.
Sen drar vi vidare på 18 års fest och sedan utgång.
Det kommer att bli en riktigt bra kväll!

Tjingeling!

Lördags träning

God morgon allihop! Nu har jag varit vaken sen 9 ungefär. Eftersom jag var tvungen att gå ut med lilla Molle, sen kröp jag ner hos Robin igen. Men nu har han åkt hem, för han ska iväg på match. Så han skulle samlas vid halv 12. Men gårdagen var jätte mysig, vi åt på en italienare och en grek och vi fick den pefekta platsen. Underbart god mat var det, dit ska jag verkligen gå igen. För det var otroligt gott! Se promenerade vi hem till mig, kollade på film och hade det jätte mysigt. Tack för en helt underbar kväll älskling!

Nu måste jag hoppa in i duschen, för jag ska möta Jonna på stan om ungefär en timme. Idag är det nämligen höstmarknad här i jönköping och det har jag aldirg vetat om att det har varit  här. Men tydligen så har det de. Men sen efter det ska vi åka och träna på sense + sola. Senare ikväll kommer mina kära vänner hit, vi ska förfesta lite. Sen ska vi på 18 års fest, bjuder på massa god mat, gratis dricka osv. Vi kommer ha det så trevligt! Sen blir det troligtvis utgång om vi inte bli kvar. Hoppas att ni får en riktigt bra dag!

Pusskram,
 Alexandra

Home

Kom hem från A6 nyss, träffade Mathilda en stund. Vi tog en fika och satt och pratade lite, hade det jätte trevligt. Sen åkte jag ner till stan för att köpa den korta gråa kavajen jag har pratat om tidigare, så nu är den min och den är jätte fin! Men nu ska jag börja städa lite här hemma, åka och handla och sedan fixa i ordning mig. Eftersom det blir resturang för min och älsklingens del, det blir på ett mysigt ställe här i stan.

Tjingeling!

Fredag

Fredag igen, veckodagarna går otroligt fort. Slutade kl:10.45 idag, sen efter skolan mötte jag upp Jonna. Vi åt lunch på Jensen´s, det var mycket gott. Och efter det blev det hård träning på gymmet. Så nu har jag duschat och fixat i ordning mig och vi ska snart ta bussen till A6 eftersom hon börjar jobba vid fyra. Och då ska jag möta upp mathildababy, vi ska umgås en liten stund.

Men Ikväll blir det en myskväll med min älskling, vi ska ut och äta på resturang och sen blir det hem till mig, kolla på film, tända ljus och ha det riktigt mysigt. Det finns ingen bättre än du Robin! Men nu ska jag och jonna med bussen, hoppas att ni får en trevlig fredag.

Pusskram,
Alexandra

Gym / Minispa

Kom hem för en stund sen, har precis duschat. Jag har nämligen varit och tränat på gymmet lite. Det blev 60 min på löpbandet och 20 min styrka + en härlig soltur i solariumet. Det är alltid lika skönt att lägga sig i ett solarium och somna, jag älskar verkligen det.

Nu sitter jag här med hårinpackning i huvudet och jag ska snart göra fotinpackning, fila fötterna och måla tånaglarna. Sen blir det ansiktsmask och nopra ögonbrynen. Sen får det räcka för idag! Sen efter allt minispa, ska jag lägga mig i soffan & koppla av & kolla på tv. Så nu ska jag fixa vidare. Sweet dreams, good night!

Pusskram,
Alexandra

Yoga

Nu är jag hemma från skolan, ska strax tillbaka igen. Har haft rast nu mellan 11.40, men sen börjar min lektion 13.40. Annars idag började jag med ett yoga pass kl:08.00 i morse, det var riktigt härligt faktiskt. Fast detta passet räcker inte, antingen blir det ett bodypump pass idag eller bara gymmet. Jag får se vilket som lockar mest! Men nu ska jag ska mig något att äta innan jag åker tillbaka till skolan, hoppas ni får en jätte bra dag!

Pusskram,
Alexandra





50% rabatt

Som medlem på ellos.se får man välja en valfri vara & få 50% rabatt på den.

Det lät kanon, men sen när jag gick in på hemsidan och tänkte beställa dom här super fina stövlarna. Så fanns dom inte i min storlek, hur ledsamt är inte det då? Deppigt, jag som har haft så svårt att hitta ett par stövlar. Men nu hittade jag äntligen några som jag fasnade för. Och så är dom slut i min storlek :/ Men jag har himla tur om dom kommer in sen igen. Vet ni vad jag hade blivit då; Lycklig!


Onsdag

Hej allihop! Idag började man skolan kl:10.00 och slutade vid 14.00 ungefär, så det var ingen lång dag. Skönt det! Men efter skolan åkte jag och Lollo baby till A6 och kollade lite, hittade en super mysig kofta på bikbok. Men den fanns inte i min storlek, det fanns bara i st M och L och jag behöver XS. Retligt, men jag skickade iväg ett sms till min pojkväns syster som jobbar på bikbok i halmstad. Så hon skulle kolla imorgon om dom hade den där! Det vore kanon isåfall, för jag vill verkligen ha den.

Men nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, legat framför tvn. Kollade på en film innan "step up" heter den. Dans filmer älskar jag, man kan kolla om och om på dom. Och själv har jag faktiskt slutat dansa kan man säga, fråga mig inte varför. För jag vet inte, men jag älskar att dansa. Det är en del av mig, men nu har jag bara tappat glödet. Så är det ibland! Men det kanske kommer tillbaka någon gång, men när vet man aldrig. Och nu kollade jag precis klart på avsnitt 4 av gossip girl, i detta avsnittet stör man sig verkligen på allt. Längtar redan tills avsnitt 5 kommer ut. Men hoppas att ni haft en bra dag!

Pusskram,
Alexandra

Träna

Bild: från google

Nu ska jag bege mig till sense för att träna ett riktigt hårt pass. Efter jag har tränat ska jag nog lägga mig i ett solarium och hoppas på att man få lite färg på kroppen.




Work

Nu är jag hemma efter praktiken, har jobbat mellan 13.00-18.00 idag bara. Så det var ganska lugnt! Men innan work idag var jag och gjorde mina naglar igen, "påfyllning som det heter". Men det tog inte så lång tid idag, satt bara där från halv elva till halv tolv. Därefter tog jag en titt in på vagabond och hittade så snygga boots med klack. Men plånboken börja säga ifrån nu ...

Fast det hindrade faktiskt inte mig och ta med mig en kort grå kavaj och en jacka hem från once idag, haha. Ska testa här hemma och se om jag ska ha det eller inte. Det är så mycket lättare och testa hemma än i butiken + att man kan höra vad familjen och pojkvännen tycker. Men hoppas att ni haft en bra dag!

Tjingeling!

Lång dag

Hej allihop! Det har varit fullt upp hela dagen, så har inte haft tillgång tll någon dator. Jag började dagen i skolan med ett aerobics pass kl:08.00 , sen efter det började min praktik vid 11.00-18.00. Och direkt efter work åkte jag upp för att stå i kiosken på jsödra och idag vann dom faktiskt med 2-0. Så har varit borta hela dagen, kom hem nu ikväll vid halv 10 ungefär.

Men nu sitter jag hos Robin, vi ska strax gå och lägga oss. För nu känner vi att det börjar bli lite sömnigt. Men imorgon börjar jag 13.00, fast ska gå och fixa mina naglar på "fem sinnen" innan jag börjar jobba. Så imån kommer mina naglar vara fina igen, tänk vad en månad går fort. Ne, nu är det dags och sluta skriva för dagen. VI ska gå och lägga oss nu, god natt och sov gott.  Hoppas att ni haft en bra dag!

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Söndags träning

Hej allihop! Nu har jag legat och tagit det lugnt i soffan hela dagen, så tänkte att jag ska åka iväg och träna på sense nu istället. Idag blir mest kondition. Men nu ska jag kila iväg, hoppas att ni får en jätte bra söndag.

Pusskram,
Alexandra







Myskväll

Nu ska jag hoppa in i duschen, för att sedan börja fixa i ordning mig. Sen ska jag och lilla Molle promenera bort till robinälskling. Det blir en myskväll med lite gott och film, har jag bestämt. Ha en bra kväll!

Pusskram, adios amigos.
Alexandra












I love dresses

En riktigt söt & enkel klänning från stylebystars.
Den kostar bara 399 kr och är slut i lager förtillfället.
Men jag hoppas att den kommer att komma in snart igen.



Lördag

Hej allihop! Gårdagen blev väldigt bra faktiskt, den började kanon och slutade väl sådär. Men så brukar det ju vara! Men tack allihop för gårdagen, det var riktigt trevligt. Annars idag har jag inte gjort alls mycket, jag har legat framför tvn mest och det lär jag göra resten av dagen. Men ikväll ska jag umgås med min älskling, vi ska kolla på film och ha det mysigt. Hoppas att ni får en riktigt bra lördag,

Pusskram,
Alexandra

Helg

Hej allihop! Redan helg och det är fredag. Och jag älskar fredag, för då vet man att man ska ha ledigt och att man kan sova hur länge man vill. Det är precis vad jag gillar! Men idag efter skolan åkte jag och Emmie ner till stan för och kolla lite, jag köpte mig den fina cerise rosa kjolen från Gina tricot och Emmie blev lika förälskad i min volang klänning som jag köpte i tisdags, så hon köpte en sådan också. Efter stan begav vi oss till friskis & svettis och tränade på gymmet, det blev vanliga; kondition och stryka.

Men nu har jag precis duschat och ätit världens goaste pasta sallad. Den får man aldrig nog av, mammas special. Nu ska jag lägga mig framför tvn lite och sedan hoppas jag på att Mathilda kommer hit innan vi ska förfesta, sen blir det utgång för våran del ikväll. Hoppas att ni får en riktigt trevlig fredag!

Pusskram,
Alexandra

Good night

Strax kommer min älsklingsrobin hit, vi ska fortsätta
kolla på idol som går på tv nu. Men hoppas ni haft en bra dag.

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Laleh-Hide away; det är något speciellt med den låten, så underbart fin!

Torsdag

Hej allihop! Kom hem för en liten stund sen, har umgåts med Jonna hela dagen. Mötte upp henne på stan, för att hon skulle beställa nya linser. Sen tog vi oss en promenad hem till mig och satt och pratade lite här hemma. Och nu har vi varit ute och gått en lång promenade. Det var riktigt härligt!

Efter det åkte jonna hem och jag gick och mötte min kära mammis på sjöqvist skor. Hon ville att jag skulle se på ett par stövlar och jag tyckte faktiskt dom var jätte fina. Men strax kommer min gudmor och hennes dotter Ellen hit och jag tänkte snabbt hinna kolla på avsnitt 3 av gossip girl. Jag får inte nog av den serien!

Gossip girl

Har precis duschat, tänkte kolla på gossip girl nu. Har ju inte hunnit med och kolla på avsnitt 2 än av säsong 2. Så ska ta och göra det nu! Och imorgon blir det avsnitt 3 av gossip girl. Jag lovar man får inte nog av den serien, jag älskar den!

Träna

Är hemkommen från en halvdag med min kära vän Mathilda. Jag mötte först upp henne på a6 och så gick vi lite där och kollade. Jag köpte mig en skinnjacka, tror jag kommer att behålla den. Men iallafall, efter a6 åkte vi ner till stan och tog en fika på claras. Pratade om allt mellan himmel och jord, det är alltid lika trevligt att umgås med henne.

Men nu ska jag iväg och träna på sense.
Hoppas att ni haft en bra dag!

Pusskram,
Alexandra





A6

Nu ska jag åka och möta upp mathilda,
måste springa till bussen.

Tjingeling!

Shoppat

Kom precis hem och ska iväg igen och möta mathilda uppe på A6. Jag var nere på stan innan och köpte mig ett par g-star jeans och en sjal.
Jag är super nöjd med mina köp!


Här ser ni bild på jeansen och sjalen + volang klänningen jag köpte igår.

God morgon

God morgon allihop! Vaknade för en stund sen, men är fortfarande jätte trött. Så funderar på om jag ska gå och lägga mig igen, risken finns ju faktiskt. Sen ska jag hem och fixa i ordning mig för att bege mig ner till stan, för att lämna lite grejer på "jobbet". Men senare idag framåt två tiden ungefär, ska jag träffa min snygging Mathilda. Och senare ikväll ska vi kanske träna om det blir som vi har sagt? då ska emmie också vara med. Men jag vet inte alls hur det blir just nu, det är sånt man märker. Men dags för frukost. Ha en jätte bra dag. Pusskram, Alexandra!


Tränat

Direkt efter praktiken idag åkte jag och tränade på sense. Det blev mycket konditions träning idag och lite styrka! När jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu sitter jag och kollar på topmodel. Men idag köpte jag mig en underbart fin klänning från once ( min praktikplats ), en tub volang klänning. I love it!  Sen tog jag med mig ett par jeans hem som jag ska testa här hemma och se om jag verkligen vill ha dom. Men ska fundera på det tills imorgon, annars ska jag ner dit imon och lämna tillbaka dom.

Efter topmodel, ska jag promenera bort till gräshagen och sova hos Robin. Men nu ska jag sätta mig framför tvn igen och se vem som åker ut på topmodel. Tjingeling!

God morgon

God morgon allihop!

Idag börjar jag min praktik 13.00-18.00, så skönt att inte ha något i skolan innan. Så det kändes himla bra! Men efter jag har haft praktik, ska jag iväg och träna på sense. Få se om det är något pass, annars blir det det vanliga (konditionsträning och styrka). Men nu ska jag lägga mig i soffan lite och kolla på tv, för jag är jätte trött. Skulle behöva sova lite till, men icke. Ha en bra dag!

Pusskram,
Alexandra

Måndag

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag! Dagen började med ett aerobics pass kl:08.00 sen började jag min praktik vid 11.00-18.00 och efter det blev det jobb på jsödra. Så nu är jag hemma och jag är dödstrött! Men ändå ska jag vara så hurtig att jag ska ut och gå, det blir bara en 40 minuters promenad idag. Det får räcka för idag! Men hoppas att ni haft en bra dag.

Pusskram,
Alexandra

God natt

Nu ska jag, robinälskling och hans "sambo" po strax kolla på en film "The Air I Breathe", den verkar super bra. Men vi få se om det stämmer!

 Ny vecka imorgon och jag börjar med ett aerobics pass kl:08.00 imorgon och sedan börjar jag min praktik kl:11.00.18.00. Så det blir en lång dag imorgon. Men nu är det dags för film. Hoppas att ni haft en jätte bra helg. God natt och sov gott!

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Träna

Ska när som helst iväg och träna på sense.
Det blir konditionsträning & stryka idag.

Tjingeling

Rutigt i höst

I höst är det rutigt som gäller och det är svårt att hitta den perfekta rutiga skjortan. Men Lauren Conrad verkar ha lyckats väldigt bra och kolla också på hennes skor, grymt fina. Det är en outfit helt i min smak!



Söndag

Hej allihop! Att tiden kan gå så otroligt fort, det är liksom redan söndag. Känns som det var fredag igår, men det stämmer inte. Men min helg har iallafall varit lugn och skön. Har inte gjort allt för mycket, bara njutit av lite ledig tid. Men nu ska jag packa. Pusskram, Alexandra

Kortfattat av min helg;
Fredag: Skola, sen stan med Robin och på kvällen åt v
i med mina föräldrar hade det allmänt trevligt och mysigt.
Lördag: Umgicks med Lovisa på dagen och på kvällen
blev det en myskväll med film och snacks med Mathilda.
Söndag: Träna och umgås med Robin ikväll.

Myskväll

Bild: Från i somras på mig och Mathilda

Mathilda åkte precis, vi har haft en liten myskväll med film och snacks. Det blev morötter, gurka och dipp + lite chips. Riktigt smarigt må jag säga! Filmen var jättebra "american crime" heter den. Den rekommenderar jag verkligen att ni borde se. Men nu ska jag sova. God natt och sov gott, hoppas att ni haft en trevlig kväll.

Pusskram, adios amigos.
Alexandra







Stan

Ska strax möta upp min underbara vän Lovisa nere på stan, vi ska in till gina tricot en snabbis och sen kanske ta en titt i några andra butiker.
Och sedan ska vi hem till mig och bara ta det lugnt.

Tjingeling

Ny mobil


Nu har jag varit uppe på A6 med Pappa och inhandlat
 mig en ny mobil. Det blev denna mobilen till höger,
en sony ericsson g902. Skaffade mig dessutom ett
abonnomang, så kan jag ringa & sms hur mycket jag vill.










God morgon

God morgon allihop! Vaknade upp här hemma hos Robin för ett tag sen, vi ska strax äta lite frukost. Sen ska han iväg på match och jag ska åka hem och packa mina träningskläder och bege mig till sense för att träna. Senare framåt eftermiddagen ska jag upp till A6 med pappa och kolla på ny mobil, för min är inte alls bra. Funkar inte ringa till någon eller att ringa till min mobil. Men få se om det blir någon ny mobil idag. Vem vet! Men annars idag ska jag umgås med Lovisa, få se vad vi hittar på men något kul blir det iallafall. Men nu ska jag äta frukost.  Hoppas att ni får en bra dag!

Pusskram,
Alexandra

Gina tricot

Jag älskar spets toppen, jag la undan den idag. Men självklart glömde jag bort att jag hade lagt undan den och kom på det när jag kom hem. Men få se om den finns kvar imorgon, men det hoppas jag. Sen den söta rosa kjolen testade jag också, den är himla fin med. Funderar på om jag ska köpa båda två, men det är något jag behöver det är frågan? Jag har inhandlat så mycket nytt de senaste. Så jag vet inte om jag ska göra det, men om jag känner mig rätt så finns det en risk att jag kommer att inhandla båda två. Vad tycker ni?

Nytt på Gina tricot


  

Våran dag

1 ÅR OCH 5 MÅNADER AV KÄRLEK



Shoppat

Kom hem från stan med Robin för ett litet tag sen. Och jag fick jag inte precis med mig jeans hem. Istället fick jag med mig en jätte mysig stickad tröja från våran kåk "rut mfl". Har kollat på den innan, men har aldrig trott att den skulle vara fin på. Men där hade jag verkligen fel för den var fin på. Så den fick det bli! Och Robin shoppade lite också, för hans del blev det ett par svarta chinos och ett par boots typ, men riktigt fint var det. Men hoppas att ni får en trevlig kväll!


God morgon

Äntligen är det fredag och ännu en helg. Började skolan idag kl:08.10 , sen slutar jag 10.45. Men nu är det så att vi har flyttat vårat "projektarbete" vi håller på med balkommetén, så nu börjar den 13.00 och då slutar jag 14.00 typ. Men jag ska bane mig ta tag i det och säga att vi ska ha den på onsdagar som den var lagd innan, för jag får vänta i 2,5 timme på fredagar innan den. Och likså på torsdagar och det är mindre kul. Så vem vet jag kanske får min vilja igenom, eller?

Men efter skolan ska jag möta upp min kärlek, så ska vi gå på stan en sväng och kolla lite. Jag hoppas på att jag hittar ett par snygga jeans, men jag är ju väldigt kräsen när det gäller jeans. Så risken finns att jag inte kommer hem med några idag. Men senare idag ska jag försöka hinna med och träna och sen ikväll ska vi äta middag här hemma hos mig med min familj, det blir någon god middag + kräftor och sedan massa mys och prat. Det kommer bli en himla mysig kväll, hoppas att ni får en bra dag.

Pusskram,
Alexandra

Träna

Nu ska jag iväg och träna idag igen,
det ska bli himla skönt. Konditionsträning
blir det mest av idag. Tjingeling!


Torsdag

Hej allihop! Kom hem för en liten stund sen, har umgåts med Mathilda idag. Vi åkte upp till A6 och åt på majoren "fläskfile, klytpotatis och beasås" riktigt gott var det. Sen tog vi en tripp och letade stövlar, men hittade ingenting. Jag ska försöka och inte shoppa nu på ett tag, men få se hur det går. Annars idag har jag haft en jätte bra dag och det hoppas jag att ni med har haft.

Pusskram,
Alexandra

Mini spa

Sitter här hemma nu och har precis haft ett litet mini spa, tyckte jag kunde unna mig det nu när jag var så duktig och tränade i 1,5 timme. Så jag tog en varm dusch och sedan filade jag mina fötter, hade fotinpackning och lackade tårna med rött lack. Så nu är mina fötter lena som sjutton vill jag lova! Sen har jag haft ansiktsmask och hårinpackning så nu känns det bra. Och snart kommer älsklingsrobin hit till mig och ska sova här, det blir himla mysigt. Jag har saknat honom! Men hoppas att ni haft en riktigt bra dag, för det har jag haft.

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Träna

Nu ska jag åka och träna på sense,
det blir konditionsträning och styrka.
Och det kommer bli ett tufft pass idag!


Nytt

Nu har äntligen mitt paket från h&m kommit, så jag var och hämtade ut det innan.
Och dom sitter som spack. Underkläder är något man aldrig får nog av iallafall inte jag. Det är alltid lika kul med något nytt under. Rött och svart spets blev det!


Onsdag

Hej allihop! Sitter i skolan nu och jag har precis slutat. Men jag måste väntar på Lovisa, eftersom vi ska umgås lite idag. Först ska vi försöka fixa en praktik plats åt henne, sen ska vi ner till stan och kolla lite. Ska bli himla kul och umgås lite med Lovisa idag, för det var ett tagsen. Men senare ikväll blir det hård träning för min del, stryka och konditionsträning på sense. Ska bli riktigt skönt att träna idag! Men hoppas att ni får en bra dag.

Pusskram,
Alexandra




Dagens låt


God morgon

God morgon allihop!

Sitter här hemma hos Robin, ska strax hoppa in i duschen. Sen ska vi äta frukost tillsammans och fixa i ordning oss lite, sen börjar jag jobba kl:11.00-18.00. Fast idag måste jag gå tidigare eftersom jag själv jobbar idag på jsödra och det har tydligen varit inbrott där igen. Så det lät inget vidare, blir jobbigt och bära upp alla saker igen. Men nu är det som det är. Efter j-södra idag, ska jag åka hem till Jonna och sova där. Eftersom imorgon åker vi till ullared med hennes mamma och hennes vännina så det kommer bli en mysig dag. Men nu är det dags att hoppa in i duschen, hoppas att ni får en bra dag.

Pusskram,
Alexandra

Mys söndag

Nu ska jag och älsklingen lägga oss här i hans soffa och
kolla på film "lucky number slevin". Den verkar super bra!
Men hoppas ni får en bra kväll, god natt och sov gott sen.

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Skor är kärlek






Jag vill dessa skor nu från gojane.com.
Jag älskar skor och jag behöver påfyllning!

Fikat

Nu har jag varit och fikat med min kära barndomsvän Jonna, vi har ju som sagt alltid lika mycket och prata om. Så vi har suttit och pratat i 3,5 timme. Himla trevligt har vi haft det! Och jag blev så sur; jag beställde en varm choklad och en varm macka. Och jag hoppades på att den varma mackan skulle vara god. Men självklart var den inte de, det var stark senap i den istället för smör och det hade dom inte sagt något om. Och jag blev inte glad, fy sjutton vad äcklig den var. Så det blev bara en varm choklad för min del. Men sen när vi väl skulle börja röra på oss och åka hem, så öste regnet ner och när jag kom hem var jag dyng sur. Jag kunde krama ur mina byxor och det bara rann vatten ur dom, men sånt är livet. Resten av kvällen ska jag tillbringa med Robin, han kommer och hämtar mig vid 9 tiden. Så ska vi åka hem till honom och kolla klart på filmen som vi började se igår kväll. Jag somnade igår så vi får kolla på den sen ikväll! 

God morgon

God morgon allihop!

Vaknade upp hos Robin idag också, det är helt underbart att vakna upp vid hans sida. En mysig morgon, framför tvn. Vi har i stort sätt hela morgonen legat och kollat på idol. Sen framåt 12 tiden, åt vi frukost och nu sitter jag här hemma. Robin spelar nämligen match idag, så jag åkte hem vid halv 1 tiden.

Men annars idag ska jag träffa Jonna, vet inte vad vi ska göra än. Men något kul blir det , vi kanske tar en fika och ha lite tjejsnack. Eftersom vi alltid har lika mycket att prata om när vi ses, så finns risken att det blir så. Senare ikväll har jag bestämt att jag ska träna, men jag får se om jag hinner med och träna på sense eller om det blir en lång promenad istället. Men det märker vi! Hoppas att ni får en jätte bra dag.

Pusskram,
Alexandra

Lördag

Bild: På mig och Elin i februari
Nu ska jag strax hoppa in i duschen för att sedan börja fixa i ordning mig. Jag och älsklingsrobin ska åka till några vänner ikväll och kolla på fotboll. Sverige spelar ju , så självklart ska jag också kolla. Sen efter det ska vi nog hem och ha en mys kväll, med lite smått och gott och en bra film. För resten av folket ska ut och jag känner mig inte allt för sugen på det, eftersom jag var ute igår. Men som tur kände inte Robin heller för och festa, så det var bra. Men ikväll får jag äntligen träffa Elin, har inte träffat henne på ett par veckor. För hon har haft sån lyx att hon har varit utomlands med henne pojkvän & så har hon varit hemma i halmstad. Men nu är hon här i jkpg, så ikväll får vi umgås.

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Bilder

Här kommer några få bilder från gårdagen hemma hos Mathilda:


 

God morgon

God morgon allihop! Gick upp för en liten stund sen, vaknade upp hos älsklingen igår efter en riktigt lyckad kväll hemma hos Mathilda. Förutom att det blev lite för mycket folk till slut, men kul hade vi iallafall. Tack för en jätte bra kväll tjejer!

Men nu sitter jag här hemma hos Robin, han åkte iväg och handlade frukost för en liten stund sen och jag har fixat lite här hemma hos honom, städat och diskat osv. Så strax blir det frukost för våran del, sen ska jag hem och sedan åka och hämta mina grejer hos Mathilda och ikväll blir det en myskväll med Robin. Hoppas ni får en bra dag!

Pusskram,
Alexandra

Party tonight

Strax ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag åka och möta upp Mathilda. För vi ska nog handla lite smått och gott för ikväll antar jag. Men var ju som sagt nere på stan innan med Lovisa och Emmie, försökte hitta något att ha på mig tills ikväll. Men det gjorde jag självklart inte, jag hittade bara en jätte fin grön tröj"jacka" eller vad man ska säga. Och det är inget jag kan ha på mig ikväll, men jag är himla nöjd med den iallafall! Jag älskar färgen. Kan vara fint med en liten färg klick ibland. Sen efter stan åkte jag och mötte upp min käraste och vi gick till sense och solade, jag kände att jag behövde lite färg på kroppen. Men nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll.

Pusskram,
Alexandra

True love

You are my big love!
I don't want this moment, to ever end,
 where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

I want you to know; with everything
I won't let this go. These worlds are
my heart and soul, and I want to stay
with you forever and ever.

Tagga


Fredag

Nu är det äntligen fredag igen, veckorna går så himla fort. Men det är skönt! Idag började jag 08.10 - 10.45, så det blev en kort dag i skolan. Och det är absolut ingenting jag klagar över, för det är underbart att sluta så tidigt på en fredag. Men senare idag, ska jag möta upp Emmie och Lovisa på stan. Jag ska se om jag hittar något att ha på mig tills ikväll.

För ikväll blir det lite fest hos Mathilda och jag hoppas på en riktigt lyckad kväll! Det kommer himla trevlig folk dit och det är alltid kul. Men ha det bra så länge, nu ska jag fixa i ordning mig lite.

Pusskram,
Alexandra

God natt

Men nu ska jag gå och ta en dusch och sedan lägga mig i soffan,
för mitt huvud håller på att sprängas. Jag har så sjukt ont!

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

God morgon

God morgon allihop! Skolan idag började kl:08.00 och då började jag med ett bodypump pass. Det var ett riktigt tufft pass! Men nu sitter jag på lektion och har samhällskunskap. Efter denna lektionen ska jag förhoppningsvis ner till stan med Emmie och sen har jag en lektion kvar som börjar 13.40 - 14.50. Resten av dagen blir det lugnt, skulle träffa Lovisa men hon verkar vara sjuk. Jag ville ju umgås med henne idag, men icke. Lollobaby, ring mig om du läser detta! Hoppas att ni får en jätte bra dag.

Pusskram,
Alexandra


Kavajen

Jag håller helt klart med om att "Kavajen är höstplagget som passar till allt".
Och jag kan lova att det är redan ett av mina favoritplagg i höst.
Jag älskar min svarta kavaj från h&m som jag köpte för ett tagsen.



God kväll

Hej allihop! Idag har det varit fullt upp hela dagen, efter skolan åkte jag hem till Mathilda. Så vi var hemma hos henne och pratade lite, sen tog vi bussen ner till stan och kollade lite och självklart blev det en tripp till A6 också och där köpte jag mig bara ett brunt smalt flätat bälte. Det funkar till det mesta och det är alltid bra att ha, men jag har iallafall haft en riktigt bra dag med Mathilda!

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

God morgon

God morgon allihop! Vaknade upp hos Robin idag och jag är fortfarande här. Och jag har precis kollat på första avsnittet av säsong 2 av Gossip girl och jag kan bara säga: sjukt bra! Jag vill se andra avsnittet nu, men det lär ju ta en vecka innan jag få se det. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

Idag börjar jag min praktik kl:13.00, skönt att få lite sovmorgon. Sen efter jag har jobbat, ska jag åka till sense och träna lite konditionträning och styrka. Men hoppas att ni får en bra dag!

Pusskram,
Alexandra



God natt

Nu ska jag krypa ner och lägga mig brevid min älskling.
Hoppas att ni haft en bra dag, god natt och sov gott!

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Gossip girl

Idag den 1 september börjar de sända säsong 2 av gossip girl i USA  och jag lovar den är väldigt efterlängdad av mig och det har den varit länge. Men idag förhoppningsvis så kan man ladda ner den och det hoppas jag att man kan, för jag håller på och bli tokig. Jag vill se första avsnittet nu!


I'm home

Nu är jag hemma från min praktik, har jobbat mellan 11.00-18.00 idag. Sen lunchade jag med min älskling idag, vi tog tacobuffé på claras. Det var hur gott som helst! Mysigt att han och jag kan luncha, för det har inte precis så att vi har haft tid med de innan när han har jobbat, men nu går han i skolan och har massa tid för att luncha. Förutom när han pluggar!

Men nog om det, dagen började med ett bodystep pass + ett styrk pass kl:08.00. Jag trodde de skulle vara bodypump, men jag hade fel det är på torsdag vi har det. Sen var det bara iväg till praktiken och nu är jag hemma, men jag glömde min mobil på jobbet så får inte den förens imorgon kl:13.00 (det känns verkligen att något fattas när man inte har mobilen hemma). Men ikväll blir det mys med Robin, vi ska nog laga något gott och ha det mysigt. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Pusskram,
 Alexandra

RSS 2.0