Vill ha

Klickade precis in på forever21.com
och jag fick syn på dom här skorna.
Jag säger bara: Jag vill ha dom här och nu!


Hemma

Nu är jag hemma, kom hem för ett bra tagsen nu och jag är jätte trött efter tågresan. Det tog ju som sagt 3,5 timme hem. Men jag har iallafall haft en helt underbart bra helg i Halmstad med älsklingsrobin hemma hos hans familj.

Fredags
: myskväll och bio "the dark night". Grymt bra!
Lördags: stan(shopping) och ännu en myskväll & barnvakt åt Nelliebus.
Idag: Mycket bus med Nellie idag också. Sen fick hon present från mig och Robin
innan vi åkte hem, eftersom den lilla busen fyller 3 år imorgon.

Men imorgon återstår en ny vecka och dagen imorgon börjar jag med ett bodypump pass kl:08.00-09.30. Sen efter det har jag praktik 11.00-18.00. Men nu ska jag lägga mig framför tvn och se om det är något bra. God natt och sov gott!

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Myshelg

Bild: Min pojkväns lilla syster


Hej allihop! Igår kväll var jag och min älskling barnvakt åt hans lilla syster, fast hon somnade ganska fort. Så vi satte oss och kollade på Pear habor som gick på tv och den filmen är lika bra varje gång man ser den.

Men idag har vi bara tagit det lugnt, Robin håller på och fixar med bilen eftersom han ska sälja den framöver. Så han kommer inte ha en bil i fortsättningen, så den blir kvar här i Halmstad. Och vi får ta tåget hem senare idag kl:16.11, men jag tycker faktiskt att det kommer bli lite mysigt att åka tåg hem. För det är inte ofta vi åker tåg tillsammans, eftersom han alltid har haft sin bil. Men medans Robin har fixat med bilen, så har jag umgåts med hans mamma och hans lilla syster. Vi har varit ute med den lilla tösen i parken, så hon har cyklat och haft sig. Men hoppas att ni haft en bra helg!


Lördag

Sitter här hemma hos Robin och det är helt underbart bra väder ute. Solen skiner och det är klarblå himmel och det är verkligenvarmt ute. Det var inte precis något jag hade räknat med denna helgen, men solen får man aldrig nog av. Eller hur?  Men idag har jag och älsklingsrobin varit ute på stan i stort sätt hela dagen här i  Halmstad. Och jag fick med mig min efter längtade spets topp som jag har letat efter. Den har nämligen inte funnit i min storlek innan i jkpg, men här i halmstad gjorde den de. Och gissa om jag blev glad! Fast jag hade velat ha den i svart, men nu fick det bli en vit och den är lika fin den också. Hoppas ni haft en bra dag, det har jag iallafall haft.

Pusskram,
Alexandra


Beställt

Jag får aldrig nog av underkläder, när jag klickade in på h&m's hemsida så hade de fått in en röd variant av den svarta bhn jag har och jag kunde inte låta bli att beställa den röda spets bhn. Och självklart blev det ett par matchande trosor till i rött, sen passade jag på och beställa ett par i svart också som matchar min svarta bh.

 Och ni har väl inte missat att ni medlemmar på h&m får 25% rabatt fram tills den 11/9 när man beställer från deras hemsida eller från katalogen, passa på och beställ ni också.




Fredag

Hej allihop! Nu är det äntligen fredag igen och det är helg.
Idag har det varit en riktig skön dag i skolan, slutade kl:10.30, det är hur härligt som helst att sluta så tidigt på fredagar. Men nu kom jag hem precis, har varit ute och powerwalkat i en timme.

Annars senare idag när Robin slutat skolan, så ska vi upp till a6 en snabbis innan vi åker hem till hans kära familj i halmstad. Vi ska vara där fredag-söndag och det kommer bli så himla trevligt.  Men med tanke på att jag kommer vara i Halmstad i helgen, så lär det inte bli så mycket uppdatering. Men det är inte hela världen! Hoppas att ni får en riktigt bra helg, för det kommer jag att ha.

Pusskram,
Alexandra

Shopping

Hej allihop! Efter skolan åkte jag med Emmie för hon skulle tatuera sig och det blev verkligen jätte fint. Hon skrev "Emmie" i nacken och jag tycker hon ska vara riktigt nöjd för den var värd varenda öre. Nu blev jag faktiskt själv lite sugen på att tatuera mig, fast nere vid foten. Men det hade aldrig gått, för jag är enormt kittlig på fötterna. Sen lär aldrig bli av att jag kommer tatuera mig ändå, för jag har alltid sagt att jag inte vill ha något och så ska det väl va då. Men man ska aldrig säga aldrig!

Sen efter en halv timmes sittande där åkte vi ner till stan för att shoppa lite. Jag köpte en otroligt söt tröja till Nelliebus i födelsdags present och till mig själv blev det en svart randig tröja, två par trosor (i love underwear) och till sist blev det tabletter (som ni ser på bilden till höger) som är för hår, hud och naglar. Det ska tydligen hjälpa håret att bli starkare, friskare och sen ska det växa fortare. Man kan ju alltid hoppas, för mitt hår växer väldigt sakta. Så självklart testar jag det för och se om det ger något resultat, men det hoppas jag det kommer att göra.

Torsdag

Idag började jag morgonen med ett aerobics pass kl:08.00 i skolan, sen har jag bara haft en lektion och nu kom jag precis hem från skolan, men än är inte dagen över. Jag har en lektion kvar och innan den lektionen så har jag två timmars rast. Och då känns det lite som att man inte kommer gå på den lektionen så ofta, men man är ju illa tvungen. Men idag ska jag gå på den, så den börjar 13.40. Och efter skolan ska jag följa med min kära vän Emmie till korall(tatuerings ställe), för hon ska nämligen tatuera sig och det kommer bli så himla fint.




Sen ska vi ner till stan en sväng och jag ska kolla på present till min pojkväns lilla syster Nellie, världens sötast unge. Jag älskar henne och hon älskar faktiskt mig också, det har hon sagt :D Så gulligt! Men hoppas ni får en jätte bra dag.

Pusskram,
Alexandra

Stan/Sola/Träna

Hej allihop! Nu har jag precis kommit hem från stan, jag och Mathilda åkte ner dit efter skolan. Så jag köpte mig ett par svarta höga jeans från h&m och dom var faktiskt riktigt fina. Jag hade ju mina 100 kr rabatt + 20% och då blev byxorna väldigt billiga, dom gick från 298 kr till 138 kr. Vilket kap jag gjorde! Sen åkte vi och solade och vi testade det nya solariumet nere på stan och det var himla bra. Färg fick man iallafall!

Men nu ska jag åka iväg och träna på sense, det blir mest konditionsträning idag.
Sen ska jag till min älskling, hoppas ni haft en jätte bra dag.



Pusskram,
Alexandra

Tjingeling

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra fotbad,
måla tå naglarna, sätta på mig en varm ansiktsmask.
Åh, va skönt det ska bli och ha ett litet hemma spa för mig själv.
Hoppas att ni haft en jätte bra dag!

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Sofis mode

Idag var jag och köpte nya sofis mode, jag älskar den tidningen.
Men vilken sofi tycker ni?  Outfit 1,2,3 eller 4?



I love shoes



Det är nästan en exakt kopia för ett underbart pris på bara 28.99$
Jag bara måste beställa dessa skor och det måste jag göra idag, eller imorgon.
Och det är flera än dom här skorna jag skulle vilja beställa hem.



God morgon

God morgon allihop!

Idag är jag uppe tidigt, ska iväg och träna på sense när dom öppnar nu vid 10.00. Sen ska jag ner till stan en snabbis och se ifall jag hittar något innan jag börjar jobba kl:13.00. Men hoppas att ni får en bra dag. Pusskram, Alexandra

God natt

Nu ska jag strax åka hem med Robin hem till honom och lägga
mig framför tvn och njuta av att slippa gå upp tidigt imorgon. För på tisdagar
i ett helt år framöver kommer jag att börja kl:13.00 och det är jag så glad över.

Pusskram, adios amigos.
Alexandra

Naglar

Nu har jag har jag äntligen fixat mina naglar!

Jag är jätte nöjd med resultatet. Camilla är så duktig på det hon gör och jag kommer absolut fortsätta att gå och göra mina naglar hos henne på "fem sinnen". Jag gjorde mina naglar i en lagom längd denna gången, men nästa gång kommer jag nog att förlänga någon milimeter till. (dom ser kortare ut på bilden)


H&M

Fick 100 kr rabatt hem skickat från H&M idag och denna rabatten lär jag
spendera inom kort. Det är ju skönt med lite rabatt, det klagar man inte precis över. Men blev faktiskt rätt förvånad över att jag hade handlat för så mycket.

  

God morgon

God morgon allihop!

Har precis ätit frukost, ska cykla ner till "jobbet" nu.
Blir en lång dag 10-18.00, sen j-södra direkt efter.
Så jag kommer vara hem runt halv 10 tiden ikväll.
 Men hoppas att ni får en bra dag iallafall!

Pusskram,
Alexandra

God natt

Nu ska jag och Robin strax gå och lägga oss, för vi är jätte trött. Jag, Robin och Po har suttit och kollat på en riktigt bra film "The bank job" heter den och det är absolut en film jag kan rekommendera. Men annars idag tog vi en tur på cykeln och sen stannade vi och tog en glass på piren, det var himla mysigt.

Men imorgon börjar min praktik på klädbutiken "once" i ett år framöver. Det ingår nämligen i våran kurs i skolan att man ska vara ute på praktik hela måndagen och halva tisdagen i ett helt år. Och jag kommer att trivas som en fisk i vatten på min praktik, jag var där tidigare i våras i två veckor och det var kanon där. Så imorgon jobbar jag 10-18, sen direkt efter praktiken ska jag till stadsparksvallen för och stå i kiosken som vanligt när J-södra spelar. Men hoppas att ni haft en jätte bra helg, för det har iallafall jag haft.

Pusskram, adios amigos
Alexandra

Spets topp

Spets topp från Lindex för endast 149 kr.
Jag såg denna toppen på en som jobbade och
den är verkligen jätte fin, och jag ska aboslout köpa den.
Jag kan lika väl slå till på båda, en svart och en vit. Perfekt!


Cykel

Idag har jag faktiskt varit så vuxen att jag varit och köpt mig en cykel.
Och det var något jag behövde och jag behövde verkligen gott göra mamma med den också. Eftersom jag lyckades glömma låsa hennes cykel och den blev självklart stulen. Men nu har jag sagt att vi båda ska ha denna cykeln tillsammans, vad gör man inte för sin mamma?



Mysdag

Idag vaknade jag upp hos älsklingen igen, sitter här hemma hos honom nu. Vi ska iväg och äta pizza strax, det var längesen jag åt. Så det ska bli riktigt gott! Annars idag blir det en lugn dag, mycket film och mys.

Gårdagen blev lugn för min del, med tanke på att jag var ute i fredags. Men på kvällen blev det lite fest för en del . Jag, Robin och Po åkte till Fadil, Fidde och Ajnur. Hade det allmänt trevligt hos dom, sen blev det ut en sväng på stan. Men det blev inte långvarigt, för mig, Robin, Fadil och Ajnur. Så dom åkte hem till sig och vi till oss! Men hoppas att ni får en jätte bra dag, Pusskram!


Bild: Från igår när jag och älsklingsrobin kom hem.

Utgång

Kom precis ut från duschen, känner mig en aning stressad. Mathilda har inte hittat hit ännu, men hon kommer nog strax. Sen kommer Malin och Emmie om mindre än en timme. Så det är stressigt! Jag måste föna håret, platta håret, sminka mig och ta reda på vad jag ska ha på mig.

Annars idag efter skolan åkte jag och Emmie ner till stan och kollade lite, jag köpte mig ett balsam, en soft t-shirt med tryck från Gina tricot, sen tre par trosor där ifrån också. Som jag sagt tidigare, trosor får man aldrig nog av! Men hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll, för det ska jag ha.

 Pusskram, adios amigos.

God morgon

God morgon allihop!

Snart beger jag mig till skolan. Jag ska ta bussen som går 08.39, för jag börjar 09.15 idag. Sen hoppas jag verkligen inte att dagen håller på ända tills kl:14.00 som alla säger att den gör, för så länge orkar jag inte gå idag. Annars idag ska jag nog ner till stan en sväng efter skolan, sen träna och senare ikväll blir det utgång med några av damerna. Och vi är oplanerade som vanligt, vi vet inte vart vi ska förfesta än. Men det märker vi! Hoppas att ni får en jätte bra dag, nu är det dags för frukost. Pusskram!

Träna

Nu ska jag åka till sense och träna.
Idag blir det mycket konditionsträning.

Adios amigos!

Gossip girl

Nu har det tagit alldeles för lång tid mellan säsongerna, och jag börjar bli väldigt otålig. Jag vill att den nya säsongen ska börja nu. Men om jag har hört rätt, så ska den börja i början av september. Och jag hoppas verkligen att det stämmer!


Nytt

Detta köpte jag i Göteborg i tisdags:

En jätte mysig creme vit kofta från Gina tricot, ett par cheap monday jeans från NK, en cerise kofta från h&m, en spets bolero från h&m, ett par söta trosor från h&m och id bareminerals smink från NK.



Torsdag

Hej allihop!

Vaknade upp hos Robin idag också, hur mysigt som helst.
Jag älskar att sova hos honom och vakna upp brevid honom!

Men idag blir det träning för min del, sen ikväll ska jag kanske
sola med Mathilda. Men hoppas att ni får en toppen dag, Pusskram!

Good night

Jag sa som sagt tidigare att jag trodde att jag hade halsfluss, men jag hade fel. Ringde till Hälsan innan idag och berättade hur det låg till och de sa att jag hade ingenting att oroa mig för. Jag skulle bara höra av mig om det blev värre. Så det kändes skönt! Men just nu sitter jag här hos älsklingen, vi ska kolla på en film nu och ha det mysigt. Idag har vi bara tagit det lugnt, han kom till mig efter skolan. Sen åkte vi hem till honom och sedan blev det en promenad runt munksjön med honom, Po och min bror. Men nu ska jag krypa ner i soffan brevid min älskling. Pusskram, adios amigos.




Onsdag

Hej allihop!

Det blev ingen skola för min del idag, jag tror jag har fått halsfluss. För mina mandlar är uppsvullna och så är det någon konstig vit prick på dom ifall ni ville veta. Haha. Så jag tror jag ska boka tid och kolla upp det här, för om det är så att jag har det nu igen, då har jag haft det 3 eller 4 gånger detta året. Mindre kul!

Men idag skulle jag egentligen åkt och tränat, men vet inte om det är så smart om det nu är så att jag har halsfluss. Därför kommer det bli en lugn dag framför tvn, mycket film och snacks. Hoppas att ni får en bra dag, Pusskram!

Home sweet home

Nu är jag hemma från Göteborg! Jag och Emmie har gått på stan hela dagen, shoppat en massa. Vi har haft det jätte bra och vi hade lite tur med vädret, eftersom det knappt regnade som vi trodde att det skulle göra. Men idag inhanlade jag  två koftor, en spets "topp", trosor, id smink, jeans, naglack och en skämt grej till min älskling. Och det var en disktrasa där det står "JAG ÄLSKAR DIG (ännu mer ifall du diskar)" . Tyckte att det var lite kul, eftersom jag nästan alltid få diska. Men han är lika underbar ändå!

Och imorgon börjar skolan igen och det är sista året för mig på gymnasiet och sen ska man gå bal (två gånger) och sen tar man studenten. Hur härligt som helst! Så imorgon kl:08.30 börjar jag, jag kan nästan säga att det är som sovmorgon för mig eftersom jag har gått upp hur tidigt som helst hela sommar lovet. Men hoppas ni haft en jätte bra dag, nu ska jag gå och lägga mig. Pusskram!

God natt

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på
en film som går på tv. Hoppas ni haft en bra dag!

Pusskram, adios amigos.

Shopping

Göteborg, here we come.

Imorgon går tåget kl:09.04 och då är vi framme i Gbg kl:10.57. Därefter blir det shopping hela dagen, ända fram tills allt stänger. Det kommer bli en jätte trevlig och mysig dag med min underbara vän Emmie i Göteborg.

 Det är nu man gillar att man har sommarjobbat, för man har en hel del att shoppa för. Det känns riktigt bra! Så imorgon blir det mycket nytt som ska fyllas på i garderob, för jag hoppas att jag hittar en massa nytt. Punktslut!


Träna & Sola

Nu ska jag iväg till sense och träna,  idag blir det mest
konditionsträning och bara lite styrka. Efteråt hade jag 
tänkt att jag ska lägga mig och sola lite i solariumet.


Måndag

Hej allihop! Ny vecka och på onsdag börjar man sista året gymnasiet. Såg mitt schema igår också och jag kan säga att jag är helnöjd om det ska se ut så.

Men strax ska jag med bussen, ska åka hem härifrån Robin nu. Han är tyvärr inte här nu heller, för han började på högskolan idag. Den rackarn, ska plugga i 5 år nu framför. Strongt av honom! Men jag ska stötta honom i vått och torrt. Han är min älskling och jag älskar honom jätte mycket. Men nu ska jag åka och möta upp Emmie vi ska boka tågbiljetter till Gbg, för imorgon drar vi. Ha en jätte bra dag.

Pusskram!

Movie

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig lite i soffan och läsa ur "Den nakna sanningen om Linda Rosing". Jag minns helt ärligt inte senast jag läste ut en bok, för det var så längesen. Men nu ska jag verkligen göra det, för denna är bra & intressant.

Sen blir det film ikväll igen, hoppas ni haft en bra dag. Pusskram, adios amigos.

Spets

I höst är det mycket spets och grått, det gillar vi. Men svart faller mig mer i smaken just nu, iallafall när det gäller denna klänningen. Häromdagen testade jag denna klänningen från Gina tricot i grått, men jag tror jag skulle gilla den mer i svart. Så jag tänkte att jag skulle kolla om den finns i Gbg, när vi åker dit på tisdag. Man kan ju alltid hoppas, för här finns den inte än iallafall.

Söndag

Hej allihop!

Gårdagen blev väldigt trevlig! Kvällen började hos Robin och Po, det blev lite drinkar, spel och snack. Tiden tickade iväg och strax efter 23 tiden blev det utgång. Först piren och sedan centrum, en himla bra kväll.

Så idag vaknade jag upp hos Robin, vi åt lite frukost och sedan började vi plocka och fixa efter gårdagen. Sen har vi bara tagit det lugnt, kom hem för ungefär en timme sen snart. Ska bara ligga framför tvn idag och njuta av att slippa gå upp och jobba imorgon bitti. Åh, vad skönt det ska bli och sova ut!

Bjuder på några få bilder från gårdagen:
 

Utgång

Ikväll blir det utgång med trevligt folk,
förfest hos älsklingsrobin, sen centrum.
Hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll!

Puss & kram, adios amigos.


Design

Fixade min blogg design igår kväll, men tydligen så sparades inte det.
Så nu måste jag börja om från noll och göra om hela bloggen ännu en gång.
JOBBIGT!

Lördag

Hej allihop!

Vaknade för ett litet tagsen, det blev en sen kväll igår. Vi fick trevligt besök igår av Elin, Jonatan, Fidde och Pressfeldt. Vi hade det himla trevligt, kollade på film och så.

Idag blir det lugnt, ska träffa Emmie framåt eftermiddagen, sen ikväll blir det troligtvis utgång. Inget som är helt bestämt än, men det verkar som det lutar åt det iallafall. Hoppas att ni får en bra dag, Pusskram.

Friday night

Strax ska jag iväg till älsklingsrobin, vi ska ha en mys kväll idag.
Det blir god mat, film och massa mys. Pusskram, adios amigos!´


Bild: Gammal bild på mig och min älskling.


Tränat

Var som sagt nere på stan med tösen Mathilda, det blev bara en snabb sväng tyvärr. För sen skulle hon iväg, men det var himla trevligt ändå.  Jag köpte mig ett par öronhängen och en skjorta idag, så jag är nöjd.

Men nu kom jag iallafall precis hem, har varit och tränat på sense. Idag blev det mest konditionsträning och bara lite styrka.







Bag

En höst väska jag inte skulle tacka nej till.
Den kommer från Nelly och kostar 649 kr.


Det är över nu

God morgon allihop!

Nu är det äntligen över, jag jobbade min sista dag idag. Och jag kan lova att dom här 9 veckorna har gått jätte fort och det känns skönt. Men det hade inte skadat med lite mer lediga dagar, men nu får jag iallafall 5 dagar ledigt innan skolan drar igång. Bättre än inget faktiskt!

Idag ska jag träffa Mathilda, få se vad vi hittar på för trevligt. Jag vet iallafall att vi ska åka och sola sen någon gång, för jag behöver färg på kroppen. Men senare ikväll ska jag åka och träna på sense och resten av kvällen ska jag tillbringa med älsklingsrobin. Hoppas att ni får en jätte bra dag, Pusskram.

Torsdag

Bild: Från i Maj på väg till Köpenhamn
Kom hem från claras för en liten stund sen, har suttit och fikat med Johanna i typ två timmar. Det var himla trevligt! Vi träffade även på några gamla klasskompisar och ibland saknar man dom gamla tiderna. Så är det bara! Men nu ska jag strax iväg igen, ska nämligen sitta i kiosken på j-södra idag. Undra om dom vinner idag, men det är väl ingen risk. För nu går det verkligen dåligt för dom. Men vad ska man göra ..

Have a god day, adios amigos.





God morgon

God morgon allihop!

Har precis slutat jobba, är så glad att dagen är över.
Jag har bara en jobbdag kvar, sen har jag jobbat i hela 9 veckor.

Dagens planer; möta upp Johanna vid 14.00. Träna runt 16.00 på sense
och ikväll ska jag jobba igen, ska stå i kiosken för A-laget spelar. Fullt upp!
Hoppas att ni får en jätte bra dag, Pusskram.

Träna

Nu ska jag åka och träna på sense,
konditionsträning + styrka, det blir härligt.

Adios amigos!

At home

Hemkommen från en tripp till stan med min käre barndomsvän Jonna. Vi har fikat och pratat om allt mellan himmel och jord som vanligt. Alltid lika trevligt att träffas och uppdatera lite! Idag köpte jag mig ett armband och en hårklämma som ni ser på bilden nedanför. Fast dom är så mycket finare i verkligheten än på bilden. Alltid kul med lite nya smycken, eller vad säger ni?

Bild: Armband från Glitter för 129 kr och Hårklämma från Glitter för 39.50 kr

God morgon

God morgon allihop!

Jobbat idag också, sen idag ska jag troligtvis träffa Jonna. Få se vad vi hittar på, ska ta och ringa henne när jag slutat jobba. Senare ikväll ska jag iväg till sense och träna, det ska bli riktigt skönt. Kanske blir en tripp i solariumet också, färgen försvinner ju väldigt fort nu. Och det vill jag inte, för jag vill vara brun. Det är ju faktiskt sommar! Men nu ska jag strax äta frukost, ha en bra dag. Pusskram

God natt

Kom hit till min underbara pojkvän för en liten stund sen, har som sagt varit och ätit med tjejerna på dalbaffo på piren. Vi hade det jätte trevligt. Men nu ska vi gå och lägga oss, för imorgon blir det jobb igen. Ska upp tidigare än vanligt imorgon kl:05.00. God natt och sov gott, adios.


Bild: Lovisa och Stina

Piren

Nu ska jag åka ner till piren för att möta upp tjejerna, det blir middag på piren
i det härliga regniga vädret. Det kunde ju iallafall varit uppehåll med regn, men det är det inte. Men vi kommer ha det himla mysigt och trevligt ändå. Pusskram!

Träna

Nu ska jag åka och träna på sense.
Det blir det vanliga, konditionsträning och lite styrka.

Ha det bra så länge!

Gratis



Ní har väl inte glömt att kolla hur det går för er på gratismakeup.se eller ni andra som inte är medlemmar än, passa på och bli det här: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=2067  . 

Man kan vinna ett present kort från Kicks, det är bara till att värva vänner & samla poäng. Det är hur lätt som helst!

Äkta kärlek

Jag och min älskling har varit tillsammans i 1 år och 4 månader idag.

Jag trivs med dig varje sekund, jag trivs med dig varje dag. 
Du är det finaste jag vet, Jag älskar dig Robin Karl Johansson!


















God morgon

God morgon allihop!

Jobb idag mellan 06.30-11.00, så strax slutar jag. Sen ska jag bara hem och ta det lugnt. Och framåt fyra tiden ska jag iväg till sense och träna lite konditions träning och styrka. Senare ikväll ska jag ut och äta med tjejerna, det kommer bli himla mysigt. För jag har inte träffat några av dom under nästan hel sommaren. Men jag har fått äran att bestämma vart vi ska äta och jag tog på piren och sen tror faktiskt det lutar åt dalbaffo eller vad säger ni? Jag tror det blir bra iallafall, så ska ringa och boka bord sen. Men hoppas att ni får en bra dag, Pusskram!


I'm home

Har varit och jobbat på stadsparksvallen nu, riktigt segt var det att stå i kiosken idag. Men jag hade trevligt sällskap av Johanna och Mathilda. Men nu ikväll blir det lugnt, ska bara ligga framför tvn och slappa. Ha en bra kväll, Pusskram!

Shoppat

Kom hem från stan för en liten stund sen, jag hittade lite smått och gott. Och jag köpte som jag behövde tex. en jätte fin blommig nessesär, trosor, ett smalt svart flätat skärp, rouge, värme spray, volym shampoo och glans balsam, Förutom trosorna, för det har jag verkligen gott om. Men man får aldrig nog av dom!

Värme sprayet, shampoo och balsamet verkade så himla bra. Därför litade jag på deras beskrivning av produkterna, så jag hoppas verkligen att dom är bra nu.

 

Stan

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan fixa i ordning mig och åka ner till stan för att möta upp Emmie. Det blir en tripp ner till stan för och se om vi hittar något nytt. Sen ikväll ska jag jobba igen på stadsparksvallen, för u21 spelar match idag. Så det blir kiosken för min del. Hoppas ni får en bra dag, Pusskram!

I like this song


Sista veckan

Nu slutar jag strax jobba för dagen! Och jag är inne på min allra sista jobb vecka och det är jag så glad över att det är. För jag är verkligen trött på att sommar jobba. Jag vill bara kunna sova hur länge jag vill, slippa gå upp kl:05.30 varje vardag. Det ska bli så skönt att få lite ledigt innan skolan börjar iallafall, så man kan ladda för ett sista år på gymnasiet. Det är nästan svårt att förstå att detta är sista året för mig i skolan, sen ska jag börja jobba och studerna framöver. Jag ska verkligen göra precis som alla dom som har gått ut har sagt att man ska göra; "njuta av det sista året i 3:an".

Men innan skolan drar igång ska jag och min älskade vän Emmie åka till Göteborg och shoppa och jag hoppas att jag kommer hitta mycket höst kläder och skor och massa annat. Det är när lönen kommer man älskar att sommar jobba!


Söndag

Hej allihop!

Idag regnar det som vanligt och jag är så trött på det. Men jag kan tyvärr inte ändra på det, hur mycket jag än skulle vilja så går det inte. Men vaknade upp hos älsklingen idag också, hur mysigt som helst. Vi har legat och kollat på tv och myst hela morgonen! Vad händer för eran del idag? Men strax, ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra dag, Pusskram!


Ut och äta

Sitter här hemma hos mig nu och väntar på att Robin ska komma, vi ska ut och äta på resturang. Det blir himla mysigt! Så jag måste fixa i ordning mig nu, måste vara klar när han kommer. Men hoppas att ni får en trevlig kväll, Pusskram!


Solarium

Nu är jag trött på detta vädret, ena stunden regnar det och ena stunden inte. Det har hållt på såhär framåt tillbaka hela dagen. Jag vill ha sol och värme igen, precis som det var för två veckor sen. Så jag får skaffa mig en egen sol i solariumet. Och det ska jag göra alldeles strax, lägga mig ner i ett solarium och koppla av /somna och bli brun. Det gillar jag!







Lördag

God morgon allihop!

Kan börja med att säga att gårdagen blev lyckad till en början, på förfesten hos Jonna hade vi det jätte trevligt. Men när vi kom in till stan, var det mindre kul.

Men idag vaknade jag upp hos älsklingen, han körde precis hem mig. För jag ska iväg och jobba nu mellan 12.30-14.00 och jag är inte alls sugen på att jobba. Känns inte precis som man har helg, när man är illa tvungen att jobba idag. Men vad ska man göra! Annars idag blir det ut och gå runt munksjön, sen blir det en mys kväll med Robin. Vi ska ut och äta på någon god resturang, sen blir det massa mys hemma hos honom. Men nu måste jag hoppa i duschen,  Pusskram!

Utgång

Förfest hos Jonna och utgång.

Mitt horoskop passar perfekt idag, Tvillingarna:
Du behöver fest, glädje, glamour och glitter.
Då mår du som bäst. Rätt fredag för ett bra dansgolv.


Träna

Strax ska jag åka iväg och träna på sense,
det blir det vanliga konditionsträning + lite styrka.


Gratis MakeUp

Bli medlem genom att klicka på denna länken:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=2067

Här kan du samla poäng som du sedan växlar mot ett present kort från Kicks.


God morgon

God morgon allihop!
Jag har redan slutat jobba och äntligen är det fredag igen. Jag har verkligen längtat efter helg, ska bli så skönt att kunna ta det lite lugn och bara umgås.

Ikväll blir det utgång med några av mina vänner och denna kvällen hoppas jag blir bättre än förra fredagen som var. Det återstår och se, man ska aldrig hoppas på för mycket. Hoppas ni får en bra dag, nu ska jag äta frukost. Pusskram!

Myskväll

Skulle som sagt träffa Lovisa idag, men hon hade inte blivit frisk än. Så jag har istället bara tagit det lugnt, jag sov i två timmar innan. Det var hur skönt som helst! Sen åkte jag ner till stan, för att köpa mig en väska. Träffa på min käre vän Jonna där nere också, så vi stod och pratade lite. Men nu sitter jag här hemma hos mig och ska strax åka med älsklingen hem till honom. Det blir en mys kväll idag, vi ska kolla på en film "rise of the footsoldier" och äta lite gott och ha det mysigt. Robin, du är min stora kärlek. Jag älskar dig!


God morgon

God morgon!

Slutar om 10 min, ska bli skönt att åka hem och lägga sig i sin säng och sova lite. För jag har varit så otroligt trött hela veckan, jobbet tar kål på mig.
 
Men idag ska jag troligtvis träffa Lovisa om hon är frisk och det hoppas jag att hon är. Annars blir det en lugn dag för mig, bara ligga framför tvn och ta det lugnt. Sen åka och träna ikväll om jag orkar. Jag känner mig inte heller rikigt på topp idag, har känt mig hängig i ett par dagar. Så vet inte om det är så smart idé att åka och träna då, det kanske blir sämre. Men jag får se ikväll hur jag känner mig. Ha en bra dag, kram!

God natt

Sitter här hemma hos älsklingen nu och vi ska strax gå och lägga oss.
För vi är riktigt trötta och det väntar ännu en jobbdag imorgon ..
Hoppas ni haft en bra dag, god natt och sov gott. Kram!

Grattis

 PÅ 20 ÅRS DAGEN PO!


A6

Nu tänkte jag fixa i ordning lite här hemma och sedan mig själv, göra lite franskmanikyr och sminka till mig lite.  Eftersom jag och älsklingsrobin ska upp till A6 och fixa lite till Po och sen blir det lite firande för honom ikväll. Det kommer bli himla trevligt! Det är ju aldrig fel och fylla 20 år, eller vad säger ni? ; )


God morgon

Hej allihop!

Slutade precis jobba, hur skönt som helst. Och idag fick jag lön och jag kan säga att jag är riktigt glad. Nu blir det massa shopping och äventyr framöver.

Idag blir det firande för min käre vän Po, jag och Robin ska åka och köpa någon fin present till honom efter han har slutat jobba. Sen blir det träning för min del ikväll och en mys kväll med Robin. Men hoppas ni får en bra dag, kram!

Träna

Kom hem precis från Claras, har som sagt umgåts med goingen Mathilda. Vi har pratat om precis allt, det var himla trevligt. Men strax ska jag iväg igen. Jag ska bara packa tränings kläder och promenera bort till sense, för att träna lite konditionsträning och styrka. Och idag fick jag faktiskt med min käre tvillingbror till gymmet, det är inte ofta han hänger med.
Men nu ska vi gå bort till sense och träna!









Dagens låt


En regnig dag

Hej allihop!

Åt precis frukost, den blev sen idag också. Idag började jag jobba kl:06.30, tog cykeln från gräshagen till jobbet. Och idag  lyckades det också börja spöregna, jag som trodde jag skulle slippa det. Men nej, det slapp jag inte! Men senare idag ska jag träffa Mathilda, vi ska ta en fika och prata en massa. Det är alltid lika trevligt! Sen ikväll ska jag träna på sense, det blir det vanliga, styrka och konditionsträning.

Men igår var jag som sagt på A6 med Jonna, vi hade det riktigt trevligt. Jag köpte mig som sagt ett par tygskor från scorett för ungefär 1 månad sen, och självklart har dom blivit helt förstörda. Så jag köpte mig ett par nya och sen köpte jag mig en svart kavaj. Men nu ska jag gå och sova lite. Ha en bra dag, kram!

A6

Nu ska jag åka upp till A6 och möta upp Jonna där, vi ska kolla runt i butikerna och se om vi hittar något som faller oss i smaken. Det vet man aldrig, det har ju kommit in mycket höst nyheter så det kanske blir att man inhandlar något nytt. Men nu ska jag springa till bussen, annars missar jag den. Hoppas ni får en jätte bra dag!

Work

Kom precis hem från jobbet, har cyklat i spö regn hem och självklart blev man jätte blöt. Men det är ändå lite skönt att det regnar nu, efter all sol som varit. Men idag ska jag träffa Jonna, vi ska nog åka upp till A6 en sväng och kolla lite och sen vid halv 6 ska jag jobba igen på stadsparksvallen eftersom J-södra har match idag kl:19.00. Men nu är det dags för en sen frukost!


Barnvakt

Hej allihop!

Idag ställde jag kl:09.00 och tog mig en promenad runt munksjön. Sen tog jag vägarna förbi Robin. Men nu är jag hemma hos mig och är barnvakt åt lilla nelliebus(robins lillasyster). Sen framåt eftermiddagen ska jag hänga med Robin och hans familj och Po upp till A6 för att handla lite till deras lägenhet. Men nu står nellie och drar i mig och säger att jag inte får skriva mer, haha. Så nu ska jag gå och busa med henne.






God morgon

God morgon allihop!

Kom hem nyss, gårdagen blev väl inte jätte lyckad. Men just nu sitter jag här hemma hos mig, har precis kommit hem från Robin. Han var så snäll och hämtade mig igår, för jag var inte alls sugen på att vara kvar eftersom det var så tråkigt. Så man kan säga att jag var hemma ganska tidigt, runt halv 1 tiden blev det.

Annars idag ska jag iväg och jobba nu kl:12.30 - 14.00, sen kommer Robins familj ner så vi ska umgås med dom och ha det allmänt trevligt. För det var ett himla tagsen jag träffade dom, så det blir trevligt. En helt underbar familj vill jag lova! Som alla kanske märkt också, så har det härliga sommarvädret försvunnit och nu är vi tillbaka i regniga sverige igen. Fast det är ändå lite skönt att det regnar, med tanke på att det varit kanon väder ett bra tag nu. Men nu måste jag hoppa in i duschen och äta lite frukost (gröt med lingon och mjöl). Det ska bli smarrigt, men hoppas att ni får en bra dag. Kram!

Party tonight

Nu sitter vi här hemma hos mig och förfestar, det kommer bli en riktigt trevlig kväll! Det blir utgång till saltkråkan på piren och sedan centrum. Ha en bra kväll!

Utgång

Nu är jag hemma efter en dag på stranden, med härligt folk. Och just nu känner jag mig väldigt stressad, jag ska hinna städa här hemma, duscha och fixa i ordning mig själv och åka och handla och bestämma vad jag ska ha på mig. Det känns rätt kämpigt! Men jag får hoppas att jag löser detta. Ikväll blir det utgång med tjejerna, vi ska vara här hemma hos mig och förfesta lite och ha det allmänt trevligt. Så jag hoppas på en lyckad kväll!

Hoppas ni får en trevlig kväll!




God morgon

God morgon allihop!

Nu har jag äntligen jobba klart för denna veckan eller jag ska jobba imorgon också fast  bara i 1,5 timme. Så det är inte hela världen. Det var jätte skönt att sluta kl:10.00 idag iallafall. Men nu idag ska jag ner till stranden, jag skiter i om jag har soleksem nu. Så jag och Emmie ska ligga och pressa på vätterstranden och sen blir det en tripp till stan också.

Men ikväll blir det utgång med tjejerna, vi ska försöka vara hemma hos mig och förfesta lite. Eftersom vi inte kunde vara hos Lovisa. Ja, som det ser ut nu så har vi inte bestämt så mycket. Men det kommer! Hoppas ni får en härlig soldag, njut så länge den vara. För jag hoppas inte det är den sista, nu ska jag gå och packa för stranden. Kram!

RSS 2.0