Emmie, min bästa vän

GRATTIS TILL KÖRKORTET BÄSTA VÄN!
Jag visste att du skulle klara det :D


Bild: Jag och Emmie på studenten

Helgen i bilder

En kväll hemma hos mig och min älskling.









Måndag

God morgon! Idag blir det jobb mellan 14.45-22.20, innan i morse blev det en powerwalk. Skönt att man har fått lite jobb tider nu iallafall, så man har något att göra ;) Men mer än såhär har jag inte och säga idag.

Hoppas att ni får en bra måndag!

Män som hatar kvinnor

Igår när jag kom hem från jobbet, hade Robin laddat ner en film och det fick bli den omtalade filmen "män som hatar kvinnor". Den var helt sjukt bra, men verkligen en hemsk film. Den bästa svenska filmen jag sett på länge!




Lyckad kväll

Det blev en otroligt lyckad och mycket trevlig kväll
igår här hemma hos oss. Mycket prat, skratt och vin!

Lägger upp bilder ikväll efter jobbet, för jag
ska iväg och jobba nu mellan 14.45-22.20.



Hörs senare!


Nytt hos Gina Tricot

Såg denna inne "jackan" idag när jag var nere på stan med Lovisa och Emmie.
          Den är så mycket finare i verkligenheten, men jag tvekar ändå.

                                 Vad tycker ni, köpa eller låta bli?


Jobb, jobb, jobb

Gick upp tidigt idag, vilket var rätt skönt. Åt en god frukost tillsammans med Robin, sen fixade jag iordnig mig för att möta upp Emmie och Lovisa på stan vid 10.45, det blev lunch på kaffe bönan och sen massa spring i butikerna. Men det blev inget köp för min del idag. Nu tänkte jag bara ta det lugnt tills jag börjar jobba vid 14.45-22.20 ikväll, skulle egentligen jobbat på morgonen. Men var tvungen att byta! Sen när jag slutat jobba ikväll är det nästan bara att gå och lägga sig igen, för jag börjar jobba 07.00 imorgon.

Hoppas att ni får en jätte bra dag!

Feel like new again!

Jag älskar känslan man har när man precis varit hos frisören.
Man känner sig som ny igen, lite ljusare i håret och en toppning
blev det idag och det känns super bra. Salong Kronan är verkligen ett
 ställe jag kommer att fortsätta gå på, ett mysigt ställe och en riktigt bra frisör.

Nu ska jag börja vårda mitt hår ordentligt, för nu ska jag försöka få långt hår.
Ska sluta platta det så ofta, inte föna det jämnt och använda mer hårprodukter.

Låter inte det som en bra idé? ;)

Klick, klick, klick

Klickade hem det här igår kväll, när jag var
hemma och hade tråkigt. Älskar handskarna!





Salong Kronan

Good morning!

Kände att jag verkligen behövde sova ut idag, även fast jag somnade rätt tidigt igår. Jag har nämligen börjat känna mig lite hängig. Robin har inte varit helt hundra han heller och det är mycket möjligt att han har smittat mig med sin förkylning och hosta. Men idag ska jag till salong kronan (som Nadja tipsade om på jobbet) och där ska jag slinga håret och klippa mig. Hon lär vilja klippa av en bra bit den här gången, för det är rätt slitet. Men jag hoppas att jag blir nöjd, fast det tror jag att jag blir. Med tanke på hur mycket gott man hört om henne. Hoppas att ni får en bra dag, för det ska jag ha!


Onsdag

Jag var helt död när jag gick upp vid 06.00 i morse, det var väldigt längesen jag började jobba vid 07.00. Men vid 06.30 promenerade jag till jobbet, men ända sen jag kom hem från jobbet har jag bara legat framför tvn och kollat på gamla avsnitt av The Hills. Jag längtar tills de nya avsnitten kommer! Men nu måste jag åka hem till pappa och gå ut med Molle, sen blir det sense för min del.

Ha en jätte trevlig kväll!

Sofis mode




Nu blir det kvällsläsning av nya Sofis mode i soffan, sen blir det faktiskt
läggdags tidigt idag för min del. För imorgon börjar jag jobba vid 07.00-15.00.

Trevlig kväll allihop!

Powerwalk

Nu ska jag ut och powerwalka i 1,5 h.


Min dag med Mamma


         Min underbara Mamma                        Våran lilla Molle

                          Lunch på Coffeehouse by george


Fick present av mamma idag, bokstäver från Village där det står "KÄRLEK".

Mor och dotter dag

God morgon, god morgon!

Sitter i vardagsrummet och ska strax börja fixa lite frukost. Idag blir det frukost i solen på balkongen , sen hade jag tänkt och börja fixa iordning mig. Skulle egentligen träffat Emmie idag, men de ringde från MQ så hon var tvungen att jobba. Därför blir det en mor och dotter dag, vilket kommer bli så mysigt. Dags för frukost nu, ha en bra dag!

Morgons träning

En ny vecka och nya tag.

Idag blev det ca 2h morgons träning på sense, vilket var riktigt härligt. Efter det unnade jag mig 20 min i solariumet och sen en stund i bastun. Jag hade glömt bort hur skönt det var att basta, tänk om man kunde ha det hemma! Men nu håller jag och Robin på och städar lägenheten och strax ska vi äta lite mat. Senare framåt eftermiddagen ska vi åka upp till A6 en sväng och ikväll ska vi kolla på J-södra som spelar hemma match. Ha en underbar dag!

Time to work

Dags att börja fixa i ordning mig,
ska strax promenera till jobbet.

Ha det bra gott folk!

Sunday morning

God morgon allihop!

Idag sov jag ut ordentligt och nu på morgonen har jag och Robin legat i sängen och kollat klart på filmen som vi somnade till igår. Det är underbart skönt att somna framför tvn, eller hur? Men idag innan jag börjar jobba tänkte jag åka hem till min bror, för vi ska beställa lite saker från internet tillsammans. Så vi får se vad det blir för fint jag klickar hem! Sen är det jobb som väntas vid 14.45-22.20 :)

Myskväll

Jag älskar att sitta hemma och bara mysa framför tvn med min älskling,
Igår kväll blev det god mat, sallad, film och en skål med chips. Mums!


       En osminkad Alexandra              Såhär såg jag ut på jobbet igår

Jobbat

Hemma från jobbet nu, jag  har jobbat mellan 10.45-16.10 idag. Efter jobbet blev det en promenad hem för bussen gick inte som jag ville. Men alldeles strax ska jag och min älskling ut och powerwalka runt sjön, sen blir det bara massa mys hela kvällen. Hoppas att ni får en jätte trevlig lördag kväll!


Bild: Thailand

Friday

Hej allihop!

Redan fredag och det innebär att jag strax ska iväg och jobba mellan 14.45 - 22.20 och efter jobbet ska jag kanske träffa goingen Ajnur. Men nu på förmiddagen har jag bara umgåts med robinälskling, har inte hunnit umgås någonting eftersom det är insparks vecka och de har varit långa utekvällar med högskolan. Men imorgon ska vi ha en mysdag och umgås hela kvällen efter jobbet. Ne nu måste jag fixa mig snabbt, ska promenera till jobbet om 10 min : )




Kvällen i bilder


           Puss på älsklingen, innan han ska ut med "högskolan"
                i sin fula overall som alla springer runt i. haha!


                               Lovisa hjärtat och jag på Claras

Fika

Dags för en mysig fika
med min underbara vän Lovisa,




En ny favorit



Låten blev helt klart en ny favorit igår när Emmie tipsade om denna.

Axamo

Det var dålig uppdatering igår, men det beror på att jag umgicks med min bästa vän Emmie igår hela dagen. Det blev en härlig powerwalk uppe på berget, sen åkte vi hem till mig och lagade tacos och kollade på film.

Nu är jag precis hemkommen från Axamo. Jenny och Jonna hämtade upp mig och Emmie i morse, så vi har legat där sen 11.00 idag. Det var himla skönt att få njuta av solen lite, fast känns inte som man fått så mycket färg. Men senare i eftermiddag ska jag träffa Lovisa, det blir nog en fika på stan i solen och en trevlig pratstund. Ikväll blir det träning på Sense och efter det ska jag städa hela lägenheten. Ha en jätte bra dag allihop!


.

Sitter nu hemma hos min pappa och min kära tvillingbror. Vi åkte hit direkt efter jobbet och nu ska vi strax åka och kolla på lägenheten som Pappa ska flytta till. Men efter det ska jag hem till mig och sen blir det en kvälls powerwalk runt sjön, tänkte också lägga upp bild på vad jag shoppade i halmstad och vad jag köpte idag på stan.

Ne nu måste jag rusa, skriver mer senare!

BREAKFAST


God morgon, god morgon!

Fått i mig ett ägg och två knäckemackor nu till frukost, riktigt gott! Tänkte gå ut på en morgonspowerwalk strax innan jag börjar jobba vid 12.30. Men först ska jag plocka lite här hemma och göra det lite fint. Efter jobbet idag ska jag med Pappa och kolla på lägenhet till honom, ha en underbar dag allihop!


Powerwalk

Istället för gymmet idag, tänkte jag gå ut
och powerwalka i 1h nu. Hörs senare!


Monday

God morgon allihop!

Jag har precis ätit en mysig frukost tillsammmans med min älskling, fast nu var han tvungen att rusa iväg till bussen för idag kör högskolan igång igen och detta året är han fadder. Kul! Jag ångrarr faktiskt att jag inte sökte in till högskolan nu, fast om jag hade gjort det så hade jag inte vetat vad jag hade velat söka, men ändå.

Men idag ska jag träffa Mathilda som jag inte sett på ett tag. Senare blir det bara några timmars jobb på once mellan 14.30-18.10 och efter det hade jag tänkt åka och träna på sense. Ha en underbar dag allihop!

Bilder från Halmstad




  Elin och hennes syster              Jonatan köpte roliga partyglas till oss, haha

                       Robins mamma och hans lilla syster Nellie

Spikmattan var inte riktigt min grej, men nellie sötnosen tyckte om den.

Underbara dagar

Home sweet home! Nu är jag äntligen hemma från jobbet, har jobbat idag mellan 14.45–22.20. Fast det var mycket och göra, så tiden gick fort. Vilket var väldigt skönt! Jag var trött efter att åkt bil från Halmstad idag, det kändes som en evighet, men jag har iallafall haft tre underbara dagar där. Det var skönt att komma iväg och få umgås med Elin som jag inte träffat på 2 månader.

Jag kom till Elin i torsdags kväll vid 21.00 och då blev det god mat och film för hela slanten.  Fredags blev det lite shopping på stan och en riktigt trevlig utekväll. Lördagen sov vi ut ordentligt och lunchade sedan på stan. Men sen på kvällen skulle Elin på släkträff, därför tyckte jag att det var passande att åka hem till Robins kära föräldrar och stanna där en natt. Där blev jag bjuden på jätte god mat, 10 min på en spikmatta (haha) och resten av kvällen bestod av massa prat och en film. Sen idag blev det frukost på ett fik i Ljungby med Robins familj och min pappa, sen åkte vi vidare hem till Jönköping.  Skriver mer imorgon!


Halmstad tills på söndag

God morgon, god morgon!

Idag är jag uppe tidigt, för jag var tvungen att packa lite inför min lilla tripp till underbara Elin i halmstad. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och börja fixa iordning mig, ska åka till jobbet om en timme. Jag kanske uppdaterar lite när jag är i halmstad, så håll utkik. Men ha en underbar dag och helg!



                                Vänskap är det finaste som finns!

Några bilder från dagen


                     jag                                              Lovisa

Bodypump

Är nu hemma från ett svettigt bodypump pass på sense. Jag kommer ha sån sjuk träningsvärk i hela kroppen imorgon känner jag, men då vet man att man kört hårt iallafall. Haha!

Men nu blir det inte så mycket skrivande idag, för ikväll blir det utgång med min underbara vän Ajnur. Sen imorgon blir det jobb mellan 10.00-18.10 och direkt efter
jobbet tar jag bussen vid 18.25 till Elin och stannar där tills på söndag.

Ha en underbar kväll allihop!




Onsdag

Hej allihop! Har varit uppe i en timme nu, jag har verkligen fått svårt att sova länge. Men idag på min lediga dag ska jag träffa Lovisa, det blir lunch & en sväng på stan. Sen vid 16.00 ska jag vara hundvakt, fast vid 17.15 blir det ett bodypump pass på sense. Sedan får jag åka tillbaka till lilla molle, men ikväll blir det utgång med Ajnur.

Ha en jätte bra dag!

28 månader

2 år och 4 månader idag med min kärlek.
Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går!



Dagens vill ha, från Jellybean


Kvälls fika

Fick besök här hemma hos oss vid 17.00 idag av min kära mamma, gudmor Annelie och Ellen. Vi har pratat, fikat och haft det jätte mysigt. Fick även 3st sena inflyttningspresenter av min gudmor, en pläd, 8 muggar och en vas från design house. Vilket var behövligt! Så nu lämnade de mig för en stund sen.

Men innan dess träffade jag som sagt Ajnur, det blev en jätte god lunch på
coffeehouse by george och en massa prat & skvaller. Sen blev det lite
shopping på stan också. Med mig hem blev det krokar till grytlapparna,
kakfat (tårtfat), vas och en rosa gerbera. Jag har haft en toppen dag!


TUESDAY

God morgon, god morgon!

Idag fick jag sova ut ordentligt och nu har jag precis städat klart lägenheten. Ska ut på en morgons powerwalk snart, sen måste jag snabbt hoppa in i duschen och fixa iordning mig. För vid 12 ska jag möta upp min underbara vän Ajnur. Det blir en god lunch på stan och massa prat, jag har inte träffat henne sen studenten. Så vi kommer ha en hel del att prata om. Ne nu måste jag bege mig, dags för frukost först. Ha en toppen dag allihop!

















Bild: Jag & Ajnur på balen den 20 Maj.


Time to sleep

Nu ska jag krypa ner brevid min älskling och gå och lägga mig.
Det blir nog en lång sovmorgon imorgon, man får ju passa på när man är ledig!

GOD NATT ALLIHOP!



Nytt i garderoben

1. En midjekjol från h&m, den är riktigt snygg på. Funkar både till vardags och fest!
2.
Ett cerist läppstift från Maxfaxtor. Jag är "beroende" av att ha färg på läpparna!
3. En enkel lite större stickad tröja/dress från once, den kommer bli perfekt i höst!
4. En basic långarmad längre topp från oncev, alltid bra att ha.
5 & 6.
Gråa stentvättade jeans från once, de funkar nästan till allt. Riktigt snygga!





Nu börjar allvaret

Nu är sommaren typ över och det är dags att
börja hård träna igen, så nu väntas ett tränings
pass på sense, dags att rusa. Hörs senare ikväll!


Ny vecka

God kväll allihop! En ny vecka och det är nya tag som gäller, fast denna veckan jobbar jag bara 3 dagar. Vilket känns väldigt skönt, men ändå tomt på något sätt. Eftersom jag har nästan har jobbat varje dag hela sommaren och vissa dagar har det varit dubbelpass. Men idag jobbade jag mellan 10.00-15.00 på once, sen mötte jag upp Mamma efter jobbet för en fika stund och lite shopping (bild från shoppingen läggs upp senare ikväll). Fast nu är jag hemma och ska strax iväg igen för ett riktigt hårt tränings pass på sense.

Resten av veckan ser ut såhär:
Tisdag - ledig. Morgonspowerwalk,
hämta ut min mobil som varit på lagning på A6,
fika med min underbara vän Ajnur.
Onsdag - ledig. Träna på sense,
umgås med Lovisa & Emmie hela dagen.
Torsdag - morgonspowerwalk, Jobb mellan 10.00-18.10, sen vid 18.30 tar jag bussen till halmstad, för och hälsa på min saknade vän Elin tills på söndag.
Torsdag kväll till söndag - Är jag i Halmstad utan min sambo.





Lovely sunday




Vi gick upp tidigt idag vid 07.00, för att åka på "roadtrip" till Ullared och sen tänkte vi stanna vid en mysig sjö och sola. Idag blev det inte lika mycket shopping på Ullared som jag förväntade mig, fast det blev en hel del ändå. Robin klagade på att det bara var massa rosa i våra vagn, haha. (fast jag tycker inte det var mycket rosa, se bild ovan) Men efter ca 4 timmar inne på Ullared var det dags för lunch och sen begav vi oss hemåt för att försöka hinna hem och sola lite. Men det var inte mycket till sol när vi kom hem, men vi låg ett tag iallafall och bara myste. Jag har haft en underbar dag och nu  blir det powerwalk och sen bara mys framför tvn. Imorgon väntas jobb mellan 10.00-15.00.

Hoppas att ni haft en jätte bra helg!


Linje 1 2 3 kapad

Det blev ingen utgång idag, istället blir det bio med älsklingen vid 21.20.
Robin fick den stora äran att bestämma film denna gången, därför slutade det med att vi ska kolla på Linje 1 2 3 kapad. Hoppas att den är bra.

Trevlig kväll allihop!





Syskon kärlek


Spets fodral

Denna fina spetsfodralen från jobbet fick följa med mig hem igår.
Den kommer bli riktigt snygg i höst, vill jag lova ;)


Jobb, jobb & jobb.

Jag vet, det har varit dålig uppdatering på min sida. Men jag har inte orkat, jag jobbat så mycket nu de senaste och kände att jag behövde lägga det åt sidan lite. Fast nu är jag tillbaka och börjar blogga som vanligt igen!

Min vecka har bara bestått av jobb & träning.
Måndag - jobb mellan 09.40-18.10 + powerwalk
Tisdag - Jobb mellan 10.00-18.00 + träning på sense.
Onsdag - Jobb mellan 09.40- 21.00
Torsdag - Jobb mellan 12.30-18.10 + powerwalk
Fredag - Jobb mellan 09-40-21.00
Lördag - ÄNTLIGEN LEDIG , sola & bada står på schemat + powerwalk
SÖNDAG - LEDIG , ullared nästa.

Så igår passade jag på och umgås med min älskling, han hade
lagat underbart god mat när jag kom hem helt död från jobbet.
Sen blev det bara en myskväll med glass & film. 

Men idag är det stranden som gäller har inte legat och solat
på jätte länge, så idag ska jag försöka få lite färg igen.

Ha en underbar dag allihop!

Sunday morning

God morgon, god morgon! Jag har inte haft någon lust att blogga nu i helgen, men nu sitter jag här ändå. Det är ju trots allt söndag morgon! Jag har ju inte hunnit berätta om våran jätte trevliga middag med Mathilda och hennes pojkvän Ludvig i fredags. Vi hade det riktigt trevligt och det blev mycket prat, skratt och spel. De åkte inte hem förrens vid halv 2 på natten så det var trevligt.

Lördagen bestod av jobb mellan 09-40-14.10, efter det åkte jag och min kärlek upp till A6 och lunchade. Sen inhandlade jag mig ett par nya snygga träningsbyxor och en vattenflaska, skorna hann vi inte med eftersom jag velade för mycket. Så jag får köpa ett par i veckan. På kvällen blev det mys och film!

men nu idag blir det jobb mellan 14.45-22.15 på pressbyrån för första gången sen i början av juni, jag kommer nog inte ens ihåg hur man gör? haha, får hoppas att det löser sig. Ha en underbar dag!

RSS 2.0