Hela veckan

Nu ska jag ut och powerwalka runt sjön, sen ska jag träffa min kära vän Mathilda runt lunch tid någon gång. Det blir nog en fika och en massa prat och skvaller. För sen vid 16.00 börjar jag jobba och slutar som vanligt vid 21.30. Fick också reda på att jag ska jobba resten av veckan, vilket känns skönt.

Men nu ska jag ut i höst vädret, PUSS!

Redo för hösten

Bilder från måndagen då jag tillbringade dagen
med Emmie och Sanna på A6 och shoppade.



Nytt, nytt, nytt.




+ en svart oversize t-shirt från once "rut mfl." (kameran dog)

29 September

Tiden går alldels för fort när man är ledig, idag är det jobb som väntar igen. Jag skulle egentligen börjat vid 12.00, men det hade blivit fel med tiderna. Därför får jag börja vid 10.30 istället och jobba till 21.30... Det blir en lång dag!

Mer än så här hinner jag inte skriva idag, jag lägger upp
bilderna på gårdagens shopping ikväll istället.

Ha en underbar dag, PUSS!

Core/Aerobics dans

Nu har jag precis lagat lite god mat, wokade grönsaker, ris och kyckling blev det. Mums va gott! Jag har som sagt varit och tränat idag på sense, vilket var sjukt jobbigt. Började med att köra kondition i 30 min innan core passet började vid 18.30, sen efter det körde jag ett aerobic dans pass i 1h, träffade även Emma som också skulle vara med på passet. Så vi körde hårt ;) 


Bild: Google.se

Jag, Emmie och Sanna var på A6 tidigare idag och det blev en massa shopping. Jag hade bara tänkt att köpa bootsen, men mer än så blev det. Jag fick med mig ett par svarta jeans hem, en päls väst, en väska, två oversize toppar, puder, rouge och bootsen. Jag är hel nöjd med dagens köp, men orkar inte lägga upp bilder nu. Lovar göra det imorgon innan jag börjar jobba. Nu ska jag fortsätta kolla på "svenska hollywood fruar" med min älskling. PUSS!

Good morning

God morgon allihop!

Idag blir det en tripp till A6 och stan med min underbara vän Emmie,
senare ikväll blir det nog träning för min del och sen kanske jag och
Robin ska ut till min gudmor och äta middag.


Bild: Förra sommren på mig & Emmie

Min söndag i bilder..

med min älskling och hans underbara familj!







Sunday morning

Idag är jag äntligen ledig och imorgon också. Vilket är riktigt skönt! Men idag gick jag upp tidigt för och stor städa lägenheten ordentligt, det måste vara lite extra rent och fint när Robins kära föräldrar kommer senare idag ;) Men innan dess så ska jag på ett bodypump pass på sense vid 12.15 och efter det hade jag tänkt åka upp till A6 snabbt och se om bootsen finns kvar. Skriver mer ikväll och bilder kommer då också, har inte haft tid och lägga in bilderna i datorn.

Ha en underbar dag så länge!






Höst väder

Det är verkligen riktigt höst väder ute idag, kallt och blåsigt. Men nu är jag hemma hos pappa i lägenheten och har precis fått i mig lite mat så jag klarar av att jobba ordentligt. Det var underbart att jobba på once idag, har inte varit där på ett tag nu. Men det är otroligt va bra jag trivs med att jobba i klädbutik. Fast nu blir det annat, ska iväg och jobba på pressbyrån nu vid 16.00 till stänging. Så hinner inte skriva mer, måste rusa!


Lördag

God morgon allihop!

Idag sov jag ut ordentligt efter många timmars jobb denna veckan, men än är det inte över. Jag ska jobba idag igen, fast nu på förmiddagen ska jag jobba på once nere på stan mellan 11.30-15.00. sen hinner jag inte jobba mer där för jag jobba på pressbyrån vid 16.00-22.20 ikväll på torpa. Nu hinner jag inte skriva mer, måste hoppa in i duschen. PUSS!

Vin & ost kväll

Jag hinner som sagt inte blogga imorgon, för jag börjar jobba igen på ekhagen vid 07.00-18.00. Efter det åkter jag nog direkt till Madde och där blir det vin & ost kväll med tjejerna. Det kommer bli en riktigt trevlig kväll!




PUSS, ALEXANDRA!

Volang blus


Köpte den här svarta volang blusen idag för 199:- från H&M

H&M news every thursday





Mina favoriter är klänningarna helt klart, jag vill ha båda två!

Morning sunshines

Gick upp för ett tagsen, tänkte nu gå ut på en morgons powerwalk. Men har sån sjuk träningsvärk i kroppen idag från gårdagens träning. Vilket känns skönt också för då vet man att man har tränat ordentligt. Idag skulle jag börjat jobba vid 13.00 egentligen, fast nu får jag hoppa in tidigare och börja vid 12.00-21.30. Långt pass, 9,5h är mycket utan en rast. Likså imorgon fast då jobbar jag 11h.

Hoppas ni får en underbar dag!


Core träning

Jag lämnade lägenheten vid 06.30 idag och nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Min dag har bestått av jobb mellan 07.00-17.30 och efter jobbet åkte jag upp till A6 för att lägga undan ett par jätte snygga boots jag har spanat in, sen direkt efter det åkte jag till sense och tränade i 2h. Där blev det ett core pass på 45 min och sedan konditions träning och styrka på gymmet. Men nu ska jag lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt, PUSS!


Dålig uppdatering

Tyvärr så kommer det bli dålig uppdatering denna veckan, jag jobbar alldeles för mycket nu. Imorgon är det jobb igen börjar vid 07.00 och slutar 17.00. Sen efter jobbet ska jag åka till gymmet och där blir det kondions träning och styrka.

Jobbar hela veckan utan söndag:
Imorgon, 07.00-17.00
Torsdag, 12.00-21.30
Fredag, 07.00-18.00
Lördag, jobba på once från ca10-15.00 &
sen efter det pressbyrån 16.00-22.20
Söndag, LEDIG!


Bild: från Thailand i vintras, vill tillbaka.

Ha det underbart allihop, jag ska
försöka uppdatera så mycket jag kan.




Gossip girl

Nu är det tisdag morgon och jag har precis laddat ner det andra avsnittet av Gossip girl, som jag kommer att göra varje tisdag nu framöver. Det händer inte mycket idag heller, mer än jobb vid 13.30-21.30. Annars har jag städat och varit ute på en morgons promenad. Ha en jätte bra dag, PUSS!

Kvarteret Skatan

Ligger nu i soffan och kollar på tv, brevid mig ligger min älskling som är jätte sjuk. Hoppas det inte är svininfluensan han har, för då är jag väl redan smittad (fast den inte brytit ut än).  Men idag innan jobbet åkte jag ner till stan som sagt och jag köpte mig en jätte fin zebra sjal från once. Men nu ska jag fortsätta kolla klart på "Kvarteret Skatan". God natt allihop!


Monday

Ny vecka och nya tag, denna veckan blir det jobb varje dag utan söndag. Så jag har fullt upp! Idag var jag uppe tidigt, skulle iväg till doktorn vid 08.30, sen efter det promenerade jag hem och nu tänkte jag gå ut och powerwalka runt sjön. Senare idag ska jag ner till stan och fixa lite ärrenden innan jag börjar jobba vid 13.30-21.30. Men nu ska jag göra matlåda!

Nu väntas jobb till 21.30..



HÖRS SENARE, PUSS!

Leopard

Tänk va snyggt till ett par svarta leggins/jeans,
skinnjacka, boots och röda läppar.



Hard work

God morgon sunshines!

Inget blir som planerat denna helgen. Min chef från jobbet ringde och väckte mig, jag måste hoppa in och jobba idag mellan 12.00-21.30. Det blir ett långt pass, utan rast. Men jag kan inte tacka nej heller, det är dubbelt betalt så det är fint. Mina planer för dagen var egentligen att mormor och morfar skulle komma hit på en fika, sen hade jag tänkt och tvätta, gymma och bara ta det lugnt. Men det blir inget med det!

I'm in love

Jag säger bara en sak; De här skorna ska jag beställa!
De var alldeles underbara, så stilrena och klassiska.


Today I'm looking like this...



Flanell skjorta, leggins med skinndetalj, ring och
klocka + converse och skinnjacka.

LÖRDAG

Idag gick jag upp vid 07.30, för att sedan börja jobba på ekhagen vid 08.30-14.00. Tiden går alltid fort på förmiddagarna, så det är riktigt skönt att jobba då. Efter jobbet tog jag bussen för och åka och kolla på Robins match, men tråkigt nog valde jag fel match. En ointressant match som slutade med 0-0.

Våran kväll skulle egentligen bestått av ett underbart sällskap av Emmie och Kim. Vi skulle äta god mat, sallad och snacks. Sen en kväll med mycket prat och skratt. Men nu blev inte kvällen som vi tänkt oss, eftersom Robin inte alls känner sig bra. Han har gått och blivit jätte förkyld och hostig, vilket inte är så bra. Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag kväll iallafall. PUSS!


Sponsrade rosa bandet under matchens gång med rosa rattar ;)



Shoppat

Efter en mysig sväng på stan och en fika på kaffe bönan är jag nu hemma. Det blev lite som fick följa med hem från stan idag ändå, två par jätte fina trosor och en nessesär från H&M. Jag har iallafall haft en jätte bra eftermiddag med min kära vän Ajnur, hon är alltid lika go och härligt att umgås med. Hon är toppen! Men nu ska jag strax iväg och jobba, börjar vid 17.45-22.20 och efter jobbet ska jag bara hem och mysa med min älskling. För imorgon är det jobb igen, PUSS!

Morgons powerwalk

Nu ska jag gå ut och powerwalka runt sjön, senare idag ska jag
umgås med min älskade vän Ajnur och ikväll blir det jobb mellan 17.45-22.20.


Bild: Jag och Ajnur på balen den 20 maj


TORSDAG

Idag gick jag upp vid 09.00 och nu på förmiddagen har jag städat lägenheten, vattnat blommorna och satt upp tvätt tid och sånt kul man måste göra när man bor hemifrån. Fast nu tänkte jag hoppa in i duschen för och sen åka hem till Mathilda och umgås med henne, vi ska laga en god lunch och sitta och prata. Kanske blir det en promenad också, men ikväll blir det gymmet som väntar.

Ha en bra dag allihop, PUSS!


H&M's Party/Vinter Collection

Det finns lite man skulle vilja ha, som tex. Den mönstrade
klänningen
längst upp, den beiga kavajen och paljett kavajen.

 

Bild: pause.se


Work today

Idag blev det en liten sovmorgon, sedan en morgons powerwalk. Vilket var riktigt härligt idag, man känner sig verkligen pigg och glad efteråt. Men nu är mina lediga dagar över, jag har varit ledig i 2 dagar. Så idag blir det jobb igen mellan 14.30-21.30, det ska faktiskt bli skönt och jobba igen. PUSS!

Purple nails

Jag har glömt bort att visa hur fina mina naglar blev i måndags när
jag äntligen fick fixa dem hos Camilla igen. Jag blev verkligen jätte nöjd! Denna gången blev det lila glitter, jag tycker att det passar väldigt bra nu i höst.

Vad tycker ni?

Bild: lånad från Camillas facebook (mina naglar)

Read it.

Jag älskar att köpa tidningar, jag har precis varit och köpt nya Sofis mode och den nya Solo tidningen som jag hade tänkt läsa nu i soffan. Resten av kvällen kommer spenderas med min underbara pojkvän!


Gossip girl

God morgon allihop! Vet ni vad jag ska göra nu? Njuta av att kolla på Gossip girl säsong 3, första avsnittet sändes igår och nu går det att ladda ner. Underbart! Mina planer för dagen är att jag och hjärtat ska åka och stor handla på ica maxi, sen ska jag umgås med min underbara vän Emmie. Det blir nog ett svettigt pass på friskis, hoppas att ni får en bra dag.

Svenska Hollywoodfruar

Nu har jag precis kollat klart på programmet svenska hollywoodfruar, herregud vilka blåsta fruar! Men slut pratat om det, min dag har varit jätte bra iallafall. Det blev en film kväll med Emmie, Mathilda, Lovisa och Jenny.

Vårat film snacks, melon och nyttiga nötter

Ny vecka

Helgen är över och idag är jag äntligen ledig. Mina planer för dagen är att jag ska fixa mina naglar vid 11.30 hos Camilla. Vid 13.00 kommer Emmie ner till stan, det blir en mysig sväng på stan och lite shopping kanske.  Senare idag hade jag tänkt och åka till Sense för och gymma , för det har bara blivit en massa promenader nu den senaste veckan. Men ikväll ska jag träffa Lovisa, har inte träffat henne på ett tag så det blir trevligt. Nu är det dags för en god frukost!


H&M

Min älskade vän Emmie och jag gjorde en beställning tillsammans igår kväll och jag beställde en till oversize tröja fast i svart. (gjorde ju en beställning i förrgår på den gråa) De kommer att vara väldigt användbara i höst!



Söndag

Dagen som egentligen skulle vara min lediga dag denna veckan, slutade med jobb ändå. Jag ska rycka in på Ekhagens Pressbyrå och jobba idag mellan 13.00-21.30. Men det är ju pengar och ett trevligt ställe, så vad gör man inte? Trivs faktiskt himla bra där. Hoppas att ni får en jätte bra söndag!

Klick, klick, klick

Klickade precis hem detta till mig, jag kunde inte låta bli!


Mocka skor

Jag har letat ett tag nu efter ett par snygga mocka skor,
men kan inte bestämma mig vilka jag vill ha nu. Fast som jag
känner nu så lutar det åt de första ..

Vilken tycker ni jag ska beställa?



Nu väntas jobb

Dags för mig att bege mig till jobbet nu,
jobbar ikväll mellan 18.00-22.20 på pressbyrån.

Det blir ett kort pass, ha en underbar kväll!



NYTT

Detta fick följa med mig hem idag från H&M:
Flätat hår diadem för 49:- och en leopard scarf för 79,50:-


Vi två

2 år och 5 månader idag med min kärlek!
Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går.


Cleaning

Nu har jag och mitt hjärta storstädat hela lägenheten och nu blir det en powerwalk för min del. Skulle egentligen träffat Emmie idag, men hon var tvungen att hälsa på sin farmor. Därför blev det inget med det, så min eftermiddag kommer tillbringas med min Mamma. Det blir nog en god lunch på Anna gretas och en sväng på stan, men vid 18.00 blir det jobb till 22.20.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Film kväll

Är hemma nu från jobbet, slutade vid 21.30. Men idag kom jag iväg lite tidigare, så nu blir det filmkväll med min älskling. Vi ska se på två filmer, mysa och frossa. Hoppas att ni får en mysig kväll, för det ska jag ha.



PUSS & KRAM!

Helg

Äntligen är det helg igen! Idag har jag gått en morgons promenad, städat och lagat mat här hemma. Nu hade jag tänkt och börja fixa iordning mig, för jag ska promenera ner till stan och göra lite ärrenden innan jag börjar jobba vid 16.45.

Skriver mer ikväll!

News from H&M





Nyheter varje torsdag och detta var det som föll mig
i smaken idag, åh vad jag vill shoppa!

Din sko

Din sko har fått rätt bra sortiment det senaste, eller vad säger ni?
Det här är några av mina favoriter just nu:





Powerwalk

God kväll allihop! Om ett litet tag hade jag tänkt och bege mig ut på en lång promenad. Jag känner att jag behöver det för och bli lite pigg! Jobbade över en halv timme idag också, så jobbade samman lagt 10h idag. Sen efter skulle egentligen träffat Mathilda, men den stackaren är sjuk. Istället blir det mys med min älskling när han kommer hem från sin träning. PUSS!


Good night

Nu är det läggdags för mig,
jobbar imorgon igen 07.00-16.30



GOD NATT ALLIHOP!

Lovely morning

God morgon allihop!

Igår blev det inte mycket bloggade, jag jobbade mellan 07.00-14.00. Sen hämtade Emmie upp mig på jobbet och vi åkte hem till henne för och umgås och gå ut och gå en lång promenad. Senare framåt kvällen blev det idol och andra avenyn hemma hos mig.

Men idag var vi uppe rätt tidigt och gick en morgons promenad i det underbara vädret och nu har vi precis ätit frukost och ska snart börja fixa iordning oss för och möta upp Sanna nere på stan. Fast vid 14.45 jobb till kl:22.20, hoppas att ni får en bra dag!


Bild: Emmie och Sanna

Ny header

Igår satt jag och Emmie och fixade med min header och såhär blev den. Vad tycker ni? Jag är hel nöjd! Tur att jag har en vän som förstår sig på sånt här, bättre än mig ;)





NEW WEEK

Ny vecka och jag är jätte glad över att jobba hela veckan. För jag har äntligen fått en hel del tider på en annan pressbyrån, vilket känns väldigt bra med tanke på dessa tider. Idag har jag jobbat mellan 07.00-15.00, sen när jag kom hem tog jag mig en powernap och senare blir det en lång promenad och efter det en sväng förbi till mamma.

Såhär jobbar jag nu i veckan:
Måndag, 07.00-15.00
Tisdag, 07.00-14.00
Onsdag
, 14.45-22.20
Torsdag, 07.00-16.30
Fredag, 16.45-21.30
Lördag, 18.00 - 22.20
Söndag, troligtvis ledig.

Ha det underbart allihop!

Sunday

Underbara söndag!

Söndagar, är en dag då man inte gör någonting. Elin åkte från mig vid 14.00 idag till Halmstad igen och nu vet vi inte när vi ses nästa gång :( Men vi håller ihop, så är det bara! Efter hon åkt har jag bara tagit det lugnt, varit ute på en härlig promenad och nu sitter jag hundvakt. Ikväll blir det bara massa mys med Robin och en bra film, precis så en söndag ska vara. Men nu måste jag hämta tvätten!

Födelsedags firande

Ikväll blir det födelsedags firande för Simon,
innan vi åker dit blir det förfest hos Madde nu.

Trevligt, trevligt. Ses kanske ut, vem vet!

Chanel inspirerat

Kär i denna fina korta kavajen från lindex, för 499 kr blir den din.


LÖRDAG

God morgon allihop, då var det lördag igen. Underbart! Under dagen idag ska jag upp till A6 med Sanna och kolla efter något fint. Sen ikväll blir det födelsedagsfirande för hennes pojkvän med alla härliga vänner. Så kvällen kommer bli lång ikväll också och minst lika bra, eller hur? Och senare idag kommer min underbara vän Elin till Jönköping också, vilket kommer bli så roligt. Det känns som en bra dag det här, synd att vädret är så tråkigt bara. Men nu ska jag fixa en sen frukost till mig och Robin om han orkar gå upp snart ;) Hörs senare.

Friday morning

Jag är äntligen ledig hela helgen och imorgon kommer min underbara vän Elin till Jönköping och stannar tills på måndag. Men nu håller jag på och städar här hemma, för strax kommer mamma hit och hälsar på mig. Senare idag framåt eftermiddagen ska jag träffa min bästa vän Emmie, vi ska umgås hela dagen och ikväll blir det lite förfest här hemma hos mig med tjejerna.

Världens bästa Mamma



Hoppas att ni får en riktigt bra helg, för det ska jag ha ;)

Baka

Nu ska jag strax börja baka lite gott, Lovisa kommer hit om ett tag.
Så vi ska bara ta det lugnt, baka, mysa och umgås. Mycket trevligt :)

Såhär ser det ut just nu i mitt kök.



Nytt





Barndomsvän

Torsdag morgon och jag är ledig nu resten av veckan, vilket känns rätt skönt. Min dag ska tillbringas med min underbara barndomsvän Jonna, som jag inte umgåts med på jätte länge. Så det ska bli trevligt, vi ska luncha och gå på stan, prata massa och träna. Men nu ska jag diska och göra lite fint här hemma, sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa i ordning mig.

Hoppas att ni får en jätte bra dag!

Thailand i vinter

Resan till paradiset Thailand kommer nog att bli av i år igen.

Fast denna gången över jul också, sen en hel månad ska vi tillbringa i där i såfall. Vi har sagt det sen förra året vi var där, att det bara måste bli att vi åker igen. För det är så fantastiskt vackert och nyår förra året var en fantastisk upplevelse. Jag vill gärna uppleva resan till Thailand igen tillsammans med min älskling!

Bjuder på tre bilder från när i vi var där den 30dec 2008 - 14jan 2009


Kvälls powerwalk

God kväll allihop!

Jag har inte haft någon tid alls över till datorn idag, förrens nu. Jag har jobbat idag mellan 07.30-17.30 på pressbnyrå, vilket var ett väldigt långt pass. Men efter jobbet träffade jag min kära vän Mathilda, vi åkte och hämtade ut mitt paket från h&m och sen åkte vi hem till mig för jag skulle byta om till träningskläder. Så nu är jag precis hemma från 2h powerwalk, det blev mycket prat och skvaller. Det är alltid lika trevligt att umgås med henne!

Time to sleep

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig.
För imorgon ska jag upp vid 06.15, sen väntas jobb.

GOD NATT SVERIGE!

Look like this today.


God morgon

God morgon, god morgon!

Gick upp rätt tidigt idag, för att gå och handla. Sen åt vi en god frukost på balkongen i det härligt vädret och nu tänkte jag gå ut och powerwalka runt sjön. Senare idag ska jag gå ner till stan en sväng och vid 15.45 väntas jobb till 22.20.



Jag var ju bara tvungen att ta en morgonspuss bild ;)


RSS 2.0