NYÅRSAFTON

God morgon allihop! Idag gick jag upp kl:06.00, eftersom jag trodde att bussarna gick som vanligt nu på förmiddagen. Men självklart gjorde de inte det . . . Antingen hade jag kommit jätte tidigt eller, efter har öpnnat (och det är ju inte så smart) Därför fick ringa min kära far nu på morgonen och fråga om han ville köra mig till jobbet, tur att man har han som ställer upp!

Kollade på Victoria Secret Show igår och herregud vilka trimmade kroppar alla har, man vill ju bara träna direkt när man ser dem. Så snygga, Beach 2010 då? ; )


-19 grader

Kom precis hem från en kall och mysig kvälls promenad med min underbara pojkvän . . . Tur att man hade tagit på sig massa kläder, med tanke på att det var -19 grader ute. Men tidigare idag tillbringade jag dagen med bästa Emmie, vi lagade mat och kollade på "trubbel i paradiset", sen blev det en sväng till A6 där jag köpte ett snyggt halsband och ett armband (som jag ska ha tills imorgon). Orkar inte skriva mycket mer nu, för jag ska upp kl:06.00 imorgon eftersom jag jobbar mellan 07.00-13.00 på ekhagen. God natt allihop!


Please, don't leave me.

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker till Thailand, det kommer bli så skönt att få sand mellan tårna igen, bli brun, få solblekt hår och ta massage varje dag och massa annat. Men något jag inte ser framemot är att det också bara är en vecka kvar tills min bästa vän Emmie lämnar Sverige i ett år. (tårar) Det känns riktigt jobbigt, men vi kommer hålla kontakten det vet jag. Hon är den bästa och i April kommer jag och hälsar på . . .


Please, don't leave me, I will miss you.

Men om ett tag kommer hon iallafall hit, det blir nästan sista gången bara hon och jag kommer ses. Fast jag ska allt sno henne från Kim några timmar dagen innan hon åker ; ) Vi får se vad vi ska hitta på idag, det blir nog en lugn dag iallafall. Senare ikväll blir det träning på friskis, sen kommer Elin och Jonatan hit och stannar tills på fredag. Ha en bra dag godingar, kärlek!

Friskis & Svettis

Ändrade planer, strax åker jag till friskis
istället & kör ett hårt tränings pass. Härligt!


Tisdag

Gick upp för ett tagsen, det var så skönt och ligga kvar i sängen idag . . . Men nu är jag iallafall uppe och ska börja fixa iordning här hemma innan jag ska iväg till Emmie, där även Sanna och Lovisa kommer vara. Sen blir det förhoppningsvis en promenad också, annars får jag gå ut och gå innan jag åker till henne. Sen vid 15.30 börjar jag jobba och jobbar då till stängning. Ha en jätte bra dag allihop!


Bild: Jag och Lovisa i somras 09

(Såhär brun blev jag inte ens i Thailand förra vintern, haha)

Kvällsfika

Hemma efter nästan en tre timmars mysig kvällsfika på "Coffee House By George" med Johanna, det blev mycket prat och skratt : ) Men nu tänkte jag tvätta av mig mitt smink och bara lägga mig i soffan och ta det lugnt och mysa med min underbara sambo. Fast om en stund blir det läggdags, för jag är rätt trött . . . Med tanke på att man varit vaken sen kl:06.00 idag. God natt allihop, kärlek!

Kvälls fika

Hemma efter nästan en tre timmars mysig kvälls fika på "Coffee House By George" med Johanna, det blev mycket prat och skratt : ) Men nu tänkte jag tvätta av mig mitt smink och bara lägga mig i soffan och ta det lugnt brevid min underbara sambo. Fast om en stund blir det läggdags, för jag är rätt trött . . . Med tanke på att man varit vaken sen kl:06.00 idag. God natt allihop, kärlek!

Naglar

Jobbat klart för dagen! Efter jobbet åkte jag ner till stan och mötte upp min kära mamma, hon ville shoppa lite och jag själv sparar från och med idag (vi får se hur jag lyckas med det) . . ;) Men nu är jag hemma och tänkte bara vila lite innan jag ska ner till stan igen och fixa mina naglar hos Camilla, har varit inne på silvriga tippar till nyår men vi får se vad det blir för kul denna gången. När jag är klar hos henne ska jag möta upp Johanna för en mysig kvälls fika, skriver mer senare!


Uppe med tuppen

God morgon, god morgon! Idag är jag uppe tidigt, har precis fått i mig en macka och en varm kopp med grönt te. jag ska strax med bussen, eftersom jag börjar jobba vid 07.00-14.30 . . . Trodde jag skulle vara trött när jag vaknade idag, men jag var ovanligt pigg. Så det känns som att kommer bli en bra dag! Senare ikväll blir det en trevlig fika med Johanna och sedan en promenad runt munksjön.

Ha en jätte bra dag allihop, kärlek!

Shopping

Köpte ett par jätte fina jeans shorts idag (perfeka till thailand nu), sen blev
det lite hårinpackning, ansikts masker, padds och sånt användbart . . .



Träna

Om ett tag ska jag möta upp min kärlek för ett hårt träningspass på friskis, idag blir det både kondition träning och styrka. Men först ska jag och jonna handla på ica maxi, vi har haft ett par riktigt trevliga timmar. Vi har ätit en god lunch på a6, shoppat och pratat massor : ) skriver mer senare ikväll!


Bild: min kära barndomsvän Jonna och jag

Sunday morning

God morgon allihop! Idag sov jag ut ordentligt, så gick upp för en stund sen. Men nu på förmiddagen ska jag städa och packa upp alla julklappar och min väska som är fylld med massa kläder . . . Sen framåt ett tiden ska jag träffa min underbara barndomsvän Jonna, vi har inte sett på ett tag nu. Men idag var vi båda lediga så, det passade perfekt. Kommer bli lika trevligt som vanligt, vi ska avsluta dagen med en lång promenad i kylan. Kärlek!



Om tio dagar är det jag som går på den
stranden i Thailand, jag längtar . . .

Home sweet home

Kom hem från jobbet för en stund sen, jag var verkligen helt slut på jobbet. Jag ville bara hem, först gick man på stan på förmiddagen i halmstad, sen åkte vi bil i 2h hem till Jönköping och var hemma precis tills jag började jobba vid 15.30. Men nu har jag fått varva ner lite och har precis packat upp våran jätte fina micro vi fick av mina föräldrar (visar bild imon, kameran dog) ... Fast tänkte lägga upp lite bilder från dagarna i Halmstad nu!





( jag har helt sjukt mycket bilder, så detta får räcka)

Jönköping

Idag åker vi hem till Jönköping igen, men först ska vi till stan och se om man kan fynda lite på mellandags rean . . . Troligtvis kommer jag tycka att det är för mycket folk och sen kommer det sluta med att jag inte orkar leta och vill åka hem, haha. Så runt 13.00 åker vi hem, eftersom jag börjar jobba vid 15.30 till 22.15 på torpa.

Jag har iallafall haft tre underbara dagar här i Halmstad med min pojkvän och hans familj.
(ikväll uppdaterar jag med en massa bilder)
Ha en jätte bra dag allihop, kärlek!






Sex and the city 2

Nu har trailern kommit ut, filmen kommer nog vara riktigt bra . . . Längtar!


Julafton

God jul allesammans! Vi gick upp kl:08.00 idag och började dagen med lite julklapps utdelning till Robins lilla syster, sen åt vi lite frukost och sedan var det dags att börja fixa iordning sig för vid 11.30 skulle vi vara hos hans farmor och äta. Sen framåt två tiden åkte vi till hans kusiner, vi har fikat, haft julklapps utdelning, ätit god mat och haft det jätte mysigt. Resten av kvällen kommer tillbringas här också. Det är så himla mysigt att fira jul här, de är så underbara allihop. Jag har fått massa fina saker som jag kommer visa när jag kommer hem . . . Men nu ska jag fortsätta mysa med allihop här, Kärlek!

Wonderful day

Haft en toppen dag och hinner tyvärr inte skriva mer än så,
för nu åker jag till halmstad och stannar där tills på lördag . . .




God jul allihop!

SNÖ

Dagen innan julafton är det alltid mycket att göra och det är så himla mysigt nu när det är jätte mycket snö ute. Idag har jag massor att fixa känns det som. Men nu vid 10.00 kommer min bästa vän Emmie hit, då hon ska få sin julklapp (hoppas hon blir glad). Sedan ska vi gå ut och gå, äta en god frukost och prata massor. Senare vid 14.00 ska vi möta upp Sanna för en fika, trevligt . . .  Innan det ska försöka hinna med och städa, diska, handla, beställa blomarrangeman, packa ner allt jag ska ha med mig till Halmstad. För ikväll åker jag och min kärlek hem till hans familj i Halmstad och stannar där tills på lördag. Det kommer bli så mysigt att fira jul med dem i år igen. Hoppas ni får en bra dag, kärlek!


Fick förresten en tidig julklapp igår
av min älskade bror,
500:- på kicks.

Julklappar

Kom precis hem från jobbet, det var otroligt mycket att göra idag. Så jag är helt slut! Men här hemma är det full fart också, håller fortfarande på och slå in julklappar (det tar ju sån tid när jag gör massa fina saker på paketerna). Sen håller jag och Robin på och fixar här hemma, måste ju ha julstädat lägenheten innan vi åker till Halmstad imorgon och är där tills på lördag. Hinner faktiskt inte skriva mer nu, det får bli bättre uppdatering imorgon. PUSS!


God morgon

Sitter här med en varm kopp med grönt te, så himla gott. Tänkte strax åka ner till friskis för och träna ett konditions pass på crosstrainern (eller gå ut och powerwalka istället) Efter det ska jag till banken och fixa lite där, sen köpa den sista julklappen, slå in julklappar, laga mat och sen väntas jobb mellan 14.00-21.30. Man hinner verkligen inte med någonting om man inte går upp i tid, men nu de senaste dagarna har det känts som jag kan sova hur länge som helst. Ha en jätte bra dag allihop, kärlek!

Ny vecka

Ny vecka igen och julafton närmar sig . . Helgen har gått otroligt fort och jag har haft en mycket bra helg. Men idag innan jag börjar jobba vid 14.00, ska jag åka till friskis och träna och sen ska jag slå in de sista julklapparna. Mer än såhär händer inte idag, återkommer senare. Kärlek!


Lovely day

Hemma efter en lång dag, har inte varit hemma sen i morse. Lunchade som sagt med Louise tidigare idag och det var jätte trevligt. Sen efter två timmars prat och skratt, åkte jag och Robin till min mormor och morfar där vi var i ett par timmar. Det är alltid lika mysigt att komma till dem, man blir glad av att veta att dem blir så glada av att man kommer dit och hälsar på. Men nu ikväll var vi och handlade lite på ica maxi och direkt efter vi handlat åkte vi till min faster och hennes kille och hälsade på och nu håller jag på och slår in julklappar. . . Super mysigt!



Sunday

God morgon, god morgon!

Gick upp för en stund sen och ska strax gå ut och powerwalka i kylan. Sen ska jag försöka hinna ner till stan och fixa lite ärrenden, innan jag ska träffa goingen Louise kl:13.00 för en lunch på Coffee house by George. Senare idag ska jag och Robin ha lite minijul hos min mormor och morfar, eftersom jag inte ska fira jul hemma i år. (jag ska fira med Robins familj och släkt) Men nu måste jag ta på mig ordentligt med kläder, om jag inte ska frysa ihjäl när jag är ute och powerwalkar. Ha en jätte bra söndag allihop, för det ska jag ha. Kärlek!

Julgran

Jag kom hem från jobbet för en stund sen, slutade vid 21.30. Resten av kvällen ska tillbringas med Robin, vi ska pynta granen och sen ska vi bara mysa, tända ljus och ta det lugnt. Det blir nog läggdags tidigt också, för imorgon ska jag försöka hinna med en hel del. Det blir en morgons promenad, handla de sista julklapparna, fika med Louise och senare på eftermiddagen ska jag och Robin till min mormor och morfar. Det blir nog en riktigt mysig dag imorgon, som jag ser framemot. . . Skriver mer imorgon, PUSS!


Bild: Förra julen 08.

Mys lördag

Haft en otroligt mysig dag tillsammans med min kärlek. Vi gick upp och åt en god frukost tillsammans, sen fixade vi oss för och åka till stan/A6 bland allt hets för och handla julklappar. Nu är nästan alla julklappar klara, vilket är riktigt skönt. Jag får nog handla det sista imorgon . . . För idag var det otroligt mycket folk överallt, man gick ju nästan på varandra. Men nu är det dags för jobb mellan 16.30-21.30, sen ikväll ska vi göra det lite julmysigt här hemma och pynta granen ; ) Kärlek!



Nyårsklänning

Hemma från jobbet nu . . . äntligen! Direkt efter jobbet åkte jag till Preem för och hämta ut min beställning från bubbleroom som hade kommit tidigare idag. Har ju som sagt beställt två nyårsklänningar, den andra kommer ifrån stylebystars. Fast "den lilla svarta" med snyggt mönster, inbyggd bh och hjärtformad ringning blev jag helt kär i. Så jag har faktiskt redan bestämt att jag ska ha denna klänningen nedanför, för den satt som ett smack. Åh, vad skönt att ha nyårsblåsan fixad!

Den kommer ifrån Blondinbellas kollektion
"Classifeid" finns att köpa på bubbleroom.se


NELLY.SE = FRI FRAKT





Nyfiken

Jag är väldigt nyfiken på er läsare, igår hade jag mycket mer än vad jag brukar ha. Så kan ni inte säga vilka ni är, hur länge ni läst min blogg och varför? Vore jätte roligt och veta vilka ni är och vad ni tycker. Sen tycker jag ni kan kommentera mer, det är alltid roligt att läsa era kommentarer : )

Ställ frågor till mig också om det är något ni vill veta. Pusskram!



Friday morning

Fredag igen och veckodagarna bara flyger iväg. Nu är det inte långt kvar tills vi åker till värmen, jag längtar otroligt mycket. Men idag vaknade jag av att jag hade en riktigt hemsk dröm. Det är verkligen hemskt när drömmarna känns så äkta, sen inbillar jag mig alltid att de är det också. Då blir det bara ännu värre . . . Nu ska jag göra mig lite frukost, sen ska jag städa lite här hemma och senare ska jag och Ajnur till friskis och träna. Efter det väntas jobb mellan 15.30–21.30. Kärlek!


Time to sleep

Jag är helt slut efter mitt och Ajnurs tränings pass. Hon körde skiten ur mig ; ) Jag kommer ha världens träningsvärk i benen och i magen imorgon, vill jag lova. Men nu sitter jag och kollar på dokumentären om Tiger Woods, det är helt sjukt vilket idiot man är som förstör något så fint. Ne nu blir det läggdags för min del.

God natt allihop!


Bild: Google.se


FLYTTA

I mars/april flyttar jag och min pojkvän igen och denna gången till en mer central lägenhet. Den är ca 12kvm större än den vi har nu och är mycket mer öppen (vilket jag gillar), det är högt i taket, den ligger på torpa och vi har förstahands kontrakt på lägenheten också. Ett stort plus!

Den är mycket bättre helt enkelt tycker vi och det är klart det finns nackdelar med den också. Men det är sånt man får räkna med när man bor i en hyres lägenhet, allt kan inte vara perfekt som i en bostadsrätt . . .

Jag är iallafall jätte glad, men om en stund ska jag och Ajnur träna
kondition/styrka på friskis. Ha en jätte bra kväll, skriver mer senare.




Rea

Fyndade det här på h&m's hemsida för någon vecka sen
och idag fick jag hem det. Älskar den ljusrosa halsduken,
de guldiga ringarna har jag i silvrigt också sen tidigare . . .


Minus grader

Jag har blivit jätte förkyld, fast det är inte så konstigt heller med tanke på att det är riktigt kallt ute. Idag när jag gick upp var det -8 grader ute. När man ser att det är så kallt, vill man inte ens gå ut. Men det måste jag göra förr eller senare idag ändå, för jag ska till friskis och träna om ett tag och framåt tre tiden ska jag träffa underbara Ajnur. Få se vad vi hittar på, det blir nog en massa prat och en mysig fika hemma hos henne. Ha en toppen dag allihop!


Bild: Jag och ajnur i somras på stranden

Try to sleep with a broken heart

Jag älskar verkligen lugna låtar och denna
låten är en av mina favoriter just nu ..


Nytt

Fyndade en jättefin väska för endast 149:-, ett riktigt kap. En svart pälsmössa
och ett par stora pärlöronhängen (som man alltid lyckas tappar bort)



ICE COLD

Jag är helt frusen i hela kroppen, har precis kommit hem från stan. Jag och Emmie lunchade på kaffebönan och åt deras "tortilla med kyckling" som jag aldrig tröttnar på. Den är hur god som helst, den rekommenderar jag starkt för er som inte testat den. Sen har vi gått på stan i det jätte kalla vädret, letat lite julklappar, shoppat till mig själv och köpt julkort (som jag skickat iväg nu). Har som sagt inte köpt en enda julklapp än, det börjar nämligen dra ihop sig. Men det hinner jag fixa nu i dagarna,  jag vet iallafall vad jag ska köpa till de flesta. Men nu tänkte jag avrunda här, för om ett tag ska jag träna på friskis och resten av kvällen blir lugn för min del. Kärlek!

God natt

Sitter nu hemma hos mig med Emmie, vi har kollat på "Bridget Jones dagbok" och bara pratat massor. Alltid lika roligt! Men det är inte lika roligt och tänka på att hon åker om 3 veckor exakt imorgon . . . Snart blir det läggdags iallafall för vi båda är rätt trötta, men imorgon ska vi möta upp Lovisa vid 12.30 för och äta lunch. Efter det blir det en runda på stan och leta julklappar och sen väntas träning på friskis. God natt allihop!


Du kommer alltid ha samma plats i hjärta, även fast du kommer befinna
dig på andra sidan jorden i ett helt år. Du är min allra bästa vän . .


SPRUTA

Hade helt glömt bort att det var idag jag och Robin skulle ta spruta inför våran Thailand resa. Så nu vid 16.15 ska vi ta sprutan för Hepati A, sen håller den i 20 år eftersom vi tog en förra året också innan vi åkte dit. Jag hatar verkligen sprutor, det är bland det värsta jag vet. Men det ska bli skönt och ha det gjort iallafall . .


TAXFREE SHOP

Idag trillade taxfree katalogen ner i
brevlådan och det är alltid lika kul och kolla i den.



Nu längtar jag bara ännu mer till Thailand, bara 22 dagar kvar . . .

Ledig.

Det är verkligen jätte mysigt att vakna upp när det snöar ute, nu hoppas jag bara snön kommer att ligga kvar till julafton. Så man kan få en vit jul för engångsskull. . Idag är jag ledig och jobbar inte förens på fredag igen och det känns både skönt och rätt segt. Eftersom jag vill jobba mycket nu i december, men det finns inget jag kan göra åt det;) Min dag kommer iallafall tillbringas med min underbara vän Emmie, jag ska färga hennes hår och sen får vi se vad vi hittar på. Senare ikväll ska jag till friskis och träna kondition. Ha en jätte bra dag, kärlek


 


NEW WEEK

Ny vecka igen och det ser ut att bli en väldigt bra vecka. Min dag började med tvätt tid kl:07.00, det var lite jag inte hann få med igår. Fast nu är det fixat! Väckte sedan min underbara pojkvän, vi åt en god frukost innan han skulle iväg till skolan, där han tillbringar hela dagarna nu inför tentan. Men innan jag börjar jobba vid 13.30-21.30, ska jag ut och springa runt munksjön. Skriver mer senare!


Bild: google.se


Typiskt

KUL ATT JAG RÅKADE TA BORT ALLA INLÄGG
FRÅN DEN 3 DECEMBER TILLS IDAG.


Arg jag blir.

Sunday morning

Sov ut ordentligt idag, det är så skönt att göra det på söndagar. För det är oftast den dagen man inte behöver göra någonting. Annars händer inte allt för mycket idag, jag ska städa, tvätta och laga mat. Senare ska jag iväg och träna på friskis.

Har beställt min nyårs klänning nu också, förhoppningsvis är den lika fin som på bild. Tänk att jag är ute i god tid för en gångs skull, det har jag nog aldrig varit tidigare. Men nu är det bara att vänta och hoppas att den kommer att sitta bra på mig. Kärlek!

Personlig almenacka

Kom hem för en stund sen från Emmie, vi pratade massor, kollade på film och gjorde fruktsallad. Men nu håller jag på och lagar mat till mig och min kära sambo, har lovat att stå för matlagningen ikväll och göra något avancerat. Vilket han inte tycker jag gör allt för ofta, men jag kan erkänna att jag faktiskt inte är jätte bra på att laga mat. Så vi får se hur min mat smakar sen när det är klart. Jag skulle behöva gå matlagnings kurs för och bli bättre... Jag och Emmie pratade om det för några månader sen, men har det blivit av? Nej! Haha.

Men idag fick jag hem min personliga almenacka
som jag har väntat på och jag är jätte nöjd!

Ha en jättebra kväll allihop, PUSS!



Ledig

Ledig idag, vilket är rätt skönt. Eftersom det blir jobb resten av veckan förutom på söndag. Nu på förmiddagen gick jag upp och åt en mysig frukost tillsammans med min sambo som sedan skulle åka iväg till skolan för tenta plugg. Och jag fick den stora äran att stor städa hela lägenheten, som jag nu är klar med. Älskar när det är städat och fint hemma, för det är så det ska vara. Men nu ska jag laga lite mat och sen ska jag åka hem till min bästa vän Emmie. Skriver mer senare. Kärlek!


Bild: Jag och Emmie, balen 20 maj.

Morgons träning

Idag gick jag upp tidigt, jag och Robin åkte vid 08.00 för och träna på friskis. Vilket var riktigt skönt! Så kom hem nu strax efter 10.00, men idag åkte jag verkligen dit mot min vilja. Jag var inte alls sugen på att träna, fast när jag väl kom dit blev man sugen och nu efteråt känns det jätte bra ;) Mer än såhär händer inte idag, för vid 14.00 börjar jag jobba och slutar vid 21.30. PUSS!


RSS 2.0