Underbar dag

Idag har jag spenderat hela dagen med Ajnur. Vi har haft det jätte roligt och trevligt, dagen började med en dag på stranden i 4 timmar. Sen åkte vi hem till henne en sväng, sedan åkte vi vidare för och handla mat, så nu ikväll har vi grillat på vätterstranden med hennes vänner och det var riktigt härligt.






Mors dag

God morgon sunshines!

Idag är det kanon väder ute, jag ska äta en sen frukost nu och
sen kommer Anjur stumpan och hämtar upp mig så ska vi åka till vätterstranden
och sola. Kommer bli en super härlig dag i solen och första gången
nere på vätterstranden för i år. Ne nu ska jag äta, ha en toppen dag allihop!

Ladies night


Det kommer bli en riktigt trevlig kväll med tjejerna,
Grillning och förfest hos Emmie och sedan utgång.

Ha en underbar lördag kväll allihop!

.

Jag har världens bästa vänner,
 världens bästa pojkvän & världens bästa familj.




Kan man bli lyckligare än vad jag är just nu? Allt är helt underbart, jag känner en sån härlig känsla idag, jag kan både skratta och gråta. Och jag tycker det är rätt läskigt att veta att vi tar studenten om 13 dagar, för tänk så tappar man kontakten med folk man  aldrig trodde man skulle tappa kontakten med. Men ni mina kära vänner (ni vet vilka ni är) er vill jag aldrig släppa taget om.
 Det är ju ni som gjort att jag klarat av dessa 3 år!



Sunshine morning

Underbara lördag, idag känns det som att det kommer bli en riktigt bra dag.
Vaknade upp av att mathilda ringer och väcker mig, sen åt jag och
älskligen en god frukost i solen på balkongen. Efter det blev det
en morgons powerwalk i det härliga vädret.

Min lördag består av:

- Morgons powerwalk
- Städa
- Lägga mig i parken & sola
- Åka till Emmie för och fixa inför kvällen
- Grillförfest hos henne och sedan utgång.

Ha en jätte bra dag, för det ska jag ha : )

Fredag

Äntligen helg och det ska bli helt underbart att vara ledig.

Idag var det skola som vanligt och jag har nu äntligen lämnat in allt som ska vara klart, så nu har jag ingenting kvar i skolan och det känns jätte konstigt. Betygen sätts på måndag och jag är väl rätt nöjd ändå ;) Men efter skolan åkte jag ner till stan med Emmie och Lovisa, vi kollade i butikerna bland all röra. Det är som sagt jönköpings marknad här i helgen, rix fm festivalen imorgon osv, så ni kan ju bara tänka er hur mycket folk det är överallt. Men med mig hem fick jag iallafall ett par tygskor, bikini och ett par trosor. Sen var det dags för jobb på once mellan 12.00-17.00 och nu ska jag gå ut och gå en lång promenad.
Ha en jätte bra kväll, för det ska jag ha.

Mer H&M


H&M har fått in fler nyheter nu och hur snygg var inte frans bikinin? Den är lite annorlunda, men fin och sandalerna var riktigt fina också. Tror att detta kommer försvinna lite fort som allt annat, så skynda er nu om ni vill ha något.

Torsdag

Ska strax hoppa in i duschen för och bege mig till skolan och hämta lite
papper och sånt, för jag ska göra klart lite arbeten tills imorgon.

Sen är det tyvärr jobb som väntar, har försökt byta bort den men
det gick inte. Jag var försent ute, det hade varit bra och slippa jobba
idag eftersom jag har jätte mycket som ska vara klart imorgon.

Men ha en underbar dag allihop, Puss&kram.

Pink dress

Hur underbar ser inte denna klänningen ut som blondinbella har på sig?
Jag har inte sätt hela än, men den ser ut att vara så otroligt fin. Hoppas
att den är lika fin i verkligheten. Denna ska jag kolla efter på stan imorgon : )


27 Maj

Det har varit jätte skönt med 8 dagars ledigt från skolan, vi har bara haft ren tur att det varit massa studiedagar och sen var det lång helg. Men idag var det skola igen och nu är det inte långt kvar. Jag håller på med de sista nu som ska vara klart. Nu gör jag t ex. klart aerobics passet jag ska ha imorgon, bra timing ;) Sen har jag några inlämningar kvar och efter de är det över.

Men efter skolan idag åkte jag ner till stan för och testa balklänningen, och så han hade gjort kändes inte alls bra. Jag håller nämligen på och ändrar bysten på balklänningen och ja jag vet inte hur det kommer sluta, jag får helt enkelt hoppas på det bästa. Framåt 19.00 ska jag gå till klippoteket för och prata balfrisyr tills på tisdag och jag har absolut ingen aning om hur jag vill ha det, men vi kommer nog på något bra. Sen ska jag ut och gå en lång runda och resten av kvällen kommer tillbringas framför tvn, grey's anatomy vid 21.00.
Ha en underbar dag sweetheart's!


GRATTIS

Har nu äntligen fixat klart allt är hemma och ska strax åka iväg till Huskvarna för och fira min underbara vän Elin som fyller 21 år imorgon och Pressfeldt som fyller 19 år idag. Grattis till er båda!

Jag är så otroligt glad att jag har lärt känna en sån fin människa som henne, vi har känt varandra i 2 år och vi har varit med om mycket. Tänk alla gånger vi skrattat och gråtit, våra galna utekvällar. Vilka minnen! Men nu ska hon flytta hem till Halmstad igen och lämna mig här i Jönköping. Jag kommer sakna henne jätte mycket. Elin, jag vet att du läser detta, men bara för att du bor där så betyder inte det att vi aldrig mer kommer ses, för det gör vi. Jag ska komma så ofta jag kan, jag älskar dig!






Min kära vän Elin & jag.

Senaste köp

Jag har varit dålig på och visa vad jag köpt de senaste tycker en del av er, så här kommer lite från vad jag köpt de senaste. Jag tog inte kort på allt, men jag har köpt concealer,  i.d smink, rosett spännen i både svart & grönt, underkläder och en student klänning från gina tricot och clinque's 3 stegs rengöring
som jag tycker verkar vara jätte bra.

Asos

Jag har fasnat för denna super fina bikinin från Asos.
Men jag kan inte bestämma mig vilken färg jag vill ha, hjälp mig?




Grönt te

 
Sitter här hemma och dricker grönt te och knarkar halstabletter och alvedon, det brukar hjälpa. Jag har gått och blivit sämre, jag är jätte förkyld och har ont i halsen. Vilket inte känns så bra, eftersom jag har mycket att göra denna veckan som t ex. massa plugg. Just nu känner jag att jag inte orkar göra någonting, för jag känner mig helt slut i kroppen. Men jag ska iallafall träffa min bästa vän Emmie idag och hon får mig alltid på bra humör, jag är glad att jag har en vän som henne. Vi ska träffas nere på stan framåt eftermiddagen och tröst shoppa lite kanske? Sen ska vi kolla på bäckdahl bal som börjar runt 16.00 och ikväll ska jag till Elinbaby. Ha en underbar dag allihop!

Lovely

Skor är kärlek
Hittade dessa underbara skor på hannas blogg
och jag föll pladask, jag älskar high heels!



Morgons powerwalk

God morgon allihop!

Ny vecka och sista plugg veckan i skolan. Hur underbart känns inte det då?

Men nu kom jag hem för en stund sen från en härlig morgons powerwalk i 1,5 h. Jag passade på och njuta ordentligt av det underbara vädret och det ska jag göra hela eftermiddagen också innan jag ska iväg och jobba. Fast måste förbi stan en snabbis också och köpa i.d smink och sen lämna in min andra balklänning som måste fixas till innan den andra balen är den 2 juni, hoppas att han hinner det. Ne nu är det dags för frukost på min balkong, ha en jätte bra dag!

Sunday

Igår natt bär jag kom hem bestämde jag mig för, att sova ut ordentligt idag och det behövdes verkligen.

Min söndag består av:

- Städa
- Plugg, plugg & plugg
- Powerwalk 1,5 h
- mys med mitt hjärta
framför tvn ikväll.








Piren

Är hemma efter en mycket trevlig kväll med Lovisa,
Hanna och Mathilda. Vi har suttit och pratat och haft det
riktigt bra på pirens uteservering (saltkråkan).

Men nu är det läggdags för mig, för jag känner mig
inte rikigt på topp. Jag har gått och blivit jätte förkyld och
lite hängig, kanske håller jag på och bli sjuk :/
Skriver mer imorgon, Puss&kram

Lördag

Hej allihop! Har nu fixat iordning mig och ska strax få i mig en god frukost så jag orkar med dagen. För idag blir det jobb mellan 10.30-15.30, sen ska jag träffa Lovisa och gå ut och gå en lång runda. Men gårdagen spenderades med Robin, Sanna och Jocke. Vi bjöd hem dom på middag, så vi hade fixat god mat, dryck, sallad och snacks. Det var en riktigt trevlig kväll här hemma. Vuxen poäng till oss ;)







God morgon

God morgon allihop!

Har varit vaken ett tag nu, hållt på och tvätta hela morgonen. Men nu har jag iallafall fixat iordning mig eftersom jag ska strax åka och jobba på once idag mellan 11.30-15.00. Ska bli himla trevligt! Efter jobbet blir det hård träning och sen ikväll ska jag och Robin kanske umgås med Jocke och Sanna. Vilket jag hoppas jag, men hoppas att ni får en bra dag. Puss&kram!

Balen 2009

Det är inte varje dag man blir behandlad som en prinsessa,
men det blev jag igår och balen 2009 blev helt fantastiskt bra. 
Och vi fick tillslut helt underbart väder, så paraplyet blev kvar hemma.
Allt var riktigt lyckat, tänkte också bjuda på lite bilder från gårdagen.

Om ni vill se mer bilder, så får ni gå in på min facebook



 


NERVÖS

Det var länge sen jag var såhär nervös och jag har noll koll. Jag vet inte alls hur jag ska ha håret, min klänning måste sys & fixas så att den blir helt klar tills imorgon och det ska jag fixa själv. Kan ju hoppas jag lyckas bra! Sen imorgon ska det regna, vilket känns riktigt surt. Åh va fint med paraply. Haha! Imorgon är den dagen man har väntat på ska komma i alla dessa tre år och nu är det äntligen våran tur och gå på bal.

Idag har det verkligen varit fullt upp och jag kommer inte hinna skriver mer nu heller, eftersom snart kommer Emmie hit och vi ska snart iväg igen för och fixa  Och ifall ni vill kolla imorgon, så är jag där vid ca 16.10. Kommer du?
Ha det underbart så hörs vi på torsdag, Puss&kram.



Söndag

Gårdagen spenderades med Robin och kvällen bestod av ben&jerry glass
och Eurovision song contest. Norge vann som alla redan vet, men det var
helt klart den bästa låten också. För alla andra var tråkiga och lyssna på!

Men nu ska jag strax bege mig in till staden för och möta upp Jonna, för
en lång promenad. Det ska bli himla kul och träffa henne, har inte sätt
henne på ett tag nu. Men efter vår promenad ska jag till sense och gymma : )



Gym

Är nu hemma från en trevlig fika med Mathilda på coffee house by george. Nu ska jag bara få i mig lite energi innan jag går till sense och kör styrka. Men ikväll blir det mys med Robin, vilket kommer bli väldigt skönt, för jag är så himla trött & ska upp tidigt imorgon och jobba.

Jag skulle som sagt slingat håret idag egenligen, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Eftersom idag bestämde jag mig istället för och gå till en frisör och slinga håret, så jag får samma färg i mitt hår som på löshåret som jag ska ha på balen. Så på måndag kl:14.00 ska jag slinga mitt hår hos frisören för första gången, jag har alltid i alla år slingat mitt hår hemma. Men nu blev det ändrig, ne nu måste jag äta och sen bege mig till sense. Skriver mer imorgon!

White dress

Söt klänning från Gina tricot för 299:-
En jätte fin studentklänning för er som inte har någon än?


Fredag

God morfgon allihop!Nu är det helg igen och det är helt otroligt vad tiden går.
Men idag vaknade jag upp med en fruktansvärd smärta i magen, så jag
stannade faktiskt hemma idag från våran enda lektion som vi hade idag.

Men det ska absolut inte hindra
mig från vad som ska göras idag:

- Gå en lång promenad med Emmie
- Klippoteket (testa balfrisyr)
- Sola & umgås med Mathilda
- Åka och gymma på sense
- Myskväll med min älskling.

Ha en jätte trevlig dag,
Puss&kram Alexandra

The hills

Kollade nyss klart på The hills och jag önskade att det fanns ett till,
men det gör det inte. Så istället ska jag nu ställa mig och laga mat,
 för vid 15.30-22.15 är det jobb för min del. Men ha en trevlig kväll!


Grillning

Är äntligen hemma efter en lång dag i skolan, slutade egentligen vid 14.00 idag. Men vi var som vanligt tvungna och hålla på med balen, gå på möte med gymnasiechefen och fixa med betalningen. Fast sen när jag och Emmie skulle gå ner och betala på banken, så stängde dom självklart vid 15.30, därför blev jag tvungen och åka ner själv till banken i stan och fixa allt där. Så nu är allt klart!

Men nu sitter jag på balkongen och ska varva ner lite innan jag ska åka iväg igen, för ikväll blir det grillning med klassen. Våran lärare har nämligen bjudit hem oss på grillning, så det kommer nog bli trevligt. Det är kul att man hittar på något nu allihop, eftersom snart splittras vi. Hoppas att ni får en bra kväll!


12 April



2 år och 1 månad idag med min kärlek,
du är mitt allt, jag älskar dig Robin Johansson.


En månad kvar



DET ÄR BARA EN MÅNAD KVAR NU!

Nyss var det 100 dagar kvar och nu är det bara 4 veckor kvar. Jag kan knappt förstå att det är vi som står där i år och ska ta studenten. Men nästa vecka den 20 maj är det student bal och det kommer bli jätte roligt. Idag har jag umgåts med Emmie och vi har varit och bestämt lite hur hennes och min sminkningen ska vara, fixat löshår & sånt. Så nu börjar allt ordna upp sig! Åh, vad jag längtar både till balen och studenten. Ne nu måste jag plugga och sen blir det desperate housewives vid 21.00. Hoppas att ni haft en bra dag, Puss&kram. 

Nytt i garderoben

Hej allihop, är nu hemma efter en lång dag. Det började med att jag gick upp vid 07.00 och sen iväg till skolan och köra bodypump kl:08.00, vilket var väldigt skönt. Sen var det praktik mellan 11-18.00 och efter det unnade jag mig en tripp till solariumet som aldrig blev av i helgen. Ne nu måste jag plugga,

Idag på praktiken kunde jag självklart inte motstå denna underbara kjolen
och detta jätte fina linnet från once. Så det fick följa med mig hem : )



Ha en fortsatt trevlig kväll,
för det ska jag : ) Puss&kram


Sunday morning

God morgon allihop!

Vaknade av att min älskling står och gör en super god frukost till oss båda. Det blir en liten senare frukost idag, eftersom vi båda kom hem väldigt sent igår. Jag var som sagt ute en sväng med tjejerna igår och kvällen blev väldigt lugn och vi hade allmänt trevligt och roligt. Men nu ska jag och robinälskling strax gå ut och gå en lång promenad, sen ska vi lägga oss i ett solarium och bli bruna. Hoppas att ni får en jätte bra dag, Puss&kram.

Ändrade planer

Mina planer för ikväll blev ändrade, från en lugn myskväll blir det en ute kväll med Frida, Hillevi och Johanna istället. Man måste ju tagga inför studenten, eller hur? Tror det kommer bli en lika bra kväll som gårdagen. Men man ska aldrig hoppas på för mycket. Snart kommer min kärlek hem, så ska passa på och laga lite mat innan. Sen måste jag fixa iordning mig, Ha en jätte bra kväll, Puss&kram.

Skonamig.se

Ny skobutik på nätet har öppnat.



Girls night

Det blev en riktigt lyckad kväll igår, kvällen började hemma
hos mig och där blev det bubbel, snacks, spel och skratt.

Bjuder på några bilder från gårdagen:


            Jag och min underbara vän Lovisa


               Madde, Lovisa, jag och Emmie

                            Lovisa och Madde

Friday morning

God morgon allihop!

Denna veckan har gått jätte fort och det är redan helg igen. Det känns riktigt skönt och vara lite ledig från jobbet, men istället kommer man får plugga som en galning i helgen. För nästa vecka kommer inte att bli rolig i skolan, 4 prov + muntliga nationella i svenska och detta sker alltså bara på två dagar. Men nu är jag hemma hos min kära mamma lite innan jag ska kila iväg till skolan, jag var nämligen tvungen och låna skrivaren för och skriva ut mitt apu-arbete. Strax ska jag vidare till skolan för och ha skriftliga nationella mellan 12.00-16.00, sen ska jag hem till Mathilda och ikväll blir det utgång med tjejerna.
Ha en fortsatt bra dag, Puss&kram.

Lovely dress

Satt och kollade runt bland bloggar och fann
denna underbara skapelsen på karolins blogg. 

Vero moda för 399:-

Gossip girl

Vaknade upp i god tid idag och slapp stressa till samhällskunskapen, sen efter det hade jag 3 timmars rast. Då fixade jag, Sanna och Lovisa med balen som vanligt nu för tiden. Men nu är jag hemma efter min sista lektion och ska sätta mig och plugga. Sen blir det träning och efter blir det  troligtvis så att jag följer med Sanna och kolla på per brahe's dans uppvisning. Men nu ska jag kolla på gossip girl avsnitt 21, innan jag börjar plugga, Puss&kram.


Onsdag

Min dag började med en lektion vid 13.00 och efter det höll vi på med balen en stund. Men efter skolan åkte jag och Lovisa ner till stan och kollade lite, fixade med inbjudnings korten till balen, så nu är det postade & klara. Fast nu är jag hemma och ska plugga lite religion och affärsutveckling. Senare vid ca 19.00 ska jag iväg och träna på sense och vid 21.00 blir det grey's anatomy, hoppas att ni haft en bra dag!





Eye shadow



Igår köpte jag jätte fina ögonskuggor från Isadoras sommar kollektion "Bloomig Spring collektion 2009". Kollektionen består av mjuka färger där man lägger ögonen i fokus och det är en "palett" med färgerna korall, rosa, lila, pistage och mjukt brun. Jag tycker den är lätt att arbeta med och ger ett bra resultat som håller i stort sätt hela dagen.

God morgon

God morgon allihop!

Vaknade rätt tidigt idag, kan bero på att min älskling går upp tidigare än mig. Men vi åt en mysig frukost tillsammans, sen var han tvungen och gå till skolan och nu ska jag iväg på 1,5 h timmers tränings pass på sense. Ha det bra så länge!



Ny vecka

Hej allihop, helgen är över och det är en ny vecka.
Idag började jag dagen med ett aerobics pass kl:08.00, sen har jag varit på praktik mellan 11.00-18.00 på once. Om ni inte visste så kommer jag tillbringa nästan hela sommaren där också, så det kommer bli riktigt kul och somma jobba där. Jag har ju jobbat lite extra där i över ett halv året nu, men nu blir det heltid i sommar. Så min sommar kommer bli bra!

Men nu är jag iallafall hemma efter 50 minuters powerwalk
och ska ställa mig och göra min goda pasta sallad.
Resten av kvällen blir det bara en massa plugg.
Hoppas att ni haft en bra dag!

God natt

Är nu hemma efter en trevlig liten kväll med tjejerna. Lovisa, Sanna och Mathilda plockade upp mig här hemma hos mig vid 19.00 och sen gick vi vidare till piren för och sitta och umgås lite, men vi tyckte det var alldeles för kallt och bestämde oss sedan för att gå till coffeehouse by george och ta en fika istället. Ne nu är det läggdags, ska upp vid 06.00 imorgon. God natt allihop!



Piren

Idag har man som sagt jobbat hela dagen mellan 07.00-16.00 och jag har missat en hel dag i det underbara vädret. Jag hade kunnat sitta och njuta i solen hela dagen och bli brun. Men istället har man jobbat!

Ne nu måste jag röja upp lite här hemma, sen ska jag fixa i ordning mig för och sedan bege mig till Piren för och möta upp Lovisa & Mathilda. Så där ska ska vi sitta och ta det lugnt, dricka något gott & bara ha det allmänt mysigt. För imorgon är det jobb igen samma tid!


Myskväll

Kvällen består av mys med hjärtat, vi håller på och lagar mat nu tillsammans och sen ska vi lägga oss i soffan och mysa och kolla på någon bra film. Sen är det läggdags för min del, för jag ska upp tidigt och jobba imorgon mellan 07.00-16.00. Jag kommer vara helt slut, men nu måste vi fortsätta med maten.

Ha en fortsatt trevlig kväll allihop!


Bild: Thailand 4/1-09, jag vill tillbaka nu.

Nytt i min garderoben

Gårdagens köp: En jätte fin bikini, en cerise rosa fodralklänning, disktrasa, hjärtformat decilitermått, nit sandaler, vita ros öronhängen & två toppar.


Shopaholic

Hej allihop! Det blev en riktigt trevlig tripp till Göteborg igår med tjejerna. Vi shoppade massor, åt gott och njöt av det underbara vädret. Men på kvällen var det studentfest som stod på schemat och jag tror jag hade för höga förväntningar av den kvällen. Men så är det ibland, varje kväll kan inte bli lyckad.

Tänkte lägga upp bilder på gårdagens köp lite senare när jag har tid.
Hoppas ni  får en jätte bra dag!

RSS 2.0