FEBER IGEN?

Igår när jag tog tempen visade det sig att jag hade lite feber igen, men jag bet ihop och begav mig till jobbet ändå. Idag var det mycket och göra på jobbet, eftersom vi bytte kassasystem. Jag jobbade 9h utan rast eller lunch, då kan ni tänka er hur jag kände mig när jag slutade. Jag var jätte yr och hade ingen kraft alls! När jag kom hem kollade jag tempen igen och självklart har febern stigit, så typiskt. Kan inte min kropp bli frisk snart? Fast jag tänker pallra mig till jobbet imorgon ändå, för jag behöver mina jobbtider. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig, för som jag skrev tidigare så ringer klockan vid 05.00 imorgon. Hörs imorgon godingar och då är det helg igen!


Kenza & Tyra show

Godkväll allihop! Kvällen har bestått av Idol och Kenza & Tyra show, fast jag gav upp efter att kollat på deras show ett tag eftersom sidan var överbelastad och hängde sig hela tiden. Jag får kolla på det en annan dag, men jag tycker faktiskt att showen verkar vara jättebra. Vad tycker ni?



KLICK!




H&M BY NIGHT


Idag trillade det in en hel del snygga blåsor på h&m's hemsida, jag föll direkt för den längst upp till höger. Jag såg den nere på stan i tisdags, fast då fanns det inte i min storlek. Så imorse när jag satt på bussen påväg till jobbet kunde jag inte motstå och klicka hem den!

Jag skulle slutat jobba vid 12.00 idag, me...

img_0539 (MMS)

Jag skulle slutat jobba vid 12.00 idag, men fick jobba över 3h så slutade för en liten stund sen. Jag fick även en extra tid så imorgon blir det jobb vid 06.00 igen. Jag är slut och matt i hela kroppen eftersom jag inte ätit och sovit bra, usch. Hörs snart igen och då ska jag visa er vad jag klickade hem imorse från h&m's nyheter. Love from me!


05.00

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Det är sjukt va mörkt och kallt det har blivit på morgonen nu, man känner verkligen att vi går mot mörkare tider. Återkommer efter jobbet, ciao!

OVER AND OUT

Strax väntar sängen eftersom imorgon ringer klockan vid 05.00
och sen är det dags för jobb. Hoppas jag är pigg och redo då ..

GODNATT KÄRA LÄSARE!


Bild tagen i slutet av sommaren

OUR BEDROOM


Ovanför sängen ska det stå texten "Always kiss me goodnight"
(visar bild igen när det är klart,  antagligen efter helgen)






POWERWALK

Nu ska jag byta om till träningskläder och bege mig ut
i det kalla höstvädret och svettas. Hörs efter det goingar!


Jag har precis lunchat med Sanna, Joakim o...

img_0524 (MMS)

Jag har precis lunchat med Sanna, Joakim och min fina pojkvän på en italienare och en grek.  Vilket var super gott och  mysigt, så nu är jag nere på stan med min mamma. Hörs sen, ciao!


Onsdag

Godmorgon, godmorgon! Inatt sov jag dåligt igen, förstår inte vad det är med min kropp. Någon konstigt är det och jag kanske borde kolla upp det, så det inte är något allvarligt. Nu på morgonen har jag plockat lite här hemma och strax ska jag hoppa in i duschen för vid 12.00 ska jag möta upp goingen Sanna P för en lunch, våra pojkvänner kommer även göra oss sällskap. Det kommer bli en riktigt mysig start på dagen, återkommer senare!


Bild: Joakim och Sanna och jag och min pojkvän

The picture you waiting for...


Jag fick en kommentar för någon dag sen om att jag skulle visa när jag har på mig mina nya leopard wedges. Här kommer det en bild och jag hoppas det hjälper dig att bestämma dig. (De är ännu finare i verkligheten)


Light in my window

Jag kom precis hem från ett par timmars jobb, det gick väldigt fort idag eftersom jag hade massa att göra. Nu tänkte jag ta mig lite fil så jag får något i magen nu när jag har jobbat, resten av kvällen ska jag tillbringa framför tvn med tända ljus. Vem vet, jag kanske även somnar, för jag är riktigt trött . . . .


Light in my window


Sitter på Kahls kaffe och dricker chailatt...

img_0520 (MMS)

Sitter på Kahls kaffe och dricker chailatte med käraste Sanna, strax blir det jobb. Efter jobbet ska jag visa mina två köp, hålll utkik. CIAO!


SANNA

Om en stund kommer min underbara vän Sanna hit, vi ska nog laga lite mat, gå en sväng på stan kanske och sen blir det träning innan jobbet, fast jag ska ta det lugnt idag med tanke på min smärta inatt. Det kommer bli en jättebra eftermiddag innan jag börjar mellan 16.30-21.30. Hörs senare kära läsare!

Härlig bild på Sanna


Godmorgon bloggen! Inatt var den värsta na...

img_0517 (MMS)

Godmorgon bloggen! Inatt var den värsta natten på länge, vi var så nära att åka in till akuten för jag hade så fruktansvärt ont i sidan av magen. Minsta lilla rörelse gjorde ont, men jag bestämde mig för och hålla ut tills idag och se om det släppt. Vilket det har gjort, men jag är fortfarande stenhård på vänstra sidan av magen. Skumt! Nu ska jag fixa ett ärende, ha en bra dag allihop!


Måndagsmys

Jag och min kärlek kom precis hem från underbara Johanna, det blev lite matlagning efter våran mörka och kalla kvällspromenad. Vi lagade tacos, tända massa ljus och hade det super mysigt som alltid. Den enda som saknades var Johannas pojkvän Jesper, men snart är han hemma igen och då blir det parmiddag och fest för hela slanten.

Nu måste jag gå och lägga mig, för imorgon ska jag upp tidigt och fixa ett ärende och sen kommer min fina vän Sanna till mig. Hoppas ni haft en jättebra dag!


MILITÄRGRÖNT



"Kostym"byxor - H&M // Linne och Halsband - Ginatricot // Smycken - h&m och myrorna. // Väska - Mulberry // + skinnjacka och halsduk.

BOOTS



Jag har varit på jakt efter ett par bruna boots ett tag och idag slog jag till på bootsen från skopunkten, jag tycker färgen är väldigt fin och dessa lär användas flitigt i höst. (Färgen gör sig aldrig rättvis på bild)

Diamant

Jag köpte dessa fina diamantljusmanschetter idag inne på Iems för endast 29:-/styck. Om man vill få en lite lyxigare känsla i hemmet, så är diamantljusmanschetter perfekta.

Vad tycker ni om ljusmanschetter?


A6

Jag kom precis hem från A6 med pärlan Johanna, vi lunchade där uppe och sen kollade vi igenom alla butiker. Jag fick med mig två saker hem som jag tänkt visa er om en stund, så klicka in här snart igen om ni är nyfikna.

Snart ska jag byta om till träningskläder och bege mig ut i det kalla höst vädret med pärlan, vi ska ta en powerwalk runt sjön och sen ska vi laga mat hemma hos henne. Min kära Robin kommer även vara där, för han ska hjälpa henne och sätta upp lite inredning. Det kommer bli ännu en mysig kväll tillsammans ...


Nu ska jag gå bort till pärlan Johanna för...

img_0514 (MMS)

Nu ska jag gå bort till pärlan Johanna för och umgås med henne i några timmar, vilket kommmer bli mysigt. Jag  ska tvinga henne till A6 hade jag tänkt mig, senare ikväll blir det träning och sen får jag besök av fina Lovisa och hennes pojkvän. Hörs senare goingar!


I LOVE SHOES



NEW WEEK

Måndag igen och det är dagen då de flesta börjar med ett nytt liv. Många säger "idag ska jag börja äta nyttigt igen" och det är precis det jag ska göra. Nu ska jag vara nyttig framöver och köra hårt med träningen, det ska bli riktigt skönt och komma igång efter att jag varit sjuk. Febern har äntligen släppt helt, nu är det bara hostan som ska försvinna helt och sen är jag igång igen.


Helgen är över


Bild: Vi två förra helgen

Kvällen har varit super mysig, det blev mycket flams och skratt här hemma hos mig med pärlan Johanna. Vi har kollat på tv hela kvällen, först blev det Ensam Mamma Söker, sen film och nu avslutade vi med Kungarna av Tylösand (vilket program asså, va pinsamt). Nu väntar sängen, hoppas ni haft en jättebra helg. Godnatt kära läsare!

Färg i höst mörkret

Det är många som undviker starka färger på hösten, men man ska inte vara rädd att bära färg. Jag inskaffade mig denna mysiga oversize tröjan för några dagar sen och den kommer att vara så fin i höst. Speciellt till ett par skinnbyxor och ett par boots, grymt snyggt.

(färgen gör sig inte rättvis på bild, den är mer ceriserosa röd, än knallröd)


LEOPARD WEDGES

Hösten "it" sko är leopard, jag älskar mina nya kilklackar. Vad tycker ni?
Dessa skor kan göra en svart outfit mycket roligare ...


Skorna hittar ni på Nelly.se (Nelly shoes), de blir dina för 349:-.

Söndagmys

Nu lämnade precis tösabiten Emmie mig, vi har haft det jätte mysigt. Dagen bestod av matlagning, film (the last run), morötter & gurka och dipp och sen självklart en massa prat och planering.

Resten av kvällen kommer tillbringas med pärlan Johanna, vi ska bara ha det riktigt mysigt en söndagkväll som denna. Det är perfekt och bo så nära varandra. Hörs senare & då tänkte visa er min nya oversize tröja!






Här får ni en sneakpeak på mitt senaste kö...

img_0510 (MMS)

Här får ni en sneakpeak på mitt senaste köp, vad tror ni det kan vara? ; )


26 September

Hej sweethearts! Gårdagen bestod av sömn nästan hela dagen, jag mådde inte alls bra. Idag känner jag mig rätt utvilad med tanke på all sömn igår, jag tror även febern har lagt sig lite. Vilket är väldigt skönt!

Senare vid lunch kommer tösabiten Emmie till mig, vi ska laga någon god mat, kanske se någon film och bara ta det lugnt. Precis så en söndag! Nu tänkte jag plocka i ordning här hemma och sen hoppa in i duschen, återkommer senare.

Love from me



Bild: Juni 2010 (midsommar)

Nu har jag laddat upp med godis och ska my...

img_0509 (MMS)

Nu har jag laddat upp med godis och ska mysa i soffan framför tvn resten av kvällen och tycka synd om mig själv som är sjuk en lördag. Hörs imorgon igen och då ska jag visa er min nya tröja. Håll utkik ; )


Jeffrey Campbell



Jag vill att de här riktigt snygga Jeffrey Campbell skorna ska ta plats i min skosamling.

Paraply

Jag klickade precis hem detta underbara volang paraplyet.



Godmorgon fina läsare! Inatt fick jag 8h s...

img_0506 (MMS)

Godmorgon fina läsare! Inatt fick jag 8h skönhetssömn, vilket behövdes eftersom jag sovit dåligt de senaste. Jag började morgonen med en mysig frukost tillsammans med R och nu har jag precis tagit bort min ansiktsmask (se bild) och känner mig len och fräsch i ansiktet. Fast än är jag inte frisk tyvärr, så jag tänkte strax lägga mig i ett varmt bad och bara vara. Hörs senare!


Fredagsmys



Jag och min kärlek har precis kollat på Idol, nu ska vi slå
på en film och bara njuta av en fredagskväll tillsammans.
Hoppas ni får en mysig kväll mina kära läsare!


I MITT PAKET HITTAR NI...


"Kostym"byxor, 129 :- (rea)


Leopard body, 99:-

Bustier, 179:-

H&M PAKET TILL MIG

Tur att något kan göra en lite gladare när man ligger hemma och är sjuk, jag har precis varit och hämtat ut mitt h&m paket. Vad som finns i visar jag er lite senare, håll utkik ni som är nyfikna!

p.s jag la upp två bilder till på våran kök (se två inlägg ner)


ELSAS VÄRLD



Håll ögonen öppna i mitten av oktober, för då kommer
fortsättningen på Sofi Fahrmans bok Elsas mode ut.

Tandläkarn

Godmorgon bloggen! Hoppas ni alla har sovit gott, själv har jag inte sovit bra inatt heller. Ännu tråkigare när man MÅSTE gå till tandläkarn när man är sjuk, men det är bättre och få det gjort. Annars hade de inte haft en tid på jätte länge. Efteråt ska jag mysa ner i soffan och tycka synd om mig själv som är sjuk nu när helgen börjar. Återkommer senare med positiv energi, Love from me.

OUR KITCHEN

Ni är många som frågat om bilder på våran lägenhet och jag tänkte jag skulle
dela med mig av det nu. Så här får ni en liten titt på vårat fina kök.
Vad tycker ni? De ska upp en list på högra sidan av bordet också . . .









SJUKIS


Då har man gått och fått feber och blivit sjuk, vilket känns riktigt jobbigt eftersom jag behöver mina jobbtider. Vill inte missa mer timmar denna månaden. Men man kan inte hjälpa när man blir sjuk, jag har anat att det skulle slå till någon gång eftersom jag inte känt mig helt hundra sen jag kom hem från Cypern. Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och försöka sova, för jag känner mig matt i hela kroppen. Hörs imorgon igen kära läsare!


Jag befinner mig just nu på jobbet och jag...

img_0505 (MMS)

Jag befinner mig just nu på jobbet och jag känner mig inte alls pigg. Jag vill inte bli sjuk, men nu ska jag fortsätta här. Hörs senare bloggen!


Dagens outfit



GOSSIP GIRL

Nu ska jag kolla på de två nya avsnitten av Gossip girl,
ni har väl inte missat att Gossip girl säsong 4 finns att kolla på?


Bild:Google.se

TYPISKT

Godmorgon kära läsare! Idag vaknade jag av att jag inte alls känner mig pigg, vet inte vad det är med min kropp. Jag har inte blivit helt frisk sen jag kom hem från Cypern. Men det blir inte bättre av att jag tränar när jag inte känner mig pigg. Nu ska jag göra mig en varm kopp med grönt te och lägga mig i soffan, hörs senare!


Bild: från i slutet av sommaren


NEW UNDERWEAR FROM H&M


Lovely day

Jag kom precis hem från pärlan Johanna, vi har haft en super mysig dag som ni redan läst om i tidigare mobil inlägg från dagen. Vi tog som sagt cykeln idag till myrorna och jag fick med mig två par ringar därifrån som jag tycker var fina. 30 kr för två par ringar är ett bra fynd, synd att man inte hittade något mer dock. Fast det är så med second hand butiker, ibland finns det massor och vissa gånger hittar man ingenting. Vet ni någon mer bra second hand butik här i Jkpg?



Nu har jag, Johanna och Ida bakat dumlekak...

img_0503 (MMS)

Nu har jag, Johanna och Ida bakat dumlekaka och dom ser ut att vara riktigt goda eller vad säger ni? ; )


En liten titt på dagens outfit. Just nu är...

img_0498 (MMS)

En liten titt på dagens outfit. Just nu är jag och Johanna på myrorna, vi var duktiga och tog cykeln hit. Nu återstår det och se om man får med sig något hem härifrån. Håll utkik!


INSPIRATION

Nu vet jag precis hur jag ska matcha mina nya byxor som inte kommit till användning än. Detta var riktigt snyggt och jag ska absolut köra på något liknande, inspiration på högnivå.



Home from work

Äntligen hemma från jobbet, jag har varit och handlat lite sallad och såna nödvändiga saker precis. Nu tänkte jag lägga mig och vila en stund, för jag är jätte trött och skulle behöva en liten powernap. Det är tur att jag inte börjar 05.00 varje dag, med tanke på hur trött jag blir efteråt ; )

Senare idag ska jag träna och träffa pärlan Johanna, återstår och se vad vi hittar på. Något mysigt blir det iallafall! Återkommer senare efter min powernap,

Love from me.

Idag längtar jag till värmen, turkost vatten och en vit strand.


05.00

Godmorgon bloggen! Idag är jag uppe tidigare än tuppen ; ) Jag var inte alls pigg när klockan ringde idag, för jag har sovit jätte dåligt inatt och sen är jag förkyld och hostig fortfarande. Men jag är glad för det, behöver nog bara lite sömn så jag känner mig bättre. Hörs efter jobbet och då ska jag visa er dagens outfit. CIAO!

BEDTIME

Nu är det dags för mig och sova, för imorgon ringer klockan vid 05.00.

Jag tänkte om vi skulle köra en frågestund igen? eller om ni berättar om er själva? Med tanke på att ni mina kära läsare har ökat rejält de senaste, Vad säger ni om det? Ni nya läsare kanske har frågor och jag är självklart nyfikna på vilka ni alla är. Ni har även blivit bättre på och kommentera, vilket är jättekul. Forsätt så och jag hoppas ni stannar!


Korsöronhänge



Jag har verkligen fasnat för korsöronhängen, jag tycker det är riktigt snyggt.
Snart är de mina och jag lär använda dom flitigt. Dessa kommer ifrån Jenniferharrysson.com

Vad tycker ni om korsöronhängen?

Ni har väl inte missat att nya Sofis mode ...

img_0494 (MMS)

Ni har väl inte missat att nya Sofis mode kom ut idag, det är det bästa med att jobba på tisdagar eftersom då kommer det massa nya tidningar till vår butik. Hörs senare kära läsare!


Wildflower by Kenza

Jag har länge velat veta när Kenzas höstkollektion kommer ut och nu skrev hon på sin blogg att den kommer ut i mitten av november. Jag älskar bootsen med kilklack som ni ser nedanför på Kenza, skon kommer finnas i den beiga färgen nedanför (kolla bilden) och även i svart. Vad tycker ni om bootsen?


Dust & Diamonds



Just nu kör jag på ett chokladbrunt nagelack från h&m, nagelacket heter dust & diamonds. Jag tycker den färgen passar väldigt bra nu till hösten. . .

Dagens outfit. Långklänning - h&m, kort to...

img_0490 (MMS)

Dagens outfit. Långklänning - h&m, kort topp - bikbok, halsband - h&m, ringar - lindex och Cypern, skor -converse. Hope you like it ;)


LEOPARDSKAL


Jag har länge letat efter ett snyggt iphoneskal och nu när jag var inne på Victorias blogg, såg jag att hon tipsade om en billig sida med snygga iphoneskal och jag föll direkt för leopardskalet. Visst är det snyggt?

Ni hittar det på: (Mirabling.se)

21 September

Godmorgon allihop! Jag vaknade strax efter nio idag och åt en mysig frukost tillsammans med min kärlek och nu ska jag köra ett hårt styrkepass här hemma. Senare ska jag möta upp Lovisa & Hillevi för en sväng på stan och kanske en lunch. Återstår och se, vi har inte planerat direkt vad vi ska göra. Hörs senare!

Dagens svarta


NEW YORK FRUAR



Vid 21.00 är det premiär tror jag (?) för Svenska New York-fruar
och jag kan inte låta bli och kolla. Jag tror ni flesta håller med mig?

Jag gick bort till pärlan Johanna efter mi...

img_0482 (MMS)

Jag har precis varit och fikat med Nikkipikki, vilket var himla mysigt. Jag ska bli hennes nya hundnanny ; ) Efteråt promenerade jag bort i regnet till min pärla Johanna, det blev massa prat, skratt och lite tv tittande. (du är bra) Hörs senare!


Sneakpeak på dagens svarta outfit. Nu blir...

img_0480 (MMS)

Sneakpeak på dagens svarta outfit. Nu blir det kvällsfika med Nikki, lägger upp bild på dagens senare. Håll utkik ; )


I WANT THESE BLACK WEDGES


Bilder från lördagens utgång







NEW WEEK

Ny vecka med nya möjligheter, denna veckan består av träffa nära och kära, mycket jobb och träning. Idag ska jag träna på friskis, fika med Nikki och kvällen får vi se vad den har och erbjuda. Jag tänkte även bjuda på några partybilder från helgen senare, hoppas ni får en bra dag. Love from me!

Jag vill även säga att va kul med nya läsare igen, hoppas ni stannar!


Bild: Jonna och jag från lördagens utgång.

Söndagsoutfit


Kalas del 2


Robins fina storasyster Sanna

Sanna och hennes dotter

Min vackra svärmor och Nelliebus

Jag och söta Nim

Min fina pojkvän

Jag vill passa på och tipsa er om min pojkväns storasysters blogg, jag har gjort det tidigare men jag gör det igen. För nu har hon massa planer som kommer ske inom kort, om ni är nyfikna isåfall tycker jag ni ska klicka in här och följa hennes framsteg till hennes dröm.

Myskväll


Nu har jag och min kärlek ätit lite mat, diskat och fixat här hemma. Vi ska fortsätta kvällen framför tvn och bara mysa och umgås, vi är båda rätt slitna efter våran trip till Halmstad idag. Det är rätt jobbigt och åka upp dit och hem samma dag, men det är alltid värt det. För vi har haft en otroligt mysig dag och det är alltid lika kul och träffa hans familj, kusiner och alla andra.

Hoppas ni haft en bra helg kära läsare!


Kalas









70 år

Idag har det varit 70 års firande hela dagen för Robins mormor. Det blev trerättersmiddag på en mysig resturang här i Halmstad med alla nära och kära, så jag är verkligen proppmätt nu. Snart rullar bilen tillbaka hem till Jönköping, hörs senare när jag är hemma igen.


Jag och R har precis varit och röstat, så ...

img_0479 (MMS)

Jag och R har precis varit och röstat, så nu rullar bilen till Halmstad där vi ska tillbringa dagen med hans familj och släkt. Jag uppdaterar under dagen,    CIAO!


Picture from yesterday

Jag lyckades få med mig Johannas minneskort från igår, när jag skulle ha mitt egentligen. Därför har jag bara några få bilder, men de får duga tills imorgon. Vi tog nämligen mest kort med min kamera igår, så mer bilder kommer inom kort. Tack ännu en gång tjejer för en jättebra kväll!








Segis

Jag är helt slut efter jobbet, det var en väldigt mycket och göra idag. Så nu efter jobbet har jag bara gjort lite sallad och varma mackor, kört ett träningspass här hemma och nu ska jag plocka iordning efter allt jag dragit fram. Ikväll blir det förfest hos Nyström, det blir trevligt.

Förlåt för dålig uppdatering och inspiration, men det är helg och då är det tillåtet att blogga mindre ; ) Hoppas ni får en jättebra lördag kära läsare. Love from me.

Idag är man med på bild i JP och såhär kul...

img_0473 (MMS)

Idag är man med på bild i JP och såhär kul hade jag och Sanna i kön när vi väntade igår på ny-premiären för H&M. (det är vi som asgarvar på bilden)


FYNDAT

Jag fick som sagt ett presentkort på 200 kr idag och
det fick bli ett par djurmönstrade byxor för 299:- på H&M.
Det enda jag fick betala vara 99 :-, vilket fynd. Jag tycker de
är lite fulsnygga, vad tycker ni om byxorna?


Suddig mobil bild inne på h&m

Presentkort

Jag kom hem för en liten stund sen, jag har plockat lite här hemma och nu måste jag börja tänka på vad jag ska ha på mig ikväll. Jag har iallafall haft en jätte mysig dag med Sanna, vi möttes upp på stan vid tio och stod och väntade på att bli insläppta på H&M. De hade ju ny öppning idag i nya och fräscha lokaler och de 100 första som kom in fick 200 kr i presentkort och jag och Sanna lyckades få varsitt. Vi trodde det var rätt kört när vi kom med tanke på allt folk, men det var det inte. Efter i över en timme inne på H&M tog vi en mysig lunch på kaffe bönan och pratade lite och hade det trevligt som alltid.

Ne nu måste jag börja leta bland mina partykläder, hörs senare!




Dagens outfit



Hann inte ta någon dagens, därför får ni e...

img_0464 (MMS)

Hann inte ta någon dagens, därför får ni en suddig sneak peak så länge. Lägger upp dagens outfit senare, så håll utkik ifall ni är nyfikna.


Friday morning

Fredag igen och helgen är här, veckodagarna går väldigt fort nu förtiden. Det känns som jag kom hem igår från Cypern, men det har gått hela 5 dagar sen dess. Tråkigt är det och ännu tråkigare att jag har börjat fjälla som tusan på hela överkroppen. Jag är fläckig överallt ovanför brösten, men det är bara bita ihop och skrubba kroppen som jag gjorde idag. Men det hjälpte inte, tyvärr.

Nu på förmiddagen vid tio ska jag möta upp fina Sanna, vi ska gå på stan, prata massa och bara ha det mysig. Senare blir det powerwalk runt sjön och efter det ska jag hem till pärlan Johanna för och fixa inför kvällen. Det blir utgång med fint folk, hörs senare kära läsare. (jag kanske slänger upp en dagens innan jag går)


Bild: Vackra Sanna på sin 20 årsdag

Cyprus 2010 del 3


Jag och min vackra Mamma

1. Jag i båten 2. Julia

Jag och fina Julia och Johanna

Mamma njuter av havet

Jag och min pärla Johanna i banan solstolarna

1. Pärlan och jag igen 2. Vi tre blondiner

Svar på tal

my om HETT I HÖST:
heej! gillar verkligen din blogg för det första!sen undrar jag hur du får allt att gå ihop sig? Jobb, träning, umgås med vänner, familj och pojkvän, tid för dig själv. Hur hinner du och orkar du med allt? :)


Svar: Tack så jätte mycket, det är alltid lika kul och höra. Jag har fått den frågan tidigare om hur jag får allt att gå ihop sig.

Det gäller att planera och prioritera, jag planerar oftast den kommande veckan i förväg om jag ska hinna med och göra allt jag vill. När man har fasta jobb tider, så vet man när man är ledig och har tid och göra det man vill och kan. Därför är mitt tips att börja planera, då hinner man med mycket mer.

Promenad

Styrkepasset på friskis var sjukt jobbigt, det kändes rejält idag. Men det är så det ska va, eller vad säger ni? ; ) Nu kom jag hem från en liten kvällspromenad med pärlan Johanna och sen träffade vi även på Driola på vägen, så hon gick med oss runt munksjön också. Vilket var super trevligt! Nu tänkte jag hoppa in duschen och sen vänta på att R kommer hem från sin träning, så vi kan ha lite myskväll.

Hoppas ni haft en bra dag godingar!

NU STICKER JAG TILL GYMMET!


HETT I HÖST


Leopard är hett i höst
, de syns överallt och ett par skor är nästan ett måste.
Jag har även hört att de är väldigt sköna att gå i, det är de stora pluset med kilklack ; ) Snart tar de plats i min skohylla.


KLICK SA DET - H&M



Finally

Äntligen är jag hemma från jobbet och jag är helt slut. Vi hade massa att göra idag, vilket är roligare och då går även tiden fortare. Jag behöver som jag sa tidigare en powernap med tanke på min dåliga sömn inatt. Fast först ska jag städa lägenheten och laga lite mat till mig och R.

Senare idag blir det träning på friskis och efteråt en powerwalk runt munksjön med pärlan Johanna. Nu kör vi igång med hårdträningen igen, det ska bli skönt. Har ni några goa nyttiga recept och dela med er av? Hörs senare!



05.00

Godmorgon pärlor! När klockan ringde strax efter 05.00 idag, var jag riktigt trött och det är jag än. Jag har sovit otroligt dåligt eftersom sen vi kom hem från Cypern har jag haft sån hemsk hosta, så jag har vaknat flera gånger inatt igen. Tur att jag bara jobbar till 12.00 idag, så jag kan åka hem och ta en powernap efter jobbet ; ) Hörs senare med lite roligare uppdatering, CIAO!

HELDAG

Godkväll! Jag kom nyss hem från pärlan Johanna, vi har haft en heldag hon och jag. Vilket har varit lika mysigt och roligt som alltid. Vi har kollat på bilder från Cypern, ätit en mysig lunch på Salotto, varit på stan, bakat dumlekakor (super goda blev dom), fikat och sen avslutade vi kvällen med lite kvällsmat och tv.

Nu är jag hemma igen och tänkte krypa ner i sängen och sova snart, för imorgon ringer klockan vid 05.00. Jag hoppas att jag kommer upp imorgon, för det var ett tagsen jag började jobba vid sex på morgonen. Fast det ska nog inte vara några problem ; )

Sen vill jag även säga  idag igen att va roligt att jag fått så otroligt många nya läsare, igår hade jag besöksrekord men jag har även besöksrekord idag. Så roligt är det, jag hoppas ni stannar allihop : )




Nu ska jag och pärlan Johanna baka och ni ...

img_0463 (MMS)

Nu ska jag och pärlan Johanna baka och ni ser ju vad det blir för gott. DUMLEKAKA!


Today's look


My beach outfits from Cyprus

1.2.
3.4.
5.6.


Bjuder på några beach outfits från Cypern, Vilken är eran favorit?

LEDIG.

Godmorgon allihop! Idag låg jag och R kvar i sängen länge och kollade på tv, men nu är frukosten avklarad. Det är alltid lika mysigt och umgås på morgonen, båda var lediga nu på förmiddagen så det var perfekt. Resten av dagen ska jag tillbringa med min pärla Johanna, vi ska ha en heldag och det återstår och se vad vi hittar på för kul. Uppdaterar mer senare, håll utkik.

Jättekul med nya läsare, hoppas ni stannar : )



BESÖKSREKORD

Ni är väldigt många som tittat in idag, jag hade besöksrekord.
Vilket är hur kul som helst, men nu kommer nästa fråga.
Hur får jag er kära läsare och stanna? Vad vill ni läsa mer om? Hjälp mig!


Bild: Cyprus 2010

Cyprus 2010 del 2








Jag måste säga att det var en riktigt upplevelse att få åka parachute, det var grymt kul och det är något jag tänker göra om igen!

workie, workie!

Nu har jag duschat och fixat i ordning mig. Så jag är redo för en snabb sväng på stan innan jag ska med bussen till jobbet. Det är riktigt tråkigt väder ute idag, det regnar och är kallt. Jag önskar att jag bara kunde vara hemma och mysa framför tvn idag. Fast det går inte, för jag måste fixa lite ärenden fort och sen blir det jobb som sagt. Nu måste jag rusa, hörs senare. Ciao!



H&M PAKET TILL MIG


Den efterlängtade kavajen, den är så snygg.

En ny grön transperant skjorta, min gamla behövdes byta ut ; )

Jag älskar leopard, var därför tvungen att klicka hem skorna på rean. De är super sköna!

BACK TO REALITY


Bild: Landvetter flygplats (tagen igår)

Hej allihop! Jag sov ut ordentligt idag, vaknade strax innan tio. Det var verkligen behövligt! Sen nu hela förmiddagen har jag plockat lite här hemma efter all min packning. Senare idag ska jag försöka hinna fixa lite ärenden på stan och sen väntas jobb ikväll vid 16.30. Hörs senare, hoppas ni får en jättebra dag.


Cyprus 2010 del 1







Borta bra, men hemma bäst

Godkväll Sverige! Nu är jag hemma på svensk mark igen och det är skönt och vara hemma igen, även fast jag har haft en underbar vecka i Cypern med världens bästa Mamma. Borta bra, men hemma bäst!

Jag tänkte att jag ska lägga upp bilder i olika delar,  så slipper ni ett hav med bilder på samma gång. Jag har massa fina bilder och visa er, så håll utkik senare och imorgon. CIAO!

(kolla även facebook, där kommer de upp först)


Home sweet home! Jag sitter nu i bilen påv...

img_0447 (MMS)

Home sweet home! Jag sitter nu i bilen påvägs hem till Jönköping. Hörs senare eller imorgon. CIAO! (bild tagen fjärde dagen)


CYPERN

Hej fran varma Cypern! Hoppas ni har det bra hemma i Sverige, jag saknar er lite faktiskt. Idag har vi legat pa nissi beach hela dagen ocksa, det ar sa otroligt vacker dar. Imorgon eller pa sondag ska vi troligtvis till en annan lika fin strand som Nissi beach (se bild nedanfor). Vi ska aven ut och ata med parlan Johanna och Julia imorgon, vilket ska bli himla mysigt. Vi blir inte ens av med varandra utomlands, haha ; )

Annars gor vi inte mycket mer an och solar och badar hela dagarna och njuter av semestern och ledigheten. Men det ar precis sa en semester ska vara, man ska koppla av och njuta ordentligt eller hur? Ha det bra sa lange fina lasare, hors snart igen. Love from me!


40 grader

Hej mina kara lasare! Jag ar precis hemkommen fran stranden, vi har legat dar hela dagen och det har varit alldeles underbart. Jag och mammsen njuter av det harliga vadret som ar nastan 40 grader varmt och i vattnet ar det 29 grader, kan inte bli battre? Det finns inget att klaga pa, maten ar fantastisk och cypern ar valdigt vackert.

Hoppas ni alla har det bra dar hemma i Sverige, hur ar vadret hos er forresten?
Ha det jatte bra, sa hors vi nar jag ar hemma igen. Love from me!


När som helst går vi på planet, så har de...

img_0439 (MMS)

När som helst går vi på planet, så har det underbart här hemma. CIAO!


GOODBYE SWEDEN, HELLO CYPERN!

Nu är resväskan stängd och allt är packat och klart. Om ca 40 min åker vi från Jönköping, vi ska hämta upp hönorna Johanna och Julia också. Sen bär det av!

Jag har fortfarande inte fattat att jag och Mamma ska åka iväg idag, jag lär nog göra det när vi väl är framme på Landvetter. Imorgon vid denna tiden är jag i Cypern och solar och badar och bara njuter av att ha en mysig semester med mammsen. Håll utkik, det kanske kommer ett inlägg senare. Annars får ni ha en jätte bra vecka här hemma i Sverige och så hörs vi när jag är tillbaka igen. CIAO!



Happy

Godmorgon allihop! Idag gick jag upp strax över åtta eftersom jag är tvungen och fixa några ärenden nu på förmiddagen innan vi åker. Sen måste jag bara hem och packa klart allt jag använt idag . . . Alltså om ni bara visste va glad jag är att få komma iväg till värme och sol. Jag hoppas att ni kommer följa mig under Cypern resan? ; ) för någongång kommer jag uppdatera er om hur vi har det. CIAO!

Färdig packat

Jag hann med en powerwalk innan det var dags för myskväll med min kärlek, vi köpte med oss lite god mat och nu har vi precis kollat klart på en film. Nu ska vi krypa ner i sängen och sova, jag ska krama honom hur mycket som helst. En vecka är inte mycket om man jämnför med Johannas pojkvän som är iväg i 8 veckor. Så jag har lovat att inte klaga ; ) haha.

Men imorgon vid 14.00 rullar bilen till Göteborg. Vi får även sällskap till Landvetter, eftersom min pärla Johanna och Julia också ska till Cypern. Vi åker till och med samma plan dit och hem, hur kul som helst. Fast vi bor inte på samma ställe : ) Men vi tyckte det var perfekt eftersom vi kunde åka tillsammans till flygplatsen allihop.


TACK, TACK, TACK!

När min gudmor och alla var här tidigare fick jag lite inflyttningspresenter, hon och hennes man har nämligen inte varit i denna lägenheten innan. Men bättre sent än aldrig! Jag fick en jätte fin lila tallrik från Iems, som jag är jätte glad över. Jag ska nämligen inhandla flera tallrikar från IEMS och det är perfekt och börja med en. Jag orkade inte ta kort på allt, men här nedanför ser ni lite av det jag fick av min gudmor. Sen tog jag även kort på strandväskan som jag köpte när jag var på A6 idag . . .



Söndagsfika

Nu åkte precis min mamma, bror, mormor, gudmor och hennes man Mats härifrån. Jag bjöd dom på fika och sen har vi suttit och pratat och haft det mysigt här hemma hos mig och min sambo. Jag älskar och höra att folk tycker om min lägenhet, man blir så glad av det.

Tidigare idag var jag som sagt uppe på A6 med Sanna, fick med mig lite bra och ha saker till resan. En strandväska som jag behövt väldigt länge, kanske lite sent nu såhär efter sommaren. Fast den kommer till användning i Cypern nu i en vecka iallafall ; ) Åh jag kan knappt fatta att jag och mammsen åker iväg imorgon, det ska bli underbart och komma iväg och koppla av. Jag är väldigt glad över att hon frågade om jag ville följa med henne för vi kommer ha det jätte mysigt . . .

SUNNY SUNDAY

Hej allihop! Jag har hållt på och packa och greja hela morgonen, tvättat och sånt nödvändigt. Jag är verkligen sämst på att packa, man tar alltid med sig för mycket kläder när man ska åka utomlands. Är det någon som känner igen sig? ; )


Men nu har jag duschat och gjort i ordning mig för när som helst ska jag möta upp fina Sanna, vi ska åka upp till A6 och kolla lite, tror även det blir en lunch där uppe. Senare framåt tre tiden kommer min mamma, mormor och gudmor till mig och Robin över en fika. Hörs senare kära läsare!

JAG ÄLSKAR DIG MIN PRINS!


Me like.


Gårdagens shopping



TACOS

Nu håller jag och stumpan Emmie på och lagar mat, vi gör det smidigt och fort och kör på tacos. Vi båda var riktigt sugna på det . . . Mums va gott det ska bli med mat, det var längesen jag var såhär hungrig. Resten av kvällen blir lugn iallafall, vi ska nog kolla på film och mysa här framför tvn hemma hos mig.


H&M

Jag kunde inte låta bli igårkväll när jag var hos Ajnur, så klick sa det ; )



Jag tog cykeln efter jobbet och åkte direk...

img_0434 (MMS)

Jag tog cykeln efter jobbet och åkte direkt till Friskis för och köra ett träningspass, så nu ska jag ut och svettas ordentligt. Här ser ni även en liten sneakpeak på mitt nya tränings linne, håll utkik senare så ska jag visa gårdagens köp. . .


Godmorgon pärlor! Gårdagen hos Ajnur var s...

img_0360 (MMS)

Godmorgon pärlor! Gårdagen hos Ajnur var super mysig, så jag var hemma strax efter tolv igår kväll. Men nu är det jobb mellan 08.30-15.00, hörs efter det. Ciao!


Fredagsmys

Jag hinner tyvärr inte visa vad jag köpte idag, men ni får hålla ut tills imorgon ; ) För nu ska jag iväg till underbara Ajnur, vi ska ha myskväll och bara ta det lugnt. Det blir nog en film och massa prat, har inte träffat henne sen innan sommaren. Därför lär ha massa att prata om, kanske slänger in ett kvälls inlägg senare när jag är hemma igen. KRAM!

Jag och Fina Ajnur, balen 2009.


Ärenden

Jag kom till hem till min föräldrar för en liten stund sen, jag har varit och fixat lite ärenden och sen följde min bror med mig ner till stan för och handla det sista inför resan. (för snart är jag och min mamma på Cypern och gottar oss) Vi stannade även och åt på Kaffebönan, det var väldigt gott och trevligt. Men nu ska jag byta om till träningskläder och gå ner till friskis och köra ett gympass.

Återkommer senare och då ska jag visa vad jag fick med mig hem, håll utkik!


Min bror som "älskar" att vara med på kort.


Detaljer - ringar och zebrasjal från h&m


KÄRLEK

Min pojkvän var super fin idag när han skulle iväg. Mums!
Visst är han fin i kläderna? Han älskar och mixtra med färger.

Lite herrmode skadar väl aldrig ibland här i bloggen?




T-shirt - Zara
Jacka - Zara
Chinos - Butik i Halmstad
Skor - Converse (syns ej på bild)


3 days left

Veckodagarna försvinner väldigt fort nu mera, jag tyckte det var måndag nyss. Nu är det redan fredag och helg igen, vilket innebär att jag åker till Cypern om 3 dagar. Det ska riktigt skönt och komma iväg! Idag sov jag väldigt länge, men nu har jag städat och plockat iordning här hemma lite. Jag måste nämligen fixa en massa ärenden idag som jag trodde jag skulle hinna med i helgen, men det måste fixas idag. Så jag hoppas att jag hinner träffa Nikkipikki senare över en fika kanske, men det återstår och se. Hörs sen!


Bild: Thailand, januari 2010

DU ÄR BRA SANNA

Jag satt på Coffee house by George med Sanna i ett par timmar, det var super mysigt som alltid.

Man börjar verkligen känna att vi är inne i årets första höstmånad September, för det är riktigt kallt ute. Jag frös som bara den nu när jag cyklade hem. Nu ska jag avrunda här, så hörs vi imorgon igen. KRAM!



Kvällsfika

Jag har precis varit ute och gått en kvälls powerwalk, det var riktigt skönt. Strax tänkte jag hoppa in i duschen och sen fixa iordning mig, för efter 20.00 ska jag möta upp käraste Sanna för en mysig kvällsfika. Det kommer bli riktigt mysigt . . .

(håret blev förresten jätte bra, så nu är jag blondare och nyklippt)

Sitter nu på Salong Kronan hos min frisör ...

img_0421 (MMS)

Sitter nu på Salong Kronan hos min frisör Lene. Jag ska äntligen få min utväxt fixad och jag lär bli lika nöjd som alltid. Om ni behöver en bra frisör, så är det hit ni ska gå. Jag blev fast efter mitt första besök och nu kan jag inte gå till någon annan än duktiga Lene. Återkommer senare : )


Godmorgon kära läsare! Är när som helst fr...

img_0380 (MMS)

Godmorgon kära läsare! Är när som helst framme på jobbet, hörs efter det. CIAO!


Myskväll

Nu har jag precis tvättat bort sminket och är hemkommen från goingen Johanna. Hon bjöd på super god lasagne, sen blev det även massa prat och skratt som vanligt. Jag säger som Johanna, det är underbart att man bor nära varandra, så man kan göra såna spontana saker tillsammans som det här.

Men när som helst måste jag gå och lägga mig om jag ska orka gå upp vid 05.00 imorgon, jag börjar och jobba vid 06.00-12.00 imorgon och efter jobbet blir det personalmöte. Vi hörs efter det, sov gott allihop.





GYM

Tidigare idag träffade jag som sagt Lovisa och det var hur mysigt som helst, vi gick lite på A6 och åt en riktigt äcklig lunch på Soya. Dit kommer jag aldrig gå igen, för det var den äckligaste måltiden jag ätit. Det enda jag fick ner var lite ris, men det var inte mycket. Sen fick jag även med mig ett lila träningslinne hem från soc, jag älskar när man köper nya träningskläder för då blir man väldigt sugen på att träna. Därför ska jag ner till friskis strax och köra ett styrkepass, efteråt ska jag till pärlan Johanna. Hon ville bjuda mig på lite lasagne, så söt är hon. . .

A6



Hej sunshines!
Varit uppe och fixat i lägenheten nu på morgonen, tränat, ätit en mysig frukost med min kärlek och nu har jag precis fixat iordning mig. För när som helst ska jag ta cykeln till A6 för och möta upp underbara Lovisa där, vi ska gå och kika lite i butiker och äta en mysig lunch. Återkommer senare, så håll utkik!


RSS 2.0