Fika

Ska strax åka till A6 med Mathilda, vi ska ta en fika och sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Vi har alltid lika mycket och säga till varandra  varje gång, så det är trevligt. Få se om man hittar något fint kläders plagg också, jag är väldigt sugen på att köpa mig ett par höga midjejeans som finns på bikbok, dom är riktigt snygga! Jeansen hade varit perfekta till min gråa body jag ska beställa idag från nelly.se.

God morgon

God morgon allihop!

Har precis ätit frukost med älsklingen, himla mysigt. Ska iväg och träna om ett tag tänkte jag och senare framåt eftermiddagen ska jag träffa Mathilda, vi ska ner till stan en sväng och kanske ta en fika. Hoppas ni får en bra dag, kram!

God natt

Dags för mig att lägga mig framför tvn! Och risken finns att jag kommer somna där också, men det är verkligen underbart att somna framför tvn,. Man känner hur ögonen inte orkar titta längre och sen slocknar man och sover hur bra som helst. Men hoppas ni haft en bra dag! God natt och sov gott, kram!

TINA VANN LET'S DANCE

Tina Nordström tog hem det ikväll, hon blev let's dance vinnaren 2008. Deras sista nummer var absolut det bästa dom gjort under detta programmet. Jag bara älskade dansen! Nu är det ingen mat-tina längre, framöver kommer det bli dans-tina. Haha, man kan ju alltid hoppas. Tycker ni det var rätt person som vann?

image84

Beställa?

Jag vill verkligen beställa denna gråa bodyn från american apparel. Den finns att köpa hos Nelly.se och nu kostar den bara 149 kr. Jag bara måste beställa den! Det hade varit riktigt snyggt till ett par svarta höga midje jeans ..

image82

Let's dance finalen

Ni missar väl inte Let's dance finalen ikväll som börjar kl:20.00. Själv tror jag faktiskt att Tina vinner, för hon har utvecklats nått enorm under programmet. Får hoppas att hon tar hem det! Någon mer än jag som vill att Tina ska vinna?

image81

God kväll

Hoppas alla haft en bra dag hittills!

Nu funkar bloggen igen, har inte kunnat gå in innan idag. Men iallafall jag sov väldigt länge idag, vaknade av att hunden hoppade upp i sängen. Sen kom älsklingens lilla syster hit, så vi har myst lite med henne och varit ute och gått en lång runda. Nu ikväll ska jag ut och fika med några tjejkompisar, ska bli himla trevligt. Har inte sätt dom på nästan hela lovet!  Hoppas ni får en bra kväll, kram!

Rabatt på allt

Jag blev väldigt sugen på att beställa en grå body nu när det är 20-25% rabatt på alla american apparel kläder mellan den 28-30 mars.

image80

God natt

Jag är verkligen hur trött som helst, så nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss. Vi har precis kollat klart på fotbollen och Sverige förlorade, attans. Men hoppas ni haft en bra dag, God natt och sov gott. Kram!


Ge mig värmen!

Jag vill verkligen att det ska bli lika härligt vår väder som det var för ett tag sen. Och så gick jag precis in på aftonbladet och läste att redan i helgen kan snön vara borta och det kan bli upp till 15 grader nästa vecka. Nu får inte väderprognosen visa fel! 15 grader sol, hur underbart låter inte det då?

image78

Jamie Lynn Spears förlovad med Casey Aldridge?

Det ryktas om att Jamie Spears har förlovat sig med pojkvännen Casey Aldridge, han är nämligen pappa till Jamies ofödda barn. Får hoppas att det går bra för dom i framtiden, eller vad säger ni?

image77

God morgon

God morgon!

Vaknade upp hos älsklingen för en liten stund sen, tänkte göra mig lite frukost. Sen ska jag hem och vidare och träna på sense. Idag blir det bara lite styrka och konditionsträning, har ju verkligen inte planer på att bli biff. haha! Annars, ska jag tillbringa hela dagen med Robin! Hoppas att ni får en jätte bra dag.  Kram!

Bodypump/konditionsträning

Har precis varit ute och gått en runda med hunden! Jag har suttit och kollat på fyra avsnitt av 2900 Hapiness, börjar gilla serien mer och mer. Men verkar inte vara så många som tycker om den, men jag är iallafall en av dom som gör det. Ska strax iväg på ett bodypump pass som börjar 17.10 och efter blir det lite konditionsträning. Ska bli riktigt härligt!

image76

God morgon

God morgon allihop!

Har varit ute och gått i nästan två timmar nu, riktigt härligt var det. Men tråkigt med så mycket snö bara! Tänkte äta lite frukost snart och fixa i ordning mig. Mina planer för idag, är att jag ska träffa Nina, vi ska gå på stan och ta en fika. Tycker att det ska bli väldigt trevligt, saknat denna tjejen! Vi två var jätte tajta innan, men gled ifrån varandra ganska mycket när vi började gymnasiet, så vi träffas inte alls lika ofta. Men kul när vi väl gör det. Har ni för planer för idag? kram!

Halmstad

God morgon allihop!

Blev att vi åkte hem tidigare, så jag var redan hemma från halmstad igår kväll. Har haft en helt underbar påskhelg! Fredags spelade älsklingen och några innebandy "cup", det hamnade på fjärde plats. Lördagen, gick vi på stan och på kvällen var det förfest hos älsklingen med mycket trevligt folk och sedan utgång. Blev en otroligt bra kväll! Söndags var vi med några vänner till oss , kollade på fotboll och senare framåt kvällen åkte vi hem. Men hoppas alla haft en jätte bra helg , Kram!

Påskhelg

Kom precis ut från duschen, tänkte fixa i ordning mig nu. Hann inte med stan idag och imorgon är allt stängt. Så får gå på stan på Lördag i Halmstad .. Men hoppas att alla får en jätte bra påskhelg, för det ska jag ha i halmstad med min älskling och hans familj. Kram!

Ge mig

Jag vill verkligen ha denna bikinin från victoriassecret.com, antingen i svart eller denna härliga gröna färgen. Den gröna kan nog vara riktigt snygg när man har fått sig en fin solbränna i sommar. Vad tycker ni, borde jag beställa?

image75

Packa

Tänkte packa lite nu, så jag har det färdigt. Jag känner inte för och stressa med det sen! Blev allt lite brun när jag solade innan, otroligt skönt var det. Men hoppas alla haft en bra dag hittills, kram!



RSS 2.0