NEW WEEK

Ny vecka och denna veckan är det lagom mycket jobb. Började min morgon med träning på friskis kl:08.00 tillsammans med Robin. Det är alltid lika mysigt och träna med varandra på morgonen! Men kom hem för en stund sen och ska nu ställa mig och laga mat, så jag har en matlåda till jobbet. För idag blir det jobb mellan 14.00-21.30, ha en bra dag. Kärlek!

Bild: Från i somras.


Julskyltning

Det var så himla mysigt nere på stan nu ikväll, julskyltning gillar vi. Jag fick min första julkänsla idag, då man hörde julmusiken, doften av glögg och pepparkakor. Det är en härlig känsla faktiskt! Jag och Robin skulle leta efter en ljusstake och jag hittade en fin hjärtformad ljusstake från servera. (se nedanför)


Våran första ljusstake är på plats. Den finns att köpa på Servera för 249:-


Make up

Köpte den här ögonskuggs paletten från Viva la Diva igår på Kicks,
för endast 189 :- och då är det 48 olika färger. Riktigt bra pris, eller hur?

Färgerna är rätt glansiga vilket jag tycker är finast
och det håller en hel kväll. Jag är jätte nöjd!






1:a advent

Söndag redan och 1:a advent också. Jag kan knappt förstå att det redan är första advent. Men julen börjar närma sig och det är verkligen jätte mysigt. Men gårdagen bestod av några timmar på A6 med Hillevi, jobb mellan 16.30-21.30 och sen utgång med mycket härliga människor.



Idag ska jag umgås med min underbara pojkvän, vi ska gå på julmarknad, träna och ikväll blir det film och mys + kolla hotell i Thailand. Hoppas att ni får en bra dag, för det ska jag ha. Kärlek!

Lördag

Hej allihop! Har städat och fixat lite här hemma nu. Idag är jag hel ledig från träningen, vilket är rätt skönt. Så snart ska jag upp till A6 med Hillevi och kolla i butiker, kanske luncha också så jag får i mig något att äta innan jag börjar jobba vid 16.30. Efter jobbet ikväll blir det utgång med tjejerna, hoppas ni får en trevlig dag/kväll. Kärlek!

IDOL

När jag slutade jobba nu ikväll, åkte jag hem och myste hemma hos min Mamma. Vi åt mat, lite snacks, satt och pratade och kollade på idol. Det var helt klart rätt person som åkte ut, eller vad säger ni? Det tyckte iallafall jag och min mor. Sen de som kommer att hamna i finalen är mina favoriter Tove och Erik.

Ne nu är det slutpratat om idol! För nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Fast det kan bli lite svårt, eftersom Robins kompisar Poh och Bob-Johan är här och hälsar på tills imorgon. Då är det alltid livad stämning vill jag lova, men en mycket trevlig sådan också. Fast inte när man ska sova;) God natt allihop, PUSS!


Tights med skinnlappar

Ett par tights med skinnlappar fick följa med mig
hem idag, de finns att köpa på once för 249:-

Skin Patch Leggings SEK 249, Chandra - NELLY.COM

(ork
ade inte ta en egen bild, därför tog jag bilden från nelly.se.)

Nytt

Hämtade som sagt min h&m beställning häromdagen och lite av det ska skickas tillbaka, eftersom de höga skorna var för små och klänningen hade jag velat ha i en annan färg. Men det här behöll jag iallafall som ni ser nedanför och sen en nyinhandlad tröja från gina tricot.




Nya tröjan från gina tricot med axelvaddar och silvriga paljetter.

Helg

Nu är det helg igen, denna veckan har gått otroligt fort. Idag började jag dagen med en god frukost, sen powerwalkade jag runt sjön och nu på eftermiddagen innan jag börjar jobba vid 15.30 ska jag träffa min kära vän Lovisa. Resten av helgen består av jobb, träning, utgång, julmarknad och umgås med nära och kära. Hoppas att ni får en bra dag, Kärlek!


Pitcure

Bilder från gårdagens utekväll, som blev otroligt lyckad!





Work

Hej allihop! Är nu hemma hos min kära Mamma, jag och Robin har varit här sen i förmiddags. Vi har ätit god mat, fikat och firat Robin. Men nu vid 15.00 trodde jag att det var dags för jobb, fast när jag kom dit så hade de tydligen gjort fel på schemat. Därför börjar jag vid 16.00 istället och slutar vid 22.15. PUSS!

Grattis älskling

Idag fyller världens bästa pojkvän år,
grattis på 21 års dagen älskling.

Jag älskar dig!



Födelsedags firande

Det blev ingen morgons träning idag, eftersom jag kom på att vi har tvätttid nu. Så det får bli träning framåt eftermiddagen istället när jag är klar med tvätten. Men nu ska jag gå och handla och samtidigt tänkte jag hämta min beställning från h&m som har kommit!

Men ikväll blir det födelsedags firande för min pojkvän som fyller 21 år imorgon. Det blir förfest och utgång med härliga människor! Skriver kanske mer senare, Ha en jätte bra dag.

Good night


Bjuder på en bild från paradis ön, en ö ni bara måste besöka när ni är i Thailand.

Nu väntar sängen för imorgon blir det tidig träning.
God natt allihop, hoppas ni haft en bra dag. Kärlek!

Nytt i garderoben

Har lovat att visa vad jag köpt de senaste dagarna och här har ni det:

Klänning/tunika från h&m med axelvaddar och paljetter som detalj.

Ring från h&m + klänning med markerade axlar(inhandlades idag, bild:kenzas.se)

Flanell skjorta från Vila


Desperate Housewives

Hemma efter en mycket bra dag med min kära vän Emmie, vi hämtade mat, var på skatteverket och kollade på film. Efter jag varit hemma hos henne, åkte jag och mötte upp Mamma på A6 för och kolla runt lite i butikerna. Jag köpte mig en jätte fin och enkel klänning från bikbok (visar senare). Men nu har jag varit och solat och varit ute och sprungit. Nu blir det desperate housewives. PUSS!


Bild: Google.se

Tisdag

God morgon, god morgon!

Gick upp för ett tagsen och har nu diskat och fixat här hemma. Jag tänkte strax börja fixa mig, för jag ska åka hem till underbara Emmie om en stund och bara umgås och ta det lugnt. Ska också försöka hinna åka till A6 idag, eftersom jag måste köpa en present. Senare ikväll blir det 1h kondition på crosstrainen på friskis, härligt. PUSS!

Tränat

Ny vecka och jag började dagen med träning på friskis. Det var skönt!
Men nu är jag hemma hos Mamma en sväng innan jag börjar jobba
vid 13.30-21.30. Mer än så händer inte idag, hoppas att ni får en bra dag, Kärlek!

 


Secret

Nu har jag hållt en underbar hemlighet i lite mer än en månad. Jag har bara kunnat berätta det för mina nära och kära. Men nu kan jag äntligen dela med mig av min glädje här i bloggen. Samma dag jag fick reda på att min farbror ska bli Pappa, fick jag och Robin även reda på att hans syster Sanna är med barn. Jag är så otroligt glad för deras skull, de kommer bli fantastiska föräldrar.
Ett stort grattis till er båda!


Min helg i bilder






Sunday

Jag hade ingen tid alls att sitta vid datorn igår, men nu är jag på plats igen. Gårdagen bestod av jobb mellan 08.30-13.30 och efter det åkte jag och Robin upp till A6 för jag tänkte att jag skulle shoppa lite. Men det blev bara två grejer som fick följa med hem, en klänning/tunika och en ring från H&M. Sen var det bara att åka hem, äta och fixa sig inför kvällen som tillbringades hemma hos mig med tjejerna. Det var en trevlig förfest och sedan gick vi vidare till Sliver där vi var resten av kvällen!

Men idag har jag inga större planer, mer än att jag ska ut och gå runt munksjön och bara mysa med Robin.  Sen ikväll vid 21.00 ska jag och Sanna kolla på våra män som spelar fotboll, trevligt. Ha en jätte bra söndag, Kärlek!


H&M

Jag blev riktigt glad när jag kollade posten idag, jag hade
fått rabatt kuponger från H&M för 1050:- att handla för.


Imorgon blir det förhoppningsvis shopping ;)


Idol

Nu har jag äntligen slutat jobba! Jag har jobbat sen kl:07.00 imorse tills nu och jag är helt slut i kroppen. Kvällen skulle egentligen tillbringats med Emmie, fast hon kände sig inte pigg :( Jag som hade sett framemot våran idolkväll. Men nu blir det myskväll med min älskling. Hoppas att ni får en jätte bra fredag, PUSS!

Myskväll

Dagen började med jobb mellan 07.00-13.00 och efter jobbet åkte jag hem för och fixa i ordning lite här hemma inför kvällen. Vid kl:15.00 kom Emmie hit, vi kollade på The Hills och sen lite senare kom resten av tjejerna hem till mig. Vi åt tacos med kyckling, melon, pratade massor, kollade på ”Mammas pojkar” och Paradise hotel”. Det har varit en riktigt bra kväll!

 



Ikväll hade jag tänkt vara duktig och gå och lägga mig nu, för imorgon väntas jobb igen kl:07.00-18.00. God natt allihop, Kärlek!


There is no goodbye for us

Hej allihop! Gick upp rätt tidigt idag och tränade, vilket var riktigt skönt. Och nu har jag diskat och fixat lite här hemma, sen framåt eftermiddagen kommer min bästa vän Emmie hit. Vi ska laga lite mat, prata massa och bara ha det mysigt. Fick också reda på nyss när jag pratade med henne, att hon åker till USA (Washington) den 6 Januari i ett helt år eftersom hon ska vara au pair där. Jag började självklart gråta, men samtidigt är jag jätte glad för hennes skull. För jag vet att hon är glad över att hon ska åka! Men jag kommer sakna henne jätte mycket och sen i April kommer vi och hälsar på henne.

There is no goodbye for us. Wherever you are,
you will always be in my heart <3




Svettigt

Hemma efter ett otroligt hårt konditions pass på crosstrainen, 1h blev det idag och det brände ordentligt. Jag var helt slut när jag var klar! Efteråt belönade jag mig med min efterlängtade solning på sense. Innan träningen träffade jag Lovisa och det var mycket trevligt som alltid. Jag hann också ner till stan en snabbis innan jag åkte hem till henne och jag köpte en flanell skjorta (visar den senare eller imorgon)


Nu när jag kom hem skulle jag egentligen kollat på desperate housewives, men det visade sig att jag redan hade sett det. Märkligt! Jag måste ha laddat ner fel avsnitt förra veckan ;) Istället ska jag nu kolla på en film med min underbara sambo. Skriver mer imorgon, PUSS!

SEVÄRD

God morgon,

Ska strax åka och träna, sen förhoppningvis sola eftersom det aldrig blev av igår heller. Haha! Jag flyttar verkligen fram det hela tiden. Men runt två tiden ska jag träffa min underbara vän Lovisa.

Sen igår var jag på bio och jag måste säga att "2012" är sevärd. Fast man kunde hela tiden ana vad som skulle hända och sen hade jag aldrig kunna tro att något sånt skulle kunna hända världen ;) Ha en bra dag. Kärlek!

BIO

Är nu hemma från en mysig fika med min kära vän Ajnur, men nu skulle hon iväg och kolla på lägenhet och jag ska åka och träna på friskis. Sen ska vi mötas upp igen innan bion börjar vid 21.00, vi ska kolla på "2012" som sägs vara både jätte bra och mindre bra. Vi får se vad jag och Ajnur får för uppfattning om den, jag lär ju börja inbilla mig saker om att jorden kommer gå under iallafall. Något jag redan börjat göra också...  Vad tror ni, kommer jorden gå under 2012?


Monday

God morgon, god morgon.

Ny vecka och det blir inte allt för mycket jobb heller. Jag hade gärna velat jobba några timmar mer denna veckan, men icke. Idag ska jag iallafall träffa underbara Ajnur, det blir lunch eller fika på stan och självklart en massa prat. Senare blir det träning på friskis och solningen på sense ska bli av med ;) PUSS!

Promenad

Kvällen kommer tillbringas framför tvn, jag har inte orkat göra någonting idag. Solningen blir inte av heller, men en promenad blir det alldeles strax. För jag behöver få frisk luft och piggna till lite, efter min powernap ;) Har inte mycket mer att skriva just nu, kanske återkommer senare. Kärlek!


Jag som säger ..

Jag som säger att mitt hår aldrig växer.
men här har vi beviset att det faktiskt växer. Haha!

Inte för att det är långt nu,
men det är mycket längre ;)



Sunday

Söndag redan, helgen har bara runnit iväg! Men gårdagen slutade med utgång tillslut, tillsammans med Robin och hans härliga vänner. Det var riktigt trevligt, men dock inte lika kul på centrum. Men min söndag ska iallafall bestå av en lång promenad, laga mat, kanske träffa Lovisa och sen ska jag sola idag med. Eftersom jag aldrig orkade sola sist jag sa att jag skulle göra det, så måste det bli av idag. För det behövs! Ha en underbar söndag, PUSS!


Utgång på ingång

Dags för utgång alldeles strax,
vi ses i dimman. Hörs imorgon, PUSS!

Lördag

Sov otroligt länge idag, vilket var behövligt! Jag gick och la mig rätt tidigt igår eftersom jag var jätte trött efter jag hade jobbat. Sen hade Robin Fifa kväll igår också med hans kära kusin och hans kompis som är här uppe på besök. Så de satt upp till kl:05.00 i morse, vilket liv? haha. Förstår inte hur man kan sitta och spela så länge. Men jag sov gott iallafall! Nu på förmiddagen har jag städat och plockat lite här hemma och ska sen försöka hinna ner till stan en sväng innan de stänger också. Men ikväll blir det troligtvis utgång om jag orkar, vi får se.

Ha det underbart allihop!

Naglar

Är uppe tidigt idag för jag ska åka och träna nu vid 8.00, sen vid 10.00 ska jag äntligen fixa mina naglar hos Camilla. Tre naglar har redan gått av, så det blir inget roligt pris idag. Men men, sånt man får stå ut med. Efter jag varit och fixat naglarna ska jag träffa Emmie, sen senare ikväll blir det jobb för min del. Mer händer inte idag ;) PUSS!


Bild: i somras på mina naglar

Inspirerad

Blev inspirerad av kenzas nya köp, speciellt av
denna koftan med silvriga detaljer från bikbok.

Måste spana in denna nästa gång jag är på A6.


Bild: Bikbok.se och Kenzas.se

Träna/Sola

Nu ska jag åka till friskis och köra 1h på cross trainen.
Efter det ska jag unna mig 20 min solning på sense,
det ska bli så skönt och få lite färg på kroppen igen ;)

Sen ska jag mysa med Robin hela kvällen, kärlek!


H&M

Jag la till lite mer i min h&m beställning idag.
Det fick bli ett 4-pack med ringar och ett häftigt duschdraperi.



31 månader

Vi har 2 år och 7 månader idag och
jag är världens lyckligaste tjej med dig.




Robin, att älskas utav dig är det vackraste för mig.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Time to work

God morgon, god morgon! Sitter nu på bussen påväg till jobbet, lyckades försova mig idag. Men är alldeles strax framme. Fast jag öppnar vid 7.30 så det är rätt lugnt ändå. Som tur är ;) Efter jobbet idag ska jag möta upp min kära vän Nina som jag inte träffat på jätte länge. Det blir nog en lång fika och mycket prat, vilket kommer bli jätte trevligt. Hoppas att ni får en bra dag, skriver mer ikväll. PUSS!

Grönt te

Sitter hemma nu i soffan med en kopp med grönt te, jag är alldeles frusen och har jätte ont i huvudet. Därför blev det ingen fika med min kära vän Pontus, det får bli en annan dag. Troligtvis i helgen! Därför kommer kvällen spenderas framför soffan och sen är det läggdags tidigt för imorgon börjar jag jobba på ekhagen vid 07.00. Ha det underbart allihop!

Gossip girl

God morgon allihop! Har äntligen fått i mig en god frukost och nu tänkte jag kolla på de senaste gossip girl avsnittet som kom upp igår. Hört att det ska vara jätte bra denna gången och då kan jag bara inte vänta, därför måste jag kolla på nu direkt ;) Senare under dagen ska jag åka hem till Emmie och umgås med henne, vi ska prata massor och sen träna. Men på kvällen kanske jag ska fika med min killkompis Pontus, om han nu kunde. Ha en bra dag, kärlek!


Bild: Google.se

Tända ljus och bad

Tända ljus överallt och ett varmt bad hade min kärlek fixat när jag kom
hem från jobbet nu ikväll. Jag älskar tända ljus, det är så mysigt
och speciellt nu på hösten och vintern.
Eller vad säger ni?




Träna

Ska åka till gymmet nu med Robin, jag ska köra
1h på cross trainen tänkte jag. Det blir svettigt!

Efter det ska jag möta upp min bästa vän Emmie för
att och gå en sväng på stan. Sen väntas jobb vid 13.30-21.30.



Ha en underbar dag!

Resan betald

Thailand resan är betald och nu är det bara att vänta.
Den 6 januari åker vi äntligen igen, jag är helt sprallig av lycka.

Det kommer bli en fantastisk resa tillsammans med min underbara pojkvän, vi ska åka runt precis som förra gången. Vi ska på massa utflykter, sen sola och bada och självklart njuta av varje sekund.


Bild: Thailand, januari 09.

Ny vecka

Ny vecka och nya möjligheter. Denna veckan är det rätt mycket jobb för min del, men det ska bli rätt skönt. Eftersom jag inte jobbade så mycket förra veckan. Nu på förmiddagen har jag varit ute och powerwalkat runt sjön och tänkte strax ställa mig och laga lite mat som jag ska ha med mig till jobbet. Börjar nämligen jobba en timme tidigare idag, så vid 13.00-21.30 väntas jobb. Innan jobbet ska jag också försöka hinna ner till stan, har sett ett par jätte fina jeans som jag vill ha. Vi får se vad jag hinner med, hoppas att ni får en bra dag. PUSS!

+ Ett stort grattis till min vän Hillevi som fyller 19 år idag.

Sweet dreams



GOD NATT ALLIHOP!

Fars dag

Idag sov jag ut ordentligt, sen var det bara att börja fixa iordning sig för ett informations möte vid 12.00 som jag skulle följa med Emmie på angående au pair i USA. Jag vill verkligen med åka, men det lär ju inte bli av förrens i efter sommaren isåfall. Sen måste man våga också, gör jag det? För jag behöver först körkort och kommer då behöva ta en intensiv kurs. Men Emmie min bästa vän ska åka snart och det blir nog i början av Januari. Jag kommer att sakna henne jätte mycket, du är en fantastisk vän!

Resten av min söndag kommer tillbringas hemma med min käraste, vi ska baka som vi aldrig hann med igår. Sen ska jag ut och springa ikväll och vid 19.00 ska jag kolla på Top model och direkt efter det är ensam mamma söker.

Hoppas att ni haft en jätte bra helg, kärlek!
Eftersom det är fars dag idag,
så får Pappa extra mycket kärlek.

Asos



Såg att Alexandra tipsade om denna fodral klänningen från Asos och den är jätte fin. Det enda jag hade velat ha är mer paljetter på axlarna, annars är den perfekt!

Klickat hem

Klickade hem lite nytt från h&m häromdagen.
Klänningen är jag dock rätt osäker på, beror på hur
den ser ut i verkligheten. Den gröna lockade lite mer ..


Lördags mys

Ska tillbringa min lediga förmiddag och eftermiddag tillsammans med min Robin, vi ska träna först på friskis, sedan gå på stan, åka och stor handla och när vi kommer hem ska vi baka. Så det kommer bli en jätte mysig dag! På kvällen är det jobb som väntar vid 16.30-21.30 och sen efter jobbet är jag bjuden på avskeds fest. Får se om jag orkar åka inom iallafall och säga hej, men det tror jag nog. Ha en underbar lördag allihop, kärlek.


Bild: Jag och världens bästa pojkvän

Morgons träning

Äntligen är det helg igen, vecko dagarna bara springer iväg. Men min dag började med att jag och mitt hjärta gick upp rätt tidigt för och träna på friskis, jag svettades ordentligt på crossen i 1h. Jag var helt slut efter det! Fast det brände rejäl.. Nu har jag iallafall fått i mig lite lunch och tänkte bara ta det lugnt, innan jag ska iväg och jobba sen vid 15.30-21.30. Hoppas att ni får en bra helg!


Tröttis

Dagen har varit bra, förutom att jag känt mig rätt hängig och halv sjuk hela förmiddagen. Men jag kom upp från soffan tillslut och nu har jag träffat min barndomsvän Jonna över en kopp te, det blev mycket prat och skvaller. Det var alldeles för länge sen vi sågs, så vi hade massor att prata om vilket alltid är lika trevligt.

Resten av kvällen skulle egentligen spenderat med Lovisa, Emmie, Hanna och Jenny. Men tyvärr känner jag mig inte jätte pigg, så det får bli en annan dag. Istället blir det film och soffan hela kvällen, Robin kommer nog hem snart och gör mig sällskap. Återkommer senare kanske!

News from H&M



Chanel inspirerat

Denna chanel inspirerade jackan får gärna hänga i min garderob.

Finns att köpa på Vila för 299:-


Lovely day

Hemma nu efter en toppen dag med underbara Ajnur. Jag kom till henne strax efter 13.00 idag och sen dess har vi pratat om allt mellan himmel och jord, lagat mat, drukit te, kollat på tv och självklart såg vi på grey's anatomy nu ikväll. Det har varit så skönt att bara koppla av hela dagen. Men om en stund väntar sängen, fast det kan hända att jag somnar framför tvn som jag brukar göra!


Bild: Jag och Ajnur i somras

Onsdag

Det blev ingen morgons träning idag, för jag behövde sova ut ordentligt. Men det får bli träning ikväll istället! Nu på eftermiddagen ska jag luncha med Mamma, mormor, min bror och min pojkvän på Pallas Athena. Sen efter det ska jag ha en hel dag med min underbara vän Ajnur, det mycket prat nu på dagen och ikväll ska vi laga god mat och kolla på grey's anatomy. Det kommer bli en toppen dag, jag har alltid lika kul med henne. Måste hoppa in i duschen nu, skriver mer senare.


Good night

Jag är otroligt trött och sliten, så därför hade jag tänkt och lägga mig nu.
Förhoppningvis är jag piggare imorgon och då blir det bättre uppdatering.

Hoppas ni haft en bra dag. God natt allihop!


Bild: Thailand 8 januari 09

Tisdag

Vaknade av att Emmie ringde och väckte mig, vilket var rätt behövligt. Men nu lämnade mitt hjärta mig precis, för han skulle åka till skolan. Jag hade tänkt och gå ut och gå en promenad nu, sen vid ett tiden kommer min bästa vän Emmie hit, vi ska laga mat och kolla på Gossip girl och sen ikväll vid 18.30 ska vi på ett aerobics latin pass. Resten av kvällen kommer tillbringas framför tvn då det är Ugly betty och desperate housewives. PUSS!


Besvikelse

Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu, men allt jag gjort och så mycket jag brytt mig. En vänskap som slutar med att hon inte känner något behov av våran vänskap längre. Jag har ställt upp i vått och torrt, ringt när hon har mått dåligt, hjälpt henne när allt rasat samman, åkt till sjukhuset mitt i natten och så mycket mer. Jag är så fruktansvärt sårad och jag kan bara inte förstå. En besvikelse känner jag!

.

Jag är helt tom, det var nog flera år sen jag
kände en sådan ledsamhet och sån besvikelse.

Att få läsa de orden, det var som en kvin rakt in i hjärtat.







NEW WEEK

Ny vecka, ny tag och nu börjar också nyttiga månaden, från och
med idag är det slut på det goda. Får se hur länge jag lyckas  ;)

Var på friskis tidigt och tränade idag med Robin och efter det
har vi slappat, lagat mat och nu ätit. Men alldeles strax
ska jag med bussen till jobbet och slutar ikväll vid 21.30.


Bild: Google.se

Ha en jätte bra dag!


Resan bokad

Kvällen har tillbringats framför tvn som sagt och Robin har letat resor som bara den. Sen hittade han en jätte billig resa till Thailand i två veckor, men vi har pratat om 3 veckor fast nu blev det 2 veckor iallafall ;D Robin tyckte att det var ödet att vi skulle boka denna resan. haha! Eftersom den landar i Krabi, vi åker på natten och åker hem på kvällen och sen är var det riktigt bra pris på resan också. Så det kommer bli alldeles underbart, precis som förra året. Den 6 januari åker vi äntligen till paradiset igen! Jag längtar redan och tiden kommer gå fort.


Bild: Från Thailand, januari 09.

Men nu ska vi sova för imorgon blir det morgons träning på friskis.
Hoppas att ni haft en jätte bra helg, för det har jag haft. PUSS!


1 November

Kvällen igår var riktigt trevlig och rolig. Den började hemma hos min bästa vän Emmie och slutade på Centrum! Men idag händer det inte allt för mycket, ska städa lägenheten, ut på en promenad och sen kommer Robin hem vid 19.00.

Kvällen kommer iallafall tillbringas framför tvn då det är top model och ensam mamma söker. Jag skulle egentligen träffat Ajnur ikväll men hon skulle komma hem sent från Oskarshamn, så det får bli på onsdag istället. Ha en jätte bra dag!


Bild: Jag och min bästa vän

RSS 2.0