BAKNING

Vi har precis bakat färdigt alla kanelbullar, de blev super fina och goda. Nu väntar vi bara på att marängerna ska bli färdiga också, de ska vara inne i 1,5h så vi får vänta med det resultatet och se hur det blir. Vi tror faktiskt att vi lyckas med dom lika bra också ; ) Resten av kvällen blir lugn, vi ska bara ta det lugnt och kolla på Big Brother.





Hoppas ni haft en jättebra dag fina läsare!


KANELBULLAR


Nu har jag varit uppe i varv hela dagen, varit och fixat lite olika saker hela dagen. Snart ska jag gå och möta upp pärlan Johanna, vi ska hem till henne och baka kanelbullar och ha det mysigt. Såna riktiga hemmafruar är vi, haha.

SPRING INSPIRATION

Nu har jag fixat biljetter till modevisningen Spring inspiration som är på torsdagkväll. De har sålt slut allihop, jag hoppas visningen kommer bli bra.


FÄRGKLICK



KINECT

Nu har jag äntligen tvättat färdig och vikt ihop all tvätt. Strax ska jag köra ett svettigt danspass med kinect framför tvn, det va ett tagsen jag körde kinect och därför ska det bli extra kul nu. . .


MAKE-UP


En sminkning som denna ovanför tycker jag är jättesnyggt.


MY JOB

Jag har fått en hel del frågor angående mitt jobb på CG om varför jag söker nytt jobb och om jag ångrade mig att jag sa upp mig från mitt tidigare jobb på Pressbyrån. Därför tänkte jag att det va bättre att göra ett inlägg om det.

Som jag skrivit tidigare är, mitt svar är både ja och nej på den frågan om Pressbyrån, för jag kände att jag ville testa något nytt och att jag ville satsa på City Gross eftersom man får nya erfarenheter och så. Sen nu i februari visade sig nu att vi extraanställda inte alls fått så många tider som vi trodde och det är nog tyvärr inget City Gross heller visste om. Sen söker jag nytt jobb, för jag vill gärna ha en heltidstjänst och slippa beskymra mig över om man får tider eller inte. Jag jobbar fortfarande kvar på CG, men som sagt de har inga tider till oss extraanställda just nu.

Det är rätt jobbigt och jag får lite panik på att gå hemma, men det har antagligen inte gått så bra som dom trott, men förhoppningsvis så blir allt snart som det ska igen. Jag får hålla humöret uppe och hoppas på det bästa! : )

DAGENS INSPIRATION


NEW WEEK - NEW DEAL


Måndag igen och det innebär ny vecka, nya tag och nya möjligheter. Idag ringde klockan vid 07.00 och då var det bara att gå upp för idag ska jag börja morgonen med att ta tag i våran stora tvätthög. Senare framåt eftermiddagen har jag en del att stå i, måste söka jobb igen och gå och fixa lite ärenden och sånt.

Förresten, Vet ni vad jag och pärlan Johanna har kört för deal, att vi inte ska shoppa någonting mer än mat och sånt viktigt på en månad. Sen när det har gått en månad, då får vi köpa en, max två saker som vi tycker vi behöver. Sen ska vi fortsätta så och se hur länge vi klarar. Tror ni vi håller det? (Vi har redan klarat en vecka)

GOODNIGHT

Hoppas eran helg har varit jättebra. Godnatt underbara läsare!


SÖNDAGSMYS

Min söndagkväll kommer jag tillbringa tillsammans med min fina pojkvän, det är underbart när vi båda är lediga och kan umgås ihop och bara vara en dag som denna. Vi ska mysa framför tvn och kolla på Solsidan och Big Brother ikväll. . .


LIP-STICK


Jag vill ha nya läppstift i fina färger.

En sak ni inte vet om mig är att jag känner mig naken utan läppstift!
Jag måste alltid ha något på läpparna.

FINALLY


Jag har äntligen städat färdigt hela lägenheten och ska strax ta på mig mina träningskläder och bege mig ut i den friska luften och gå en rask powerwalk i 1h med hög musik i öronen. Dela med er av en peppande träningslåt?

LOVELY SUNDAY

Denna helgen har gått alldeles för fort, det är redan söndag. Nu på morgonen har jag ätit en god frukost och myst med R. I eftermiddag ska jag träna, städa hela lägenheten och varenda liten låda. Ha en bra dag min kära läsare!


INSPIRATION


LÖRDAGSMYS

Min lördag består av min fina sambo, god mat, lite gotte,
melodifestivalen och en film. Ha en jättebra kväll!


TIERD

img_0920 (MMS)

Jag är otroligt trött idag, det känns att man inte jobbat på över en vecka. Nu är jag iallafall på väg hem och ska gå ut och gå en rask promenad runt munksjön. Det känns som jag behöver det för och bli pigg!


WHITNEY PORT + BIKBOK



The City-stjärnan Whitney Port kommer att gästdesigna en kollektion för Bik Bok som kommer att lanseras i oktober detta året. Kollektionen släpps i utvalda bikbok-butiker runt om i landet. Vad tror ni om kollektionen? Jag tror att den kommer bli riktigt bra.

JOBB

img_0916 (MMS)

Nu är det dags för jobb hela eftermiddagen!


LÖRDAGS INSPIRATION


WORKIE, WORKIE!

Godmorgon bloggisar! Filmen igår var jättebra, den rekommenderar jag verkligen till er tjejer.  Idag är det jobb på schemat till 16.00, efteråt blir det träning och kvällen kommer tillbringas tillsammans med min kärlek.

Hoppas ni får en bra lördag, Ciao!


GODNATT BLOGGISAR!


MIN LÅTSASFRU



DAGS FÖR BIO! Vi ska se min låtsasfru, hoppas den är lika bra som den verkar.

FREDAGKVÄLL

Nu ska jag promenera bort till underbara Johanna igen, vi ska ta det lugnt nu innan vi ska på bio vid 21.15. Det lär bli lika mycket prat och skratt som alltid, haha. Hoppas ni får en riktigt mysig fredagskväll!


SKÖNT

img_0990 (MMS)

Tränat färdigt för idag, jag körde 1h och 10 min kondition på löpbandet. Super skönt!


SPORTLIFE NÄSTA ...


FIKA



Nu sitter jag här hos pärlan Johanna, vi har precis ätit god lasagne som hon lagat och nu ska vi fika lite fort innan hon ska med bussen till jobbet. Vi bakade kladdkakemuffins med hennes nya maskin, super enkelt och smidigt. En sån borde man ha i köket ; )


FREDAGS INSPIRATION


BAKNING



Ändrade planer, jag ska bort till bästa Johanna nu istället. För det visade sig att hon började jobba vid tre istället, så innan dess ska vi baka något gott. Mysigt!

LYCKAD KVÄLL

Godmorgon kära läsare! Gårdagens utgång på Club Caj var riktigt lyckad. Vi dansade hela kvällen och jag kom hem strax efter 03.00 inatt. Så idag passade jag på och sova ut ordentligt, nu på förmiddagen ska jag bara ta det lugnt och senare framåt eftermiddagen ska jag till gymmet och ikväll ska jag umgås med bästa Johanna.


Fina flickor

Flummig bild på oss alla (frida fattas på bilden)

Jag och min fina Lovisa

CLUB CAJ, HERE WE COME!



DUSCHEN

Nu måste jag hoppa in i duschen, för när som helst kommer Lovisa hit.
Då är det dags att ladda inför kvällen, ses ute i vimlet!


GYMMET NÄSTA . . .

img_0443 (MMS)

GYMMET NÄSTA . . .


LUNCH

img_0977 (MMS)

Det blev en kort och mysig lunch med Sanna. Det är alltid lika kul och träffa henne, hon är bra.  Strax ska jag promenera bort och svettas på gymmet. CIAO!


HUNTER STÖVLAR

img_0962 (MMS)

Jag har precis satt på mig mina Hunter stövlar och satt upp håret i en knut. För nu ska jag luncha med min fina vän Sanna, sen ska jag till Sportlife och träna. Hörs efteråt!


10:E AVSNITTET AV STYLISTERNA

Vem tror ni får lämna stylisterna i dagens avsnitt?


Bild: Google.se (juryn)

DAGENS INSPIRATION - RÖDA BYXOR


GODMORGON TORSDAG!

Godmorgon allihop! Hoppas ni sovit gott, själv har jag sovit jättebra. Idag ska jag träna, söka jobb, plocka och fixa lite här hemma, luncha med goingen Sanna och på kvällen blir det utgång på Club Caj med tjejerna. Ses vi ute i vimlet ikväll?


GODNATT KÄRA LÄSARE!


Jag älskar dig!

MONKI JACKET


Den är mycket ljusare och finare i verkligheten.


Jag kollade på denna jackan i Göteborg när jag var där och den är jättefin, men då blev det inget köp. Jag skulle gärna vilja springa runt i denna till våren.

MYSKVÄLL

Min kväll består av fotboll, Big Brother och mys med min kärlek.


GYMMET - CHECK

Det var riktigt skönt med ett gympass i 1,5h idag, svettet rann som aldrig förr. Precis som det ska göra när man tränar! Efteråt promenerade jag hem och har nu duschat och ska få i mig lite mat i magen.


SPORTLIFE


Mamma orkade inte gå runt munksjön, så istället passar jag på och gå ner till Sportlife och tränar där. Dock hade jag glömt min sportbh, så fick gå hem igen och hämta den. . .

Men nu ska jag byta om till träningskläder och strax promenera ner till gymmet och köra ett svettigt träningspass. Jag höll på och frysa ihjäl när jag var ute och gick imorse även om jag hade högt tempo, så det ska bli skönt och köra inomhus.

INSPIRATION


MAMMA

Nu ska jag promenera bort till Mamma, där även min mormor och morfar är och hälsar på. Det ska bli kul och träffa dom, för nu var det ett tag sen. Efteråt ska jag och mamma gå ut och gå i friska luften . . .

NU; På med läppstiftet, sen är jag redo.

SPRING INSPIRATION BLOG

I veckan fick jag äran att svara på några frågor till Spring Inspirations hemsida, frågorna och svaren hittar ni nedanför. Gå in på deras hemsida för och få mer information om modevisningen som är nästa vecka den 3 mars.

Frågan om vad jag aldrig skulle sätta på mig är mer en riktig lant träsko jag tänker mig haha. Sen ska man aldrig säga aldrig, för det finns många plagg/skor jag använder nu som jag sagt att jag aldrig skulle sätta på mig och som nu mera är mina favoritplagg. Vad skulle ni aldrig sätta på er?


TRENDTOFSEN

Trendtofsen i vår är den låga hästsvansen. Håret på hjässan ska vara lätt tuperat och lätt rufsigt, samtidigt som tofsen är spikrak och blankborstad.

Vad tycker ni om den låga hästsvansen?


ZARA SHOP ONLINE


Zara öppnar svenska wepshop från och med 3 mars. Hur kul och bra som helst!


MUCH TO DO

Idag är jag uppe tidigt, för jag har en del att stå i nu på förmiddagen och innan dess ska jag hinna med min dagliga morgonspowerwalk runt sjön. Jag älskar att börja dagen med träning, som ni redan vet!


BIG BROTHER

Nu har min underbara vän Lovisa lämnat mig, vi har haft en heldag tillsammans och det har varit jättemysigt. Strax börjar Big Brother, innan dess ska jag tvätta bort mitt smink och sedan lägga mig i soffan med ett stort kallt glas vatten.


HALSRING


Bilder: itemsbyjohanna.se


Jag tycker det är väldigt fint med halsring, vad tycker ni om trenden?

MOVIE

img_0778 (MMS)

Nu har vi fikat och ska kolla på filmen "i am sam". Det blev kladdkakemuffins igen, man kan aldrig ha för mycket i frysen av det goda eller hur? ; )


TIPS

Lovisa gumman är här nu, vi har lagat mat, pratat massa och bara haft det mysigt. Nu ska vi baka något gott, återstår och se vad det blir. Några tips?


INTERVALLER - CHECK

Det är underbart att vara ute och springa när man verkligen känner att man kan springa hur länge som helst. Nu måste jag hoppa in i duschen, hörs snart igen!


PÅ MINA LÄPPAR

Mitt favoritläppstift är i en matt cerise färg
och den finns att köpa på Victorias secret.


Jag köpte två st, när jag var i USA förra året. Men detta är det enda jag har kvar!

STARKA FÄRGER



Starka färger är verkligen stort i vår och jag älskar det. Även färgklicken på läpparna på bilden ovanför är underbar, det ser precis ut som den färgen jag har på mitt favorit läppstift (kan visa er läppstiftet i ett eget inlägg).


HELDAG


Jag och min fina vän Lovisa

Nu på förmiddagen ska jag ut och gå en rask powerwalk med hög musik i öronen. Senare idag kommer underbara Lovisa till mig, vi ska ha en heldag tillsammans. Det är så roligt att hon är hemma i Jönköping nu i två veckor, jag har saknat henne här hemma. Hoppas ni får en jättebra dag kära läsare!

MÅNDAGKVÄLL

Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på Big Brother med R. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker om programmet, men jag kommer nog följa det haha.

Kommer ni att följa Big Brother?


SLÅ EN KNUT


En sån här snyggt slarvig knut skulle jag också vilja lära mig att göra.
Att ha en tofs skulle bli så mycket roligare om man kunde se ut såhär!

H&M - VÅRFINT




KALLT

Man frös rätt mycket om benen när man va ute och gick en rask powerwalk runt munksjön nu i eftermiddags med Jonna, jag får köra dubbla tights till nästa gång. I morse gick det bra, för då körde jag intervaller och blev snabbt varm.

När jag kom hem från promenaden hade min sambo lagat mat och gjort det mysigt här hemma. Nu har vi legat framför tvn, tänt ljus och bara tagit det lugnt. Det är så mysigt när båda är lediga!


POWERWALK

img_0934 (MMS)

Nu ska jag ut i det härliga vädret igen och gå en promenad runt munksjön med min kära vän Jonna


DAGENS INSPIRATION


9:E AVSNITTET AV STYLISTERNA

Vårt internet har inte funkat nu på några timmar, jag vet inte vad det berodde på. Men nu funkar det igen iallafall!

Efter min promenaden åt jag en god frukost och kollade på våra bästa år. Sen har jag bara plockat lite här hemma & nu ska jag kolla på 9:e avsnittet av Stylisterna.


MONDAY MORNING



Måndag igen, ny vecka och nya tag. Jag har sagt det förr, men säger det igen. Nu börjar hårdträningen på allvar, jag ska bita ihop och äta hälsosamt och träna regelbundet. Är ni med mig? Jag ska peppa er, om ni peppar mig ; )

Jag ska starta dagen med en rask morgonspromenad runt sjön, hörs efteråt!

FRÅGOR OCH SVAR

Vad använder du för produkter till hår ? :)

Svar: Håret – jag använder TREsemmé  i alla mina produkter för håret.

 

Ungefär hur mycket lägger du på kläder i månaden och vilka är de affärer du handlar mest i ? :)

 

Svar: Det är olika från månad till månad : )  Jag handlar mest på H&M och Monki.

 

Har du någon dröm ? :)

Svar: Det är en väldigt svår fråga måste jag säga. Man har massa drömmar, men en som jag känner lite extra för är att jag vill jobba inom mode. Men det är väl alla tjejers dröm ; )

 

Hej.
Vad pluggar din kille till?
Och har du tänkt plugga i framtiden,till vad isf?


Svar: Hej!

Min pojkvän pluggar affärsjuristprogrammet på IHH här i Jönköping.
Jag vill plugga i framtiden, men vad jag vill plugga är lite osäkert just nu.

Funderar du på att operera någon kroppsdel

Svar: Både ja och nej.

 

Vilken otroligt snygg svärfar du har! Är han lika trevlig som han ser ut?

Svar: Han är absolut lika trevlig som han ser ut! : )

 

Hur är du som person ?
Berätta lite om dig själv :)


Svar: Jag är en väldigt glad, positiv och omtänksam person :D Jag älskar att shoppa, träna och umgås med mina nära och kära.

 

Va har du helst på dig ?
Favorit plagg ? :)

Svar: Det går i perioder, men just nu är jag inne i en jeans period :P

Vart söker du jobb ? :)

Svar: Jag söker alla möjliga jobb : )

 

Nu när det är såhär kallt ute och du är ute och powerwalkar, vad har du på dig då? :) Vet nämligen inte vad man ska ta på sig så man inte fryser ;)

Svar: Ja det kan vara lite svårt, men jag tar helst på mig tre/fyra lager med tjocka tröjor och om det är rejält kallt så tar jag på mig min dunjacka.

 

Är du och din pojkvän alltid sams ? :)

Svar: Alla förhållanden har sina dagar, men vi bråkar inte alls mycket : )

 

Har du några träningstips? :)

Svar: Det är viktigt att man tycker det är roligt att träna. Jag älskar att gå långa promenader ute och köra crosstrainer när jag är på gymmet. Men planera in din träning i kalendern, ät ofta, våga utmana din kropp (ju mer du utmanar kroppen med nya grejer desto snabbare resultat får du), ta hjäl av en kompis, instruktör eller en pt. Jag tänkte att jag skulle försöka börja lägga in ett träningstips i veckan. Vad sägs om det?

 

vad tycker du är viktigast i ett förhållande? Vad gör du och robin för att få ett så bra förhållande? Han är alltid så gullig mot dig :)

Svar: 1. Det går inte att säga rakt ut vad som är ett bra förhållande för det är olika från person till person. Fast jag kan däremot säga från mina egna erfarenheter vad jag tycker är viktigt i ett förhållande och det är trygghet, tillit, ärlighet, kärlek och ha kul tillsammans.
2. Vad vi gör? Vi gör ingen speciellt, vi är dom vi är : )  3. Haha, visst är han gullig!

 

Jag har alltid undrat hur lång du är?
Förövrigt är din blogg super :)


Svar: Jag är 1,76 : ) tack så mycket, va roligt att du gillar den.

tack för en otroligt bra blogg. Den ger verkligen inspration! Och nu till den stora frågan, har du något körkort? Man har oftast läst att du får skjuts av din far och så.

Svar: Åh, tack va glad jag blir.  Att inspirera är precis det jag vill göra: ) Nej, precis. Jag har ingen körkort. Jag har inte känt behov av det heller, fast någon vacker dag ska jag skaffa det.

 

Vilka bloggar följer du? :)

Svar: Jag följer mest lokala bloggar, sen kikar jag även in på de större bloggarna också.

 

Härligt med besöksrekord igen! Hur mycket läsare har du ungefär? Vad har du gjort för att få så mycket läsare ? :) Hur går det med din träning, vad har du för mål med den? :) Kram sötis

Svar: 1. Ja det är jätteroligt! Jag har mellan 800-1000 läsare varje dag. Jag har inte gjort någonting faktiskt, jag vet inte vart alla fina läsare kommer ifrån. Det kanske ni kan svara på istället? ; )
2. Det går jättebra med träningen, men har taigt det lite lugnt ett tag nu. Det har blivit mycket promenader och så det senaste. Fast nu kör vi igång igen! Mitt mål är att bli piggare, få en bättre balans. Bli mer hälsosam, tajtare i kroppen och få en regelbundenhet i träningen och hälsan.


Bor ni i hyres eller bostadsrätt ? :)


Svar: Vi bor i Hyresrätt : )

 

Jag svarade på alla frågor så gott jag kunde, om ni undrar något mer så är det bara att fråga : )


SCONES

img_0929 (MMS)

Nu är underbara Johanna och Jesper här,  vi har kollat på solsidan och nu ska vi äta scones och sen kolla på film och bara ha det mysigt. Hörs senare!


JEANS JEANS JEANS


En sneakpeak på dagens look; jeans, jeans, jeans.


BILDER FRÅN GÅRDAGEN


Tjejerna

Rosanna, jag, Louise och Evelina

Söta Emma och Evelina

Vackra tjejer

Fina Driola och Rosanna

Jag och bästa Johanna. (haha, behöver jag sola eller?)

POWERWALK

Jag och underbara Johanna har varit ute och gått i det härliga vädret nu, det var väldigt skönt och vara ute i den friska luften och njuta av solen.

Fast nu ska vi snart promenera ner till Max och vara onyttiga och äta bakismat. Det var alldeles för längesen jag åt mat från max, så det kommer sitta fint idag.



Underbart väder

Jag och bästa Johanna

Bilder: tagna med johannas kamera

SÖNDAGS INSPIRATION


SUNDAY MORNING

img_0891 (MMS)

Godmorgon allihop! Det blev sent igår, men det blev en trevlig och rolig kväll. Det var super kul och träffa alla tjejer!  Nu på dagen ska jag bara ta det lugnt och ikväll ska jag, Robin och goingarna Johanna och Jesper hitta på något mysigt. Hörs senare!


UTGÅNG


Snart ska jag och goingarna Johanna och Rosanna åka till söta Julia, där det blir förfest och avskedsfest med 20 härliga tjejer. Julia och Joanna åker på måndag och ska ut och resa i asien i 3 månader och jag säger bara såhär: jag är avundsjuk, för vem hade inte velat vara i värmen i tre månader och tänk va kul dom kommer ha det. LYCKA TILL PÅ ERAN RESA TJEJER, IKVÄLL KÖR VI ALL IN!


VAD TROR NI OM DET?

Nu är jag hemma från stan, vi kollade lite i butikerna och jag hittade ingenting som föll mig i smaken. Jag var ute efter något som jag skulle kunna ha på mig ikväll, men det är dåligt med partykläder i butikerna just nu. Så jag måste leta fram något i garderoben. Jag funderar dock på en svart lånklänning, maffigt halsband och kilklackar? Vad tror ni om det?

STAN


Den osminkade sanningen.

Nu har jag precis fixat i ordning mig och ska iväg och möta upp min underbara Johanna, vi ska ner på stan och kika lite. Återkommer senare!


I MITT PAKET FANNS ....

mina efterlängtade hunter stövlar. Jag kommer bo i dom!


LÖRDAGS INSPIRATION


Bild: Lookbook.nu

MEST SPELADE

Godmorgon bloggen! Jag tänkte börja morgonen med en löprunda och även dela med mig av denna låten som spelas mest hos hemma hos mig just nu. Låten är underbar och texten är så fin.


FREDAGSMYS

Det har varit en mysig kväll tillsammans med Sanna och Emmie. Vi möttes upp på stan och gick lite där, sen tog vi en fika och tillslut blev det en promenad hem till mig. Sen under kvällen har vi gjort varma mackor och kollat på Let's dance. . . Nu ska jag avrunda här och strax gå och lägga mig och läsa, hörs imorgon igen!


MIN FÖRMIDDAG I BILDER


Mysig fika i förmiddags med min mamma.

min Mamma

Såhär ser jag ut idag.
.


FIKA



Om en stund ska jag möta upp min fina vän Sanna, vi ska gå en sväng på stan och sen ska vi ta en mysig fika och då kommer även Emmie och gör oss sällskap. Efter fikan blir det nog en promenad runt munksjön och sen ikväll ska vi laga mat och ha lite fredagsmys hemma hos mig. . .

TYRA

Denna outfit-bilden är helt underbar på Tyra, hon är så vacker!


PAKET TILL MIG



Idag ska jag hämta ut mitt stora paket som jag
väntat på i en vecka nu, vad tror ni det kan vara?

GODMORGON FREDAG!

Idag vid ca 09.00 kom Pressfeldt hit och åt en mysig frukost med mig och R. Nu har jag precis diskat och plockat lite här hemma och nu ska jag fixa i ordning mig eftersom snart ska jag iväg och umgås med mammsen. Det ska bli himla mysigt!

P.s. Jag hann tyvärr inte svara på alla era frågor igår, men idag ska jag göra mitt allra bästa för att hinna med det. Håll utkik!


Bild: Jag och Mammsen


DAGENS INSPIRATION - FASHIONTOAST


GODNATT BLOGGISAR!


TORSDAGS INSPIRATION


MOSTACERO

Min älskling har bytt efternamn från Johansson till Mostacero. Numera heter han alltså Robin Mostacero, namnet kommer ifrån hans pappas släkt. Jag tycker efternamnet är väldigt fint och passar han utmärkt! Skojade med honom innan och sa "det känns som man har en ny man, haha".



SLUTAT

img_0905 (MMS)

Jobbade ett kort pass idag, så har redan slutat jobba. Resten av kvällen ska jag umgås med R. hörs snart!


SKÖNT

Jag har precis tränat klart här på Sportlife och det känns alltid lika skönt efteråt. Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan fixa i ordning mig, för om ca en timma blir det jobb. Återkommer efter jobbet och ikväll svarar jag på alla era frågor från frågestunden. Håll utkik!


BEACH 2011, HERE I COME!



Snart ska jag promenera ner till Sportlife och köra ett pass där, det ska bli super skönt! Jag måste komma igång igen och få rutin i träningen, man kommer av sig ibland. Men snart är jag igång igen, beach 2011 here i come!

GÅRDAGEN LOOK


8:E AVSNITTET - STYLISTERNA

Nu ska jag kolla på Stylisterna!


FLÄTA


Denna otroligt fina frisyren vill jag bära en dag, visst är den underbar?

Någon som vet hur man gör?

BREAKFAST



Godmorgon mina kära läsare! Idag är jag uppe tidigt, jag tänkte ta tag i att fixa min garderob (igen). Jag förstår inte hur jag lyckas få den stökig så fort. Jag skyller på att jag har för mycket kläder ;) haha.

Idag ska jag träna, fixa lite ärenden och senare ikväll väntas jobb. Men först blir det frukost!

KÄRLEK

Maten var supergod på Anna Gretas och jag kommer absolut gå dit fler gånger. Innan vi promenerade bort dit, fick vi ett tråkigt besked och det har varit jobbigt för min käraste och hans familj. Tänker på er alla!

Om man bortser från det, så har vi haft en otroligt mysig dag. Nu ska vi avsluta kvällen med en bra film som vi hyrde på vägen hem. . . CIAO!


P.s. Ni har ställt en hel del frågor nu i min frågestund, men jag tror nog ni har några mer frågor ni kan ställa. Jag svarar på alla frågor imorgon!


Jag älskar dig



DAGENS DETALJER


ANNA GRETAS

Nu har jag precis fixat i ordning mig, så nu ska vi promenera bort till Anna Gretas som ligger en bit bort här på Torpa. Det ska bli kul och testa en ny resturang och jag har bara hört gott om stället också, vilket gör det ännu roligare. . . Hörs senare bloggisar!


AVKOPPLANDE

Vi hade det jättemysigt på relaxen, det var otroligt avkopplande!


RELAXEN

img_0896 (MMS)

Nu sitter vi på väg till relaxen, det ska bli super skönt och bara koppla av där. Efteråt är det bara att åka hem och byta om, för vid 19.00 har vi bokat bord. Återkommer senare!


TRÄNING - CHECK

Nu har jag tränat färdig för idag, jag körde en löprunda ute och avslutade med ett styrkepass här hemma med min egna kroppsvikt. Härligt!

Senare framåt eftermiddagen kommer R hem från skolan och då ska vi åka till Relaxen på Rosenlund och bara ha det mysigt, sen ska vi ut och äta ikväll på Anna Gretas. Det kommer bli en riktigt bra dag med min kärlek!


Bild: vi två, sommaren 2010.

LOOKBOOK.NU


GOOD MORNING


Godmorgon, godmorgon! Idag sov jag ut ordentligt, vilket var behövligt. Jag har sovit rätt dåligt de senaste nätterna, så idag passade jag på och sova ut. Det måste bero på det tråkiga vädret att jag inte kunnat sova, jag vill bara förflyttas till juni nu och känna solen bränna mot min hy. Det hade varit underbart och slippa alla stora jackor och kunna gå ut i short och linne. . . Håller ni inte med mig?

HEMMAFRU

Ikväll har R haft grabbkväll och jag har varit en snäll hemmafru och bjudit på mina bakverk som jag bakade idag. De uppskattades otroligt mycket, vilket va roligt! Men nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och sova, Godnatt mina kära läsare!


BAKAT

Under kvällen har jag varit duktig och bakat både kladdkakemuffins och dumlekaka. Det är perfekt att frysa ner när det kommer oväntat besök och det bästa av allt är att det går fort och baka dom.

Ni kan fortfarande ställa frågor till mig i min frågestund, jag svarar på alla frågor på torsdag.



Google.se

DAGENS TIPS


Depend nagellack nr 124.
En fin orange färg och färgen kommer synas överallt i vår & sommar. Jag tycker det är jättefint, vad tycker ni om orangea nagellack?

SOFIS MODE

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa veckans nya Sofis mode.
Jag köper den nästan varje vecka, har blivit som ett "måste" för mig!


POWERWALK

Strax tror jag att pärlan ringer och säger att hon är klar med tvätten, för då ska vi bege oss ut och gå en rask powerwalk i det kalla vädret. Fast med ett högt tempo, mycket skratt och prat, så tänker man inte på kylan!


Bild: Nyårshelgen i Halmstad - En flummig bild på oss två.

YESTERDAYS SHOPPING



YESTERDAY

Igårkväll hade vi en jättemysig kväll, när han kom hem hade
jag lagat mat, tänt ljus och gjort det mysigt här hemma.


Visst ser det mysigt ut?

Jordgubbar, vindryvor och passionsfrukt

ROSA SMOOTHIE

Godmorgon bloggisar! Jag har legat och kollat på tv hela morgonen med R och nu har jag fått i mig en god hallonsmoothie och ett ägg till frukost. En bra start på dagen! R gick till skolan nyss och jag ska tvätta två maskiner och fixa här hemma.



NI GLÖMMER VÄL INTE?

Va kul att ni fortfarande är många som kikar in här, glöm inte frågestunden några inlägg ner. . . GODNATT ALLIHOP!

I LOVE YOU

När jag kom hem innan stod det en bukett i köket med tre röda rosor från R, min pojkvän är den bästa. Jag älskar dig!

Ikväll har R träning tyvärr, men på onsdag ska vi ha en heldag han och jag. Fast jag ska överraska honom när han kommer hem med lite god mat, tända ljus och sånt mysigt. (Han älskade förresten hans lilla present från mig, så kul)


Nu; ska vi äta upp våra goda vaniljhjärtan.

PÄRLAN

Jag har tillbringat min eftermiddag tillsammans med underbara Johanna. Vi gick på A6 och kollade lite, lunchade på soya och hade det mysigt. Jag fick med mig ett jätte fint armband och nagellack hem. (visar det imorgon). Tack för idag gumman!


Vackra Johanna som är en brun pepparkaka.

NY RING

img_0888 (MMS)

Jag har glömt att visa er min fina ring jag köpte förra veckan, stor och guldig.


SUMMER FEELING



FRÅGESTUND!



Igår hade jag besöksrekord igen! Hur kul som helst, jag hoppas ni stannar!

Idag kör jag igång en frågestund och svarar på alla era frågor om ett par dagar. Bomba mig med frågor nu mina kära läsare!

SMOOTHIE

Godmorgon allihop! Jag har redan hunnit gå min dagliga morgonspromenad, men känner mig rätt trött ändå måste jag säga. Jag har sovit dåligt inatt, men ibland måste man göra det också. Nu har jag iallafall fått i mig en god smoothie till frukost och snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för dagen.

Senare ska jag möta upp pärlan Johanna och ikväll blir det tyvärr inget "firande" av alla hjärtans dag eftersom min kärlek har sen träning både idag och imorgon. Men på onsdag, då ska vi till relaxen och sen ut och äta på kvällen, jag längtar!


ALLA HJÄRTANS DAG

Jag vill önska er en glad och mysig alla hjärtans dag!

JAG ÄR NYFIKEN!

Va kul att ni är så många som skrivit vad ni gillar med min blogg! Man blir så glad av er kommentarer, det värmer i hjärtat. Fortsätt skriv här. Varför du läser min blogg och hur du hittade hit? Det är roligt och veta, speciellt när ni är så många. . .

Jag kanske ska köra igång en frågestund imorgon,
vad sägs om det? Ni nya läsare kanske undrar något?


PUSS PÅ ER MINA FINA LÄSARE

MATSALSBORD


Jag blev super nöjd med vårt nya matsalsbord i vardagsrummet.

Nu fattas bara en fin lampa över bordet, en snygg tavla på väggen.

DAGENS INSPIRATION


Lookbook.nu

DAGENS BLOGGARE PÅ JNYTT.SE


POWERWALK - CHECK

Det var väldigt skönt och vara ute och gå en rask powerwalk i den friska luften.


NY KUDDE

Vad tycker ni om min lila kudde som jag köpte i Göteborg?


Den är inte så glansig som på bilden (jag tog kort med blixt, därför).

TACK PÄRLAN!

Min underbara vän Johanna köpte en super fin Mulberry plånbok till mig
när hon var i Thailand, den passar perfekt till min favorit väska.

Jag älskar att den är stilren, tack gumman!



LYCKAD

Gårdagens förfest och utgång var väldigt lyckat. Vi började kvällen hos Robin Leth där vi var på 23 års firande, vilket var jätte trevligt. Sen vidare och då blev det massa dans och skratt. Vilket kväll, vilken natt, vilka underbara vänner jag har!

LOVELY SUNDAY

När jag gick upp idag och kollade ut, blev jag väldigt glad eftersom solen skiner och det är klarblå himmel. Hur underbart? Fast dock inte lika underbart med -15 grader. Men jag ska bege mig ut i det härliga vädret och gå en rask powerwalk senare iallafall, man får passa på när solen är framme. . .


MATSUMOTO WITH HEEL


Nelly.se har satt färg på sina heels i vår och ni kan redan köpa dom idag.

46 MÅNADER AV KÄRLEK


DAGENS INSPIRATION


NYTT FJÄDERÖRHÄNGE


Vad tycks?

PRINSESSA


Bild: Google.se


Godmorgon allihop! Idag sov jag ut ordentligt, jag har sovit som en prinsessa i vårt nya dubbelduntäcke och nya påslakan vi fått av mina underbara svärföräldrar.

 

Idag är det äntligen dags för jobb igen mellan 11.00–16.00 och efter jobbet ska jag hem och fixa inför kvällen. Eftersom ikväll blir det utgång med härligt folk, det kommer bli en riktigt bra kväll!


.

img_0668 (MMS)

GODNATT MINA KÄRA LÄSARE!


FREDAGSMYS

img_0854 (MMS)

Under kvällen har vi ätit god mat tillsammans med min familj och nu sitter vi och kollar på Let's dance. . . En super mysig kväll!


MATSALSBORD

Jag har tränat klart för idag och avslutade med en 20minutare i solariet. Vilket var väldigt skönt och behövligt! Jag fick lite färg iallafall, men även ett bränt ansikte.

Nu kommer Pappa och hämtar upp mig och R snart, eftersom vi ska hämta vårt nya matsalsbord. Självklart kommer jag att lägga upp en bild på bordet när den väl står på sin plats, är ni nyfikna?


DAGENS INSPIRATION


FINALLY



Idag kommer äntligen världens bästa Johanna hem!

FRIDAY

Den här veckan har bara sprungit förbi och det är redan fredag. Jag har varit uppe ett tag, tänkte börja städa lägenheten lite och sen ska jag träna. Kanske blir det en solning också, om jag orkar. Senare framåt eftermiddagen ska jag ner till banken och fixa ett ärende, sedan hämta ut vårt matsalsbord och ikväll är jag och R bjuda hem till min familj för en mysig fredagskväll. . .

Bild: Jag och min bror


BESTÄLLDA.

Snart får jag äntligen gå runt i dessa bland allt slask och plask.




BESÖKSREKORD


IGÅR HADE JAG BESÖKSREKORD! Jag hoppas att ni nya läsare stannar. Jag tycker det är jätteroligt att det är så många som hittat hit. Sen måste jag säga att jag är väldigt nyfiken på vilka ni alla hundratals läsare är som följer min blogg? Jag tycker det skulle vara kul och veta lite om er också, t ex från vilken stan du är ifrån, hur du hittade hit, varför du läser min blogg?

Tveka inte att kommentera, för jag är nyfiken ; )


6:E AVSNITTET - STYLISTERNA

Nu ska jag kolla på Stylisterna, undra vem som åker hem idag?


I'M HOME

Är hemma efter en supermysig dag tillsammans med goingen Sanna. Det blev inte alls mycket shopping för min del, jag köpte bara två smycken till mig själv och sen en kudde till lägenheten och även en present till min man.

Dagen har varit fylld med mycket skratt och prat . . .


NELLY.SE

Dessa två ska bli mina, tänk va snyggt i sommar till bara armar och en solbränd hud.


DAGENS INSPIRATION


H&M BY NIGHT

Den blåa klänningen föll jag lite extra för, vilken är eran favorit?


GÖTEBORG

Idag åker jag och goingen Sanna till Göteborg över dagen och det ska bli supermysigt. Vi ska luncha, fika, gå på stan och bara ha en riktigt mysig dag.

Nu måste jag avrunda här, för när som helst kommer hon och plockar upp mig. Jag ska uppdaterar under dagen, så håll utkik ; )


GOTT & NYTTIGT

Det blev en promenad men ingen solning, jag får sola imorgon istället. Vi gjorde fruktsallad iallafall, det är perfekt när man är sugen på något gott och nyttigt!


PROMENAD


Bild: Balen 09

När som helst kommer min kära vän Emmie hit, vi ska ut och gå en rask promenad och bara umgås. Ska även försöka få med henne till solariet, för jag vill sola . . .

DAGENS ENKLA



Idag kände jag inte riktigt för att fixa mig, därför blev det en enkel & ledig outfit med håret i en hästsvans.

Tröja med mockalappar - H&M // Kostymbyxor - H&M //
+ pälsjacka, halsduk och converse.

TRUE FRIENDSHIP

Det blev en supermysig eftermiddag med Ajnur, vi har alltid lika kul tillsammans. Hon är verkligen toppen! Det kan gå månader innan vi ses, eftersom båda har så mycket. Men det märks inte när vi träffas, det är äkta vänskap det!



LUNCH PÅ STAN

Strax har jag fixat i ordning mig och ska promenera ner till stan för och möta upp min kära vän Ajnur vid 12.30, det var jätte längesen vi sågs. Därför kommer vi nog ha en hel del och prata om, det ska bli väldigt roligt och träffa henne idag.

Hoppas ni får en bra dag fina läsare!


Jag och fina Ajnur

DAGENS INSPIRATION


PAKET FRÅN H&M



Fick sms om att mitt paket har kommit från H&M,
undra om det är mina fina skor ovanför här. . . 

De är perfekta till våren och sommaren!

POWERWALK



Nu är jag igång igen! Jag känner mig pigg och redo för en
härlig powerwalk runt munksjön. Hur startar ni eran morgon?

GODNATT KÄRA LÄSARE!


MINTGRÖN



En mintgrön clutch och vitmålade naglar, tänk va snyggt!

INSPIRATION


GOSSIP GIRL

NU; Kolla på 14:e avsnittet av Gossip girl.


BEAUTIFUL



Dessa fina lampor hade passat jättebra i min lägenhet, visst är dom fina?

SOFIS MODE

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa nya Sofis mode som kom ut igår.


GOOD MORNING


Godmorgon kära läsare! Idag känner mig bättre och det känns väldigt skönt. Därför ska jag inte sitta inne idag, jag ska fixa lite ärenden nu på förmiddagen. Återkommer senare idag med lite roligare uppdatering!

SVART + LEOPARD



Skor - Converse // Väska - Mulberry // Leopardblus - H&M // Skinnbyxor - H&M // skinnhandskar - gamla // Pälsjacka - Once

NELLY SHOE


VICTORIA´S SECRET

Alla mina produkter är slut som jag köpte på Victoria's secret
när jag var i USA i Maj förra året. Jag borde göra en beställning . . .




(mascaran är inte därifrån)

I MISS YOU

PÄRLAN KOM HEM NU, JAG SAKNAR DIG!


Bild: Thailand, januari 2010.

INSPIRATION


STYLISTERNA

Sov vidare innan, men nu är jag uppe igen och har precis städat upp efter min sambos grabbdag/natt som de hade igår hemma hos oss. Grabbarna gick vid 04.30 i morse (haha). Ni kan ju tänka er vilket liv det varit här, det är nästan ett under att jag lyckades somna igår. För tysta var dom inte, vill jag lova ; )

Nu tänkte jag kolla på 5:e avsnittet av Stylisterna.


MONDAY MORNING

Ny vecka, nya tag och nya möjligheter. När jag vaknade upp idag hoppades jag på att jag skulle känna mig pigg och frisk. Fast då trodde jag fel, eftersom svullnaden i halsen och frossan i kroppen sitter i. GE MIG ALLA ERA BÄSTA BLI-FRISK-TIPS, snälla?

Om jag ska bli helt frisk, måste jag nog ligga inne hela dagen, tyvärr. Jag får vänta och se hur jag känner mig under dagen, det är nästan alltid värst på morgonen och på kvällen. Nu; En varm kopp med grönt te och en alvedon!


Picture of me without makeup

Godkväll fina läsare! Jag biter ihop än på...

img_0746 (MMS)

Godkväll fina läsare! Jag biter ihop än på jobbet, jag ska orka hela passet. . .   Hoppas ni får en mysig kväll, CIAO!


DAGENS INSPIRATION


Lookbook.nu

NÅGRA BILDER FRÅN KVÄLLEN MED JOBBET






Hemma hos Fia och härligt folk från jobbet.

Dance baby, dance.

SÖNDAG

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, jag har knaprat i mig halstabletter och Alvedon. Eftersom jag har feber och en väldigt tjock hals . . . Misstänkt att det skulle bryta ut snart, men jag måste ta mig till jobbet iallafall. Kan inte förlora en jobbtid till, så vi får hoppas att jag kan bita ihop och orka med hela mitt pass idag mellan 14-22.15. Hörs senare!

MINGLA


Jag började känna mig riktigt hängig på jobbet, frusen och svullen i halsen. Men jag ska ge det ett försök och ut och mingla, frågan är hur länge jag blir kvar. Återstår och se, snart kommer mina jobba kompisar. CIAO!

TRÄNINGSTIPS



GÖR ETT KOLLAGE
med bilder på mat, kändisar, citat och på sånt som kan inspirera dig att få upp motivationen nästa gång du ska träna! Ovanför ser du ett "inspirationskollage" som jag ska sätta upp på kylskåpet och i mitt rum och innanför skafferiet för att påminna mig själv om att äta bra och att träna mycket. Gör du det också!

WORK

Hej bloggen! Idag blir det ingen uppdatering mer än denna. Eftersom jag kommer vara på jobbet hela dagen och ikväll ska vi ut med jobbet, fast det blir lugnt för min del eftersom jag jobbar imorgon eftermiddag. Hoppas ni får en riktigt bra lördag allihop!

KOMPLIMANG

En kund gjorde min dag på jobbet, han gav mig en fin komplimang och sa "Jag måste bara säga att du har ett jättevackert leende".

När jag kom hem från jobbet hade R maten färdig. Super gott var det! Vi kollar på Let's dance just nu och ska bara ha en mysig fredag tillsammans. Hoppas eran kväll blir toppen, Ciao!

MIN TVILLING

Jag har tillbringat min eftermiddag hemma hos mina föräldrar, eftersom jag varit hundvakt åt våran lilla Molle. Nu ska jag när som helst med bussen till jobbet, sen väntas jobb i bara 3h. Fast bättre det är inget! ; )

Tog bilden precis nyss, jag och min fina tvillingbror.


Som ni ser kör jag på en naturlig sminkning och lockigt hår idag, Vad tycks?


DAGENS INSPIRATION


Lookbook.nu

TVÄTT

Jag har varit uppe och tvättat sen 07.30, fast snart måste jag börja göra i ordning mig.  För senare idag ska jag vara hundvakt åt lilla Molle, efteråt ska jag träna och sen väntas jobb ikväll. Ha en bra dag fina läsare!



CONSCIOUS COLLECTION BY H&M



Nu lanserar H&M åter igen en miljömedveten kollektion i material som ekologisk bomull och återvunnen polyester. Vi ser bland annat mycket broderier, volanger, chiffon, virkat och spets i vitt och pudriga pasteller. Den 14 april släpps den.

Vad tycker ni om kollektionen?

GRATTIS, GRATTIS!


Bilder: Vi två i Thailand, januari 2010.


Idag är det ingen vanlig dag, för det är världens bästa Johannas födelsedag. Hon fyller 21 år, ett stort grattis till dig! Hoppas Jesper gör din dag till den bästa i Thailand, fast det tvivlar jag inte på. Han bruka ju lyckas ;)

Det tråkigaste av allt är att jag inte får träffa henne och att jag inte kan ge henne hennes födelsedagspresent eller det jag glömde lägga ner i hennes mans resväska (attans). Arg man blir när man glömmer sånt! Hon får hålla ut tills hon kommer hem istället.

Fast om en vecka är hon äntligen hemma igen, man kan säga att det fattas en del av mig när hon inte är här. Alla våra samtal ca 4 gånger om dagen och det roligaste av allt är att vi alltid har något att säga till varandra, haha. Vi är som ett par (haha)! Jag älskar dig och saknar dig fina vän!

I MITT FÖNSTER

Titta så fint det blev med orchideer i mina två fönster i vardagsrummet. Vårigt!



Bilderna är tagna med min iphone

MIN KVÄLL

Det blev att jag lagade maten till tjejerna och hade den serverad och klar när de kom hit. Sen kollade vi på Stylisterna, lika spännande varje gång. . .



Bilderna är tagna med min iphone

TACOS

Nu har jag plockat i ordning här hemma, för när som helst kommer tjejerna
Emmie och Malin hit. Vi ska laga tacos, prata massa och bara ta det lugnt. .


Bild: Jag och Malin, USA 2010

Bild: Jag och Emmie, USA 2010

DAGENS INSPIRATION - ELIN KLING


Jag längtar till våren och sommaren.

DAGENS VILL HA - JUMPSUIT


Det kan vara en av dom finaste jumpsuiten jag sett. Den sitter helt perfekt!

WORKIE, WORKIE!

Dags för jobb mellan 10.00-15.00. Ha en bra dag allihop!

.



EN TIMME

Det kändes rejält när jag körde 1h på Crosstrainern, men nu känner jag mig väldigt duktig i allafall. Jag har precis duschat och ska fixa i ordning mig nu och sen ska jag ta bussen till jobbet. Hörs senare!


07.00



Godmorgon mina kära läsare! Ska man hinna med och träna, då måste man planera. Därför känner jag mig extra duktig som ska vara på gymmet vid 07.00, eftersom jag börjar jobba om ett några timmar. Nu ska jag promenera ner till gymmet och köra ett svettigt konditionspass där och det ska bli otroligt skönt att starta dagen med träning!


MITT KÖP DEN 25 JANUARI

Jag har helt glömt bort att visa min bruna skinnkjol som jag köpte i fredags. Vad tycks? Nu fattas bara ett par snygga bruna skinnshorts och mockashorts också. Vet ni vart man kan hitta fina?



MYSIG EFTERMIDDAG

Min eftermiddag tillsammans med underbara Sanna har varit super mysig. Vi möttes upp här på Torpa och åt lunch tillsammans, det blev mycket skratt och prat. Sedan blev det en sväng på stan och tillsist gick vi förbi högskolan där hon pluggar och stannade en sväng på puben och minglade. Det var himla trevligt!


DAGENS KÖP - BASIC


Brun mocka detalj på armbågen.

Den passar jättebra nu till våren.

LUNCH

Strax ska jag iväg och möta upp fina Sanna. Vi ska luncha
ihop och gå en sväng på stan, hörs senare bloggisar!


Bild: Jag och vackra Sanna i somras.

KENZA INSPIRERAR

Kenza lyckades riktigt bra med att pimpa shorsten, jag vill ha dom!



2 FEBRUARI 2011


Weheartit.com

Godmorgon, godmorgon! Vaknade för över en timme sen, jag gick upp när sambon skulle iväg till skolan. Nu har jag precis fått i mig en god frukost och ska fixa lite här hemma, sen måste jag göra i ordning mig för vid lunch ska jag träffa fina Sanna.

Måste även säga, va roligt att ni kommenterade mycket igår. Det blir mycket roligare att blogga då. Forsätt så!

GODNATT FINA LÄSARE


BAKAT

Jag fick ett ryck strax innan elva nu ikväll och ställde mig och bakade kladdkakemuffins, fast denna gången i en dubbelsats.

Det är bra att ladda frysen med, inför oväntat besök.




DIMODA

img_0760 (MMS)

Shoppade lite till hemmet innan gymmet nu ikväll, håll utkik så ska jag visa er senare eller imorgon vad som finns i. . . Update; Det är Orchideer till mitt vardagsrum. Perfekt till våren!


SPORTLIFE


Bild: Google.se

Jag sitter hos min kära familj nu, mamma bakade bullar idag och bjöd över mig på en mysig fika innan. Men strax ska jag promenera ner till gymmet för och köra ett tufft pass. Efteråt ska jag unna mig en 20minutare i solariet, för jag är verkligen super blek nu . . .


GOSSIP GIRL

Tidigare idag kollade jag på 13:e avsnittet av Gossip girl säsong 4.


JEANS INSPIRATION - SOFI FAHRMAN


Bild: sofis snapshots

TULPANER



Vackra tulpaner har tagit plats i mitt vardagsrum . . .

1 FEBRUARI - 2011

Godmorgon bloggen! Jag ska dricka upp min kopp med grönt te och sen ska jag sätta på mig träningskläderna och bege mig ut i friska luften och gå en rask powerwalk runt sjön. Hörs efter det!


RSS 2.0