GOOD NIGHT

Nu är jag hemma efter en underbar helg i både Kristianstad och Halmstad. Jag är helt slut och borde strax gå och lägga mig eftersom imorgon ringer klockan vid 05.00 och det innebär att det är måndag och en ny vecka. Återkommer imorgon igen, hoppas ni haft en jättebra helg. Godnatt mina vänner!



KALASET I BILDER


Robins vackra syster Sanna som vi firade igår


Svärfar, Svärmor, Amanda, Helen, Janos, Robin och jag.

Super goda cupcakes som Sanna bakat

Såna här fina cupcakes måste jag lära mig och baka

Visst ser det gott ut?

hemmagjord prinsesstårta

Kokostoppar och drömmar, mums.


Smaskiga biskviere och dammsugare

EN VÄN FÖR LIVET

img_0139 (MMS)

Jag har precis varit och fikat med min underbara vän Elin, det blev en kort och mysig fika på Robert's. Men hellre en kort fika än ingen alls. Det är så synd att hon och jag inte bor närmre varandra, för då hade vi garanterats träffats en hel del. Hon är en vän för livet, det vet jag  :)


SÖNDAG

img_0133 (MMS)

Hej allihop! Idag sov vi ut ordentligt, jag var riktigt trött igår och somnade nästan direkt när vi kom hem. Nu ska vi åka och handla lite mat och sen ska vi umgås med Robins underbara familj hela dagen och ikväll åker jag och R hem till Jönköping igen. Hörs senare och då ska jag visa er massa bilder från igår. Hoppas ni får en jättebra  dag. Love from me!


KAKKALAS

img_0131 (MMS)

Vi kom precis hem från en mysig runda på stan och nu har jag hjälpt käraste Sanna och plocka fram hennes bakverk. Hon har varit så duktig och bakat massa goda kakor sen i måndags till dagens kalas, om ni håller utkik senare så ska jag visa massa fina kort från dagen. Ha en jättebra lördag allihop!


TIDNINGAR

img_0126 (MMS)

Nu sitter jag på tåget till Kristianstad och har laddat upp med lite skvaller tidningar, jag ska ju som sagt sitta på tåget i två timmar. Hörs senare kära läsare!


LÖRDAG

Godmorgon bloggen! Jag gick precis upp och tänkte leta fram något snyggt i garderoben som jag kan ha på mig när jag åker till Kristianstad för och möta upp min kärlek och hans familj. Vi ska nämligen till hans fina syster Sanna över dagen, hon fyller år om exakt en vecka därför har hon bjudit ner oss alla till henne. Det kommer bli en riktigt mysig dag och träffa alla. Sen åker vi hem till Halmstad ikväll och stannar där tills på söndagkväll. Hoppas ni får en jättebra helg allihop, jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Håll utkick ; )


Bild: Jag, Sannas dotter Nim och Robin.

Om lite mindre än två timmar slutar jag jo...

img_0104 (MMS)

Om lite mindre än två timmar slutar jag jobba, vilket ska bli himla skönt eftersom min fredagkväll kommer tillbringas hemma. Jag ska bara ta det lugnt, kolla på tv och försöka (njuta) av lite egen tid. Hoppas ni har en jättebra fredag mina kära läsare!


Hej goingar! Strax är det dags för jobb, j...

img_0112 (MMS)

Hej goingar! Strax är det dags för jobb, jag har precis varit och fixat lite ärenden och kom precis på att jag glömde det viktigaste till kvällen hemma. Attans!


PICTURE FROM YESTERDAY











YESTERDAY

Gårdagens utgång var himla trevlig och rolig här hemma hos mig och på Caj var det sjukt mycket folk. Fast det var roligt ändå, men inte lika kul som de andra gångerna.

Nu har jag städat upp allt här hemma efter gårdagens förfest, jag ska strax hoppa in i duschen och sen ge mig ut på stan en snabbis. Senare idag mellan 14.30-21.30 blir det jobb och efteråt blir det födelsedagsfirande för Emmie med tjejerna. Hoppas ni får en bra dag allihop, Love from me!


CLUB CAJ

Nu ska jag hoppa in i duschen, för om en stund kommer fina Lovisa hit och sen kommer även pärlan Johanna efter sitt jobb. Det kommer bli en grymt bra kväll, kan inte bli annat. Ses vi ute i vimlet? ; ) Hoppas även ni får en jättebra kväll mina kära läsare. Hörs imorgon igen, CIAO!



Jag och mina fina tjejer

Nu har jag precis fixat i ordning mig och ...

img_0092 (MMS)

Nu har jag precis fixat i ordning mig och ska möta upp min kära vän Nina över en lunch på George. Det ska bli jätte kul för vi har inte träffats på nästan ett halvår. Hörs efter det goingar!


I NEED YOUR HELP

Godmorgon, godmorgon! Jag gick upp strax efter 8.00 och slängde på mig träningskläderna och gick ut i det tråkiga vädret och gick en rast powerwalk runt munksjön. Vilket var väldigt skönt och behövligt! Jag måste börja få lite rutin i min vardag och börja gå upp tidigt även när jag inte jobbar. Har ni någon bra tips på hur man ska komma upp på morgonen även om man inte ska göra något speciellt? Isåfall får ni gärna dela med er av era tips! : )




NEWS FROM H&M


Idag fick H&M in lite fina saker, gå in och kolla om ni är nyfikna. . . .

KVÄLLSFIKA

Jag kom hem för en liten stund sen, kvällsfikan med tjejerna var jätte mysig. Vi satt på fiket precis vid munksjön, det var verkligen trevligt. Det blev mycket prat och skratt! Efteråt tog jag och pärlan en promenad hem därifrån och sen följde hon och Jesper mig hem och då hängde de även med in till mig en snabbis och pratade. De är underbara dom två!


Alexandra, Joanna, Julia och Johanna.

MONKI

Strax ska jag gå bort till pärlan Johanna igen för vi ska ner till stan och gå på smygpremiären för Monki som är ikväll mellan 18.00-21.00. Ses vi där? Julia, Alexandra och Joanna kommer även dit, så efteråt ska vi fem gå och ta en kvällsfika på något mysigt ställe. Hörs senare goingar!


FYNDAT

Mamma fyndade denna fina vasen idag, den kostar i vanliga
fall 795 kr och vi fick den för 200 kr.

Tycker ni om den lika mycket som jag?


LUNCH

Nu ska jag bort till min familj och äta lunch, sen ska jag hem till pärla Johanna och umgås med henne resten av dagen. Hoppas ni får en jättebra dag allihop!

 


ONSDAG

Godmorgon! Nu på morgonen har jag fixat lite här hemma, varit ute och gått och ätit en god frukost. Strax börjar våra bästa år, som jag har följt sen jag var liten och satt och kollade med Mamma. Man kan missa flera avsnitt, men ändå förstå vad som hänt när man börjar kolla igen. Senare idag ska jag umgås med pärlan Johanna, hoppas ni får en bra dag allihop!


PINK

Jag köpte 10st fina rosa galgar med rosetter på häromdagen.

Jag älskar dom. Vad tycker ni?


I MITT PAKET FANNS DETTA...


Sen fick jag även en kavaj (se bild nedanför) av mamma som hon inte trodde att hon skulle använda mer, men jag tror att den kan komma till användning någongång framöver hos mig.


Min eftermiddag har tillbringats med mamma...

img_0065 (MMS)

Min eftermiddag har tillbringats med mamma och pappa, jag har hjälpt dom att leta lite inredning och sen avslutade vi med en fika på Ikea. Men nu har jag och R precis varit och storhandlat på Ica Maxi och är på väg hem. Resten av kvällen kommer tillbringas framför tvn. Ha en jättebra kväll mina fina läsare!


GOSSIP GIRL

Nu ska jag kolla på det 6:e avsnittet av Gossip girl, hörs efter det!



PARTY WEDGES


Dessa underbara kilklackarna skulle jag gärna vilja klicka hem. De skulle passa perfekt som festklackar, eftersom de är så snygga och även för att jag tror de är väldigt bekväma. Vad tycks?

SECRET SALE

Just nu pågår Nellys hemliga höstrea, så om ni vill shoppa före alla andra,
så klicka er in nu och använd koden FALLSALE.


HAPPY BIRTHDAY

Godmorgon goingar!

Hoppas ni sovit gott, det gjorde iallafall jag inatt. Jag tänkte börja dagen med min dagliga morgons powerwalk, efteråt ska jag fixa lite ärenden och senare ska jag visa er vad som fanns i min h&m påse, det får ni inte missa.

Sen vill jag ge min underbara vän Emmie en extra stor kram idag,
för idag är det ingen vanlig dag för det är hennes 20 år idag.
Hoppas du får en jättebra dag, för det är du värd. GRATTIS

!
Bild: Vi två i USA, maj 2010.

SKÖNHETSTIPS

 

 

Nu när vi går mot mörkare och kallare tider, då brukar mitt hår förvandlas till en torr och livlös historia. Jag brukar då passa på och göra en egen hårinpackning hemma! Den här är en av mina favoriter! Det funkar verkligen.

 

Gör den här 2-3 gånger i månaden så kommer du att få glansen tillbaka.

 

Ingredienser:

1 avokado

2 msk olivolja

1 ägg

 

Så här gör du:

Mixa avokadon, olivoljan och ägg gulan. Om du inte har en mixer så ska du mosa avokadon ordentligt och vispa det tillsammans med dom andra ingredienserna. Massera in det i håret och sätt på plast över. Låt verka i 30 minuter och tvätta håret som vanligt sen och du kommer att känner skillnad efter första gången. . .


SNYGG RYGG

Jag har varit ute efter ett linne med snygg ryggurringning ett tag och nu fann jag
detta linnet från Asos.se och den kostar precis under hundra lappen. Vilket fynd!

För er som vill veta, så ligger frakten på 60 kr oavsett hur mycket du beställer.


TRAINING

Godkväll allihop! Jag har precis kollat klart på Paradise Hotel och äntligen kom det lite nytt folk som satte lite fart på det hela. Nu tänkte jag göra lite lax och sallad till kvällsmat, jag måste ha lite ny energi efter mina två pass nu ikväll. Vi körde stenhårt på både Bodypumpen och S-core passet, duktiga var vi allt.

Det är alldeles för mörkt för att ta kort på vad som fanns i mitt paket jag hämtade ut tidigare idag, men det var iallafall paketet jag väntat på. Om ni är nyfikna så får ni kolla in imorgon igen . . .




PAKET TILL MIG

Jag fick precis ett sms om att jag har ett paket att hämta ut,
undra om det är H&M paketet jag väntat på jätte länge. Isåfall blir jag glad!


KORS

Jag kikade runt lite bland bloggar och fann detta svarta korshalsbandet som Dollyblond köpt. Jag tyckte det var enkelt och snyggt! Så jag gick genast in på hemsidan där hon köpt smyckerna och fann även denna korsringen.

Vad tycker ni om smyckerna? Borde jag slå till på båda?






INSPIRATION


SUNSHINE

Hej bloggen!

Idag har jag noll inspiration, vet inte vad jag ska skriva om.
Vad vill ni läsa om och vad vill ni se mer av mina kära läsare?


Idag efter jobbet har jag bara varit hemma och städat och plockat i lägenheten, sen har jag även tagit en liten powernap. Strax tänkte jag sätta på mig träningskläderna och bege mig ut i det härliga höstvädret och gå runt munksjön. Senare ikväll blir det ett bodypump pass och S-core pass med pärlan Johanna. Ska bli skönt! Hoppas ni får en jättebra dag, Love from me!


Bild: Vi två för några veckor sen

MONDAY MORNING

Godmorgon, godmorgon! Ny vecka redan, helgen har gått otroligt fort. Jag kom precis till jobbet, så nu blir det jobb i ett par timmar. Hörs efter det!

RED

Godkväll mina fina läsare! Just nu ligger jag i soffan och dricker en varm kopp med grönt te och kollar på filmen Red med R, efteråt blir det läggdags för imorgon vid 05.00 ringer klockan och då är det dags för jobb igen. Hörs imorgon igen och då blir det förhoppningsvis bättre uppdatering. Love from me!

SÖNDAGSOUTFIT



WORKING LADY

img_0050 (MMS)

Godmorgon allihop! När jag vaknade idag kändes det verkligen inte som en söndag, men nu är det de och strax är det dags för jobb i 4h. Efteråt ska jag möta upp Mamma på A6, vi ska gå där och kolla lite, sen blir det nog även en mysig fika.  Ovanför ser ni en liten sneakpeak på dagens look; grön skjorta, skinnbyxor, bruna boots, guldiga smycken och min svarta pälsjacka åkte även på för första gången nu i höst (varmt och skönt). Ha en bra dag goingar, hörs senare!


.


LÖRDAGSMYS

img_0033 (MMS)

Godkväll bloggen! Nu har jag slutat jobba och sitter på bussen påväg hem. Min kväll ska tillbringas med R, vi ska kolla på film och bara mysa. Sedan blir det läggdags tidigt för imorgon på morgonen väntas jobb igen. Love from me!


WORK

img_0032 (MMS)

Jag orkar nästan aldrig fixa iordning mig när jag ska till jobbet, eftersom man ändå byter kläder direkt och får gömma sig under en keps när man kommer dit ;) Därför fick det bli en enkel lördagsoutfit idag, en oversize tröja, skinnleggins, bruna boots och min döskallering. Hope you like it!


LÖRDAG

img_0031 (MMS)

Hej mina kära läsare! Nu på förmiddagen har jag varit ute och gått, städat i min garderob och nu ska jag ner till tvättstugan och slänga i två maskiner. Senare vid 14.30 väntas jobb resten av kvällen. Hoppas ni får en fin lördag, love from me!


IDOLMYS

Jag kom precis hem från Emmie, min fredagkväll har som sagt tillbringades hemma hos henne. Vi kollade på Idol, pratade, åt lite gotte och hade en jättemysig kväll. Hon erbjöd sig att och skjusa hem mig, vilket jag var väldigt tacksam över eftersom jag inte var jätte sugen på att sitta i en buss i ca 45min. Hoppas ni haft en bra kväll och att ni får en underbar helg mina kära läsare ♥



Bild: Vi två, midsommar 2010


HÖSTEN ÄR VACKER





Bilder: Tagna idag med mobilen

Det var underbart med en powerwalk innan, ...

img_0024 (MMS)

Det var underbart med en powerwalk innan, hösten är verkligen vacker. Jag tog några fina bilder jag tänkte visa  er senare, men nu hinner jag inte. För strax går bussen till underbara Emmie, vi ska kolla på Idol och bara ta det lugnt. Vilket ska bli himla skönt, med tanke på alla utgångar det senaste. Hoppas ni får en mysig fredagkväll, Love from me!


POWERWALK

Jag känner att jag behöver lite friskluft, så nu ska
jag gå ut och gå runt munksjön. Hörs senare!


SHOES

Ni ville att jag skulle visa några av mina favorit skor
och här har ni 6 av dom. Hope you like it!


Längst upp från vänster; Både från Nelly. Längst ner; Gojane, Steve madden, Halens

Vardags favoriterna; Nilson

Just nu promenerar jag ner till stan för o...

img_0017 (MMS)

Just nu promenerar jag ner till stan för och fixa några ärenden. När jag är hemma igen, ska jag visa er några av mina favorit skor som jag lovat er. CIAO!


SNOW

Godmorgon pärlor!

Inatt har jag sovit riktigt dåligt, kan nog bero på att det blåste väldigt mycket och man hör det rätt mycket hos oss (tyvärr). När jag väl gick upp imorse och kollade ut genom fönstret, så fick jag den här synen (se bild). Första snön är här, det känns både tråkigt och mysigt på samma gång.

Nu har jag precis fixat iordning mig och ska gå bort till min familj en snabbis och efteråt ska jag fixa lite ärenden. Senare blir det ett gympass på sportlife och resten av min fredag ska jag tillbringa med tösabiten Emmie. Hörs senare!


I LOVE SHOES

Min kväll kommer tillbringas med min kärlek, vi ska strax sätta på en film och bara ta det lugnt och njuta av en torsdagkväll tillsammans. Imorgon tänkte jag visa er några av mina favorit skor, det får ni inte missa.


Tänk om man hade en sån här fin skogarderob,
det hade inte jag tackat nej till vill jag lova er.

BÄSTA KILLKOMPIS

Jag har tillbringat 3h hemma hos min bästa killkompis Pontus och hans sambo, de bodde jätte fint. Jag älskar deras utsikt, man ser ut över halva vättern. Tänk och vakna upp till den utsikten varje dag ; ) Det var iallafall väldigt roligt och träffa båda två. Tänk va duktig jag var som cyklade i snö blandat regn både dit och hem.










Bild: Jag och Pontus på hans bal, 2 juni 2009.

TODAY'S LOOK



Kavaj, H&M // Jeans, Ginatricot // Linne, forever 21 // Wedges, Nelly //
Döskallering, Ginatricot // Korsöronhängen, Jenniferharrysson.com

FIKA


Visst hade jag gjort det fint på fatet med allt gott?

Nu gick mina kära gäster för en liten stund sen, det var super mysigt och trevligt. De va så söta och hade med sig en present till mig och min sambo. Vi fick en till sån fin Iems tallrik som ni ser på bilden ovanför, precis samma lila färg och det var precis vad jag behövde. Jag håller ju på och samlar på dessa fina tallrikar, så det kunde inte bli bättre. (Tack ännu en gång)

Vi har suttit och fikat, pratat, skrattat och haft det mysigt hos mig. De tyckte lägenheten var jätte fin och det är alltid lika kul och höra att folk tycker om ens lägenhet. Man blir så glad, vi hörs senare goingar!

Hej bloggen! När som helst kommer det gäst...

img_0010 (MMS)

Hej bloggen! När som helst kommer det gäster hit, jag ska bjuda på lite fika. Så länge bjuder jag på en liten sneak peak på dagens look. Ifall ni vill se hela looken, kika in senare då. Love from me!


- 4 GRADER

Godmorgon, godmorgon! Idag ska jag börja morgonen med en powerwalk i det härliga vädret med pärlan Johanna, fast det är kallt ute idag, -4 grader. Usch! Nyheterna har nog rätt om att det kommer att komma snö nu i dagarna.

Resten av dagen kommer bestå av en hel del ärenden, senare framåt eftermiddagen får jag gäster hit. Vilket ska bli himla trevligt, eftersom dom aldrig varit här. Hoppas ni får en jättebra dag, jag tänkte även visa er en dagens look senare idag. Så håll utkik, CIAO!


Nu har jag och pärlan precis gjort varma m...

img_0004 (MMS)

Nu har jag och pärlan precis gjort varma mackor och te, tänt ljus och på tvn är det Grey's Antomy som gäller. Vi ska bara vara här och ha en mysig onsdagkväll . . .  Zumba passet gick riktigt bra, vi följde med oväntat bra ; ) Fast jag trodde det skulle vara roligare. Love from me!


ZUMBA

Istället för ett S-core pass ska vi istället testa ett Zumba pass vid 19.00, det ska bli riktigt roligt och se om det är som på tv eller om jag ens tycker det är roligt? Fast det tvekar jag inte en sekund på, för dansa älskar jag. Men jag lär väl vara helt virrig, eftersom det är man nästan alltid på första passet. Det ska iallafall bli väldigt kul! Är det någon som testat Zumba innan, isåfall vad tyckte ni?



MONKI


Bild: Google.se

Ni har väl inte missat att Monki öppnar den 28 oktober här i Jönköping, det är kul att det händer lite i våran stad och vem tackar inte nej till lite mer klädbutiker.

Jag tror det kommer gå riktigt bra för Monki, med tanke på att det är en stor klädkedja som är populär.

Morgons powerwalk

Godmorgon bloggen! Hoppas ni sovit gott, för inatt gjorde jag det. Jag var jätte pigg när jag vaknade, så nu ska jag strax bege mig ut och gå en rask powerwalk runt munksjön med pärlan Johanna. Senare idag ska jag tvätta, göra lite ärenden och vid 18.55 ska jag möta upp pärlan igen för ett S-core pass på Sportlife. Efteråt blir det troligtvis lite matlagning och Grey's Anatomy. Hoppas ni får en jättebra dag, glöm inte berätta lite om er själva på inlägget nedanför ; )


BESÖKSREKORD

 

Jag har BESÖKSREKORD idag, jag hoppas att ni alla nya läsare stannar. Det är kul att det är så många som hittat hit, sen är jag är väldigt nyfiken på vilka ni alla hundratals läsare är som följer min blogg? Jag tycker det skulle vara kul och veta lite om er också, t ex från vilken stan ni är ifrån, hur länge ni följt min blogg, hur du hittade hit, varför ni läser min blogg och även lite kort fakta om er själva? Tveka inte att kommentera, för jag är nyfiken ; )

DESPERATE HOUSEWIVES

Kvällen spenderas framför tvn. . . Emmie och Lovisa gick för ett tag sen. Jag har kolla på I form med Anna Anka och nu är det Desperate housewives på tv. Jag är otroligt trött och seg just nu, så det blir nog läggdags tidigt ikväll. Love from me!


THE NEW DAUGHTER

Matagningen blev himlans god, tacos kan man aldrig misslyckas med. Vi ska se the new daughter som verkar rätt bra, det återstår och se helt enkelt. Senare ska jag gå ut och gå en rask powerwalk runt sjön, det är är underbart att vara ute och gå på hösten . . .

En liten sneakpeak på dagens look, metall ...

img_0686 (MMS)

En liten sneakpeak på dagens look, metall färgad tröja och döskallering. Just nu är mina underbara vänner Emmie och Lovisa hos mig, vi håller på och lagar tacos. Mums! Sen ska vi bara ta det lugnt, prata massa och ha det mysigt. Hörs senare, Love from me!


GYM

Godmorgon, godmorgon! Idag var det inget roligt väder ute, regnigt och blåsigt. Därför har jag precis tagit på mig träningskläderna och ska strax ta cykeln och möta upp pärlan Johanna. Vi ska nämligen köra ett gympass på Sportlife nu på morgonen, ska bli skönt.

Återkommer efter det, hoppas ni får en jättebra dag. Ciao!


MAILA VID INTRESSE

Jag säljer nu min vackra balklänning som jag hade på min bal 2009.
Jag sydde upp den i Thailand 09, använd 1 gång. Den passar en i stl 34/36. Plastskydd medförs. Pris: ca 1500 kr (priset kan diskuteras) http://www.blocket.se/vi/30194189.htm

Maila vid intresse; [email protected]



BLACK AND WHITE


PARADISE HOTEL

Det var riktigt skönt och köra ett Bodypumppass nu ikväll, jag älskar när man känner att man verkligen kör igenom varenda muskel. Jag måste även tillägga att Sportlife är riktigt bra, instrutörerna som håller passen gör så man verkligen kör stenhårt och det bästa är att det är jättebra musik också. Ni som tvekar på att byta gym, sluta med det och byt för jag rekommenderar det starkt.

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och städa lite här hemma, men först blir det Paradise Hotel. Ni missar väl inte det? Jag är fast iallafall och måste följa det. Hörs senare bloggen!


Nu ska jag möta upp pärlan Johanna, för vi...

img_0682 (MMS)

Nu ska jag möta upp pärlan Johanna, för vid 17.00 ska vi köra ett bodypump pass på Sportlife. Ska bli härligt och köra igenom hela kroppen. Hörs senare!


I LOVE MY NEW BLACK WEDGES

I lördagens Nelly paketet fanns mina efterlängtade kilklackar. I love them, do you?






Nu har jag slutat för dagen och jobbar int...

img_0681 (MMS)

Nu har jag slutat för dagen och jobbar inte förrens på lördag nästa gång. Att vara lång ledig är aldrig fel, men inte när det blir varje vecka . . . Hörs senare!


Nu är vi hos våra underbara vänner, vi har...

img_0505 (MMS)

Nu är vi hos våra underbara vänner, vi har haft en jätte mysig kväll som har bestått av massa flum, skratt, gotte och film. Strax ska vi gå hem för imorgon ringer klockan vid 05.00, hörs imorgon igen. GODNATT!


POWERWALK

Jag kom hem för en liten stund sen, har precis tagit på mig träningskläderna och ska möta upp pärlan Johanna igen för en powerwalk runt sjön. Sen kommer resten av kvällen tillbringas med henne, jesper och Robin. Hoppas ni får en mysig kväll!

håll utkik för senare visar jag vad som fanns i paketet och det vill ni inte missa ;)







PICTURES FROM SATURDAY










LYCKAD KVÄLL

Hej mina kära läsare! Gårdagens utgång var lika lyckad som alla andra tidigare utgångar. Vi började hemma hos pärlan Johanna med fint folk, det blev mycket skratt, dans och spel. Kvällen var lång och jag trillade innan för dörren strax efter 03.30.

Nu ska jag och pärlan gå till våra kära vänner Markus och Robin för vi har blivit lovade tre rätters middag idag. Det återstår och se vad det blir för gott vi lagar, men vi får se om de håller va de lovar. Annars idag ska vi bara ha en mysdag, vi ska ut och gå, kanske ta lite höstbilder och njuta av en härlig söndag. Hoppas ni får en jättebra dag, hörs senare och då ska jag bjuda på lite härliga bilder från gårdagen. Love from me!


Nu har vi precis tränat klart och efteråt ...

img_0676 (MMS)

Nu har vi precis tränat klart och efteråt belönade vi oss en kvarts solning. Men strax är jag hemma och då är det bara att börja fixa iordning sig inför kvällen för ikväll blir det utgång med härligt folk.   Jag har även hämtat mitt paket, vad som finns i får ni se imorgon. Hoppas ni får en jättebra kväll, ciao!


Godmorgon bloggen! Vaknade upp till stråla...

img_0671 (MMS)

Godmorgon bloggen! Vaknade upp till strålande sol och lite snö på marken som ni ser. Men nu kom jag precis till jobbet, så strax väntas jobb till 15.00 och efteråt ska jag och pärlan Johanna åka till sportlife och köra ett gympass. Hoppas ni får en jättebra lördag, Love from me!


SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN

Emma om ASK ME!:

hur gör du för att försöka ha självförtroendet/självkänslan på topp?

älskar din blogg!

 

Svar: Tack va kul att du gillar den : )
- Sluta jämföra dig själv med andra
- Se dig själv i spegeln och skriv ner 3 saker du tycker om med dig själv
- Skriv upp saker som gör dig glad
- Fokusera utåt istället för inåt
- Följ ditt eget hjärta istället för att försöka följa andras förväntningar
- Sätt upp mål

 

Anonym om ASK ME!:

Hur gör du för att hålla uppe motivationen till träning? Tycker verkligen du är superduktig :)

 

Svar: Tack så mycket! Man ska bara bestämma sig för att man ska träna, ifall du verkligen känner att du inte vill gå till gymmet, pallra dig dit ändå. För när du väl är där kommer du känna att du vill träna. Så är det för mig i alla fall! Sen underlättar det alltid om du tränar med en kompis, det blir så mycket roligare.

 

Anonym om ASK ME!:

kan du inte skriva lite om dina egna tankar & åsikter kring skola & jobb? :) vad tycker du är roligast och vad är bäst, gå i skolan eller jobba? vore kul att höra dina åsikter!

 

Svar: När man går i skolan, har man fördelen att träffa alla sina vänner varje dag, nackdelen med att jobba är att man är vuxen på riktigt då och har inte samma möjlighet och tid att träffa alla man vill.

 

R om ASK ME!:

vad får du inspiration  ifrån ? någon speciell blogg ?

 

 

Svar: Folk på stan, minoutfit.se, stockholmstreetstyle och andra bloggar som t ex. Dollyblond.se, Angelicablick.se och Victoriatörnegren

 

Anonym om ASK ME!:

Okej. jag kör mina fråga här då. Hur får du dina tänder så vita? Blekt tänderna? I såna med fall vad? Tack på förhand!

 

Svar: Jag blekte tänderna för över ett år sen och då körde jag på ”Creast Whitestrips”  som jag verkligen rekommenderar. Jag beställde de från USA och du kommer inte bli besviken;)

 

Jessica om ASK ME!:

Kan du inte lägga upp va du äter och så? Alltid roligt med nya recept :) Kram

 

Svar: Jo visst kan jag göra det, ska försöka fixa det lite längre fram. Kramis!

 

Anna om ASK ME!:

Hur ofta träffas du och din pojkvän ?

 

Svar: Eftersom vi bor ihop träffas vi varje dag, oftast på morgonen och på kvällen eftersom jag jobbar och han pluggar .. . Sen har vi våra hel dagar vi umgås och ha våran tid tillsammans. Det är viktigt att man inte glömmer det när man bor tillsammans : )

 

Anonym om ASK ME!:

Vad använder du för smink ? Hur sminkar du dig ? :)

 

Svar: Jag har använt och använder ID smink nu och har gjort i ca två år. Fast nu har jag funderat på att byta för att testa något nytt. Jag använder först concealer under ögonen och sen tar jag  ID’s mineral puder och solpuder. Efteråt  tar jag rouge från Isadora och  mascara från Sephora och sedan avslutar jag alltid med en vit kajal penna i inre nedre ögonfransraden, för det gör att man får en piggare look.

 

Anonym om ASK ME!:

vad är den godaste mat rätten du vet :)?

Svar: Mammas pastasallad

 

isse om ASK ME!:

hur lärde du och johanna holmer känna varandra :)?

 

Svar: Jag och min pärla Johanna har känt varandra i 9 år och vi lärde känna varandra genom handbollen och skolan :)

 

Anonym om ASK ME!:

nu kommer det lite mycket på samma gång här haha:) men kan inte du lägga ut bilder på din garderob, dina skor, vad du använde på smink och sådant kul :)? kraaaam

 

Svar: Absolut, det kan jag ordna. Men garderoben kan vara svårt att få en bra bild på ; )

 

Nyfiken om ASK ME!:

Hej, du är alltid så fin, snygga kläder, brun å härlig :) Hur mycket pengar lägger du på dig själv varje månad? Kläder, smink, solning, träning m.m.
Tack för en bra blogg :)

 

Svar: Tack eller vad man ska säga :P jag lägger väl runt ca 2000-2500kr!

 

R om ASK ME!:

vad har du för framtidsplaner ? Tänker du jobba kvar på presbyrån eller funderar du på att plugga elle nått?

 

Svar: Framtidsplaner har jag och jag kommer att flytta till en ny stad om några år och inom ett år vill jag börja plugga som hudterapeut eller frisör/make up/stylist utbildning.

 

 

Anonym om ASK ME!:

Skulle va kul att få veta lite mer om dig och din träning. för vad jag har förstått så håller du igång ordentligt!! :) Lite om hur du tränar, hur du motiverar dig och hur/vad du äter. Måste bara säga att det är synd att inte fler gör som du; tränar sig till en snygg kropp. finns allt för många tror att lösningen ligger i att svälta sig, men ack så fel dom har. Din kropp är fantastisk, och förstå mej rätt nu, men det finns inget snyggare än en vältränad kropp, ex DIN!! Keep up the good work!!

 

Svar: Det var den gulligaste kommentaren, tack så jätte mycket :)  Jag tränar mig till en snygg kropp, det tycker jag alla borde göra. Man ska inte svälta sig, det är fel. Bra sagt!  Jag ska köra ett inlägg om någon dag tänkte jag, eftersom jag fått en del frågor om det. Så håll utkik ;)

 

Sofia om ASK ME!:

1.Hur ofta tränar du ? Eller är det mest powerwalkar nu för tiden? :)

Svar: Jag försöker  träna 5 dagar i veckan, ibland kan det bli 6 gånger i veckan. Beror helt enkelt på vilket humör man är på! Nu de senaste har det varit mycket powerwalk eftersom mitt friskis kort gått ut, fast nu blir det ändring eftersom jag köpt mitt nya sportlife kort. Så nu kör vi igen ;)


2. Vart får du all din inspiration ifrån?

Svar: Svaret hittar du lite längre upp :)


3. Vilka bloggar följer du?

Svar: Det är väldigt blandat, allt från mina vänners bloggar till storbloggare.

 

Anonym om ASK ME!:

tkr ditt hår är så galet fint, är det rakt naturligt eller plattar du det? :)

 

Svar: Tack så jätte mycket, mitt hår plattar jag nästan varje dag, tyvärr. Jag har rätt rakt hår egentligen om jag bara låter det torka och om jag använder hårfön är det bara några få självlockar lite här och där som jag vill fixa till : ) Fast är man van att platta håret ofta som jag har gjort under alla mina år, då är det svårt att låta bli när man väl börjat platta de små lockarna i luggen :P

 

Anonym om ASK ME!:

- tycker du själv att du ser bra ut? - har du funderat på näsoperation någongång?

 

Svar: Ingen är  perfekta, och så är det. Alla har sina brister! Vissa dagar känner  man  sig finare än andra då man känner sig mindre fin. Näsoperation? haha. Ne du det har jag inte gjort! Den störde mig när jag var yngre, men jag har lärt mig att leva med den och jag skulle aldrig göra en näsoperation. Så nej det har jag inte funderat på!


Vi har precis ätit god mat, vi lagade klyf...

img_0667 (MMS)

Vi har precis ätit god mat, vi lagade klyftpotatis med lövbiff och sås och sallad. Nu ska vi fortsätta kolla på IDOL, hörs senare mina fina läsare!


IDOLMYS


Min kväll kommer tillbringas framför tvn, vi har lagat mat och vid 20.00 blir det Idol och lite gotte. Det tycker jag att jag är värd en fredagkväll som denna ;) Det blir nog ingen sen kväll för mig, för imorgon väntas jobb. Ha en bra kväll, Love!

(Jag kanske inte hinner svara på frågorna från frågestunden nu
ikväll, men håll utkik ifall att. Ni kan fortfarande ställa frågor!)


BARNDOMSVÄNNEN

Jag mötte upp min kära barndomsvän Jonna strax efter fyra för en lång powerwalk som tog 1,5h. Det är underbart att vara ute och gå i det härliga höstvädret, men man får börja ta på sig ordentligt. Jag körde på två riktigt tjocka tröjor och man känner nästan att den kalla luften trängdes igenom . . . .



(mobilbilder)

SHOPPING



Metall färgad kort tröja, 199:- (färgen gör sig inte rättvis på bild)

Döskallering, 129:-

TODAY'S LOOK



Byxor, H&M // Militärgrön topp med guldiga axeldetaljer, forever 21 //
Smycken, H&M // Favorit väskan, Mulberry // Boots, Nilson

Hann inte ta någon dagens outfit innan jag...

img_0636 (MMS)

Hann inte ta någon dagens outfit innan jag gick, därför  får ni en liten sneak peak på hur jag ser ut idag. Nu ska jag möta upp Nathalie, ciao! (oj va tröjan ser skrynklig ut)


KIND WORDS

Godmorgon, godmorgon! Jag bestämde mig för att sova ut ordentligt, eftersom jag inte fick göra det igår. Fast självklart vaknade jag strax efter 8 ändå. Jag började morgonen med att tvätta, sen har jag ätit en god frukost och nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig för vid 12.00 ska jag möta upp min kära vän Nathalie för en god lunch och en runda på stan. Hoppas ni får en jättebra dag kära läsare, hörs senare!

Jag vill även tacka er för era fina ord, ni gör mig alltid glad med era fina kommentarer.
Ni har ställt en hel del frågor på min frågestund, men mer kan ni. Ni har tills ikväll på er, ASK ME!


WHAT TO SAY?


Man lägger ner otroligt mycket tid på bloggen, men några blir aldrig nöjda. Om man skriver mycket om träning, då klagar folk. Om man skriver mycket om sin kärlek, då klagar folk. Om man inte skriver om sin kärlek, då börjar folk fråga varför han aldrig nämns. Eller om jag inte skriver om träning, då frågar folk om man inte tränar längre bara för det inte nämns osv. Men som ni vet älskar jag att inspirera och blogga varje dag, alla era positiva kommentarer kan göra min dag och ni är helt fantastiska.

Ni är ett par hundratals läsare som följer min blogg varje dag, men sen är det ungefär 2-3 som kommenterar för att försöka få mig att må dåligt, det gör mig arg att folk vill det. Jag har lärt mig att vara stark, men ibland så får man nog och måste säga till. Det fick jag nu ...

BLACK AND WHITE

Idag när jag kom hem från min powerwalk körde jag ett tufft magpass, sen har jag städat hela lägenheten, kollat på Gossip girl, tagit en powernap och bara njutit av en ledig eftermiddag.

Jag och R lagade god mat innan vi kollade på Paradise Hotel och strax ska vi sätta på en film och bara mysa i soffan. Hoppas ni haft en bra dag allihop!

Ni glömmer väl inte frågestunden nedanför, ni har tills på imorgon på er. ASK ME!




TODAY'S LOOK


Långklänning, H&M // Topp, Bikbok // Väska, Mulberry // Skor, Converse // korsöronhänge, Jenniferharrysson.com // Halsband, Ginatricot // Ringar, myrorna

Dagens låt - Just the way you are


Jag åkte upp till jobbet i träningskläder ...

img_0601 (MMS)

Jag åkte upp till jobbet imorse i träningskläder, så nu har jag precis slutat och ska gå en rask powerwalk hem i det blåsiga höstvädret. CIAO!


05.00

Godmorgon bloggen! Idag var jag för första gången rätt pigg när klockan ringde strax efter 05.00. Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, hörs efter det. CIAO!

GREY'S ANATOMY

Jag sitter och kollar på Grey's Anatomy nu, men efteråt blir det nog läggdags för imorgon ringer klockan vid 05.00 och då väntas jobb hela förmiddagen. Hoppas ni haft en jättebra dag, godnatt allihop!


Ni glömmer väl inte frågestunden nedanför, ni har tills på fredag på er. ASK ME!


BLACK WEGES

 

Jag kunde inte låta bli att klicka hem dessa grymt snygga mockakilklackarna som kom in på nelly.se idag och de blev mina för bara 379:-. Nelly har fri frakt hela veckan, så passa på ni också!

Jag lyckades! Maten blev riktigt god, nu s...

img_0630 (MMS)

Jag lyckades! Maten blev riktigt god, nu sitter vi bänkade framför Paradise Hotel.


Godkväll bloggen! Jag har precis lagt in m...

img_0628 (MMS)

Godkväll bloggen! Jag har precis lagt in maten i ugnen, jag lagar mat åt mig, Emmie, Johanna och Sanna. Resten av kvällen ska vi kolla på gossip girl, paradise hotel och grey's anatomy. CIAO!


Powerwalk

Nu är träningskläderna på och strax kommer tösabiten Emmie hit, så då ska vi ut och gå en rask powerwalk. Ska bli härligt, efteråt ska vi laga lite mat och bara ta det lugnt. Hörs senare!


Hett i höst

Skinn är ett av hösten måsten,



Istället för en skinnkjol, våga bära skinnshort över dina tajts i höst. Sen för den som vågar kör på ett par svata skinnbyxor. Jag kommer avända mina svarta skinnbyxor från h&m flitigt (se bild). Jag vill även inhandla ett par skinnshorts eller en skinnkjol. Jag älskar höstens trender, t ex. skinn, leopard, röda läppar och stickade tröjor.


ASK ME!


LEDIG.


Bild: Midsommar 2010



Godmorgon, godmorgon! Jag tog en lång sovmorgon idag, så strax innan nio gick jag upp. Nu har jag plockat lite här hemma, kört ett pilates pass och ätit en god frukost. Senare idag ska jag träffa tösabiten Emmie, återstår och se vad vi hittar på. Hoppas ni får en bra dag, Love from me!


Korsöronhängen

I mitt paket fanns mina efterlängtade korsöronhängen från Jenniferharrysson.com


Min eftermiddag i bilder


Fina Lovisa


Chokladboll och en god chailatte

TODAY'S LOOK



Rosa Kavaj - Zara // Kostymbyxor - H&M // Väska - Mulberry // Boots - Nilson

Sitter nu på A6 med fina Lovisa och fikar....

img_0626 (MMS)

Sitter nu på A6 med fina Lovisa och fikar. Fast strax blir det jobb till 21.30 . . . Ikväll ska jag visa er dagens outfit, håll utkik ; )


PAKET TILL MIG

När jag kom ut från duschen, låg det en lapp vid brevlådan att det finns
ett paket att hämta på posten. Undra vad det kan vara, vad tror ni?


Dagens låt


3 ½ år av kärlek

Idag har jag och min kärlek varit tillsammans i 3 ½ år, jag kan knappt fatta att tiden har gått så fort. Jag har verkligen fått tag i den bästa pojkvännen man kan ha, han är bäst på alla sätt. Han gör mig lyckligare och lyckligare för varje dag!

He is everything I ever dreamed of, I love you!



Tisdag

Godmorgon, godmorgon! Idag ringde klockan vid 08.00 och då var det bara att pallra sig upp för nu på förmiddagen är det tvätt som står på schemat. Min fm består även av städning, laga mat och löpning. Senare idag innan jag börjar jobba ska jag möta upp fina Lovisa, vi ska gå lite på A6 och sen avslutar vi säkert med en mysig fika med massa prat och skvaller. Love from me


Fina Lovisa och jag


PICTURES FROM SATURDAY






Brunett?

Efter att pärlorna Johanna och Julia färgat håret brunt har jag blivit allt mer sugen på att bli brunett. De var precis lika blonda som mig, Julia var till och med blondare. Jag har sagt det förr att jag nån gång vill testa att bli brunhårig, men aldrig vågat? Vågar jag? Ska jag? Hjälp mig, vad tycker ni?

Tanken har som sagt slagit mig innan de blev brunetter, så det är inte något jag gör bara för att de gjort de. Men klart man fick mer smak när de blev så snygga i det ;)

Bild: Vi tre, Cypern 2010.



Powerwalk

Ombytt och redo för en kvällspowerwalk runt sjön med pärlan!


HÖST



Nu kom jag hem för en liten stund sen, jag har legat och myst med R framför tvn. Stackarn börjar bli sjuk, så jag har vilat lite med honom. (Det är tydligen jobbigare för killar och vara sjuka än när tjejer är det, haha) Strax ska jag byta om till träningskläder för och sedan möta upp min pärla Johanna, vi ska gå en rask powerwalk runt munksjön. Efteråt blir det Paradise hotel premiär ...

Dagens outfit



"Kostym"byxor, H&M // Leopardklänning, H&M // Väska, Mulberry // Boots - Nilson

Sportlife, here i come!

Jag har haft ett par mysiga timmar med min kära vän Ajnur, vi satt på Wayne's uteservering och njöt av en god chai latte och solen. Det blev mycket prat och skratt, sen avslutade vi med en runda på stan och jag köpte mig ett årskort på Sportlife. Så nu kör vi, det kommer bli kul och testa ett nytt gym!


Leopard + guld



Nu ska jag möta upp Ajnur, hörs senare!

Jordgubbar

Godmorgon sunshine!

 

Idag är strålande solsken ute igen, vilket är fantastiskt skönt. Jag började morgonen med en powerwalk och nu har jag precis fått i mig lite havregrynsgröt med jordgubbar i, mums va gott det var. Strax ska jag hoppa in i duschen för och fixa iordning mig, jag ska nämligen möta upp fina Ajnur för en fika nere på stan. Vi har alltid lika mycket och prata om, så det kommer bli jätte mysigt. CIAO!

Söndagsmys

Jag har haft en underbar söndagskväll med min kärlek, vi har gjort hemmagjorda hamburgare, kollat på film (Predators), kollat på lite tv och bara myst i soffan. Strax ska vi gå och lägga oss, för jag är väldigt trött. Fast först har jag varit snäll och lovat att R ska få spela några fifa matcher (han har i princip blivit beroende efter att fifa 2011 kom ut).

Antar att det är några som vet vad jag menar? ;)


Godkväll goingar! Idag har jag bara tagit ...

img_0607 (MMS)

Godkväll goingar! Idag har jag bara tagit det lugnt, vilket har varit fantastiskt skönt och behövligt. När min pojkvän kom hem från tenta plugget åkte vi och handlade på Ica maxi med Pressfeld och Staf, sen direkt efter det gick vi en kvälls promenad runt munksjön. Resten av kvällen består av matlagning, film, mys och mörkchoklad. Hoppas ni haft en jättebra helg allihop, CIAO!


SUNNY SUNDAY

Hej bloggen!

Min lördagkväll tillbringades med massa trevligt folk hemma hos det sötaste paret Johanna och Jesper, det blev mycket skratt, dans och vin och även firande för att Jesper kommit hem från Afganistan. Det blev en otroligt lyckad kväll, så idag mår man som man förtjänar ;) (Bilder kommer när jag fått dom från pärlan)


POWERWALK

Idag var det fantastisk skönt och vara ute och gå i det underbara vädret, hösten är verkligen vacker. Här nedanför ser ni några fina mobil bilder jag tog under min powerwalk hem från jobbet. Ut och njut av höstvädret allihop!





Precis slutat jobba, så nu blir det en ras...

img_0598 (MMS)

Precis slutat jobba, så nu blir det en rask powerwalk hem och sen ska jag en snabbis till A6 med min kärlek. Ciao!


(hade ingen passande bild) Godmorgon, godm...

img_0048 (MMS)

(hade ingen passande bild) Godmorgon, godmorgon! Hoppas allt är bra med er, med mig är det iallafall toppen. Det är ju lördag och nu är det dags för jobb till 15.00 och efter det ska jag gå en rask powerwalk hem från jobbet. Ha en bra dag, hörs senare!


Godnatt mina kära läsare, imorgon ringer k...

img_0586 (MMS)

Godnatt mina kära läsare, imorgon ringer klockan vid 08.00 och då väntas jobb igen. Kärlek till er!


Är på jobbet än, men ville bara önska er e...

img_0587 (MMS)

Är på jobbet än, men ville bara önska er en trevlig fredag kväll. Hörs senare, Kram!


Här får ni en sneakpeak på dagens outfit, ...

img_0594 (MMS)

Här får ni en sneakpeak på dagens outfit, eftersom jag inte hann ta några bilder innan jag skulle gå. Ha en riktigt bra fredag mina fina läsare, CIAO!


NY HEADER

Jag fixade lite med min header igår kväll, enkelt och snyggt blev det. Det blev iallafall mycket bättre än den andra rosa jag hade, jag är ingen stjärna på att fixa design. Men det får duga! Fast jag vet inte om det syns än? För jag ser bara den nya headern när jag går in via mobilen och inte när jag är inne på bloggen.

Därför tänkte jag höra med er om ni ser den nya headern? (se bilden)




Friday morning

Godmorgon bloggen!

Idag bestämde jag mig för att sova ut ordentligt, fast jag vaknade tidigt ändå. Nu på morgonen har jag myst med min kärlek i sängen framför tvn, städat lägenheten, diskat och kört ett svettigt pass med min pilates boll.

Idag hinner jag inte göra så mycket mer än att gå upp till jobbet, för idag börjar jag jobba vid 13.00 och jobbar till 21.30 ikväll. Hoppas ni får en riktigt bra helg!

Bild: Google.se


Svartvitt




black, black, black


BEAUTIFUL MONSTER


Färska frallor

Hej kära läsare! Internet funkade inte tidigare idag, men nu verkar det funka igen som tur är. Emmie lämnade mig strax innan tolv idag, vi gick och köpte färska frallor på morgonen och åt en mysig frukost hos mig. Efter det har jag hunnit med en powerwalk runt munksjön, magövningar här hemma och nu tänkte jag göra mig lite lunch.

Strax tänkte jag ta mig i kragen och börja fixa i ordning mig, sen ska jag nog upp till A6 en sväng om jag orkar. Senare vid 16.30 väntas jobb hela kvällen. Hoppas ni får en jättebra dag, kram!


Myskväll med Emmsi framför Grey's Anatomy ...

img_0584 (MMS)

Myskväll med Emmsi framför Grey's Anatomy med vindruvor, melon och mörkchoklad. Efter det ska vi kolla på kungarna av Tylösand och sen det fjärde avsnittet av Gossip Girl. Ciao!


On my wall

Några av er gissade rätt, det var mitt väggord som kom idag på posten.

Jag beställde en väggtest förra veckan från Unik Dekor och idag trillade det ner i min brevlåda. Det blev hur fint som helst, men det var ett jäkla jobb och få dit den eftersom våran vägg inte riktigt ville samarbeta. Det är tur att man har en man i huset som fixade det jättebra. Jag är iallafall super nöjd med väggtexten, det blev riktigt fint och det är tusen gånger finare i verkligheten!




Powerwalk

Nu ska jag byta om till träningskläder för strax kommer tösabiten Emmie hit, hon ska stanna här över natten. Vi ska ut och gå det första vi gör, sen ska vi laga lite god mat och bara ha en mysig onsdagskväll.

Visar er senare vad som fanns i mitt paket, I love it.


Dagens klädval

Idag har jag på mig i detta nedanför: Min snygga kavaj, ett par höga jeans, vitt linne, boots och silvriga smycken. Enkelt och snyggt!



PAKET TILL MIG

Vad tror ni finns i paketet?

Äntligen har den kommit och vilken snabbleverans. Tummen upp för det!


Värm dig

Hösten är här och du behöver värma dig
om händerna, möt hösten med leopard.



Dessa hittar ni på H&M för endast 79:-

I NEED YOUR HELP

Jag har velat byta gym sen Sportlife kom till Jönköping, men ville vänta tills mitt årskort på friskis gått ut och nu har det gjort det. Jag behöver er hjälp som tränar på sportlife, vad tycker ni om deras gym och pass?

Just nu känner jag iallafall att jag kommer byta till Sportlife, det är kul med ett nytt ställe och fräschare lokaler.




Home from work

Bild: Förra hösten 2009

Äntligen är jag hemma efter ett 6h jobbpass, dagen gick rätt fort. Så det var skönt! Nu ska jag äta lite lunch, sen ta en powernap och efteråt tänkte jag bege mig ut i det blåsiga vädret och gå en powerwalk runt munksjön. Man känner sig mycket piggare efter man varit ute och rört på sig . . . Hörs senare kära läsare!









05.00

Godmorgon bloggen! Det blev ingen mer uppdatering igår, för jag var illa tvungen att gå och lägga mig. För nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, så idag väntas det jobb mellan 6.00-12.00. Hörs senare, så håll utkik!

När som helst slutar jag jobbet, ska bli s...

img_0369 (MMS)

När som helst slutar jag jobbet, ska bli skönt och komma hem. Fast jag är inte hemma förrens vid lite över tio och sen ringer klockan vid 05.00 imorgon och då är det dags för jobb igen. Ciao!


Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet,...

img_0577 (MMS)

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, så strax är det dags för jobb till 21.30. Min dag har varit jättebra med min pärla Johanna, vi gick en sväng på stan och nu åt vi lite god mat innan jag gick. Du är bra, bra, bra! Hörs efter jobbet kära läsare, fast då blir det nästan läggdags direkt eftersom jag börjar 06.00 imorgon igen. Ciao!


Dagens detaljer


Skinn och Guld



Skinnleggins - Ginatricot (förra årets) // Oversize tröja - h&m // Smycken - Lindex och h&m // Boots - Skopunkten + Favorit väskan, leopardsjal och skinnjacka.

Morgons powerwalk

Godmorgon, godmorgon!

Idag ska jag börjar morgonen med en powerwalk med pärlan Johanna, jag ska strax möta upp henne vid munksjön och sen kör vi ett svettigt varv där. Efter det ska jag bara hem och fixa i ordning mig, sen ska jag tillbringa resten av dagen med henne innan jag börjar jobba vid 16.30. Det kommer bli en riktigt bra dag, kan inte bli annat. Love from me


Bild: Tagen med min mobil när jag gick runt munksjön en sommar kväll.

NECKLACE

Låt smyckerna sköta jobbet, ett stort smycke kan göra en hel outfit mycket snyggare som t ex. dessa nedanför är riktigt fina. Jag funderar starkt på att klicka hem båda två, vad tycker ni om stora smycken?

Själv tycker jag det är riktigt fint. Jag älskar stora halsband!




DETOX

Imorgon tänkte jag köra en två dagars detox kur som rensar ut alla gifter och skit som min kropp fått i sig. Det är en kur man kan göra två gånger om året och jag gjorde den i början av detta året och tyckte det var dags igen.



Avgiftning är en naturlig process för att eliminera och neutralisera gifter i kroppen. Den innehåller vetenskapligt utvalda örter och kraftfulla antioxidanter. Dessa ger kroppen hjälpen den behöver för att göra sig av med slaggprodukter och hålla sig ren och välmående.

Varma mackor

Lovisa åkte precis från mig, vi har haft en jättebra dag. Först mötte jag upp henne på stan, där jag köpte mig ett nytt träningslinne och en vattenflaska. Sen har jag nästan bloggat mig igenom dagen, så ni vet redan det mesta. (se inläggen nedanför) Nu ikväll kollade vi på filmen Hush och gjorde varma mackor, vilket var super mysigt! Strax tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på tv och bara ta det lugnt, för jag lär somna när som helst.


Bild: Google.se



MOVIE



Nu blir det film med Lovisa hemma hos mig, sen ska vi nog göra ansiktsmask och bara ha det mysigt. Återkommer senare, hoppas ni får en mysig kväll!


Svart + Leopard



Jag har precis ätit en god bakad potatis m...

img_0579 (MMS)

Jag har precis ätit en god bakad potatis med skagenröra på Coffee by George med min fina vän Lovisa, vi ska strax vidare och kolla lite butiker på Torpa. Hörs sen goingar!


Hinner inte lägga upp en dagens look, Istä...

img_0575 (MMS)

Hinner inte lägga upp en dagens look, Istället får ni en sneak peak. Håll utkik senare!


Ny vecka

Hej kära läsare! Idag sov jag ut ordentligt, har fortfarande konstig värk i magen. Vet inte vad det kan vara, men nu får jag ta och kolla upp det iallafall. Nu måste jag städa här hemma, sen ska jag ner på stan med Mamma och i eftermiddag ska jag träffa min fina vän Lovisa och efteråt blir det träning. Ha en jättebra dag!











Söndagsmys

Kvällen kommer tillbringas med min kärlek, antingen blir det bio eller myskväll här hemma. Det beror på om det går någon bra film på bio eller inte. Vet ni någon som ni kan rekommendera? Hoppas ni får en fortsatt mysig söndag.


I love you darling!


3 OKTOBER

Hej bloggen! Gårdagens utgång var riktigt trevlig och rolig, det var mycket folk ute och sen bestod kvällen av mycket dans. Bjuder på några bilder från igår med mina fina vänner, hoppas ni får en jättebra dag. Ciao!






Bilder från gårdagens utgång!


Bjuder på en sneak peak från dagens look, ...

img_0563 (MMS)

Bjuder på en sneak peak från dagens look, visar er en bättre bild senare. Håll utkik!


PICTURE

Godmorgon, godmorgon! Gårdagens utgång med pärlan Johanna blev riktigt lyckad, vi hade så kul. Det blev mycket dans och skratt när vi var ute, precis så det ska vara. Vi träffade även några killkompisar från Bankeryd som vi inte sett på jätte länge, vilket var riktigt kul :) Nu ska jag ta bussen till jobbet, sen ska jag på ett pass med min kära vän Sanna på Friskis. Hörs efter det, så länge bjuder jag på några bilder från igår. Love from me!

(update: funkade inte ladda upp bilderna)

Utgång


Bild: Jag och pärlan i Cypern 2010. (utgång)

Nu sitter jag med ett glas vin hos min pärla Johanna, vi håller på och fixat i ordning oss inför kvällen. Ikväll blev det en enkel outfit, det fick bli en transparant vit skjorta, vit bustier, skinnleggins, guldiga smycken och lockigt hår. Snyggt och enkelt (bild kommer). Det kommer bli en riktigt bra kväll, kan inte bli annat. Fast det blir rätt lugnt, eftersom imorgon blir det jobb vid 08.30.  Men kvällen kommer bestå av massaa skratt, vin och dans. Hoppas ni får en jättebra kväll kära läsare!


1 Oktober 2010


Finally slutat jobba, så nu är jag påväg h...

img_0560 (MMS)

Finally slutat jobba, så nu är jag påväg hem. Sen om en timme blir det aerobics pass med Sanna på Friskis . . . Kanske hinner visa er dagens outfit senare, så håll utkik!


Det borde vara tummen ner, för idag blir d...

img_0130 (MMS)

Det borde vara tummen ner, för idag blir det dålig uppdatering. (hade ingen  annan passande bild) Befinner mig på jobbet än, hoppas ni får en jättebra fredag för det ska jag ha. Ciao!


Working lady!

Godmorgon mina kära läsare! Fredag igen och det innebär att helgen är här. Jag jobbar bara imorgon på dagen också, sen är jag ledig fram tills på tisdag. Vilket ska bli skönt och behövligt. Hoppas ni får en bra dag, återkommer efter jobbet. Love from me!

RSS 2.0