Packat och klart

Nu är allt packat och klart inför Thailand resan imorgon. Åh, så skönt det ska bli och jag kan säga att jag faktiskt har resfeber nu. Men vi ska ha det alldeles underbart där och njuta av varje sekund! Det ska bli underbart att få åka iväg i två veckor.



Så imorgon vid 07.00 åker vi härifrån och då har vi god tid på oss att ta oss till Stockholm. Vi checkar in vid 12.00 och flyget går vid 14.00. Och jag kommer sakna mina nära och kära, men ni får ha det jätte bra här hemma i Sverige. Jag kanske skriver någon gång i Thailand, så ni får inte glömma att kolla in lite då och då. Och gott nytt år på er allihop!

Pusskram, Alexandra 

29 december

God morgon allihop! Jag vaknade idag vid  08.45 för att fixa i ordning mig och åka och jobba på once. Men självklart hade jag kollat fel och jag börjar 12.30. Så jag gick ner till jobbet precis som vanligt och sen säger Therese? - Men är inte du lite tidig? - Va säger jag? (helt förvånad) Och de kändes ganska jobbigt, men nu kom jag upp på morgonen iallafall. Så jag och Robin ska promenera till juneporten för och fixa lite ärrenden till Thailand, växla pengar till bath osv. För imorgon på morgonen kör pappa oss till Stockholm, sen går vårat flyg vid 14.00 ( måste checka in vid 12.00) , men vi kände att vi ville vara tidiga. Så vi åker redan vid 07.00. Åh, vad jag längtar! Idag när vi kollade vädret så var det 31 grader och sol och det gjorde mig GLAD! Men nu ska vi iväg och fixa lite innan jag börjar jobba, hoppas ni får en bra dag.

Pusskram, Alexandra

Resväska

Kom precis hem och har inhandlat mig en ny resväska. Den är rätt gullig faktiskt, den är svart med vita prickar på och jag kan lova att den är lätt att känna igen och det är ju bra. Så nu slipper jag stå där och rota bland alla svarta resväskor och försöka hitta min. För nu har jag min med lite vita prickar på. Men annars idag har jag som sagt varit på A6 idag igen och trängt bland allt folk med Lovisa, vi lunchade på dragon och det blev en god spagetti bolognes för min del. Sen gick vi och kollade lite bland rean, men jag hittar verkligen inget bland rean i år. Fast nu är det ju utplockat, så det är väl inte konstigt. Men jag köpte istället upp mitt present kort på h&m och fick med mig hem ett sött linne med paljetter på och i är det format som en hjärta, sen blev det ett par ful snygga öronhängen, två ringar och vanliga smala spännen.

Senare mötte jag upp Jonna på A6 för att vi skulle åka och träna, men istället hade hon glömt träningskläder och då blev det en promenad från A6 och hem. Så jag har fått träna själv på sense nu, men det blev bara lite styrka idag. Eftersom jag rört på mig en hel del idag! Men fick en lite "present" av Jonna tösen och det var ett par söta blom öronhängen från Gina tricot och sen fick jag låna hennes vågtång bara för att jag ville se hur jag ser ut i det, för jag har inte testat de sen jag slutade med mitt löshår och det var i maj. Så jag tänkte passa på och testa det nu ikväll för och se hur det blev! Men nu ska jag börja packa lite smått, eftersom jag jobbar hela dagen imorgon och har bara kvällen på mig imorgon så det är nog bäst och börja nu ikväll så jag inte glömmer något. Ha det så bra!

 Pusskram, Alexandra

Regn i Thailand?

Nu är jag faktiskt väldigt deppig, för jag var inne och kollade väder prognoserna i Thailand. Och som det ser ut nu, så kommer vi har regn i en hel vecka framöver när vi kommer ner på tisdag. Och jag kan säga att då har man otroligt mycket otur? Det ska inte behöva regna nu, nu när jag & robinälskling har längtar så mycket att få komma iväg till sol och bad. Åh, jag hoppas bara på att det kommer vända och att det blir strålande solsken när vi landar.

Nu åker vi om två dagar och jag börjar verkligen få resfeber, men vi kommer få det alldeles underbart och det ska bli så skönt att åka iväg. Det förtjänar vi båda, för ingen av oss har varit utomlands på över 7 år. Åh, vad jag längtar!


28 december

Hej allihop! Nu har jag varit uppe ett bra tag, jag var ute och gick min vanliga powerwalks runda runt munksjöni morse. Så har jag ätit lite frukost och det blev havregryns gröt, mums. Sen håller jag nu på och städar hela lägenheten! Så jag vet iallafall någon som kommer bli glad när han kommer hem.

Men senare idag ska jag åka till A6 för och träffa Lovisa, jag ska nog inhandla det sista inför resan och sen ska vi ta en fika. Det ska bli så kul och träffa pluttan, har inte sätt henne på över en vecka. Och det ligger inte i vanligheterna att det tar sån lång tid ;) Men jobbar man, så jobbar man. Det är trots allt min första lediga dag denna veckan om man bortser från julafton. Och ikväll blir det hårdträning på sense med Jonna och det blir lite kondition men mest lätta vikter. Eftersom jag var ute och gick i morse! Men nu ska jag fortsätta städa här hemma, så jag kommer iväg sen. Hoppas ni får en fin dag!

Pusskram, Alexandra

Shopaholic

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag, det började ju med en tur på stan med Mathilda. Och det blev lite shopping ändå även fast jag sa att jag inte skulle shoppa, men hem fick jag med mig en super fin blus, två ldb lotion, armband, skor, puder, fondation, värmespray och sist ett par spets trosor, Sen var jag nöjd! Men efter en runda på stan blev vi hungriga, så det blev en snabb lunch innan jag skulle iväg och jobba. Så nu är jag hemma från jobbet och det var så himla dött idag, ovanligt lite folk. Men såna dagar är väl också bra att ha! Nu ska jag mysa ner här hemma brevid älsklingen.

Pusskram, Alexandra

God morgon

God morgon allihop! Sitter här och äter frukost med Robin nu, vi har precis varit ute och gått runt munksjön. Det var hur skönt som helst! Men strax ska jag fixa i ordning mig och träffa Mathilda vid tolv för att gå på stan en sväng innan jag börjar jobba vid 15.30-22.15. Hoppas ni får en bra dag, Pusskram. Alexandra


Vill ha

Jag säger bara: Ge mig denna underbara paljett klänningen
som Elin Kling har på sig på Fredags tidningens omslag.
Den ska finnas på Gina tricot och jag hoppas att den kommer
att komma in här i Jönköping, för då ska den bli min.

För jag vill mer än gärna ha den, det är en perfekt nyårsblåsa.
Även om jag är i Thailand med robinälskling så vill man vara fin!


26 december

Hej Darling's.
Jag kom precis hem och det har varit fullt upp hela dagen. Jag började jobba idag kl:11.00 på once och självklart hade jag glömt bort att bussarna gick som söndag. Så jag missade bussen och fick gå snabbt som tusan från gräshagen ner till stan för att hinna till elva. Men jag hann i tid iallafall och det har varit fullt upp hela dagen. Kunderna stog och drog i dörrarna innan vi öppnade och sen har det hållt på hela dagen tills stängning.

Efter jobbet vid 16.00, mötte jag upp Emmie för att promenera upp till A6 och kolla lite om man hittade något på rean. Men jag hittade absolut ingenting, man fick bara panik på allt folk. Sen tog vi bussen hem till mig för att bara ta det lite lugnt och laga mat, det blev taco wraps med kycklingfile. Super gott! Men nu är jag hemma iallafall, jag och älsklingen ska bara ligga och mysa framför tvn nu. Hoppas att ni haft en bra dag. Pusskram. Alexandra

25 december

God morgon allihop! Nu har vi precis ätit frukost här och jag tänkte strax duscha för att sedan börja packa ihop alla mina saker. För framåt ett tiden ska vi åka hem till Jönköping igen och idag väntas också jobb mellan 15.30-22.15. Och det känns inte så lockande måste jag säga. Skulle egentligen gått ut ikväll, men det orkar jag faktiskt inte. För jag ska jobba på fredag igen på once, så kanske vore osmart. Därför kommer min kväll bli en lugn hemma kväll med min älskling.

Och nu var julen över för i år och min julafton kunde inte bli bättre, jag har haft en jätte bra och mysig jul här i Halmstad med min pojkväns familj och släkt. Och jag är så glad att jag firade min jul här och det kommer inte bli den sista gången jag är här och firar jul ; ) Men hoppas att ni får en bra dag, Pusskram. Alexandra ♥

Merry christmas

God jul på er allihop!
Nu sitter jag här hemma hos Robins
kusiner, vi har precis haft julklappt utdelning
och nu blir det strax julmat och mys här hela kvällen.

Pusskram, Alexandra ♥


Jul i Halmstad

Hej allihop! Nu sitter här i Halmstad hemma hos min pojkväns familj. Jag och Robin åkte hit efter mitt jobb idag! jag har nämligen jobbat idag på once mellan 10-18.00 och jag kan lova att det var fullt upp hela dagen. Men jag köpte mig några fina julklappar till mig själv idag, jag tyckte att jag förtjänade det. Jag som varit så snäll och det fick bli en spets polo och tre bas toppar(perfekt till thailand). Och sen köpte jag mig min julklänning på noir som jag ska ha på mig imorgon, den är så himla söt och enkel. Lägger upp bild när jag har fotat den någon dag.

Men nu ikväll har vi ätit lite julmat och nu ligger vi och myser framför tvn. Men strax är det läggdags för oss, för jag är jätte trött. Och imorgon ska vi upp tidigt för att åka till Robins farmor för och äta mat och ha det jätte mysigt, sen blir det vidare till hela släkten hos helen och där blir vi kvar hela kvällen. Och det är mitt första år jag inte firar jul med min familj, istället firar jag jul med min pojkväns familj. Det känns så vuxet, men jag tycker att det kommer bli så himla mysigt. För deras familj går inte sluta älska. Dom är helt underbara! Men nu kommer vi vara här tills på torsdag förmiddag, för sen måste jag hem och jobba på juldagen. Tråkigt att behöva åka så tidigt härifrån och jag tror inte det kommer att bli något bloggande alls imorgon. Så god jul på er allihop! Hoppas att ni får en jätte bra dag imorgon. Pusskram, Alexandra

Träna

Nu ska jag ta mig något att äta innan jag åker och tränar,
så jag får i mig lite energi. Sen blir det hårdträning på sense!


22 december

God morgon sweeti's.

Sitter nu här och äter frukost hemma hos robinälskling. Jag har precis fixat i ordning mig för att strax promenera bort till torpa för att möta upp Mamma. Jag ska nämligen testa två klänningar på en butik på torpa, tänkte att någon av dom hade varit passade till julafton. Och mamma ska vara smakråd ; ) Men sen börjar jag jobba på once mellan 12.30-18.00 och efter jobbet blir det träning på sense för min del. Men hoppas att ni får en bra dag. Pusskram, Alexandra

Rosettsmycke

Nu har mina rosett öronhängen kommit från Mihi.
Och visst är dom underbara? Jag tycker dom är jätte söta.


God morgon

God morgon allihop! Äntligen börjar jag känna mig lite bättre och jag trodde det skulle hålla i hur länge som helst. Men nu mår jag mycket bättre som tur är, för idag ska jag jobba på once. Och det ska bli hur kul som helst.  Jag trivs ju som fisken i vatten där. Så nu har jag fått extra jobb där och ska jobba idag för första gången som "extra anställd". Annars har jag ju varit pratikant där hur länge som helst.

Och efter jobbet idag, ska jag gå ut och gå en powerwalk runda. Det tycker jag att jag förtjänar, för nu börjar jag må mycket bättre. Och jag tycker inte om att inte röra på mig på dagarna, jag brukar nästan alltid röra på mig 5 gånger i veckan, så det är nog bland det värsta jag vet att inte röra på mig, så efter jobbet blir det en promenad. Men hoppas att ni får en jätte bra dag.

Pusskram. Alexandra

Time to work

Nu är det dags för mig att bege mig till jobbet.
Jag jobbar ikväll mellan 15-45 - 22.15.
Och det är inget jag ser framemot!

Det enda jag ser framemot är att få komma hem
till min älskling och mysa med honom.
Hoppas ni får en trevlig lördag kväll.

Pusskram. Alexandra

Miranda Kerr

It's a beautiful pitcure and a beautiful woman


20 december

God morgon sunshines.
Hoppas allt är bra mer er.

Själv så är det väl på samma nivå med mig som det har varit dom senaste dagarna, jag känner mig lite sådär än. Men gårdagen var jätte trevlig, middag och förfest hemma hos Mathilda med dom närmaste och det blev så himla mysigt. Sen utgången blev kanon även fast kvällen var lugn för mig. Jag är ju fortfarande lite halvt opigg. Men jag måste jobba idag ändå, tjäna in lite pengar skadar aldrig ; )


Men nu är det bara 10 dagar kvar tills jag och robinälskling åker till Thailand och man kan knappt tro att det är sant att det är så snart. Tiden har gått så fort sen vi bokade och jag vill bara ligga i värmen och bli brun och få solblekt hår, gå längst stranden vid solnedgången och bara mysa och njuta av varandra. Jag längtar så fruktansvärt mycket! Men nu ska jag städa lite här hemma som jag lovade att göra åt min älskling. Hoppas ni får en bra dag, Pusskram. Alexandra

God morgon

God morgon sweeti's.
Vaknade idag av att jag har så himla ont i halsen, det känns som det har blivit sämre och sämre sen i tisdags. Fast det ska inte hindra mig för att fia mathildapluttan ikväll. Och nu sitter jag här i soffan och har precis gjort en varm kopp med grönt te. Lite honung hade inte skadat? Men nu ska jag strax ut och gå en powerwalk runt munksjön och sen ska jag iväg till solarieöarna med älsklingen och hoppas på att få lite färg. vinterblek? det är inget för mig och det säger jag bara för att jag är så van att vara lite halft brun nästan jämnt. Men senare framåt 5 tiden ska jag åka till Lollobaby, vi och Malin och Emmie ska vara där och fixa i ordning oss lite innan vi åker till Mathilda där det kommer bli mycket drag ikväll. Men hoppas att ni får en bra dag. Pusskram, Alexandra

New shoes

Skorna jag skrev om nyss, de kommer ifrån h&m och kostar endast 398 kr.
Men jag fick dom för 348 kr, för det var ett litet jack som knappt syns på skon ; )


You made my day

Idag har det varit skönt att komma ut lite och träffa kära vänner. Jag mötte upp Mathilda på stan idag och vi kollade lite, sen fikade vi med Emmie & Sanna. Det var hur trevligt som helst, satt och pratade om imorgon. Sen gick Emmie, jag och Sanna och fixade lite med balen och efter det tog jag bussen till min kära vän Elin. Det var hur kul som helst och träffa henne, har saknat min going.

Men idag gjorde Sanna min dag, hon frågade mig om jag hade sko storlek 40 när vi var inne på h&m. Och jag sa ja. vadå? haha. Blev helt förvånad! Och då visade hon mig ett par grymt snygga skor som jag blev förälskad i.  Dom finns tydligen inte här i jönköping och bara i "storstäderna enligt h&m", så jag är så glad att Sanna visade dom. För jag är verkligen jätte nöjd med dom och jag kunde bara inte låta bli att köpa dom, så nu står dom här så fint i hyllan och är super fina. Men nu ska jag mysa ner här brevid min älskling. Pusskram, Alexandra

18 december

Hej allihop!
Hoppas allt är bra med er.

Själv kom jag precis hem, blev tvungen att åka upp till A6 idag. Även att jag känner mig både sämre & bättre idag, men jag har fått nog av att bara sitta hemma. Jag och Robin var och köpte dom sista julklapparna, så nu är allt klart. Ingen julstress här inte! Sen självklart la jag undan ett par grymt snygga stentvättade jeanstights på vila, som jag troligvis kommer inhandla om dom sitter snyggt. Men nu framåt fem tiden ska jag träffa Mathilda, vi ska nog kolla lite på stan och sen blir det kanske en fika. Och vid sju tiden ska jag möta upp Emmie & Sanna för att gå till centrum och prata om balen. Men hoppas att ni får en bra dag, Pusskram. Alexandra

Grey's anatomy

Nu ska jag mysa ner framför tvn och kolla på grey's anatomy.
Fast under hela dagen har jag legat framför tvn, så det blir inget nytt.



Och snart så kommer väl älsklingen hem också hoppas jag, för det börjar
bli väldigt tomt här utan honom. Men nu blir det grey's. Pusskram, Alexandra

Rose Pumps

Jag har velat ha dom här så länge & dom måste bli mina.
De kostar endast 500 kr, och de är ett himla bra pris.
Synd att dom inte har en webbshop. Men jag får inhandla
dom nästa gång jag är i Halmstad, om dom finns kvar.

Dom är mycket snyggare i verkligheten vill jag lova ..

Sjukis

Hej sweetheart's.
Hoppas allt är bra mer er.

Men med mig är det mindre bra, jag är fortfarande sjuk och jag har knappt kunnat sova någonting inatt. Jag har varit jätte varm och otroligt snyvig. Tror jag börjat få lite feber och det känns väl inte så bra, jag som vill träna. Men det är inte alls bra och göra när man mår som jag gör just nu!

Så min dag ser väl inte lovande ut, för jag ska bara ligga här i soffan och kolla på film. För jag orkar inte göra något annat. Tänk vad jobbigt man tycker det är att vara sjuk? allt blir negativt och bara allmänt jobbigt. Men nu ska jag kolla på film & tycka synd om mig själv ;)  Hoppas ni får en bra dag. Pusskram, Alexandra

Myskväll

Sitter här hemma hos min älskling nu och väntar på att han ska komma hem från träningen och han har ingen aning om att jag är här. Så det ska bli en liten överraskning, jag har gjort massa mys här. Tänt ljus i nästan hela lägenheten, så det ser himla mysigt ut här. Sen har jag bakat och gjort lite fint här. Och nu när Robin kommer hem ska vi baka pepparkakor och sen ska vi bara ligga och mysa. Hoppas att ni får en mysig kväll, för det ska jag ha.

Pusskram, Alexandra

Merry little christmas


Tisdag

God morgon allihop! Nu har jag sovit otroligt länge och jag känner mig inte alls på topp idag. Jag är hängig och lite febrig och självklart har jag blivit förkyld också. Så senare idag ska jag bort till hälsan och nu ska jag bara vila och ta det lugnt. Jag tänkte precis kolla på ett gossip girl avsnitt men de nya avsnittet hade inte kommit upp på hemsidan. Så jag får lägga mig här framför tvn hemma hos min älskling som är i skolan nu. Hoppas att ni får en bra dag,

Pusskram, Alexandra

Happy birthday

Grattis på 18 års dagen min underbara vän.
Hoppas att du haft en jätte bra födelsedag,
för det förtjänar du. Puss & kram till dig!


15 december

Min dag började med ett aerobics
pass kl:08.00, det var hur skönt
som helst + att det var den bästa
koregrafin på länge. Sen blev det praktik
mellan 11.00-17.00. Mycket trevlig dag!





Men nu ska jag iväg med min mamma och hälsa på några vänner till familjen, för och kolla på deras ny födda son. Åh, jag älskar små barn. Dom är ju så gulliga, kan lägga upp en bild på honom sen. Senare ikväll ska jag tillbringa kvällen med min älskling, vi ska tända ljus och ha det jätte mysigt. Kanske kolla på någon film och bara umgås!

Hoppas att ni haft en bra dag,
Pusskram, Alexandra

Söndagsmys

Har precis fixat lite här hemma, jag har plockat i ordning och sånt. Så nu ska jag åka till robinälskling, för att tillbringa kvällen med honom. Jag hoppas på att jag lyckas övertala honom att vi ska kolla på sanningens ögonblick som börjar nu vid 21.00. Det är faktiskt alltid lika spännande varje gång! Eller hur? 

Men hoppas ni får en mysig kväll, för det ska jag ha.
Pusskram, Alexandra

Träna

Nu är det dags för mig att börja packa lite, för jag ska strax
gå och möta Jonna på juneporten för att sedan köra
konditionsträning + lite styrka på sense. Tjingeling!





Skor är kärlek

Nyheter från Topshop


14 december

Hej allihop!
Hoppas allt är bra med er.

Idag har jag jobbar mellan 07.45-12.30, så nu ska jag lägga mig och vila lite och sen fixa i ordning mig för att åka och träffa Robin. Senare framåt kvällen ska jag och Jonna träna på sense, det blir mest kondition idag. Och efter blir det hem till Robin och mysa med honom. Hoppas ni får en bra dag, Pusskram. Alexandra

Time to work

Nu beger jag mig till jobbet för att jobba till kl:22.15 ikväll,
sen efter jobbet är det bara hem och ta det lugnt. För jag börjar
tidigt dagen efter. Men ha en trevlig kväll allihop!

Pusskram, Alexandra

Kevin Borg

Man visste det hela tiden att Kevin skulle vinna, men det förtjänar han.
Även fast jag höll mer på Alice, men hon kommer att komma långt med sin röst.
Kevin Borg är årets idol 2008!


Lördag

Hej allihop! Nu har jag varit vaken en liten stund iallafall, sov rätt länge men kände också att jag behövde det för jag har sovit dåligt de senaste nätterna. Men igår var det utgång och en väldigt lugn sådan, men vi dansade och hade mycket trevligt ändå jag och Emmie. 

Men nu sitter jag här hemma hos Robin och vi ska strax äta frukost tillsammans. Sen ska vi nog promenera hem till mig och bara ta det lite lugnt. Men resten av dagen blir det bara jobb, jag börjar jobba mellan 15.30-22.15. Men jag hoppas på att det är en ganska lugn kväll på jobbet idag och att inget kraschar. För det vore jobbigt! Men hoppas att ni får en bra dag,

Pusskram, Alexandra ♥

Utgång

Strax kommer Emmie hit och det blir förfest
och lite idol här hemma hos mig innan utgång.

Vem tror ni/vill ni vinner idol 2008? Kevin eller Alice?


Bild: tv4.se

Honey I'm home

Idag inhandlade jag mig ett par söta öronhängen på butiken här på torpa som heter "honey I'm home". Fast inte dom här i röda, det blev ett par svarta. Jag har aldrig varit inne där, men jag blev helt tokig vad mycket fint dom har där inne. Dit ska jag gå fler gånger! ♥

Min kärlek

1 år och 8 månader idag.
Jag älskar dig, du är mitt allt



Beställt

Jag kunde bara inte låta bli, för jag har väntat och väntat på att dom här söta öronhängerna ska komma in på mihi. Och nu har dom gjort det, fast jag ville ha dom i svart. Men den storleken var på 3cm och höjd 3,4cm, så det var alldeles för stort. Därför fick det bli dom här rosa söta öronhängerna som var på 1,5 cm.



Bild: Mihi.se




12 december

Hej sweethearts.
Hoppas allt är bra med er. För idag är jag på topp iallafall och jag har varit upp sen kl:07.00 i morse även fast jag är helt ledig idag. Och jag har hunnit med en hel del ändå!

En väldigt bra fredag:
- 08.00 Helkroppsmassage 1h
- Åt frukost med Jonna på winekonditoriet
- Kondition + styrka på sense
- Solat solarium
- Gå lite ärrenden
- Ikväll blir det idol + utgång med min bästa vän Emmie.

Men hoppas ni får en bra dag. Pusskram, Alexandra

Ny kamera

Glömt att nämna att min kära pappa kom hem med en ny kamera till mig idag med tanke på att jag är så klantig och tar sönder dom jag får, men denna ska jag vara väldigt försiktig med. Och jag behövde verkligen en kamera nu innan jag och robinälskling åker till Thailand. För vem vill vara i Thailand utan en kamera och missa alla underbara bilder man kan ta?  Inte jag iallafall.

Så det blev den här kameran "Canon Kamera IXUS 80 IS Rosa"
Och jag ville inte ha en rosa, jag vill ha en svart & silvrig. Men det
fanns inte till det priset, så han kom förvånat hem med en rosa.
Men en rosa kamera skadar ju inte, jag är super nöjd. Bara jag
fick en kamera innan vi åkte så spelade det inte så stor roll.


I love my new shoes


I den lilla gojane "lådan" låg mina efter längtade skor och jag älskar dom , speciellt dom längst upp är dom nya favoriterna och skorna är så mycket snyggare i verkligheten. Jag hann nämligen inte ta kort på dom så det fick bli bilder från deras hemsida. Och deras hemsida hittar ni här!

Gojane

Hämtade ut min gojane beställning idag
och ni får se senare ikväll vad som fanns där i.
För nu ska jag och älsklingen ut på en powerwalk
runt munksjön i det snöiga vädret ..


God morgon

God morgon allihop!

Idag är jag uppe tidigt och jag ska strax med bussen till skolan på ett aerobics pass nu kl:08.00. Sen blir det skola ända fram tills 14.50 och efter det ska jag träffa Mathilda. Vi ska kolla på julklappar och ta oss en fika någonstans, det ska bli himla mysigt. Och ikväll blir det troligtvis träning för min del igen, ska ut på en powerwalk runt munksjön och sen bara hem till min älskling.



Men angående gårdagen så blev det inte mycket uppdatering eftersom jag åkte till jobbet direkt efter skolan och kom hem igår kväll vid 22.30. Så det var fullt upp igår! Och det var en jobbig dag på jobbet, allt var stressigt och sånt, men det är ju sånt man får ta när man extrar jobba. Men hoppas att ni får en bra dag, nu måste jag rusa till bussen. Pusskram, Alexandra

9 december

Att plugga på en tisdag är ett väldigt dåligt val, för då är de bästa programmen på tv som tex. desperate housewives och andra avenyn och sen kan man se de 13 avsnittet av gossip girl i säsong två. Så jag har inget intresse alls av och sitta här och plugga? jag vill hellre ut och gå än och sitta här med religionen och plugga. För jag får ändå inte in någonting just nu.

Men min dag har bestått av praktik mellan 13-18.00, och nu har jag varit där i fyra månader och jag storm trivs. + att jag kommer få jobba lite extra där nu framöver är jätte kul. Men nu tänker jag faktiskt bege mig ut på en lång powerwalk promenad. Det ska bli riktigt skönt. Sen blir det bara mys framför tvn! Hoppas ni haft en bra dag,

Pusskram, Alexandra

Britney Spears

Jag tycker Britneys Spears nya skiva gör succé,
den är super bra speciellt låten "circus".

Men nu är det strax dags för mig att bege
sig till jobbet. Ha en trevlig kväll, Tjingeling!


Snyggt Rachel Zoe

Snyggt hår, mörka naglar, svart & fuskpäls - i like it.


Måndag

Hej sweetheart's.
Helgen har bara flugit iväg, nu är det måndag igen och en ny vecka. Just nu har jag lunch, har ju praktik mellan 11-18.00 sen jobbar jag ikväll mellan 19.00-22.15, det blir bara några få timmar på jobbet idag. Så det ska jag nog fixa! Annars idag hinner jag inte med så mycket, jag skulle behövt plugga men det har jag ingen tid för eftersom jag kommer inte orka plugga efter jobbet ikväll. Känns också ganska meningslöst! Men nu är det som det är, jobb = pengar. Det behövs alltid lite extra i fickan eller hur? Men ha en jätte bra dag, för nu måste jag rusa ner till "jobbet" igen. Pusskram, Alexandra

Pitcure

Lite bilder från gårdagen lyckades det blir iallafall:





7 december

Hej allihop! Nu har folket som sov här hos robin åkt hem och inkulsive min pojkvän åkte precis också för att åka till ett möte med fotbollen. Men han kommer väl hem snart igen och då ska vi baka pepparkakor som aldrig blev av igår för det blev bara puffgrejen och chokladbollar. Men idag blir det pepparkakor och en hel mys dag med honom. Förutom att jag ska iväg och träffa bästa barndomsvännen jonna för att vi ska ut på en powerwalk runt munksjön.

Men gårdagen var jätte trevlig, vi firade min pojkvän för han fyllt 20 år. Så det var lite singstar, massa prat & skratt och förfest. Sen efter många om och men så blev det utgång till centrum och där var det mindre kul. Så det varade inte så länge där istället blev det en promenad hem. Tack för en jätte trevlig kväll allihop!

Pusskram, Alexandra

Julstämning

Nu har jag precis spelat en fifa match med min älskling efter många om och men. Och jag är verkligen inte ett stort "fan" av att spela xbox. Men jag måste säga att det var väl helt okej ändå, om man ändå vore bra på det så hade man tyckt det var ganska kul. Men vad gör man inte för han, två matcher skadar ju inte ; ) Nu har vi precis satt på lite julmusik & ska börja fixa i ordning oss inför kvällen.



Men sen ska vi börja baka pepparkakor och sen någon ljus block puffgrej. Och sen så kommer Elin, Jonatan och hjälper till också och resten av folket kommer väl droppa in här under kvällen. Då blir det lite singstar(abba och massa andra låtar) och förfest här. Kan inte lova att det blir några bilder under kvällen, för jag har nämligen lyckats ta sönder min 4 kamera. Det är helt otroligt vilken otur jag har när det gäller det, för vad jag än har för kamera så lyckas jag ta sönder den. Okej att den funkar, men displayn funkar inte alls, krossad på två ställen och jag vet inte hur det har hänt. För jag har inte använt den, så jag måste väl ha stött emot något. Men hoppas ni får en jätte bra lördag kväll. Pusskram, Alexandra

All I want for christmas


God morgon

God morgon allihop!
Gick upp för ungefär en halvtimme sen. Jag och Robin har verkligen varit helt galna och flummiga, vi har skrattat otroligt mycket. Så himla mysig och nu har vi satt på lite julmusik, tänt lite ljus och ska strax äta frukost tillsammans. Sen måste vi fixa i ordning oss för att bege oss upp till A6 för och köpa klart dom sista julklapparna. Och Elingumman ska följa med också, sen efter vi varit på A6 ska jag möta upp Mathilda för att umgås lite med henne. Ha en bra lördag!

Pusskram, Alexandra

Finalisterna


Åh, det blev mina favoriter Alice & Kevin i finalen!

Nu har jag suttit hos robinälskling en stund och pratat om det jobbiga, det är så underbart att ha en sån omtänksam och underbar pojkvän. Han får en alltid på gott humör, vad han än gör så gör han mig lycklig. Och jag blir lyckligare och lyckligare för varje dag som går. Jag är så glad att jag har honom, jag älskar dig!

Men jag jobbade ju som sagt ikväll mellan 15.30- 22.15, fick besök av bästa barndomsvännen Jonna också. Så vi hann stå och prata lite. Men sen var det inte precis den bästa dagen på jobbet, inget gick som jag ville. Kass"datorn" pajade för stunden och en hel del annat. Så det har bara varit jobbigt att jobba.


Asos



Söt klänning från asos för nu endast 395 kr.
Den finns i både röd
och mörkblå med två söta rosett detaljer. Jag funderar starkt på att
beställa den röda, den är perfekt till både jul som sommar.

God morgon

God morgon sweetheart's.
Hoppas allt är bra med er.

Alltså, det känns som det var igår det var helg. Men nu är det en ny helg igen och tiden bara rinner iväg och vi börja närma oss julen ännu mera. Det kommer bli en riktigt mysig julafton i år och absolut den perfekta nyårsaftonen med min älskling i underbara Thailand.

Men nu kom jag iallafall hem från skolan för en liten stund sen, hade bara två lektioner så. Men självklart lyckades jag försova mig också, så jag hann bara komma till sista. Fast det är inte hela världen, det händer faktiskt alla. Nu ska jag nog strax bege mig ner till stan om jag orkar det idag, för jag måste byta mina tröjor jag köpte på gina tricot i förrgår. Sen ska jag ut och gå runt munksjön innan jag börjar jobba vid 15.30-22.15. Och det ska faktiskt bli riktigt tråkigt att jobba idag, för jag vill se på idol. Jag missar det, jag får väl kolla på reprisen på söndag om inte annat. Men hoppas ni får en bra dag. Pusskram, Alexandra

Gossip girl

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på
gossip girl, avsnitt 12 i säsong 2. Jag älskar
den serien, man får helt enkelt inte nog av den.


4 december

Hej allihop! Dagen började väldigt bra, åt en mysig frukost med Robin och sen begav jag mig till bussen för att åka till skolan och ha ett powerstep pass kl:08.00. Men efter passet när jag hade duschat och fixat i ordning mig, kommer jag på att jag glömt gina tricot påsen med två tröjor i som jag skulle åka ner till stan och byta till en mindre storlek och min plånbok med allt i (pass & massa kort, som bankkort tex.) Och jag började leta som en galning, men jag hittar ingenting och ingen vet något om det heller. Så jag fick ringa till banken och spärra mitt kort, så surt. Nu när man snart ska åka iväg och allt. Därför måste jag nu fixa nytt bankkort, nytt pass och ett nytt skolkort osv. Men tröjorna får jag aldrig tillbaka och kan inte gå tillbaka och byta dom heller, 300 kr åt skogen. Jag blir tokig på det här, att jag alltid ska ha sån otur. Men hoppas att ni får en bra dag iallafall!

Pusskram. Alexandra

Mascara

Max factor masterpiece max mascara kunde man köpa för endast
98 kr
idag på h&m och självklart fick jag med mig en sådan hem.


Tränat

Nu har jag varit och hårdtränat på sense i lite mer än en timme. och det var hur skönt som helst. Jag ska försöka hålla igång ordentligt nu ett bra tag, för nu ska det bli fina resultat. Så nu ligger jag framför tvn och kollar på grey's anatomy och väntar på att min älskling ska komma hit och mysa med mig.

Tjingeling så länge!

Gina tricot

Två vanliga kabelstickade tröjor fick jag med mig hem från stan idag.
En marin blå och en vit, men jag ska nog gå ner och byta den vita imon
och köpa mig en i en annan färg. Det finns ju 8 olika färger!

Ett riktigt kap för endast 149 :-



Lindsay I like it


God morgon

God morgon allihop!
Min dag börjar med skola nu vid 10.10, så jag har precis fixat i ordning mig och ska strax försöka få i mig lite frukost och sen måste jag med bussen. Efter skolan ska jag träffa Emmie och senare ikväll blir det träning för min del och självklart blir det grey's anatomy också. Men hoppas att ni får en jätte bra dag,

 Pusskram, Alexandra

Träna

Nu blir det hård träning på sense.
Ha det bra så länge, Tjingeling!


BOKAT RESA

God morgon allihop!
Hoppas allt är bra med er.

Jag är nog världens lyckligaste just nu, vi har bokat resa till Thailand nu den 30 dec-14 jan. Två härliga veckor i paradiset med min underbara pojkvän. Vi kommer ha det alldeles underbart!

En helt vanlig tisdag:

- Bokat resa till Thailand
- Luncha med Robin
- "Work" 13.00-18.00
- Träna med Jonna
- Mys med Robin &
kolla på desperate housewives.

Hoppas att ni får en jätte bra dag. Pusskram, Alexandra

Måndag

Hej sweetheart's.

En ny vecka och en ny månad. Så idag är det första december och det är alltså 23 dagar kvar till Julafton och det är inte klokt för det känns absolut inte som om det är jul snart. Men nu är det så, och min jul kommer bli så mysigt för jag ska tillbringa den i Halmstad med Robins familj och släkt.

Men min dag började med ett aerobics pass kl:08.00 på morgonen och sen vid 11.00-18.00 hade jag praktik och det var som vanligt lika trevligt. Fick springa iväg och köpa en super läcker t-shirt med heidi klum tryck på också, himla nöjd blev jag med den. Och på lunchen var jag tvungen och köpa en ny deo och en hår borste eftersom jag glömde det i halmstad. Men iallafall, Ikväll ska jag vara med robinälskling. Vi ska laga någon god mat, tända ljus, mysa & kolla på film. Hoppas att ni får en fin kväll.

 Pusskram, Alexandra

RSS 2.0