Valborg

Hej allihop! Igår hade jag tyvärr ingen lust alls att blogga, men sådana dagar måste man ha ibland också eller hur? ; ) Gårdagen bestod av jobb mellan 06.00-16.00 och efter jobbet mötte jag upp goingen Johanna på stan. Vi åt på Kaffe bönan och det blev min favorit (grillad kyckling med tortilla), det blev även massa prat och skratt som vanligt. Efter det åkte vi upp till A6 och kollade lite. Jag la undan tre plagg som jag funderar på och köpa nu innan jobbet. Men vi får se hur det blir med det . . . Resten av kvällen igår tillbringades med min fina pojkvän, vi kollade på "Hachiko" och jag grät som bara den. Det är en film jag rekommenderar starkt!


Idag gick jag upp strax efter kl:09.00, sen började jag och städa lägenheten lite och efteråt körde jag ett hårt träningspass i 1h. Men nu sitter jag hemma hos min mamma och umgås lite, fast snart måste jag åka eftersom jag börjar jobba vid 16.45-21.30 ikväll. Ha en riktigt bra Valborg, Kärlek!

Bilder från igår:


Time för work!

Godmorgon allihop! Sitter nu på bussen påvägs till jobbet och jag är så otroligt trött, eftersom jag inte kunde somna igår kväll. Jag har sovit i mindre än fem timmar Inatt, känner mig som en zombie . . Men nu jobbar iallafall från kl:06.00-15.30 och efter jobbet ska jag umgås med min underbara vän Johanna. Hoppas ni får en bra dag allihop, CIAO!

Dagens shopping:



Shoppat

Hej allihop! Idag vid 10.00 var jag på friskis och körde ett hårt pass i 1,5h. Sen gick jag hem för och fixa iordning mig, eftersom jag skulle möta upp min kära vän Sanna på stan för en shoppingtur. Jag köpte en klänning från h&m som kommer användas flitigt i sommar, sen en militärgrön skjorta och en beige väska från ginatricot. 

Men nu sitter jag hemma hos min familj och har precis skypat med Emmie. Vilket alltid är lika trevligt och vi ses om mindre än 4 veckor. Jag längtar, vi kommer ha sjukt kul! Resten av kvällen består av födelsedagsfirande för Ajnur då hon fyllde 20 år igår. Grattis hjärtat! Så jag ska till henne en sväng, men tyvärr blir det inte länge eftersom jag börjar jobba vid 06.00 imorgon.  



Ha en riktigt bra kväll, Kärlek!


Hurtig.

Förlåt för dålig uppdatering idag, men det beror på att min kära sambo tog med datorn till skolan idag och det skulle han även göra imorgon också. Så vi får se om det blir någon uppdatering imorgon, men håll utkik!

Idag har jag verkligen känt mig hurtig, jag började morgonen med att sova ut ordentligt. Sen skulle jag egentligen träffat Johanna för en promenad, men det blev tyvärr inte så. Då vi tyckte vädret var sådär! Istället städade jag lite här hemma, sen strax innan 11.00 åkte jag ner till friskis och körde ett kondition och styrke pass i 1,5h. Efter det var det bara att cykla upp till jobbet på ekhagen och jobba mellan 14.00-21.30. Jag var duktig och cyklade både till jobbet och hem nu ikväll, alltså blev det 11,2km . . Herregud vad motion jag har fått idag! Men nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, CIAO!


Workie!

Nu ska jag promenera ner till stan för och fixa en snabb sak,
sen väntas jobb mellan 14.00-21.30. Hoppas ni får en bra dag!

Här ser ni lite av våran nya fina spegel.

Ny vecka

Godmorgon, godmorgon! Ny vecka och jag började morgonen med en rask morgons powerwalk. Nu tänkte jag bara ta det lugnt innan jag börjar jobba vid 14.00-21.30 . . .Gårdagen var jätte mysig, det är alltid lika skönt och ha en lugn söndag. Jag och min underbara pojkvän fixade lite med lägenheten och så, sen kollade vi på film och bara myste. Men nu ska jag äta lite frukost, ha en bra dag!


17 grader.

Istället för och stänga inne sig på friskis, passar jag istället på och njuter av
det härliga vädret och kör intervaller runt munksjön. Ut och njut ni med ; )

Sunday

Hej sweetheart's! Direkt efter jobbet igår kväll vid halv tio, åkte jag raka vägen hem för och byta om fort. Eftersom jag skulle möta upp tjejerna hemma hos Robban och Lisa där förfesten var, men den varade inte länge . . . Sen hamnade vi på huset och efter några timmar gav jag upp då det var en nykter kväll för mig, men det var riktigt kul och otroligt mycket folk ute. KUL ATT HV71 VANN SM-GULD!

Idag sov jag ut ordentligt, sen åkte jag och min underbara pojkvän och fixade lite arränden. Vi köpte även en stor silverspegel och gardinstänger till hemmet, jag älskar spegeln. Den kommer vara perfekt i sovrummet! Men nu är Robin på match och kommer hem senare ikväll. Så jag städa lite nu och sen ska jag promenera ner till friskis för och köra ett hårt konditions pass. Resten av kvällen kommer tillbringas med Robin när han kommer hem igen, då blir det massa mys och en bra film. Hoppas ni får en bra dag i det härliga vädret!

Några bilder från helgen:



Lördag.

Ställde klockan på 07.50 idag och pallrade mig ut och gick en rask powerwalk i 1h. Sen åt jag en mysig frukost tillsammans med min sambo och efter det var jag tvungen att fixa iordning mig. Eftersom jag skulle möta upp Jonna vid 10.30 här på Torpa. Vi kollade lite inredning och sen gick vi ner till stan och kollade där, sen blev det en mysig lunch på George's uteservering.

Nu på eftermiddagen har jag varit hos min kära Mamma och just nu sitter jag och laddar inför jobb. Jag jobbar nämligen ikväll mellan 16.30-21.30 . . . Hoppas att ni får en riktigt bra lördagkväll, CIAO!


Myskväll

Nu åkte precis underbara Johanna härifrån, vi möttes upp här hemma hos mig runt 7 tiden. Sen gick vi och hyrde film och köpte lite snacks, vi kollade på "Tidsresenärens hustru". Den var faktiskt jätte bra, men bara väldigt invecklad för oss två blondiner. Haha! Sen blev det massa prat och vi "kollade" även på en skräckis på tvn, fast vi vågade inte kolla så mycket ; ) Men jag har iallafall haft en jätte bra kväll, Godnatt!







LEDIG.

Det är fredag och äntligen helg igen, denna veckan har gått jätte fort. Men det kan väl bero på att jag jobbat varje dag . . . Ska tillbringa min eftermiddag med mina kära vänner Lovisa och Jenny och ikväll ska jag umgås med goingen Johanna. Skriver mer senare!


Bild: Jag och Lovisa förra veckan.


ca 5 veckor.

Äntligen hemma från jobbet, känns som det är det enda jag skriver om. Men nu ska jag skypa med min underbara vän Emmie som befinner sig på andra sidan jorden, vi ses om ca 5 veckor. . . Jag saknar dig jätte mycket!


På bussen.

Sitter på bussen påvägs till jobbet nu, så nu väntas jobb mellan 12.30-21.30 . . . Skriver mer senare när jag är hemma igen. Ha en bra dag allihop. CIAO!

Kvällsfika

Jag har precis kollat klart på HV matchen och det slutade med att Djurgården vann. Men innan dess har kvällen  tillbringats med goingen Johanna, det blev en mysig fika på Claras i fyra timmar. Vilket var lika roligt och trevligt som vanligt ; ) Nu tänkte jag bara ta det lugnt och mysa med min kärlek. Sen blir det läggdags och imorgon är det morgons träning som väntar. Godnatt allihop!


Bilder: Jag och johanna i Thailand, januari 2010.

Snö i april?

Hej allihop! Nu är jag hemma efter 10h jobb och idag var det inte alls roligt och gå upp kl:05.00. Men nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen ska jag städa lite och senare ska jag träffa min kära vän Johanna. Det blir nog en mysig fika :)

Och som ni kanske märkt snöar det ute, i APRIL? Känns nästan som det är minus grader ute också. Vilket inte är alls roligt, eftersom man har kunnat ha på sig så mycket vår kläder det senaste. Men det är bara bita ihop . . . Skriver mer senare!





05.00

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, har duschat precis och nu ska jag gå och lägga mig. Jag känner mig inte alls så trött, men jag är illa tvungen och sova om jag ska få några timmars sömn inatt. Jag börjar nämligen jobba kl:06.00 imorgon, vilket betyder att jag ska gå upp vid 05.00. Så jag behöver sova,  eller hur? Vet att det blir dålig uppdatering här i bloggen. Men det blir bättre snart . . .

Godnatt Sverige!

workie, workie!


Nu på morgonen har jag och min kärlek varit ute och gått en lång promenad i det härliga vädret, sen ätit en god frukost tillsammans och nu ska jag bara fixa iordning mig. Eftersom jag jobbar mellan kl:13.00-21.30, sen måste jag raka vägen hem för och nästan gå och lägga mig direkt, för jag börjar jobba vid 06.00 imorgon :/ Känns sådär och gå upp kl:05.00 igen. . . Hinner inte blogga mer idag, ut och njut av solen. Ha en bra dag, CIAO!

Typiskt mig.

Typiskt mig att glömma nycklarna hem till min lägenhet, så jag fick promenera hem till min kära familj så länge tills min sambo kommer hem från sin match . . . Jag är helt färdig efter jobbet, det har varit otroligt mycket och göra idag förutom sista timmen då jag antar att alla satt fast klistade framför tv. Då HV71 och Djurgården spelade match, men det blev lika tror jag iallafall. Själv är jag inte så insatt, fast lite roligt är det nu när HV är i final kan jag faktiskt erkänna ; )

Men snart får jag förhoppningsvis pallra mig hem igen och då ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Sen imorgon på morgonen ska jag pallra mig till friskis för och köra ett hårt konditions pass. Sen väntas jobb imorgon igen, jag kommer inte hinna göra mycket denna veckan än och jobba och träna. Eftersom jag har rätt dumma jobbtider denna veckan, men det är sånt man får ta ibland.

GODNATT SVERIGE!



Ja om man vill se ut såhär, så behöver jag verkligen träna hårt. . .


NEW WEEK

Ny vecka, med nya möjligheter och en massa jobb. Det är långa dagar som väntar och idag blir det jobb mellan 13.30-21.30. Innan dess blev det en powerwalk och nu ska jag hoppa in i duschen för och fixa iordning mig. Hinner inte med så mycket mer idag, hoppas ni får en riktigt bra dag. CIAO!


Good night

Hemma från ett par mysiga timmar hos min kära familj, det blev lite prat, film och snacks. Men nu ska jag bara ligga i soffan och mysa med min underbara pojkvän och jag lär somna framför tvn. . . Det är dags att ladda inför en vecka full med jobb, då jag jobbar hela veckan måndag-lördag. Godnatt allihop!

Bild: Min kära familj





Söndagmys

Snart ska jag hem till min familj och ha lite söndagsmys, men först ska
jag tvätta färdigt här hemma, hoppas ni få en mysig söndagkväll allihop!


Helgen i bilder

Fredag:



Lördag:




(fler bilder finns på facebook)

Sunday

Idag fick jag äntligen sova ut efter tre dagars jobb, då jag fått gå upp tidigt varje dag. Så nu känner jag mig utvilad! Jag har tyvärr inte haft någon tid över för och blogga under helgen, då jag både jobbat, umgåts med mina nära och kära, sen har en på mammas sida gått bort (R.I.P)! Därav att jag inte orkade blogga under dagen igår. Men idag har jag lite tid över för och sätta mig och blogga. Gårdagen bestod av jobb mellan 08.30-14.00, sen åkte jag och min sambo hem till mina föräldrar och åt lite god mat och myste där hemma. På kvällen blev det utgång med tjejerna och några killkompisar, vilket var himla trevligt.

Idag ska jag tillbringa dagen med min underbara sambo, vi ska snart gå ut och gå en lång promenad och efteråt ska vi laga lite god mat och bara mysa. Kvällen återstår och se, jag är sugen på bio. Men vi få se vad det blir för kul, ha en jätte bra dag allihop. Kärlek!

10,5h.

Fick sluta lite tidigare idag iallafall, så det var riktigt skönt. Men 10,5h jobb fick räcka ; ) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag bege mig till Olivia där några av tjejerna är. Det blir en nykter utgång för mig ikväll, då jag börjar jobba 08.30 imorgon. Hinner inte skriva mer, hörs imorgon igen. Ha en jättebra fredag kväll!






Workie!

Godmorgon! Sitter nu på bussen påvägs till jobbet och idag är jag hur trött som helst. Men det är bara att ladda inför jobb mellan 06.00-17.30. Jag lär vara helt slut efter jobbet, så det lär bli en lugn fredag kväll för min del. Skriver mer när jag är hemma igen. CIAO!

Powerwalk

Jag tog en liten powernap i en halv timme hemma hos mamma,
men det är inte konstigt att man är trött, när man går upp kl:05.00
på morgonen. Nu ska jag gå ut och gå en rask powerwalk
runt munksjön, sen ska jag laga mat. Ha en mysig kväll, kärlek!


Mamma & dotter.

Idag fick jag jobba över på jobbet, slutade vid 15.00 istället för 13.00. Men det är sånt man får ta ibland! Direkt efter jobbet åkte jag hem till min kära Mor som fyller 43 år idag, grattis till världens bästa Mamma . . . Så nu ska jag tillbringa några timmar här och mysa, senare ikväll blir det ett tufft konditions pass och jag ska även försöka hinna med och sola. Sen är det bara att ladda med nya krafter, då jag börjar jobba vid 06.00 imorgon också. Återkommer senare!


Bild: min kära Mamma.


TRÖTT.

Godmorgon allihop! Nu ska jag promenera till bussen för och börja jobba vid 06.00-13.00 och jag ska lova er att det var inte lätt och komma upp idag . . . Jag hade verkligen jätte svårt för och somna, men uppe är jag ju iallafall ; ) Återkommer senare idag efter jobbet, ha en bra dag. CIAO!

BLOPPIS

Nu har jag börjat lite smått med min bloppis jag pratat om,
håll utkick för det kommer komma upp mycket mer inom kort . . .

http://alexandrawandeby.blogg.se/bloppis



Sunshine

Kom hem från ett möte med min nya chef nu, vi har börjat öppna kl:06.30 nu istället för halv åtta. . . Det betyder alltså att jag börjar jobba kl:06.00 nu mera. Hur ska jag orka gå upp vid 05.00 varje gång jag börjar klockan sex på morgonen. Haha! Men man blir nog van sen till slut som tur är ; ) Men innan mötet har jag varit med min going Johanna, vi möttes upp här hemma hos mig vid 13.00 och sen promenerade vi ner till Waynes Coffée och satt och tjatade och njöt av den härliga värmen.  Det blev även en runda på stan, men jag höll i pengarna idag med. Duktigt! Jag har iallafall haft en toppen dag, men nu ska jag laga mat och sen blir det läggdags tidigt idag eftersom jag ska upp klockan 05.00 som sagt. Hoppas ni haft en bra dag, återkommer senare igen!



Lunch

Är hemma efter en härlig powerwalk i det fina vädret, idag var det mycket varmare ute än igår. Vilket är riktigt skönt, nu känns det verkligen som våren är här. Men lite varmare kan det ändå bli! Men idag ska jag tillbringa dagen med goingen Johanna, vi ska äta lunch på någon mysig uteservering. Sen blir det nog en runda på stan och A6 för och kolla lite inredning . . . Efteråt blir det en promenad i solen, det ser ut och bli en riktigt bra dag. Ne, nu måste jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Ha en bra dag allihop, Kärlek!


Morgons powerwalk

Godmorgon allihop! Nu beger jag mig ut i det fina vädret och går
en rask powerwalk i 1,5h. Hoppas det är lika härligt som det var igår.

Återkommer senare!


SOFIS MODE

Nu blir det kvällsläsning av nya numret av Sofis mode, sen ska jag
faktiskt gå och lägga mig, eftersom jag är jättetrött, godnatt!


Skinnjacka



Den här beiga skinnjackan med guldiga nitar är det första jag ska inhandla
nästa månad, för denna månaden har jag lovat mig själv att hålla i pengarna ; )

Mysdag

Kom precis hem från en super mysig dag med underbara Lovisa. Hon hämtade upp mig här strax innan 16.00, sen åkte vi ner till Waynes Coffée och satt och pratade på deras uteservering i det härliga vädret. Efter det åkte vi till stadsparken och tog massa flummiga kort och nu den sista timmen har vi umgåts med Jenny och Frida. Vi åkte till A6 och kollade lite, men jag var duktig och höll i pengarna ; ) Jag får spara mig till London & Washington . . .

Resten av kvällen ska jag kolla på tv, sitter nu och kollar på Dating in The Dark, sen är det Desperate Housewives och efter det börjar Cougar Town. Ha en fortsatt trevlig kväll allihop, CIAO!







Powerwalk

Har varit ute i det härliga vädret och gått en rask powerwalk i 1,5h nu, vilket var riktigt härligt. Jag ska fortsätta nu framöver och köra mer kondition se om det blir något resultat av det. Men nu ska jag göra lite rumpövningar här hemma ; )

Såhär såg jag ut när jag tränade idag (suddiga jag vet):


Skor från Halens.



Tisdag.

Godmorgon allihop! Har varit vaken ett bra tag nu, har precis kollar på "våra bästa år". Haha! Det är sjukt hur länge det programmet har hållt på. Man kan missa 20 avsnitt och ändå fatta allt när man börja kollar igen . . . Men nu ska jag snart ut och gå runt munksjön, då min hals äntligen börjat bli bättre. Jag låter inte som en kråka idag iallafall! Så nu kan jag börja hårdträna igen. Senare framåt eftermiddagen ska jag umgås med min fina vän Lovisa, vi ska nog vara ute i det härliga vädret, kanske ta en fika och sitta och njuta av solen. Senare ikväll ska jag på ett Step pass på friskis med Frida, Ha en bra dag allihop!


Jordgubbar

Myskväll med min kärlek och lite jordgubbar doppad i choklad. Mums!


3 år av kärlek

Jag har haft en super mysig eftermiddag med min kärlek, men nu var han tvungen och åka och träna. Vilket var mindre kul, eftersom det är våran dag. Men idag när vi kom hem från Halmstad, åkte vi snabbt till A6 för och fixa lite ärrenden, sen gick vi till Ica Maxi för och handla lite god mat och jordgubbar som vi ska doppa i choklad senare. Vi tog sedan en sväng förbi piren och satt och myste där i solen. Nu är Robin inte hemma förrens vid 22.00, så jag blir bänkad framför tv. Det är Top Model och Svenska hollywood fruar nu, men senare blir det mys med min kärlek hela kvällen . . .




Jönköping

Idag är det helt fantastiskt väder ute, iallafall här i Halmstad. Men nu sitter vi i bilen påvägs hem från Robins kära familj, vi har haft en jätte mysig helg här. Idag firar jag och min kärlek även 3 år, det är helt otroligt vad tiden har gått fort. 3 år är en lång tid, men detta är bara början för oss. Jag är världens lyckligaste med honom, han är den bästa. "Att älskas utav dig, är det vackraste för mig" Återkommer senare idag när jag är hemma igen, ha en bra dag allihop. Ut och njut av solen, CIAO!

Kvällsfika

Snart ska jag och min pojkvän gå och hälsa på våra kära vänner Elin och Jonatan för en liten kvällsfika. Det ska bli mysigt och umgås med dom ikväll eftersom det var ett tagsen vi sågs, ha en fortsatt mysig söndag!


Bilder: Jag och min fina vän Elin 2009.


Lovely day

Jag har haft en jätte mysig dag, jag och Robins familj har varit ute och gått i det härliga vädret. Sen var vi och kollade på fotboll, eftersom Sannas pojkvän Jesper spelade match här i Halmstad (Mjällby-Halmstad). Där jag även träffade min underbara vän Elin, vilket var himla roligt. Eftersom som vi inte träffats sen i december, vi ska troligtvis åka förbi henne senare och ta en fika. Men nu ska vi äta lite god mat och bara ha det mysigt. Kanske återkommer senare!






Road Trip

Sitter nu i bilen tillsammans med min fina Robin påvägs till halmstad. Vi är snart framme hos hans kära familj, det ska bli så mysigt och vara där tills på måndag, Det lär dock inte bli så mycket uppdatering, men håll utkik ändå allihop!

Update i bilder:


SÄLJA ELLER INTE?



Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska
sälja min balklänning eller inte, vad tycker ni?

Vill ha.




HALMSTAD

Idag vaknade jag av att jag knappt hade något röst kvar, vilket var mindre kul. Jag får hoppas att det blir bättre framåt dagen, för det brukar ju alltid vara värst på morgonen. Senare idag ska jag kolla på Robins fotbolls match, sen efter matchen åker vi till hans underbara familj i Halmstad för och tillbringa resten av helgen där, då vi åker hem på  måndag. Ska bli så skönt och komma hem till dom och bara umgås, ha en bra dag allihop. CIAO!

Myskväll

(inlägget som skulle kommit upp igår)

Kvällen har tillbringats med min pojkvän, Johanna och Jesper. Det har varit en riktigt mysig och trevlig kväll, vilket det alltid är med dom. Vi har slog till med massa gottigott och en Beck film hemma hos oss . . . Vi har även planerat London resan som sker i början av Maj, så det ser jag verkligen fram emot. Men nu ska jag avrunda här och fortsätta kolla på tv, Kärlek!




Bättre idag.

Idag känner jag mig bättre, då febern är borta som tur är. Fast förkylningen är fortfarande och spökar, jag hoppas verkligen att den försvinner snart. Eftersom jag snart varit förkyld i två veckor . . . Men idag har jag hunnit med en fika på Bernades med Mathilda och även en runda på stan. Jag gick in till Once en sväng och pratade också och jag saknar verkligen att jobba där. Personalen speciellt!

Kvällen kommer tillbringas med min pojkvän, Johanna och Jesper. Vi vet dock ännu inte vad vi ska göra, någon som har något förslag kanske? Men något mysigt blir det iallafall. Sen imorgon åker jag och min pojkvän till Halmstad för och tillbringa resten av helgen där hemma hos hans familj. Återkommer senare!


Bjuder på en härlig bild på Johanna och mig från Thailand 2010


BIK BOK



Underbara vårplagg från Bikbok och det finns en hel del man vill ha. Om ni är sugna på vårshopping, så tycker jag ni ska gå hit. För som ni ser ovanför här, finns det massa godbitar.


SJUKIS

Har sovit i en hel timme nu, jag har fått feber. Jag är även jätte förkyld och har ont i halsen, så mina planer idag fick skjutas upp, jag som skulle träna och umgås med Johanna. Men nu blev det inte så. Jag lovar att jag blev sämre idag, bara för att jag tränade igår. Typiskt mig! Så nu får jag kurrera mig ordentligt och fortsätta ligga här i sängen med en varm kopp med grönt te, alvedon och halstabletter. Återkommer kanske senare om jag orkar . .

Jag vill åka tillbaka till Thailand och bli brun igen.
Bilder: Thailand, Januari 2010.

At work

Godmorgon alla kära läsare! Det var rätt jobbigt och gå kl:06.00 idag, men nu har jag iallafall lyckats ta mig till jobbet. Så nu väntas jobb fram tills kl:15.30 och efteråt ska jag åka till friskis för och köra ett tufft konditions pass. Sen ska jag möta upp Johanna Stumpan för och umgås med henne ikväll. . . Jag lovar det blir bättre uppdatering snart, men idag kommer jag inte vara hemma på hela dagen. Ha en bra dag allihop, ut och njut av solen. Kärlek!

Work

Skulle egentligen varit ledig idag, men nu har jag fått hoppa in och ta två pass till denna veckan. Så denna veckan har jag jobbat, mån, tis och nu jobbar jag även ons, tors, fre och lördag. Men idag börjar jag inte jobba förrens vid 16.30, därför kommer min dag tillbringas med min kärlek. Vi ska ta en mysig promenad upp till A6 och kolla lite, äta en god lunch och sen bara mysa innan jobbet. CIAO!

BOKAT RESA!

Resan är nu bokad och betald! Den 24 Maj flyger jag till min älskade vän Emmie som befinner sig i Washington som au pair, det kommer bli så sjukt kul och det är bara 48 dagar kvar tills vi ses. Tänk va tiden kommer gå fort. . . Pratade tidigare idag med henne och då sa hon att det skulle bli ca 32 grader varmt där idag. Ni kan ju bara tänka er hur avundsjuk jag blev när hon berättade de, det är ju rena Thailand värmen. Och vem vill inte ha värme nu? JAG!

Jag är iallafall hur glad som helst att resan nu äntligen är bokad, men jag har inte vågat tänka på att jag ska flyga själv än i ca 14h och så är det mellanlandning på det också. Ja ni kan ju bara tänka er själva hur det kommer gå ; )


workie, workie!

Nu har jag precis fixat iordning mig, håller på och kollar lite flyg till Emmie. Jag måste boka ikväll, för annars lär priserna stiga! Men nu ska jag äta en god lunch med min älskling, sen väntas jobb vid 14.00-21.30 som sagt . .

Morgons powerwalk

Godmorgon allihop! Det är sol ute, man blir alltid lika glad av det. Men synd att man börjar jobba vid 14.00 så man inte få njuta av den bara . . . Fast nu ska jag gå ut och powerwalka och efteråt blir det en god frukost. Senare kl:12.00 ska jag tvätta och sen väntas jobb till 21.30. Ha en bra dag, kärlek!


Sommardröm

Underbar klänning från Mango, som gärna
får ta plats min garderob till sommaren!


Home from work

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet, tiden gick alldeles för sakta idag. Men som tur va fick man dubbel betalt, så jag lyckades stå ut ; ) Jag känner mig dock fortfarande hängig, vilket inte är roligt. För jag orkar inte bli sjuk, men så länge jag orkar stå på benen så måste jag pallra mig till jobbet . . Nu blir det filmmys med min sambo, skriver mer imorgon!


Annandag påsk

Godmorgon allihop! Vaknade upp med halsont och en rejäl förkylning . . . Jag som skulle träna idag, men när jag har ont i halsen så funkar det inte tyvärr. För då kommer det bara bli värre, eller hur? Så nu ligger jag i sängen med en varm kopp med gröntte och bara myser framför tvn med Robin. Senare idag ska vi åka och storhandla och mellan 14.00-21.30 blir det jobb. Ha en jättebra dag, Kärlek!


Bild: Thailand, jan 2010


Söndagsmys

Hemma från bion nu, fick skjus hem av Johanna. Filmen var faktiskt rätt bra måste jag säga, skrattade gjorde man iallafall. Eller vad säger du Johanna? ; ) Men nu när jag kom hem var min älskling hemma, har inte träffat honom sen i torsdags morse. Så resten va kvällen kommer tillbringas med honom, kärlek!


BIO

Nu ska jag åka ner till bion och möta upp goingen Johanna . .
När jag kommer hem sen är äntligen min kärlek hemma igen,

Återkommer senare!


Today's


Det var längesen jag körde en dagens, men såhär ser jag ut idag.
Nu ska jag gå till affären i min nya kavaj och handla.

Ha en bra dag allihop!


Helgen i bilder

Fredag:





Lördag:



Sunday

Solen skiner idag också, fast det är inte lika varmt som det var igår. Men det är ändå 8 grader ute, vilket är underbart! Jag kom precis hem från min kära familj, tillbringade kvällen där igår efter jobbet och somnade i soffan . . (haha). Passade även på och sova ut ordentligt idag, sen åt jag och familjen en god frukost tillsammans och nu är jag hemma och ska städa. Sen ska jag ut och powerwalka i det härliga vädret och senare ikväll ska jag träffa goingen Johanna. Vi ska gå på bio "The Bounty Hunter" , jag tror faktiskt att den är jätte bra.

Är det någon som sätt den och kan säga vad ni tyckte?


LÖRDAG

Hej solstrålar! Idag är det riktigt härligt väder ute, klarblå himmel och sol. Men nu har jag varit vaken ett tag och har jag precis fixat iordning mig för och åka till min mormor och morfar med min kära familj . . . Gårdagen var jätte bra, det var som iförrgår massa skratt, spel, drinkar och härligt folk. Men nu blir det många vita helger framöver. Dagen tillbringas som sagt med min familj och ikväll blir det jobb mellan 16.30-21.30. Ha en bra dag allihop, ut och njut av vädret. Kärlek!


Nytt i garderoben



UTGÅNG

Mötte upp Sanna på A6 strax efter kl:13.30. Vi gick och kollade lite i butikerna, jag köpte mig en randig"kavaj" i bomull från H&M. Sen lunchade vi på Soya och efter det promenerade jag hem igen. Det blev ingen solning idag, får klara mig utan det ; ) Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig inför kvällen, då det blir utgång på Sliver med härligt folk.

Ses vi ute i vimlet? Ha en jätte bra kväll allihop, kärlek!



Club Caj

Gårdagens utgång med goingarna Johanna, Louise och Julia blev jätte lyckad. Det blev en kväll fylld med vin, dans, skratt och skvaller. Innan utgången lunchade jag med Ajnur, vilket var lika trevligt som alltid, vi gick även en stund på stan och jag fick med mig två klänningar. (visar senare)

Men idag ska jag umgås med Sanna, sen ska jag ut och gå runt munksjön, sola och ikväll blir det utgång igen med massa gamla klasskompisar och med tjejerna. Det kommer nog bli ännu en lyckad utekväll!





Skärtorsdagen

Imorse lämnade min sambo mig för och åka på träningsläger till Danmark över hela helgen. . . Så nu är jag ensam hemma tills på söndagkväll. Mindre kul! Men nu tänkte jag äta mig en ordentlig frukost och sen ska jag börja städa här hemma. Senare framåt 13.00 ska jag möta upp min fina vän Ajnur för och ta en lunch någonstans. Det ska bli så kul, eftersom vi inte har träffats på ett tag (dåligt av oss, ändå bor vi 5 min ifrån varandra) Men idag ses vi äntligen iallafall! Efter det ska jag till A6 och sen ska jag möta upp Louise för en sväng på stan och en promenad i det härliga vädret. Framåt kvällen ska vi fixa iordning oss hemma hos mig, för ikväll är det utgång med henne, Johanna och Julia. Det känns som det kommer bli en riktigt bra dag, LOVE!


Bjuder på en bild på mig och min kärlek från nyårsafton.


RSS 2.0