Love it

Äntligen hemkommen från Stadsparksvallen, jag är död trött. Men dagen har jag tillbringat med Emmie, mötte upp henne på stan vid tre tiden. Vi gick och kollade och shoppade lite. Jag köpte mig underbart söta trosor med volanger på, som sagt volanger syns överallt både på kläder, bikinisar och underkläder and i love it. Jag köpte också ett par svarta hjärtöronhängen från gina tricot, super fina. Så jag är nöjd med dagens köp! Eftersom vi var klara väldigt fort, så satt vi oss på det nya kafét "wayne's coffie". Jätte fräscht var det, bara lite tråkigt att det var ganska dyrt, men det är ju så nu för tiden. Annars var det super gott, jag lär iallfall fika där flera gånger. Sen framåt 5-halv 6 tiden, promenerade vi upp till stadsparksvallen och j-södra förlorade som vanligt. Det var ingen bra match alls!

Men nu är jag hemma och det blev en promenad hem från stadsparksvallen med min käre bror. Strax borde jag hoppa i säng om jag ska upp imorgon igen vid 05.00, god natt!

Stan

Nu har ja redan jobbat i två veckor och är nu inne på min tredje vecka. Och jag är verkligen riktigt trött på att jobba, jag orkar inte gå upp på morgonen längre.  Man får tänka att pengarna bara rullar in, men ändå är det svårt.

Strax tänkte jag hoppa in i duschen och sedan fixa i ordning mig, för att åka ner till stan och möta upp Emmie. Jag hoppas absolut att jag kommer shoppa, för nu har man pengar. Men det är då jag aldrig hittar något? Jag får hålla tummarna på att jag gör det idag istället. Sen efter vi har varit på stan, ska vi åka upp till stadsparksvallen för att jobba. Eftersom J-södra spelar idag och jag har faktiskt inte koll på vilket lag dom spelar emot. Men matchen börjar 19.00 iallafall!


God natt

Tänkte gå och lägga mig strax, ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och lite så först. Sen blir det läggdags för min del, jag är helt slut. Ska upp kl:05.00, inget som uppskattas. Jag vill att Robin ska ligga brevid mig och hålla om mig, jag börjar ju redan sakna honom.  Men hoppas ni haft en bra helg. God natt, kram!

Äkta vänskap

Nu ska jag gå och möta upp min käre vän Emmie, sen ska vi promenera vidare hem till mig och sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Du vet att jag finns här för dig! Jag vill inte att du ska må dåligt, jag vill se dig må bra och vara lycklig.

Volanger och blommor

Här på bilden ser ni klänningen till vänster jag skrev om i torsdags, "den blommiga med volanger på" skrev jag. Såg den när jag kollade i veckorevyn häromdagen. Jag testade ju som sagt den i torsdags, men då var den alldeles förstor, eftersom jag testade 38. Jag behöver 36 eller 34 i den klänningen, men en sak är iallafall säker och det är att den ska inhandlas i veckan. Hoppas på att den kommer in snart igen eller att någon har lämnat tillbaka den så att man har sådan tur att den finns kvar. Åh, vad glad jag hade blivit! Sen måste jag säga att klänningen är mycket finare i verkligheten, jag tog ju kort med kameran i tidningen. Därför ser man inte blommorna så bra, man ser mest färgerna. Men den är jätte fin och jag bara måste ha den.  Jag älskar ju som sagt blommigt och volangigt!

Promenad

Idag är jag verkligen jätte trött och hängig. Älsklingsrobin åkte iväg till Halmstad nu för en timme sen i 7 - 10 dagar, han vet inte exakt hur länge han ska vara borta men en vecka är bestämt iallafall. Det är inte ofta man är ifrån han i en hel vecka, jag kommer sakna honom så mycket. Men det kommer nog gå bra, det är jag nästan säker på. Fast det lär bli jobbigt också, bara hoppas på att denna veckan går lika fort som förra.

Innan han åkte hem gjorde vi en mysig frukost, tog oss en dusch, åkte och hämtade hans bil och sedan åkte vi vidare till "Mio", eftersom det var massa rea där. Han måste ju nämligen börja leta lite nya grejer till lägenheten, jag tror att inredningen kommer bli riktigt fin. Senare ikväll ska jag ut och gå en lång promenad i högttempo så man får upp pulsen rejält. Det ska bli skönt att ta en kvällspromenad iallafall! Men vid 20.45 blir det Fotbolls EM mellan Spanien - Tyskland. Jag håller tummarna på att Spanien ska vinna!

Bio

Kom hem för ett tagsen från Bion, har varit och kollat på "Sex and the city"
med Hillevi och Emmie. Den var precis som jag hade väntat mig, den var så sjukt bra. Jag skulle göra vad som helst för att få en sån garderob som i filmen, den var så stor och fin. Och sen shoppa massa kläder och skor och sortera alla kläder och skor på hyllor och hänga dem i galgar. Åh, jag bara måste ha en sån garderob. Men iallafall filmen var verkligen en 5/5, jag skulle kunna se den igen och igen och igen. Men efter bion åkte vi till Erik för att kolla hur han bodde, han hade lite inflyttningsfest idag. Så vi åkte bara förbi och sa hej till allihop, blev bara en liten stund.
Men det var kul och träffa alla!

Men annars idag vaknade jag upp hos min älsklingsrobin, vaknade av att han hade gjort en jätte mysig frukost till mig och honom. Sen låg vi bara och kollade på tv och framåt eftermiddagen åkte vi upp till A6 en liten stund. Jag köpte mig bara en svart hårklämma, ett armband och ett naglack. Alltid bra att ha! Sen körde Robin hem mig och jag gjorde i ordning mig för att möta upp tjejerna. (som jag skrev här över)


Bokat

Jag och min älsklingrobin åker till "First hotel G" i Göteborg och ska ha det mysigt den 11 Juli-12Juli. Jag ringde för ett tagsen och bokade, så nu är allt bokat och klart. Jag längtar redan, vi kommer ha det så bra.

Vi körde på ett "make love erbjudande" i det paketet ingår: En övernattning i dubbelrum (Superior), härlig frukost, morgonrock på rummet, frukt & choklad, en flaska mousserande vin, doftljus, massageolja och en presentbok. Men vi tyckte det skulle bli ännu mysigare med ett deluxe rum, därför tog vi det istället. Sen i superior rummet ingick bara morgonrock och det jag skrev i make lov erbjudandet. Men i deluxe rummet ingick det dubbelsäng och en soffa, sen ingår det morgonrock, tofflor och lyxiga bad och skönhetsprodukter, sen fri tillgång till internet och betal-tv. Vi tyckte det var bättre och det blev bara 200 kr dyrare, alltså allting blir 1798kr för en natt. Tror faktiskt att jag kommer kunna rekommendera detta sen, för det låter väldigt bra. Men passa på du och din pojkvän också, för detta erbjudandet gäller tills den 12/12 tror jag det var. Jag och älsklingsrobin kommer ha det riktigt bra och mysigt på vårat hotellrum!


Träna

Om ett litet tag ska jag åka bort till sense och träna lite kondition och styrka, det ska bli himla skönt faktiskt. Men tyvärr är jag lite trött, men jag lär ju piggna till när jag väl kommer dit. Nu ska jag gå och packa lite tränings kläder, kram!


Ashanti - The way that i love you



SEX AND THE CITY

Är äntligen hemma från jobbet, hur skönt som helst och det är ännu bättre att det är helg. Nu kan jag få sova hur länge jag vill! Dagens planer är att jag ska åka och träna på sense när dom öppnar kl:16.00, så då blir det lite kondition och styrka, sen kanske jag solar också? Men det får jag se. Senare ska jag umgås med Robin hela kvällen, natten och imorgon på dagen. Vi ska ha en mysis kväll idag, sen imorgon ska vi åka iväg någonstans, men vart vet vi inte än. Sen på kvällen imorgon ska jag, Emmie och Hillevi gå på bio. Vi ska se på "SEX AND THE CITY" och om jag ska vara riktigt ärlig så tror jag att jag kommer att älska den filmen.




Ni som har sätt den, verkar ju älska den. Så jag lär nog också göra det. Men nu ska jag lägga mig framför tvn lite och det finns ju en liten risk att jag kommer att somna. Men det gör inget, för jag tror att jag behöver den sömnen.

I love shoes


  



Jag tror absolut att jag ska beställa dessa skor, dom är så snygga.
Men jag har så svårt att välja vilken färg! Vilken färg tycker ni är finast?

Shoppat

Sitter och kollar på fotbollsmatchen mellan Ryssland och Spanien. 
Jag tror att Spanien kommer vinna mot dom, eller vad tror ni?

Men nu ikväll har jag umgåts med Jonna, vi var på A6 en sväng. Vi har alltid lika mycket och prata om!  Idag har jag shoppat lite med, jag köpte mig en svart och en vit bh, sen blev det solpuder också. Köpte också en vippig kjol men den lämnade jag tillbaks och det ångrar jag lite nu faktiskt, får hoppas att den finns kvar. Sen hittade jag en jätte fin blommig klänning som jag ska köpa från h&m, fast den fanns inte i min storlek. Så därför får jag vänta tills det kommer in nya, men den var super söt.  Den var blommig med volanger på och jag älskar volanger, så det var perfekt.  Nu får jag bara vänta och hoppas på att den blir min inom kort. Och när jag skulle åka hem gick inte min buss förrens om 30 min och A6 stängde, så där kunde jag inte gå heller. Därför fick jag ta en promenad hem, men det var faktiskt väldigt skönt, med tanke på att vädret var väldigt skönt vid den tiden då. Men hoppas att ni haft en bra dag, kram!


Blir det av?

Strax ska jag hoppa in i duschen, har legat och halv sovit lite i soffan och kollat på tv. Senare vid fem tiden ungefär,  ska jag åka och möta upp Jonna på A6, så ska vi gå och kolla lite och kanske ta en fika. Pratade precis med henne i telefon och då sa hon att vi KAN ÅKA TILL UTOMLANDS! Men vi får helt enkelt se hur det blir, antingen så åker  vi eller så åker vi inte. Jag hoppas verkligen att vi åker, för det hade varit riktigt kul. Men nu ska jag hoppa in i duschen!



Det värsta

Det var verkligen super skönt med en lång promenad på ca 5,5 km innan, speciellt i det härliga vädret. Hoppas att värmen börjar komma nu igen, för jag vill ha sol och få den där härliga sommar känslan. För den har jag verkligen inte nu! M

en nu borde jag lägga mig och sova faktiskt om jag ska gå upp kl:05.00 imorgon. Usch, jag orkar verkligen inte. Och idag höll jag på och försova mig. Det är nog det värsta som kan hända på detta jobbet.  Vilken marddröm det hade varit om jag gjorde det, men underbart skönt med sömn. Men den sömnen får jag inte längre på morgonen, iallafall inte dom närmsta 7 veckorna.

Nu ska jag gå och lägga mig framför tvn. Hoppas ni haft en bra dag!

Munksjön

Nu ska jag ut och powerwalka runt munksjön och en lite längre bit.
Det ska bli jätte härligt, med tanke på vädret nu ikväll. Det är strålande sol
och jag blir så mycket piggare av det. Ne nu ska jag ut och gå, kram!


New shoes

Kom hem för ett tagsen från stan, har varit och kollat lite med Lovisa. Vi har pratat massa, shoppat, ätit och haft det jätte mysigt. Saknat henne ju, så det var jätte kul och träffa henne. Det allra sista vi gjorde var och gå in på scorett 8 min innan de stängde och tror ni inte vi hittar ett par riktigt läckra skor och vi var helt klart tvugna att köpa dom båda två, vi älskar dom. Jag älskar dom, mina nya favoriter helt klart. 8 - 9 cm klack ( kolla bilden nedanför) köpta på rean på scorett för 600 kr ordinarie 900 kr. Fast det hade inte skadat om dom hade kostat 500 kr, haha. Snål man kan vara ibland, men det måste man ibland. Sen köpte jag mig underkläder från gina tricot och sen shampoo och balsam. Men jag är helt säker på att jag absolut inte kommer att ångra mitt köp av mina skor.

Dom är till och med mycket snyggare på och de vita
ränderna som är där fram på skorn är svart. De visar tydligen fel på hemsidan!




Pass

God eftermiddag!

Kom hem för ett litet tag sen, ska strax iväg igen. För jag och mamma ska gå och fixa pass till mig, det är alltid bra att ha. Eller hur? Haha, jag lär inte bli bra på mitt passfoto. Usch, vad jag hatar att vara med på kort. Men nu är man illa tvungen att stå och sitta och posa, haha.

Senare idag ska jag träffa Lovisa, få se vad vi hittar på. Kanske blir en runda på stan/a6 eller så kanske vi tar en fika? inte vet jag. Vi har som sagt inte bestämt något än. Hon skulle ringa när hon kom hem från sin kära farmor. Hehe! Men hoppas ni får en jätte bra dag, kram!


God kväll

Sitter här hemma hos älsklingen nu, vi har precis ätit lite kvällsmat. Smarrigt! Nu ska vi strax åka hem till mig, eftersom vi inte kan sova här för att det går inga bussar så tidigt på morgonen. Jag börjar ju som sagt jobba kl:06.00, så då blir det lite tajt, sen får jag gå upp mycket tidigare. Därför är det smidigare att vi sover hos mig, men det är lika mysigt. Vi har haft en jätte mysig kväll iallafall. Men imorgon ska jag äntligen träffa Lovisa, saknar den tösen. Har inte träffat henne på ett tag, så vi får se vad vi ska hitta på. Sen ska jag fixa passet imorgon också, hoppas att man blir bra på kortet, haha. Lär jag ju inte bli, inte min bästa sida att bli bra på kort, om ni ville veta. Nu ska vi åka till mig, hoppas ni haft en bra dag!

First hotel G

Jag gick och la mig direkt i soffan när jag kom hem från jobbet och jag somnade direkt. Och sen sov jag i tre timmar, hur skönt som helst. Så nu är jag lite utvilad! Det är tufft att jobba, man blir sliten. Men nu ska jag åka till sense och träna lite konditionsträning och styrka. Ska bli väldigt skönt!

Igår kollade jag och Robin på hotell i Göteborg, eftersom vi ska åka dit den 11 Juli -12 Juli. Vi hittade ett som vi fastnade för "First Hotel G ", himla mysigt var det. Så vi ska boka det nu i veckan har vi bestämt, vi kommer ha det så mysigt. Jag längtar verkligen! Det kommer bli massa mys på hotellet, shopping och liseberg.

Robin, den kärlek du ger gör att jag älskar dig mer och mer.


Powerwalk

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Tänkte att jag skulle gå ut och powerwalk runt munksjön, tråkigt bara att det regnar lite. Men det är sånt man får ta! Efter jag har tränat, ska jag hem och duscha, sen ska jag träffa Emmie, vet inte riktigt vad vi ska göra än. Men något blir det! Sen ska vi upp till Stadsparksvallen och jobba, j-södra möter ju Siriys idag. Undrar hur det kommer gå, jag tror faktiskt att j-södra kommer förlora. Eftersom det går inte alls bra för dom just nu. Tråkigt, men sant och lika tråkigt för oss som jobbar i kiosken. För det kommer ju inte lika mycket folk, när det inte går bra.

Men nu ska jag ut och gå, kram!

God natt

Nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla lite på tv, lär ju somna där. Men imorgon ska jag upp kl:05.00, så känner att jag måste gå och lägga mig snart om jag ska få lite sömn. Känns sådär att gå upp och jobba imorgon mellan 06.00-12.00. Men så är det, nu får jag känna på hur det är att jobba och slita.

Men imorgon ska jag träffa Emmie efter jobbet och sen ska vi stå i kiosken på j-södra matchen som vanligt. Lär ju vara dödstrött när vi står i kiosken, men sånt man får ta. Jag hatar faktiskt att jobba och jag ska jobba 8 veckor till, usch!
Men nu ska jag gå, hoppas att ni haft en jätte bra helg. Kram!

Beställa

Nu på onsdag ska jag äntligen beställa denna bikinin och jag hoppas verkligen att den kommer sitta bra, annars blir jag väldigt missnöjd och arg. Men man kanske kan skicka tillbaka den om det skulle vara så? är någon som vet om man kan skicka tillbaka bikini som man beställer från asos.com?


I love this song

Jag har älskat denna låten ända sen Amanda Jensen sjöng den på Idol.
Den är så vacker, man kan lyssna på den flera gånger om och om.


Hemma

Nu är jag hemma från en underbart bra helg i halmstad! Jag har haft det så himla trevligt och mysigt med Robin och hans familj och några vänner. Det var jätte kul att Ajnur och Fadil var där, riktigt kul och fira midsommar med dom. Ajnur och jag lyckades ha himla kul iallafall, haha.

I fredags åkte vi ner till Halmstad, kom fram ungefär vid 1-2 tiden. Senare på kvällen kom det lite folk till Robin, vi lagade mat och drack lite och hade det riktigt trevligt. Efter det blev det utgång, så kvällen blev verkligen lyckad och det var precis som jag hade hoppats på. Sen på lördagen åkte vi och körde gokart, men självklart fegade jag och Ajnur ur. Men nästa gång har vi faktiskt lovat att vi inte ska backa ur. Men på kvällen åkte Ajnur och Fadil hem, så då var det bara jag, Robin, Smulan och Ola kvar. Men vi hade lika trevligt ändå. Vi bestämde vi oss för att åka till Elin, som jag inte träfftat på jätte länge. Har saknat henne så mycket. Där satt vi och kollade på fotbollen och Ryssland vann över Holland? Det trodde jag faktiskt inte. Men det gjorde dom. Sen efter det blev det lite gitarr hero och singstar, det bästa på hela kvällen var det. Framåt 00.30 gick vi ut på stan och hälsade på en himla massa folk, det blev en sväng in på bulls och cafét också. Den kvällen blev lika lyckad! Annars idag har vi bara tagit det lugnt, jag och älsklingen vaknade vid 12.40, trodde inte det var sant när jag kollade på klockan. Haha, jag minns nog inte ens senast jag sov så länge. Det var lite tråkigt att vi sov bort hela dagen, med tanke på att vi åkte hem vid fyra tiden. Men helgen har verkligen varit jätte bra, jag har haft så roligt och trevligt. Tack allihop för en riktigt trevlig helg!

  

Packar

Just nu håller jag på och packar lite mer, eftersom jag inte hade packat ner allt. Så håller på med det sista nu, om ett litet tag kommer älsklingen och hämtar mig, han har varit i vimmerby och spelat match så han har vägarna förbi. Hoppas att dom vann iallafall! Så när vi kommer hem till honom, ska vi kolla på film och äta lite grönsaker och dipp. SKa bli himla gott, morötter och gurka och dipp finns det något godare? Ja det finns det ju faktiskt självklart. Men det slår väldigt mycket. Detta blir nog det sista jag skriver, eftersom jag inte lär skriva så mycket på hela helgen. För imorgon åker vi till halmstad och stannar tills på söndag. Kommer bli en väldigt trevlig midsommar imorgon iallafall, blir lite middag med några vänner till mig och Robin, sen blir det lite förfest och utgång. Så det kommer bli trevligt! Men jag var ju som sagt och solade innan, sen tog jag mig en promenad runt munksjön. Och jag måste säga att jag fick himla mycket färg mot vad jag hade innan. Så jag var himla nöjd med det, nu fick jag som jag ville "mer färg till midsommar". Haha! Men hoppas att ni får en väldigt bra midsommar imorgon och att ni får en jätte bra helg. För jag hoppas på att min blir jätte bra. Kram!


Sola

Nu ska jag åka och sola. Jag ska försöka bli lite brun tills imorgon,
man kan ju alltid hoppas att man får lite färg iallafall!  


Shoppat

Kom hem för ett litet tag sen, tänkte jag skulle ta mig något att äta eftersom det var ett tagsen jag åt nu. Dagen började med jobb mellan 06-00-12.00 och det var inte lika jobbigt att gå upp idag. Efter jobbet gick jag och la mig i ungefär en halv timme bara, sen fixade jag mig i ordning, eftersom jag skulle ner till stan och träffa Emmie. Vi har kollat lite överallt, men jag tycker faktiskt att det är lite dåligt med kläder nu. Så idag köpte jag mig bara jätte söta underkläder från gina tricot och sen passade jag på och fynda lite på cubus, för det var 1/2 priset på allt i hela butiken. Då köpte jag mig naomi campbell at night parfymen för bara 174 kr för en 50 ml. Riktigt bra pris! Jag har haft den innan, så inget jag kommer ångra. Och sen blev det ett isadora puder också som jag hoppas kommer vara bra, annars blir jag väldigt besviken.  Sen blev det som vanligt en tidning också, idag blev det veckorevyn. Igår köpte jag mig solo, men den var inte lika bra som den brukar. Men annars är jag nöjd med dagens köp!

Men nu måste jag packa lite, för imorgon åker jag och älsklingen ner till halmstad och firar midsommar där med några vänner till oss. Ajnur och Fadil ska givetvis hänga med, det kommer bli så himla trevligt. Vi ska stanna tills på söndag, så det kommer bli en jätte mysig helg. Men hoppas att ni haft en jätte bra dag, kram!
 


Superhuman


God natt

Nu har jag fått nog av fotbollen, ryssland kommer vinna ändå.
Så ska gå och lägga mig nu, med tanke på att jag ska upp imorgon kl:05.00.
Finns inget segare än att gå upp så tidigt, men god natt och sov så gott. Kram!

Sverige - Ryssland

Ni missar väl inte kvällens match mellan Sverige - Ryssland?
Jag blir förbannad om ryssarna vinner, Sverige ska för tusan vinna.
Håll tummarna och hoppas, för nu är det bara att börja tagga till matchen.


Work

Nu har jag jobbat klart för idag samma tid som i måndags 06.00-12.00, kom hem för ungefär 50 min sen. Har hunnit halv sova lite framför tvn och äta lite mat. Men tänkte att jag skulle åka till sense och träna strax, men det är nog bäst att smälta maten först. Annars lär man ju få håll(ingen aning om hur det stavas). Efter jag har tränat, ska jag hem och sen kommer Robin hit en liten stund efter hans jobb. Vi har inte alls hunnit umgås så mycket de senaste dagarna, har bara träffats några få gånger denna veckan och förra veckan. Tråkigt! Och det blir ju inte lättare nu när man jobbar heller, eftersom jag kommer inte kunna sova hos honom på veckodagarna, eftersom jag börjar jobba klockan 6.00 varje dag. Och det går ju inga bussar från honom så tidigt, osmidigt att bo på berget ibland. Tur att han ska flytta in till stan i agusti då. Men jag ska får ju umgås med honom hela helgen i halmstad, så det kommer bli toppen.

Nu ska jag åka och träna om ett litet tag, hoppas ni får en jätte bra dag. Kram!

Träna

Nu ska jag åka och träna och det ska bli himla skönt faktiskt.
Det blir lite konditionsträning och styrka, men hoppas ni haft en bra dag!

Tisdag

Kom hem för en liten stund sen, har varit på indtroduktionsdag mellan 10.00-14.45 på ryhov. Suttit och lyssnat i fem timmar i sträck typ, det var inte alls roligt. Jag hatar att sitta still, det går bara inte. De har pratat om allt möjligt som t.ex. hygien, brandsäkerhet, sekretess och en hel del andra saker. Allt dom pratade om, har man i stort sätt hört talas om innan. Så idag blev det ju inget jobb för min del, eftersom vi varit på ryhov hela dagen. Men imorgon blir det till att gå upp kl 05.00 igen, inget jag längtar till precis. Jag får gå och lägga mig tidigt idag, så jag blir lite piggare än vad jag var i måndags. Men strax kommer Emmie till mig, vi ska bara ta det lugnt och sitta och prata. Eftersom vi båda är trötta! Men nu ska jag gå , kram!

Springa

Nu har jag städat lite här hemma, duktig känner jag mig. Och tänkte att jag skulle vara ännu duktigare och gå ut och springa runt munksjön. Träna konditionen lite och sen när jag har sprungit blir det lite egen styrke träning. Härligt! Jag var ju som sagt på stan innan med Robin, jag köpte en skjorta till honom. Jätte fin var han i den, så jag var bara tvungen att köpa den åt honom. Sen inhandlade jag mig en jätte fin klänning från Gina och bodylotion och deodorant från h&m. Men strax ska jag ut och springa, Kram!



Jobbat

Hej allihop!

Nu är jag äntligen hemma från jobbet och jag är helt slut. Jag är döds trött, så tänkte att jag skulle lägga mig och sova lite. Att gå upp kl: 05.00 var det värsta på länge, fy fan va jobbigt det var. Jag ville bara ligga kvar i min säng och sova, usch! Innan jag går och lägger mig lite i soffan ska jag äta lite mat för jag har bara ätit en banan idag. Men annars var väl första dagen på jobbet, helt okej.

Senare vid fyra kommer älsklingen hit och vi ska ner till stan en snabbis innan hans träning börjar, tänkte att jag skulle shoppa lite (om jag hittar något fint). Men hoppas att ni får en jätte bra dag, kram!

Släktkalas

Nu har allt äntligen börjat lugna ner sig, hela släkten har åkt nu. Men det var himla trevligt och träffa dom, för det är inte ofta man ser dom, eftersom dom bor så långt ifrån oss. Det blev iallafall en lyckat! Fick lite pengar, blommor och presentkort. Så jag är jätte nöjd! Men tänkte jag skulle lägga mig framför tvn lite, för jag är jätte trött och morgon dagen lockar ju inte mig precis. Jag börjar min första dag på mitt sommar jobb imorgon, ska gå upp klockan 05.00. Åh va kul och börja jobba kl:06.00. Men jag jobbar ju bara till 12.00, så ska väl inte klaga heller. Men hoppas ni haft en jätte bra dag, för det har jag haft. Kram!


Jag, Robin älskling, min bror, min farbrors flickvän och min farbror


Söndag

Klockan går väldigt fort idag, vaknade upp hos älsklingen vid 11 tiden. Sen åt vi frukost och låg och pratade massa och myste. Senare framåt halv 1 tiden, kom pappa och hämtade mig. Eftersom vi ska ha släkt "kalas" här idag, för jag och min käre tvillingbror fyllde 18 år i torsdags.
Men igår var det klassfest och utgång. Det blev en ganska lyckad kväll tycker jag, vi hade det himla trevligt hos Amanda med klassen. Senare blev det utgång på piren på saltkråkan, där man träffade en massa folk. Sen kom älsklingen och hans vänner, men kvällen slutade väldigt bra iallafall om man bortser från att jag och älsklingen fick gå från esplanaden till Egnahem i mina pumps, det var sådär måste jag säga. Men nu måste jag hoppa in i duschen och börja fixa i ordning. Kram!

HEJA SVERIGE!

Det har varit fullt upp hela dagen idag! Vaknade klockan 11, hoppade in i duschen, fixade mig och cyklade ner till stan. Köpte mig ett jätte sött linne från Vila, och en mascara och fondation. Jag är väldigt nöjd med dagens köp! Men när jag skulle gå hem, tror ni inte mammas cykel blivit stulen? jag blev as förbannad och nervös, eftersom jag visste att mamma skulle bli förbannad. Och det blev hon ska jag lova! Jag råkade väl glömma och låsa, jag har sån himla otur nu för tiden.

Men just nu sitter jag här och väntar på klockan ska gå lite snabbare, eftersom jag ska med bussen 17.49. För nu är det dags att börja tagga för fotbollen, klassfest och utgång. Jag hoppas på att kvällen kommer bli bra, hoppas ni får en jätte bra lördag kväll. Tagga för fotbollen, heja sverige. Kram!





God natt

Kom hem för ett tag sen, har legat och kollat lite på tv. Men nu ikväll har jag varit ute och ätit på piren med Hillevi, Emmie och Sanna. Vi hade det himla trevligt och mysigt, men maten blev väl mindre lyckad. Sen tog vi oss en promenad och sen vandrade jag mig vidare hemåt. Träffade massa folk ut, speciellt jätte många glada studenter. Nu är det bara ett år kvar, sen är det vi. Jag längtar redan till balen och studenten! Men nu ska jag lägga mig och kolla på tv igen och det finns en risk att jag somnar framför tvn som vanligt. God natt och sov gott, kram!


Bikini



Denna bikinin från Asos, föll jag för direkt. Jag vill verkligen ha den! Den är ju hur söt som helst, kanske borde beställa?Men det jobbiga när man beställer är att man aldrig får den perfekta storleken.

God morgon

God morgon allihop!

Vaknade av att Robin ringde och väckte mig vid 11.00, men det var tur det. Annars hade jag väl sovit mycket längre, för idag är jag riktigt trött. Men ändå tänkte jag att jag skulle åka bort till sense och träna lite konditionsträning och styrka. Ikväll, vet jag faktiskt inte vad som händer. Vi har pratat om utgång eller hur? men vet inte om det blir av. Få se vad tjejerna känner för! Kram

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas ni haft en jätte bra dag.
Och tack Sanna för en jätte trevlig kväll hos dig, Kram!

Lyckat?

Jag som hade hoppats på en hel lyckad kväll, men hemma hos Sanna var det som vanligt alltid lika trevligt och roligt. Senare drog vi till Saltkråkan på piren, men det var inte så mycket folk. Så därför gick jag och Frida vidare för och kolla om det var folk på centrum, men det var det inte. Så vi gick tillbaka till saltkråkan igen, då hade det kommit lite mer folk, men det blev inte lyckat för det. Det är helt otroligt att man inte ens kan få en helt bra kväll på sin egna födelsedag. Istället sitter man och är deppig jag blir så trött på det Jag hatar allt tjafs, så onödigt! Jag blev allt för deppig tillslut, så jag orkade inte alls hänga med Jenny, Johanna och Lovisa till Danne som hade fest, så jag pallrade mig hemåt. När jag gick hem hörde jag en kille säga: Nemen är det inte födelsedags barnet som går helt ensamt? Haha, det var himla trevligt att träffa min käre vän Simon en sväng, han var så snäll och körde hem mig sen också. Så nu sitter jag här helt ensam och kom hem vid 23.00 på min födelsedag, jag ska vara ute och ha skoj nu, men ne!

Men nu får jag istället hålla tummarna på att lördagen blir bättre, men jag ska inte hoppas på för mycket som jag gjorde nu ikväll. Eftersom då blir det aldrig som man tänkt sig, eller hur?


Bild: Glada är vi iallafall. Louise, jag, Lovisa och Emelie.

TAGGA

Nu är det dags att börja tagga känner jag!
Jag tror verkligen att det kommer bli en riktigt bra kväll, precis som förra gången.



18 år idag

Idag är det en riktigt bra dag, jag fyller 18 år och det är sommarlov. Det kan helt enkelt inte bli bättre, jag mår så himla bra. På tala om det, så kommer kvällen bli kanon. Vi kommer ha det så himla kul, både hos Sanna och sen när vi gå ut.
Jag hoppas verkligen på en lyckad kväll och det ska det bli.

Just nu sitter jag här hemma, kom hem från skolavslutningen för ett litet tagsen. Har fikat lite med familjen! Men strax tänkte jag att jag skulle gå ner till stan och se om jag hittar något fint, för jag behöver verkligen köpa något nytt. Jeansen som jag hittade igår får jag vänta lite med, men blir det nog att jag köper dom i slutet av månaden. Men annars hoppas jag verkligen på en lyckad kväll med mina kära vänner och hoppas att ni får en jätte bra dag. Kram!

Work

Nu ska jag gå ut och gå med lille Molle, sen ska jag cykla upp till Stadsparksvallen eftersom jag ska stå i kiosken för U21 idag, frågan är ju vilka J-södra möter idag? Men iallafall, det kommer bli lång tråkigt och svin kallt att stå där uppe idag, med tanke på att det är inte är någon värme ute. Jag orkar inte, men måste tyvärr!


Kilklack

Hittade dessa super snygga gladiator sandaler med kilklack på wetseal.com, det är så snyggt. Tråkigt att man gått och köpt ett par svarta med låg klack, jag hade mer än gärna velat ha dom här svarta sandalerna. Men det är aldrig fel och ha två par, jag har ju redan ett par svarta och bruna gladiator sandaler, varför inte ha ett par svarta med kilklack också? Men frågan är ju om de fraktar till Sverige?


Lunch med Lovisa

Kom hem för en liten stund sen, har varit nere på stan och kollat lite med Lovisa och sen åt vi lunch tillsammans. Vi hade himla trevligt! Hittade ett par snygga replay jeans som man kanske borde inhandla nu när man får pengar. Tror faktiskt det kommer bli så, får hoppas att dom sitter snyggt på. Men imorgon fyller jag 18 år och det kommer bli en toppen kväll med dom bästa, hoppas det blir lika lyckat som sist. Om inte ännu bättre, då blir det en lång kväll!






Bild: Min älskade vän Lovisa och jag

Eftermiddag

Nu har jag precis duschat & ätit frukost, sitter här hemma hos Robin.Men han är inte hemma, så det är ju faktiskt lite tomt här. Tänkte att jag skulle börja göra mig iordning nu så jag kommer iväg någon gång. Ska nämligen ner till stan en snabbis och bara kolla lite. Senare ikväll ska jag stå i kiosken på stadsparksvallen för U21. Tråkigt! Men idag var jag illa tvungen att stå där. 

Imorgon är det äntligen skolavslutning, det kommer bli så skönt med lov. Men för min del blir det inte mycket till lov, mer än helger. Eftersom jag jobbar i hela 9 veckor, mån - fre. Fast jag har ju faktiskt ganska softa tider, dom fem första veckorna jobbar jag 06.00 -12.00 och dom fyra sista veckorna jobbar jag mån - tors 05.30 - 10.00 sen på fredagar jobbar jag 05.30 - 09.00 . Ni kanske kan hålla med om att det är ganska sköna tider? Fast jag kan ju inte på stå att det är så skönt att gå upp klockan 5 på morgonen. Men man har nästan en hel dag på sig sen när man har slutat jobba, då kan man bara åka ner till stranden och sola. Därför hoppas jag på att det kommer vara super bra väder i Sverige i hela juni, juli och agusti. Men hoppas att ni får en bra dag, kram!

VINST

Sverige vinner mot Grekland med 2-0. En riktigt bra match, Zlatans gjorde ett fantastiskt snyggt mål, Nu är dom verkligen nöjda här killarna. Just nu sitter jag här hemma hos Henke med älsklingen, Pressfeldt, Jonatan, Simon, Fadil, Fidde, Natta och Linn. Vi har det himla trevligt, det har varit en hetsig stämning i soffan. Mycket skrik har det varit! Haft en jätte trevlig kväll här, nu ska jag och Robin strax åka hem  om vi inte blir kvar ett litet tag, det vet man faktiskt aldrig. Men hoppas ni haft en trevlig kväll, kram


God morgon

God morgon allihop!

Vaknade för ett litet tagsen, tänkte att det är lika bra och gå upp så slipper jag sova bort hela dagen. Eller det hade jag inte kunnat göra ändå för kl:10.30 ska jag till Tandläkaren, och jag tror inte att jag har några hål? men man vet aldrig. Men senare idag framåt två tiden ska jag till skolan och göra ett naturkunskaps prov, som jag absolut inte är fullt laddad för. Jag kan inte göra något mer än och försöka trycka in den dära texten som står i boken i mitt huvud, jag hatar att komma ihåg saker när man läser ur en bok. Jag är sämst på det, badbad!

Senare framåt kvällen ska jag åka och träna på gymmet hade jag tänkt mig, det blir lite konditionsträning och styrka tror jag. Efter jag har tränat ska jag åka till Robin och det kommer antagligen bli en kväll framför tvn, eftersom Sverige - Grekland spelar mot varandra idag. Men jag tror faktiskt att Sverige vinner!

Äntligen

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag, dagen började med skola som sagt. Vi hade bara en lektion, så vi slutade runt 11 ungefär. Efter skolan åkte jag och Emmie ner till stan och kollade lite, sen gick vi och kollade på Lovisa hur hennes hår blev till balen. Sen vid fyra kollade vi på Sandagymnasiets bal, Hillevi och Lovisa var hur fina som helst. Men det blev bara en timme vi kollade, eftersom vi skulle upp till stadsparksvallen och sitta i kiosken. Idag var det inte alls kul och jobba, för jag var så himla trött. Det sista som hände när vi skulle stänga kiosken var att stackars Emmie lyckades få den stora tunga brädan på hennes lilla fot, så den blev svullen och aj va ont hon hade. Så en "sjukvårdare" fick kolla på henne och de trodde att den kan vara en spricka eller något likande. Men de skulle vänta tills imorgon, hoppas inte det är någon spricka eller något annat. Jag tycker synd om Emmie, inget går som hon vill. Men nu måste jag sätta mig och plugga, tyvärr. Hoppas ni haft en jätte bra dag, kram!

Här kommer lite bilder från balen:

Hillevi och hennes bal dejt Findus


Lovisa och hennes pojkvän Emil

God morgon

God morgon allihop!

I morse körde älsklingen hem mig, eftersom han ändå skulle till jobbet. Jag har ju inte varit hemma sen i Lördags. Så jag ville gärna hämta lite kläder till skolan och så. När jag kom hem nu i morse var jag verkligen jätte trött, jag la mig direkt i sängen och försökte sova. Men istället ligger jag och nyser hela tiden, jag har gjort det hela natten med och mina ögon är lite svullna, Jag hatar pollenallergi! Pga, det så kunde jag inte sova nu som jag ville, för det går absolut inte somna när man ligger och nyser hela tiden och ögonen rinner. Det funkar bara inte!

Men idag börjar jag skolan kl:09.50 hur skönt som helst, men tyvärr fick inte jag njuta av den sov morgonen idag. Efter skolan ska jag och Emmie ner till stan, sen ska vi kolla på Sandagymnasiets bal. Finns en hel del man vill se, men tyvärr så hinner vi inte se alla, eftersom vi ska iväg och stå i jsödra kiosken på stadsparksvallen idag och då måste vi vara där uppe ca 17.30. Men vi hinner se Lovisa och Hillevi gå iallafall, dom kommer vara så fina! Njut av vädret, för det varar inte länge till tyvärr.


Min käre vän Johanna fyller 18 år idag, grattis babe!


Asos

Lovely dress från Asos, kag tycker denna klänningen är jätte fin! jag gillar blommorna och modellen, Vad tycker ni om den? något att ha i sommar kanske?


Värme

Idag vaknade jag upp hos älsklingen, vi var ute och gick i morse i det härliga vädret, fast det var riktigt varmt. Sen har vi legat och solat en stor del av dagen och jag har bränt mig. Jag blev lite röd på näsan och ryggen, det är illa. Just nu håller vi på och lagat mat, jag är verkligen jätte hungrig har inte ätit något sen kl.11, så det kommer bli himla gott med mat. Sen kl:21.00 har jag bestämt att vi ska kolla på "Kärleken checkar in" , det var min älskade vän Emmie som tipsade om den. Så jag hoppas att den är bra!














En sommar kväll

Som ni märkt så har jag inte riktigt haft tid till att sitta vid datorn, men det blir ändring på det snart. Igår vaknade jag upp hos Robin och sen tog vi en lång morgons promenad i solen, hima mysigt. Efter det blev det frukost och sedan fixa oss eftersom vi skulle upp till A6.  Sen på kvällen körde han mig till Lovisa, där vi förfestade lite och sen åkte vi in till stan och satt på piren på Saltkråkan. Vi hade det himla trevligt faktiskt både hos Lovisa och ute!  Men nu idag har jag och Emmie legat på väster sjön och solat i ett litet tag, sen nu har vi fått i oss lite mat ( sallad).  Känner att jag vill gå ut och lägga mig i solen igen, för det är så himla varm och skönt ute + att jag vill bli brun!

Men mina planer för kvällen är att jag ska ut och gå en lång runda om ett tag och sen ska jag och älsklingen ha en myskväll, laga lite god mat och kolla på någon film. Jag vill se "what happend in vegas". Någon som har sätt den och kan säga om den är bra?Eller vet ni någon annan bra film man kan ladda ner? ge förslag. Men hoppas ni haft en jätte bra dag och att ni får en trevlig lördag kväll. Kram!


Strålande

Torsdag redan, vecko dagarna går så himla fort. Imorgon är vi lediga och jag hoppas på att det är varmt ute då, så man kan ligga och sola en stor del av dagen imorgon. Men nu så är det inte långt kvar till man är 18 år heller, fyller år om exakt en vecka. Nästa torsdag kommer bli en kanon dag!

Jag kom hem för en liten stund sen,  har jag legat ute och solat i ungefär 2,5 h. Jag fick allt lika färg iallafall! Nu kan jag inte sitta här mer, för nu måste jag gå ut med lilla molle, så han får göra sina behov. Sedan efter det ska jag gå powerwalk runt munksjön och lite längre. Ska bli himla skönt när det är så härligt väder ute. Men hoppas att ni haft en jätte bra dag, kram!

image129



Utomlands

Jag vill utomlands nu, jag vill bara åka iväg och ligga på stranden hela dagarna och njuta av vädret. Tänk hur underbart och skönt det hade varit? Men jag hoppas att det kommer bli av att jag och min barndoms vän Jonna åker utomlands i agusti.  Vi hade haft så kul tillsammans!

image212

Happy

Idag är det en jätte bra dag, det började med att jag fick reda på att jag fick MVG i idrott och jag var verkligen nöjd med det. Sen så fick jag äntligen G i matte, så underbart skönt att slippa tänka på det mer. Jag slipper räkna matte i hela trean, vilken lättnad. Men idag efter skolan åkte jag hem till Emmie och vi har bara tagit det lugnt, suttit ute i solen och pratat om allt mellan himmel och jord. Jag är glad att jag har en sån underbar vän som henne!

Nu kom jag hem precis, tänkte att jag skulle sätta mig och plugga lite innan älsklingen kommer och hämtar mig. Vi ska hem till honom och ha det himla mysigt. Först ska vi städa lite(mindre kul), sen ska vi ut och gå, och sen ska han hjälpa mig och plugga lite och till sist ska vi kolla på film. Undra om vi hinner med allt, men det ska jag se till. Mys blir det iallafall! Men hoppas att ni haft en jätte bra dag, kram!


Plugga

Kom hem från älsklingen för en liten stund sen, han och hans vän Poh kom och hämtade mig efter skolan och då åkte vi upp till Ikea direkt och kollade lite. Eftersom dom flyttar om ett litet tag, så ville dom har lite inspiration. Sen lunchade vi uppe på ikea, det blev pasta sallad och vatten för min del. Efter vi varit på A6 åkte vi hem till Robin och la oss och solade lite, sen har vi bara tagit det lugnt och nu är jag hemma. Tänkte att jag skulle plugga nu i ett par timmar och sen ska jag ut och gå en lång runda och det blir väl runt munksjön och lite längre. Man får ju passa på och gå ut och gå när det är sånt här strålande väder!

Missa inte ugly betty och desperate housewifes ikväll, kl 20.00 - 22.00 på kanal 5. Det är ju så himla bra, men hoppas ni haft en bra dag hittills =)

God morgon

God morgon allihop!

Igår kväll kom Robins käre vän Poh en sväng innan han slutade träningen. Vi skulle nämligen åka iväg och äta på Jensén och det var super gott. Vi satt och pratade och hade det allmänt trevligt. Sen åkte jag hem och sov!

Men nu sitter jag i skolan och har lektion och jag orkar verkligen inte göra någonting, för jag är så himla trött idag. Lyckades komma lite försent till skolan också, en halv timme. Men det är ju inte hela världen! Efter skolan ska jag hem till älsklingen, så ska vi kanske lägga oss lite i solen och sedan ska han hjälpa mig och plugga matte, eftersom jag har provet imorgon. Men jag hoppas att jag klarar det, för jag måste det med andra ord! Hoppas att ni får en jätte bra dag, kram!

Perfekt

Som jag nämnde i det tidigare inlägget, så skulle jag, Robin och hans vän Poh åka och kolla lägenhet. Och jag hade rätt, lägenheten var helt perfekt. Den var så fin och fräsch och nu är den deras, så de kommer flytta in den 1 agusti. Jag är precis lika glad som dom är, de är verkligen jätte nöjda. Och jag lär ju vara där väldigt ofta, för jag kommer trivas så bra. Sen självklart är min älskling Robin där, så det kan inte bli bättre! Efter vi var och kollade på lägenheten skjusade dom hem mig och jag tog min vanliga promenad runt munksjön och det var hur skönt som helst. Sen nu har jag legat och solat ett litet tag, men hade inte så stor lust att sola idag. Vet inte varför, kände bara inte för det! Men en liten stund blev det iallafall. Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite matte, lär ju behövas eftersom jag har prov på onsdag och jag måste klara det och det ska jag banemig göra också. Senare ikväll när Robin har tränat klart, så ska han och jag och poh gå ut och äta, tror det kommer bli att vi äter på piren. Kommer bli en trevlig och mysig kväll!
Hoppas ni haft en jätte bra dag hittills och att ni får en fortsatt trevlig kväll. Kram!

Summer

Kom hem från skolan för ett litet tag sen, tänkte jag skulle gå ut och lägga mig i solen innan Robin och hans käre vän Poh kommer. Vi ska nämligen åka och kolla på en lägenhet till idag och jag tror och vet att den kommer att vara bra. Eller det ser iallafall ut så på bilderna och dom litar jag på. Det är byggt 2008, så självklart kommer det att vara fräscht.

Efter vi varit och kollat på lägenheten, ska vi kanske åka och fika lite. Sen måste jag hem och plugga matte i flera timmar känns det som, får lägga mig ute i solen samtidigt som jag pluggar. Man får ju passa på nu när solen är framme!

God morgon

God morgon allihop!

Idag lyckades jag vakna upp vid 07.30, inte bra alls. Det betyder där emot att jag försov mig! Första lektionen var aerobics, så typiskt att missa just den. Den är ju så skönt att träna på morgonen, men jag får bege mig ut i det fina vädret senare ikväll. Men just nu sitter jag på lektion, ska försöka göra klart mitt arbete som ska vara inlämnat denna veckan. Men annars idag, ska jag ligga ute och sola + att det kommer bli att jag pluggar samtidigt. Känner att jag behöver det, eftersom jag har två prov denna veckan. Passa på och njut av det fina vädret, för det sägs att det ska bli lite svalare i slutet av veckan. Men hoppas ni får en bra dag. kram!


I'm home

Nu är jag hemma från Halmstad, det var en varm resa hem. Men tur att man hade vatten, annars hade jag aldrig stått ut. Men idag vaknade jag och robin upp hemma hemma hos hans familj vid 10 tider ungefär, åt frukost och pratade lite. Senare framåt 12 tiden, åkte vi och solade vid havet. Det var så varmt och skönt och det blev extra varmt när det var vind sitlla också. Så självklart lyckades jag bränna mig lite idag, men det lägger sig väl tillslut. Det var himla mysigt att åka upp till halmstad och bara umgås med Robin och hans familj!

Men som sagt, gårdagen blev verkligen lyckad. Modevisningen var riktigt bra, god mat, gratis drinkar och sen utgång. En riktigt bra kväll! Nu tänkte jag lägga upp några få bilder från modevisningenigår. Men hoppas att ni haft en bra helg och att ni njutit av det fina vädret, jag hoppas verkligen att det håller i sig. Kram!

Min älskade vän Lovisa fyller 18 år idag, grattis till henne. Jag älskar dig!

image209 image210
Bild: Robin och hans pappa Johnny

Lyckat

Kvällen har bestått av middag, modevisning och utgång. Vi har haft så otroligt trevligt och roligt! Och nu är jag och älsklingen äntligen hemma 03.30. Robin var verkligen jätte fin på modevisningen och jag var mycket stolt över honom. Han vet hur det ska se ut när man går modevisning. Men nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss, jag är döds trött. Hoppas ni haft en trevlig kväll, skriver imorgon.


RSS 2.0