Busy woman.

Godkväll allihop! Jag har haft fullt upp hela helgen, därför jag inte kunnat uppdatera här i bloggen. Jag och min pojkvän har flyttat till våran nya lägenhet på Torpa, så nu bor vi här officiellt. Sov i lägenheten för första gången igår, vilket kändes riktigt bra. Vi har även hunnit köpa en del nya saker, som nytt köksbord, köks stolar, en 46-tums tv, sängbord, hylla, glas och en massa annat nödvändigt. (bilder kommer) Återkommer imorgon med bättre uppdatering. Nu ska jag fortsätta packa upp alla kartonger. Kärlek!


Good morning

Det är fredag, redan! Det är helt otroligt va tiden springer iväg. Idag ställde jag klockan på halv 8, så nu har jag varit vaken ett tag. Måste promenera bort till Torpa för och fortsätta med målningen och packa upp så mycket som möjligt. För senare framåt ett tiden ska jag träffa min kära vän Sanna, ska försöka få med henne till friskis. För jag vill träna! Sen väntas jobb mellan 16.45-21.30, Kärlek!

Klick, klick, klick

Råkade visst klicka hem den här sandalen alldeles nyss!
Jag tyckte att de var jätte fina, lite extra kul med ett par nudefärgade
sandaler och jag gillar detaljen med de guldiga nitarna.

Målat hela dagen.

Idag har jag målat och målat i vårat kök och det var köksluckornas insida som skulle få en förändring. Men alla är inte färdiga ännu, jag ska fortsätta imorgon på morgonen med det. Så allt blir färdig någongång! Jag har iallafall som sagt tillbringat den största delen av dagen med och måla och sen har jag packat upp glas, muggar och sådant med hjälp av min kära mor.

Fast nu kom jag hem för en snart en timme sen, jag har umgåts med Johanna hela kvällen i ca 4,5. Det blev en runda på A6, sen blev det massa prat och en fika på Coffee house by George . . . Vilket blev ett himla bra avslut på dagen! Hoppas ni haft en bra dag, nu blir det läggdags för min del. God natt allihop!

IKEA

God morgon allihop! Jag skulle egentligen jobbat idag, men fick byta mitt pass så idag är jag ledig. Vilket behövs, eftersom vi ska fixa med lägenheten, packa upp lite saker och sedan åka till Ikea. Men framåt eftermiddagen runt 4 ska jag åka och träna på friskis, sen ska jag möta upp goingen Johanna efter hennes jobb kl:18.00. Kommer bli en riktigt bra dag! Kärlek


Bild: Jag och Johanna, Thailand 2010 (turisterna själva, haha)

TRÖTT.

Nu har jag helt färdig, det blev inget step 2 pass eftersom det uppstod lite problem. Men istället blev det en härlig promenad ute i den friska luften . . . Nu ikväll har jag och Robin målat klart alla köksluckor och kört massa flyttkartonger till våran nya lägenhet. Så nu börjar det likna något! Sen återstår ju bara att packa upp allting också, vilket är ännu jobbigare tycker jag. Haha! Men nu ska jag mysa med min fina Robin framför tvn, ha en bra kväll. Kärlek!

Ledig

Idag är det min första lediga dag på 6 dagar, vilket är behövligt! Jag jobbar även torsdag och fredag, men sen är jag ledig hela helgen. Min dag började med en mysig morgon tillsammans med Robin och nu har jag precis kört  styrka här hemma, jag är helt slut. Men senare idag ska jag möta upp min fina vän Lovisa . . . Sen ska jag hem och tvätta och ikväll blir det ett pass på friskis med Sanna . . .

SOLEN SKINER IDAG, UNDERBART!

Tisdag

Kom precis hem till min bror, jag har varit och tränat nu på morgonen i 1,5 h. Vilket var riktigt skönt! Innan träningen åkte jag och min fina Robin och köpte färg till köks luckorna. Tror det kommer bli jätte bra . . . Längtar tills jag får inreda och göra det fint i vår nya lägenhet, men nu är det inte långt kvar. I helgen flyttar vi! Nu ska jag umgås med min bror, sen väntas jobb idag igen mellan 14.00-21.30. Hoppas att ni får en jätte bra dag allihop, Kärlek!

Time to sleep

Nu blir det läggdags, för imorgon på morgonen ska jag och min sambo
åka och köpa måla färg till vårt kök i den nya lägenheten. Efter det
blir det ett hårt gym pass på friskis, sedan blir det jobb vid 14.00-21.30.

GOD NATT SVERIGE!

NEW WEEK


Ny vecka, nya tag
, -22 grader och denna veckan består av massa jobb och flytt. Jobbar i princip nästan varje dag . . . Jag skulle egentligen åkt till gymmet tidigt imorse, fast jag kollade faktiskt på hockeyn tillsammans med Robin istället. Sverige vann! Men det blir gym vid ca 11.00 iallafall och sen åker jag direkt till jobbet eftersom jag börjar vid 14.00. Men nu ska jag göra en god matlåda till mig. Hoppas att ni får en bra dag, kärlek!


Allt för min syster

Lånade med mig en film hem från jobbet ikväll, eftersom vi aldrig kollade på film igår. Därför tänkte jag och Robin kolla på en nu istället och jag lyckades övertala han om filmen att vi skulle se "allt för min syster", som sägs vara jätte bra. Man skulle tydligen gråta i nästan 1h enligt mina vänner ; ) Så antagligen lär jag också göra det, eftersom jag är väldigt känslig när det gäller filmer . . . Men nu ska jag lägga mig i soffa brevid min pojkvän. Återkommer imorgon!




One week

Tur att det går fort och packa när man är tre st, nu har vi nästan fått ner allting i alla flyttkartonger. Det är bara mat, jackor och alla stora möbler kvar. Det kommer kännas tomt att bo här i en veckat till när det är så lite grejer kvar i våran lägenhet, fast nästa vecka blir jag och min sambo Torpa bo. Nu ska jag ut och gå i snön, sen ska jag hem till min mor och äta lunch innan jobbet. . .






Packning

Min kära Mamma kom hit för en stund sen, så nu har vi ätit frukost tillsammans. Hon ska hjälpa oss att packa ner alla flyttsaker och sådant här hemma, vi har varit igång nu i snart två timmar och kommer hålla på fram tills jag börjar jobba vid 16.00. Fick hoppa in idag också, så jobbar till 21.30 ikväll.

Det blir bättre uppdatering nästa vecka; ) Kärlek!

Myskväll

Det är rätt segt och jobba kväll hela helgen, men nu är jag hemma från jobbet och ska ha myskväll med min kärlek. Vi ska kolla på film nu och vi ska se "flickan". Det är en svenska drama film, som sägs vara jätte bra! Men vi får se vad den får för betyg av mig. Skriver mer imorgon!

Dagens detaljer (ringar) och lite av vad jag hade på mig idag;



Ke$ha - Tik Tok


SNÖSTORM



Det är snöstorm ute, folk lär stanna hemma idag och det har minst kommit en halv meter snö under natten. Nu ska jag strax gå och äta en god frukost tillsammans med min fina pojkvän, sedan ska han iväg och ha match i tipshallen.
Så jag tänkte åka och kolla på den kl: 14.00.

Innan dess kommer min dag bestå av flyttning & packning. Vi flyttar ju som sagt om 8 dagar, så vi måste börja ta tag i det här ordentligt. Men ikväll blir det jobb för min del mellan 16.30-21.30 och jag får hoppas att någon tar sig ut i ovädret. Så man har lite att göra på jobbet, annars blir det en väldig lugn kväll.

Ha en bra dag allihop, Kärlek!

Lovely dress

En otroligt fin lång klänning från Topshop,
som gärna får ta plats i min garderob nu.


.

Det var väldigt längesen jag kom hem till en tom lägenheten . . .  Jag har jobbat klart för kvällen och är ensam hemma. Vilket är tråkigt, fast samtidigt rätt skönt. Så därför tänkte jag börja packa ner inredning & sådant som ska flyttas till den andra lägenheten nu i helgen. Har nämligen inget annat för mig just nu ; )

Jag vill ha sommar nu, nu, nu.

Bild: Thailand januari 2010.

Friday morning

Veckodagarna går så himla fort, nu är det redan fredag. Jag gick upp vid 08.00 idag för och göra matlåda till mig och min sambo. Måste nämligen ha mat till jobbet, för idag jobbar jag mellan 13.00-21.30. Men strax ska jag iväg till gymmet och köra ett tufft pass. Hinner inte med så mycket annat idag . . . Kärlek!


Bild: En kväll på Koh mook i Januari 2010

I'm home

Är äntligen hemma från jobbet, sista timmen var riktigt jobbig. Jag har blivit väldigt nojig nu efter rånet som var i måndags på mitt gamla jobb (pressbyrån på torpa). Jag inbillar mig att det kommer hända mig också och att det sen står bilar jätte länge utanför och kollar, sen åker iväg och sedan kommer tillbaka och ställer sig på samma plats igen utanför jobbet, gör mig nervös. Men det går väl över förhoppningsvis! Imorgon blir det gymmet på morgonen, sedan börjar jag jobba vid 13.00-21.30. Jag skulle egentligen börjat 15.30, men var tvungen att hoppa in tidigare imorgon också. Ne nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt, Kärlek!

Work today

Skulle egentligen varit ledig idag och träffat Lovisa, men nu blev det ändrade planer. Eftersom jag måste hoppa in på jobbet vid 14.30-21.30, så innan dess händer inte jätte mycket. Jag ska bara börja packa ner lite saker till flytten som sker snart. . .  Men igår blev det lite utgång med Robins högskolevänner och kära Sanna som är och hälsar på också. Det var en riktigt trevlig och rolig kväll!

Bjuder på några bilder från gårdagen




Morning sunshines

God morgon, god morgon! Ska strax göra mig lite frukost, sen ska jag åka till friskis och träna. Men vid ca 14.00 ska jag träffa goingen Johanna, för en trevlig lunch och massa prat. Jag har inte umgåts med henne sen vi sågs nere i Thailand, så ska bli kul och höra hur de hade det resten av månaden där nere . . .


Bjuder på två bilder på oss när vi sågs i Thailand i Januari.

Lovely day

Idag har jag haft en jätte bra dag, började dagen med en runda på stan med min bror Kristoffer. Det blev massa shopping för hans del, så hoppas att han blev nöjd med sina köp som jag hjälpte honom med ; ) Efter det åkte jag hem till Sanna som jag nu tillbringat hela dagen med sen kl:13.30. Vi har haft det jätte mysigt och roligt. Även Jenny och Lovisa var med och lagade en god lunch som bestod av tacogratäng och sallad, till efterätt delade vi fyra på en Semla. Men sen åkte jag och Sanna upp till A6 och shoppade lite, det blev bara en ring och två naglack för min del, senare vid 19.30 mötte vi upp Jenny och Lovisa igen för och gå på bio. Vi kollade på "Farsan" som var ganska bra, vi fick oss alla ett gott skratt iallafall ; ) haha. Men återkommer imorgon med bättre uppdatering!


Ledig

Min lediga dag ska tillbringas först med min bror, eftersom det aldrig blev av igår. Vi ska handla lite snygga kläder till honom ; ) Men efter det ska jag åka hem till kära Sanna, vi ska laga någon god lunch och prata massor. Sen ska jag träna, vilket ska bli riktigt skönt! Men kvällen kommer troligtvis bestå av bio med Jenny & Lovisa (inget bestämt än) så vi får se. Hoppas ni får en jätte bra dag allihop, kärlek!











Work today

Idag skulle jag gått upp tidigt, men så blev det inte istället sov jag ut ordentligt! Och nu har jag precis kört ett hårt styrke pass här hemma och ska nu börja fixa iordning mig för att promenera ner till stan med min kära bror och hjälpa honom och hitta lite snygga kläder . . . Men sen väntas jobb mellan 13.30-21.30, ha en jätte bra dag allihop. Kärlek!

Edge of Darkness

Hemma från bion nu, vi såg som sagt Edge of Darkness som var riktigt bra. Den var överförväntan! En film jag rekommenderar starkt . . . Vi träffade även Sanna och Joakim innan bion och satt och pratade, vilket var väldigt trevligt. Jag har inte träffat Sanna på jätte länge, så det var himla roligt och träffa henne igen. Imorgon på morgonen ska vi ses och köra ett pass på gymmet ; )


Middag & Bio

Nu har jag och R precis ätit en god och mysig middag här hemma, vi lagade mat som bestod av fjärilskotlett, steklök, smörslungad potatis, sallad och aoili. Det var riktigt gott, så jag är propp mätt nu . . . Men om en stund ska vi möta upp Sanna och Jocke för en mysig fika, sedan blir det bio med Robin. Vi ska kolla på "Edge of darkness". Hoppas ni haft en mysig alla hjärtans dag. Kärlek!


ALLA HJÄRTANS DAG

Vaknade upp brevid min kärlek och sen vid frukosten fick jag en bukett med tre rosor och ett jätte fint kort och två vanilj hjärtan. En till han och en till mig! Jag blev så rörd när jag läste kortet, tårarna bara rann . . . Han är den bästa som finns. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Robin Johansson!






Melodifestivalen

Jag och min pojkvän har spenderat våran lördag kväll hemma hos mina föräldrar, vi har ätit en god middag och kollat på melodifestivalen. Kvällens låtar var jätte bra om man jämnför mot förra lördagen, Saade och Andreas var helt klart bäst. Inte konstigt att de gick till finalen! Men nu ska jag fortsätta vara social . . .



Shopping

Hej allihop! Är nu redo för att åka upp till A6 med min fina vän Louise, vi möts upp nu strax efter halv fyra, sedan blir det lite shopping (men inget för min del) och en massa prat som vi båda är bra på ; )  Alltid lika trevligt. Efter våran tur på A6 ska jag och min pojkvän hem till mina föräldrar och äta god mat, kolla på melodifestivalen och bara mysa. Hoppas ni får en bra dag allihop, kärlek!

Utgång

Jag är äntligen hemma från ett 10,5 h jobb pass . . . Är helt färdig. vill jag lova er!  Men nu ska jag fixa i ordning här hemma lite innan tjejerna kommer till mig, då det blir en härlig förfest och sedan utgång. Fast det blir en lugn kväll för mig, eftersom jag börja jobba imorgon vid 08.30. Ne nu måste jag börja ta tag i städningen och sen hoppa in i duschen. Hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll allihop. Kärlek!













Time to sleep

Nu ska jag lägga mig, för imorgon väntas jobb mellan 07.00-17.30.
Det blir en lång dag . . . Men efter jobbet kommer tjejerna till mig
och då blir det förfest & utgång. Vilket kommer bli riktigt trevligt!

Bild: Från kryssningen

Barndomsvän

Hemma från en dag med min barndomsvän Jonna, mötte upp henne på stan efter jobbet. Då vi lunchade och gick på stan, men det blev ingen shopping för min del idag. (Jag har bestämt att jag ska hålla i pengarna) Efter våran tur på stan blev det ett hårt gym pass på friskis, lär ha rejäl träningsvärk imorgon ; ) Eller vad säger du Jonna? Fast vi belönade oss med en tripp till solariet. Jag vill också passa på och säga grattis till henne eftersom hon idag fått en lägenhet på torpa, så inom kort kommer vi bo väldigt nära varandra. Bara några stenkast bort! Men nu ikväll ska jag städa lägenheten, laga mat och sen bara slappa framför tvn. Kärlek!


Löpbandet

Jag var helt slut när jag kom hem från gymmet nu ikväll, jag sprang i 1 h på löpbandet. Jag har gjort det de senaste gångerna jag tränat nu och det är riktigt skönt. Annars idag har jag inte gjort allt för mycket, har plockat och fixat här hemma. Städat min garderob, så nu är det fin igen ; ) Men kvällen tillbringas nu med min fina Robin . . . Imorgon väntas jobb mellan 07.00-13.00, hoppas ni haft en bra dag allihop. Kärlek!


Lovely day

Idag bestämde jag mig för att sova ut ordentligt. Vilket var väldigt behövligt! Sen framåt eftermiddagen skrev jag och min fina Robin på kontraktet på lägenheten så nu är det skriftligt att vi flyttar in den 1 Mars i våran nya lägenhet. Efter det åkte jag hem till min mor någon timme, där vi drack te och pratade om allt möjligt. Sedan hämtade min lilla Greta (Lovisa) upp mig och vi åkte till A6 och shoppade. Men kvällen har tillbringats med underbara Ajnur, vi lagade mat och pratade massor. Jag har haft super trevligt, som alltid!



Bild: Jag och Ajnur, balen 20 maj 2009

Good night



Nu behöver jag sömn. God natt Sverige!

Glamourama

Nu åkte precis Lovisa och Jenny härifrån, vi har haft myskväll som bestått av massa prat, skvaller och sen såg vi på ett avsnitt av den nya serien "glamourama" och efter det satte vi på filmen "Sherlock Holmes" som slutade med att vi stängde av. Eftersom vi hade alldeles för mycket att prata om ; ) Vi skulle ju egentligen sett den på bio, men ingen av oss orkade gå på bio. . . Jag har iallafall haft en jätte bra kväll, nu ska jag bara lägga mig framför tvn och ta det lugnt.

Återkommer imorgon!



H&M Spring



Härliga färger i h&m's vår kollektion. Nu längtar man verkligen
efter mer färg i garderoben. Vad tycker ni?

Sherlock Holmes

Jag har vilat hela eftermiddagen idag. Tidigare i morse var jag ute och gick en lång promenad, vilket var väldigt skönt. Kändes inte jätte bra att åka till gymmet när jag känner mig som jag gör, men en promenad fick det bli iallafall. Resten av dagen blir lugn, framåt kvällen ska jag träffa mina fina vänner Lovisa och Jenny. Det blir en massa prat, skvaller och bio (Sherlock Holmes) vid 21.10. Hoppas ni får en bra dag, kärlek!








Home sweet home

Hemma från Halmstad nu, har varit ute och gått en kvälls promenad ute i snön med min pojkvän. Vi har haft en jätte mysig helg iallafall , den har varit lugn och skön. Det är precis vad man behöver ibland! Har dock blivit jätte förkyld nu under helgen och det var väldigt längesen jag var sån här.

Men imorgon börjar mitt nya nyttiga liv, jag ska fixa detta och inte äta godis på ett bra tag (jag är en stor godis älskare, ni som känner mig vet). Och det ska nu få sitt slut ;) Hård träningen börjar redan imorgon också, ska bli riktigt härligt och komma igång ordentligt. Så vid ca 09.00 är jag på gymmet imorgon, hoppas ni haft en bra helg. Kärlek!


Halmstad

Är nu i Halmstad tillsammans med min pojkvän hemma hos hans kära familj. Vi gick upp strax efter nio, vaknade av att Elin ringde och väckte oss. Men det var lika bra det, för annars hade vi nog sovit väldigt länge ;) Strax ska vi börja fixa iordning oss för och gå till stan och kolla lite. Vi hade tänkt och kolla efter inredning till den nya lägenheten, så vi får se vad vi hittar för något.

Gårdagen tillbringades med min kära vän Sanna, det blev en god lunch på kaffe bönan och en trevlig shopping tur på stan. Jag köpte rouge, ett snyggt halsband och ett par vanliga svarta leggins (eftersom mina har gått sönder). Annars hittade jag inte allt för mycket, mer än att jag har blivit "förälskad" i en jätte fin beige kavaj som jag bara måste ha . . . Återkommer troligtvis lite senare, kärlek! 

Friday morning

Idag är det äntligen fredag! Jag har precis kört egen styrka här hemma, är helt slut i hela kroppen. Jag testade lite tränings tips från Sofis Mode, som hon har haft med i de senaste numrena. Det kändes vill jag lova, ni borde testa det ; )

Nu ska jag städa lägenheten, sedan måste jag packa eftersom jag och min Robin åker hem till hans familj i Halmstad ikväll och stannar där tills på Måndag. Men efter jag packat klart ska jag luncha och gå på stan med Sanna, Lovisa och Jenny. Senare vid 16.45-21.30 väntas jobb. Ha en jätte bra dag allihop, kärlek!


Bild: Jag och underbara Lovisa

Torsdag

Godmorgon allihop! Jag sitter nu på bussen påvägs till jobbet, lyckades för sova mig lite idag. Men är framme när som helst, så idag väntas jobb mellan 07.00-15.30 . . . Efter det ska jag åka och träna ett pass på friskis. Återkommer senare, Kärlek!

Miss you

Har precis fått skypa en stund med min bästa vän Emmie, som befinner sig på andra sidan jorden. Idag saknar jag henne jätte mycket, det har snart gått en månad sedan vi sa hejdå till varandra. Då tårarna bara strömmade ner från mina kinder, men jag hoppas du kollar igenom albumet du fick med dig på oss och tänker på mig ibland. "hihi" .

Jag längtar så mycket tills vi ses igen . . .



1 Mars

Den 1 Mars flyttar jag och min Robin till en större lägenhet på Torpa,
jag längtar . . .  Det ska bli skönt med en större och centralare lägenhet!


(vår lägenhet som vi bor i just nu)

Good night

Nu blir det läggdags för min del, för imorgon
ska jag upp och träna ett tufft pass på gymmet.



Återkommer imorgon, god natt allihop!

TRÖTT

Dålig uppdatering, jag vet. Jag har inte orkat uppdatera, men har iallafall haft en jätte bra helg! Sen är jag fruktansvärt trött, därför ska jag bara umgås med min underbara pojkvän idag . . . Senare ikväll är det Paradise Hotel final, spännande. Jag vet helt ärligt inte, vem jag tror vinner ; ) Men återkommer med bättre uppdatering imorgon. Ha det bra allihop, kärlek!


Bild: Vattenpuss , Thailand 2010.

RSS 2.0