GOOD NIGHT

img_1325 (MMS)

Det har varit en jättemysig kväll, vi började med fika på Wayne's och sen gick vi vidare till Ginatricot på tjejkvällen Dock kom vi därifrån tomhänta. Efteråt åkte jag och bästa Johanna hem till mig, där vi tillbringade resten av kvällen med lite varmt te, skratt, prat och Big Brother. Men nu blir det läggdags, Godnatt underbara läsare!


TJEJKVÄLL

img_1322 (MMS)

Står och väntar i regnet på att bussen ska komma, för nu ska jag möta upp goingarna Johanna och Rosanna över en mysig fika. Sen ska vi på tjejkvällen på Ginatricot som är mellan 19.00-21.00, vi får se om jag kommer hem med något fint. Man för hela 20% på hela sortimenten bara ikväll, ska ni dit?


FINAL

Hemma från jobbet nu, jag ska strax börja städa här hemma. Fast först ska jag se finalen av Stylisterna, spännande! Jag hoppas på att Caroline vinner, men det känns som Niklas tar hem segern. Har ni sett finalen?


DAGENS INSPIRATION

img_1320 (MMS)


HATAR

img_1318 (MMS)

Jag hatar när man för sovit sig och vaknar 10min innan bussen går, så det var bara att klä på sig och åka. Men snart är jag framme på jobbet i allafall, dock ser jag väldigt trött och sliten ut. Men det får man ta när man för sover sig. . . Hoppas ni får en bra dag, Ciao!


POWERWALK - CHECK

Kom nyss hem från en powerwalk med pärlan Johanna, det blev mycket prat och skratt som alltid. Vi körde på stadsparksrundan, eftersom båda hade varit ute och gått runt munksjön tidigare. . .

Resten av min kväll kommer tillbringas tillsammans med min älskling, sen imorgon åker han till Danmark på träningsläger mellan tors-sön. Tråkigt, för då får jag vara själv!


POWERWALK



Nu ska jag bege mig ut i den friska luften och
gå en kvällspowerwalk tillsammans med bästa Johanna.

100 SIDOR

Denna veckan bjuder Sofis mode på extra tjockt nummer -  100 sidor.


WAYNE'S COFFEE

img_1311 (MMS)

Jag sitter på Wayne's och fikar med Emmie och Sanna nu . . .


LOOKBOOK.NU


Jag vill ha sommar nu!

VIRKADE SHORTS

Jag har bloggat om dom innan, men jag säger det igen; Dom ska bli mina, så fina!


Bild: tagen från Therese

MINI-STORE

Mitt chef på Mini-store ringde nu och ville att jag skulle hoppa in och jobba några timmar och självklart vill jag det. Så nu har jag precis tvättat färdigt all tvätt och ska bara fixa till mig lite och sen promenera ner till jobbet.

Jag har gjort ett tidsinställda inlägg som dyker upp under dagen, håll utkik!


MORGONSPROMENAD

God morgon allihop! Idag är jag uppe i god tid, för om ett tag ska jag möta upp käraste Jonna för och gå en rask morgonspowerwalk runt munksjön. Jag håller mig fortfarande till promenader, eftersom förkylningen och hostan inte vill försvinna. Gymmet får vänta tills jag nästan är helt hundra, så jag inte gör samma misstag som jag alltid gör när jag varit sjuk och det är att börja träna för hårt direkt. Någon som känner igen sig? Hörs efter promenaden!




SKÖNT

Det var super skönt och vara ute och gå runt munksjön innan och det var ännu härligare och sola. Just nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives, efter det blir det Big Brother som vanligt. . . Följer ni också det dagligen? Haha.


VIRKAT LINNE

Jag fasnade för detta linnet idag, så fint.

Vad tycker ni?


POWERWALK


Nu ska jag byta om till träningskläder, för strax ska jag gå ut och gå en rask powerwalk runt munksjön med min fina barndomsvän Jonna. Sen ska jag nog unna mig en 20-minutare i solariet också, för jag är alldeles för blek nu.

PASTA ROMANA


Fina Sanna som aldrig vill vara med på bild.

Det blev en god pasta romana på Coffeehouse by George och massa prat och skratt. Vi avslutade med en sväng på stan, men jag kom hem tomhänt idag också. Det har varit ett par trevliga timmar som alltid!


COFFEEHOUSE BY GEORGE

Strax ska jag möta upp min fina vän Sanna, vi ska äta en sen lunch på Coffeehouse by George. Jag har inte ätit där på på ett halvår, vilket är dåligt av mig. Med tanke på att man nästan jämnt var där innan och fikade och lunchade. .


DAGENS MELLANMÅL

img_1286 (MMS)


THE DRESS


Hela outfiten är så enkel, men riktig snygg.
Såhär vill jag se ut en varm sommarkväll. Jag älskar klänningen!


GOOD MORNING


Jag älskar dig min prins

God morgon bloggen! Det var längesen jag och min kärlek fick sova ut tillsammans på en vardag, idag är han äntligen ledig från högskolan och då ska vi passa på och ha en mysig förmiddag. Vi ska äta en mysig frukost tillsammans, gå en morgonspromenad ihop och mysa framför tvn. . .

GODNATT BLOGGISAR!


BIG BROTHER

img_1284 (MMS)

Sitter och myser hemma hos pärlan Johanna, vi kollar på Big Brother som varje dag. Haha. Det har varit en riktigt bra kväll som alltid med min favorit!


KVÄLLSPROMENAD

Kom hem från stan nu och jag hittade ingenting, så tråkigt. Jag får helt enkelt nätshoppa, för där på nätet har jag hittat lite jag vill ha. Återstår och se!

Nu har jag i allafall precis satt på mig träningskläderna och ska äta upp min apelsin, sen ska jag möta upp världens bästa Johanna igen för då ska vi gå en powerwalk runt munksjön. . .


CITY

img_0232 (MMS)

Nu ska jag träffa bästa Johanna, vi ska umgås resten av kvällen. Så det kommer bli ett bra avslut på dagen : ) Just nu ska vi gå på stan sista timmen innan det stänger. Hörs senare fina läsare!


JUMPSUIT


Jag har bloggat om leopard jumpsuiten innan och i lördags såg jag att min kära vän Jenny hade på sig den blåa och den var så snygg och hundra gånger finare i verkligheten. Jag måste till bikbok och köpa båda två!

HON GÖR DET IGEN!



Angelica Blick fortsätter och stylar olika outfits till
bubbelrooms hemsida & hon gör det så snyggt!

NÄST SISTA AVSNITTET AV STYLISTERNA

Vem hoppas ni vinner, Caroline eller Niklas?


DAGENS FRUKOST


LJUSARE TIDER

God morgon alla fina! Hoppas eran helg har varit jättebra, nu är det ny vecka igen och vi har gått mot ljusare tider. Vilket känns fantastiskt, det känns som allt går mot det bättre. Förhoppningsvis, så fortsätter det!

Jag är taggad för en vecka med lite träning igen efter att har varit sjuk i över en vecka. Nu börjar jag må bättre, men förkylningen sitter kvar och jag vill inte riskera och ta ut mig för hårt på träningen det första jag gör. Därför håller jag mig till promenader till en början och jag ska börja redan nu. Hörs efteråt!


BLOGGA?


weheartit

Jag har knappt haft någon lust att blogga de senaste. Men jag ska bli bättre, jag älskar ju att skriva och inspirera er.

Jag har inte vetat vad jag ska skriva om eller något sånt, så ni som följer mig här dagligen hjälp mig och skriv vad ni vill se mer eller läsa mer av?


HANDLAT

img_1277 (MMS)

Stor handlat på jobbet nu, resten av kvällen blir lugnt tillsammans med min älskling. . .


FÄRGGLADA CLUTCH



Jag vill ha en färgglad clutch nu till våren, så snyggt! Vilken hade ni valt?

BRA KVÄLL

Det blev som sagt utgång med jobbet igår och det var trevligt, först var vi hos Malin och sedan hamnade vi på Sliver där även EMD befann sig. Det blev drinkar, dans och mycket skratt under denna kvällen!


LOOKBOOK.NU


GODNATT UNDERBARA LÄSARE

img_0688 (MMS)

Kan ni tänka er att det är sommartid nu, det är otroligt vad tiden går fort utan man ens tänker på det. . . Jag kom precis hem från en riktigt trevlig utgång med jobbet och imorgon får jag sova ut. Det är precis det jag behöver : ) Godnatt!


UTGÅNG?

img_1274 (MMS)

Sitter på jobbet nu, det är bara två timmar kvar. Ikväll överväger jag utgång med jobbet, men få se vad jag känner för. Hörs senare goingar!


DAGENS INSPIRATION

img_1273 (MMS)


INRINGD

img_1270 (MMS)

God morgon kära läsare! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det blir bättre snart. Inatt ringde dom från jobbet och ville att jag skulle hoppa in och självklart gör jag det. Så nu väntas jobb mellan 08.00-18.00 och som ni förstår så blir det inte mycket bloggande idag heller. Hoppas ni får en jättebra dag!


SLUTAT

img_0027 (MMS)

Nu har jag slutat jobba för idag och tiden har bara sprungit iväg, vi har haft massor att göra. Så nu hoppas jag på ännu fler tider! Min kväll kommer tillbringas med min kära vän Emmie, återstår och se vad vi ska hitta på. CIAO!


TODAY'S LOOK

img_1258 (MMS)


KYCKLINGSALLAD

Kom hem för en liten stund sen från jobbet, det gick bra som vanligt. Nu tänkte jag ställa mig och göra en god kycklingsallad. Sen ska jag nog ta en powernap och kvällen är fortfarande oklar. Hörs senare goingar!


TULPANER

Igår köpte jag nya färska tulpaner till hemmet, det är så fint!


AJ, AJ!

God morgon sunshines! Idag är det underbart väder ute igen, det ska bli ca 11grader varmt. Hur skönt är inte det då? Fantastiskt! Synd att jag får vara inne och jobba i detta vädret då mellan 10.30-16.00, men det gör jag mer än gärna eftersom jag behöver mina timmar.

Jag har förresten kommit fram till vad min hemska huvudvärk beror på eller rättare sagt måste bero på. Eftersom jag vaknat flera gånger inatt och haft svinont. Det beror nog på att min jäkla visdomstand håller och växa ut. Jag har en fruktansvärd tandvärk och ena kinden är större än den andra. KUL! D



VARMT BAD


Jag har precis tagit ett varmt bad. Jag tände ljus, läste tidning och drack en kall smoothie. Det var otroligt avkopplande och behövligt!

TRÄNINGSKLÄDER

Nova Capri Tights SEK 599, Röhnisch - NELLY.COMPlay Serene SL Top SEK 149, Only Play - NELLY.COM
SE 1/2 Zip Sweater SEK 499, Reebok - NELLY.COMDance Studio Boxback SEK 449, Casall - NELLY.COM
Jag vill ha nya snygga träningskläder, för man blir mer
peppad till att träna då. Är det så för er med? ; )

SAKNAR MIN TRÄNING


Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen, men just nu befinner jag mig hos mina föräldrar och är hundvakt åt Molle och ska vara det i någon timme till. Det gick jätte fort på jobbet idag, men vilken sprängande huvudvärk jag har haft. Jag undrar varför! Det kanske bero på att jag snyter mig hela tiden eller något sånt. Är det någon som kanske har en aning och varit med om samma sak? Jag har nämligen aldrig haft sån huvudvärk som jag har nu. . .

 

Jag saknar min träning, vill träna nu och bli helt frisk!


DAGENS INSPIRATION - ANGELICA BLICK

Angelica gör det igen, väldigt enkelt men ack så snyggt!


GOOD MORNING

Godmorgon, godmorgon! Idag är jag uppe tidigt, för nu är det jobb som står på schemat mellan 07.00-15.00. Efter jobbet ska jag fixa lite ärenden, sen ska jag hämta familjens hund som jag ska passa och senare ska min farbrors flickvän Carro och min lilla kusin Mila kanske komma hit. Jag saknar dom jättemycket, så det ska bli himla mysigt om dom kommer till mig. . .


Nu; Frukost


GOODNIGHT


När jag kom hem från jobbet innan, hade min älskling tänt massa ljus i hela lägenheten och lagat mat till mig. Så söt är han! Men nu måste jag sova, för imorgon ringer klockan vid 05.30. GODNATT ALLIHOP!

RAST

img_1133 (MMS)

Om en timme slutar jag och då ska jag hem till min sambo. Mys!


WORKIE, WORKIE!

Nu är det dags för jobb fram till 21.00, hörs senare fina läsare!

JUST NU


INSPIRATION


Jag vill ha den snygga byxdressen Victoria har på sig här ovanför, så snyggt!

22 MARS - 2011


Godmorgon solstrålar! Jag älskar att vakna upp till strålande solsken och klarblå himmel, man blir mycket gladare och piggare då. Jag är ledig fram till 15.00 idag, sen väntas det jobb resten av kvällen. Innan dess ska jag nog bege mig ut och njuta lite av solen. Vad ska ni hitta på i detta underbara vädret?

GODNATT KÄRA LÄSARE!

img_0821 (MMS)


GLAMOURAMA

Det blir en säsong två av Glamourama. Jag längtar!


CLEANING

Idag har jag städat lägenheten, tvättat och bara kurerar mig. Jag blev även extra glad idag, för de ringde från jobbet idag och hade 3 jobbtider denna veckan åt mig, så det var kul. Men jag vill ha MER TIDER!

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, måste gå till affären och handla lite mat. Sen ska jag laga middag och kolla på någon film. . .

STÖRRE LÄPPAR FÖR 49:-

Det finns att köpa på Style by Tyra och det verkar faktiskt funka, så jag ska testa!


DAGENS INSPIRATION


MONDAY MORNING


weheartit

 

Godmorgon alla fina! Hoppas att ni mår bra, själv är jag tyvärr inte frisk än. Fast det vänder väl förhoppnngsvis snart, hoppas jag! För jag saknar träningen massor, jag vill börja träna igen och det får jag ju inte göra när jag inte är pigg.

Har ni några bra tips bli-frisk-tips mot hosta och förkylning? : )


SÖNDAGSMYS

Nu är jag äntligen hemma hos min R, jag är så glad att jag orkade igenom hela jobbpasset på 10h idag trots att jag inte varit helt frisk.

Resten av kvällen ska jag ta det lugnt, försöka bli frisk, mysa med R, kolla på film och på Big Brother. Det blir bättre uppdatering från och med imorgon, så håll utkik underbara läsare!


UNDERBAR HELG

Jag har haft en underbar helg tillsammans med bästa Johanna, jag har nog inte skrattat så mycket på flera månader som jag gjort under denna helgen. Vi har båda varit sjuka, men det är tur att vi har varandra. Hon är en underbar vän, jag är så glad att jag har henne!


När jag kom till henne igår hade hon bakat broccolipaj(med fetaost och tomat i) till oss. Den var riktigt god! Hon är specialist på att baka pajer.

Sen har vi ätit lite godis och haft det mysigt

Vi har druckit massa te, det uppskattas verkligen när man är sjuk.

Sen igårkväll gjorde vi våfflor och kollade på film. En lugn och mysig helg helt enkelt


LOOKBOOK.NU

img_1176 (MMS)


SUNSHINE

Godmorgon allihop! Jag gick upp något tidigare än jag skulle idag, för och känna efter hur jag mår idag. Det är fortfarande inte helt hundra, men jag får bita ihop och hoppas på att jag orkar mitt 9,5h jobbpass. Hoppas ni får en jättebra dag och ut och njut i det underbara vädret!

VÄLDIGT LÄNGE.


Så dåligt som jag mått nu ikväll, har jag inte mått på väldigt länge. Jag har ont i hela kroppen, har feber, hosta och är förkyld. Jag som vill jobba imorgon, jag hoppas på att jag är piggare och orkar jobba imorgon på CG. Annars får jag ringa och sjukanmäla mig, vilket jag verkligen inte vill nu när man äntligen fått tider. . .

Det blir bättre uppdatering när jag är på benen igen, godnatt underbara läsare!

JUST NU

img_1219 (MMS)


FREDAGSMYS

img_0592 (MMS)

Nu har jag slutat och är på väg hem till min underbara vän Johanna. Hon har lagat mat till oss så det är färdigt nu när jag kommer och sen har hon även köpt massa gotte och sånt.Vilken fantastisk vän jag har, så söt är hon. Det kommer bli en jättemysig fredagkväll!


RAST

img_1213 (MMS)

Jag håller ut än och kommer klara två timmar till, kan knappt prata men annars rullar det på. Det är mycket och göra, så det är roligt!


I LOVE HER SHOES


WORK

img_1204 (MMS)

Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet, jag köpte med mig varmt te så folk kan höra vad jag säger när de handlar av mig . . Jag känner mig  som sagt inte helt hundra, får se om jag klarar hela dagen på jobbet. Jag gör ett försök iallafall!


JUST NU

img_1196 (MMS)


GODMORGON FREDAG!

God morgon alla fina! Idag vaknade jag upp till ett vinterland (se bild), jag som trodde vi skulle slippa all snö. Men där hade jag fel . . .

 

Jag hoppades även på att vakna upp pigg och kry idag, men jag är fortfarande  hes, förkyld och har hosta emellanåt. Men idag är det jobb som står på schemat, så då får jag bita ihop! Innan jobbet ska jag luncha med min kära vän Emmie och sen börjar jag jobba på CG vid 14.00 och jobbar fram tills ikväll.

Hoppas att ni får en jättebra dag allihop och förresten, va roligt att ni börjat kommentera så mycket. Fortsätt med det, för det gör att det blir så mycket roligare att blogga när ni delar med er av era åsikter.


JUST NU

img_1191 (MMS)


INSPIRATION


TOFS


Nästan alltid när jag har tofs, snurrar jag lite av håret runt tofsen
så den försvinner (se bild). Vips, så är tofsen finare och roligare!


NELLY TREND

Denna transparenta skjortan vill jag ha, såg den på Majas blogg,
I vår/sommar är det färg som gäller och jag älskar det.



Den finnas att köpa på Nelly.se för bara 249:-

JUMPSUIT

Denna fina jumpsuiten hade jag gärna haft på mig en varm sommar kväll.



16:E AVSNITTET AV STYLISTERNA

Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Stylisterna, följer ni det fortfarande?


TVÄTT


God morgon alla fina! Inatt har jag inte fått många timmars sömn på grund av min hals och hosta. Inget vidare, men nu är jag uppe i alla fall och har precis slängt i två maskiner med tvätt.

 

Resten av dagen blir lugn, jag får ligga i soffan hela dagen med varm kopp med te och kurera mig. CIAO!


GODNATT UNDERBARA LÄSARE!

img_1127 (MMS)


ONT I HALSEN



Det var skönt och vara ute och gå i den friska luften nu under kvällen, nu ska jag göra mig en varm kopp med te och hoppas på att jag får tillbaka min röst snart.

PROMENAD

R kom precis hem, så nu ska vi ta på oss träningskläderna
och gå ut och gå en promenad runt munksjön. . .


BRÖLLOPSINBJUDAN

Nu är jag hemma från jobbet och när jag kom hem låg ett fint kuvert med en bröllopsinbjudan i. Min faster ska gifta sig! Jag är så lycklig för deras skull, det kommer vara så fint och jag ska äntligen få gå på bröllop. Den 4 Juni kommer det äga rum här i Jönköping i en kyrka och jag har redan börjat tänka på vad jag ska ha på mig (haha). Typiskt mig! Man måste vara ute i god tid, eller hur?


DAGENS INSPIRATION - TILDA FINGAL


Bilder: tildafingal


DAGENS VILL HA

img_1180 (MMS)


SOFIS MODE

img_1179 (MMS)

Nu på rasten ska jag passa på att läsa veckans Sofis mode


WORKIE, WORKIE!

Godmorgon solstrålar! Idag när jag vaknade hade jag jätteont i halsen och lite hosta, vet inte vad det är som är på gång. Jag vill inte bli sjuk, så hoppas inte det bryter ut något.

Nu har jag precis fixat i ordning mig och ska äta lite frukost, för om en stund ska jag ta bussen upp till jobbet på CG. Jag blir glad av att skriva att jag ska jobba idag igen, det är så det ska vara. Hoppas ni får en bra dag bloggisar!


PÅ VÅRAN TV JUST NU

img_1178 (MMS)


ÄNTLIGEN

Hemma från mitt 9h jobbpass på Mini-store nu, det gick jättebra och jag kommer som sagt trivas där väldigt bra! Hoppas de ringer in mig mer : ) Fick även reda på att jag ska jobba på CG imorgon och på fredag, så nu rullar det äntligen in lite jobbtider igen. Vilket känns jätteskönt!

Idag kom även min älskling hem, så när jag kom hem hade han maten färdig (så söt). Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt och mysa framför tvn. . .


DAGENS INSPIRATION

img_1177 (MMS)


AT WORK

img_1175 (MMS)


MINI-STORE

Ändrade planer, mitt nya jobb ringde precis och ville att jag skulle jobba. Åh det ska bli så kul!

Så idag ska jag jobba första gången själv på Mini-store, det känns jätteroligt och nervöst. Mini-store är en klädbutik i nya sesamgallerian som säljer märkeskläder till barn. Jag älskar att jobba med kläder och jag kommer trivas jättebra där . . . Önska mig lycka till idag!

GRÖNT TE


Idag ringde klockan strax innan 07.00 eftersom nu på förmiddagen ska jag tvätta, fixa lite i vår lägenhet och sedan träna. Jag kände mig inte allt för pigg när klockan ringde, men det var bara att pallra sig upp. Nu ska jag sätta mig i soffan och dricka en kopp med grönt te. Hoppas ni får en jättebra dag alla fina!

GODNATT KÄRA LÄSARE!


BIG BROTHER

img_1164 (MMS)

Jag sitter fortfarande och myser hos bästa Johanna, just nu kollar vi på Big Brother. Hörs senare!


LETTERS TO JULIET

img_1163 (MMS)

Vi hyrde denna filmen innan och den var verkligen super mysig, kan verkligen rekommendera den för er tjejer som gillar drama filmer!


JUST NU

img_1161 (MMS)


NELLY - SPORTS FASHION


Ni har väl inte missat att Nelly har börjat sälja TRÄNINGSKLÄDER!


SYSKONKÄRLEK

Igår fann jag väldigt många fina kort på mig och min tvillingbror när vi var små, det är underbart och kolla på gamla kort från förr. Håller ni inte med mig? Jag tänkte dela med mig av några kort jag hittade . . .


Visst är vi söta?

SYSKONKÄRLEK

Här ser man iallafall att vi är tvillingar, eller hur? Haha.


DAGENS FRUKOST


Hallon smoothie


NY VECKA

God morgon underbara läsare! Jag vaknade för en liten stund sen och känner mig utvilad och redo för en ny vecka, nya tag och nya möjligheter. 


Nu på förmiddagen ska jag kanske träffa min faster och fixa lite saker med henne, senare ska jag träna och resten av dagen/kvällen kommer tillbringas med pärlan Johanna och Rosanna. Det kommer bli en riktigt bra dag idag, Ciao!



NU; FRESH-UP!


MYSKVÄLL


Ikväll har jag ätit middag hos min kära familj, det är underbart och ha lite tid med dom. Vi har kollat på kort, en massa härliga bilder från förr. Jag älskar att kolla på gamla kort och sitta och tänka på gamla minnen. Jag älskar min familj otroligt mycket, dom betyder allt för mig!

NU; POWERWALK RUNT SJÖN


TVÅ NÄTTER

Det gick kanon på CG idag, tiden sprang iväg. Men så sliten jag har varit idag, trött som bara den är jag! När jag slutade jobba innan kom R och hämtade upp mig, sen åt vi lunch tillsammans och nu har han precis åkt till Stockholm där han ska vara i två nätter. Det blir tomt och sova själv, fast vilken tur att jag fick mina godnatt pussar i förväg då . . .


I love you


LOOKBOOK.NU


WORKIE, WORKIE!

Godmorgon alla fina! Idag känner jag mig konstigt nog inte utvilad, även att jag fått min skönhetssömn. Fast jag kommer nog snart igång, eftersom snart ska jag iväg och jobba mellan 08.00-15.00. Jag blev som sagt inringd häromdagen och då ville de att jag skulle hoppa in några timmar i helgen och självklart ville jag det.

Ne, men nu måste jag rusa. Hoppas ni får en bra dag, CIAO!


MELODIFESTIVALEN

img_1154 (MMS)

Rätt person vann, helt klart!


LÖRDAGSMYS

Min kväll kommer tillbringas med R. Vi ska ha lördagsmys, som består av god mat, snacks och melodifestivalen. Vad hittar ni på en kväll som denna?


Hoppas ni får en jättebra kväll fina läsare!

BUBBLEROOM

Marie Serneholt är väldigt vacker på Bubbleroom's senaste omslag.



LÖRDAGS INSPIRATION

LOOKBOOK.NU


PROVJOBBA

Just nu är jag hemma hos min familj, jag kom hit för en timme sen och har umgåts lite med Mamma. Snart ska jag få i mig lite mat och sen ska jag promenera ner till stan för och provjobba. Det är både spännande och nervöst, men jag är taggad!


Håll tummarna åt mig idag.


MOVIE

Hemma från jobbet nu och har precis fått i mig en lätt kvällsmat. Det var kul och jobba igen på CG idag, så på söndag blir det jobb där igen.

Nu ska jag och R kolla på en film som hans syster tipsade oss om, efteråt blir det läggdags. Jag måste ju vara på topp imorgon ; )




DAGENS INSPIRATION

img_1142 (MMS)

Lookbook.nu


MELLANMÅL

img_1133 (MMS)


H&M


Perfekt sandal till sommaren som gärna får ta plats i min skosamling


WORK

img_0698 (MMS)

Nu blir det jobb från 15.00-21.30, hörs senare bloggisar!


DAGENS FRUKOST


Hallon och blåbärs-smoothie

POWERWALK


Nu ska jag och min kärlek gå ut och gå en rask powerwalk runt munksjön, man får passa på nu när solen är framme igen. Visst blir man mycket piggare och gladare när solen är framme?

FRIDAY MORNING


Godmorgon underbara läsare! Äntligen fredag och jag vaknade på strålande humör idag. Nu på förmiddagen ska jag hinna med och plocka lite i lägenheten, träna, laga mat och senare i eftermiddag blir det jobb resten av kvällen. . .

I'M SO HAPPY

Träningen gick jättebra, jag hade sån energi idag. Det måste bero på dagens nyheter som jag fått. Min dag har varit toppen tillsammans med underbara vänner, sen har jag fått glada nyheter och även fått reda på att jag ska jobba hela helgen. Vilken är jätteroligt!


SPORTLIFE

img_0990 (MMS)

Det var jättemysigt i Sannas lägenhet, den var super fin. Men nu blir det träning på Sportlife. . .


KÄRLEKSMUMS

img_1121 (MMS)

Det blev visst den smidiga vägen, Sanna behövde ha fika när hennes svärföräldrar kommer till helgen och då är dessa lätta att baka  som ni redan vet ; ) Snart ska vi nog fika och då ska jag smaka hennes ljusa kärleksmums som hon bakade igår..


FIKA OCH BAKA

img_0854 (MMS)

Nu ska jag åka till min andra Sanna och ta en mysig fika i hennes nya lägenhet, sen ska vi nog baka något gott också. Har ni några bra tips på vad vi kan baka?


HAPPY NEWS

Det var supermysigt och luncha på Johans med min kära vän Sanna, det blev mycket prat och skvaller. Efteråt fixade jag ett ärende som slutade med glada nyheter, jag är så glad och det är tack vare gulliga Kajsa som tipsade mig.


Min lunch - skagenröra och bakad potatis.

LUNCH

Nu ska jag fixa i ordning mig, för vid 13.00 ska jag möta upp min fina vän Sanna över en lunch. Det ska bli kul och träffa henne, precis som alltid. Ha en bra dag!


Bild: Jag och Sanna i somras.

DAGENS INSPIRATION


LOOKBOOK.NU

UTVILAD

img_0939 (MMS)

Godmorgon allihop! Inatt har jag äntligen kunnat sova hela natten, utan att vakna. Därför känner jag mig extra utvilad idag och snart är jag redo för en morgonspromenad runt munksjön. . .


NAGELLACK

Hemma från gymmet nu! Eftersom det inte blev något styrkepass igår, så körde jag det jag skulle kört igår, alltså var det benen, rumpan och magen som fick jobba som bara den idag. Sen tog jag cykeln hem och nu har jag kommit ur från duschen och ska strax måla mina naglar och tår i någon fin färg. . .


SPORTLIFE

Snart ska jag promenera ner till Sportlife och svettas rejält. Hörs senare!


Bjuder på en fin bild på mig och min tvillingbror.

DAGENS INSPIRATION

img_1099 (MMS)


HUNTER STÖVLAR

img_1113 (MMS)

Regnigt och tråkigt väder ute idag, så mina Hunter stövlar åkte på idag. . . Nu sitter jag i Emmies fina lägenhet och ska snart promenera bort till mig och kolla på någon film och bara ha det mysigt. Vi är ju faktiskt grannar nu mera och bor bara 3 min ifrån varandra. CIAO!


FRIENDS

Nu har jag plockat i ordning här hemma och ska strax hoppa in i duschen, för senare ska jag träffa mina kära vänner Sanna och Emmie. Återstår och se vad vi hittar på, men något kul blir det.  . .


SOVIT DÅLIGT


Bild: vi två, häromdagen.

Godmorgon mina läsare! Inatt har jag sovit väldigt dåligt, precis som igår natt också. Jag vet inte vad det beror på, men något är det som inte stämmer. Tur att jag har min älskling som tar hand om mig i allafall!

Nu på morgonen skulle jag och pärlan Johanna gått runt munksjön, men kände att jag får skippa det just nu och ta det senare. Eftersom jag sovit så dåligt inatt och behöver någon timme sömn till.. Hörs senare!

DAGENS VILL HA - VIRKAT


Vill ha dessa virkade shorts! Tänk va snyggt till solbrända ben . . .

GOOD NIGHT

Just nu kollar jag på kvällens avsnitt av Big Brother, efteråt blir det läggdags.


GODNATT FINA LÄSARE!


GYM

Just nu befinner jag mig hos min familj, jag har nämligen varit hundvakt åt Molle sen 15.00 idag. Men nu är jag färdigt, så snart ska jag promenera ner till gymmet och köra ett styrkepass. Benen, rumpan och magen ska få jobba hårt idag!

Update: hatar när man glömmer något, denna gången var det sportbh. Så ska hem och hämta den nu, så får flytta fram gympasset till lite senare.




NELLY SHOES



Nelly sätter färg på skorna i vår! Dessa pumps med 14cm klackhöjd, gillar jag starkt!

Tänk er solbrända ben, en svart klänning och dom röda eller blåa pumpsen, åh så snyggt! Dom blir dina för bara 299:-

VITT + ORANGE

Denna bilden på Lisa inspirerade mig, jag måste
ha ett orange läppstift och en vit kajav. Otroligt snyggt!


POWERWALK



Underbart väder

Jag och bästa Johanna


TODAY'S BREAFAST

Min morgon har varit jättemysig med underbara Johanna, vi åt en god frukost tillsammans, sen kollade vi på våra bästa år och nu kom jag precis hem från våran härliga promenad runt munksjön. Det är underbart väder ute, så passa på och njut allihop!



LOOKBOOK.NU


FRUKOST


Godmorgon solstrålar! När jag vaknade gick jag ner till tvättstugan och kollade om det var ledigt och det var det. Så under morgonen har jag slängt i två maskiner med tvätt och nu ska jag plocka lite här hemma och sen tillslut fixa i ordning mig själv.

Sen ska jag även börja förberedda frukosten, eftersom min underbara Johanna kommer hit vid 10.00 och äter en mysig frukost med mig. Hon va så gullig och bakade tekakor tills idag som hon ska ha med sig. Det kommer bli en bra start på denna dagen!

TRÄNAT FÄRDIGT

Träningen gick jättebra, det blev 1h på löpbandet och sen avslutade jag med magövningar. Det tog verkligen emot att gå till gymmet ikväll, men när jag väl var där gick det alldeles utmärkt!

Nu är jag nyduschad och sitter i soffan med en varm kopp te och kollar på Big Brother. . .


GYMMET NÄSTA


STÄDAT

Nu har jag städat färdigt lägenheten och ska strax börja laga lite mat. Senare ska jag nog ner till Sportlife och köra ett svettigt pass där, om inte det. Så blir det iallafall en promenad i den friska luften, men just nu lutar det åt Sportlife. . .


NÅGRA BILDER FRÅN LÖRDAGKVÄLLEN


Min Robin och hans syster Sanna

Sanna och hennes pojkvän Jesper

1. Min goda drink 2. jag och Sanna.

PICKNICK

Några bilder från våran mysiga picknick nere vid munksjön i det soliga vädret.
Fast det va lite kyligt! Men alltid lika trevligt, det blev mycket prat och skratt.

Hon är underbar min pärla!



Visst ser det härligt ut?



CHAI LATTE

img_1103 (MMS)

Nu har jag och pärlan gått en runda på stan och just nu sitter vid Munksjön och har köpt med oss två chai latte och lite fika. Super mysigt!


DAGENS INSPIRATION - OLIVIA PALERMO


Jag älskar den röda blusen och de guldiga smyckerna. Hon är så vacker!

STAN

Ny vecka, nya tag. Nu på morgonen har jag och R ätit en god frukost, legat och kollat på tv och bara haft en mysig morgon. Senare ska jag söka jobb och sen ska jag till stan med pärlan Johanna. Hoppas ni får en bra dag!


Bild: Vi två på nyårsafton.

GODMORGON FINA LÄSARE!

img_0776 (MMS)


JUST NU, BIG BROTHER.

img_1098 (MMS)


ROBIN MOSTACERO, I LOVE YOU!


MYSIG HELG


Mina underbara svärföräldrar och R's lilla syster Nellie

Strax ska vi ta bilen hem till Jönköping efter en super mysig helg här i Halmstad. Man har alltid fullt upp när man är här och hälsar på, vilket är roligt eftersom vi inte ses så ofta. Därför har jag inte bloggat så mycket under helgen heller, men det blir det ändring på imorgon. Hoppas eran helg har varit lika bra, CIAO!


INSPIRATION


SÖNDAGSFRUKOST

img_1095 (MMS)


GASTONS

img_1091 (MMS)

Godmorgon söndag! Gårdagens lilla utgång var super trevlig, vi drack drinkar på Gastons och pratade massa.  Nu ligger vi i sängen, lite små trött. Strax är det dags för frukost och senare framåt eftermiddagen åker jag och R hem till Jönköping igen Det har varit en riktigt mysig helg, som alltid!


FANTASTISK GOD MIDDAG

img_1088 (MMS)


ELIN

img_1087 (MMS)

Nu sitter jag och underbara Elin i Halmstad Arena. Vi ska se handbollsmatchen som börjar nu vid fem. Hörs senare!


INSPIRATION


Idag längtar jag till våren och sommaren.


FULLT UPP HELA DAGEN

Godmorgon allihop! Idag blir det fullt upp hela dagen, vid 12.00 idag ska vi kolla på fotbollsmatch, sen luncha/fika med våra underbara vänner Elin och Jonatan. Sen ska vi gå och kolla på handbollsmatch tillsammans som jag tror började vid 17.00. Det ska bli otroligt kul och träffa dom, har speciellt saknat min fina vän Elin.

Senare på kvällen ska jag och Robin äta middag med hans familj här hemma och efteråt ska jag, R, hans syster Sanna och hennes pojkvän gå ut och ta en drink och bara prata och ha det riktigt trevligt. CIAO!


Bild: Jag och Robins vackra syster Sanna


SÅ SÖT

img_1062 (MMS)

Nu har vi ätit thai mat och fikat hela familjen. Snart är det dags för kvällens avsnitt av Big Brother . . .  Se ni hur söt Robins systerdotter är? Sån gullunge!


4 MARS

img_0517 (MMS)

Dagen har varit bra och även ledsam. Begravningen var jättefin , deras lilla mormor vilar nu i frid. Nu ikväll har jag och Sanna gått på stan och kikat lite. Resten av kvällen kommer tillbringas med Robins föräldrar och syster. Förlåt för dålig uppdatering. CIAO!


LOOKBOOK.NU


BEGRAVNING

Godmorgon underbara läsare! Idag är jag uppe tidigt, för om ca en timma åker jag och min kärlek till Torup där begravningen kommer äga rum idag vid 11.00. Sen kommer vi stanna i Halmstad hela helgen och kommer hem på söndag kväll igen. Det ska bli jättemysigt och åka till mina svärföräldrar, vi har saknat dom så mycket. Hoppas ni får en bra dag!


SPRING INSPIRATION

Spring Inspiration var jättebra! De hade gjort catwalken super fin om man jämnför med tidigare år och sen sjöng min vackra vän Sanna efter pausen och jag fick gåshud så fint var det. Helt fantastiskt bra sjunger hon! När jag får tag på en video när hon sjunger, ska jag lägga upp det.










MODEVISNING

Nu tar vi bussen ner till Jönköpings teater, där modevisningen kommer hålla till. Det blev en enkel look ikväll, för vi skippar ju som sagt efterfesten. Jag ska försöka ta många kort, så ni får se bilder. Hörs senare!


FIKA


Jag kom hem för en stund sen från en mysig fika med min kära Pappa. Men nu håller jag på och packar inför helgen och snart ska jag kolla vad jag ska ha på mig ikväll när vi ska på modevisningen. Fast jag orkar faktiskt inte klä upp mig så mycket, eftersom vi inte ska på efterfesten som är efteråt.

Jag hoppas iallafall att showen blir grym, ska ni också dit och kolla på Spring Inspiration?


DAGENS INSPIRATION - ANGELICA BLICK


I NEED YOUR HELP

Det har blivit något konstigt med min sidomeny, under rubrikerna; senaste inläggen osv.

Är det något som vet hur jag får bort prickarna? Hur jag får den gråa texten svart i sidomenyn (utan att rubrikerna i menyn ser länkade ut)?

12:E AVSNITTET AV STYLISTERNA



Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Stylisterna.

3 MARS

God morgon allihop! Nu ska jag strax få i mig en god frukost och sen måste jag packa inför helgen och städa här hemma. Senare idag ska jag fixa lite ärenden, träna och ikväll ska jag kolla på Spring Inspiration. Jag hoppas underbara Johanna är frisk idag och kan följa med. Håller tummarna på att hon är pigg idag!


I LOVE SHOES


Weheartit

BIG BROTHER


Nu är det dags att bänka sig framför våran tv för nu börjar Big Brother.

Tittar ni också?

LOVELY DAY

Det har varit jättemysigt att få umgås med Lovisa hela dagen. Man får passa på när hon är hemma i Jönköping som sagt, nu lämnade hos mig precis. Filmen vi såg var jätte bra och mysig. Det blev lite böligt där i slutet för oss, haha.


THE BOYS ARE BACK

NU; Film med fina Lovisa.


LUNCH PÅ A6

Jag har tillbringat min eftermiddag tillsammans med min fina vän Lovisa, hon hämtade upp mig här hemma och sen åkte vi och lunchade på A6. Det blev en god sallad på Olsens twins, jag kan verkligen rekommendera deras sallader för de är jätte fräscha och goda.


Vackra Lovisa

POWERWALK - CHECK

Det var otroligt skönt och vara ute och gå i det soliga vädret idag, friskt och skönt!


INSPIRATION


MYSIG MORGON

God morgon bloggen! Idag sov jag ut ordentligt och vaknade strax innan nio, nu på morgonen har jag bara myst med min sambo och ätit en god frukost med honom. Senare ska jag ut och gå en rask powerwalk runt munksjön och i eftermiddag ska jag träffa underbara Lovisa,  det ska bli mysigt. . .


BIG BROTHER

Jag fick jobba över en halv timme extra, vilket var bra för mig. Jag blir glad för minsta lilla tid jag får! När jag kom hem möttes jag av min pojkvän och Pressfeldt spelandes i soffan. Då förstår ni hur min kväll kommer se ut, jag är bara väldigt glad att vi har en tv till. Dom två är allt för roliga!

Snart är det dags för Big Brother, så ska krypa ner i sängen i vårt sovrum nu. CIAO!



ASOS.SE

Linnet är helt fantastisk, ryggen gör allt.


WORK

Idag ringde de från jobbet, så ikväll blir det ett kort pass på CG. Känns skönt! Jag skulle egentligen träffat käraste Lovisa, fast nu går ju inte det. Så typiskt!

Strax ska jag iallafall göra mig lite mat och sen träna och efter det väntas det jobb. Hoppas ni får en bra dag!


INSPIRATION



lookbook.nu

SLEEPOVER

img_0780 (MMS)

Godmorgon allihop! Jag kom nyss hem från min underbara vän Johanna, vi hade myskväll och sleepover igår hos henne. Det var lika trevligt och roligt som alltid : ) Nu ska jag krypa ner jämte min sambo som sover, ska försöka få lite liv i honom. Hörs senare!