God morgon

Tisdag idag och min dag består av:

- Besiktning på den gamla lägenheten 08.00
- Praktik 13.00-18.00
- Powerwalk runt munksjön
- Plugga en stor del av kvällen, för
imorgon har jag nationella prov.
- Desperate housewives vid 21.00

Hoppas att ni får en bra dag,
för det ska jag ha. Puss&kram

Helgen är över

Nu är helgen över och den har bara sprungit iväg. Det känns som jag har hunnit göra så mycket, men ändå så lite. Eftersom allt har bara handlat om flyttning, packning & jobb. Men idag har det varit en jobbigt dag, för jag har jobbat mellan 12.45-22.15 och det var inte roligt. Aldrig ska jag jobba så länge igen!

Men nu väntas en god sömn, för imorgon ska jag upp tidigt för ett svettigt aerobics pass. Hoppas att ni haft en jätte bra helg. God natt, Puss&kram.



Lördag

Hej allihop! Har haft lite tid över att blogga de senaste dagarna & det lär fortsätta vara såhär iallafall tills på måndag. För nu är det fullt upp hela tiden med lägenheten, allt ska packas upp & vi ska spackla igen hål och måla om i stort sätt överallt. Så jag kommer inte ha någon tid över, eftersom jag jobbar idag mellan 15.45-22.15 och imorgon mellan 12.45-22.15.

Men efter jobbet ikväll ska jag varva ner framför tvn och kolla på fotboll med pojkvännen, min familj och hans familj. Ne nu måste jag bege mig till jobbet, hoppas ni får en bra lördag.

KRAM ALEXANDRA

Busy woman

Fullt upp hela dagen.
Vi lämnade Halmstad vid 09.00 idag och kom hem vid 11.00 här i Jönköping. Men torsdags kvällen i Halmstad bestod av modevisning på mårtensson med Robins familj & underbara Elin, bubbel och choklad.  Och jag lovar att lägga upp lite bilder från kvällen så fort jag får tid över.

Men idag har vi packat i stort sett allt nu inför flytten som sker redan imorgon. Vi får nyckeln imorgon vid 09.30 och tänk att jag blir sambo med Robin nu. Det känns verklgen jätte bra! Men vid 15.45 blev det jobb för min del och sen har jag jobbat hela kvällen fram tills 22.15. Och jag hann precis hem, så jag kunde se finalen i Let's Dance. Och jag som trodde att Laila skulle vinna, men där hade jag fel. Magnus var ändå en värdig vinnare! Men nu är det läggdags för min del, jag ska upp tidigt imorgon och fixa innan jag börjar jobba. God natt, Puss&kram.



Bild: google.se

Elise Ryan

Finns nu hos nelly.

Jag hade inte tackat nej till en Elise Ryan
klänning, eftersom de ser ut att sitta som smack.


God morgon

Idag bär det av till Halmstad över en natt, sen kommer Robins familj upp hela helgen. Men ikväll är det modevisning som Robin ska gå, det är därför vi ska dit.

Dagens planer
- Tåget 10.30
- Fira Robins pappa
- Shopping i Halmstad
- Fixa iordning sig inför kvällen
- Modevisning

Men först blir det lite frukost.

Vitamin everyday

Jag har gått och förälskat mig i denna goda
vitamin everyday drickan med smak av grönt äpple.

Men nu är jag helt slut efter allt packande och jag ska faktiskt gå och lägga mig, för imorgon ska vi upp tidigt för och ta tåget upp till Halmstad. Och jag hoppas inte min baby kommer hem allt för sent efter sin festliga ute kväll med hans klass. För jag hatar att sova själv! God natt allihop. Puss&kram









Powerwalk

Nu ska jag möta upp Jonna för och powerwalka runt munksjön
och lite längre. Det ska bli härligt, speciellt nu när solen är framme.

Sen består min kväll av bara massa packning & grey's anatomy : )

Honey I'm home

Åkte ner till stan efter skolan och kollade på massa inredning till vår nya lägenhet.
Så Mathilda kom och gjorde mig sällskap en stund innan hon skulle iväg. Och jag hittade en hel del som jag vill inhandla! Men det blev inget sånt idag, det får vänta tills i helgen. Fick iallafall med mig ett halsband som jag velat ha ett tag och sen blev det kakformar & en söt porslin bakelse från honey I'm home. Men det blev lite mer shopping på A6 sen och då blev det ett par jätte söta rosett öronhängen och pärlarmband som alltid är bra att ha.



God morgon

Åh, det är strålande väder idag. Fast snön är ju fortfarande kvar!
Tänkt om snön hade varit borta, då hade det varit ett riktigt vår väder.

Förresten, fick med mig lite smått & gott hem från stan igår.
Det blev ett par tygskor från h&m för bara 98:- och ett solpuder.
 
Mina planer idag.
♥  Skola 10.10-14.00
  Fixa lite smått inför balen
  Träna på sense med Jonna
  Packa inför flytten som troligtvis sker i helgen
  21.00 blir det grey's anatomy

Men först blir det frukost.

Naglar

Såhär blev mina naglar idag, det blev fransk manikyr
med en väldigt enkel rosa detalj på båda ringfingrarna!


God morgon

Det är tisdag och snön ligger fortfarande kvar.
Jag är riktigt trött på vintern nu och det är -6 grader ute.

- Fixa naglarna 10.00
- Praktik 13.00-18.00
- Powerwalk runt munksjön
- Plugga religion
- Desperate housewives

Hoppas ni får en bra dag!

Nitväst

Denna nitvästen är påväg hem till mig nu
för endast 150 :-  och den är så fin.




Aerobics pass

God morgon! Fick en chock när jag vaknade idag och kollade ut genom fönstret. Tro det eller ej, men det var snö & slask jag såg. I helgen trodde man ju att det var vår på väg, men våren har tydligen tagit en liten paus. Men morse kl:08.00 hade jag mitt aerobics pass och det gick bättre än vad jag trodde. Fast glömde av mig lite, men det är sånt man gör när man blir hyper nervös. Haha! Jag tycker det är så skönt att träna på morgonen, för man blir så himla pigg och man mår bra efteråt också. Fast idag efter aerobicsen kände jag mig väldigt hängig och yr, det känns som jag är påväg att bli sjuk, men det hoppas jag inte. För jag har för mycket som ska fixas den här veckan!

Just det, kom på att jag inte berättat att jag nu äntligen har
köpt conversen som jag tjatat om och dom är super sköna.
Och jag tror det är fler än jag som tycker det?


Bild: Google.se

Hoppas ni får en bra dag. Puss&kram

Värd att se

En shopaholics bekännelser är verkligen värd att se. Den var riktigt bra, men vissa säger att boken är bättre. Men jag har faktiskt inte läst dom, så jag hade inget att jämföra med. Så om ni vill se en bra film, då tycker jag att ni ska se den.

Men nu ska jag tvätta av mig sminket och sätta på mig en ansiktsmask.
Känns som jag behöver det nu, hoppas ni haft en bra dag. Puss&kram

En shopaholics bekännelse

Igår bokade vi biljetter till en shopaholics bekännelse,
så ikväll vid 18.20 blir det bio med min bästa vän Emmie.



Söndagsmorgon

God morgon! Jag hann inte skriva mer igår eftersom jag trodde jag hade slutat jobba efter 11.00-16.00 på once. Men självklart har det blivit något missförstånd på mitt andra jobb, så jag var tvungen och ställa upp och jobba mellan 16.30-22.15. Och då vill jag lova att jag inte var på bra humör, jag hade planerat hela min kväll igår. Fast den slutade ändå väldigt bra, det blev en tripp till centrum med Elin & Ajnur. Och vi hade riktigt kul! Men och jobba 11 timmar, är inte riktigt min grej måste jag säga. Aldrig mer igen!



Men nu ska jag ut på en morgons powerwalk runt munksjön.
Hoppas ni får en bra dag. Pusskram

Lördag

God morgon allihop! Vaknade upp till underbart väder och har nu precis fixat i ordning mig för och bege mig till once för och jobba mellan 11.00-16.00. Ska strax promenera bort till jobbet, men först blir det frukost.

Ha en jätte bra dag, skriver mer senare. Pusskram

Helgen är här

Hej allihop! Äntligen är det helg och det innebär ledigt, förutom imorgon när jag ska jobba på once mellan 11.00-16.00.  Men min dag började mindre bra i morse eftersom jag lyckades försova mig. Men jag kom tillslut bara 15 min försent, så det var inte farligt. Men resten av dagen ska jag ut och powerwalka runt munksjön, sen sola och senare ikväll ska jag hem till Emmie för och fixa oss inför kvällen, men det blir en väldigt lugn kväll för mig.



Sen är det en sak som är säker och det är att ifall man vill ha en studentklänning som inte alla har, så ska man verkligen inte köpa den här i jönköping och speciellt inte på ginatricot, hm eller vila. Sen finns det ju alltid ett "men" och så tänker jag att man kanske kan ändra den lite så den blir lite annorlunda. Men jag är ändå tveksam, eftersom jag vet att  det är en klänning som kommer gå åt och det är därför jag blir lite fundersam. Jag får helt enkelt vänta tills jag och hjärtat åker iväg när vi har 2 år och försöka hitta en finare, men om jag inte hittar någon så kommer jag faktiskt ha den jag hittat. För den är så himla fin och enkel!

Men nu blir det powerwalk för min del,
hoppas ni får en bra dag. Pusskram

Mitt nästa köp ..

ska bli ett par sköna converse skor
som jag velat ha så länge nu!



Chicy me

En riktigt vårig & somrig klänning från Chicy me (chicys nya egna kollektion)
Jag älskar färgerna & de söta rosorna. Och den blir din för 399 :-


Sunshine

Hej allihop! Solen skiner genom fönstret nu när jag sitter köket och ska plugga lite. Vårsolen är riktigt varm när det inte blåser, men annars är det rätt kyligt i luften. Tyvärr! Men det gör inget, bara solen är framme så blir allt mycket bättre.

Men min dag började iallafall med ett aerobics/bodypump pass kl:08.00, sen har det bara varit en lektion till halv 11. Fast nu ska jag ta tag i pluggandet och äta lunch, sen måste jag tillbaks till skolan för och ha den sista lektionen. Och sen blir det hem igen och resten av min dag kommer bara att bestå av massa plugg. Roligare än så blir det inte ; )

Hoppas att ni får en bra dag,
ut och njut av solen. Pusskram

Student mössa

Idag fick jag äntligen min studentmössa & nu är det inte långt kvar.
DET ÄR SNART BARA TRE MÅNADER KVAR!

Och det blir två firande på en & samma gång,
för den 12 Juni är det min 19 årsdag.



Happy day

God kväll. Det var så skönt att vakna upp idag när det var så himla fint väder ute, jag tycker det är mycket lättare att gå upp när det är finare väder ute än när det är grått och disigt ute. För då vill man bara lägga täcket över huvud och sova vidare och jag tror inte bara det är jag som känner så? Sånt här väder får det fortsätta vara, för nu känns det som våren är på väg på riktigt.

Min onsdag har varit jätte bra.

  Skola 10.10-14.00
  Fixat med förberedelser till balen
  Fixat naglarna hos Camilla
  Fikat &  gått på stan med Mathilda
  Kvällspowerwalk runt munksjön med Robin.
  Grey's anatomy 21.00

Men nu blir det en kvällspowerwalk för min del,
hoppas ni haft en bra dag. Puss&kram

God morgon

God morgon sunshines.
Idag ser det ut som det ska bli strålande väder och det hoppas jag på. För jag är trött på det dystra vädret! Och idag var jag duktig och ställde klockan på 8.00, för jag tänkte att jag skulle hinna med och fixa lite ärrenden innan jag börjar på once kl:13.00. Sen nu ska jag ut på en morgons powerwalk runt munksjön och sen blir det nog en tripp till solarieöarna. Men nu är det dags för frukost!

Puss&kram.

Vill ha

Snygg väst från Only som gärna får
hänga i min garderob. Men finns den kvar?



Äntligen

En ny vecka och den kunde inte börja bättre.
FÖR JAG OCH ROBIN HAR FÅTT EN LÄGENHET,
första april flyttar vi in i en 2:a på Gräshagen.


Om ni bara visste hur glad och lättad jag är. Som vi har letat och letat, men nu äntligen har vi en 2:a på Gräshagen. Den kanske inte är wow, men den är himla bra för oss två. Det finns ju som med alla lägenheter lite negativt, men det är inget man kan göra åt. Man får fixa det så mycket det bara går och vara nöjda, eller hur? Men jag är glad ändå, för jag ska äntligen få flytta ihop med min kärlek.

Annars har min dag bestått av praktik på once som vanligt varje måndag och nu är jag hemma hos mamma och berättade den glada nyheten. Men jag ska strax iväg igen för & bege mig till sense för och köra ett hårt tränings pass, Puss&kram.

Australia

Kom precis hem till Gräshagen och har stor handlat med hjärtat.
 Och det är helt sjukt va dyrt det är med mat, men det är bara och vänja sig.
Min kväll består iallafall av mys med min kärlek, god mat och en film "Australia".

Hoppas att ni haft en bra helg, Puss&kram.


Bild: Google.se

Söndags träning

Hej allihop! Skulle egentligt åkt och tränat i morse vid 10.00, men eftersom det blev en sen kväll igår så bestämde jag mig för och ta sov morgon och ligga och mysa med Robin istället. Och nu vid 15.00 ska vi åka och kolla på en lägenhet på Gräshagen, som vi hoppas på att vi kommer få. Fast vi hoppas inte på för mycket denna gången! Men efter det ska jag iväg och träna på sense & bränna lite fett.

Hoppas ni får en bra dag.
Puss&kram 

Powerwalk

Min morgon började med att Robin väckte mig för och ge mig en hejdå puss innan han åkte till sin match. Så jag pallrade mig upp för och bege mig ut på en morgons powerwalk runt munksjön och tillbaka till gräshagen. Men nu är det dags för frukost och sen ska jag fixa i ordning mig för och möta upp Mathilda på stan och vid 15.45-22.15 blir det jobb för min del. Hoppas ni får en bra dag.

Pusskram.




Vill ha ...

Denna super söta kjolen
från Gina tricot  för endast 199:-



God morgon

God morgon sunshinen's.
Det är helt otroligt, jag har verkligen inte kunnat sova inatt . Jag har haft sån fruktansväd magvärk igen och nu har jag inte kunnat somna om igen. Så nu har jag precis kollat på det senaste "The City" avsnitt och ska strax få i mig lite frukost. Resten av dagen ska jag åka och träna på sense vid 10.00, sen måste jag åka och fixa lite ärrenden innan jag börjar jobba vid 15.45-22.15. Men nu är det dags för frukost Puss&kram.

Evig kärlek





1 år och 11 månader av kärlek.

I love you more than words can say!

12 Mars

God morgon allihop!
Inatt har jag verkligen sovit jätte dåligt, har haft sån hemsk magvärk hela natten. Men nu känns det lite bättre iallafall! Så nu sitter jag i skolan och har lektion. Men efter skolan ska jag möta upp Ajnur för en fika & kanske lite shopping, sen blir det träning på sense. Hoppas att ni får en bra dag. Puss&kram.


Skrattretande

Från två lägenheter till INGEN! Tvåan som vi kollade på idag, var verkligen hemsk. Så den ville vi inte ha och då trodde vi givetvis att vi skulle få 1,5:an som vi hade blivit lovade om vi inte ville ha den som vi kollade på idag. Men självklart hade hans son hyrt ut den utan hans pappa visste om det. Hur smart är det då? Det var en privat hyresvärd, så ja vad ska man säga.

Detta är nästan skrattretande, vi har letat i över tre månader och än har vi inte fått någon. Så nu ser det inte ljust ut för oss, i värsta fall så kommer vi få flytta hem till min kära familj tills vi hittar någon lägenhet. Men nu ska jag gå och sätta mig framför tvn igen och fortsätta kolla på dirty sexy money.

God natt allihop
Puss&kram.



Idag gäller det ..

Lyckades försova mig idag och det kan bero på den sena kvällen igår.
Men strax ska jag bege mig till skolan för och ha två lektioner,
sedan återstår det lite arbete med balen som ska fixas idag.

Resten av dagen ska jag,
- Umgås med Emmie
- På lägenhetsvisning (håll tummarna)
- Träna på sense
- Plugga
- varva ner framför tvn, grey's anatomy.

Hoppas ni får en bra dag.
Puss&kram.

Flytta ihop

Min tisdags kväll idag kommer tillbringas framför tvn.
Först " Den rätte för Rosing" som jag ännu inte kollat på,
så det blir första gången för mig idag. Och det sägs att det inte ska vara så bra?

Men vid 21.00 börjar desperate housewives och sen blir det mys med Robin.
Och vet ni vad? Ettan vi kollade på förra veckan kommer vi troligtvis få, men sen
nämnde hyresvärden också att han hade en 2:a ledig och det känns mycket bättre eftersom det är de vi letar efter. Men vi sa ju i värsta fall får det bli en etta. Men nu ser det ljust ut med den här 2:an som vi ska kolla på imorgon kl:17.00, så håll tummarna nu. För jag vill flytta ihop med min älskling nu!



Puss&kram.

Tisdag

När jag vaknade idag, hade jag hoppats på att det skulle vara lika fint väder som det var igår. Men istället är det snö oväder och det kommer troligvis blir slask istället för att snön lägger sig. Men vart är solen? ;) Jag som trodde vädret skulle hålla i sig, men snart får det ändra sig. För jag tror inte det bara är jag som är trött på vintern? Men strax ska jag iväg och träna styrka, fast först är det dags för frukost.

Puss&kram.


Vårkänsla

Äntligen kom solen fram idag och det har varit klar blå himmel i stor sätt hela dagen och det har varit jätte skönt med lite vår sol & värme. Och nu är det en ny vecka och min dag började jätte bra, med ett aerobics pass på morgonen vid 8.00 och sen vidare till praktiken. Senare vid lunch kom Mamma och lunchade med mig och det blev en god sallad på kaffe bönan. Men nu ikväll lyckades jag stucka foten på aerobic dance passet jag var på. Först trodde jag inte det var någon fara, men sen svullnade det & gjorde ont som tusan. Så nu ska jag bara vila.

KRAM ALEXANDRA

Söndagsmorgon

God morgon allihop! Helgen är redan över och det känns som jag inte hunnit med och göra någonting. Jag har bara jobbat & jobbat, men idag är jag äntligen ledig. Så mina planer idag ser ut såhär:

  Morgonspowerwalk runt munksjön
  En tripp till solarieöarna
  Luncha med Robinälskling
♥  Mysdag med Elin

Hoppas ni får en bra dag.
KRAM ALEXANDRA

God morgon

Härligt med lite sovmorgon idag, har varit vaken ett tag nu. Men jag fick iallafall sova ut och nu har jag bara myst med Robin hela morgonen eftersom jag inte fick umgås med han igår heller. Så nu idag innan jobbet, ska vi ut på en morgonspowerwalk och sen ska vi nog gå och luncha innan mitt jobb. För ikväll jobbar jag igen mellan 15.45-22.15.

Hoppas ni får en bra dag.
KRAM ALEXANDRA


Skor är kärlek

Gladiatorsandaler är en av mina favoriter på sommaren,
jag älskar att gå runt i mina. Men varför inte ha ett par till? ; )

Dessa finns på h&m för bara 198 :-


100 dagar kvar

Studentfesten igår var det bästa på länge, alla hade sån glädje!
Kvällen började med att jag och Mathilda fixade iordning oss här hemma hos mig, för och bege oss till förfest och sen blev det vidare till amor och sist men inte minst studentfesten på centrum. Och kvällen var faktiskt ganska lugn för både mig & Mathilda. Men vi hade så himla kul ändå! Det var sån härlig stämning och nu längtar man bara ännu mera till alla studentfester och speciellt studenten.


 















Fredag

Äntligen är det fredag, men det händer inte
allt för mycket ändå. Så min dag ser ut såhär:

  Powerwalk runt munksjön
♥  Fixa här hemma
♥  Jobba 15.45-22.15
  Mys med älsklingen

KRAM ALEXANDRA

Bodystep

Hej allihop! Dagen började med ett bodystep pass kl:08.00 och nu sitter jag i skolan och har lektion. Men vid 13,00 ska vi på på bio med klassen och vi ska se "På taket lyser stjärnorna". Sägs att den ska vara bra, så vi får väl se. Och efter bion ska jag umgås med bästa Emmie. Ne nu ska jag återgå till arbetet.



Hoppas att ni får en bra dag!
KRAM ALEXANDRA


Hår produkter

Dom här två produkterna köpte jag när jag klippte mig senast nu den 25 feb och då jag kände att jag verkligen behöver ta hand om mitt hår, för nu är det så friskt och fint efter jag klippte mig. Så jag köpte två jätte bra hår produkter som jag absolut inte kan vara utan.

Så jag kan verkligen rekommendera de här två produkterna nedanför till er, för jag kände skillnad redan från första användningen. Mitt hår känns verkligen jätte mjukt och glansigt och fräscht. Och sen har jag Scandinavian Formula - värme-spray som jag använder efter jag duschat och sprayar det innan jag fönar & plattar mitt hår. Och den tycker jag är väldigt bra med, fast den har jag haft ett tag nu. Och det enda negativa med den är att man kan få lite elektriskt hår om man tar för mycket. Men bortsett från det, så är den super bra.
 
          
Revlon professional - Blonde Sublime   System Professional - Repair mask
Shampoo
för 169 :- på klippoteket.           för 209 :- på klippoteket.


Scandinavian Formula - värme spray
för 79:- på parfymerian (tror jag det heter)

Studiedag

Det har varit så otroligt skönt med studiedag idag. Träningen med Jonna gick super bra, vi var riktig hutiga idag också och körde på i två timmar. Så vi var nödja med dagens träning! Sen begav jag mig hem för & fixa i ordning mig, för och sedan möta upp Mathilda nere på stan och vi hade en trevlig pratstund på Wayne's coffie.

Och efter gick jag och mötte upp Robin för och sedan åka hem till min familj och åt god mat. Så nu väntar jag på att Grey's anatomy ska börja vid 21.00 och innan det hinner jag kolla på det 11 avsnittet av The city som inte gick och kolla på häromdagen. Så jag får ta och göra det nu!

KRAM ALEXANDRA

Work it, baby!

God morgon sunshine's
Jag upp för en liten stund sen och ska strax promenera bort till sense för och möta upp Jonna där. Och vi ska köra ett svettigt tränings pass nu på morgonen. Och idag var det riktigt härligt och gå upp såhär tidig och det ser ut som vädret kommer bli hyffsat bra idag också. Men efter träningen ska jag umgås med Mathilda och det blir nog mycket prat och en god fika jag kan tänka mig. Men nu ska jag äta frukost med min älskling.

KRAM ALEXANDRA

Desperate Housewives

Nu har jag legat framför tvn och kollat på desperate housewives.
Äntligen har det börjat igen och nu blir man fast vid tvn på tisdagar!



Hoppas ni haft en bra dag.
KRAM ALEXANDRA




God morgon

God morgon allihop!
Kom precis hem för en stund sen efter en lång morgons promenad runt munksjön och nu känner jag mig mycket piggare. Så jag tänkte kolla om det går och kolla på det 11 avsnittet av The city. Sen börjar jag praktiken kl:13-18.00 och efter det ska jag möta upp Jonna för och gå och träna på sense. Men nu är det dags för frukost, ha en bra dag.

KRAM ALEXANDRA




Tröttis

Hej allihop! Idag var det riktigt ruggigt väder ute, snöblask är inget som uppskattas av mig. Jag som trodde våren var på väg, men jag kanske hade fel? Annars idag började jag dagen med ett grymt bra aerobics pass mellan 8.00-9.00, sen har jag haft praktik mellan 11-18.00 och det har varit fullt upp hela dagen. Men det har varit en jätte bra dag iallafall!

Så nu är jag äntligen hemma och jag är jätte trött. Så när jag kom hem passade jag på la mig i soffan och sov en halvtimme, och det behövdes verkligen ska jag säga er. Sen idag har jag och Robin skickat mejl på två nya lägenheter, som vi verkligen hoppas är bra & att vi får någon av dom. För jag orkar inte leta mer, jag vill bara veta att vi ha en lägenhet som vi bara kan längta efter och flytta in i.  Så håll tummarna nu! Vi letar ju som galningar. Men nu ska jag göra lite mat till mig själv och lägga mig i soffan och vänta på att robinälskling kommer hem från träning. Hoppas ni haft en bra dag!

KRAM ALEXANDRA

Movie

Såhär dags ska jag & min älskling kolla på film och det blir
"Blindness" och en Ben & Jerry glass som finns kvar i frysen.


KRAM ALEXANDRA

1 Mars

Äntligen är det fösta mars och våren börjar närma sig. Och nu är jag precis hemkommen efter en härlig lång promenad med min älskling. Och det var riktigt skönt, det känns faktiskt som att våren börjar närma sig nu, synd att det inte är sånt kanon väder som det var igår bara. För det var helt underbart. Men nu har vi tänkt och städa lite här hemma efter gårdagens förfest som blev riktigt riktigt lyckad. Och utgången på centrum blev också väldigt lyckat, vi hade det sjukt kul. Så tack allihop, för en kanon kväll!

Sen igår natt bestämde vi oss för att sova ut ordentligt och sen bara ligga och ta det lugnt framför tvn hela dagen. Vi tänkte först gå på "Män som hatar kvinnor" som hade premiär i fredags här i jönköping på bio, men vi kände istället för och bara ligga hemma och mysa och kolla på film här. Men nu ska jag städa och tvätta, ha en bra dag.

PUSS & KRAM

RSS 2.0