Sitter just nu på piren med min underbara ...

img_0204 (MMS)

Sitter just nu på piren med min underbara pojkvän och våra kära vänner Sanna och Joakim. Det kommer bli en riktigt trevlig kväll . . . CIAO!


Ullared

Nu är vi påvägs hem från våran lilla tripp till Ullared. . . Det blev en hel del denna gången, alltid kommer man därifrån med mer än vad man tänkt sig ; ) Senare idag ska jag, Robin, Sanna och Joakim åka till Ikea och kolla lite. Skriver igen när jag är hemma!

Godmorgon allihop! Just nu sitter jag i bi...

img_0203 (MMS)

Godmorgon allihop! Just nu sitter jag i bilen med min kärlek påvägs till Ullared. Återkommer senare!


Sommar

Jag har haft en underbar dag på stranden med min pärla Johanna. Efter stranden blev det en runda på stan, men jag höll i pengarna. Vilket är bra för och vara jag ; ) Men nu har jag varit hemma hos min familj, eftersom jag lyckades glömma nyckeln hemma till min lägenhet. Fast det gjorde väl inte så mycket, eftersom det är alltid lika mysigt och komma hem till familjen och umgås lite . . .

Ikväll ska jag ut och gå, sen ska jag och Robin till våra kära vänner och hjälpa dom och flytta. För min kära Sanna ska flytta ihop tillsammans med hennes pojkvän och det ska bli så kul att hon ska bli en liten jönköpingsbo nu framöver. Återkommer senare ikväll, hoppas ni haft en bra dag!


Löpning

Godmorgon allihop! Jag och min sambo började morgonen med en löprunda runt munksjön, vilket var riktigt skönt men sjukt varmt. Nu ska jag äta en sen frukost och sen ska jag slänga ihop lite sallad som jag kan ha med mig till stranden.

Jag ska tillbringa hela dagen med min pärla Johanna, det känns som det var jätte längesen vi sågs. Men när jag varit ledig, så har hon jobbat eller tvärtom. Det kommer bli en kanon dag, kan inte bli annat med pärlan. Ha en bra dag, CIAO!


Bild: Jag och Johanna, Thailand 2010.

Semester

Förlåt för min dåliga uppdatering, men idag började min semester som jag har i en hel vecka nu framöver. . . Vilket är underbart, då det är kanon väder också. Jag och min pojkvän började morgonen med och städa hela lägenheten och även tvätta, senare framåt 10.30 mötte jag upp tjejerna nere på stranden där vi tillbringade hela dagen.

Efter stranden åkte jag i princip bara hem och bytte om sen raka vägen till friskis för och köra ett tufft styrke pass. Nu ikväll har jag och min kärlek grillat tillsammans och vid 21.10 var vi på bio "Robin Hood". Jag har nämligen lovat honom tidigare att jag ska följa med på den, så idag fick det bli den ; ) Men filmen var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara, kanske var det alldeles för mycket krigs scener för min smak. Hoppas ni haft en jätte bra dag allihop, jag lovar att det blir bättre uppdatering imorgon. GODNATT ALLIHOP!

Myskväll

Godkväll sweetheart's! Jag har haft en jättemysig kväll med Emmie, Jenny och Johanna. Jag kom till Johanna strax efter 19.00 och då körde vi igång grillen direkt. Sen åt vi god mat och hade det jättemysigt, senare framåt kvällen åkte vi in till vätterstranden och satt vi solnedgången . . .Vilken bra kväll, tack tjejer!









Vätterstranden

Jag och min pojkvän åkte ner till stranden strax efter 11.30 idag, sen fann vi även Jenny, Emmie och Johanna där. Så jag har tillbringat hela dagen på stranden som sagt, men nu ska jag ut och gå runt munksjön i det varma vädret. Sedan är det bara till och hoppa in i duchen, för ikväll ska vi grilla några av tjejerna hemma hos Johanna. Ha en trevlig kväll allihop!




Underbar dag, jag och min kära vän Jenny h...

img_0199 (MMS)

Underbar dag, jag och min kära vän Jenny har precis varit ute och åkt båt på Vättern med några killkompisar. Det var hur härligt som helst . . .Men nu ska vi njuta av solen det sista, återkommer senare! :D


Hej allihop! Ligger just nu på stranden oc...

img_0198 (MMS)

Hej allihop! Ligger just nu på stranden och solar med min pojkvän och mina vänner . . . Det är riktigt härligt väder, så ut och njut med er. CIAO!


Time to work

Nu tar jag cykeln och beger mig till jobbet
och jobbar till kl:21.30. Sen blir det myskväll
med min fina pojkvän som kommer hem ikväll!


Bild: Jag i mitt nya linne.

Midsommar kvällen

Min midsommar blev otroligt lyckad med mina kära vänner . . . Den bestod av, god mat, jordgubbs tårta, snacks, massa lekar, rosévin, dans och skratt. Hoppas ni alla hade en jätte bra midsommar iallafall, men idag blir det nog ingen mer uppdatering eftersom vid 14.00-21.30 är det jobb som väntar. Min sista jobbdag och sen har jag semester en hel vecka, CIAO!















Fler bilder kommer ni att hitta på facebook senare ikväll.

Glad midsommar allihop!

img_0183 (MMS)

Glad midsommar allihop!


Min dag i bilder.





http://publishme.se/43061/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

Sitter på piren med två underbara vänner o...

img_0171 (MMS)

Sitter på piren med två underbara vänner och ett glas rose . . . Återkommer imorgon igen! : )


Godmorgon allihop! Idag var det riktigt va...

img_0156 (MMS)

Godmorgon allihop! Idag var det riktigt varmt och cykla till jobbet vid 05.40 .. Men nu väntas jobb till 12.00, sen ska jag ut och njuta av det underbara vädret på stranden med mina vänner : ) Ha en bra dag, Love from me!


Vätterstranden

Istället för och grilla i "munksjöparken", begav vi oss till vätterstranden och satt och grillade där istället. Vilket var super mysigt! Det var ett perfekt avslut på en jätte bra dag, men nu måste jag sova . . . Eftersom vid 05.00 ska jag upp för och sedan jobba mellan 06.00-12.00. GODNATT! 

Bjuder på några härliga bilder från kvällen:







Grilla

Idag har jag legat på stranden hela dagen med min kära vänner, det har varit underbart väder idag. Jag tog även mitt första dopp för i år : ) Det blev massa prat om midsommar, glass i solen och en härlig bränna. Nu ikväll ska vi grilla några stycken i munksjöparken, vilket ska bli super mysigt nu när det är riktigt skönt väder. Återkommer med bilder och lite roligare uppdatering senare!




Stranden


Stranden nästa, ut och njut av det fina vädret!

Svullen

Godmorgon allihop!

Jag har varit vaken sen kl:07.30, eftersom jag har hållt på och tvätta hela förmiddagen. Men det var inte jätte mycket tvätt, så det borde vara klart inom en timme iallafall. Hela morgonen har jag även hållt på och skölja mina ögon med vatten, för jag är sjukt svullen och röd i ögonen + att det rinner i nästan konstant. Jäkla pollen, jag blir så trött på detta! Senare framåt lunch tid ska jag iallafall ner till stranden med tjejerna, men nu måste jag ner till tvätten. CIAO!





MAXI

Jag älskar maxi klänningar, så denna ska jag inskaffa mig vid nästa inköp.
En jätte fin armygrön maxi klänningar från Lindex, den kommer bli perfekt!





Ligger på stranden med Nattan .. Tyvärr så...

img_0154 (MMS)

Ligger på stranden med Nattan .. Tyvärr så har det varit sjukt mycket moln, men det får jag ta igen imorgon istället. Nu blir det en räkmacka i solen, sen väntas jobb vid 16.30. Återkommer senare!


Morgonsträningen avklarad, har varit ute o...

img_0145 (MMS)

Morgonsträningen avklarad, har varit ute och gått en härlig powerwalk runt munksjön med Nikki. . . Senare blir det stranden med Nattan och vid 16.30-21.30 väntas jobb : ) ut och njut med er i solen idag, CIAO!


GOD NATT

Nu ska jag sova, jag är alldeles för trött för och orka vara uppe.
Men imorgon väntas powerwalk vid 09.00 med Nikkipikki. GODNATT!


NEW WEEK

Ny vecka, nya tag och en vecka kvar till semester! Jag började dagen med en löprunda runt munksjön, vilket var riktigt skönt Men otroligt varmt, när jag kom hem körde jag även magövningar. Sen var det bara till och hoppa in i duschen för och sedan möta upp Emmie och Sanna på stan. Vi gick och kollade lite där, sen åt vi lunch på piren och till sist åkte vi upp sväng upp till A6 . . .

Nu ikväll har jag umgåts med goingen Louise, vi möttes upp på Wayne's uteservering och satt där ett bra tag. Vi har alltid mycket och prata om, så det var himla trevligt. Jag skulle egentligen gått till friskis nu ikväll efteråt. Men jag kom på att det stänger 21.00 nu över sommaren, så det fick jag hoppa över. Jag har iallafall haft en riktigt bra dag!




Nu blir det film och lite gottigott med mi...

img_0151 (MMS)

Nu blir det film och lite gottigott med min kärlek och efteråt ska vi kolla på fotboll. . .Skriver mer senare!


AWESOME!

Helt otroligt att varje utekväll har blivit AWESOME varje gång det senaste . . .

Jag jobbade som sagt först till 21.30 igår, sen tog jag bussen hem och fixade iordning mig lite fort. Efteråt åkte jag på förfest hos becka och där var det jätte trevligt. Jag träffade även två jätte härliga tjejer som hette Alexandra och Emelie som läser min blogg, vilket var kul och höra. Men resten av kvällen hamnade vi på piren och var där tills ca 03.00 och sen klampade jag och Emmie in hemma hos mig strax efter 03.30 på morgonen.




Löpning

Har varit ute och sprungit runt munksjön och det var grymt skönt, men jobbigt också. När jag kom hem körde jag mag och rumpövningar, så nu är jag redo för dagen. Tänkte göra lite lunch som jag kan ta med mig till jobbet om ett tag, sen ska jag försöka hinna med och åka till A6 en snabbis innan jag börjar vid 14.00.


LÖRDAG

Godmorgon, godmorgon! Vaknade för ett litet tagsen, jag har plockat lite här hemma. Men strax tänkte jag sätta på mig löpadojorna och bege mig ut runt sjön, senare idag vid 14.00-21.30 väntas jobb. Resten av Sverige kommer nog sitta bänkade framför tvn och kolla på sermonin som kommer pågå hela dagen. . .


8,5h jobbpass.

Är äntligen hemma efter ett 8,5h jobbpass och jag är helt färdig. Resten av kvällen ska tillbringas med min pojkvän, vi ska sätta på en film nu. . . Det blev lite sent, men det är för det är fotboll på tv nu och då kan vi inte sätta på den mitt i matchen. Det funkar inte riktigt för min pojkvän, haha.
Ska avrunda här med och säga GODNATT ALLIHOP!


Fredag

Idag var inte vädret på vår sida, men det gör inget för mig. För hela helgen består av jobb, idag väntas jobb mellan 13.00-21.30. Sen imorgon blir det jobb igen mellan 14.00-21.30 . . . Resten av helgen kommer jag träna och umgås med nära och kära. Fast helgen kommer vara över lika fort igen, eftersom man jobbar fre-lör som sagt. Men vill man ha pengar, så måste man ligga i. Fast det är bara nästa vecka kvar, sen har jag semester en hel vecka. Enda veckan på hela sommaren, åh så skönt det ska bli! Ne, nu måste jag fixa iordning mig, för jag ska ta cykeln om en timme till jobbet. Ha en jätte bra dag allihop. CIAO!

Några bilder från min onsdag kväll med min kärlek:









BILDER

Bjuder på några mysiga bilder från min morgon med pärlan Johanna!




Frukost och sol.

Haft en super mysig förmiddag med min pärla! Hon kom hit vid ca 09.30 och då hade jag fixat massa frukost, med färska frallor och sånt gott. Sen tog vi med oss allt ut och satte oss i solen på min bakgård och pratade massor som vi är bra på. Men nu ska jag snart cykla ner till stranden och möta upp Jenny och Frida där, sen väntas jobb vid 16.30-21.30. Återkommer senare ikväll efter jobbet med bilder!


Min kväll har varit super mysig med min kä...

img_0143 (MMS)

Min kväll har varit super mysig med min kärlek, först tog vi en mysig kvälls promenad och sen satte vi på grillen och nu ikväll har vi suttit på balkongen och ätit och myst hela kvällen + ett glas vitt vin . . Nu ska jag sova, är helt färdig efter den varma solen och den tidiga morgonen. Godnatt!


Årets första grillning

Kvällen kommer bestå av grillning och en mysig kvälls promenad med min underbara pojkvän, vi ska sitta nere på gården och grilla något gott, sen blir det färspotatis och grekisk sallad till det . . .Mums! Årets första grillning blir det för mig. Återkommer senare med lite bilder, CIAO!


Bild: Thailand, januari 2010

Stranden

Låg för första gången på stranden i år, vilket var hur skönt som helst. Jag och min kära vän Jenny satt där i 3,5h och njöt av det underbara vädret . . . Har haft ett par super mysig timmar nere på vätterstranden! Dock har jag bränt mig rätt rejält på bröstet, men det är sånt man får ta ; )

Några härliga bilder från dagen:


Sitter på bussen påvägs hem ifrån jobbet n...

img_0136 (MMS)

Sitter på bussen påvägs hem ifrån jobbet nu, jag ska snabbt hem och sen ut och njuta av det härliga vädret nere på vätterstranden : ) Ha en bra dag allihop!


Äntligen slutat jobba, men nu är det bara ...

img_0130 (MMS)

Äntligen slutat jobba, men nu är det bara raka vägen hem och sova typ.   Eftersom jag börjar jobba 06.00 imorgon igen ... Återkommer imorgon istället, CIAO!


SUNSHINE

Har legat ute i solen i två timmar nu och solat lite, vilket var hur varmt som helst . . . Helt plötsligt vände vädret, men vi får hoppas att det håller i sig också. Så man kan börja bli solbränd någon gång. Men nu måste jag börja fixa iordning mig, för om en timme ska jag ta cykeln till jobbet. Ha en underbar dag allihop, ut och njut av det härlig vädret!



Vill ha.


Morgons powerwalk

Började morgonen med och tvätta vid 07.00, sen vid 07.10 begav jag mig ut på en härlig morgons powerwalk i solen med Jonna. . . Idag tog det ordentligt i benen och rumpan i alla backar ; ) Hela förmiddagen ska jag fortsätta tvätta, senare idag ska jag kanske träffa Sanna och vid 16.30-21.30 väntas jobb. Ha en bra dag allihop!

ELSAS MODE

Nu ikväll har jag lagat mat till mig och min sambo, mums va gott det blev! Sen har jag myst med min sambo framför tvn och kollat på fotboll . . . Det enda man gör nu för tiden, men ikväll var jag snäll och kollade med han. Tur att vi har två tv apparater så jag kan se på det jag vill också ; )

Tidigare idag köpte jag "Elsas mode" en roman av Sofi Fahrman som jag velat läsa hur länge som helst. Men den har bara funnits i bok men nu har den äntligen kommit ut i pocket, därför var jag tvungen att köpa den. Någon som läst boken och isåfall vad tyckte ni om den?


Har kört ett hårt konditions pass nu och l...

img_0105 (MMS)

Har kört ett hårt konditions pass nu och lite magövningar. Idag var det grymt skönt och träna iallafall och nu går jag hem .. Duktigt! ; )


Sitter på bussen nu från bästa Emmie, vi h...

img_0102 (MMS)

Sitter på bussen nu från bästa Emmie, vi har kollat på film och pratat massor. . Men nu ska jag till Friskis och bränna lite, måste komma igång ordentligt nu igen ; )Återkommer senare!


REGN

Jag är så trött på allt regn, nu får det sluta regna och bli sommar på riktigt. Man blir ju deprimerad av detta vädret . . Men nu har jag precis fått i mig lite mat och ska strax ta bussen till Emmie, där vi ska kolla på film och gå en promenad. Efter jag varit där, ska jag till friskis och köra ett hårt kondition och styrke pass. Resten av kvällen ska tillbringas med min sambo, CIAO!

I LOVE YOU

I wanna grow old with you, you are my love of my life.


Presenter

Fick även några fina presenter från mina kära vänner i helgen,
har inte tagit kort på allt eftersom kameran dog . . .Mer kommer!

Denna jätte fina rosa Jellybean skålen fick jag av min pärla Johanna.


Sen fick jag ett jätte fint blomarrangemang med kruka av min kära Sanna.

STÄDA


Bild: En sliten bild från igår kväll.


Godmorgon goingar! Idag sov jag ut ordentligt, vilket var riktigt skönt eftersom jag kände att jag behövde det . . . Men nu har jag precis diskat och lite sånt, tänkte kolla på tv nu och sen ska jag fortsätta stada. Senare idag ska jag träna ett hårt pass på friskis, sen återstår och se vad som händer mer. Hoppas ni haft en jätte bra helg, min har varit otroligt bra. Love from me!

FOTBOLL

Nu ska jag hoppa in i duschen, för vid 20.00 ska vi vara hos Nathalie och Fagge . . . Där även Pressfeldt och Wirell ska vara, så det blir en jätte trevlig kväll. Men ack, så trött jag är. Återkommer imorgon igen, CIAO!


20 års firande.

Man mår som man förtjänar efter gårdagens utgång, men sjukt vilken bra kväll det var igår! Jag bjöd på massa mat och bål hemma hos mig, sen fortsatte kvällen med dans, skratt och en grymt bra utgång. Tack tjejer , ni gjorde min 20 års dag till den bästa . . .




(fler bilder finns på facebook)


20 ÅR

Idag fyller jag 20 år och tar det stora klivet in i vuxen världen.


I'm home

Hemma från en lugn utekväll med tjejerna, det var riktigt trevligt hemma hos Lovisa. Men nu är jag hemma igen och ska sova, eftersom imorgon väntas jobb mellan 08.30-15.00 och efter det blir det 20 års firande för mig hela dagen och natten . . . Jag tror det kommer bli en grymt bra kväll imorgon, laddar redan. GODNATT!

Jag fyller 20 ÅR NU, då klockan har passerat 00.00. Jag tar
det stora klivet in i vuxen världen idag och det känns grymt bra.



Nu ska jag på 20års firande för Hanna som ...

img_0097 (MMS)

Nu ska jag på 20års firande för Hanna som fyller år idag. Grattis, grattis! Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha. Love from me!


ETT ÅR SEN

Det är sjukt va tiden har gått fort, det var ett helt år sen det var vi som tog studenten. Idag är det alla 91or som tar studenten och jag hade mer än gärna tagit studenten igen. För det var en av de roligaste dagarna i mitt liv, grattis till er som tar studenten och njut av hela dagen. . .


Min kärlek

Jag valde mellan en utekväll med några av tjejerna eller stanna hemma ikväll och det slutade med att jag var hemma . . .Under kvällen har jag hunnit med och plocka lite i lägenheten, träna ett tufft pass och lagat mat till mig och min sambo. Jag ska köra hårt på min 20 års dag istället, så på lördag smäller det ; ) Men nu ska jag fortsätta ligga i soffan och mysa med min kärlek, Godnatt Sverige!


över tid.

Fick jobba över lite idag, men nu kom jag hem för en liten stund sen och har precis fått i mig lite god lunch. Försöker få tag i Ajnur, men det går inte alls bra. Men om du läser detta gumman, ring mig så fort som (det går inte ringa dig).

Nu tänkte jag ta en powernap i 30 min, för jag är hur trött som helst. Sen ska jag fixa iordning mig och förhoppningsvis träffa goingen Ajnur. Återkommer senare idag!






Dags att jobba nu mellan 06.00-12.00 . . ....

img_0079 (MMS)

Dags att jobba nu mellan 06.00-12.00 . . . Senare idag ska jag träffa min kära vän Ajnur och även åka till gymmet och träna ett tufft pass. Ha en bra dag allihop. Love from me!


Nikon D3000

Idag fick jag min efterlängtade systemkamera, det blev en Nikon D3000.
Jag fick några dagars för tidig 20 års present av mina föräldrar och det tackar
man inte precis nej till, då det var en helt perfekt present. TACK ,TACK, TACK!


Dear John

Nu åkte min pärla Johanna för en liten stund sen, vi har haft en heldag och det har varit super mysigt. Först kom och hämtade upp mig här och sen åt vi en mysig lunch på george, efteråt åkte vi till Eko hallen, A6, Ikea, solåsen och kollade lite möbler. Herregud vad mycket fint det finns, jag har hittat jätte mycket jag vill köpa. Jag och min sambo har bestämt att vi ska byta ut det rosa och gröna i vardagsrummet till lila detaljer istället och jag tror det kommer bli riktigt fint när det blir klart.

Nu ikväll åkte vi hem till mig och kollade på den efterlängade filmen "Dear John". . . Filmen var inte alls som jag hade tänkt mig, men den var ändå hur bra som helst. Trodde dock jag skulle gråta mer, men några tårar kom det allt. Ne nu ska jag avrunda här, jag har iallafall haft en riktigt bra dag. Men inom en timme blir det läggdags för imorgon börjar jag jobba vid 06.00-12.00. Godnatt allihop!


Morgons powerwalk

Godmorgon allihop! Jag började morgonen med en powerwalks runda med Jonna, det blev våran vanliga stadsparksrunda. Vilket var super skönt! Senare framåt lunch, ska jag träffa min underbara vän Johanna och tillbringa hela dagen med henne. Nu ska jag hoppa in i duschen, CIAO!


Bild: Thailand januari 2010 - jag och Johanna.

Workie!

Färdig jobbat och är äntligen hemma efter ett 5h jobbpass nu ikväll. Tidigare idag innan jobbet tränade jag och sen träffade jag mina fina vänner Sanna och Emmie, vi gjorde en lätt lunch och sen blev det massa prat och skvaller. Vilket var jätte trevligt som alltid . . .  Så nu ska jag bara ta det lugnt, återkommer imorgon!


Bild: Sallad, potatis sallad, rostbiff och skinka.


GINA TRICOT


Gina Tricot har fått in rätt snygga grejer det senaste. Gillar maxiklänningen, mönstrade linnet, volangklänningen och det gröna linnet. Jag måste nog ta vägarna förbi Gina Tricot idag...

.

Dags och sova, för imorgon ska jag upp
tidigt och tvätta. GODNATT SVERIGE!


Bild: Från USA, när jag äter de godaste Puffcornen någonsin.

Regnat hela dagen.

Godkväll allihop! Idag gick jag upp vid 07.30 och skulle sedan iväg vid 09.00 för och gå på post utbildning hela dagen med jobbet till kl:16.00 . . . Efteråt åkte jag ner till balen och kollade lite, men jag gav upp efter 20 min eftersom det spöregnade och det slutade med att jag såg ut som en slickad katt. (haha) Men nu ikväll har jag kört ett litet tränings pass här hemma och ska fixa lite pasta sallad till mig och min sambo nu. Resten av kvällen blir lugnt, CIAO!

(För er som nu velat att jag ska visa min shopping från USA,
så finns det i inlägget nedanför nu. I hope you like it ; )


Bilder från gårdagen:



Min shopping från USA

















Sex and the city 2



Godmorgon goingar! Gårkvällens utgång blev riktigt lyckad, vi kom hem strax efter 03.30 . . .Sen somnade jag som en stock och vaknade vid 09.30 i morse och lyckades inte somna om efteråt (tyvärr). Jag funderar på och lägga mig på beachen idag med mina fina vänner och jobba på brännan. Men senare ikväll vid 18.00 blir det bio med min kära vän Emmie, vi ska kolla på SEX AND THE CITY 2. Äntligen ska jag få se den och jag hoppas den är riktigt bra, återkommer senare.

Jag har precis fått i mig lite ny energi. ...

img_0069 (MMS)

Jag har precis fått i mig lite ny energi. . .Så nu är jag redo att jobba!


Jag har precis fått i mig lite ny energi, ...

img_0069 (MMS)

Jag har precis fått i mig lite ny energi, så nu är jag redo att jobba ; )


Time to work

Nu tar jag cykeln upp till jobbet och jobbar ända fram till 21.30 ikväll också,
sen blir det utgång med tjejerna som sagt. Ha en riktigt bra lördag!


Bild: Jag och vita huset - Washington D.C

Piren

Ännu en solig morgon och det känns som det kommer bli en riktigt bra lördag . . . Sov ut ordentligt idag efter en liten utgång igår med tjejerna. Jag mötte upp dom efter jobbet på piren och sen satt vi där hela kvällen, vilket var riktigt trevligt. Men nu håller jag på och tvättar, tänkte även köra ett litet styrke pass här hemma och senare vid 14.00 är det jobb som väntar. Efter jobbet ikväll blir det ännu en utgång, ha en bra dag allihop. Ut och njut i solen, Love from me!





Hej allihop! Började morgonen med en prome...

img_0055 (MMS)

Hej allihop! Började morgonen med en promenad och sen hämtade pärlan Johanna upp mig. . . Sen åkte vi till A6 och tog en mysig lunch på Soya innan jag började jobba vid 13.00 :) vi har det alltid lika trevligt. Men nu ska jag fortsätta jobba ända fram till 21.30. Ha en riktigt trevlig fredag. CIAO!


Highwaisted shorts


Gina tricot har fått in ett par riktigt schyssta shorts,
jag gillar rosetten och den höga midjan. Vad tycker ni?


3 Juni

Kom precis hem från jobbet, var duktig idag och tog cykeln dit och hem. Alltid härligt när man får lite extra motion på köpet! Det var skönt och komma tillbaka till jobbet igen och få lite rutin igen. . . Men nu ska jag bara ta det lugnt framför tvn och invänta att min kära sambo kommer hem.

Tidigare idag låg jag och solade i några timmar i munksjö
parken och solen tog riktigt bra idag. Jag gillar det! ; )


workie, workie!

Jag älskar när det är strålande sol och en klarblå himmel, man blir så mycket gladare och man känner sig mycket piggare. Vilket är underbart! Men nu tänkte jag hoppa in i duschen eftersom jag precis kört ett svettigt pass på friskis och efter det ska jag ut i solen och sola hela dagen innan jag börjar jobba vid 16.30.


Bilden är tagen ca 05.00 på morgonen i George Town.

Friskis & Svettis

Godmorgon allihop! Strax cyklar jag ner till gymmet och kör ett kondition och styrke pass, fast just nu har jag verkligen ingen ork. Men det är bara att pallra sig dit, för när man väl är där blir man taggad. Jag antar att man blir lite lat av att ha semester ; )

Gårdagen tillbringades hemma hos min familj med några vänner och släkt till oss, eftersom vi firade mammas examen. Det blev lite god mat, tårta och trevligt sällskap. Återkommer senare efter gymmet!



Sunshine

Ooops, jag har visst sovit bort lite av den soliga morgonen. Fast jag kan lova er att jag behövde det, med tanke på att jag och Emmie knappt sov en blund på planet hem igår. . . Sen tar det ett tag att komma in i rutinerna igen : ) Men nu är jag på fötterna igen och ska återgå till vardagen på riktigt.

Idag ska jag fixa rummet, då alla mina kläder ligger överallt eftersom jag skulle visa Robin vad jag köpt igår. Och det är en heldel, men jag ska nog orka ta kort på allt en dag när jag har tid. Senare ska jag hem till min kära familj och fira Mammas examen med några vänner till oss, efteråt ska jag träffa pärlan Johanna. Sen ska jag även hinna med och träna ett pass idag, blir nog en löprunda runt munksjön. Återkommer senare idag. Love from me!


I´M HOME!

Hemma på svensk mark igen och jag har haft en underbar resa.
Men just nu behöver jag sova, för jag sov ingenting på planet och
ikväll ska vi fira min underbara Lovisa som fyller 20 år.
Återkommer med bilder och uppdatering imorgon, LOVE!

RSS 2.0