NYÅRSAFTON

img_0491 (MMS)

Hej bloggisar! Nu på förmiddagen har jag och pärlan Johanna tagit en promenad längst havet i soluppgången, det var så fint och mysigt. Vi tog lite kort som ni ska få se när jag är hemma igen.  Sen när vi kom tillbaka till stugan, hade de fixat mega frukost med allt gott och nu är vi på väg in till stan för och kolla lite i butikerna. Förresten är ni redo för ett nytt år? Det är jag i allafall och jag ska fira det med dessa underbara människor, jag är nöjd med detta året och känner redan att 2011 kommer bli ett bra år. Hoppas ni får en riktigt bra nyårsafton, love from me!


HALMSTAD

img_0487 (MMS)

Nu har vi tänt ljus i hela stugan och den är super fin och mysig. Vi kommer ha det riktigt bra här hela helgen i Halmstad med våra underbara vänner, hörs imorgon igen. CIAO!


LÅNGKLÄNNING

Jag har fått en del frågor om vad jag ska ha på mig på Nyår och det har jag själv inte vetat förrens idag. Det blir en svart långklänning som jag klippt av axelbanden på och gjort till tub. Vilket blev mycket bättre, eftersom jag ska ha ett stort glittrande halsband till.


Sneakpeak på min nyårsklänning, vad tycks?


Nyår blev bestämt idag och den kommer firas i Tylösand tillsammans med härliga människor härifrån i pärlan Johannas farmors hus som vi fick låna hela helgen. Åh, det kommer bli så kul! Vi åker troligtvis ner redan imorgon kväll . . .

MIN SAMBO

Godmorgon bloggisar! Inatt sov jag som en stock, jag hörde inte ens när min sambo kom hem från jobbet vid sju i morse. Nu har han bara en natt kvar, vilket är väldigt skönt. För i två veckor har vi jobbat om varandra och han är nog rätt trött på och jobba natt med. Men men, nu väntas jobb fram till 17.00, sen ska jag hem och umgås med min sambo innan han åker och jobbar och efteråt blir det ett träningspass för min del. CIAO!

KLICK, KLICK

H&M's bikinisar är helt fantastiska i år, jag vill ha allihop.
Fast jag nöjde mig med två än så länge och de är hur fina som helst. . .

Eller vad tycker ni?


Jag vill utomlands nu och vara såhär fin på stranden.

10h

Godkväll bloggen! Jag har inte haft någon tid över till bloggen idag som ni märkt, det beror på att jag jobbar i hela 10h. När jag kom hem, då var jag tvungen och fixa räkningar och sånt som hör till nu i slutet av månaden. Och strax ska jag faktiskt gå och lägga mig igen, för imorgon mellan 09.00-17.00 väntas jobb igen.

Love from me!


Bild: från julbordet i nov. Jag och Nelliebus som inte ville vara med på kort (haha).


SLEEPOVER

Nu kom jag precis hem från jobbet och ska bort till min pärla Johanna, vi ska bara ha myskväll och sen blir det även sleepover. Det kommer bli en bra kväll, kan inte bli annat med pärlan. Hörs imorgon igen, CIAO!


Nu sitter jag på jobbet och rast, å...

img_0473 (MMS)

Nu sitter jag på jobbet och rast, återkommer senare mina vänner!


TACK, ÄLSKLING

Här är två av mina fina julklappar jag fick av min kärlek,
ska visa er två saker till jag fick av honom. Fast det får ni se senare!


Ett transperant linne med volang från Monki

Min nya favorit parfym, den luktar underbart gott.

JULKLAPP

Tänkte visa er min otroligt fina jumbokopp jag fick av Robins
vackra syster och hennes man i julklapp.

Visst är dom underbara?

(fick två st koppar + två skålar till i samma design)

UNDERBAR

Godmorgon mina vänner! Julen är över och nu är det dags att ladda om inför ett nyårsfirande på fredag och ett nytt år. Vad ska ni alla bloggisar hitta på under Nyår?

Jag har dock inte hunnit berätta om helgen, men jag har i allafall haft den mysigaste helgen på länge med nära och kära, julafton var helt underbar. Sanna hade gjort allt så fint och hela dagen var jättebra, jag saknar redan allihopa. Jag är så glad att jag har hamnat i en sån underbar och kärleksfull svärfamilj . . .


Jag och vackra Sanna

JULAFTON I BILDER


Den vackra julgranen och ca 150 julklappar

Nelliebus från en kram av tomten


Vackra Sanna och hennes dotter och min R

Söta Julia, Nim och Jesper

Julia, Nellie och Nim

Min kärlek och hans syster dotter

Julklappsutdelning pågår

Jag och fina Sanna


Sötaste Nim

Sanna och Nim

BAD

Godmorgon bloggisar! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det blir bättre imorgon. Nu är jag nämligen på jobbet och jobbar mellan 08.00-20.00. Senare ska jag visa bilder från julafton. Hörs senare!

GOD JUL



Jag ville bara skriva några rader och önska er en riktigt God Jul alla mina vänner! Nu ska vi åka till Robins syster Sanna, där vi kommer tillbringa hela dagen och natten. Det kommer bli en super mysig jul, hörs imorgon igen. Love from me!


STRESS

img_0356 (MMS)

Jag har stressat som tusan efter jobbet, direkt när jag slutade åkte jag ner till stan för och fixa ett ärende och sen kollade jag om min klänning från asos kommit på posten och NEJ det hade den inte. Riktigt tråkigt, så nu har jag fått leta rätt på en klänning hemma och tillslut hittade jag en som jag kan ha imorgon.. Jag packade och fixade mig på en halvtimme, sen ringde pappa vid 17.00 och erbjöd sig och köra oss till Halmstad. Så då åkte vi direkt, han är så snäll pappa!  Kika in senare, så ska jag tipsa er om en sak. Håll utkik ; )


BARA EN DAG KVAR

Godmorgon fina läsare! Bara en dag kvar till julafton, jag längtar för det ska bli så mysigt. Men vart har denna vecka tagit vägen egentligen. Hela veckan har bara rusat förbi! Igår hann jag inte blogga något mer, eftersom jag kom hem rätt sent från bästa Johanna. Jag blev super glad för det jag fick av henne i julklapp, jag får se om jag hinner visa er senare idag. Annars får ni hålla ut ; ) Nu sitter jag i allafall på bussen påväg till jobbet, så jag kommer jobba fram till 15.00. Sen måste jag stressa och fixa lite saker tills imorgon och jag hoppas även min röda klänning kommer idag på posten som jag tänkt ha imorgon(fast det ser inte ljust ut). Mindre kul, eftersom jag inte har en plan B. I vilket fall går tåget vid 18.30 idag och då åker jag och min sambo till Halmstad. Hörs senare!

WORK

Hej bloggen! Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, för strax väntas jobb mellan 16.00-22.15. Direkt efter jobbet ska jag hem till bästa Johanna en sväng, vi ska nämligen byta julklappar. Så det blir mysigt : )

SPORTLIFE

Idag ställde jag klockan på halv 8 för jag hade tänkt gå ner till Sportlife, men jag orkade verkligen inte idag. Det är ju så mysigt när min sambo kommer hem på morgonen och lägger sig brevid en.  Så jag passade på och sova ut till 09.00 istället och snart tänkte jag gå ner till Sportlife och träna. Efteråt ska jag unna mig en tripp till solarieöarna, hörs efter det!


FINALLY

Finally home from work! Det var kul på jobbet som vanligt, kan inte bli annat på den arbetsplatsen. Jag stormtrivs som ni redan vet . . .

Det var dock mindre kul och komma hem till en tom lägenhet, då min sambo fortfarande jobbar natt och ska tydligen göra det i två veckor till. Jag som hatar att sova själv på kvällarna, men någon gång måste man lära sig och det är väl dags nu och än så länge går det bra ; )


FIKA

Nu sitter jag och tösabiten Emmie här hemma hos mig, jag bjuder på lite god fika. Vi har tillbringat hela dagen på A6, där har vi handlat de sista julklapparna och vi hann även med och luncha med söta Malin. . .

Strax ska jag iväg igen, för ikväll väntas jobb mellan 18.00-22.15 på City Gross.

Hörs senare!


LEOPARD + RÖTT


Kommentera och säg vad ni tycker? Det är alltid kul och läsa era kommentarer.

STORA SMYCKEN

Det fanns två stora smycken till i mitt h&m paket som jag hämtade ut igår. Ett armband som ska pryda min handled och sen en guldig ring med en blå sten.

Jag älskar stora smycken!



JULGRANSFOT


Vår fina Julgransfot jag köpte häromdagen.

Igår var min kära Pappa med mig och köpte min första riktiga julgran, det blev en fin kungsgran som har tagit plats i vårt vardagsrum. Jag smyckade den i silvrigt och vitt med fina stora kulor, fåglar och snö flingor. (Bild kommer upp under dagen).

VICTORIA´S SECRET FASHION SHOW 2010

Den 30 december är det dags för Victoria's secret fashion show 2010 igen,
det får jag bara inte missa. Ni missar väl inte det heller?


Bilder: Google.se

NECKLACE

I mitt h&m paket fanns mitt halsband som jag väntat på,
ett stort halsband kan göra en hel outfit mycket roligare.


SNEAKPEAK PÅ DAGENS OUTFIT


Skinnbyxor, rödrutig flanellskjorta och svart päls

STAN

img_0461 (MMS)

Nu har jag precis hämtat ut mitt h&m paket, men vad som finns i får ni se senare. För nu ska jag på stan med min kärlek, CIAO!


NEW WEEK

Godmorgon bloggisar! Ny vecka, nya tag och vi är nu inne på julveckan. Åh så mysigt, jag längtar verkligen tills på fredag då jag och R ska tillbringa hela julafton och natten hos hans vackra syster Sanna.

Detta är en vecka då nästan alla känner sig stressade inför julen och att man ska vara klar med alla julklappar. Jag är lite en av dom! Jag trodde jag skulle vara klar med alla julklappar men icke, därför ska jag förhoppningsvis göra de sista ärenderna idag och hoppas på att allt blir klart.


Nu är det dags för frukost, återkommer senare!

JULSKINKA

Tidigare idag gjorde jag och min sambo våran första julskinka. Vi tror nog att vi lyckades rätt bra med skinkan, men det återstår och se till frukost imorgon ; )


Vår mini julskinka, visst ser den god ut? (Den ser ännu mindre ut på bilden)

SPORTLIFE

Min sambo jobbar natt från idag tills på torsdag, vilket är riktigt tråkigt. Men det går fort, fast jag hatar att sova själv. Min söndagkväll kommer jag därför spendera själv och jag tänkte till och med vara duktig och gå ner till gymmet nu och träna.

Hörs efter det bloggisar!


JULFIKA

Strax efter tre tiden idag kom mormor, morfar och mina föräldrar hem till oss över en mysig julfika. Jag bjöd på Bounty bollar, marsipan bollar, Rocky Road, Lussekatter och pepparkakor, vilket uppskattades väldigt mycket. Jag tycker det är så mysigt att kunna bjuda på sitt eget verk, det blir mysigare på något sätt.

Direkt efter att de åkt följde jag med mina föräldrar till City Gross för och handla, där köpte jag även en jätte fin Julgransfot som jag är så nöjd med. Den är gjord i smidesjärn och är i antik design (bild kommer). . .


JULKLAPP FRÅN PB

Jag har glömt bort att visa min julklapp jag fick från Pressbyrån innan jag slutade.
Jag fick en julklappsbiljett som gäller för 2 relaxbad besök på Rosenlund, hur skönt är inte det då. Detta kommer verkligen att komma till användning!


MARSIPAN BOLLAR


Marsipanen är precis färdig rullad till bollar

Här smälter jag den ljusa chokladen över vattenbad

Sedan doppar jag marsipan bollarna i chokladen med hjälp av en sked

Till sist blir de såhär fina när man pyntat dem.

Visst blev dom fina? Super enkla att göra och de är jätte goda!

Receptet hittade jag på min pojkväns systers blogg.

4:E ADVENT

Godmorgon vänner! Nu på förmiddagen har jag städat lite i lägenheten, gjort marsipan bollar (super goda) och strax tänkte jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig. För vi ska nämligen åka och göra lite ärenden nu i eftermiddag innan min mormor, morfar, mamma, pappa och min bror kommer förbi vid 15.00 över en julfika hos mig. Det ska bli himla mysigt!


MYSKVÄLL

Vi hade riktigt mycket och göra idag på jobbet, så tiden bara sprang iväg. Direkt efter jobbet hämtade R upp mig och då hade han redan handlat inför kvällen, så nu håller vi på och lagar mat. Mums va gott det ska bli! Sen ska vi nog bara sätta på en film och mysa, för vi båda är rätt trötta. Julskinkan och marsipan kulorna gör vi imorgon istället, CIAO!


SNEAK PEAK

img_0455 (MMS)

Dagens look; kostymbyxor, mönstrat linne, svart päls, bruna boots och min favorit väska.


LÖRDAG

Efter jobbet igår blev det bara lugnt, min kära Pappa hämtade mig och jag bestämde mig för och följa med hem till mina föräldrar. Där åt vi lite gotti gott och kollade på filmen "Mission impossible 2", det var super mysigt som alltid.

Idag började jag dagen med att äta en mysig frukost tillsammans med R, sen har vi bara legat i soffan och myst framför tvn med tända ljus. Han är underbar min pojkvän! Nu har jag i allafall fixat i ordning mig för vid 13.00-20.00 väntas jobb på City Gross. Det ska bli himla skönt och jobba idag måste jag säga : ) Efter jobbet skulle jag och R egentligen gått på Julbord med hans fotbollslag, men eftersom de börjar vid 19.00 ikväll, så blir det tyvärr inte så med tanke på att jag slutar vid åtta. Istället ska vi vara hemma och göra julgodis, julskinka och bara ha en mysig lördagskväll. Hoppas ni får en bra dag alla bloggisar!


Bild: Google.se

MIN SISTA DAG

När som helst ska jag med bussen till mitt jobb på PB, min sista dag. Så idag hittar ni mig på Pressbyrån mellan 14.30-21.30, efteråt ska jag bara hem och ta det lugnt. Hoppas på att det går någon bra film ikväll, Hörs senare!


Bild: En jätte gammal bild från 2007 på mig och R.

H&M PAKET TILL MIG

Igår fick jag sms om att jag har ett h&m paket att hämta ut,
undra vad det kan finnas i paketet? spännande!



Update; Vad som finns i, visar jag er senare. Håll utkik om ni är nyfikna! ; )

PB


Godmorgon mina fina läsare! Jag har varit uppe ett tag och plockat i ordning här hemma. Sen kom R hem från sin sista tenta, så jag har myst med honom.

Snart tänkte jag göra lite lunch som jag kan ha med mig till jobbet, idag jobbar jag nämligen min sista dag på PB. Hoppas ni får en jättebra fredag allihop, Ciao!

GOOD NIGHT

Nu orkar inte mina ögon hålla sig vakna längre. Godnatt Sverige!


GYMMET NÄSTA


SKINNSHORTS

Jag ska absolut inskaffa mig dessa bruna skinnshorts från H&M, kolla in Sofi på bilden nedanför när hon har på sig shortsen och då kan ni inget annat än älska dom, eller hur?



Bild: Tagna från Sofi.

KILLERS

Jag har inte velat gå utanför dörren idag, med tanke på snöstormen och det kalla vädret, därför har jag passat på och vara hemma och tagit det lugnt med tösabiten Emmie. Vi har pratat massa, haft ljus tända i hela lägenheten, kollat på filmen Killers och lagat god mat. Det har varit en riktigt mysig dag!

Resten av kvällen ska jag fortsätta att ta det lugnt, funderar på om jag är pigg nog att träna på Sportlife. Annars vid 19.30 sitter jag bänkad framför Paradise Hotel finalen, den missar ni väl inte? ; )


Bild: Midsommar 2010

FINAL IKVÄLL

Jag har fått några frågor om vem jag håller på i Paradise Hotel och självklart håller jag på Erik och Lin, de är båda värda att vinna. Igår kom de även till Final och ikväll ska det avgöras vem som vinner av Erik och Lin och Emauel och Kristin,

Vem tror ni det blir?


TRÄNINGSVÄRK

Godmorgon bloggisar!

Idag vaknade jag upp med en enorm träningsvärk i bene. Jag kan knappt sätta mig ner i soffan utan det gör ont, men då vet jag att jag tränat rätt i allafall : ) Idag får det nog bli en lång promenad ute i stormen istället, men det beror på om jag känner mig piggare. Jag sov nämligen jätte dåligt inatt och har börjat bli förkyld . . . Det är ju dessa tider nu!


Min frukost bestod av en god smoothie idag.


GYM

img_0443 (MMS)

Nu känner jag mig riktigt duktig, för direkt efter jobbet åkte jag till Sportlife och körde ett svettigt intervall pass på gymmet. . .


SOFIS MODE

img_0441 (MMS)

Godkväll bloggisar! Jag sitter nu på jobbet och har rast. Jag läser senaste Sofis Mode som jag alltid gör varje vecka. Följer ni mode tidningen med?


CITY GROSS

Snart är det dags för jobb mellan 15.00-21.00. CIAO!


HEMMA TRÄNING

Nu ska jag köra ett hårt styrke pass här hemma, skönt det ska bli!


STÄDA

Godmorgon mina vänner! Idag sov jag ut ordentligt och har precis fått i mig en god frukost. Strax tänkte jag ta tag i och börja stor städa, sedan ska jag gå ner till Sportlife och köra ett svettigt pass. Senare vid 15.00-21.00 väntas jobb på CT, Hörs senare!


JULPYNT

Mina två fina glitter fåglar med fjädrar jag köpte idag på Iems för bara 39kr/st.


JULMYS

Jag har haft en underbar dag med min pärla Johanna, vi har varit på språng hela dagen. Jag köpte även två jätte fina glittrande fåglar man kan hänga i granen! Nu ikväll har jag och pärlan pyntat hennes gran som vi köpte tidigare idag, lyssnat på massa julmusik och njutit av att julen snart är här. Sen kom söta Julia och bakade lussekatter med oss och även Emma kom förbi över en fika, så vi fyra har haft det riktigt mysigt. Hoppas ni haft en bra dag bloggisar!


Mina goingar bakar massa lussekatter.

Fina blev dom också.

Julfika med glögg, lussekatter, pepparkakor och tomteskum.

Bilder: Tagna med min mobil

JULGRAN

img_0415 (MMS)

Nu har vi varit och köpt julgran åt Johanna, den var super fin. Senare Ikväll ska vi och söta Julia och Emma baka lussekatter och bara ha en riktigt mysig tjejkväll. Hörs senare mina vänner!


LEDIG HELA DAGEN

Idag vaknade jag inte av min mobil när min alarmklocka ringde, istället sov jag till 09.30 typ (haha). Jag kände mig genast stressad och sovit bort en bit av förmiddagen, men jag antar att jag behövde den sömnen.

Nu ska jag sminka mig och sen ska jag tillbringa hela dagen med bästa Johanna, vi ska upp till A6 och fixa en massa  som t ex. Julgranskulor och då kan ni ju tänka er vad vi behöver mer, Jo en Julgran! Spännande, hehe.

Jag ska uppdatera mer under dagen, Kärlek!



SVETTIGT

img_0412 (MMS)

Nu har jag varit och kört en timmes kondition på gymmet, jag svettades som bara den precis som man ska  göra. Jag tänkte tipsa er om en sak senare, håll utkik!


A6

Nu är jag hemma från jobbet och strax ska jag iväg igen och träffa min underbara vän Lovisa över en fika, det lär bli mycket prat och skratt som vanligt. Vi har tyvärr inte haft tid och ses, då både hon och jag jobbat mycket. Efteråt ska jag ner till Sportlife och träna, vilket ska bli riktigt skönt!


Återkommer senare mina vänner
.


LUCIA

Godmorgon allihop! Ny vecka, nya tag och idag är det även Lucia. Det har gått väldigt fort och jag kan knappt förstå att det är jul snart, men det är det och det ska bli jätte mysigt. Just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, eftersom idag består dagen av jobb mellan 08.00-15.00, sedan ska jag träffa underbara Lovisa en sväng och efteråt ska jag träna. Hörs senare, Ciao!

Nu har jag rast på jobbet och det är ca 3h...

img_0307 (MMS)

Nu har jag rast på jobbet och det är ca 3h kvar. Imorgon väntas jobb vid 08.00 igen : ) nu kör mitt heltids schema igång i ca 3 veckor, vilket är riktigt kul!


VÅRAN DAG



JAG ÄLSKAR DIG MIN PRINS!

3:E ADVENT

Man har alltid roligt med min pärla Johanna, vi kunde inte sluta skratta igår (haha). Jag kom precis hem från henne, hon fixade lyxfrukost till oss båda i morse, så vi satt och pratade och skrattade massa som vanligt. Jag är så glad att jag har henne!

Idag står det jobb på schemat. Vid 15.00-22.15 finns jag i kassan på City Gross, så nu vet ni vart ni ska gå och handla mat idag ;) Återstår och se om jag ska ner till Sportlife innan jobbet, vi får se vad jag känner. Ha en bra dag allihop, kärlek!



FYNDAT

Klickade hem denna snygga skinnjackan med fransar igår på rean för bara 249:-, riktigt bra pris!


LÖRDAG

Godmorgon bloggen! Strax ska jag äta en sen frukost med R och efteråt ska jag plocka i ordning lite i lägenheten. Sen måste jag bara fixa till mig och bege mig till jobbet, för vid 13.00-20.00 väntas jobb idag på CG. Efter jobbet ska jag umgås med pärlan Johanna, återstår och se vad vi hittar på. Men något kul blir det som alltid, hörs senare. Ciao!


Bild: Här har vi precis kommit hem från Cypern, ( jag vill vara brun igen).

IDOLFINAL

img_0331 (MMS)

Godkväll mina vänner! Jag får nöja mig med att lyssna på idolfinalen på radion, eftersom jag befinner mig på jobbet till 21.30. Fast jag hinner iallafall se vem vinnaren blir, vem tror ni tar hem segern 2010? ; )


WORKIE

Nu är det dags för jobb mellan 14.30-21.30, KUL på en fredag! Men vad ska man göra, nu har jag bara två gånger kvar på PB. Vilket känns både jobbigt och skönt, eftersom det är svårt och ha två jobb samtidigt. Hörs senare mina vänner!


LINNE MED DETALJ

Detta linnet köpte jag igår på H&M för bara 89:- (10% rabatt), enkelt och snyggt med dragkedje detalj i ryggen. (Färgen gör sig inte rättvis alls på bild) Ni ska få en bättre bild när jag har på mig det någon dag.


DRESS FOR NEW YEAR

Vad sägs om denna vackra skönheten på nyårsafton? Den tackar jag gärna ja till eller rättare sagt måste nog ha den. Den finns även i svart och röd, jag vill nog ha den i svart eller i den lila nedanför! Vad tycker ni om klänningen?



KONDITION

Det gick riktigt bra på gymmet idag, jag körde på som aldrig förr. Det blev 40 min på löpbandet och 20 min på crosstrainern och sedan avslutade jag med magövningar. Härligt, härligt! Så nu känner jag mig väldigt duktig . . .

Strax ska jag hoppa in i duschen, för jag måste iväg och fixa lite ärenden nu på förmiddagen innan det är dags för jobb vid 14.30 på PB. Hoppas ni får en riktigt bra fredag allihop, Ciao!


TRÄNINGSPASS

img_0358 (MMS)

Godmorgon bloggen! Jag och min pojkvän gick upp vid ca 08.00 och sen promenerade vi ner till gymmet. Så nu är det dags för ett svettigt morgons pass. Hörs senare!


MYS

Det blev ett par mysiga timmar på stan med underbara Sanna och vi avslutade med en mysig fika på Wayne´s och åt en god lasagne och delade på en mumsig chokladboll. Jag fick även med mig ett linne hem från stan, men det visar jag er imorgon. Håll utkik!

Efteråt åkte jag hem till bästa Johanna och här ska jag tillbringa resten av kvällen, vi ska sätta på en box med Desperate housewives snart och sitta och kolla på och bara ha det mysigt. Hoppas ni haft en bra dag!





DAGENS RÖDA

Jag har fixat i ordning mig nu (se bild nedanför) och är
redo för en sväng på stan med min underbara vän Sanna. CIAO!


GOSSIP GIRL



Jag har precis kollat på 11:e avsnittet av Gossip Girl, det är så bra och spännande nu. Är det fler än jag som följer favorit serien?

SOVMORGON

Bild: USA, maj 2010

Idag tog jag en lång sovmorgon och vaknade strax innan nio. Jag har plockat i ordning här hemma och nu ska jag fortsätta slå in mina julklappar eftersom det aldrig blev av igår. Jag ska ta kort sen, så får ni resultatet på mina paket. Senare idag ska jag till Sportlife och träna och efteråt ska jag gå på stan med underbara Sanna. Hörs senare, Ciao!







SVAR PÅ TAL

Anonym om FOREVER 21 EUROPE:

tack för upplysningen:) du verkar så genomgod, om du får beskriva dig själv med någa ord, vad skulle det vara? det känns också som om ditt liv är som en saga= helt perfekt, möter du aldrig några motgångar? Kram på dig!=)


SVAR: Jag en fick en jätte gullig kommentar tidigare idag och den gjorde mig alldeles varm i kroppen. Tack vill jag först och främst börja säga. Om jag skulle beskriva mig med några ord; jag är väldigt snäll (ibland lite för snäll), omtänksam, kärleksfull och glad. Mitt liv, perfekt? Va söt du är! Jag tycker jag lever ett vanligt svensson liv med underbara vänner, underbar pojkvän och underbar familj.

Motgångar har vi alla någongång och självklart har jag också det : ) Jag svarade så gott jag kunde, Kram på dig!

WINTER



(Bilderna är tagna med min mobil)

TIME TO WORK

Strax ska jag iväg igen för vid 16.00 väntas jobb resten av kvällen,
sen när jag kommer hem ska jag fortsätta slå in mina julklappar,
de kommer bli så fina. Ha en bra dag allihop!


Jag bjuder på denna mysiga bilder på mig, svärfar, svärmor och R's lilla syster Nellie.

PANNKAKOR

Jag kom hem från bästa Johanna nyss, jag gick dit direkt efter jag varit hos frisören och där blev jag lika nöjd som alltid. Blonda slingor och toppning är min grej och jag lär nog hålla mig till det också, för jag är direkt den som vågar testa något nytt. Sen trivs jag väldigt bra i mitt blonda svall!

När jag kom till Johanna, ställde vi oss och bakade pannkakor och de blev väldigt goda. Vi båda var rätt förvånade att jag lyckades steka pannkakorna så fina och runda (haha). Gott var det i allafall! Det blev en mysig lunch och massa prat hemma hos henne, hon är en underbar vän och hon är en vän för livet.


SLINGOR

img_0377 (MMS)

Jag sitter nu hos frisören med slingor i håret, för nu ska min utväxt äntligen bort, sen är jag redo för December månad, julfirande och nyårsafton. Ciao!


SALONG KRONAN

Vid 10.00 ska jag befinna mig hos min friör Lene på Salong Kronan här på Torpa. Jag antar att det blir det vanliga, toppning och blonda slingor. Fast det hade varit kul med förändrig... Vad tror ni, testar jag något nytt eller inte?



Måste rusa, återkommer senare!




THE GYM


Jag känner mig extra duktig idag som är uppe tidigt, eftersom strax ska jag promenera ner till Sportlife och träna ett konditions pass där. Efteråt måste jag duscha fort och sen ska jag bara fixa i ordning mig innan jag ger mig iväg igen. Hörs senare, Ciao!


FOREVER 21 EUROPE


Jag har alltid gillat forever 21, men tullavgifterna har gjort att man avstått från att beställa därifrån. Men nu är inte det ett problem längre, eftersom nu har den amerikanska klädkedjan öppnat webshop i Europa, vilket innebär att frakten inom Sverige kommer ligga på 60kr. Hur bra är inte det då?

NYTT I HEMMET


En ny lykta och en ny vit tomte har tagit plats i vårt hem, så fint!

HOME FROM WORK

Tiden på jobbet idag gick väldigt fort och det är väl inte heller så konstigt eftersom jag trivs riktigt bra med mina jobba kompisar och att sitta i kassan.

Nu är jag hemma och jag fick ändra dagens planer för Emmie kunde inte ses nu. Därför ska jag ta mig en powernap i 20 min, sedan ska jag städa lägenheten och efteråt ska jag ner till Sportlife och svettas på gymmet. Det ska bli härligt! Hoppas ni haft en bra dag än så länge, Love from me!


WORKIE, WORKIE!

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni sovit gott, jag har sovit som en stock i allafall ; ) Nu ska jag strax med bussen till jobbet, sen väntas jobb mellan 08.00-15.00. Hörs efter det, Ciao!

I'M HOME

Nu är jag hemma efter ett par jobbtimmar på City Gross, vilket alltid är lika kul. Snart blir det faktiskt läggdags, för jag är jätte trött och imorgon ringer klockan vid halv sju för vid 08.00 imorgon blir det jobb igen. Jag hoppas även min pojkvän slutar spela xbox om ett tag, så man kan sova ordentligt (haha).

GODNATT MINA VÄNNER!


MIXER


Jag fyndade denna mixern på jobbet (City Gross) i torsdags
och jag fick den för bara 199:-, vilket fynd och jag är väldigt nöjd!

TAKE AWAY MUGG

I lördags fick jag dessa fina take away muggar av mina föräldrar. Vad tycker ni?


FRAKT FRITT PÅ NELLY.SE


OFF TO WORK

Färdig tränad, ny duschat och nu har jag precis fixat i ordning mig och håller på och lagar lite lunch som jag kan ha med mig till jobbet. Så idag hittar ni mig på City Gross mellan 15-21.15, hörs senare mina vänner!


BILDER FRÅN I LÖRDAGS


Jag och vackra Rosie

Grabbarna

Jag och min pärla Johanna

Mina fina vänner

Spel - med andra ord

Fina Julia och Johanna

TRÄNINGSPASS


Godmorgon min kära läsare! Ny vecka igen och det är bara tre veckor kvar till Julafton. Tre veckor? Hör ni, dessa veckor kommer bara att flyga förbi och sen är vi där. Jag är nästan klar med allt inför Jul iallafall, vilket känns skönt.

Jag har precis ätit en mysig frukost tillsammans med min kärlek och strax ska vi båda ge oss iväg till gymmet för och träna. Det ska bli riktigt härligt och starta måndagen med ett träningspass! Senare idag vid 15.00 väntas jobb igen. Hoppas att ni får en riktigt bra dag, Ciao!

BOUNTY PRALIN


Bild: tagen igår

Receptet hittade jag hos på Tildas blogg. De är super goda och de är jätte lätta att göra, så tveka inte och testa detta fantastiska receptet.

Denna sats ger ungefär 50 st (gör dem ganska små)

 

Fyllning:
50 g smör
1/2 dl sirap
1/2 dl florsocker
2 dl vispgrädde
1 påse kokosflingor (200 g)

 

Garnering:
200 g ljus blockchoklad
ev silver eller pärlemorkulor

 

GÖR SÅ HÄR:

Blanda allt utom kokos i en kastrull och koka i 5-8 minuter, tills smeten börjar bli lite seg. Tillsätt kokosen. Låt smeten svalna något och rulla sedan små bollar och lägg på bakplåtspapper. (Skölj gärna händerna i vatten mellan varven så fastnar inte smeten så lätt på fingrarna) Ställ kallt minst en timma.

Smält chokladen över vattenbad. Doppa kokosbollarna i chokladen (pynta dem med en silver eller pärlemorkula om så önskas) och låt dem stelna på bakplåtspapper. Förvaras kallt


RECEPT

Jag och min kära Mamma bakade som sagt tre olika sorters julgodis igår på eftermiddagen. Vi bakade Rocky Road, Bounty pralin och Choklad kola. Ni är några som ville att jag skulle lägga upp recepetet på julgodiset, så här får ni ett.


Receptet på Rocky Road finns på: recept.nu

Färdigt på: 40 min

Ingredienser
12 Kakor (jag fick fler)

600 g mörk kvalitetschoklad 70%
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).
2.
Blanda samtliga ingredienser.
3.
Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.
4.
När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.


NELLY SHOE

Nu är de äntligen mina och de sitter perfekt på mina fötter.

Helt klart ett par nya favoriter!


ANDRA ADVENT

Hej bloggen! Gårdagens förfest var riktigt trevlig, men det kan ju inte bli annat med härliga människor. Fast idag ringde klockan tidigt och då var jag mindre pigg, men det var bara att pallra sig upp för och bege sig till jobbet och jobba vid 08.30. Min kära pappa var även snäll och körde mig så jag slapp ta bussen. TACK!

Jag kom hem för en liten stund sen och strax tänkte jag ta en powernap och sen ikväll kommer min R hem igen, vilket ska bli väldigt mysigt. För jag saknar honom redan efter bara 2 dagar utan honom. Han är min kärlek, hörs senare!

http://publishme.se/43061/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

JULGODIS

Färdig tränad och ny duschad, det är en härlig känsla! Nu ska jag och min kära
Mamma baka tre olika sorters julgodis, kan ni gissa vad vi ska göra?


SUMMER RED

Jag köpte ett nytt läppstift häromdagen och jag älskar det. Det rekommenderar jag starkt, för er som vågar satsa på ett par röda läppar i höst/vinter. Läppstiftet heter Isadora - 47 Summer red och finns att köpa nästan överallt.



LEDIG

Det känns som det var längesen jag var ledig på en lördag och det behövdes idag. Fast imorgon blir det jobb tidigt igen! Jag tänkte att jag skulle passa på och fixa lite idag när jag ändå är ledig och helt själv här hemma. Min Sambo åkte nämligen till Halmstad igår och ska stanna där hela helgen. Det var ingen idé för mig och följa med när jag ändå ska jobba tidigt imorgon.  Här nedanför ser ni lite av det jag ska hinna göra under dagen;

- Träna på Sportlife
- Tvätta
- Städa lägenheten
- Handla
- Baka Julgodis
- Slå in köpta julklappar

Till sist ska jag gå ut ikväll pärlan Johanna, Julia, Rosanna och Johannas pojkvän och hans kompisar, det ska bli riktigt roligt och trevligt. Ciao!

ÅTTA GLAS

Vi hamnade på åtta glas igår och det var verkligen super trevligt. Vi åt god mat, pratade, skrattade, drack vin, och hade det hur bra som helst. Sen måste jag säga vad stort och fräscht det har blivit där, själv har jag inte varit där på ett bra tag och jag blev imponerad.

Bild: tagen igår


PUSS

img_0343 (MMS)

Nu ska jag på after work med några tjejer på jobbet och vi avslutar nog med en utgång. Det kommer bli en riktigt trevlig kväll, PUSS PÅ ER MINA FINA LÄSARE!


GYMMET NÄSTA

img_0339 (MMS)

Nu har jag jobbat färdigt för idag och jag står nu och väntar på bussen. Jag ska till Sportlife direkt nu och träna, sen ska jag hem och mysa med R och till sist ska jag fixa i ordning mig inför kvällen. CIAO!


NELLY PAKET

Jag fick precis ett SMS om att mitt paket från Nelly har kommit, jag ska hämta ut det direkt efter jobbet. Åh hoppas de är lika fina i verkligheten!

Jag antar att ni vet vad som kan finnas i mitt paket? ; )



WORK

Nu är klockan sju på morgonen och jag är redo för ett arbetspass på City Gross mellan 8-15 som jag skrev i inlägget igår. Det ska bli kul! Senare efter jobbet ska jag träna och sen måste jag hem direkt och fixa i ordning mig för kvällen, eftersom jag ska på after work med några tjejer från jobbet. Hörs senare allihop!

MYS

Underbara Sanna lämnade precis mig, hon kom hit en sväng nu i en timme. Vi kollade på Paradise Hotel och pratade massa, vilket var super mysigt! Nu måste jag göra en sallad till lunch imorgon, för imorgon jobbar jag mellan 08.00-15.00 på City Gross. Så ikväll blir det läggdags tidigt, Godnatt mina vänner!


H&M NEWS

Vilken vårkänsla jag fick när jag klickade mig in på h&m's nyheter idag. Det jag fasnade lite extra för är linnet med urringad rygg, jag tror den kan vara riktigt fin till våren och sommaren till en solbränd kropp.




OLIVIA PALERMO



Hon lyckas alltid att leverera snygga outfits,
man kan inget annat än och inspireras.

Så enkelt och snyggt!

SNEAK PEAK

img_0331 (MMS)

Det känns som jag aldrig har tid och ta ordentliga outfits bilder, därför får ni nöja er med sneak peak bilder. Precis som den här bilden som jag tog nyss, idag körde jag på en enkel och skön look. Höga jeans, leopardblus,  bruna boots, svart päls, guldiga smycken och röda läppar.


OFF TO WORK

När som helst ska jag ta bussen upp till A6, för om en
timme väntas jobb mellan 12.00-17.00 CITY GROSS.

Hörs efter det goingar!

CHRISTMAS

Vad tror ni om denna fantatiska klänningen på Julafton?
Jag tycker den är perfekt, därför får det nog bli en beställning på den!


2 DECEMBER

Godmorgon mina vänner! Idag ställde jag klockan på 07.10 och nu har jag precis fått på mig mina träningskläder och är redo för ett morgonpass på gymmet. Efteråt tänkte jag unna mig en 20minutare i solariet, eftersom det inte blev något förra gången. Hörs efter det, Love from me!


TODAY'S LOOK



Jag hann inte ta någon dagens outfit tidigare idag med systemkameran, men här har ni en liten sneak peak som jag tog med mobilen idag. Hope you like it!

Kostymbyxor, H&M // Randig topp, Lindex // Boots, Nilson // Pälsjacka, Vila //

FINALLY



Jag har velat ha det här paret ovanför så länge och nu kom de in på lager igen och då tyckte jag att det var dags att slå till på dom och speciellt när jag fick 100:- rabatt. Jag fyndade alltså mina fina wedges för 249:-, kan det bli bättre . . .

Snart är de äntligen mina och de är perfekta både till vardags och till fest!

LOVELY

Jag kom precis hem från det underbara paret Johanna och Jesper, vi kollade på Paradise Hotel, sen lagade vi jätte god mat och färgade pärlans hår. Det har varit en riktigt bra dag och det kunde inte bli ett bättre avslut på denna kvällen.

Jag saknar Thailand, jag vill bort från denna kylan och få känna värmen igen.


SHOPPAT

Nu är vi hemma efter ett par mysiga timmar på Ullared, men vi fick trängas rejält för och komma förbi med våra kundvagnar. Man fick ju ett antal på sig när man gick där mellan gångarna (haha). Det var faktiskt mer folk än vad vi trodde det skulle vara, fast det hindrade inte oss från att shoppa. Det blev massa nödvändigt och en hel del julklappar.

Jag och Johanna fick inte nog på Ullared, fast det fick R rätt fort. Jag ska strax bort till henne igen och då ska vi vidare till stan för möta upp Rosanna, eftersom vi ska fortsätta vårat shoppande. Det är lika bra när man ändå är igång och i år tänkte jag att jag ska vara färdig med alla julklappar i tid. . .


Jag och pärlan var nöjda efter vårat shoppande

Min glada älskling efter någon timme inne på Ullared

GOLD

Här nedanför ser ni mitt fina nagellack jag köpte häromdagen i färgen "Gold".


ULLARED


Bild: För några helger sen på pärlan Johanna och min pojkvän


Det gick bra hos Tandläkarn och det gick oväntat fort. Men det var väl tur det! När jag ändå är ledig idag, så passar jag, pärlan Johanna och min pojkvän på att åka till ULLARED över dagen. Det ska bli riktigt mysigt och komma iväg i ett par timmar och jag hoppas att jag hittar massa fint, även julklappar och kanske något fint till hemmet. Jag ska försöka uppdatera under dagen, hörs senare. Kärlek!


LEDIG

Godmorgon allihop!

Jag skulle egentligt jobbat idag, men tyvärr har jag tandläkar tid nu på morgonen och jag skulle inte jobbat i många timmar och var därför tvungen att byta bort tiden på PB. Nu måste jag rusa, hörs efter det!