NYA BLOGGEN - FÖLJ MIG HÄR!

WWW.ALEXANDRAWANDEBY.SPOTLIFE.SE

FÖLJ MIG HÄR ISTÄLLET!

Nu tackar jag blogg.se för denna tiden och byter nu till Spotlife istället. Det ska bli riktigt kul med något nytt, så jag hoppas att ni hundratals läsare följer mig där också? HÄNG MED!

MIN NYA ADRESS ÄR:
www.alexandrawandeby.spotlife.se

.

Jag håller på och fixar lite saker med bloggen,
därför får det se ut som det gör just nu. Men håll ut!


KATE IS LOOKING BEAUTIFUL



NY VECKA

img_1047 (MMS)

Godmorgon bloggen! Ny vecka, nya möjligheter och jag hoppas på en vecka med massa jobb. Men än ser det tyvärr inte ljust ut! Idag är jag uppe tidigt för jag har precis varit nere i tvättstugan och slängt i första tvätten.  Återkommer senare med roligare uppdatering!


BÄSTA

Snart kommer R hem från Köpenhamn och som jag längtar efter
att få pussa och krama honom. Han är världens bästa pojkvän!


KVÄLLSPROMENAD

Nu ska jag hoppa in i duschen, för jag kom precis hem från en kvällspromenad med Emmie på 50min. Det var riktigt skönt och avsluta dagen med att vara ute och gå i den friska luften, så ikväll kommer jag sova som en prinsessa. Speciellt när jag har min kärlek brevid mig också!

Bild: Cypern, sep 2010

FJÄDERHALSBAND



Detta halsbandet från Cocoo måste jag ha. Så snyggt!

CHIC

Just nu sitter jag i soffan och läser en av mina favorit tidningar.


BEAUTIFUL DRESS


Jag gick in på Therese blogg tidigare idag och såg att hon bloggat om denna otroligt vacker klänning från Bikbok (se ovanför).

Den hade varit jättefin till bröllopet som jag ska gå på i Juni, håller ni inte med? Fast vilken fäg, blå eller natur/ljusgrå? För 499:- blir den din och jag ska absolut testa den och hoppas på att den sitter perfekt.

INSPIRATION


SÖNDAG


Gårdagens utgång var jätte trevlig och jag träffade massa härliga människor som man inte sett på ett tag. Idag känner jag mig faktiskt väldigt utvilad och pigg, det var skönt och känna att man inte har någon huvudvärk idag ; )

Senare idag ska jag gå ut och gå en promenad, sen städa och laga mat så det är färdigt tills R kommer hem ikväll igen. Hoppas ni får en jättebra söndag allihop!

GODNATT

img_1112 (MMS)

Hemma från en bra utgång med fina damer. Men nu blir det läggdags. Godnatt bloggen!


UTGÅNG PÅ INGÅNG

Jag hoppas på en längre utgång denna kvällen.

Nu ska jag bara sminka mig, sen är jag redo för
inflyttningsfest hos käraste Emmie. Ses kanske ute i vimlet!


Bild: USA, maj 2010.

INSPIRATION


LETTERS TO GOD

Jag kom precis hem från pärlan Johanna, där jag har varit sen igårkväll efter vår korta utgång på Sliver. Vi var där i 30 min, sen fick vi nog. Vi gick istället hem och bytte om till myskläder och kollade på reprisen på Big Brother och sen somnade vi gott i sängen.

Idag har jag och pärlan ätit en god frukost med färska frallor, bara tagit det lugnt, pratat, skrattat och myst framför tvn och kollat på en riktigt sorglig som heter Letters to God. En film jag starkt rekommenderar, den var jättefin och några tårar blev det allt från bådas håll. Tack för en jättebra dag underbara vän!


DAGENS FRUKOST


UTGÅNG


Bjuder på en fin bild på Rosanna och Johanna, nyårsafton 2010-2011.


Nu har jag slutat jobba och pappa är snäll och hämtar mig. Jag ska nämligen hem till underbara Johanna, det blir utgång för våran del och Rosanna. Vi ska förfesta lite hemma hos henne först och sen ska vi vidare till Sliver. Ses vi ute i vimlet? : )

GULT ÄR INTE FULT



TRÄNINGSTIPS

Mina absoluta favoriter när jag tränar min mage är dessa två övningar.


1. PLANKAN: Ligg på magen på en träningsmatta. Res hela kroppen i en rak linje, så att kroppstyngden vilar på tårna och armbågarna. Håll upp höften och håll ryggen rak. Spänn magmusklerna och andas normalt. Håll positionen i 30 sekunder. Upprepa tre gånger.


2. SNED PLANKA:
Ligg på sidan på en träningsmatta och res hela kroppen med ena armbågen och fötterna som stöd. Stanna i positionen i 30 sekunder. Upprepa tre gånger, på varje sida. Den här övningen är väldigt bra för att attackera magens sidomuskler, eller de så kallade kärlekshandtagen.

OFF TO WORK

Snart ska jag promenera till bussen, sen väntas jobb på CG mellan 17.00-22.15. Nu måste jag rusa, hoppas ni får en trevlig kväll fina läsare!


DAGENS INSPIRATION - NICOLE WARNE


PEPPAD

Nu känner jag mig helt frisk och kan äntligen börja träna ordentligt igen.

Jag är peppad. Är ni?



1 APRIL - 2011

Det har inte gått blogga tidigare idag, men nu verkar blogg.se funka igen. Nu är det fredag igen och ikväll ska jag jobba igen. Det är så kul när jag börjat få lite mer tider! Innan jag börjar jobba vid 17.00 ska jag träna, sen fixa lite här hemma och sen ska jag försöka hitta något att ha på mig ikväll.

Hoppas eran fredag blir jättebra, kramis!



RSS 2.0