COLD

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen och det var inte roligt att cykla hem från jobbet idag, för det var jätte kallt ute. Nu ska jag måla naglarna och ha lite tid för mig själv, man får passa på när man väl är själv hemma. Min pojkvän är ute och festar med några, så jag ska vara hemma och bara ta det lugnt. Kan behövas efter jobbet, för jag är riktigt trött. Hoppas ni haft en bra dag allihop!


At work, Hörs senare goingar! : )

img_0415 (MMS)

At work, Hörs senare goingar! : )


Tisdag

Godmorgon allihop! Gick upp vid 08.00 idag och tvättade, senare mötte jag upp Johanna gumman för och gå en morgons promenad runt munksjön. Jag älskar att starta dagen med träning, man känner sig mycket piggare och gladare efteråt. Men nu måste jag börja fixa iordning mig, för senare ska jag träffa min fina vän Lovisa som jag inte träffat på över en vecka, eftersom hon varit i Turkiet. Hörs senare!

POWERWALK

Godkväll allihop! Jag kom nyss hem från pärlan Johanna, jag kom dit runt halv 8 och då var vi redo för en powerwalk runt munksjön. Efteråt tog vi det lugnt hos henne, kollade på tv, skrattade och pratade massor.  Alltid lika mysigt, hon är bra min lilla höna. Nu ska jag gå och lägga mig, hörs imorgon igen. Godnatt!


Bild: Thailand, januari 2010
(turistbilden, haha)

Min dag i bilder




Min vackra Mamma och min gudmor Annelie



<3

Det blev en sväng på stan med R, men vi hittade ingenting till den lilla hönan. Jag ska ner snart igen och leta lite med mamma, jag har varit hos henne och ätit lite god lunch. Senare ska vi nog förbi min gudmor och ta en fika och efteråt ska jag tillbringa resten av kvällen med pärlan Johanna . . .



CITY

Ny vecka, nya möjligheter. Strax ska jag ner till stan med min fina och leta present till hans lilla syster Nellie som fyller 5 år nu i veckan. Synd att vi inte kan vara där, eftersom jag jobbar och Robin pluggar. Men vi fixat det på annat sätt ; ) Återkommer senare, ciao!










LYCKLIG

Idag har jag och min sambo bara varit hemma och tagit det lugnt. Njutit av att båda är lediga, myst i soffan, kollat på film, handlat och fixat lite här hemma. Precis så en söndag ska vara, man bara är.

Jag vill även säga att jag är väldigt lycklig över att jag har världens bästa vänner, bästa familjen, bästa svärföräldrarna och den bästa pojkvännen.


Hörs imorgon igen, godnatt mina kära läsare!

JEANS


Jag älskar mina nya jeans, de sitter som en smäck. Ginatricot för 199:-

Sunday

Hej sunshines! Idag skiner solen här i Jönköping, vilket gör mig på strålande humör. Gårdagens utgång med mina fina vänner var riktigt trevlig och rolig. Det blev lugnt på alkohol fronten iallafall, det är så skönt när man vaknar upp och inte känner sig bakis. Man kan ha precis lika kul nykter, ni som inte tro det har fel ; )

Nu på morgonen började jag och Elin och städa lägenheten efter förfesten, sen har vi bara legat och tagit det lugnt framför tvn allihop. Men nu har alla åkt hem, det är alltid lika kul och träffa underbara Elin. Så synd att hon bor i Halmstad . . . Annars idag ska jag tillbringa hela dagen med R och senare blir det en lång promenad. Ha en jättebra dag!


Bästa


Lyckad kväll





Hej allihop! Började morgonen med en power...

img_0408 (MMS)

Hej allihop! Började morgonen med en powerwalk, sen solade jag och nu har jag varit på stan med min mamma och min gudmor. Strax blir det jobb till 21.30 och efteråt utgång. Hörs senare!


H&M

En underbar klänning från H&M som jag ska köpa
när den kommer in i butik eller på hemsidan!



Fullt hus

Godkväll kära läsare! Jag slutade jobbet vid halv tio, sen var min pappa snäll och körde hem mig (tack). Nu efter jobbet har jag fixat lite här hemma och nu är det fullt hus här. Robins kära kusin Adam och vår vän Jonatan är även här från Halmstad och ska stanna tills på söndag. Sen är även Stoffe och Fidde här ikväll, så det är fem killar och jag. Ibland är det "underbart" och vara sambo. Haha! Men imorgon kommer underbara Elin hit, det ska bli riktigt kul.

Nu ska jag vara social, jag har även glömt och visa mina nya jeans jag köpte häromdagen. (visar imorgon, så håll utkik). GODNATT!


CYPERN

Den 6 september befinner jag mig i Cypern, äntligen får jag komma
iväg till värme, sol, strand och hav. JAG LÄNGTAR!

Tack världens bästa mamma och pappa.


Mysmorgon

Godmorgon pärlor! Idag vaknade jag upp till pussar och kramar, finns inget bättre än och få ligga kvar i sängen på morgonen med min sambo. Nu ska jag ut och gå en rask powerwalk och efteråt gå och sola om jag orkar. Fast det lutar åt att jag skippar det! Annars idag väntas jobb hela dagen mellan 13.00-21.30. CIAO!


Jag och min baby


Myskväll med min kärlek, Stoffe och Fidde....

img_0368 (MMS)

Myskväll med min kärlek, Stoffe och Fidde.   Just nu kollar vi på filmen Salt hemma hos oss. Återkommer imorgon igen, godnatt!


Svar på tal

Jag har fått en hel del frågor vart jag köpt min (Barcelona fåtölj), jag fick som sagt tips från min kompis Mamma att hon fyndat den på Tradera för endast 2500 kr + frakt. Så det första jag gjorde var och gå in på tradera och söka på "bacerola fåtölj" och så kom den upp på sidan. Jag började lägga bud och fick den till slut för 1950 :-, den är ny och oanvänd. Kan inte bli bättre, den kommer vara riktigt fin i våran hall. Jag hoppas att ni fick svaret på eran fråga, annars är det bara att fråga igen. Hörs senare!


News from H&M



H&M har fyllt på med massa nyheter idag, så som den omtalade fårskinnjackan och även lite annat snyggt.

Hej allihop! Gårdagen tillbringade jag med...

img_0377 (MMS)

Hej allihop! Gårdagen tillbringade jag med pärlan Johanna, vi gick på stan, fikade med Ida, kollade på fotboll med hennes syster, sen köpte jag och Johanna med oss mat hem till henne och kollade på Desperate housewife ... Sen blev vi alldeles för trötta och gick och la oss.  Idag sov vi ut ordentligt och sen åt vi en mysigt frukost ihop. Tack för igår och idag hjärtat! Men nu ska jag fixa mig, för jag måste fixa massa ärenden innan jobbet. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Hörs senare, så håll utkik.


Workie, workie!

Godmorgon allihop! Idag var det inte roligt när klockan ringde vid 05.00. Jag har sovit riktigt dåligt inatt, vaknat flera gånger och antagligen varit rädd att försova mig. Även fast det aldrig hänt! Men nu är jag framme på jobbet, så idag blir det jobb . Senare idag ska jag umgås med min pärla Johanna hela dagen. Hörs senare, CIAO!

Nytt i hemmet

Fåtöljen är nu min, för endast 1950kr. Vilket fynd!


Sanna 20 år

Nu har jag fått tillbaka min systemkamera, så här har ni några
härliga bilder från Sannas 20 års firande i lördags.










Haft två mysiga timmar med Sanna på stan, ...

img_0130 (MMS)

Haft två mysiga timmar med Sanna på stan, det blev en god sallad på George och nu väntas jobb till 21.30. CIAO!


THE GYM

Strax sticker jag till gymmet och kör ett svettigt pass,
sen ska jag träffa Sanna. Hörs senare sweetheart´s!




Tisdag

Godmorgon allihop! Idag väntas jobb igen, ska bli skönt faktiskt. Innan jobbet idag ska jag träffa käraste Sanna, fixa lite ärenden och träna. Men nu ska jag plocka iordning lite här hemma, fast först ska jag visa er ringen från H&M jag köpte igår. . . Vad tycks?


Pärlan

Godkväll allihop! Jag kom precis hem från pärlan Johanna och hennes pojkvän, jag åkte till Ica först efter matchen sen tog jag vägarna förbi dom, så nu är jag hemma igen. Jag ligger i sängen brevid min kärlek nu och ska sova, återkommer imorgon igen. Godnatt!

Sitter nu och kollar på J-södra med Emmie,...

img_0395 (MMS)

Sitter nu och kollar på J-södra med Emmie, innan matchen va jag på stan med min bror. Sen åkte jag direkt upp hit till Stadsparken, hörs senare!


Korsöronhängen

Korsörongen från Items by Johanna, funderar starkt på och beställa dessa.


Fåtölj

När jag var hemma hos Sanna i lördags, så visade hennes söta Mamma en vit skinn fåtölj hon hade köpt och jag föll direkt för den. När jag vaknade i söndags, så visade jag min sambo den och han tyckte den var lika fin som jag. Den skulle vara perfekt hemma hos oss, så stilren och snygg. Vad tycker ni om den?


Smakprov



Här kommer ett litet smakprov på vad vi kommer att se på H&M under de kommande veckorna. Det är mycket leopard mönstrat, pudertoner, skinnbyxor, pälsar, djuraccessoarer och ponchos. Jag tycker de mesta var fint, djuraccessoarerna föll mig verkligen i smaken. Så som mycket annat också . . .

POWERWALK

Godmorgon kära läsare! Vaknade hyfsat tidigt idag och tog cykeln och lämnade den hos Mamma. Strax ska jag ut och gå en morgons powerwalk runt stadsparken och munksjön med Jonna. Höra lite skvaller om hennes Magaluf resa, det är mycket roligare när man går två än när man går själv. Ibland kan det vara jätte skönt, men jag föredrar att ha någon att träna med. Vad tycker ni mest om, att träna själv eller med en vän?


Liseberg - bilder









Skinnleggins

Mitt nästa köp ska absolut bli ett par nya skinnleggins, jag älskade mina förra hösten/vintern och än har jag inte tröttnat. Jag tycker det är lika snyggt nu som förra året. Jag bodde i mina skinnleggins kan man säga, men nu behövs de bytas ut till ett par nya. Dessa hittar ni på lindex för endast 199:-


Sunday

Hej allihop! Söndag igen, helgen har bara bara försvunnit. Igår på jobbet började jag känna mig lite hängig och hade sån konstig hosta, men självklart ville jag följa med och fira min kära vän Sanna som fyllde år igår, det var nyktert och lugnt för min del. Det bjöds på grillat, efterrätt och lite skumpa. Tack för en jätte trevlig kväll tjejer!

Idag ska jag bara ta det lugnt, eftersom jag inte känner mig så pigg. Hörs senare och då bjuds det på lite bilder!

Dags för 20 års firande för underbara Sann...

img_0392 (MMS)

Dags för 20 års firande för underbara Sanna som fyller år idag. Det kommer bli en riktigt bra kväll, så hinner inte uppdatera mer idag. Återkommer imorgon igen med massa härliga bilder från helgen istället. CIAO!


08.30-15.00

Godmorgon kära läsare!
Nu sticker jag till jobbet, hörs senare.




Jag och min pärla

Lovely day

Nu är vi påvägs hem från en toppen dag på Liseberg. Man är verkligen jätte trött efter allt skrik, åkande och när man gått så mycket. Men det var det värt! : ) Ska försöka uppdatera med bilder senare. CIAO!

Än är inte dagen över, vi har riktigt kul ...

img_0388 (MMS)

Än är inte dagen över, vi har riktigt kul här på Liseberg. Men nu unnar vi oss lite Ben&Jerry 's glass, mums va gott det är. Hörs senare!


LISEBERG

Snart rullar bilen till Göteborg, för idag blir det Liseberg med pärlan Johanna och company, ska bli himla kul. Jag har inte varit där på över 2 år, så det är väl på tiden att få känna sig som ett barn igen (haha). Jag kanske uppdaterar under dagen, så håll utkik allihop!


Svettigt

Jag körde ett riktigt svettigt förbränningspass nu ikväll, men svettas är precis det man ska göra på ett gym eller hur? ;) Nu tänkte jag få i mig en lätt sallad och sen bara mysa framför tvn med min kärlek. Hoppas ni haft en jätte bra dag!


The gym

Nu åkte precis Lovisa, Jenny och Frida härifrån. Vi har kollat på film (Whip it) och bara slappat, vilket har varit jätte skönt eftersom jag va så himla trött efter jobbet. Fast det är inte konstigt, när man går upp kl:05.00. Inatt lär jag sova gott . . . Men nu hinner jag inte skriva mer, för när som helst tar jag cykeln ner till gymmet för och köra ett svettigt pass!



Bild: Jag och fina Lovisa

Picture from yesterday

Har glömt och nämna att gårdagen var super mysig hemma hos våra kära vänner Sanna och Joakim, de bjöd på lite mat och sånt gott. Sen bestod kvällen av spel, prat och skratt. Vi fick även ett fin tack present av dom, för vi hjälpte till med deras flytt. Tack för en jätte mysig kväll, ni är underbara mina vänner!



Sanna och Joakim

Mysdag

Direkt efter jobbet vid 12 mötte underbara Lovisa upp mig, vi tog bussen hem till mig och nu har vi precis lagat mat och ätit. Det blev tacogratäng och sallad, enkelt och super gott! Vi tänkte sätta på en film strax och bara ta det lugnt.

Ikväll blir det nog ett pass på friskis med Louise och Emma, annars blir det gymmet för min del. Jag har inte bestämt mig än vilket jag är sugen på och köra. Återstår och se, hörs senare!


Ny smak-Vitamin Well Antioxidant med smak ...

img_0381 (MMS)

Ny smak-Vitamin Well Antioxidant med smak av Persika. Jag har alltid gillat deras vitamin drycker, jag har testat alla smaker. Men denna slog nog alla, den är riktigt god och kostar nu bara 20:- på Pressbyrån. Så kom och handla av mig ; )


05.00

Godmorgon kära läsare! Idag ringde klockan på 05.00 och jag är fruktansvärt trött idag. Men det är bara bita ihop, för om en halvtimme ska jag vara på jobbet. Senare idag ska jag träffa underbara Lovisa, hörs senare. Ciao!

Idag har jag stor städat hela dagen och nu...

img_0385 (MMS)

Idag har jag stor städat hela dagen och nu har jag precis varit och fixat ett ärende. Om en timme ska jag och R befinna oss hos våra vänner Sanna och Jocke. Vi ska äta kvällsmat och bara ha det mysigt. Hörs senare, ciao!


Morgons powerwalk

Började min morgon med och möta upp pärlan Johanna vid nio, för och gå en morgons powerwalk runt munksjön. Sedan gick vi och köpte färska frallor och åt en mysig frukost hemma hos henne, så nu är jag redo för dagen.

Jag kom hem för en liten stund sen, så nu har jag precis fixat klart med tvätten. Sen ska jag storstäda lägenheten, laga mat och kanske baka något gott som jag kan ta med mig till våra kära vänner Sanna & Jocke ikväll. Skriver mer senare!


Skjortor

Jag älskar oversize skjortor, det är så snyggt och passar till det mesta.
Dessa två hittar ni på Ginatricot för 199:-/st. Borde jag slå till?


Home from work



Godkväll! Kom hem från jobbet för ett tagsen, tänkte kolla på tv strax och sen sova. Först ska jag bara spana runt lite på datorn och se om man hittar något fint ; )  Natti natti!

Off to work

Strax sticker jag till jobbet och regnet bara öser ner, paraplyet är med och skinnjackan ska på. Hörs senare kära läsare!




Boots - gamla, shorts - h&m, militärgrön skjorta - ginatricot,
klocka - Calvin Klein, Ring - Forever 21.

Höst?

Det känns verkligen som höst idag, det är kallt i luften och det blåser som bara den. Jag längtar faktiskt att få gå runt i stora stickade tröjor och ett par boots just nu. För det känns ändå inte som det kommer bli någon mer sommar, dock har den varit för kort i år. Solen syntes inte till i många veckor . . . Men det är ju Sverige vi talar om också, den svenska sommaren är ingen höjdare när det gäller klimatet.











Bild: Oktober 09

Morgons promenaden avklarad med Nattan, hö...

img_0105 (MMS)

Morgons promenaden avklarad med Nattan, hörs senare!


Friskis & Svettis

Jag körde ett väldigt jobbigt pass nu ikväll, dock kändes det som jag inte hade någon motivation. Fast jag bet ihop och körde 40 min löpning, 40 min på crosstrainern och avslutade sedan med magövningar. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Hörs imorgon igen, godnatt allihop!


Today's look: Ibland orka man bara inte mixa med plaggen, så det blev soft idag.

ASOS


Ett par svarta ankelboots är ett måste i garderoben i höst.
Dessa i skinn hittar ni på Asos och hade varit perfekta!

SNYGGT FRÅN BIKBOK



Movie

Emmie åkte precis, hon kom hit strax innan två tiden. Vi lagade mat (tonfisk sallad), gott och nyttigt. Sen blev det massa prat och vi kollade även på den sjukaste filmen någonsin. Den heter The Human Centipede First Sequence, någon som sätt den och håller med om att det är den sjukaste filmen?

Nu tänkte jag byta om till träningskläder och cykla ner till friskis och köra ett tufft pass. Hörs senare!


I need your help

Kära läsare, jag behöver er hjälp! Är det någon av er sötnosar som säljer eller vet någon som säljer denna snygga skinnvästen från H&M i st 36?

Hojta till isåfall, för då ska den bli min ; )

The Rachel Zoe Project


Äntligen har säsong tre av The Rachel Zoe Project startat! Fast i USA, vi får nog vänta ett tag till i Sverige innan programmet börjar sändas här. Fast vilken tur att vi har internet och kan smyg kolla på avsnitten ; )

Paraply

Sånt här fint paraply med volangkant ska jag gå omkring med i höst,
visst är den fin? Vilken färg ska jag slå till på? Svart är jag mest inne på.


Ny vecka

Ny vecka, nya tag. Jag har varit och fixat ett ärende nu på förmiddagen, så nu ska jag plocka i ordning här i lägenheten. Vid 13.00 kommer käraste Emmie hit, vi ska laga lite mat och bara ta det lugnt. Senare ikväll ska jag ut och gå en powerwalk med Nathalie, ska även hinna med och gå och sola. För sist jag sa att jag skulle sola, blev det inte av. Typiskt mig! Ne nu ska jag sätta fart här, hörs senare!


Söndagsmys

Godkväll kära läsare! Jag sitter nu hemma hos min familj, jag och min underbara pojkvän tog cykeln hit för en stund sen. Så nu har jag och min Mamma fixat lite varma mackor och grekisk sallad, enkelt och gott! Det blir en lugn söndag kväll, hörs imorgon igen. Hoppas ni haft en jättebra helg allihop, CIAO!




Bakning

Hemma från ett par mysiga timmar hos pärlan Johanna, vi har bakat, fikat och skrattat massor. Alltid lika kul! Jag måste verkligen börja baka mer, för det är så kul och smidigt. Idag gjorde vi kladdkaksmuffins och de blir riktigt goda, mums.

Nu ska jag bara ta det lugnt och fixa lite här i lägenheten och försöka få R att massera min rygg. För jag är fruktansvärt ont, vet inte vad jag ha gjort. Någon låsning eller nått är det iallafall . . . Senare ska jag möta upp Johanna igen för och gå ut och gå en rask promenad. Återkommer senare, så håll utkik!


Sunday morning

Hej sweetheart's! Gårdagen var jättetrevlig med käraste Sanna, det blev mycket dans och skratt. Nu ska jag när som helst ta cykeln bort till min pärla Johanna, vi ska nog baka eller göra något annat mysigt. Senare framåt eftermiddagen ska jag kanske bort till min bästa killkompis Pontus och spana in hans nya lya, ska bli kul. Hörs senare, Ciao!


Bild: Min 20 års dag - 12 Juni

UTGÅNG

Sitter här hemma hos mig nu med underbara Sanna, lite vin och härlig musik.
Det blir utgång, känner för och skaka loss ordentligt.
får se vart vi hamnar, ses vi ute i vimlet? : ) CIAO!


Svettigt

Precis hemkommen från ett svettigt tränings pass på friskis, vilken underbar start på denna lördagen. Nu måste jag hoppa in i duschen, för och sedan fixa i ordning mig inför jobbet som börjar vid 14.00. Efter jobbet ska jag träffa några av tjejerna för en liten utgång, men en nykter sådan för min del.

 

Hoppas ni får en jättebra lördag kära läsare, Ciao!

 


Grabbkväll

Jag visste att min älskade sambo skulle ha grabbkväll, fast inte att den skulle börja vid 00.00? I vardagsrummet sitter nu fyra killar och lirar FIFA och dricker öl. Kan det bli mer manligt? Själv ligger jag i sängen och försöker sova. Fast det är inte lätt när man hör deras hets när de spelar ; ) haha. Någon som känner igen sig? Godnatt!

Fredagsmys med min familj! Direkt efter jo...

img_0368 (MMS)

Fredagsmys med min familj! Direkt efter jobbet cyklade jag hem hit till familjen för och ha lite kvalitetstid med dom. Det blir film och mys nu, min sambo ska ha grabb kväll så jag kände inte direkt för och vara hemma då ; ) hehe. Hörs imorgon allihop. Ciao!


Väntar nu på och få komma in hos tandläkar...

img_0367 (MMS)

Väntar nu på och få komma in hos tandläkarn, de är sena. Illa, jag som börjar jobba vid 13.00. Hörs senare kära läsare!


FREDAGEN DEN 13:DE

Godmorgon, godmorgon! Idag är det fredagen den 13:de och jag bestämde mig för och ta lite sovmorgon, vilket var behövligt. Fast jag har redan hunnit med och köra ett träningspass nu, duscha och äta en god frukost. Senare idag vid 12.30 är det dags för mig och åka till tandläkarn, mindre kul och lägga ut pengar på. Men illa tvungen, tyvärr. Sen när jag är klar där måste jag snabbt upp till jobbet för och börja jobba, sen väntas jobb hela kvällen till 21.30. Ciao!


Ballerina


De är perfekta att gå i längst havet på en grekisk strand
med sand mellan tårna, i mina nya zebra ballerina skor.

Giraffclutchen


Min stråväska hämtade jag ut igår på posten, I like it! Do you?

Svar från frågestunden

Anonym om Frågestund!:

kan du inte visa några bilder ifrån eran lägenhet? :)

 

Svar: Bilder kommer, så håll utkik :D

 

Anonym om Frågestund!:

har du funderat på att börja plugga någon gång i framtiden? :) och isåfall vad?

 

Svar: Ja jag har lite funderingar på vad jag vill göra, just nu är jag inne på frisör/stylist utbildning.

 

Emelie om Frågestund!:

Är du noga med vad du äter? eller äter du vad som helst?

 

Svar: Nej jag är inte jätte noga med vad jag äter. Fast jag är väldigt kräsen när det gäller mat, det är också väldigt jobbigt när man är glutenintolerans som jag är.

 

 

Frida om Frågestund!:

ska du börja plugga? och vad isåfall?

 

Svar: Svaret hittar du några rader upp : )

 

 

Anonym om Frågestund!:

Kan du inte ta kort på erat hem, och visa ? :)

 

Svar: De är på G : )

 

Linnea om Frågestund!:

Du har grymt snygg kropp och hur håller du dig i form?

 

Svar: tack så jätte mycket! Jag tränar så ofta jag kan och om jag inte hinner träna. Så försöker jag i alla fall cykla eller gå dit jag ska.

 

Anna om Frågestund!:

hur många läsare har du i snitt?

 

Svar: Det är olika från dag till dag, men ca 300 och ibland mer.

 

elin om Färdig tränad:

vad använder du för p-piller? :)

 

Svar: Noveletta : )

 

Anonym om Frågestund!:

vad använder du för hud- och hårvårdsprodukter?

 

Svar: Hudvårdsprodukter; Just nu använder jag Rapsodines Ansiktsrengöring som är baserad på ekologisk kallpressad rapsolja och efteråt använder jag deras ansiktsvatten. Sedan avslutar jag med en mjuk och vårdande ansiktskräm.  Hårvårdsprodukter; Jag använder Tresemmes shampoo och balsam och även deras värmeskydd. Sen gör jag hårinpackning en gång i veckan och då använder jagmärket Aussie som doftar fantastiskt. Den rekommenderar jag er verkligen, håret blir glansigt och mjukt. Precis så man vill ha det!

 

Anonym om Frågestund!:

röker du? :)

 

Svar: Nej jag röker inte.

 

emma om Frågestund!:

som jag förstår det bor din pojkväns familj i halmstad. Flyttade de ner utan honom då? Och var det därför ni flyttade ihop?:) Säkert inte bara därför men ändå .

 

Svar: Haha. Det var en lite rolig fråga! Nej så är det inte. Min pojkvän kommer ifrån Halmstad och är uppvuxen där med hans familj. Vi tyckte att vi båda var redo att flytta ihop, så vi letade efter en lägenhet och hittade en liten tvåa på gräshagen sen flyttade vi dit och nu i mars flyttade vi igen. Men till en större lägenhet på Torpa. Så idag har vi bott tillsammans i över ett år och det känns väldigt bra:D

 

Anonym om Frågestund!:

vad gick du på gymnasiet :)?

 

Svar: Jag gick på Sandagymnasiet här i Jönköping och läste då handel och administrations programmet.

 

Anonym om Frågestund!:

vilken pressbyrå jobbar du på :P? inte den på juneporten iaf va?:)kramis

 

Svar: Jag jobbar på pressbyrån på Ekhagen : ) Kramkram.

 

Anonym om Frågestund!:

hur och vart har du laddat ner det där pogramet så att man kan göra ett eget collage? :)

 

Svar: Jag gjorde ett inlägg om det för någon vecka sedan, du kan läsa det här.

 

Anonym om Frågestund!:

Hur träffades du och din kille ? Är han också från jönköping ?

 

Svar: Nej min pojkvän kommer ifrån Halmstad, men han flyttade hit för att han skulle börja på sandagymnasiet. Vi gick på samma skola och då han tydligen hade spanat in mig ;) (jag hade ingen aning om vem han var) Men sen tog han kontakt med mig via internet och vi började prata jätte mycket, hälsade och pratade med varandra i skolan och sen bjöd han hem mig till honom. Och efter det började vi ses jätte ofta och sen blev det vi den 12 April 2007. (minns dagen som det vore igår) Och nu är vi sambos och jag är hur lycklig som helst!

 

Emma om Frågestund!:

Hej Alexandra! Vad jag förstår tränar du mycket och gillar det också väldigt mycket. Så jag undrar om du har några bra tips om hur man tränar ben och rumpa effektivt?
Tack för en härlig blogg! :)

 

Svar: Ja jag älskar och träna, men ibland finns det stunder man hatar det. Haha! Man har sina perioder helt enkelt. När jag tränar ben gör jag: utfall, marklyft med tyngder och ballerinaknäböj med vikter. Svårt och förklara hur (hittade ingen bild på nätet heller direkt) När jag tränar rumpan kör jag; Benböj, kissande hunden som man kallar den och även sneda rumplyft. Sen försöker jag i allfall gå ut och gå en rask powerwalk 5 dagar i veckan.

 

Kajsa om Frågestund!:
Kan du ge lite motivations tips? Du tränar mycket och verka ha bra motivation.

 

Svar:

* Sätt upp mål.
* Träna för att du vill, för din skull – inte för någon annan.
* Träna med vänner eller med någon i familjen.
* Köp nya tränings saker, som t ex. skor, kläder, m.m.
* Testa på något nytt, som t ex. gruppträning.
* Skriv upp när du ska träna i din kalender, annars finns risken att du skjuter upp det.

 

Hoppas ni fick svar på era frågor, om det är något mer ni vill fråga. Tveka inte!


Eyes

Hej allihop! Jag vaknade med en svullnad i ögat tidigare i morse, jag kände det lite igår också. Men idag var det hemskt! Så jag måste kolla upp det och se till att svullnaden går ner. Jag vet inte vad det kan vara . . . Jätte irriterande! Idag ska jag kolla upp detta, sen fixa ett ärende, träna och senare idag väntas jobb till 21.30. Hoppas ni får en jätte bra dag!

 

Kanske borde klicka hem de här snygga bootsen, vad tycker ni?


Time to sleep

Jag har sagt att svaren från frågestunden ska komma upp nu i några dagar,
jag har ju fått massa frågor. Så kul! Men jag har inte haft tid och svara,
ska försöka svara så fort som möjligt. Nu är jag helt färdig
och behöver sömn, hörs imorgon kära läsare. GODNATT!


Färdig tränat för idag, det blev styrka oc...

img_0366 (MMS)

Färdig tränat för idag, det blev styrka och crosstrainer på Friskis. Nu ska jag ta cykeln hem, ciao så länge!


06.00

Fullt upp hela dagen, började med jobb vid 06.00 och direkt efter jobbet kom Emmie hem till mig. Vi har lagade mat, pratat massor och kollat på film. Perfekt väder för en mysdag som denna! Jenny tittade även förbi, men nu åkte båda två hem.

Så nu är det dags för mig att byta ut myskläderna till mina träningskläder och gå ut och köra intervaller . . . Jag ska även ta vägarna förbi solariet om jag orkar, för nu vill jag inte vara blek längre. Jag känner mig mycket finare och fräschare när jag är brun. Hörs senare och då blir det roligare uppdatering!




Time to work

Tillbringat eftermiddagen hemma och fikat och pratat med min Mamma och mormor. Jag har även ringt lite ärenden som jag egentligen skulle gjort för längesen, men nu är det äntligen fixat. Jag ska ner till stan en snabbis strax innan jag börjar jobba vid 16.30 . . . Sen händer det inte mycket mer idag, för när jag väl slutat jobba så måste jag bara hem och sova eftersom jag börjar jätte tidigt imorgon igen. Ha en trevlig dag kära läsare, Love!

(svarar på frågestunden senare ikväll)




Intervaller

Hej allihop! Jag gick upp tidigt idag för och gå ut och köra intervaller runt munksjön, det var hur skönt som helst. Sen gick jag och köpte lite blommor och handlade frukost och sånt nödvändigt. Nu tänkte jag diska och plocka lite, senare kanske Sanna kommer hit en sväng . . . Annars innan jobbet kommer min Mamma och mormor hit på en fika, det ska bli mysigt. Återkommer senare, då får ni även svaret på frågorna också (hade inte tid igår). Ciao!


Bild: Vackra Olivia Parlemo

MILITÄRGRÖNT

Jag har fastnat för militärgrönt, jag älska färgen. Denna enkla slappa toppen tänker jag bara till ett par skinnbyxor, ett par boots eller till ett par high heels.



Färgen gör sig inte rättvis på bilden, men militärgrön som sagt.

Två av dagens inköp, I LOVE H&M.


Monday

De dagarna man är ledig, vill man passa på och hinna göra så mycket som möjligt. Som idag var hela min dag uppbokad. Det är skönt tycker jag, eftersom man måste planera dagarna nu när man jobbar väldigt mycket. Jag mötte upp käraste Louise efter jag hade tränat, jag tog cykeln till hennes nya lya och den var jätte mysig. Sen åkte vi ner till stan och kollade i butikerna, jag inhandlade lite smått och gott (visar imorgon, så håll utkik). Efter det hämtade vi upp Emma för vi skulle skjusa henne till djursjukhuset med hennes lilla vovve. Stackarn, hoppas han blev bättre! Efteråt blev det en god pasta romana på George, det blev mycket prat och skvaller. Alltid lika trevligt!

Under kvällen har jag hunnit med en promenad runt munksjön med pärlan Johanna, våra munnar gick i ett. Haha, vi har alltid lika mycket och prata om varje gång och jag gillart ;P Strax blir det läggdags, hörs imorgon igen. Godnatt!



Ny vecka

Ny vecka, nya möjligheter och ännu mer jobb står på schemat. Fast idag är jag äntligen ledig, efter en helg fylld med bara jobb. Därför var det väldigt behövligt med lite ledighet, jag börjar inte förens imorgon kväll. Så man kan nästa säga att jag nästan har två dagar ledigt, skönt!

 

Dagens planer är att fixa lite i hemmet, göra några ärenden, träna på friskis och efter det ska jag träffa min kära vän Louise. Vi ska gå en sväng på A6 och sen ska vi köpa med oss lite fika och åka hem till hennes nya lägenhet. Hon och hennes pojkvän har också flyttat hit till Torpa, fast på öster tror jag det blir . Ännu en vän som kommer bo nära mig, så kul. Senare ikväll blir det powerwalk med pärlan Johanna. Nu vet ni vad jag håller hus idag, hörs senare!



Vill åka nu

Jag vill åka till underbara Thailand nu, vackra stränder och kristallklart vatten.


Bild: Januari 2010, Thailand.

Söndagmys

Efter jobbet åkte jag och hanlade lite, sen satte jag och R upp våra nya fina gardiner till vardagsrummet och sen åkte jag och min kära far till A6 för och fixa några ärenden. Nu kommer resten av kvällen tillbringas med R och min familj hemma hos dom. Vi ska nog äta lite god mat, ta det lugnt och ha det mysigt. Ciao!

Fortsätt ställ frågor på frågestuden nedanför,
jag svarar på alla någon gång under dagen imorgon.





Blomkvist

Idag köpte jag en vit blomkvist till lyktan som jag fick för någon vecka sen
och det blev hur fint som helst, jag är super nöjd! Vad tycker ni, visst blev det fint?


(dåliga mobil bilder, men det duger)

FYNDAT


Picture from yesterday


Jag och min kärlek

Vackra Johanna och Jesper

Godmorgon allihop! Jag sitter på bussen på...

img_0360 (MMS)

Godmorgon allihop! Jag sitter på bussen påväg till jobbet för idag väntas jobb till 15.00. Gårdagen var jätte mysig och trevlig med min pojkvän, Johanna och Jesper. Vi möttes upp hemma i deras fina lägenhet och tog ett glas vin innan det var dags för bio. Efter bion gick vi och satte oss på piren och hade det riktigt trevligt. Det blev massa prat och skratt som det alltid blir i deras sällskap.  Bion var förövrigt riktigt bra, vi såg filmen Knight and day. Hörs senare och håll utkik för jag tänkte bjuda på några bilder senare. Ciao!


Färdig tränad

Nu är jag redo för kvällen, jag är precis färdig tränad. Jag gick en rask powerwalk hem från jobbet och sen har jag kört lite styrke övningar här hemma för rumpan, benen och magen. Nu tänkte jag städa lägenheten, laga lite mat och senare ska vi träffa våra kära vänner Johanna och Jesper som sagt. Det kommer bli en jätte mysig kväll, kan inte bli annat med dom. Ciao!

Ni glömmer väl inte frågestunden några inlägg ner,
jag svarar på alla frågor efter helgen. Så fråga på!



Bild: Thailand, januari 2010

LÖRDAG

Godmorgon allihop! Jag sitter på jobbet nu och har precis öppnat. Senare idag efter jobbet blir det en powerwalk hem och ikväll ska jag och R umgås med underbara Johanna och Jesper . Vi ska gå på bio och bara ha det mysigt, hoppas ni får en jätte bra dag. Hörs senare!

Tog en snabb dagens med mobilen innan jag ...

img_0354 (MMS)

Tog en snabb dagens med mobilen innan jag gick.. Den blev lite suddig, men det får duga. Enjoy!


Frågestund!

Ni mina kära läsare har ökat rätt bra de senaste,
så jag tänkte det vore lite kul med en frågestund.
Jag svarar efter helgen, så kör på. 

Ni ställer frågan, jag svarar!


KORFU

Världens bästa Mamma överraskade mig med och säga att hon vill bjuda med mig på en sista minuten i början av september till Korfu. Fast det beror lite på hennes skola (hon studerar) och hur allt ser ut nu i början av deras termin. Jag hoppas verkligen att vi kommer iväg, för det behövs. Va underbart och åka iväg och bara koppla av och sola och bada. Det är precis vad jag behöver just nu! Men det återstår och se om vi kommer iväg till Grekland eller inte.

Förresten någon ni inte visste om mig, är att en liten del av mig är grek . . .

Working lady!

Strax ska jag hämta upp all tvätt, sen ska jag byta om och ta cykeln upp till jobbet. Därför blir det inte mycket uppdatering idag, eftersom jag jobbar till halv tio ikväll.

Återstår och se vad resten av kvällen har att erbjuda, men som det ser ut nu så kommer jag bara vara hemma och ta det lugnt. Vilket kan vara rätt skönt, eftersom jag jobbar tidigt på lördag också. Vet att jobb är det enda jag skriver om, kanske borde jag köra en frågestund istället? nu när jag ändå inte kan uppdatera så mycket. Vad sägs om det? Hörs senare!

Friday morning

Godmorgon kära läsare! Idag sov jag ut en timme extra, så vaknade vid runt åtta tiden och gick ner för och fixa tvätten. Strax blir det powerwalk och senare blir det en god frukost och sen väntas jobb vid 13.00 och resten av hela kvällen. Jag skulle egentligen varit ledig idag, men jag var tvungen att hoppa in för min kollega är sjuk. Hoppas ni får en jätte bra fredag, Ciao!


Nu ska jag gå en rask powerwalk runt stads...

img_0353 (MMS)

Nu ska jag gå en rask powerwalk runt stadsparken och munksjön, jag kör båda rundorna idag så blir det längre och jobbigare  ; ) Ciao!


Hej lära läsare! Äntligen har jag slutat j...

img_0262 (MMS)

Hej lära läsare! Äntligen har jag slutat jobba och direkt efter jobbet gick jag till A6 för och fixa lite ärenden. Men nu sitter jag på bussen påväg hem . . . Hörs senare!


Olivia Palermo

Dags och fixa något lätt lunch som jag och min sambo kan ta med oss till jobbet imorgon. Sen ska jag krypa i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Det kan vara det bästa som finns att somna framför tvn,  någon som håller med mig? Godnatt!


Bild: Vackra Olivia Palermo.

Pärlan

Jag har inte haft tillgång till datorn på hela dagen eftersom jag varit iväg. Jag mötte upp pärlan Johanna hemma i hennes nya lägenhet. Sen åkte vi till IKEA, gick på A6 och sen en sväng nere på stan. Efteråt blev det god thai mat, skvaller och massa prat. Jag är väldigt glad att Johanna är hemma igen från kroatien, hon är min pärla och jag är riktigt glad att jag har henne.



Ikväll har jag haft lite kvalitetstid med min kära mor. Vi har varit här hemma hos mig och bara tagit det lugnt, pratat lite och haft det mysigt. Det behövs ibland . . . Hoppas ni haft en jätte bra dag allihop, men snart blir det läggdags för mig. För imorgon ska jag upp vid 05.00, mindre kul. CIAO!

Blogawards 2010

Ännu en inbjudan till Blogaward 2010, fann jag i brevlådan idag. När jag fick första inbjudan tyckte jag det lät hur kul som helst. Men nu när man hört lite om hur allt ska gå till och det ska tydligen inte alls ska vara som tidigare år. Så har jag minst sagt blivit fundersam om man verkligen ska gå . . . Vad hade ni gjort?


Workie!

Hej allihop! Jag är fortfarande hos Emmie, om ett tag ska vi ut och gå en lång powerwalk. Senare efter halv två tiden ska jag hem och sen väntas jobb.

Jag ska även försöka hinna hämta ut
mitt packet från H&M, så håll utkik senare. KRAM!


Dagens


Jag hinner inte blogga något nu, så bjuder jag på en dagens så länge.
Hörs senare kära läsare, för jag måste rusa till bussen nu. Enjoy!


Sleep over

Godmorgon kära läsare! Idag tog jag en rejäl sovmorgon, vilket var väldigt behövligt efter en helg med lite sömn. Just nu håller jag på och tvättar, senare idag ska jag hem till Emmie. Vi ska ha sleep over och ha en riktigt mysigdag! Hörs senare, Ciao!

Yesterday

Tyvärr använde jag inte kameran alls mycket igår,
så ni får nöja er med dessa två bilder . . . Enjoy!


Jag och min kära vän Sanna.

Min dag i bilder


1augusti redan, det är helt otroligt vad d...

img_0339 (MMS)

1augusti redan, det är helt otroligt vad denna sommaren har gått fort. . . Men just nu sitter jag på Expresso House och fikar med min kärlek, sen ska vi gå en runda på A6 och kolla lite inredning Återkommer senare!


RSS 2.0