JULKLAPPSTIPS

För dig som är intresserad av konst vill jag tipsa om en intressant utställning som pågår fram till slutet av januari 2011.


Titta in på John Bauer Hotel , Ester Kök & Bar i centrala Jönköping,  du kan se och även köpa originalmålningar för ditt rum, lägenhet eller villa. Varför inte en julklapp till dig själv eller till någon du tycker om!


Att köpa originalkonst är väldigt speciellt, man får ett unikt konstverk som endast är målat i ett exemplar. Det är spännande att köpa av en ung kreativ konstnär som ständigt är aktiv och ställer ut!


Elisabets konst är stark och formrik, den påverkar och berör och man funderar direkt om någon tavla passer in i min egen inredning?


Elisabeth Olander är född och uppvuxen i Halmstad, 22 år och studerar tredje året på arkitektlinjen I Lund. I Jönköping presenterar hon sin fjärde separatutställning som har temat linjer och relief. Elisabeth är autodidakt och har sedan barnsben målat, byggt och skulpterat i en fri och kreativ anda. Hon arbetar med spackel på duk och formar spännande mönster med verktyg som skapar djup. Färgerna har stor betydelse i hennes måleri.


Är du intresserad av en tavla eller vill göra en beställning når du Elisabeth på 070-4696668 eller
[email protected]


www.elisabetholander.com kan ni även se bilder på tavlor från tidigare utställningar.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Linnea

Underbara rara Bettan :) hennes tavlor ÄR fantastiska!

2010-11-24 @ 11:29:37
URL: http://linneaolsson.blogg.se/
Postat av: svar:

Ja dom är riktigt fina :)

2010-11-24 @ 12:03:01
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0