Morgons powerwalk

Godmorgon allihop!

Jag är precis hemkommen från en härlig morgons powerwalk med Jonna, vi körde "stadsparksrundan" istället för munksjön idag också. Jag tycker den är effektivare, vilket är bra ; )  Men just nu håller jag på och tvättar, tänkte göra lite god frukost också. Sen ska jag duscha och fixa iordning mig, för senare ska jag träffa min fina vänner Sanna och Lovisa. Kärlek!







Kommentarer
Postat av: Anonym

jobbar du inte så mycket längre?

2010-05-19 @ 08:46:32
Postat av: sofia

heej tjejen:) Lät som en underbar start på dagen:) Har ni lika härligt väder som det är härligt idag? 18 grader i skuggan såhär tidigt på morgonen och strålande sol:) Puss

2010-05-19 @ 09:13:06
URL: http://sofianorborg.blogg.se/
Postat av: svar

Svar till anonym:

Jo jag jobbar precis lika mycket nu, fast det kan kännas mindre eftersom vi precis bytt schema. Men jag jobbar till och med nästan 4 timmar mer nu i veckan än tidigare.



Fast nu jobbar jag istället tre gånger i veckan och då jobbar jag alltid 9 timmar om inte mer varje gång :) Vårat förra pass var mer jobb dagar och inte lika långa pass . .

2010-05-19 @ 11:41:28
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/
Postat av: svar till sofia

Hejsan! Ja det är underbart, ska försöka fortsätta och göra det så ofta jag kan. Det är en bra stat på dagen som sagt! Strålande sol lät väldigt fuskigt, nej det har vi inte :( Men det är ändå 16 grader, fast monligt. Attans. hehe, puss

2010-05-19 @ 11:42:30
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0