Nyfiken

Jag är väldigt nyfiken på er läsare, igår hade jag mycket mer än vad jag brukar ha. Så kan ni inte säga vilka ni är, hur länge ni läst min blogg och varför? Vore jätte roligt och veta vilka ni är och vad ni tycker. Sen tycker jag ni kan kommentera mer, det är alltid roligt att läsa era kommentarer : )

Ställ frågor till mig också om det är något ni vill veta. Pusskram!



Kommentarer
Postat av: Anonym

hej. mitt namn är sanna & jag bara älskar din blogg! jag gör inget annat en att läser den. & ett plus till dig som person :) hahaah.

2009-12-18 @ 12:40:20
URL: http://saannaavdic.blogg.se/
Postat av: Alexandra

skulle inte du kunna lägga upp en bild på den perfekta nyårs outfiten? jag känner nämligen panik inför vad jag ska ha på mig på nyår, och hade uppskattat lite inspiration :)) jag läser din blogg dagligen och tycker det är kul när du bloggar om mode, för jag gillar din stil.

2009-12-18 @ 20:32:59
Postat av: Emma

Hej! Jag tror jag har läst din blogg i ett halvår nu och jag gör det för att jag gillar den! Den är vardaglig, rolig och mysig. Sen tycker jag du verkar vara en supermysig person så då blir man bara ännu gladare av att läsa din blogg :) Jag har en sak som jag undrar över. Du tog ju studenten i våras och jobbar nu på pressbyrån. Men har du tänkt plugga till nått sen eller bara jobba på? :)

2009-12-18 @ 21:40:35
Postat av: Malin

Vet inte hur jag kom till just din blogg men tillbaka kommer jag varje dag:)

2009-12-18 @ 22:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0