Valborg

God morgon allihop!

Vaknade för en liten stund sen, har diskat och lite så. Tänkte att jag skulle äta lite frukost snart och hoppa in i duschen. För idag har jag ingen skola att stressa iväg till, skönt det. Men jag har annat jag måste fixa, så det kommer bli en ganska stressig dag ändå tror jag. Ikväll blir det spring inspiration och utgång, det kommer bli en riktigt bra kväll med underbart trevligt folk. Men nu när jag har duschat, så måste jag fixat i ordning mig, för jag ska nämligen ner till stan och fixa lite tills ikväll, vet faktiskt fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Så har lite problem! Sen ska jag försöka hinna sola och sedan möta upp Fidde. Efter det ska jag hem och sen drar jag mig nog vidare till min käre vän Emmie, där jag ska fixa mig och så innan vi åker till spring 08. Hoppas ni får en jätte bra dag. Kram!



Promenad

Nu ska jag ut och gå min vanliga runda runt munksjön i det underbara vädret! Det känns verkligen som sommar nu, och jag hoppas på att det är lika fint och härligt väder imorgon när vi ska ut.

Men vetn i vad, nu har jag ingen skola förrens på måndag igen. Fick mig ett litet lov kan man säga, studiedagar är skönt att ha ibland eller vad säger ni? Det är faktiskt ännu bättre med lediga dagar när det är såhär bra väder ute, så man kan ligga och sola istället. Men nu ska jag ut, kram!

image136

Spring inspiration

Nu har vi äntligen fixat biljetter till spring inspiration, ska möta upp Johanna (någon från halmstad) direkt efter skolan. Så kommer hon att fixa biljetter med efterfest till mig och Emmie, vi som inte trodde att vi skulle få tag i några. Men nu har vi fixat! Det kommer bli en riktigt bra kväll imorgon tror jag, det svåra just nu är bara vad sjutton ska jag ha på mig? Måste ner till stan efter jag mött upp Johanna och kolla om jag hittar någon fint som jag kan ha på mig imorgon. 

image138
På bilden är det söta Emilie!

God morgon

God morgon allihop!

Idag är det verkligen sommar värme ute, helt underbart väder är det. Man blir så glad av det! Idag kommer nog bli runt 20 grader varmt ute. Annars idag ska jag försöka fixa spring inspiration biljetter, som jag måste ha tills imorgon. Igår sprang jag och Emmie runt överallt och frågade efter biljetter, men då hade tydligen dom kommit och hämtat dom biljetterna som inte blivit sålda. Så jag känner mig en aning stressad, men tanke på att modevisningen är imorgon. Och jag måste fixa biljetterna idag! Men hoppas ni får en jätte bra dag i det härliga vädret, kram!


Munksjön

Har tagit min vanliga runda runt munksjön nu, det var hur skönt som helst. 14 grader var det ute såhär dags! Kändes som en härlig sommar kväll. Jag hoppas att värmen håller i sig som jag sagt ett antal gånger innan, men jag tror inte det är bara jag som vill att värmen håller i sig eller hur?

Nu har jag precis duschat, ska lägga mig framför tv och kolla på prison break. Någon som följer det? Själv har jag varit lite dålig på att följa det, förra säsongen kollade jag på varenda avsnitt. Men inte nu, vet faktiskt inte varför. Jag har väl helt enkelt inte haft tid. Men idag ska jag ta mig tid till att kolla på det, för det är faktiskt riktigt bra! Men hoppas ni haft en jätte bra dag, god natt. Kram!

image137

Hemma

Kom hem från stan för en liten stund sen, hittade lite smått och gott som man kanske är lite sugen på att köpa. Och det gjorde Emmie också, fast hon köpte det eftersom hon är så duktig och har ett jobb som vissa andra också skulle  behöva? (som tex, jag) Får vänta tills studiebidraget kommer, helt enkelt! Men nu har jag precis ätit lite mat och tänkte att jag skulle sätta mig och plugga lite. Senare blir det min vanliga runda runt munksjön, man får passa på och njuta av solen så länge den är framme. Men hoppas ni haft en bra dag hittills, kram!

God morgon


Sitter på lektion nu, började kl:08.00 idag. Jag var verkligen jätte trött i morse, hade gärna tagit sovmorgon idag. Men det kunde jag inte, eftersom jag hade prov idag. Och provet gick inte som jag trodde det skulle gå, jag får helt enkelt blackout när jag sitter vid själva prov tillfället. Jag måste skräpa till mig ordentligt nu! Men efter skolan ska jag och Emmie ner till stan och kolla lite. Får hoppas att man hittar något man kan ha på sig på onsdag, när vi ska gå och kolla på modevisning (spring inspiration).

Hörde precis att det ska bli 20 grader varmt idag, låter helt underbart. Kanske man skulle sola lite, det hade inte varit fel att få lite färg på kroppen. Jag älskar värme, just nu vill jag bara bort till ett varmt land. Så man kan ligga och sola och njuta av värmen hela dagen! Hoppas ni får en jätte bra dag, njut av värmen. Kram!


God natt

Nu har jag suttit och pluggat en hel del, men ändå känns det som att jag inte kan någonting. Ibland förstår jag inte hur det kan vara så svårt att få in allt som står i papprena. Jag får väl helt enkelt sitta och läsa och läsa, så sätter det väl sig till slut. Men strax ska pappa köra mig till Robin, det blir lite mys framför tvn eftersom jag vill kolla på "sanningen ögonblick". Nu ska jag gå, hoppas ni haft en bra dag! God natt och sov gott, Kram!


Bikini

Snart är det dags att gå på stranden och då är det faktiskt dags att börja tänka på bikini. Jag tycker denna hallonröda bikinin från h&m är jätte fin, jag älskar färgen. Den finns i både klargrön och i blå. Dom är också väldigt fina, men jag tycker nog ändå om denna hallonröda mer.  Jag är nästan säker på att jag kommer köpa den, om den sitter bra på förstås. Tänk när man är solbränd och har solblekt hår, åh va snyggt!  

image134

Söndag

Helgen har verkligen gått jätte fort, det är redan söndag. Och idag skiner inte solen ute, blev väldigt besviken när jag vaknade. Med tanke på att man har vaknat upp hela veckan med sol, men så var det inte idag. Vaknade jag upp hos älsklingen, blev en mysig morgon. Med frukost och mys framför tvn. Sen var vi tvungna att åka eftersom han skulle iväg och spela fotbolls match. Dom förlorade med 4-3, badbad! Men så är det ibland, man kan tyvärr inte alltid vinna. Men resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv och pluggat en del. Jag har nämligen prov imorgon i aerobics & hälsa. Hoppas verkligen att det kommer gå bra på provet! Senare idag ska jag iväg och träna på sense, det blir lite konditionsträning och styrka + att jag känner för att sola, ska jag?

Men gårdagen tillbringade jag och älsklingen hos Kristoffer och Jonatan och massa annat trevligt folk. Jag hade ganska trevligt, blev inte en jätte lång kväll. Det bästa under kvällen var Kristoffers tal till Jonatan, det var så fint och om jag måste erkänna så fick jag faktiskt tårar. Men hoppas ni haft en bra helg, kram!


Party

Blev en lång dag på stan, helt underbart väder. Jag hittade lite smått och gott, testade som sagt linnet jag hade lagt utan tills idag. Det var väl sådär på, men är fortfarande tveksam. Jag får helt enkelt gå dit på måndag och se! Lunchade med Emmie och Kim sen också, vi åt på Claras och det blev kyckling sallad och vatten.

Men nu har jag lite bråttom, så nu ska jag fixa i ordning mig för ikväll. Det blir fest med mycket trevligt folk! Men har ett problem, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Funderar på något somrigt iallafall. Ha en jätte bra kväll. Kram!

image131

Nattbesök

Inatt fick man trevligt natt besök av Mathilda, Simon och Fidde. Vi hade det jätte trevligt, satt och pratade om allt möjligt. Vi var ute och pratade ett bra tag och jag fick mig en bra sömn sen eftersom jag var så sjukt trött så somnade jag nästan på en gång när jag kom hem sen.

Men nu håller jag på och fixar i ordning mig, ska sminka mig strax och fixa håret. Eftersom jag ska ner till stan och träffa Emmie. Jag la undan ett otroligt sött linne igår från Gina tricot. Det satt tajt över brösten och sen var det volanger ner till, hur söt som helst. Och jag hoppas verkligen att den kommer sitta bra, för jag vill ha den. Men nu borde jag snabba mig lite, ha en bra dag passa på och njut av solen. Kram!



God morgon

God morgon allihop!

Vaknade för en kvart sen ungefär, ska ut och gå runt munksjön nu tänkte jag och efter det blir det frukost. Idag är tyvärr vädret sämre, helt dimmigt på himmeln. Men man får hoppas att det spricker upp framåt förmiddagen. Senare idag framåt 13.00 tiden,  ska jag träffa Emmie och gå på stan med henne. Jag la undan ett jätte sött linne från Gina igår, jag blev helt förälskad i det och jag hoppas verkligen att det kommer sitta bra på. Hann nämnligen aldrig testa det igår, eller orkade inte eftersom det var så sjukt mycket folk inne på Gina. Men efter ett tag på stan, ska vi kolla på Emmies lilla syster när hon dansar, hon kommer vara så söt när hon står där på scen. Men nu ska jag ut och gå i rask takt, hoppas ni får en jätte bra dag. Kram!

image94

Hemma kväll

Det blev en hemma kväll med familjen och några vänner till oss idag, himla trevligt faktiskt. Händer inte så ofta att jag är hemma med familjen konstigt nog. Men ikväll blev det så och vi har ätit gott och haft det allmänt mysigt! Nu sitter dom bara och tjatar om massa fotboll. Så jag satta mig här en liten stund!

Annars ikväll blir det lugnt. Det blir nog att jag sätter på en film lite senare. Ska be bror min ladda ner någon bra film, vet bara inte vilken ännu. Men får kolla om det finns någon ny och bra. Annars kanske ni har något förslag på en bra film? Men nu ska jag ut och sätta mig och vara lite social. Kram!

Promenad

Nu ska jag bege mig ut på min vanliga promenad runt munksjön! Kommer bli lika härligt idag som i onsdags, eftersom att vädret har hållt i sig och är lika fint idag också. Hela veckan har det varit strålande solsken, då kan man inte må annat än bra. Men nu ska jag gå ut, hoppas ni haft en bra dag hittills. Kram!

Underklädes-set

Blommigt ser vi verkligen överallt just nu! Jag tror att det kommer bli en stor trend 2008, tror inte ni det? Detta blommiga underklädes-set var bara så sött. Såg den i h&ms vår/sommar katalog! Om det är lika fint i verkligenheten, kommer det vara mitt så småning om.

image130

Talang 2008

Den här flickan har en helt otroligt vacker röst för och bara vara 10 år.


Helg

God morgon allihop!

Äntligen är det helg och fredag igen, tiden går verkligen jätte fort. Det börjar närma sig slutet, bara 7 veckor kvar till sommarlovet. Dom veckorna kommer gå så fort! Jag vill verkligen ha sommar lov nu, men med tanke på att jag ska jobba hela sommaren så är det väl ändå inte så lockade med lov. Men pengar blir det, så klaga ska jag inte göra! Men tänk vad skönt det hade varit att åka iväg utomlands i sommar och bara njuta av solen och värmen. Åh, jag måste bara boka en resa efter jag slutat jobba i sommar. Jag vill mer än gärna åka utomlands med min älskling, det hade varit så mysigt att bara åka iväg vi två. Vi hade haft det helt underbart!

Men vädret här i Sverige förtillfället är verkligen jätte bra, det är strålande solsken och klar blå himmel. Riktigt vår väder! Men hörde att någon sa att det skulle bli mycket sämre väder nu i helgen och det var ju lite tråkigt. Bara hoppas på att väderprognoserna har fel denna gången, för det brukar dom ha när dom säger att det ska bli sol och istället blir det regn. Man får helt enkelt hoppas på att dom har fel denna gången! Men strax ska jag iväg till skolan, eftersom att jag börjar 9.15. Måste säga att det är aldrig fel med sov morgon på en fredag! Idag blir det inte så lång dag i skolan som tur är, tror jag slutar runt 14 tiden. Efter skolan ska jag ner till stan med Lovisa, ska bli lika kul som alltid. Efter jag varit på stan ska jag ut och gå runt munksjön. Ikväll vet jag inte hur min kväll kommer att se ut, har inte bestämt vad jag ska göra än så länge. Men det kommer väl antar jag! Nu måste jag gå och sminka klart mig, hoppas ni får en bra dag. Kram!

God natt

Nu sitter jag hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem från sin match, hörde att dom vann med 2-1. Så det var ju bra! När han kommer hem blir det lite mat och mys framför tvn. Men nu måste jag fortsätta med maten! Hoppas ni haft en jätte bra dag, god natt och sov gott. kram!



Prov

Innan när jag skulle sätta mig ner och plugga till rättskunskaps provet, så kollade jag igenom så jag hade alla papper. Men tror ni inte att jag har glömt ett helt häfte i skåpet! Och det är typ det viktigaste delen av det jag ska kunna till provet, känns ju sådär. Men får hoppas jag löser det på något sätt, jag får väl kolla i boken eller något. Men då är problemet att där har jag inte strykigt under allt som jag ska kunna till imorgon. Åh, Ibland blir jag så trött på mig själv! Men slut pratat om det, nu ska jag fortsätta plugga utan häftet. Sen ska jag promenera iväg till dansen vid 18.15. Hoppas ni haft och har en jätte bra dag, för det går inte ha annat när det är såhär soligt och härligt väder ute. Kram!


image129



Tubtopp

Tubtopp från h&m för endast 49.50 :- dom är både snygga och enkla. Jag skulle vilja ha en i varje färg, perfekt till sommarn, eftersom dom funkar till precis allt.

image128

Eva Longoria

Eva Longoria ser snygg ut när hon är ute och shoppar!

image127




























 


 



Bild: Posh24.se

God morgon

God morgon allihop!

Började morgonen med ett aerobics pass kl:08.00, himla skönt var det! Sen började min lektion vid 10.30, så nu sitter jag och har information och layout. Som jag sa igår så har jag naturkunskaps prov idag också och det kommer inte alls gå bra. Men kan ju alltid försöka! Annars idag slutar jag kl:16.00, då ska jag hem och plugga igen, eftersom jag har rättskunskaps prov imorgon och jag får hoppas att det provet jag ska göra imorgon kommer att gå bättre än det jag ska göra idag. Annars kan jag ju alltid hoppas att båda går bra.

Men senare ikväll kl:18.30 har jag dans, jag älskar det! Och jag tror faktiskt att dansen kommer bli riktigt bra när det är klar och föreställningen kommer bli kanon. Efter dansen ska jag bara hem och ta det lugnt, kanske tillbringa kvällen med min älskling.  Hoppas ni får en jätte bra dag, kram!


Löpband/styrka

Nu ska jag åka och träna på sense, idag blir det nog mest löpband och lite styrka. Har pluggat lite nu iallafall, behövdes ju. Kan inte påstå att jag kan så mycket, så jag måste faktiskt sätta mig och plugga efter jag varit och tränat. Men senare ikväll kommer Robin och hämtar mig, då åker vi hem till honom och lagar lite mat och myser. Han är det bästa som har hänt mig, jag älskar honom så mycket. Men hoppas ni haft en bra dag hittills, kram!

image126

Vårväder

Nu ska jag ut och gå med hunden i det fina vädret! Sen blir det till att fortsätta plugga, för jag kan absolut ingenting. Jag känner mig inte alls taggad på att göra prov imorgon iallafall, sen har jag prov på fredag också. Jag orkar inte, varför ska det vara så mycket på en och samma vecka. Jobbigt! Jag är redan trött på skolan efter tre dagar, hade gärna stannat kvar på praktiken. Men nu ska jag inte sitta och klaga, för snart kommer älsklingen en liten stund innan han ska åka och spela match. kram!



Nytt

Detta är mina favoriter av det som är ny inkommet på Gina tricot. Jag älskar klänningen och den rosa/röda bodyn är väldigt lik den bodyn jag vill ha från monkigirl. Så det blir perfekt! Sen det gula linnet, var väldigt sött tyckte jag. Tänkte att jag skulle ner till stan imorgon och testat allt det jag vill ha från gina, för det är ganska mycket just nu. Sen skulle jag ju köpt dom bei chinosen men dom var slut i min stolek, så jag hoppas verkligen att dom får in nya. För jag vill måste ha ett par! Men nu ska jag ut på våran framsida och sätta mig och plugga naturkunskap. Kan behövas, med tanke på att jag inte kollat någonting och jag har prov imorgon. Ha det bra så länge, kram!


image122

God morgon

God morgon allihop!

Idag lyckades jag försova mig, så jag kom 25 min för sent. Bussen tar ju sin lilla tid också! Sitter i skolan nu iallafall och har lektion. Försöker komma på ett bra klädmärke som det finns mycket fakta om. Ni har inte några bra förslag? För av alla dom märkerna jag har kommit på nu, så har det bara funnits jätte lite fakta. Och jag behöver ganska mycket fakta för det ska bli ett ganska långt arbete. Ni får mer än gärna komma med förslag.

Men idag går jätte länge i skolan 8-16, inget jag är så road över. Efter skolan ska jag hem och plugga tyvärr, eftersom jag har prov i naturkunskap imorgon. Senare på kvällen ska jag träna på sense, blir löpband och lite styrka idag också. Hoppas ni får en bra dag, Kram!   


God natt

Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla klart på desperate housewives, sen hoppas jag på att det kommer att komma något annat bra program som man kan kolla på. För jag känner att jag inte kommer vara trött på ett tag, men sen vet man ju aldrig om man slocknar framför tvn. Haha! Hoppas ni haft en bra dag, god natt och sov gott. Kram!

Eva longoria

Jag tycker absolut utan tvekan att Eva passar bättre i kort hår, hon ser mycket fräschare ut. Jag har alltid tyckt att Eva Longoria har varit vacker, hon ser så himla bra ut . Men vad tycker ni, passar hon bättre med långt eller kort hår?


image118

DH

Ni missar väl inte desperate Housewives som började för 10 min sen, det är så bra. Äntligen har den nya säsongen börjat och det är andra avsnittet idag.
Jag tror inte bara det är jag som följer denna serien?


image121

Träna

Kom hem från stan nyss! Kollat lite på kläder och så, men orkade inte testa. Men hittade jätte mycket fint, kanske blir en sväng ner imorgon också. Träffade som sagt Pontus idag, vi har verkligen haft jätte kul och riktigt trevligt. Vi pratade om nästan allt, men det blev väldigt mycket prat om gamla minnen. Alltid lika kul och höra gamla minnen!

Nu ska jag åka och träna på sense, blir lite löpband och styrka + sola. Kram!


image119




Slutar

Nu slutar jag äntligen skolan, riktigt skönt! Ska ner till stan nu och träffa Pontus. Blir en liten sväng på stan och jag ska testa lite kläder som jag la undan igår,. Jag hoppas att något av det kommer att sitta bra, så att det blir något köp. Senare ikväll ska jag åka till sense och träna lite kondition och styrka. Efter det lär det bli att jag solar, för det behövs verkligen nu. Hoppas ni får en bra dag, passa på och sitt ute nu när solen är framme. Kram!


Lovely

        image116  


Jag antar att det inte är bara jag som vill ha någon av dessa underbara klänningar, fast jag gillar den bommiga mer. Den är helt underbar! Och dessa klänningar ska tydligen komma in i butiken snart, och jag måste bara ha den blommiga. Men jag hade inte tackat nej till den andra klänningen heller :)

Flower

Igår var jag på stan som sagt, köpte mig en underbar blommig klänning från Gina tricot för 299 :-, jag älskar verkligen den! Jag försökte ta en bild igår, men fick inte någon bra. Så jag lånade denna bilden av Karolin!

image113
Bild: Lånad av Karolin

Soligt

God morgon allihop!

Började klockan 08.00 som alla andra dagar och vädret är lika fint!  Man får sommar känsla av detta underbara väder, nu är det klar blå himmel och solen skiner. Sånt här väder hade jag velat ha nästan hela året, då hade jag nästan alltid varit glad. Haha! Men vem vet i framtiden kanske det blir att det är varmt hela året?

Idag slutar jag runt 14.00 och efter skolan ska jag till stan och träffa min bästa killkompis Pontus, som jag inte träffat på jätte länge. Så det ska bli riktigt kul och umgås lite med honom idag! Vi ska ner till stan, eftersom jag vill kolla på kläder och sen kommer det nog bli att vi ta en fika. Men hoppas ni får en jätte bra dag, kram!

God morgon

God morgon allihop!

Solen skiner idag också, helt underbart. Hoppas att det kommer vara soligt länge nu. För jag orkar inte med regniga dagar eller "dimmiga". Men idag vaknade jag av att klockan ringer vid 07.00, eftersom jag började kl: 08.00 med ett aerobics pass. Aldrig fel med ett tränings pass på morgonen! Nu sitter jag och har lektion, sen har jag rast i två timmar. Riktigt segt faktiskt!

Efter skolan ska jag och Emmie ner till stan tror jag, för jag måste sätta in pengar på mitt konto. Annars slösar jag bara det på massa skit! Blir väl en liten titt på stan också antar jag, kanske hittar något fint. Vem vet! Efter jag träffat Emmie, ska jag upp till Stadsparksvallen och stå i kiosken.  Eftersom att tipselit har match idag! Blir nog en vinst för dom tror jag faktiskt .. Hoppas ni får en jätte bra dag, kram!


Eftermiddag

Eftermiddag redan och solen skiner idag också, helt underbart!

Jag och älsklingen åt frukost för ett litet tagsen, jätte härligt när solen ligger på. Tänkt att jag snart skulle hoppa in i duschen, för jag ska iväg och träffa Johanna senare idag. Vet inte riktigt när än, men någon gång idag iallafall. Blir nog att vi tar en fika och sitter pch pratar om allt mellan himmel och jord. Alltid lika trevligt och träffa henne! Senare ikväll ska jag ut och gå runt munksjön, kommer bli härligt med tanke på vädret. Men hoppas ni får en bra dag, kram!

Hemma

Nu är jag äntligen hemma från jobbet! Suttit i kiosken på j-södra matchen, det blev 1-1 mot trelleborg ifall någon ville veta. Var inte lika mycket folk på matchen idag som väntat, men det var ändå väldigt mycket att göra under pausen.
Tänkte jag skulle duscha lite snabbt nu och sen kommer Robin hit, så ska vi åka och fika. Ska bli jätte mysigt och sitta och fika lite med älsklingen!

Men hoppas ni får en jätte bra kväll, kram!

SM GULD

HV71 VANN SM-GULD IGÅR, hur underbart är det inte då? Jag trodde faktiskt inte att dom skulle vinna, men det gjorde dom. Min hv bakelse borde gjort succé på jobbet! Haha. Hoppas ni är lika glada som jag är , kram!

 

image112
image111

God morgon

God morgon allihop! 

Vaknade upp hos älsklingen, soligt och härligt väder ute idag. Hoppas verkligen att det kommer hålla i sig! Efter vi hade ätit frukost körde han hem mig, eftersom att han skulle åka på match. Men senare idag ska jag till stadsparksvallen eftersom att det är j-södra match idag och jag står ju i kiosken. Jag och Emmie kommer fixa detta lika bra som vi gjorde förra året, 15 matcher ska vi sitta i kiosken. Får hoppas att det går bra idag, men det tror jag! Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni får en bra dag, kram!

Sista dagen

Hemma från praktiken nu! Sista dagen, måste säga att det var riktigt tråkigt att sluta idag. Och nu på måndag måste man gå till skolan igen, inget jag känner mig så sugen på. Har tre prov nästa vecka också, himla bra start efter praktiken (eller inte).  När jag slutade idag efter två härliga veckor, så fick jag välja ut något i butiken och det blev en vit siden jacka. Lite sportig och riktigt snygg! Jag är super nöjd med den iallafall, så jag kommer inte att ångra mig.
Men jag har haft två helt underbart bra veckor på ONCE, blir nog antagligen att jag kommer vara där hela trean också. Då är vi ute och praktiserar hela måndagen och halva tisdagen i ett helt år. Kommer bli kanon bra!

Men ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer, det är lite veligt tycker jag allt! Jag får allt se vad som lockar mig, kanske blir utgång eller något annat kul? vet faktiskt inte än. Klockan är ju inte jätte mycket än, jag får se vad som händer. Hoppas ni får en jätte trevlig kväll, Kram

God morgon

God morgon allihop!

Kom hem ganska tidigt igår ändå, blev runt 01.00 ungefär. Trodde det skulle bli senare, men som tur var så blev det inte det. Jag är iallafall jätte trött ändå! Gårdagen i Halmstad var jätte trevligt, det blev lite mingel först och sedan modevisning. Jag säger inte detta bara för han är min pojkvän " men han var faktiskt snyggast och bäst på scen " och hans pappa var också riktigt bra. Allt var mycket bättre än förra modevisningen! Det var butikerna "MALWA" och "THOMAS" som hade hand om modevisningen. Det blev verkligen jätte lyckat iallafall!

Idag är det min sista praktik dag på "ONCE". Jag börjar klockan 10-18 idag också! Tänkte att jag skulle cykla ner till jobbet idag, för idag är det jätte härligt väder ute.  Jag har köpt med mig lite bakelser och en blomma som jag ska ge som tack. Men efter praktiken ska jag hem och vänta på att få svar om det blir någon fest ikväll eller inte, men jag hoppas nämligen det. För det hade varit himla trevligt! Men man vet ju aldrig som sagt, ena stunden kan det vara bra och komma och andra stunden inte? Men hoppas ni får en jätte bra dag, Kram!


image109
Min älskling



Alicia Keys

Alicia Keys och hennes pojkvän Kerry ska gifta sig! Jag tycker dom passar jätte bra tillsammans, så himla söta. Kommer bli ett jätte fint gift par tycker jag.
Tänk när man själv står där och ska gifta sig? Vilken underbar känsla!


image107

Slutat

Håller på och fräscha till mig lite nu! Slutade som sagt vid 12 idag, sedan gick jag till h&m och ginatricot. Men där fanns inget som lockade mig, kände mig ganska stressad så det blev inte att jag kollade noga. Och imorgon hinner jag heller inte åka och kolla på kläder, för jag slutar kl:18.00 sista praktik dagen. Himla tråkigt!

Ikväll blir det lite modevisning i Halmstad för min del, ska bli himla trevligt. Kram!

God morgon

God morgon allihop!

Gick upp lite tidigare idag, för jag måste packa lite saker som jag ska ha med mig till Halmstad. Idag blir det inte alls en lång dag på jobbet, 10-12 bara. För framåt eftermiddagen åker jag och Robin ner till Halmstad som jag nämnde igår. Kommer bli en jätte trevlig kväll, modevisning och lite mingel!  Det jobbiga är att vi kommer att komma hem jätte sent till Jönköping och jag kommer vara döds trött. Haha! Men jag har ju en fördel " jag behöver inte köra bil ( så jag kan sova i bilen) ". Men nu ska jag äta lite frukost, hoppas ni får en bra dag. Kram!



God natt

Haft fullt upp verkligen hela dagen både på jobbet och hemma. Fast jobbet var ganska lugnt och skönt ändå tycker jag! Där har jag himla trevligt, så nu ska vi inte klaga. Men måste säga att jag är riktigt trött på kvällarna nu efter dessa dagar man har varit på praktik! När jag kom hem idag från jobbet, så var Lovisa redan hos mig. Vi fick nästan gå direkt upp till Stadsparksvallen och fixa i våra två kiosker! Men alla varor hade inte kommit, så det blev bara 50 min där uppe. Och det var ju inte farligt! Men imorgon jobbar jag bara mellan 10-12, eftersom jag och älsklingen ska åka upp till Halmstad. För han ska gå modevisning, han kommer vara så snygg! Mums, ni ska få se bilder sen om det blir någon bra, men varför skulle det inte bli? Robin ser ju alltid lika stilig och fin ut! Så kommer tillbringa hela dagen/kvällen i halmstad, blir modevisning och lite mingel efter. Sedan efter det ska vi åka hem till Jönköping igen och det lär ju bli på kvällen/natten, så vi lär inte vara hemma tidigt iallafall. Då antar jag att jag kommer vara ännu tröttare på fredag morgon än vad jag varit alla andra dagar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig framför tv, ska bli skönt! Men hoppas ni haft en bra dag, god natt och sov gott. Kram!

God morgon

God morgon allihop!

Gick upp för en liten stund sen, har duschat och ätit lite frukost nu. Jag förstår inte, jag är så himla trött nu för tiden, iallafall på morgonen. Jag brukar nästan aldrig vara så trött på morgonen och nu orkar jag typ inte gå upp! Haha.
Idag blir det jobb)praktik) mellan 10-18 på once som vanligt, efter det ska jag träffa Lovisa. Vi måste upp till Stadsparksvallen, för att vi måste lägga in alla "varor" i kioskerna. För ni vet väl att första hemma matchen för J-södra är nu den 19 April kl:16.00. Jag hoppas faktiskt att det kommre gå bättre för dom detta året, för förra året var det väl lite sådär. Men iallafall nu måste jag fixa i ordning mig och leta lite kläder. känns som jag inte har något att ha på mig. Hoppas ni får en jätte bra dag, kram!

God natt

Nu ska ja gå och lägga mig brevid min älskling som är jätte trött och det är jag också! God natt och sov gott, Hoppas ni haft en bra dag. Kram!

Gladiatorsandaler

Jag tycker att dessa gladiatorsandaler är jätte fina, har sätt likande på Elin kling och hennes är otroligt snygga. Men tror faktiskt jag ska ta och beställa hem dessa från Topshop eller vad tycker ni?

image106

Lång runda

Nu ska jag ut och gå en lång runda runt munksjön och lite längre! Ska bli himla skönt, men det är ju alltid härligt att röra på sig. Men sen blir det till att fira mamma som sagt. Kram!

Simpson är gravid

Har ni hört att Ashlee simpson väntar barn med Pete Wentz? Det hade jag inte en aning om, där ser man. Jag tycker dom flesta kändisarna har blivit gravida eller nydligen fött ett litet barn. Tänk va sött med en liten unge som kryper runt!

image105

Tisdag

God kväll allihop!

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, lång dag 10-18. Måste erkänna att jag varit otroligt trött idag, jag var helt slut. Men tänkte att jag skulle försöka piggna till lite för jag ska ut och gå runt munksjön strax, nu när det är ganska svalt och skönt ute. Sen ska jag och familjen fira mamma lite, för hon fyller nämligen år idag. Grattis till min mamma! Så det blir en liten myskväll med familjen och Robin. Men att allt är bra med er och att ni haft en bra dag hittills, kram!

image60

Happiness

Nu tänkte jag att jag skulle kolla på 2900 hapiness, himla bra program som jag sagt några gånger tidigare! Men man blir tokig att det går på internet, det är verkligen jätte irriterande. För det är så mycket störningar i programmet, dåligt! Men nu ska jag inte sitta och klaga, för serien är faktiskt bra.

Hinner inte skriva mer sen idag, för min älskling kommer och hämta mig om en liten stund. Men hoppas ni haft en bra dag och får en jätte trevlig kväll, kram!


image67

annan färg

Hur snygg hade inte denna klänningen varit i en annan färg, tex. det lilla svarta. Men den är ändå väldigt snyggt med lite färg, men inte grön för min del. Kommer från Gina tricot och kostar bara 249 :- jag tycker den ser riktigt fin ut, men en grönt är inte riktigt min färg.

image104


Ny vecka

God kväll får man säga såhär dags!

Ställde kl:07.00 idag, eftersom jag skulle gå ut och gå runt munksjön innan jobbet(praktiken).  Kände att det var perfekt att göra det idag, för det var jätte härligt väder ute. Sedan tog jag cykeln ner till jobbet! Jag trivs så himla bra på min praktik, men jag är väldigt osäker på om jag vill vara där i höst. Eftersom jag har fått praktik plats på Gina tricot! Men jag har så otroligt roligt med personlaen, dom är verkligen jätte trevliga och hur goa som helst. Jag får helt enkelt se hur det blir lite längre fram! Kom hem från jobbet för ett litet tagsen, har varit en lång dag 10-18 idag. Men tiden gick väldigt fort ändå tycker jag, som man brukar säga "det går fort när man har roligt". Så det stämmer ju iallafall! Jag tänkte att jag skulle kolla klart på dom två sista 2900 happiness avsnittet, det är riktigt bra nu! Jag gillar det bara mer och mer för varje gång jag kollar på det.

Men hoppas ni får en jätte bra kväll, kram!


God morgon

God morgon allihop!

Jag trodde inte det var sant när jag vaknade i morse, hur mycket snö som helst ute. Vart kommer den ifrån egentligen? Igår var det strålande solsken och idag är det snö. Ibland förstår jag mig inte på vädret. Men idag vaknade upp av att älsklingen hade gjort frukost på sängen och massa tända ljus. Så söt är han! Ikväll ska jag och min älskling äta ute på resturang, sen blir det bara massa mys hemma och så, tror jag. Men han sa att han hade något mysigt på gång, få se vad han har i kikan! Överraskning ska det bli och jag är alltid lika nyfiken.

Men nu ska vi ut och gå en lång runda i det snöiga vädret, uppskattas verkligen! Men det ska bli skönt med en promenad ..

Idag har jag och min kärlek varit tillsammans i ett år! Tänk att ett år redan har gått och jag har fått tillbringa det med den underbaraste människan man kan tänka sig. Jag är lyckligast med dig Robin Johansson. Du är min kärlek och jag vill aldrig vara utan dig, du är mitt allt. Jag älskar dig!

image102

God morgon

God morgon allihop!

Ställde klockan på 07.30 idag, eftersom jag skulle ut och gå i en timma. Himla duktigt av mig tycker jag! Så nu har jag duschat och fixat håret, har bara sminkningen klar. Men det går ju fort! Idag blir det jobb mellan 10-18, sen direkt iväg till dansen och sedan hem. Jag lär vara otroligt trött när jag kommer hem ikväll iallafall ..

Men nu måste jag fortsätta göra mig i ordning , hoppas ni får en bra dag. Kram!

Chinos

En sak är säker, jag ska bara ha ett par chinos från Gina tricot. Jag tycker det är så snyggt! Jag lånade en bild av Matilda , kolla hur fin hon är i sina chinos från Gina. Dom sitter otroligt snyggt på henne. Men det tråkiga är att jag inte hinner gå på stan eftersom jag har praktik mellan 10-18 varje dag. Okej, jag kanske hinner i helgen. Men frågan är ens om dom finns kvar i den modellen här i jönköping, någon som vet?

image101
bild: lånat av Mathilda

Praktik

Första dagen på min praktik plats idag! Jag ska vara på Once i två veckor nu, ska bli himla kul faktiskt. Jag ser verkligen fram emot det, personalen är så otroligt trevliga och roliga. Personalen är ju verkligen viktig om man ska trivas med sitt "jobb", så jag tror att det kommer bli två riktigt bra veckor. Idag jobbade jag till 18.00, så man är ju hemma runt 18.30 ungefär. Men nu tänkte jag åka iväg och träna på gymmet, idag blir det lite konditionsträning och lite styrka. Sen efter det ska jag nog till min älskling Robin och mysa!

Men jag behöver er hjälp, ge mig lite förslag vad jag kan köpa till min pojkvän i ett års present? Jag vet kanske vad jag ska köpa, men vill ha lite tips ändå. Det är alltid bra att ha tycker jag!

Men hoppas ni haft en bra dag, för det har jag haft. Kram!

God morgon

God morgon/eftermiddag allihop!

Vaknade nu! Sovit väldigt länge idag och det var så himla skönt. Idag blir det en lång promenad och sen kommer älsklingen hem idag, jag har saknat honom så mycket. Så det blir att tillbringa dagen med honom, alltid lika mysigt.
Men hoppas ni får en jätte bra dag, för det ska jag ha. Kram!

God natt

Dags för mig att lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt! Får hoppas att det går något bra på tvn, skulle ju kollat på "27 dresses" men den fanns tydligen inte längre att ladda ner. Men hoppas ni haft en bra dag, god natt.  Kram!

Nu har de gift sig!

Beyonce och Jay-Z har gift sig! Det var en privat cermoni och ett fåtal gäster. Jag tycker dom passar så otroligt bra tillsammans och jag tror att det kommer att vara länge, men man vet ju faktiskt aldrig ...

image99

Bild: Aftonbladet.se

Myskväll

Kvällen bestämd, blir en myskväll framför tvn för min del med lite naturgodis och ananas som jag köpte innan. MUMS! Tänkte ladda ner "27 dresses", den sägs vara jätte bra enligt min bästa vän Emmie och jag litar på det.
Har ni någon annan en film att rekommendera mig?

image98

Promenad

Nu ska jag ut och gå en lång runda i det soliga vädret, får hoppas det håller i sig. Det är bara lite tråkigt att det blåser så himla kallt, men det lär jag inte känna av så mycket när jag går. Jag får helt enkelt sätta på mig lite varma kläder :)  Kram!


Mera blommigt

Elin kling hade på sig en otroligt snygg klänning i torsdags, jag älskar den från topp till tå. Hela hennes outfit var verkligen super fin! Den blommiga klänningen ska bli min, drömma kan man väl? Någon som vet vart man kan få tag i den?

image96

Bild: Stureplan.se

God morgon/eftermiddag

God morgon allihop eller jag kanske ska säga eftermiddag såhär dags! Det blev en otroligt lyckad fest igår kväll. Efter vi hade varit och Jennys pojkvän på förfest, åkte vi in till stan. Men det var himla lite folk på Huset, så vi åkte hem. Men det förstörde ingenting, eftersom att förfesten var så himla lyckad! Så jag och Emmie tog bussen hem till mig och somnade direkt. Tack allihop för en riktigt trevlig kväll!

Idag vaknade vi kl:09.00 av att klockan ringer, eftersom att vi måste åka upp till J-södra kiosken och kolla om allt var på sin ordning och det var det. Så vi var inte alls där länge, det var till och med onödigt att vi åkte upp. Sedan blev det en liten promenad hem till mig för min del och Emmie åkte hem! Idag har jag absolut inga planer för kvällen, tråkigt faktiskt. Men dagen har ju knappt börjat kanske ändrar sig när det börjar närma sig kvällen! Det enda jag vet är att jag ska ut och gå runt munksjön när som helst.

Men hoppas ni får en bra dag, Kram!

Party tonight

Nu är klockan redan 17.00, börjar känna en viss stress. Ska ut och gå runt munksjön strax, ska bli väldigt skönt. Sedan ska jag duscha, fixa i ordning mig och bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll. Men får hoppas att jag hittar något fint i garderoben! För ikväll blir det nämligen fest med härligt folk, så jag kommer få en riktigt trevlig kväll. Men hoppas ni får en jätte bra kväll. Kram!

image94

Blommigt

Jag tycker denna klänningen från Topshop är jätte snygg, tänk er till ett par snygga pump och en skinnjacka.  Den hade varit perfekt till sommarn!


image93

God morgon

God morgon allihop!

Vaknade för en liten stund sen, har precis duschat. Tänkte föna håret lite och fixa i ordning mig. Fick säga hejdå till min älskling Robin i morse kl halv 7, eftersom han ska till Göteborg hela helgen med laget. Tänk att man kan tycka en helg kan vara jätte lång bara för att ens pojkvän ska iväg. Jag kommer iallafall sakna honom mycket, jag är så van att ha han runt omkring mig!

Men äntligen fredag igen, börjar kl: 09.15 och sen ska jag ska inte tillbaka till skolan förräns om två veckor, för vi har nämligen praktik v 15 och 16. Det ska bli väldigt roligt.! Jag ska vara på ONCE, det är en klädbutik. Får hoppas att jag kommer trivas bra! Men jag tror inte det kommer vara några problem, eftersom personalen är jätte trevliga och pratglada.

Men hoppas ni få en bra dag och en jätte bra helg. Kram!

Dans

Jag har bara tagit det lugnt idag, precis som jag sa! Känner mig lite bättre, men ändå inte. Men jag tänkte att jag skulle gå bort till dansen iallafall, jag får se om jag orkar vara med beror ju på.

Älsklingen var förbi här för en liten stund sen, fick träffa honom en snabbis iallafall. Men han skulle komma efter sin träning, så då blir det mys. Men nu måste jag gå, för dansen börjar om exakt 20 min. Ha en trevlig kväll, kram!

En dotter

Nu är det avslöjat! Jessica Alba och Cash Warren ska få en liten dotter och hon kommer att heta Honor Warren. Jag tror att deras lilla dotter kommer bli otroligt vacker när hon blir stor, precis som sin Mamma. För Jessica alba, ser riktigt bra ut!  Men vad tycker ni om namnet de valt att dottern ska heta?

image92

God morgon

God morgon!

Idag är jag hemma från skolan, för jag har haft jätte ont i magen. Vet inte vad det är för fel? Sen känner jag mig konstig i kroppen och allt, men får hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk igen. För det orkar jag inte! Mina planer idag var att jag skulle ner till stan, men det går inte. Men igår var jag på A6 och köpte mig ett par svarta tygskor från h&m för bara 98 kr, vilket fynd och otroligt sköna skor!

Eftersom jag känner mig lite hängig idag, så blir det bara en lugn dag! Kolla på någon film eller något liknande. Om jag känner mig bättre ikväll, så ska jag iallafall pallra mig bort till dansen. Men ha en bra dag, Kram!

Nytt och fräscht

Tänkte att jag skulle åka upp till A6 nu och kolla om jag hittar några fina kläder, jag behöver nämnligen lite nytt och fräscht som t ex. Toppar/linnen, koftor, underkläder och skor m.m. Får se vad jag hittar, om jag har otur så kommer jag hem tomhänt idag också! Men det hoppas jag inte att jag gör.

Som sagt, så var jag på jobb intervju innan, det gick väl ganska bra tycker jag. Men hon hade ett 20 tal till att intervjuva och bara två får platsen, så det är ju inte jätte stor risk att man får det. Men man kan ju alltid hoppas, annars får jag tänka att jag försökte iallafall. Jag får reda på om jag får det eller inte om två veckor, så det är bara till att vänta.

Men ha en bra kväll, kram!

Maldiverna

Min dröm just nu är nog att få åka till Maldiverna, stranden och allting är rena drömmen. Hur underbart hade det inte varit att åka dit med sin pojkvän i två veckor och bara njuta av varandra och ha det alldeles underbart. Allting är nästan helt perfekt där, inte konstigt att det är så dyrt att resa dit! Som bilderna nedanför, det är bara något man ser på bilder. Det är inget man får uppleva själv (det är iallafall inget jag har upplevt ännu) och jag hade mer än gärna tillbringat två veckor på Maldiverna med min älskling Robin eller min bästa vän Emmie.

image91

Jobb på MAX?

Jag är riktigt nervös, hur ska det gå på jobb intervjun för mig? Kommer jag att kunna svara på deras frågor med ett bra svar? Och kommer jag att få jobbet? Det är den stora frågan! Det hade varit otroligt skönt att få ett jobb, för extra pengar är alltid bra att ha. Håll tummarna för mig kl:15.00, för då är jag där.

image90




Börja nu

Kan inte den nya säsongen av Gossip girl börja nu, jag älskar serien! Jag vet att den börjar i April iallafall, så någon gång denna månaden börjar det igen.
Vet någon vilket datum den nya säsongen börjar? 
image88

God morgon

God morgon allihop!

Sitter i skolan nu och är väldigt trött! Men får tänka positivt med tanke på att jag slutar runt 10 någon gång. Efter skolan ska jag hem och sen kommer Emmie till mig, vi ska bli klara med vårat "schema" till aerbocis passet som vi ska ha imorgon. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra! Sen efter det ska jag på jobb intervju på MAX hamburgare, haha. Jobbet är bättre än inget, alltid bra att tjäna lite extra pengar så varför inte hos max. Får hoppas att jag får jobbet iallafall. Sen efter intervjun tänkte jag åka upp till A6. Och senare ikväll ska jag träna lite styrka och konditionsträning. Men hoppas ni får en bra dag, Kram!


Styrka och konditionsträning

Nu ska jag strax iväg och träna på sense, idag blir det lite styrka och konditionsträning. Efter att jag har tränat ska jag hem till min älskling, vi ska laga mat och bara mysa.

Jag sa tidigare att jag skulle ner till stan och jag kom hem tomhänt, men jag kollade inte så noga. Blir faktiskt stan imorgon med känner jag, för jag ska shoppa! Det är något jag känner att jag behöver. Men hoppas ni haft en bra dag, kram!

Smycka ditt hår!

Jag tycker verkligen det är fint när man "smyckar" sitt hår. Men jag själv passar tyvärr inte i det! Iallafall inte i diadem, men någon gång lär jag mig väl att tycka om det också. För det är så fint med ett diadem med en rosett på, jag önskar verkligen att jag passade i det eller bara ett vanligt enkelt diadem.

image87

Eftermiddag

Som alla kanske märkt så har blogg.se varit avstängd i nästan två dygn!

Men idag är det underbart vår väder ute och det är ungefär 12 grader, det är så otroligt härligt! Sitter i skolan än, slutar alldeles strax. Ska hem en sväng efter skolan och efter det ska jag och Emmie på stan, jag känner verkligen att jag vill shoppa nu. Jag behöver nytt smink och nya kläder, ge mig säger jag bara! Det kommer bli en mycket bra dag, hoppas ni också får det. Kram!


RSS 2.0