Morgons powerwalk

Kom precis hem från en härlig morgons powerwalk, vilket gjorde mig lite piggare.
Känner mig dock rätt hängig idag, vet inte vad det är. Men snart så kommer
min älskling hem från Åre. Så resten av dagen kommer tillbringas med honom.



Ha en jätte bra dag allihop!


God morgon

God morgon allihop! Idag sov jag ut för första gången sen jag kom hem från Thailand, vilket var väldigt behövligt och riktigt skönt. Dock har jag blivit jätte förkyld och känner mig inte helt hundra, men får hoppas att det inte blir värre . . . Idag ska jag städa lägenheten, göra lite arränden på stan, träna, kanske fika och sen vara hundvakt åt våran lilla Molle. Imorgon kommer äntligen min älskling hem som varit borta sen i lördags, jag saknar honom massor. Skriver mer senare idag!


Myskväll

Innan tjejerna kom till mig nu ikväll, så skypade jag med min underbara vän Emmie. Jag saknar dig massvis, det var skönt att prata med dig idag och hoppas vi kan prata snart igen <3 Nyss lämnade tjejerna mig, känns lite extra tomt nu att vara ensam med tanke på att vi var 8 st här. Vi har haft en jätte mysig kväll, de kom hit vid 18.30 och jag bjöd på lite mat och sen bestod en stor del av kvällen av massa prat och skvaller . . . Får göras om snart igen! : )

Jag har även glömt att nämna, att jag shoppade lite häromdagen, jag köpte mig ett par nya träningsbyxor och ett par snygga tajts från ginatricot. (Lägger upp bild på det någon dag nu framöver) Hoppas ni haft en bra dag allihop, PUSS!


Paradise Hotel

Kom precis hem från min underbara vän Lovisa, vi har kollat på film, pratat massor och gottat oss. Sen ringde chefen och ville att jag skulle hoppa in och jobba imorgon och jag ställde upp. Så imorgon blir det jobb igen mellan 07.00-15.30, därför blir det läggdags tidigt för min del. Men först blir det paradise hotel, god natt allihop!

Miss you

Började dagen med en härligt konditions och gym pass på friskis med Jonna, sen gick vi och åt frukost tillsammans  . . . Vilket var himla trevligt! Men nu är jag hemma och ska fixa iordning mig, för strax kommer Hillevi till mig. Sen ska jag försöka få med henne ner till stan, för jag vill shoppa ; ) Men vid 15.30 ska jag äntligen fixa naglar hos Sandra, blir nog franska eftersom jag är rätt trött på mitt silvriga glitter jag har på tipparna just nu. Ha en jätte bra dag allihop, Kärlek!


Jag saknar dig min bästa vän, på
imorgon får jag äntligen prata med dig <3


BLONDIN

haha, jag har visst missuppfattat lite angående photoshoot/photoshop. Jag får skylla på att jag är blond ; ) Men att ta bilder när man är utomlands är något jag tycker om, det är ju lite extra kul. Jaja, så det kan bli. Nu är jag hemma från jobbet iallafall och ska ta det lugnt framför tvn, tänkte gå och kolla på Paradise Hotel nu. Imorgon väntas träning vid 08.00 med Jonna, sen ska jag träffa Hillevi, fixa naglarna och kvällen kommer tillbringas med Lovisa. (Fullt upp, det gillar vi). Trevlig kväll allihop, kärlek!

NEW WEEK

Ny vecka och nya tag . . . Idag är det jobb som väntar mellan 13.30-21.30, tidigare idag var jag ute och gick 1h. Vilket var riktigt skönt! Men efter jobbet igår följde Ajnur med mig hem, vi kollade på film "Lilja forever" (världens sämsta, haha) och sen blev det mycket prat. Alltid lika kul och umgås med henne, hon är toppen. Händer inte mycker mer idag, hoppas att ni får en bra dag. Kärlek!


Sunday morning

Hej allihop! Idag skulle jag egentligen varit ledig och haft en heldag tillsammans med min underbara vän Ajnur, men nu blev det inte så eftersom jag är tvungen att jobba mellan 14.00-21.30. Fast vid 12.00 ska vi ses och luncha iallafall, så det blir lika trevligt som alltid. Gårdagen blev riktigt lyckad, men sen hände lite tråkigheter också . . .  (H, hoppas du mår bra). Jag lägger upp lite bilder senare ikväll från gårdagen. Kärlek!


Mesig

Nu är man ensam hemma i fem dagar, eftersom min pojkvän åkte till Åre nu ikväll och stannar där tills på torsdag. Hatar att vara ensam hemma . . . Men någon gång måste man väl lära sig eller vad säger ni? ; ) Jag har ju trots allt bott hemifrån i ett år snart. Sen nu är man extra mesig också, eftersom man har varit med varandra i två veckor 24/7 utomlands. Haha! Fast det kommer gå bra, men nu hinner jag inte skriva mer. För nu blir det några glas vin med tjejerna och sedan utgång, det kommer bli en trevlig kväll. SES UTE I VIMMLET!





Utgång


Bild: Nyårsafton 09/10

Det slutade med att jag fick jobba över i 3 timmar, skulle egentligen slutat vid 13.30 . . . Men istället blev det vid 16.30. Pengar blir det iallafall ; ) Ikväll blir det utgång med några av tjejerna, vilket kommer bli himla trevligt. Kameran är med, så det bjuds på bilder imorgon. Hinner inte skriva mycket mer nu, men snart börjar jag blogga ordentligt igen. Kärlek!


Good night

Godkväll allihop! Dagen har bestått av tvättning, en tripp på stan med min kärlek, fikat med underbara Lovisa, ätit middag med hela familjen nu ikväll och kollat på Let's dance. Och nu är jag så sjukt trött, både jag och Robin somnade i soffan. Så nu blir det läggdags, för imorgon väntas jobb mellan 08.30-13.30. PUSS!


VILL TILLBAKA TILL VÄRMEN!

LITE BILDER FRÅN RESAN

Haft en otroligt underbar resa tillsammans med min fina pojkvän,
har lite fina bilder här nedanför som ni kan kolla på . .  Resten av bilderna
lägger jag upp på facebook ikväll om jag hinner! För nu ska jag ner till stan och
sen träffa underbara Lovisa och ikväll är jag och Robin bjudna hem till mina föräldrar. Ha en jätte bra dag allihop, kärlek!

















De tre sista dagarna tillbringades med Johanna och hennes pojkvän Jesper, vi hade riktigt roligt. Vi var ute på den fina ön Poda Island första dagen och solade, sen på kvällen blev det god mat och en runda i baren ; ) Andra dagen hyrde vi en jätte fin båt, eftersom killarna ville fiska. Så vi fyra fick en hel båt för oss själva, vilket var riktigt mysigt och roligt. Sen på kvällen blev det shopping . . .  Sista dagen låg vi vid havet en stund och sen shoppade vi sista timmen innan vi var tvungna att fixa iordning oss inför flyget som gick kl:17.30.















Home sweet home

Nu är man hemma i kalla Sverige, man fick en chock när man kom ut i kylan från arlanda. Vilken skillnad det var att gå från 35 grader och strålande sol varje dag till -6 grader och snö. . . Men jag har haft två riktigt mysiga och roliga veckor tillsammans med världens bästa pojkvän i Thailand, jag har massa fina bilder att visa er : ) Nu väntas en tre timmars lång resa hem till Jönköping också. Skriver mer imorgon efter jag sovit ut ordentligt. God natt allihop, kärlek!

VARMT!

Hej allihop!  Vi kom hit till koh lanta igar pa eftermiddagen, efter tva timmars speedbat resa fran koh mook. Det har varit stralande sol och helt sjukt varmt bade igar och idag (eller rattare sagt hela resan). Sen har man sjalvklart lyckats branna sig en hel del, borjat fjalla lite och fatt soleksem, mindre kul. Men vad ska man gora, att sola ar ju underbart ; ) Idag har vi legat pa stranden hela dagen och badat och njutit av varmen pa en annan fin strand har pa koh lanta. Tagit massage och bara gottat oss! Resten av dagen kommer besta av en lang promenad langst solnedgangen, shopping i saladan, god mat och mys med varldens basta pojkvan. . .

Imorgon blir det elephant trekking hela dagen fran 08.00-14.00, det ska bli riktigt spannande. Sen ar det aven ett varmt vattenfall som ligger mitt ute i djungeln och ar mellan 38grader varmt och hur harligt later inte det : ) Vi ska ocksa bada i en emerald pool ute i djungeln . . . Det kommer bli en toppen dag! 

Sen om nagra dagar ska vi traffa goingen Johanna och hennes pojkvan och umgas med dom en hel dag vilken kommer bli jatte trevligt, ser jag framemot . . Hoppas ni har det bra hemma i kalla Sverige. Karlek!




Bild:Google.se


Koh Muk

Hej alla trogna lasare! Jag har inte haft sa mycket ork till att blogga, men det blir battre nar jag kommer hem igen. Fast idag kande jag for att skriva av mig lite. Vi befinner oss just nu pa en otroligt fin och lugn liten o som heter Koh Muk, stranden ar jatte vit och fin (se bilden nedanfor). Vi har haft jatte bra vader idag, men nu framat eftermiddagen kande vi att brannan fick vanta lite. Eftersom vi bada har brant oss lite! Men allt ar sa himla mysigt har, man blir behandlade som man vare kung och drottning, haha! Thailanningar tar verkligen hand om sina turister ;)



 Nu ar klockan strax efter halv fyra pa eftermiddagen, sa vi ska bara ligga vid varan mysiga bungalow som har havsutsikt och ligger precis pa stranden och ta det lugnt. Sen ikvall blir det massage, god mat och en drink vid solnedgangen. Ska forsoka skriva snart igen, imorgon aker vi till Koh Lanta. Ha det bra, Karlek!


VARMT

Nu ar det tredje dagen har i varma Thailand, vi har det alldeles underbart. Just nu befinner vi oss pa on Koh Lipe, som ar hur fantastisk som helst. Stranden ar helt vit och havet ar jatte blatt, rena paradiset! Vi har haft sol varje dag och over 30 grader, sa man har fatt lite farg nu iallafall . . . och brant sig pa vissa stallen, sen har man tusen myggbett ocksa ;) Inte lika harligt eftersom de blir sa forbaskat stora, haha.

Men idag har vi varit ute en hel dag och snorklat runt fina sma oar, atit gott, tagit massage och haft det riktigt skont. (jag har massa bilder och visa nar jag kommer hem) Imorgon ska vi troligtvis till en malaysisk o som heter langkawi. Det ska finnas jatte mycket shopping dar och det ar nagot man aldrig fa nog av, konstigt nog sa har jag faktiskt inte shoppat an har pa on. Men det kommer sen ; ) Nu maste jag avrund har, tiden gar ut snart. Ha det jatte bra, lovar att uppdatera snart igen. Karlek!


P.s Emmie underbara van,
jag tanker pa dig varje dag.
Saknar dig och Alskar dig


HEJDÅ SVERIGE, HEJ THAILAND!


Packat & klart

Jag har haft en jätte mysig förmiddag tillsammans med Johanna, det blev frukostbuffé på Bernades som hon bjöd på. Så snällt! Sen satt vi och pratade i två timmar och efter det åkte vi upp till A6 och shoppade lite. Jag köpte det sista inför Thailand, som hårspray, shampoo, balsam, deo, en fin rosa bh, en enkel kort t-shirt från bikbok (perfekt till stranden), sist men inte minst köpte jag öronproppar & "ögonbinda". Så nu kommer vi förhoppningsvis sova hur gott som helst.

Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt i Thailand, så ni kan läsa hur vi har det. Ha det underbart här hemma i kalla Sverige ; ) Kärlek!



Thailand

Ikväll åker jag och Robin äntligen till Thailand, planet går vid 23.10 från Arlanda. Men innan dess så ska jag ta en mysig frukost fika med Johanna nu kl:10.00, vi får se vart vi hamnar, eftersom allt inte är öppet idag ; ) Men det löser vi nog . . . Det snöar riktigt mycket ute nu, är glad att jag slipper såhär mycket snö för det har minst kommit 20 cm sen igår. Resten av dagen kommer bara bestå av små fix inför resan, måste köpa lite saker och sen bara packa ner allt. Framåt 17.00 åker vi här ifrån Jönköping och blir borta i två veckor. . . Åh va jag längtar nu efter lite värme, hoppas bara att man får vädret på sin sida också (vilket vi inte fick förra året). Jag får hålla tummarna att det blir fint. Skriver mer senare, kärlek!


Bild: Thailand 8 januari 2009


SNÖ

Kom hem för en stund sen från min underbara vän Ajnur, vi pratade massor och drack varmt gott te, köpte godis och kollade på paradise hotel . . . Det är alltid lika härligt och umgås med henne, vi har så roligt tillsammans! Men nu ska jag packa det sista, så jag har alltid klart inför imorgon, då vi lämnar Sverige för sol och värme. För om ca 23 timmar och 10 min åker jag och min älskling till Thailand, det ska bli så underbart att komma iväg och njuta av värmen tillsammans, vi ska sola & bada, ta massage varje dag, äta gott, dricka gott, åka på utflykter och bara njuta av det goda helt enkelt.

Det har också börjat snöa som sjutton ute och ännu mer snö ska det bli. Fast jag byter ut snön mot sol & värme istället . . .



It´s hard to say goodbye

Har precis sagt hejdå till min bästa vän Emmie, som åker till USA (Washington) imorgon vid ca 07.40 och stannar där i ett helt år . . . Det var jobbigt att säga hejdå, men hon kommer alltid ha samma plats hos mig. Riktigt vänner klarar detta och det gör vi. Det blev både tårar och skratt . . . Fast vi ses ju igen i April som tur är, hon är verkligen bäst. Finns ingen som är så speciell för mig som hon är!


Jag och världens bästa vän

Tidigare idag har jag och Robin bara packat hela förmiddagen, sen åkte vi och växlade pengar på forex och vid ett tiden åt vi lunch hemma hos min Mamma, alltid lika mysigt. Sen gjorde jag klart ett fint album Emmie fick innan (som jag hoppas hon tar med sig ;) . . Resten av kvällen kommer att tillbringas hemma hos Ajnur, ha en underbar kväll. Kärlek!

NEW WEEK

Idag har jag inte gjort alldeles för mycket, har istortsätt bara packat och rensat lite lådor här hemma. Men nu håller jag och baby på och lagar lite mat, sen väntas jobb mellan 13.30-21.30. Har faktiskt inte mycket mer att skriva idag. . .

Ha en bra dag allihop. Kärlek!


Sunday morning

Gick upp för en timme sen ungefär, kändes som jag kunde sova hur länge som helst idag. Men jag har blivit otroligt förkyld och har så himla halsont, vilket inte passar att ha just nu eftersom vi åker till Thailand om tre dagar. Fast jag var iallafall duktig och inte tränade igår med tanke på hur jag kände mig, så jag ska hålla mig borta från träningen tills jag känner mig piggare.

Men idag ska jag städa här hemma, tvätta lite inför Thailand resan, köpa resväska (som jag inte gjort ännu). Sen vid tre tiden blir det en fika och kvällen återstår och se. Kärlek!

Good night

Nu ska jag krypa ner brevid min älskling som börjar jobba om några timmar . .
Jag har haft en mycket trevlig kväll tillsammans med tjejerna hemma hos min underbara vän Emmie, det har varit en kväll fylld med både tårar och skratt. Är glad att det inte är idag jag säger hejdå till henne, för det hade varit väldigt jobbigt. Men nu ska jag sova, god natt allihop!


En av de få bilderna från kvällen

LÖRDAG



Nu åker jag på avskedsmiddag, ha en riktigt bra kväll allihop!

Avskedsmiddag

Jobbade som sagt idag mellan 08.30-13.30 . . . Men nu är jag hemma, jag har varit hos min bror och fixat lite saker. Fast nu borde jag skynda mig lite, lovade att vara hos Emmie tidigare ikväll (som jag aldrig bruka lyckas med), men nu ska jag vara i tid. Ska laga lite mat först, sen måste jag hoppa in i duschen och åka. Tror det kommer att bli en mycket trevlig kväll med tjejerna. Kärlek!


Jag och min fina vän Emmie

Work

God morgon goingar!

Idag är jag uppe rätt tidigt, eftersom jag börjar jobba nu vid 08.30-13.00. Efter jobbet ska jag snabbt ner till stan en sväng, sedan träna på friskis med Robin. Senare framåt kvällen blir det avskedsmiddag för min underbara vän Emmie, som åker iväg på onsdag. (jag kommer sakna henne massvis)

Angående filmen "Avatar" igår, kände jag att det inte riktigt var en film som jag gillade jätte mycket. Men om man bortser från det, så var den riktigt bra. Sevärd enligt min man! ; ) Ha en underbar dag, återkommer senare.

AVATAR

Bokade precis bio biljetter tills ikväll vid 21.00, det blir filmen "Avatar" som jag och R ska kolla på. Tror den är riktigt bra, men det återstår och se ; ) Innan dess blir det mys här hemma, vi ska laga någon god mat tillsammans & ta det lugnt . . .



Robin, att älskas utav dig är det vackraste för mig.

Happy new year.

Nytt år, nya tag, nya möjligheter!
Gårdagens nyårsfirande blev jätte lyckad . . .







RSS 2.0