God morgon

God morgon allihop!

Det är verkligen helt underbart väder ute idag och nu känns det att våren börjar närma sig. Fast snön måste bort först, för jag är så trött på vintern! Med tanke på att det är sånt här fint väder, så ska jag promenerna till Cigarren & få en liten morgonspromenad dit och hem. För sen ska jag möta upp Jonna på sense.

Min lördag består av:

Lägenhetsvisning
Träning med Jonna i 2h
En tripp till solarieöarna
Möta upp Mathilda & ladda inför kvällen?
Förfest
Utgång

Hoppas ni får en jätte bra lördag,
för det ska jag ha. KRAM ALEXANDRA

Shopaholic

(inläggen som inte funkade publiceras igår, så ni får det nu)

Tillbringade som sagt hela eftermiddagen med Mathilda och vi hade det riktigt trevligt. Vi letade partykläder tills imorgon, men ingen av oss kom hem med något sånt. Istället blev det en Lancome Hypnose mascara, en ny skinnjacka, ett par leggins med dragkedje detalj på och hårspännen som alltid är bra att ha. Så efter min shopping idag, blir det inget nytt på ett tag.



Men nu har jag och Robin varit och storhandlat på Ica Maxi iallafall och det blev en hel del. Nu ska vi packa upp varorna och sen sätta oss i soffan och kolla på film med en Ben & Jerry glass.

Pusskram, Alexandra

27 Februari

Hej sunshine's. Min dag började med skola mellan 8.00-10.45. Sedan åkte jag och Emmie ner till stan för och luncha och det blev en god kycklingsallad och sen lite shopping och jag fick med mig en enkel pastellfärgad lila topp & en härlig vår väska (allt kommer ifrån gina tricot)



Och nu kom jag precis hem till hjärtat och jag kom på att jag glömt och säga att vi inte fick lägenheten som vi kollade på och som jag tyckte passade oss perfekt. Fast nu ska jag iväg imorgon på morgonen och kolla på en lägenhet vid cigarren, fast det är en trea. Som vi kanske har större chans och få, men vi ska iallafall kolla hur den ser ut och se om det är något som passar oss. Ne nu hinner jag inte sitta här mer, ska iväg och möta upp Mathilda för och sedan umgås med henne hela dagen och kvällen. Hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha!

PUSSKRAM

Paket till mig

Innan jobbet åkte gick jag och hämtade ut mina varor från h&m som jag beställde i början av januari när jag var i Thailand. Och där kunde jag bara inte motstå och beställa lite vår/sommar varor. Så i paket fanns en bikini och ett par shorts.



Nytt från H&M

Som gärna får hänga i min garderob.

Orkesterkavajen 398 :-
Zebraklänning 298 -
Nitsandaler 129 :-
Kuvertväska 149 :-


I like it as much as I do not.

Jag har fortfarande kvar min frisyr, det stora
skillnaden är längden & att det är en längre page.


26 Februari

God morgon sunshines!
Gick upp kl:09.00 idag och tänkte att jag skulle gå upp och äta frukost med Robin istället för och ligga och sova bort hela dagen. Så nu har jag hunnit med lite smått och gott som städat, vikt tvätt och diskat. Och nu tänkte jag promenera bort till sense i snön för och träna. Sen ska jag hinna ner till stan och göra lite ärrenden innan jag börjar jobba vid 15.30.

Så hoppas att ni får en bra dag, för det ska jag ha.
Pusskram, Alexandra

Lång page

Tro det eller ej, men nu var det klippt.
Hela 10 cm åkte av och nu har jag en lång page.

Och en för och efter bild får ni senare när jag får tag i min kamera
( På bakhåret, för det är där den stora förändringen är)



Klippa mig

Kom precis hem, har varit en liten sväng med Lovisa. Vi åkte ner till Lindex, för jag ville köpa mig den randiga tröjan. Men den fanns bara i skyltdockan kvar och då fick man bara boka den eftersom de har sina kläder där i ett visst antal veckor. Så nästa vecka får jag den. Men istället blev det ett par svarta rosöronhängen.

Men tyvärr så kunde vi inte ses så länge, eftersom jag ska iväg och klippa mig nu vid 17.15. HJÄLP! Jag är nervös att det inte ska bli bra, men lång page tror jag det blir iallafall. Så denna gången ska jag inte ångra mig och bara toppa det, för nu ska det bli av så länge som jag tjatat. Men nu ska jag strax promenera bort till frisören.

Pusskram, Alexandra

Perfekt för oss

Träningen gick jätte bra innan och idag var det riktigt härligt och träna. Men idag på praktiken fick jag gå iväg lite mer än 30 min för att Robin ringde och sa att vi skulle på lägenhetsvisning på Torpa. Och det var inte annat än en kanon bra lägenhet. Läget är perfekt, den är ljus och fin precis som jag gillar. Fattades bara att det var högt i taket(man kan inte få allt man vill ha) men den var jätte bra, vi hade kunnat göra den så mysig. Och den hade varit perfekt för mig och min pojkvän. Men otur som vi hade, så hade det varit fyra före och kollat på den. Så då kändes chansen inte så stor längre känns det som, men vi sa allt vi kunde för och försöka övertyga henne om att vi verkligen ville ha den. Mer kunde vi tyvärr inte göra, än & bara hålla tummarna och hoppas på att vi får den.


jag vill ha en stor garderob, precis som den här.

Men nu ska jag lägga mig brevid baby i soffan igen och kolla på hannibal.
God natt och sov gott sunshines. Pusskram, Alexandra

24 Februari

Hej allihop! Idag gick jag upp vid kvart i åtta för att sedan möta upp Lovisa, Emmie och Sanna för och gå till stora hotellet och ha balmöte. Och det ser ut som det kommer bli en bra bal! Så där satt vi i nästan två timmar, sen gick inte bussen på ett tag så det blev en runda på stan och jag hittade en hel del fina saker. Men med mig hem fick jag ett par jätte diesel jeans, annars la jag bara undan lite.

Ne här kan jag inte sitta mer, ska hinna laga mat innan jag börjar praktiken vid 13.00. Sen direkt efter praktiken blir det träning på sense och sedan hem och mysa framför tvn. Hoppas att ni får en bra dag!

PUSSKRAM

Träna

Är precis hemkommen från praktiken och det har varit en lugn och trevlig dag. Inte så jätte mycket och göra, men det kom in lite fint iallafall. Det är himla skönt och komma tillbaka dit nu efter jag varit sjuk. Jag trivs ju super bra där som sagt! Men nu ska försöka få i mig lite mat innan jag promenerar bort till sense för och köra lite kondition & styrka.

Pusskram, Alexandra




God morgon

God morgon allihop! Ställde klockan på 07.00 idag, för att sedan ta bussen vid 07.25 till skolan och ha aerobics. Men självklart hade vi ingen så jag fick sätta mig på bussen hem igen, riktigt retligt. Så nu ska jag istället iväg till praktiken, bussen går 10.29 så jag måste rusa iväg nu. Men hoppas att ni får en bra dag.

PUSSKRAM

Skor är kärlek

Topshop vet vad som är snyggt.


Längtar

Nu ska jag promenera hem till min familj och sitta och prata lite, sen tänkte jag faktiskt passa på och testa mina balklänningar också, för och se vad det är jag ska ändra på. Men jag kan säga att jag är i stortsätt klar med allt till balen. Det är bara ett par skor som fattas!

Så jag ser verkligen fram emot Balen den 20 maj & den 2 juni.
Och mest av allt ser jag fram emot  STUDENTEN 2009

Ha en trevlig kväll!

Vill ha

Blårandig topp 149:-
Brun fräsch väska 149:-
Silvrigt nit bälte 79,50 :-



Söndagsmorgon

God morgon allihop! Jag vaknade av att baby gick upp först i morse vid halv 8 och börja väsna, sen kommer det två till och plingar på dörren och väsnar ännu mera. Så jag har inte kunnat sova, efter dom åkte. Haha, retliga är vad dom är! De ska nämligen till isaberg och vara där hela dagen, så dom lär nog få det riktigt bra nu när det har snöat ännu mer. Men snön uppskattas inte hos mig, för jag vill att våren ska komma nu.

Nu när jag ändå är uppe, tänkte jag promenera bort till sense och träna när dom öppnar vid 10.00 och köra ett konditions pass & lite styrka. Så det kommer bli en bra start på dagen, sen framåt eftermiddagen ska jag träffa Lovisa och ta en fika kanske och åka upp till A6. Men nu är det dags för frukost!

PUSSKRAM

Myskväll

God kväll allihop! Nu åkte precis Mathilda och vi har haft en myskväll, mötte upp henne på willys vid 6 tiden för och köpa morötter, gurka och dipp + en liten godis påse. Mums! Sen promenerade vi hem till lägenheten för och kolla på melodifestivalen och Molly var helt klart bäst. Hennes röst är ju helt fantastisk! Vi satt och hejade hysteriskt att hon skulle komma vidare, haha. Och det gjorde hon tillslut, men velvet skulle kommit till andra chans istället för och åka ut.

Så min kväll har iallafall varit jätte bra, den har som sagt bestått av trevlig sällskap av mathilda pluttan, prat & skratt, morötter+gurka+dipp & en liten godis påse, film och melodifestivalen. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova.



God natt, sweet dreams.
PUSSKRAM ALEXANDRA


God morgon

God morgon allihop!
Gick upp tidigt idag för att bege mig ut på en morgons powerwalk
och det var svin kallt men ändå skönt och komma ut och röra på sig.

Men på förmiddagen nu ska jag nog ner till stan en snabbis och framåt kvällen
ska jag umgås med plutten Mathilda och ha myskväll. Så det blir det bästa idag!

Hoppas att ni får en jätte bra dag. Pusskram, Alexandra



Fredag

Hej allihop! Kom hem för en stund sen och har precis fått i mig lite kyckling wraps nu innan jag ska iväg och jobba. Så min dag har bestått av skola, balfix och sen åkte jag ner till stan för att göra om mina naglar igen hos gulliga Camilla och dom blev jätte fina (kanske lägger upp en bild senare ikväll). Resten av min dag består bara av jobb mellan 15.30-22.15. Så det händer inget roligare idag tyvärr. Men nu ska jag promenera bort till gräshagen och hämta mina jobbkläder. Hoppas ni får en bra dag.

PUSSKRAM

Fashion for your home

H&M har börjar med en ny kollektion & tro det eller ej det är en Home-kollektion.
Att h&m skulle börja med inredning, hade jag aldrig kunnat gissa.


Tröttis

God morgon allihop! Lyckade försova mig till min första lektion idag, så jag sov vidare. Och älsklingen hade skrivit en gullig lapp till mig, som jag egentligen skulle sätt i morse när jag gick upp. (som jag aldrig gjorde) Så han vart inte glad ; )  Men nu är jag uppe och har precis fått i mig lite frukost. Och Robin har åkt till högskolan, därför tänkte jag göra lite fint här hemma tills han kommer hem och sen ska vi iväg och luncha.


Min söta lapp jag fick i morse av Robin, han kan allt vara lite barnsligt söt.


Och senare idag framåt tre tiden ska jag möta upp min bästa killkompis Pontus för och prata om balen och sånt kul. Och vem vet, det kanske blir en tripp till solariöarna också, för jag behöver sola. Sen ska jag ut och gå en promenad, även fast det kanske inte är så bra när jag mår som jag gör nu. Men jag vill röra på mig! Hoppas att ni får en bra dag, för det ska jag ha.

PUSSKRAM

Pluggdag

God morgon allihop.
Hoppas allt är bra mer er.

Med mig är det väl sådär än, jag är fortfarande inte fullt frisk. Fick tillbaka febern igår och den sitter i lite än, sen den hostan och förkylningen gör mig galen. Men det finns inget jag kan göra mer än och ta en alvedon och vila. Jaja, igår skulle jag som sagt pluggat, men eftersom jag somnade hela tiden och till slut sov till halv sju på kvällen så orkade jag ingenting efter. Så idag måste jag plugga ordentligt, för jag har prov imorgon i affärsutveckling som måste göras bra. Och det har jag bestämt mig för, ett MVG ska det bli. Men nu är det dags för frukost,

PUSSKRAM


God morgon

God morgon sweethearts. Det blev inget bloggande igår, eftersom jag låg och sov i stort sätt hela dagen. Jag har gjort allt för och piggna till och idag känner jag mig lite bättre iallafall. Fast jag har fortfarande gräslighosta, huvudvärk och är förkyld, så allt är som vanligt bara att febern är bort för en gångs skull. Så gårdagen var ingen händelserik dag, min dag bestod av film och tv.

Men idag måste jag ändå plugga en massa, jag har två prov denna veckan som måste göras bra. Så mycket mer händer inte för mig mer än att jag ska vila också. Och jag lovar er, det kommer bättre inlägg snart. Jag är sjuk, det är min anledning! Hoppas att ni får en bra dag.

PUSSKRAM

Skor är kärlek

Inhandlade dom här grymt snygga skorna i tisdags,
dom kommer ifrån scorett och kostar bara 650 :-


Happy valentine

Hej allihop! Idag har jag knappt kommit upp från sängen än, eftersom jag fortfarande är sjuk Jag lyckades sova till klockan ett idag och då somnade jag ändå väldigt tidigt igår. Så jag har sovit i över 12 timmar, men så är det ju när man är sjuk. Tur att man har en älskling som pysslar om en.


Och idag är det alla hjärtans dag och det blir bara en massa mys med Robin. Vi skulle egentligen ut och äta på resturang ikväll, men eftersom jag har 39 graders feber än så går ju inte det. Om bara febern kunde släppa så hade vi ätit ute, men vi bestämde att vi antingen skulle hämta mat från Dalbaffo istället eller om baby skulle laga någon god mat. Sen har både han och jag lite överraskningar också, det ska bli intressant (jag är alltid lika nyfiken. Men nu ska jag krypa ner i sängen igen och vila ut, hoppas att ni får en mysig dag. För det ska jag ha med min älskling!

PUSSKRAM

Sjukis

God kväll allihop! Jag har lyckats bli sjuk igen och har legat i sängen hela dagen och sovit. Jag har 39,4 graders feber, halsont och en gräslig hosta. Så jag mår inget vidare alls, jag orkar inte med och vara sjuk. Men nu ska jag lägga mig i soffan igen, hoppas ni haft en bra dag.

PUSSKRAM

We belong together

 


1 år och 10 månader av kärlek.
I love you more than words can say!

12 Februari

Hej allihop! Vaknade för en liten stund sen av att Lovisa baby ringer och väcker mig. Men nu har jag iallafall fått i mig lite frukost och sen vid 15.45-22.15 återstår jobb som jag absolut inte orkar med idag.

Men gårdagens utgång blev riktigt lyckat här hemma hos mig, vi hade det jätte trevligt och roligt. Mycket prat och dans! Sen drog vi vidare till åtta glas och där var det fullt med folk. Fast sen finns det inget mer och säga om den kvällen, allt blev en stor röra.

PUSSKRAM

Brilliant Smile

Jag blir väldigt sugen på att beställa hem denna tandkrämen
Blondinbella pratat om och som nu finns och köpa på bellme.

Ska man kanske klicka hem den eller inte?
Jag kan inte bestämma mig!


11 Februari

God morgon! Vaknade för en liten stund sen och jag ska strax få i mig lite frukost. Och efter frukosten, ska jag och Robin promenera bort till sense och träna. Idag blir det kondition & styrka! Sen ska jag hem och städa iordning här. för ikväll blir det förfest här hemma hos mig.

Min dag ser ut såhär:
Träna på sense med baby
Kolla på en lägenhet
En tripp till solarieöarna
Träffa Emmie
Fixa inför kvällen
Förfest med töserna
Studentfest

Hoppas att ni får en jätte bra dag.
PUSSKRAM

Final day


Tisdag

God morgon!
Hoppas allt är bra mer er.

Gårdagen umgicks jag med Jonna, vi åkte hem till mig efter vi tränat och kollade på film. Och det blev "seven pounds" igen som jag såg för några veckor sen, men den är så himla bra. Och om jag ska vara ärlig, så gråter jag floder när jag ser den. Men vi hade det riktigt trevligt och nu ligger Jonna och sover än, jag ska försöka få upp henne eftersom vi ska åka till sense och träna.

Min tisdag består av:
- Träna med Jonna
- Träffa Lovisababy
- Fika med Pontus
- Slinga mitt hår
- Leta lägenheter
- Skriva om mitt CV

Men hoppas att ni får en jätte bra dag,
för det ska jag ha. PUSSKRAM

God morgon

God morgon allihop! Idag tog jag en ordentlig sovmorgon, så jag fick vila ut ordentligt. Och jag har precis fått i mig lite frukost och ska lägga mig framför tvn strax och kolla på ett program. Men framåt eftermiddagen ska jag träffa Nina och det kommer bli otroligt kul få träffa henne idag. Eftersom vi inte ses så ofta, men idag kunde vi båda. Sen ikväll blir det ett svettigt pass med Jonna på sense.

Nu ska jag fixa i ordning lite här hemma,
hoppas ni får en bra dag, PUSSKRAM

Tränat

Hemma från sense nu & idag blev det hårdträning i två timmar med Jonna.
  Men nu ska jag gå och handla och sen laga mat och det blir pastasallad.



PUSSKRAM

8 Februari

God morgon allihop! Vaknade för en liten stund sen och ska strax äta frukost. Sen ska jag möta upp Jonna för och köra ett hårt tränings pass på sense. Senare idag ska jag slinga mitt hår, så man känner sig lite fräschare nu när snön har fallit på plats igen. Jag som trodde att våren var påväg, men jag hade väl fel.

Gårdagen bestod av en powerwalk på morgonen, fika med Mathilda, Jobb mellan 15.45-22.15 och direkt efter jobbet åkte jag hem för och fixa iordning mig inför kvällens utgång. Det blev en lugn kväll, men det blev en rikigt rolig kväll iallafall.

Men nu är det dags för frukost.
PUSSKRAM

Hjärtformat

Stekpannan jag pratade om och jag testade den i morse.
Den funkar alldeles utmärkt, bara att det tar lite längre tid än vanligt!

Det blev så himla gulligt med ett hjärtformat ägg till frukost,
det hade uppskattats att få av min älskling. Synd att han ogillar ägg,
jag får göra pannkakor till honom med stekpannan istället.

 


PUSSKRAM  ♥


Australia

Har legat framför tvn ett tag och kollat på Let's dance. Laila är så grym! Men nu har jag precis gjort grekisk sallad till maten jag och baby lagar just nu. Det blir kroketter, fläskfile, beasås, vitlöksbröd och grekisksallad! Och efter maten blir det film "Australia" som sägs vara så himla bra och det tror jag verkligen att den är. Någon som kan intyga det?

Jag skulle egentligen slingat mitt hår nu ikväll, men jag känner att jag orkar stå med det nu såhär dags. Så det får bli antingen imorgon eller på söndag. Sen ska jag ringa min frisör om klipptid, för nu ska jag klippa axellångt (page) som jag pratat om så länge. Så antingen blir det fint eller fult, det växer ju ut men det kan ta tid. Fast det är sånt jag får ta då!

PUSSKRAM

Forever 21 till Sverige

Forever 21 letar butikslokaler i Sverige enligt Aftonbladet.
Jag hoppas iallafall på att detta stämmer ..


Bild: Aftonbladet





Friday

Hej allihop!
Nu är det äntligen fredag och jag har hunnit med lite smått och gott. Jag hade skola idag mellan 08.00-10.00 och direkt efter skolan begav jag mig för och svettas lite på sense. Och det var riktigt härligt med 1,5 timmes tränings pass! Sen var jag bara tvungen och belöna mig själv med en solning i solariöarna, för jag börja känna mig blek. Så just nu skulle jag behöva en hel makeover, ne men jag skulle iallafall behöva slinga mitt hår så man känner sig lite fräschare!


Annars består min dag av lite städning här hemma, jobba 16.00-18.00 på Once och kvällen är fortfarande inte helt bestämd. Det enda jag vet är att det kommer bli en lugn kväll, för imorgon blir det annat. Men hoppas att ni får en bra dag!

Pusskram, Alexandra

Time to work

Hej allihop. Jag är precis hemkommen från skolan och ska sätta mig och plugga ordentligt nu innan jag ska iväg och jobba vid 15.45. Sen jobbar jag ända fram till stänging, alltså till 22.15. Fast egentligen skulle jag behövt vara hemma och plugga istället för och jobba. Det är så himla mycket nu och det tar på krafterna!

Men efter jobbet ska jag hem till min älskling och kolla resor till sommaren. Tror det lutar åt någon grekisk ö som det ser ut nu, men det kan ändas fort. Fast det är ju så himla mysigt i grekland. Ne nu hinner jag faktiskt inte skriva mer idag, hoppas ni får en fortsatt trevlig dag.

PUSSKRAM

Vill ha

Lovely skirt från Topshop,
Ge mig sommar och värme ..




Work it, baby!

Hej allihop.

Min dag har bestått av skola, balanmälan, lägenhetsvisning, A6, träning 1,5 timme, plugg. Men denna lägenheten var inget att ha heller, eftersom där den låg was to far away! Så vi får hoppas på den andra lägenheten som vi ska kolla på nästa vecka faller oss i smaken. Och efter vårat besök åkte vi till A6 och lämnade tillbaka mina jeans från bikbok som jag skrev om tidigare i veckan. Men jag vill ju som sagt ha ett par nya jeans, så vi fortsätte leta och tillslut hittade jag ett par jätte fina diesel jeans ifrån JC. Och vet ni vad det konstiga är? jag köpte inte dom och jag ångrar mig alltid när jag kommer hem .. 

Men nu ska jag vila lite framför tvn och vänta på att
min älskling kommer hem & myser med mig. PUSSKRAM

Good night

I Paketet från h&m var det min fina rosa volang bikini och två linnen. Resten kommer vecka 9 från min beställning!  Men jag kommer bara behålla bikinin och ett linne som ni ser här nedanför. Dom var jag jätte nöjda med, speciellt bikinin. Den satt som ett smack och kommer användas flitigt i sommar!



Men nu sitter jag här hemma med älsklingen och  vi ska strax gå och lägga oss för vi är jätte trött. Så hoppas ni haft en bra dag, God natt. Pusskram, Alexandra

Paket till mig

Fick precis ett sms om att mina varor från H&M har kommit.
Så jag ska promenera bort till torpa och hämta ut dom nu strax efter fem.
Jag hoppas att det passar alltihop, ska bli härligt med lite vårkläder i garderoben!

3 Februari

God morgon sweeti's.
Hoppas allt är bra med er.

Sitter här nu och äter frukost och tänkte åka till ED dagen som är idag. Men det blev inget med det! Resten av dagen ska jag hålla på med mitt aerobics pass så det blir helt klart. Sen ska jag åka och umgås med Emmie och Lovisa, men ikväll blir det träning.

Angående gårdagen så hade jag fullt upp hela dagen, så det blev inget bloggande. Men jag hade som sagt praktik igår igen på Once, vi hade det jätte trevligt. Men det var väldigt lugnt! Så med mig hem ifrån once igår fick jag med mig en super söt rosa blus och en enkelt tröja. Jag var bara tvungen att köpa den också, för den var så himla söt. Knapparna är som rosetter och vem kan motstå det? ; ) Senare på kvällen blev det träning och sen kom Elin, Jonatan och Pressfeldt hit och umgicks med mig och Robin. Vi kollade på en film, men jag & Elin somnade som vanligt. Men nu måste jag städa i ordning lite här hemma. Hoppas att ni får en jätte bra dag!


Enkel tröja med lite volang & rosett knappar från Once.

















En gullig rosa blus från Once.


Pusskram, Alexandra

1 Februari

God morgon sweetheart's.
Hoppas allt är bra mer er.

Med mig är det väl sådär, fortfarande super förkyld. Och det blev inte bättre att jag öppnade fönstret inatt för jag var så varm. Men det är sånt man får ta! Och idag ställde jag kl:09.00 för att bege mig ut på en lång morgons promenad. Sen nu har jag duschat och fixat i ordning mig lite. För nu ska jag och Robin åka till min mormor & morfar och äta lunch, det ska bli så mysigt. Vi har inte varit hos dom på jätte länge. Så dom kommer bli glada nu när vi kommer : ) Men annars återstår jobb ikväll mellan 15.45-22.15. Ne nu måste vi åka strax för vi ska göra lite ärrenden innan vi åker till Tenhult. Hoppas att ni får en trevlig söndag!

Pusskram, Alexandra

RSS 2.0