Ny kamera

Hej allihop!

Idag slutade jag jobba kl:11.00 , sen åkte jag och pappa till mormor och morfar för och hämta en cykel. Sen blev vi självklart fast där, haha. Gamla kan verkligen prata. Men jag fick ett silverarmband och tre guldarmband av mormor. Så jag blev jätte glad! Och vet ni vad jag mer fick idag fast av pappa? JO EN EGEN KAMERA!  Det behövde jag verkligen, med tanke på att jag tagit sönder två andra. Annars idag blev det ingen solning för min del, tråkigt faktiskt. Men imorgon bär det nog av till stranden. Ikväll blir det jobb igen, ska stå i j-södra kiosken för U21.
  

Soleksem

Kom hem från stranden för ungefär en timme sen, jag kunde inte ligga kvar. För det blev bara värre och värre med sol eksemen. Så jag får väl vila en dag och inte sola alls imorgon, tråkigt ju. Jag som vill bli brun! Men jag vill hellre få bort min soleksem än och bli brun. Någon som har något tips mer än att man ska undvika solen? Jag har iallafall köpt kylbalsam som ska lindra lite. Får hoppas att det blir bättre iallafall, för jag vill ha bort det nu!

God morgon

God morgon allihop!

Slutar jobba strax, ska bli så skönt. Sen väntar stranden idag också, jag och Mathilda ska ner och sola i några timmar. Vet ni vad jag har fått, soleksem. Det är mindre kul, så jag måste nog ta det lite lugnt med solen idag. Men senare idag ska jag iväg och träna, sen ikväll har jag lovat Robin och hjälpa honom och storstäda hans gamla lägenhet. Eftersom den måste vara fräsch tills de andra flyttar in. Så jag, Pressfeldt och min käre mor ska hjälpa honom. Men nu ska jag gå och äta frukost, för jag känner hur min mage börjar kurra. Ha en bra dag!

Träna

Tänkte att jag skulle iväg och träna lite konditionsträning och styrka på sense nu, sen ska jag promenera bort till älsklingsrobin på gräshagen. Får sitta och vänta tills han kommer hem från sin match, men jag får ställa mig och laga lite mat så länge. Det är mitt "nya hem" hans nya lägenhet. Jag älskar verkligen den, den är så himla mysig och fräsch!

Men nu ska jag åka och träna. Ha en trevlig kväll!

Naglar



Kom hem för ett litet tag sen från stranden och staden. Jag, Emmie, Mathilda och Simon har legat på stranden från 13-16.30 idag. Sen fick jag nog, jag blev uttråkad och rastlöst av att bara ligga och sola idag. Så jag och Emmie gick ner till stan och kollade lite, sen gick vi in på fritidsresor och kollade resa till Mallorca. Vi hittade en jätte bra och hyffsat billig till "Palma Nova" den 16 agusti eller 23 agusti. Så det kommer troligtvis blir att vi beställer den, antingen ska vi ta så vi vet vart vi hamnar eller så tar vi ospecifiserat. Vi kanske vågar chansa, vem vet vi kanske hamnar på värsta lyx stället eller så hamnar vi värsta skitstället. Men det vore väldigt surt! Sen tog vi vägarna förbi "Karista" och jag beställde tid för och fixa naglarna, så nu har jag tid den 30 agusti. Då blir mina naglar äntligen långa och fina. Jag älskar verkligen att hålla på med naglarna och sånt!

God morgon

God morgon allihop!

Nu slutar jag jobba strax och det blir självklart stranden idag också. Jag, Mathilda och Emmie ska ligga och sola hela dagen idag med ungefär. Sen ska jag och Emmie gå till fritidsresor och kolla resa och vi hoppas att vi hittar något bra och billig resa. Hoppas ni får en underbar soldag, kram!

Kvällsdopp

Har precis packat lite smått, ska promenera bort till älsklingen nu. Ska fixa iordning lite där innan han kommer hem från träningen, sen så ska vi åka ner till stranden och ta ett kvällsdopp. Det ska bli himla skönt och svalka sig såhär dags! Men det blir runt 9 tiden vi åker ner tror jag. Annars idag har jag som sagt legat på stranden i stort sätt hela dagen, kom hem runt halv 6 tiden idag. Haft det jätte trevligt på stranden med Mathilda och Simon! Men nu ska jag promenera bort till gräshagen,

Ha en jätte trevlig kväll!




Stranden

God morgon allihop!

Nu har jag äntligen slutat jobba för dagen! Riktigt skönt och vädret är underbart. Nu ska möta upp Mathilda och Simon, vi ska gå och lägga oss på vätterstranden och sola hela dagen. Jag måste ju ta igen mina två soldagar jag missade i helgen, pga. Robins flytt. Men hoppas ni får en härlig sol dag!

Piren

Nu har jag legat och sovit lite, är hur trött som helst. Jag kom hem för ungefär en timme sen, har varit och shoppat möbler med Robin och Po. Så det börjar bli lite hem trevligt hos dom nu! Men det tråkigaste på hela dagen har varit att jag inte fått sola någonting alls och inte igår heller. Förlorat två hela soldagar, det är faktiskt lite tråkigt. Men tanke på att vädret ska bli sämre nästa vecka. Mindre kul!

Strax ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig, för jag ska möta upp Emmie vid hamnkanalen sen och bli bjuden på mat på piren. Det ska bli väldigt trevligt! Sen ska jag hem till älsklingen och hjälpa honom lite mera och få upp lite saker och sådant. Så nu ska jag gå och fixa i ordning mig, ha en trevlig kväll.

Morning

Hej Allihop!

Nu kom jag hem för en liten stund sen från Robin, vi höll på hela dagen/natten igår och flyttade grejor. Så idag blir det tyvärr ingen sol för mig heller, eftersom jag hjälper fortfarande Robin och flyttar. Men idag ska vi köpa lite möbler iallafall, det ska bli himla kul och inreda lite. Tråkigt att jag inte kan sola, det är ju helt underbart väder ute. Men ikväll blir jag bjuden på mat på piren av min underbara vän Emmie, så vi kommer sitta där och äta gott och ha lite tjejsnack. Ne, nu måste jag gå. För Robin kommer och hämtar mig när som helst. Ha en bra dag,

 kram!

Lördag

God morgon allihop!

Gårdagen blev lugn, jag och älsklingen gick och mötte upp Elin och Jonatan på utsikten i huskvarna och satt och pratade där uppe. Sen åkte vi hem och packade fram till 10 tiden ungefär på kvällen och senare åkte vi ner till Piren(saltkråkan, för och träffa lite folk. Vi hade det riktigt trevligt iallafall!

Men nu ska jag och Robin gå ut och lägga oss lite i solen, för jag kommer ju inte få sola idag när det är så fint väder. För idag flyttar Robin, så jag måste hjälpa honom hela dagen med flytten. Men nu ska vi sätta oss ute i solen och äta frukost, hoppas ni får en bra dag. Kram!

Sommar

Helg äntligen!

Klockan är redan över fyra, jag har legat på stranden hela dagen idag med Emmie, Mathilda och Frida. Sen fick vi sällskap av Pt och Ciggen, sen kom älsklingsrobin och pressfeldt och Wirell. Men tyvärr, blev det för mycket moln. Så fick packade våra grejer och gick hem. Fast det gjorde inget för min del, för vi tjejer hade legat där sen 11.30 idag. Och jag har bränt mina ben, så fult att man är blekare på baksidan än på framsidan. Jag älskar verkligen och sola framsidan, men sen när man ska ligga på mage och sola ryggen då är det faktiskt jätte tråkigt.

Men nu har jag velat framåt tillbaka ifall jag ska bara ta det lugnt ikväll eller om jag ska med tjejerna ut och jag tror faktiskt det lutar åt att jag bara tar det lugnt. Men nu ska jag duscha, kram!

Mys

Ne nu ska jag äta, för jag är väldigt hungrig. Sen blir det mys
i soffan med min älskling, hoppas att det är något bra på tv.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Min tvillingbror

Jag kan faktiskt erkänna att jag är stolt över min tvillingbror. Han är väldigt duktigt på att åka skateboard måste jag säga, dåligt av mig att jag inte sätt honom åka på hur länge som helst. Och han har gjort hela denna videon själv!


Tränat

Kom hem precis från sense(gymmet), har varit och tränat lite styrke träning och konditions träning. Det var hur skönt som helst och speciellt efter en hel dag på vätterstranden. Jag älskar det härliga vädret som är nu. Men nu kom älsklingen också från sin träning, så vi ska ta oss något att äta.









Vätterstranden

Nu ska jag ner till stranden och möta upp Mathilda och Emmie,
Blir en varm och solig eftermiddag nere vid vätterstranden.
Jag hoppas på lite färg,  men nu ska jag packa handdukar osv.

Ha en bra dag!

Mera nytt

Mina nya blusklänning från MQ, jag älskar dom spetsiga detaljerna.



Morning

God morgon allihop!

Det blev lite ursel uppdatering igår, men det är inget man kan göra. Det var fint väder, så det blev att man låg ute i stort sätt hela dagen. Sen åkte jag och älsklingen upp till A6, där jag köpte mig en blusklänning från MQ. Sedan åkte vi hem till honom och började packa ner allt till flytten och det var en hel del vi packade. Men det finns mycket kvar! Senare framåt kvällen tog vi oss en kvällspromenad, det var så mysigt.

Idag efter jobbet ska jag ner till stranden med Mathilda och Emmie, får hoppas att man får lite färg idag och så man får bort min bränna från min andra bikini. För jag lär använda min nya gröna volang bikini mer. Det blir nog att vi ligger nere på vätterstranden i stort sätt hela dagen, sen ikväll ska jag iväg och träna på sense och det blir lite styrke träning och konditionsträning. Men hoppas att ni får en jätte bra dag i det fina vädret, njut så länge det varar. Kram!

God morgon

Vaknade av att solen sken idag, helt underbart. Och jag lovar att det är nog minst 30 grader ute, då vet ni vad jag ska göra. Jo självklart ska jag ut och lägga mig i solen och försöka få en fin solbränna! Det sägs att de ska vara såhär varmt hela veckan ut. Och jag hoppas verkligen det! Försökte få tag i Mathildaplutten innan, men hon sover väl som vanligt. Haha. Vi pratade nämligen igår om och lägga oss på vätterstranden, men vet inte riktigt om jag känner för och lägga mig där nere idag. Men vi får ta det imorgon istället Mathilda? Men efter fyra idag, ska jag och älsklingen hem till honom för att packa inför flytten som sker i helgen. Hans nya lägenhet är super fin, nybyggt för i år och fräschare kan det knappt bli.

Men nu ska jag ut och inviga min nya bikini, kram!









Bästa

Bild: En promenad runt munksjön, vår 08

Kom hem för ett litet tagsen från de så kallade "extra jobbet", har som sagt suttit i kiosken för U21 och j-södra vann med 4-2 och det var en riktigt bra match. Efter det promenerade jag hem och då var älsklingen hemma hos mig och väntade på mig. Så nu har vi legat och kollat på tv lite, jag ska strax gå tillbaka och lägga mig hos honom. Sen blir det väl att vi går och lägger oss om ett litet tag, eftersom vi båda börjar jobba kl:05.30 imorgon. Jag vill bara säga att; Jag har världens bästa pojkvän. Men idag var jag som sagt på stan med Lovisa innan jobbet, jag köpte mig en jätte härlig rödrosa sjal från h&m och två par öronhängen i silver och guld. Sen köpte jag mig ett paraply för det började ösa ner med regn, men när jag väl hade köpt ett så slutade. Men paraply är väl ett måste nu i sommar, för det verkar ju bara regna hela tiden? Men inte imorgon 25-30 grader? stämmer det verkligen. Jag hoppa verkligen det, för vem vill inte ha tillbaka sin solbrända kropp och sitt solblekta hår. Jo jag vill! Men nu ska jag gå och lägga mig hos Robin igen.

God natt



God morgon

God morgon allihop!

Hoppas ni sovit gott, för själv fick jag inte så mycket sömn. Men jag beslöt mig faktiskt för att börja 06.30-11.00 istället, för det är himla läskigt att vara helt själv på mitt jobb på morgonen. För det är ingen personal där på hela två timmar och då är jag specialist på att inbilla mig saker som t ex. att det är någon där osv. Men nu har jag äntligen slutat jobba iallafall, för idag då.

Så nu ska jag nog gå och lägga mig och sova lite, för jag är jätte trött. Sen ska jag ut och springa runt munksjön och senare framåt 1 tiden ska jag träffa Lollobaby, kanske blir en sväng till A6 och kolla lite och luncha tillsammans och ha lite tjejsnack. Men ikväll är det dags för jobb igen, har lovat att jag ska stå i kiosken för U21 som spelar idag på stadsparksvallen kl:18.00. Dumma mig som erbjöd mig det! 

Men vad säger ni om vädret då? det är som jag alltid har sagt, man kan inte lita på väderprognosen, de sa att det skulle bli upp till 25 grader idag. Men det vet jag inte riktigt, här har det regnat hela morgonen. Man vill så gärna tro på väderprognoserna men ibland går det bara inte? för dom har nästan alltid fel. Men nu är det dags för mig att sova lite, kram!

Time to say good night

Tro det eller ej, men nu ska jag faktiskt sova.
Jag kan ju behöva lite sömn, med tanke på att jag
ska gå upp kl:04.30 imorgon. Och jag lär vara dödstrött!

God natt

Jobb igen

Har precis fixat i ordning mig, ska strax gå och möta upp Emmie på juneporten för  hon kommer med bussen. Sen ska vi promenera upp till stadsparksvallen för att jobba, så jag är hemma ikväll igen. Men hoppas ni haft en bra dag, kram!

Ibland är det faktiskt ganska kul och jobba, haha.

Run

Nu ska jag ut och springa runt munksjön, det ska bli riktigt skönt.
Och ännu skönare är det nu när det är sol och lite värme ute.


God morgon

God morgon allihop!

Dålig uppdatering igår, men jag kom hem från Emmie vid halv 2 tiden. Sen tog jag mig bara en promenad runt munksjön och sen kom robin, så åkte vi hem till honom och vi tänkte att vi kunde sova i typ en halv timme för vi var jätte trött. men då lyckades vi sova från 18.45-21.00, haha. Så typiskt oss. Men sen åkte vi hem till mig och sov vidare, för det var ingen idé att bli pigg igen precis, men tanke på att vi båda skulle gå upp vid 04.45 idag. 

Men idag har jag bara jobbat, har mina fyra sista veckor kvar nu, alltså 19 dagar kvar att jobba. Det känns bättre att tänka att det bara är 19 dagar kvar än att tänka att det är 4 veckor kvar, för det låter så himla länge. Men denna veckan börjar jag med mina nya tider, så nu börjar jag jobba mån-tors 05.30-10.00 och på fredagar 05.30-09.00. Jag kan lova att det var väldigt skönt att sluta vid 10 idag, så därför tänkte jag gå och lägga mig och vila en liten stund. För jag är faktiskt lite trött, men i morse var jag oväntat pigg.

Men senare idag ska jag ut och gå runt munksjön och sen ska jag träffa Lllobaby, vet inte riktigt vad vi ska göra. Men något roligt blir det iallafall. Sen ikväll ska vi jobba på j-södra uppe på stadsparksvallen, matchen börjar 19.00 för dom som vill kolla på när j-södra spelar. Men är det dags för frukost, hoppas ni får en bra dag!

Myskväll

Nu har jag pecis fixat i ordning mig för attt bege mig upp till A6 Och efter vi varit på A6, ska jag möta upp Emmie nere på esplanaden för och handla lite. Det kommer nog bli en myskväll hemma hos henne iallafall med lite morötter och gurka med dipp, hyra någon film och ha lite tjejsnack. Sen kommer Mathilda dit också. Men nu ska jag med bussen , kram!

I love dresses

Jätte söt klänning från stylebystars för 499 kr.



Lyckat igen

Gårdagen blev verkligen jätte bra, vi hade jätte trevligt och roligt hemma hos Emmie där vi förfestade. Sen blev det utgång och vidare till centrum, dansade och dansade. Det blev helt enkelt en lyckad kväll och fler såna kvällar ska det bli!

Men kom hem för typ en halv timme sen, älsklingsrobin körde hem mig eftersom han skulle iväg på cup idag. Får hoppas att det går bra för honom. Ne, nu tänkte jag ta mig något att äta, för min mage är helt tom och behöver mat. Sen ska jag gå ut och gå en lång promenad, kommer bli riktigt skönt. Ha en bra dag, kram!

Bild: Emmie och jag

Happy

Är hemma nu, har halvsovit lite framför tvn nu. Idag blir det träning vid fyra tror jag, om jag inte tar en lång promenad istället. Sen ikväll blir det förfest med tjejerna och utgång, kommer bli en riktigt trevlig kväll. Jag har problem med både kläder och hår, för det är en aning kallt ute. Det är ju inte precis sommar värme, om det hade varit det så hade jag vetat precis vad jag skulle ha på mig. Men nu är det tyvärr inte så!

Ja, man kan ju faktiskt inte alltid få som man vill eller hur? Men som sagt nu är det helg och det är riktigt skönt och få ha lite ledig för en gångs skull. Det är ju inte ofta man får det nu för tiden, "dumma jobb". Men jag har ju själv valt det!




God morgon

God morgon allihop!
Sitter på jobbet nu, började kl:06.00. Så jag är fruktansvärt trött måste jag erkänna, men det är ju som sagt fredag och äntligen helg. Det ska bli så skönt att få sova ut, för nästa vecka blir inte rolig. Då börjar jag vid 05.30, jag kommer vara helt död. Fast jag jobbar bara till 10.00 då. Så jag ska väl inte klaga, men jag tycker det känns ganska meningslöst och jobba i 4,5 h.

Men nu ska jag gå, kram!

Chinos

Det blev allt en runda på stan idag också! När jag och Jonna gick in på Gina igår och frågade efter ett par beigea chinos till mig, så sa hon att dom skulle komma in någon gång nästa vecka. Men nej, nu när jag och Emmie var nere på stan idag, så gick vi in på Gina tricot och vad tror ni inte ligger där på bordet?. Jo, mina efter längtade chinos, i love them. Har letat och letat i nästan 2 - 3 månader och nu har jag äntligen ett par. Jag köpte ett par i svart också, men jag vet inte om jag ska behålla dom. Beror lite på, ska fundera lite på den saken iallafall. Så får jag se vad jag kommer fram till! Sen köpte jag lite till och det blev en ljusblå randig tröja på h&m och sen spännen som alltid är lika bra att ha. 

Jag skulle egentligen till sense idag och tränat, men min älskade Emmsi var här med mig och umgicks och vi hade super trevligt. Så det blev ingen träning där idag, därför ska jag ut och springa runt munksjön nu. Ha en trevlig kväll, kram!

Dagens låt

Colby O'Donis - What you got ft Akon


Morning

God morgon allihop!

Nu är jag på jobbet, varit uppe sen 05.00. Det är tufft och gå upp vid den tiden vill jag lova! Det blev inte så mycket bloggande igår, eftersom jag inte hann med det. Hade fullt upp hela dagen! Efter jobbet igår så kom Jonna hem till mig, jag fixade i ordning mig och vi begav oss ner till stan för och shoppa lite. Jag köpte mig ett par träningsbyxor och en träningstopp, en vanlig enkel vit t-shirt, en silkesjacka i gammaldags rosa ( i love it ) , sen ett rosa naglack och ett par tygskor från scorett. Sen la jag undan en bikini och ett par chinos som jag förhoppningsvis ska ner och prova idag. Sen lunchade vi och satt och pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt, jonnas mun går ju i ett. Haha, så go är hon. Senare på kvällen igår var jag på sense och träna lite styrka och konditionsträning, super skönt var det. Sen när jag kom hem var älsklingsrobin hos mig, så det blev mys med honom framför tvn i stort sätt hela kvällen.

Men idag efter jobbet ska jag träffa Emmie, har ingen aning om vad vi ska göra. kanske en tripp till stan? kan hända, det är ju inte omöjligt precis. Ska bli kul och träffa emmsi, har inte träffat henne på ett tag. För hon har ju varit iväg lite överallt det senaste och nu hade hon tänkt och lämna mig igen för hon ska till Gotland på fredag, men jag försöker få henne att stanna hemma. Så jag får hoppas att jag lyckas ;) Ikväll blir det troligtvis träning igen, det blir lite lätta vikter och konditionsträning isåfall. Men hoppas att ni får en jätte bra dag, kram!


God morgon

God morgon allihop!

Idag känner jag mig mycket gladare, men tråkigt nog så sitter jag på jobbet och är klar med precis allting och jag slutar om 1 h 40 min. Mindre kul! Men soft är det iallafall. Efter jag jobbar idag, ska jag umgås med Jonna hela dagen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, blir nog en sväng till stan, en fika och lite prat om våra planer på resan som inte går framåt. Men senare ikväll blir det träning på sense för min del och det blir mest konditionsträning idag. Hoppas ni får en bra dag!


Bad day

Jag är så sjukt trött på och jobba och jag har fem hela veckor kvar, och jag vill inte jobba en dag till. Idag har jag verkligen en deppig dag, allt känns bara dåligt och jobbigt. Vädret påverkar nog det en hel del med, man brukar bli glad och sprallig när väl solen är framme. Men idag är det bara allmänt deppigt! Så idag har jag inget vettigt alls att skriva, men hoppas ni haft en bra dag iallafall. Kram!


God natt

Kom hem från Claras för en liten stund sen, har varit där och fikat med Johanna och Lovisa. Vi hade det himla trevligt, mycket prat och skratt. Kul och träffa dom, har inte sätt dom på ett tag. Men snart tänkte jag lägga mig framför tvn och se om det finns något bra program. Senare ikväll kommer älsklingsrobin hit och sover här, så det blir mys med honom. Men nu ska jag gå , god natt och sov gott. kram!

Work

Idag har jag jobbat som vanligt mellan 06.00-12.00, nu har jag bara 5 veckor kvar att jobba. Usch, vad jag är trött på det! Det är verkligen tröttsamt och jobba, men vad gör man inte för pengar. Kan faktiskt säga att dom här 4 veckorna har gått väldigt fort och jag hoppas att dom sista veckorna går lika fort. Sen vill jag att sommarvärmen ska komma, så man kan ligga och sola efter jobbet. Men det har ju inte hänt och det lär väl inte göra det heller!

Nu åkte precis älsklingsrobin till jobbet, han tittade förbi en sväng innan han skulle börja jobba. Så nu har jag sovit en liten stund, sen vid fyra ska jag iväg till sense och träna lite styrka och konditionsträning. Och efter det ska jag träffa Lovisa, Johanna och Stina för och ta en fika på Claras och sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Det ska bli himla trevligt och träffa dom, har saknat dom ju. Men hoppas att ni får en bra dag, kram!

I'm home

Sitter här hemma hos älsklingen nu, vi kom hem sent igår kväll från Göteborg. Vi har haft det jätte mysigt på hotellet, på stan och på liseberg. När vi chekade in på hotellet i fredags, så hade dom gjort det jätte fint i vårat hotell rum. De hade lagt upp rosenblad format som en hjärta på sängen, sen låg morgon rockarna på sängen och mosserat vin + två vin glas, sen fick vi även exotiska frukter, massage olja och en present bok. Allt var helt perfekt, jag vill tillbaka!






Men innan vi chekade in på hotellet gick vi på stan i ett x antal timmar, jag köpte mig ett par stentvättade jeans, en väska, två par hipsters med volanger i love, två linnen, en kofta, ett armband och tights. Så jag var absolut nöjd med mitt köp, Robin också. Hans skjorta är jag helt förälskad i, han är så fin i den. Men resten av dagen/kvällen tillbringade vi på hotellet! På lördagen hade vi ställt klockan eftersom vi skulle ner och äta frukost. Hotellfrukost finns det något godare? Robin och jag älskar det iallafall! Efter vi ätit frukost fixade vi oss och sedan chekade vi ut och begav oss till stan en sväng. Framåt eftermiddagen åkte vi till Liseberg, vi hade det så mysigt där och sjukt kul. Robin lurade på mig två karuseller som jag inte velat åka innan och sa att dom inte var läskiga. Haha och självklart litar jag på honom, sen när vi väl sitter där i och ska åka, så självklart säger han: Jag har bara skojat hela tiden, den är as läskig. Det gjorde inte saken bättre, den värsta var faktiskt höjdskräcken. För jag hatar höjder, jag har sån enorm höjdskräck. Men det gick bra tillslut ändå!

Hela helgen har varit perfekt i Götebrog och igår hade vi 1 år och 3 månader.
Jag är lycklig med dig Robin, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går!

Torsdag

Hej allihop!

Sitter här med slingning i håret nu, ska nämligen slinga mitt hår lite blondare. Trodde jag skulle slippa göra det nu i sommar, med tanke på att det blir solblekt. Men nu är ju inte vädret precis det bästa, så jag fick slinga det. Så jag har hållt på och donat med håret nu sen halv ett ungefär. Ska ta ur färgen om typ 15 min och jag hoppas verkligen att det blir bra. Jag vet inte vad jag gör om det blir fläckigt och fult, men jag får hoppas på det bästa och tänka positivt iallafall.
Senare framåt tre tiden kommer älsklingen hit, så ska vi äta tacotallrik på kaffe paus. Sen vid 5 ungefär ska vi åka och träna på sense. Det blir lite styrka och konditionsträning idag också!



God natt

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, jag är helt färdigt. Så jag kan behöva lite sömn! Ska ju som sagt upp och jobba imorgon och det blir dom vanliga tiderna mellan 06.00-12.00. Men imorgon är det sista dagen för min del, för på fredag-lördag åker jag och älskligen till Göteborg och bor på hotell, shoppar, myser på hotellet, gå ut och äter och går på liseberg. Vi kommer ha det hur mysigt som helst! Men hoppas ni haft en jätte bra dag, god natt & sov gott!

Sött under



Underbara trosor, med volanger som jag älskar.
Jag ska absolut in till Topshop på fredag och shoppa dessa tre super söta trosor. Jag älskar inte bara hur de ser ut, jag älskar färgerna med. Dom ser så sköna ut, hoppas att dom finns i butiken. För då ska jag inhandla dom direkt!

Träna

Jobbat idag mellan 06-12.00, sen efter jobbet åkte jag och älsklingen och kollade på möbler. Hittade lite fina bord och så! Sen hämtade vi upp Emmie på hennes jobb och åkte hem till mig och åt, sen åkte älsklingen vidare. Sen fram tills nu har jag umgåts med Emmie, vi har haft det allmänt trevligt. Fast vi var väldigt trötta, det blir man faktiskt efter en dag på vårat "jobbiga jobb".

Men nu ska jag kila iväg och träna hård, kram!

Myskväll

Om mindre än en timme kommer älsklingen äntligen hem, han hämtar upp mig här hemma hos mig. Så åker vi vidare hem till honom, vi ska ha en rejäl mysis kväll.  Vi ska laga lite mat, tända ljus, bada badkar, kolla på film och bara ha det hur mysigt som helst. I love you månis!

Imorgon blir det att sova ut brevid min älskade, för i'm taking the day of tomorrow. Äntligen får jag sova ut på en vardag på hela tre veckor, ska bli riktigt skönt faktiskt. Men busigt gjort :O 






Elsa Hosk


Hon är verkligen jätte vacker, speciellt på dom här fyra bilderna
Jag älskar bilden längst ner till vänster, den sminkningen är så naturligt fin.




Träna

Det blev bara en timmes sol, sen blev det allt för molnigt. Så jag kan faktiskt inte påstå att jag fick någon färg, men det gör inget. Jag överlever! Om ett litet tag ska jag iväg till sense och träna, dom öppnar ju nu vid 16.00. Därför tänkte jag passa på och vara där när det öppnar, så jag inte behöver så och vänta vid varenda grej. För jag antar att det lär vara mycket folk, eftersom dom har öppet i fyra timmar. Men ska packa lite nu och kolla på tv innan jag promenerar bort dit.

Happy

När jag gick till jobbet i morse vid kvart i 6, då öste det verkligen ner med regn. Det regnade ett bra tag, sen helt plötsligt spricker det upp och nu kan man till och med gå ut och lägga sig och sola. Och det är precis det jag ska göra nu!

Idag är jag jätte glad, eftersom min älskling kommer äntligen hem idag. Har inte träffat honom på 8 dagar, så det kommer bli mys och träffa honom. Jag längtar jätte mycket efter honom! Men iallafall, innan han kommer hem ska jag åka iväg och träna på sense, det blir lite konditionsträning och styrka. Och jag är fortfarande lika förbannad på deras dåliga öppetider, funderar faktiskt på och skicka ett klagomål, för man tjänar ingenting på sitt årskort när deras öppetider är mellan 16-20. Men nu ska jag ut och lägga mig i solen och jag blir ursinnig om det blir molnigt när jag väl ligger där, det kan ju finnas en risk. Det brukar bli så ibland! Men det får det bara inte bli idag, ha en bra dag. Kram!

Movie

Idag har jag verkligen haft en slappa dag, precis som en söndag ska vara! Har legat framför tvn och i stort sätt hela dagen. Bara att jag var ute och gick innan idag, annars har jag bara kollat på tv. Och nu ikväll kollade jag på en film på kanal 5 "mamma vid 16", den var hur bra som helst. Det var längesen jag grät så mycket som jag gjorde i denna filmen! Nu ska jag strax gå och lägga mig, för jag är döds trött och jag ska upp och jobba vid 06.00 imorgon. God natt & sov gott!

I love you

God morgon allihop!

Vaknade för ett litet tagsen, tänkte äta lite frukost strax. Men precis nyss ringde min älskling och sa att han inte kommer hem idag. Det var verkligen ingen bra nyhet, men sen kom ännu en tråkig nyhet; att någon har slått sönder hans glasruta där bak på bilen, så det låg en hel del glas inne i bilen. Så nu vet han inte när han kommer hem, men jag hoppas att han kommer hem imorgon senast och ingen annan dag.

För jag saknar honom jätte mycket,
jag vill att han ska komma hem nu!





Godkväll

Strax ska jag åka iväg till min käre vän Emmie, ska tillbringa kvällen med henne. Vi ska nog kolla på någon film och sitta och prata en massa, det brukar bli så. Och det är alltid lika trevligt, men hoppas ni får en trevlig kväll. Kram.


Promenad

Vädret är verkligen konstigt i Sverige! Jag vill ha värme hela tiden, det är för sjutton sommar. Då ska det vara soligt, så ska man få solblekt hår och en fin härlig solbränna. Är det verkligen så att man måste åka utomlands för att få det?

Men nu ska jag ut och gå min rejälalång runda på 45 - 60 min. Det ska bli riktigt skönt, med tanke på att vädret är ganska bra nu!







God morgon

God morgon allihop!

Gick upp för ett litet tagsen, har ätit lite frukost nu. Men jag blev verkligen jätte förvånad när jag vaknade idag, de sa på vädret att det skulle bli regn och åska idag. Men det är strålande solsken och klarblå himmel. Jag blev självklart super glad! Så idag, kommer jag ligga ute i solen. Ska nog inte sola ansiktet idag heller, eftersom det är känsligt nu efter jag brände mig. Annars idag ska jag ut och gå en rejäl lång runda. Jag kan ju inte träna på sense, eftersom dom har stängt lör-sön dvs. värdens sämsta tider har de på sommaren. Senare ikväll pratade jag och Lovisa om att gå ut och sätta oss på piren ikväll, men det pratade vi om inatt. Så vi vet inte riktigt hur det blir än!

Gårdagen började med förfest hos Frida och sedan utgång till Centrum. Och vi hade så kul, det blev verkligen en lyckad kväll vill jag lova. Tack för en underbar kväll tjejer! Men hoppas att ni får en jätte bra dag, passa på och sola. För det ska bli regn imorgon, sägs det. Och jag vet inte vad jag ska tro än?

Party tonight

Har kollat på tv ett litet tag nu och halvsovit lite. Sen nu funderar jag på om jag ska ner till stan en snabbis och fixa lite inför kvällen. Men jag vet inte riktigt hur jag ska ha mitt hår eller make up? Inte en blekaste aning. Det kommer jag väl att komma på i sista minuten som vanligt.

Men ikväll ska jag till Frida och vi ska vara några tjejer där och förfesta. Vi kommer ha riktigt kul, det vill jag lova. Senare ikväll blir det utgång för våran del. Centrum blir det ikväll iallafall, vi har lyckat bli vip gäster också ;) Jag hoppas att det kommer bli en väldigt bra kväll och en lång sådan också. Tjejer, har ni börjat tagga? Hela dan, varje dag. Precis som det lät förra sommaren.


En ny favoritlåt hos många, vad tycker ni om den?


Kom hem

Jag orkade inte kolla klart på programmet, så jag begav mig ut redan vid 20.50 och det blev en promenad på 40 min iallafall. Skönt var det iallafall!

Robin, kom hem. Jag saknar dig jätte mycket!
Att man kan sakna någon så mycket, är svårt att tro. Men jag trodde det skulle vara lätt, och på ett sätt är det väldigt lätt, men ändå inte. Sen är det bra att vara ifrån varandra, så man hinner sakna varandra. Men jag saknar verkligen dig Robin!

Supersize VS superskinny

Just nu sitter jag och kollar på "supersize vs superskinny" som började kl:20.00 och slutar nu 21.00. Jag tycker det är så himla bra och men läskigt på samma gång. Men, men. Nu efter jag har kollat på programmet, ska jag ut och gå tänkte jag, ska bli väldigt skönt med ett powerwalk runt munksjön. Har som sagt tillbringat kvällen med Emmie och Lovisa, vi var och åt tacotallrik på claras, sen gick vi till piren och satte oss och pratade om allt möjligt. Så vi har haft en väldigt trevlig kväll! Men nu ska jag kolla tv igen, sen blir det powerwalk.


Summer

Jobbat idag också mellan 06-12.00, så efter jobbet åkte jag och solade i munksjö parken, så har legat där i ungefär 2,5 timme nu. Men det blev bara solning på ryggen typ, eftersom jag brände mig rätt rejält igår på framsidan eller iallafall ansiktet. Därför har jag legat med en handduk över huvudet idag! Väldigt smart av mig faktiskt. Men om vilken minut som helst så kommer Emmie hit, sen vid 5 tiden ska vi möta upp Lovisa och promenera till piren. Sätta oss och prata och ta någon glass eller något, vi ska ha det allmänt trevligt iallafall!

Idag är jag faktiskt glad, vet ni varför? Jo, för att dom gladiatorsandalerna med högklack jag talade om tidigare har kommit in i min storlek igen. Så nu gäller det att hålla tummarna på att dom finns kvar i ett par dagar till. För denna veckan ska jag beställa dom, punktslut. Sen har jag kommit fram till att jag ska skaffa mig ett "visa bankkort". Det är så mycket smidigare speciellt när man ska nätshoppa. Sen kan man handla utomlands med kortet, jag tycker visa kortet är mycket bättre. Därför ska jag byta ut mitt "maesto" till "visa". Det låter som en väldigt klock idé va? Fast alla tycker ju olika, jag tycker det är bättre.

Bränt mig

Har legat ute i solen nu i ungefär 3 timmar och jag BRÄNT MIG REJÄLT! Röd som en kräfta, haha. Ne men nästan! Benen är jätte röda , sen när man kollar på baksidan av benen så är dom typ vita. Skit fult, men inget jag kan göra åt. Har man bränt sig så har man. Men nu ikväll ska jag åka till Jonna, få se vad vi hittar på. Vi kanske skulle åka till the gym och träna? hoppas det. För där är det så fräscht och skönt på något sätt. Sen ska jag fixa hennes naglar också.

Men nu borde jag hoppa in i duschen, njut av solen. Kram!

Espadrillos

Kom hem för en liten stund sen från jobbet! Idag var nog den segaste dagen på två veckor.  Jag har nog aldrig varit så uttråkad som jag var idag, glad att jobbdagen är över och nu tänkte jag istället gå ut och lägga mig i solen.  Sen framåt eftermiddagen ska jag ner till vätterstranden och lägga mig där med Emmie och Jonna. Fast inte säkert än! Men som sagt det är väldigt varmt och soligt ute och jag älskar värmen och jag hoppas att den håller i sig ett bra tag nu! Glömde nämna igår att jag köpte ett par svarta espadrillos från H&M. Dom är jätte sköna att gå i, känns som man svävar fram. haha! Jag beställde ju dom för nästan en månad sen, men då skulle dom komma ut till mig nästa vecka + att jag hade fått betala nästan 150 kr mer, så därför tyckte jag att det var bättre att köpa dom i butiken nu när dom ändå fanns där.


Promenad

Nu är jag hemkommen från Mathilda! Hon och jag och Johanna har försökt beställa skorna, men det gick verkligen inte bra. Så vi får helt enkelt vänta lite, väntar på svar från en som ska förklara lite. Därför hoppas jag att det kommer fixa sig, för jag vill verkligen ha dom. Men tyvärr så fanns inte dom gladiatorsandalerna med klack kvar i min storlek, jag får helt enkelt hoppas på att dom kommer in snart igen. För då ska jag absolut beställa dom! Men dom andra skorna kommer det bli iallafall, dom till vänster i det andra inlägget nedanför här. För de fanns i min storlek som tur var! Men det hade varit ännu bättre om de andra också fanns, för jag vill ha dom.

Snart ska jag ut och gå runt munksjön, för jag hann ju nämligen inte med det eftersom vi skulle fixa med skorna. Men det lyckades vi inte med! Sen är det så dåligt att inte sense har öppet längre på sommaren, deras öppetider är mellan 16-20.00. (as dåliga tider) Men nu ska jag ut och gå runt munksjön. Kram!

Shoes

 

Ska gå alldels strax, ska bara sminka mig lite. Sen ska jag möta upp Mathilda och Johanna. Vi ska beställa lite skor från en hemsida och jag är väldigt sugen på dessa skor, men storlekarna gör mig förvirrad. Får hoppas att det löser sig, kommer säkert hitta andra skor när vi kollar igenom sidan igen. Men det ska bli kul och träffa dom iallafall, Mathilda den fuskisen åker till Turkiet på Söndag, men jag hoppas att jag kommer träffa henne innan dess. Hon kommer ha det så underbart i 35 grader sol i turkiet. Hon får allt ta och sola lite åt mig med, för här i jönköping lär det ju inte finnas sol.  Och johanna har jag inte sätt på ett tag, saknar faktiskt henne. Så det ska bli himla kul och umgås lite med dom!

I love my dress

Idag efter jobbet åkte jag ner till stan först för och kolla om den underbara blommiga volang klänningen hängde kvar, men det gjorde den inte. Så jag pallrade mig upp till A6 och där hängde den som väntat efter mig. Nu fann jag min 36 som jag ville och äntligen är den min. Jag älskar klänningen! Den ska jag absolut ha på mig när det blir utgång på fredag.

Men sen framåt 2 tiden, mötte jag upp mamma för vi skulle hämta ut mitt pass. Och som jag sa, jag blev verkligen inte bra på mitt pass. Jag fasnar helt enkelt inte på bild, tyvärr!  Och en sak är iallafall säker, det är att jag hatar att vara med på kort när det ska vara rakt framifrån. Ne nu ska jag inte vara negativ, jag är iallafall glad att jag har köpt mig min klänning nu. Nu ska jag strax fixa i ordning mig för att möta upp Johanna och Mathilda, vi ska nämligen ta och beställa lite skor. Sen när jag kommer hem, ska jag försöka hinna åka till sense och träna. Men ifall dom hinner stänga, så får det bli en promenad på 5 km.

(visar bild på klänningen senare)

RSS 2.0