God natt

Jag och min älskling är jätte trötta nu, så vi ska faktiskt gå och lägga
oss såhär dags på en fredag. Men imorgon bitti ska vi ut och gå
(powerwalk i en timme), så det kan behövas lite sömn.
God natt och sov gott , Tjingeling!

Idolkväll

Idol har börjat och det blir en hemma kväll med familjen och några vänner till oss och senare kommer robinälskling efter sin träning. Så det blir middag och mys framför tvn hela kvällen, men vem tror ni lämnar idol ikväll?


Vill ha

Den blir din för endast 298 kr från H&M party. Jag vill ha en av dom,
men har svårt att bestämma mig för vilken färg. Men det lutar åt den
lila klänningen. Vilken färg hade du valt?


I butik finns den även i grön och ceris.

Powerwalk

Nu ska jag bege mig ut i det tråkiga vädret för att
powerwalka i en hel timme ;) Man mår så mycket
bättre när man tränar och rör på sig, det gillar jag! ♥

Inspiration


Bilder från fashiontoast

Hon tar otroligt fina bilder och hennes kläder och skor,
skulle jag inte tacka nej till, hennes blogg hittar ni här.

Relaxbad

God morgon allihop! Nu har jag fått i mig lite frukost, fick räcka med en skål med havregrynsgröt. Passar perfekt sådär nu när det är lite snö på marken, men det lär försvinna fort och bli till plask och det gillar jag inte. Men senare idag framåt ett tiden ska jag möta upp Emmie vid juneporten och då åker vi vidare till Rosenlund. För vi ska på relaxen där och det kommer bli så himla skönt. Vi tyckte att vi kunde unna oss det och bara slappna av och prata allmänt. Men nu ska jag strax börja fixa i ordning mig och så. Skriver mer senare idag. Tjingeling!


Myskväll

Kom till min älskling för en liten stund sen, gick ju ingen buss förrens vid 23.00, så jag fick vänta. Jag som trodde att jag skulle lyckas matcha med bussen direkt efter jobbet. Men det gjorde jag tyvärr inte! Nu är jag iallafall här, vi har tänt lite ljus och ska kolla på en skräckfilm ("The amityville").

God natt och sov gott.
Pusskram, Alexandra







Work

Nu ska jag bege mig till jobbet alldeles strax, börjar jobba om 45 min.
Det är ganska ovanligt att både säga och tänka att man ska jobba såhär dags,
men extra jobb är alltid bra att ha. Så nu ikväll jobbar jag mellan 18-22.15.
Hoppas att ni haft en bra dag, nu måste jag börja fixa i ordning mig.

 Pusskram, Alexandra!

Shoppat/Powerwalk

Kom hem för en liten stund sen, skulle egentligen varit och tränat med Jonna nu. Men icke, det blev hinder för henne. Så jag ska då istället strax pallra mig ut i det kalla vädret för en timmes powerwalk helt själv. Men först tänkte jag visa det jag inhandlade på stan idag. Jag köpte underkläder (3 för 129kr) & en fuskpälskrage, allt är från ginatricot. Ja det blev tre nya underkläder denna veckan också, woops. Jag som bestämde att jag inte skulle köpa ännu mera underkläder denna månaden, men jag kunde bara inte låta bli. Så nu börjar det bli fullt i lådan ...


      Bild: Lånad av Kelly så länge, för min kamera är inte hemma.

Fast om jag ska vara helt ärlig, så har jag aldrig riktigt fasnat för pälstrenden, men den senaste månaden så har jag ändrat mig när det gäller det, för jag tycker det är riktigt snyggt. Och denna fuskpälskragen kunde jag inte låta bli efter jag testat den. 149 kr kostar den och det är jätte bra pris + att den är super fin. Men nu ska bege mig ut på powerwalk i en timme. Skriver senare, Tjingeling!

Torsdag

God morgon allihop! Sitter här hemma hos Robin nu. Har precis fått i mig lite frukost och nu ska jag sätta mig och kolla på gossip girl, avsnitt 8 av säsong 2, eftersom han ska plugga som han behöver.  Men imorse när jag vaknade och kollade ut genom vårt fönster så var det otroligt mycket frost och termometern visade minusgrader. Det är då man vet att vintern verkligen börjar närma sig, men det är ju så mysigt på vintern. Tror att det är fler än jag som tycker vintern är mysig?  Men gårdagen med mina kära vänner Emmie och Lovisa blev jätte mysig. Vi hade en myskväll, kollade på film, åt gott och pratade om det mesta. Men nu blir det gossip girl för min del, hoppas att ni får en bra dag!

Min torsdag ser ut såhär:

- Lucha och en titt på stan med robinälskling.
- Möta upp Jonna vid 15 för att träna på sense.
- Jobba mellan 18-22.15

Tjingeling!!


Work

Kom hem för en liten stund sen, har jobbat mellan 07.00-12.00 idag.
 Inte allt för lång dag precis, men det är bara nu i början för att jag ska lära mig allt. Och jag hatar lotton, tips och keno. Inget jag uppskattar, för det är så sjukt svårt att lära sig. Men så småningom kommer det nog att gå bra, hoppas jag.

Senare framåt fyra tiden kommer Emmie hit, så vi får se vad vi hittar på. Vi skulle egentligen åkt upp till relaxen, men det kom hinder. Så det får bli en annan gång! Men hoppas att ni får en bra dag.

Pusskram,
Alexandra

Tisdag

God morgon allihop! Ska promenera hem från Robin strax och sedan duscha och fixa i ordning mig. För att sedan bege mig ner till stan och kolla lite i butikerna innan jag ska fixa mina naglar kl:14.00. Och jag har faktiskt bytt ställe, jag ska inte gå på fem sinnen längre. Jag ska gå hos Patricia på salongen + att där sägs det att hon är mycket nogrannare och det kostar 300 kr istället för 400 kr när man kommer tillbaka. Sen idag ska jag ta bort mina tippar också, för mina naglar är lika långa som dom nu. Fast jag ska klippa ner mina egna naglar lite ändå, för jag tycker dom är alldeles för långe nu. Men jag får se vad jag tycker om hennes arbete och jag kan återkomma med ett omdöme om vad jag tycker.


Bild: mina naglar från första gången för ca 3 mån sen.

Men efter jag har varit och fixat naglarna, ska jag möta upp Jonna och vi ska åka till sense för att träna. Det blir mycket kondition och överkropp på gymmet idag. Men sen efter det ska jag göra min utbildning till jobbet som är på 2 h 15 min på datorn, så det kommer väl bli lite segt. Men jag hoppas att jag kommer få ett diplom som man får om man klarar det. Haha, annars vore det lite synd. Men nu ska jag kila iväg, ha en bra dag.Tjingeling!

Powerwalk

Nu ska jag och robinälskling
ut och powerwalka i en timme.

Pitcure

Bilder från i lördags som jag lovade.
Det blev en galen förfest hemma hos Emmie
för och fira hennes 18 års dag, sen utgång (amor och sist centrum.)





God morgon

God morgon allihop! Vaknade upp hemma hos Robin idag och vi har precis ätit lite frukost. Havregrynsgröt slår allt på morgonen! Men nu måste han sätta sig och plugga, för det börja närma sig tenta för hans del. Så jag ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen bege mig hemåt. Och senare idag blir det träning för min del, det blir en riktigt lång powerwalk. För det är så himla härligt väder ute. Men hoppas att ni får en bra dag. Tjingeling!

Emmies dag

Idag fyller min allra bästa vän år.
Bild: Emmie som fyller år idag. 
Grattis på 18 års dagen Emmie och tack för en kanon kväll hemma hos dig igår. Jag var ju som sagt ute igår också och innan det blev vi hembjuda hos Emmie och då blev vi bjudna på exotiskplanka och champang, det var en riktigt galen förfest må jag säga. Haha, tror alla håller med om det. Men otroligt kul hade vi , tack för en jätte bra kväll tjejer!

Bilder kommer imorgon,
från gårdagen.





Söndag

Hej allihop! Idag har det varit en riktigt seg dag, jag har legat i sängen och i soffan i stort sätt hela dagen. För jag har varit så himla trött och hängig. Men nu har jag precis kollat klar på en film som hette "ond aning" och den var otroligt bra. Man kunde bara inte sluta gråta i slutet, så hemskt. Den tycker jag att ni ska se om ni inte redan gjort det ;)

Men nu ikväll blir det en mys kväll med älsklingen, har inte umgåts med honom sen i torsdags. Så det ska bli himla mysigt, tända lite ljus och kolla på en film. Precis som en söndag ska vara! Ne nu ska jag ta tag i det här och hoppa in i duschen. Hoppas ni får en jätte bra söndag. Pusskram, Alexandra

18 års firande

Bild: Jag och bästa Emmie (18 års barnet)

Hej allihop! Det har varit fullt upp hela dagen idag. Det var min första dag på jobbet idag och jag kan faktiskt säga att det gick riktigt bra. Men det är lite klurigt med tips, lotton och sånt som inte intresserar mig så mycket. Men de måste det bli ändring på! Jobbade mellan 07.00-12.00, sen direkt efter det åkte jag upp till J-södra för att jobba där i kiosken. Och jag hoppades på att dom skulle förlora, men självklart blev det lika och vi kommer att vara tvungna att stå där på söndag igen. Men sen är det slut med det, aldrig mer jobb i kiosken på jsödra det är en sak som är säker. Fast slut pratat om det, för ikväll blir det middag(exotisk planka) och 18 års firande för Emmie. Vi kommer ha det så otroligt bra ikväll, hoppas på en lyckad kväll!

Men gårdagen var himla trevlig, jag och Elin hade det så mysigt och roligt hemma hos henne. Vi satt och pratade om allt möjligt, kollade på idol och förfestade lite innan vi drog iväg till centrum och shakade. haha! Och jag kan säga att jag har aldrig varit med om att jag har träffat så mycket folk som jag känner på en och samma kväll, men igår träffade jag såg många gamla och härliga kompisar. Tack Elin gumman för en lyckad kväll!

Nu ska jag hoppa in i duschen,
hoppas att ni får en bra lördag kväll!


Utgång

Idag har jag varit på stan med Jonna i ungefär 3 timmar och vid 1 tiden kom Lovisa, så Jonna gick med oss lite. Vi shoppade lite allihop, så vi hade himla trevligt. Jag köpte mig en spetstopp , fyra par trosor och svarta genomskinliga strumpbyxor. Nödvändiga grejor iallafall! Men vill ha skorna också som jag skrev om tidigare. Sen efter stan åkte jag och Lovisa hem till mig för att fixa lite tills imorgon och jag måste säga att det blev riktigt bra, eller vad säger du lollo?

Men nu ikväll blir det utgång med Elin, hon kommer strax och hämtar mig. Och då ska vi åka och handla något vi kan äta, sen blir det idol( abba tema ) och förfest. Haha, vi kommer ha så kul ikväll gumman.

 Men gott folk är det så att vi ses vi ute ikväll?

Ankle Boots

När jag och Lovisa var på stan, så blev vi båda förälskade i den här skon.
10 cm klack & super sköna och gå i. 449 kr kostar dom, men ändå tvekade jag och det slutade med att jag inte köpte dom & jag hoppas verkligen att dom kommer finnas kvar i butiken på måndag, för jag ångrar att jag inte köpte dom.

DOM MÅSTE FINNAS KVAR!
annars får jag beställa dom ...

God morgon

God morgon allihop! Äntligen fredag igen och det är höstlov för mig nu. Det ska bli så skönt med lov, det behöver jag verkligen. Men nu sitter jag här hemma hos Robin, det blev ingen skola för mig idag. För jag hade så sjukt ont i magen i morse, men nu som tur har det börjat lugna ner sig. Så jag ska faktiskt åka ner till stan snart för att möta upp Jonna, vi ska gå på stan och kolla lite. Fick ju min lön igår så nu ska det shoppas. Senare framåt eftermiddagen ska jag träffa Lovisababy, vi ska planera lite inför morgondagen. Suprice Emmie ;) 

Och ikväll blir det utgång med Elin, det kommer att bli en otroligt trevlig och rolig kväll. Jag kan inte minnas en kväll jag har haft tråkigt med henne, våra utgångar blir alltid lika lyckade. Du är bra stumpan! Men nu måste jag röra på mig, ska med bussen alldeles strax. Hoppas ni får en riktigt bra fredag!

Pusskram,
Alexandra


Boxpass

Strax kommer Robin och Poh och hämtar upp mig här, så ska
vi åka till boxpassen som börjar vid 18.00. Det kommer bli tufft idag,
eller vad säger du Elin? Men idag kör vi extra hårt. haha!


Balklänning

Jag har hittat min balklänning som jag ska ha på ED bal
och jag älskar den. Den kommer bli perfekt, förhoppningvis ;)

Men det blir en kort balklänning på ED bal och en lång på min egna bal.
Som det ser ut nu, eller så blir det tvärt om. Jag är inte helt säker ännu, men det
är sånt man märker. Åh, vad jag längtar. Det är så kul när man tänker på hur allt ska se ut och bli.


Spinning/box

Hej allihop! Idag började jag kl: 08.00 med ett spinning pass och fy sjutton vad jobbigt det var. Spinning är inte riktigt min grej, för det första är det inte ens kul och för det andra står man eller sitter man bara på en cykel och trampar. Fast det är ju riktigt bra träning.


Bild: google Gossip girl säsong 2


Men nu ska jag sätta mig och kolla på två Gossip girl avsnitt och sen ska jag fixa en grej. Senare ikväll blir det box pass för mig och Elin, det ska bli himla kul. Vi tyckte det var så kul förra gången, så självklart ska vi gå idag också. Och idag fick vi med oss våra pojkvänner och pressfeldt och simon. Så det blir tufft idag! Hoppas ni får en bra dag,

Tjingeling!

Päls

Jag gillade inte riktigt päls trenden först, men saker och ting ändras.
Så jag bara fick för mig och testa dem här super fina pälsvästarna på
bikbok i halmstad och jag säger bara: JAG MÅSTE HA EN NU!




Bowling

Strax ska jag iväg och bowla med några vänner.
Det blir med Elin, Pressfeldt, Jonatan, Robin, Poh, Carro och jag.

Var ju  som sagt ute och på en lång promenad innan, i en hel timme.
Super härligt var det! Och det var nog inte bara jag som tyckte,
för det var otroligt mycket folk ute idag.

Lång promenad

Hej allihop! Direkt när jag kom hem från skolan, fick jag sätta mig och plugga. Eftersom jag har prov imorgon och jag kan absolut ingenting, men nu börjar det släppa lite iallafall. Så tänkte att jag skulle ta en paus nu, därför ska jag ut och gå en långpromenad i 1 timme. Jag behöver verkligen lite frisk luft nu, så det kommer att bli så skönt. Men nu ska jag byta om och ut och röra på mig,

Tjingeling så länge!


Extra jobb

Jag säger bara en sak: Jag blev ANSTÄLLD! Det är mycket som jag måste lära mig, allt om tipsen och sånt där fix. Men detta ska nog gå bra, det ska bli så skönt att få lite extra i månaden.  Så äntligen har man ett extra jobb!

Men nu är jag hemma hos robinälskling, känns som det var jätte länge sen man var hemma hos honom. Fast det är det egentligen inte. Nu ikväll har vi ätit lite god mat och kollat på lite fotboll, sen fick jag nog och satte mig och pluggade. Men det gick inget vidate, så jag slutade helt och hållet. Ingen bra planering inför mina prov, men det ska bli skärpning med det! Nu ska vi sova, för jag är jätte trött. Hoppas att ni haft en bra dag, tjingeling!

Håll tummarna nu!

Det börjar pirra lite i magen, snart går jag till pressbyrån på intervju. Inget drömjobb precis, men det är bra att ha ett extra jobb nu i min ålder. Men jag hoppas verkligen att jag får det, för det hade varit kanon med ett litet extra jobb. Och det positiva är att det ligger 2 min från mig, så det kan inte bli bättre just nu. Jag kan ju inte bara leva på studiebidraget efter min sommarlön, haha. Finns inte en chans! Ne men nu ska jag ta mig något att äta, men wish me luck!


Bild: google


Pusskram,
Alexandra

Vill ha




Good morning

God morgon allihop! Har precis ätit en god frukost och nu ska jag sminka mig lite fort. Och sedan bege mig ner till stan för och kolla lite i butikerna innan jag börjar jobba  kl:13.00. Efter work ska jag hem en snabbis, packa lite träningskläder och sen blir det jobb intervju kl:19.00, hoppas jag får det. Håll tummarna åt mig! Men efter det ska jag och Jonna åka och träna ett riktigt hårt pass på sense, hoppas ni får en bra dag.

Tjingeling

Puder rosa

Ja jag vet, jag får aldrig nog av volanger.
Men jag måste bara ha denna puderrosa volang blusen!



Bild: Lånad av Kelly

Jobb intervju

Imorgon ska jag på jobbintervju, alltid bra att ha ett extra jobb när man är student. Och ja, det är lite sent nu. Men imorgon kväll så sitter jag där och håller tummarna för att jag ska få jobbet. Så är pressbyrån mitt nästa extra jobb?

Måndag

Hej allihop! Ny vecka och det är sista veckan innan höstlov. Det ska bli så otroligt skönt med lov i en vecka, jag känner att jag behöver det. Men idag hade jag praktik från 11-18.00, ganska segt idag kan jag tycka. Och det är inte ofta jag tycker det, men denna måndagen var det de. Antar att det blir en bättre dag imorgon! Och nu ska jag åka och träna, sen hem och plugga export och import. Tänkte att jag kunde börja kolla på det lite smått, har nämligen prov på torsdag och jag fattar inte detta ämnet överhuvudtaget.

Kort fattat om min helg!
Fredags:  Jag och Robin åkte till Halmstad,
för och umgås med hans familj.
Så det blev en myskväll framför tvn,
lite idol och gott i gott.
Lördags: Jag och Robin följde med hans lilla
syster på hennes gympa på morgonen, sen
tog vi en tripp till stan för och kolla lite. Jag hittade en
hel del, men inget köp blev det. För pengarna säger STOP!
Sen lunchade vi med Poh och Johan på peking. Och på kvällen
blev det en myskväll med robins syster och hennes pojkvän.
Söndags(igår): Fick sova ut, utan Nelliebus kom in och
hoppade i sängen.Haha! Sen åkte jag och robin och
hälsade på en gammal vän till honom.
Och framåt tre tiden åkte vi hem till Jönköping
igen och på kvällen var vi hemma hos Jonatan och Kristoffer.
Jag och Elin åkte och handlade chips, morötter, gurka och dipp.
Så hon och jag hade mys framför tvn med allt smarrigt, medans
killarna låg i vardags rummet och kollade på fotboll.

Men nu ska jag kila iväg och träna,
Pusskram, Alexandra

Webshop

Gina tricot har äntligen öppnat sin webshop.


Halmstad

Idag gick jag bara  i skolan till 10.45, härligt på en fredag att sluta så tidigt. Efter skolan mötte jag upp Jonna och vi åkte och tränade, sen efter det har jag bara packat och tagit det lugnt.


Bild: från i somras, på mig och Robin i Göteborg.

Men nu beger jag mig snart till Halmstad, för och vara där hela helgen. Det ska bli så otroligt skönt att komma iväg lite och umgås med robin och hans familj. Det var ett himla bra tagsen vi såg dom nu, så det kommer bli en jätte mysig helg. Strax kommer Robin, Elin, Jonatan, Poh och hämtar upp mig, därför måste jag göra mig klar nu. Hoppas ni får en toppen helg, för det ska jag ha.

 Tjingeling

Boxning

Nu sitter jag här hemma hos Elin, jonatan och Pressfeldt. Jag och Elin ska iväg på boxning kl:18.00, det lär bli tufft. Eller vad säger du stumpan?

Men idag började jag kl:08.00 med ett aerobics pass i skolan, sen har vi haft studentmössprovning idag. Så nu har jag äntligen beställt min studentmössa, diamant blev det. Men på lunchen var jag nere på stan, köpte mig ett vanligt svart linne och en sjal. Men efter skolan åkte jag ner till stan igen för att möta upp Elin och Ajnur, vi gick och kollade lite, sen gick vi och åt på mackmakeriet. Och nu ska vi iväg till boxningen, tjingeling!

Pusskram,
Alexandra

Grey's Anatomy

Elin stumpan påminde mig precis om att det är Grey's Anatomy på tv,
så jag ska rusa och kolla på det nu. Tjingeling!

Onsdag

Hej allihop! Haft och göra hela dagen, först skola till 14.00 idag. Sen åkte jag hem och hämtade träningskläder och sen åkte jag och mötte Jonna nere på stan och vi gick och kollade lite. Sen framåt 4 tiden blev det träning, och det gick himla bra för oss. Efter vi hade tränat tog vi en promenad hem till mig och kollade på film. Men nu har hon åkt och nu ska jag bara ta det lugnt, för jag är jätte trött. Hoppas ni haft en bra dag!

Pusskram,
Alexandra





Filmkväll

Ligger och myser framför tvn hemma hos Robin, jag kollar på ugly betty och sen vid 21.00 börjar desperate housewifes. Tisdagar är en riktig filmkväll, då man bara ligger och tar det lugnt i soffan. Men nu ska jag sätta mig framför tvn igen, för ugly betty börjar igen.


Träna

Nu ska jag åka och träna, skulle egentligen gått ut och gått runt munksjön.
Men jag kände att det blev lite mörkt för det, så det blir löpbandet i 1 timme.



Tjingeling!

God morgon

God morgon allihop! Idag börjar jag kl:13.00, sen slutar jag work vid 18.00 och efter det ska jag möta upp Jonna och vi ska åka och träna på sense. Man hinner ju som sagt inte med så mycket annat, eftersom man har praktik till kl:18.00 varje måndag och tisdag. Men hoppas att ni får en bra dag!

Pusskram,
Alexandra

good night

Nu ska jag krypa ner brevid robinälsklingen i soffan och kolla på film.
Hoppas att ni haft en bra dag, god natt och sov gott!

Pusskram,
Alexandra

Pitcure

Bilder från i lördags som jag lovade;




 


Min stora kärlek

Hej allihop! Kom hem precis, jag åkte direkt till sense efter "jobbet". Så det blev 20 min springning och 40 min powerwalk, det var riktigt härligt att  träna idag. Det är så det ska va! Annars nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag till Robin.



Igår hade jag och robinälskling 1 ½ år tillsammans, jag är så lycklig med dig.
Men igår försökte jag verkligen logga in här på bloggen nästan hela dagen, men det funkade verkligen inte. Så därför blev det inte mycket skrivet här i bloggen igår och inte heller några bilder som jag lovade. Men jag får se om jag hinner med det senare. Men hela söndagen spenderade jag med min älskling, för vi skulle ha en mysdag och det blev det. Vaknade upp tillsammans med honom, vi åt frukost och låg och myste, sen åkte vi och handlade lite mat och framåt eftermiddagen tog en lång promenad i det härliga höst vädret som var igår och på kvällen kollade vi på film och tända massa ljus. Vi hade det helt enkelt jätte mysigt, du är mitt allt, min bästa vän och min stora kärlek <3

God morgon

God morgon allihop säger jag såhär dags!

Jag gick upp för en timme sen, jag och Robin lyckades sova väldigt länge. Vi kom hem igår runt 3 tiden och vi började diska och städa efter förfesten, de såg ut som fan faktiskt. Haha! Men nu är det super fint och jag tänkte bjuda på några bilder lite senare idag. Jag har inte hunnit lägga in dom i datorn ännu. Men gårdagen blev iallafall väldigt lyckad, vi hade de jätte trevligt både här på förfesten och på centrum. Fast vi hörde inte så mycket av när "maskinen" sjöng, eftersom man hamnade så långt bak och det gick absolut inte stå och kolla heller, för det var jätte varmt och man ville bara bort där ifrån. Men tack allihop för en otroligt lyckad kväll! Nu ska jag hoppa in i duschen! Pusskram, Alexandra

utgång

Sitter hos robinälskling nu med mycket trevlig folk. Nu kollar vi på fotboll , sverige - portugal. Vilka tror ni vinner? Men sen blir det iallafall utgång och vi ska till centrum. Maskinen är ju där idag, dom som sjunger "alla som inte dansar är våldtäktsmän" .. Så jag hoppas på en riktigt lyckad kväll. Hoppas att ni får en bra fredag kväll!

Pusskram,
Alexandra


Powerwalk

Nu ska jag ut och röra på mig,
det blir powerwalk runt munksjön.



Tjingeling

Lördag

Gick upp för ett tagsen nu, jag och robin har precis ätit lite frukost. Och nu ska jag åka hem, för Po och Robin ska ner till stan. och jag ska träffa min kära vän Mathilda. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra än, men något kul blir det! Men ikväll blir det fest, förfest här hos robinälskling, sen utgång. Jag hoppas på en riktigt trevlig kväll och det vet jag att det kommer att bli.

Men nu ska vi åka,
Pusskram, Alexandra

Lugn kväll

Jonna åkte nyss, har varit en trevlig dag med henne.  Vi har varit och tränat på sense och efter vi hade tränat tog vi en promenad hem till mig och sen gick vi och handlade. Och jag kan säga att vi är faktiskt inte speciellt duktiga på att laga mat, haha. Det är något hon och jag borde lära oss mycket om, för sånt måste man ju kunna.

Men nu ikväll ska jag umgås med Elin, vi ska nog kolla på idol och ha en myskväll. Skönt att bara ta det lugnt, för imorgon blir det utgång för vår del. Det kommer bli en kanon kväll, maskinen kommer till centrum. Så det kommer bli fullt hus där! Nu ska jag lägga mig och sova lite, för jag är trött. Ha det bra så länge, tjingeling!

Träna

Ska möta upp Jonna nu, vi ska åka och träna på sense.
Det är aldrig fel med lite morgonsträning, det gillar vi!

Tjingeling

God morgon

Bild: Jag och Molle för ½ årsen.
God morgon allihop!

Kom innan för dörren för en liten stund sen, har varit ute gått med min hund (världens sötaste Molle). Men innan det så var jag på Hälsan kl:09.00 idag och Robin erbjöd sig att hänga med. Så han får lite info om min glutenintolerans! Fast de sa väl inte så mycket dom sa, de kollade bara blodtryck och ställde en massa frågor. Ska tillbaka nästa vecka och ta prover, både blodprov, järn, vitamin, sen två till som jag inte kommer på vad det är. Hjälp, jag hatar sprutor! Nu måste jag packa min väska, jag ska nämligen iväg här snart igen. Jag ska åka och möta upp Jonna, eftersom vi ska träna på sense. Det blir kondition för min del idag, med tanke på att jag körde väligt hårt igår på bodypumpen. Så ska pallra mig iväg här snart. Hoppas att ni får en riktigt bra fredag! Puss&kram

Tufft pass

Kom hem för ungefär 20 min sen från sense och nu har jag precis duschat. Och jag kan säga att det var riktigt skönt med ett bodypump pass, men det kändes fortfarande i musklerna efter passet i måndags. Men det är så det ska va, det ska vara tufft! Annars vad är meningen med att träna? Men nu ska jag ha lite minispa och bara koppla av lite innan jag åker till min älskling. Vi ska ha en mysis kväll &  bara ta det lugnt. För imorgon blir det ingen skola för min del, eftersom jag ska iväg till dietisen och tala om min gluten vid 09.00, så hinner inte med skolan eftersom vi bara går mellan 08.00-10.45. Det tar ju ungefär en halv timme för mig till skolan , så ja det funkar inte. 

Men glömde nämna tidigare idag att jag köpte mig denna gråa spets klänningen idag. Och jag har skrivit om den tidigare för ungefär två månader sen. Men nu har den äntligen kommit in igen och nu är den min! Jag älskar den, klänningar får man aldrig nog. Eller hur?



Body pump

Nu ska jag åka och träna ett bodypump pass,
det ska bli riktigt skönt och sen ska jag åka till robinälskling!



Tjingeling

.

Det sårar faktiskt, när du går din väg.
Jag skulle aldrig bara gå ifrån dig sådär, aldrig "/
Detta var helt meningslöst, jag hade ju inget och säga just då?

Det är inte alltid man har det ....

Torsdag

Hej allihop! Skola idag mellan 08.00-11.40. Inte allt lång dag, bara två lektioner så det kändes bra. Hade aerobics första lektionen, så det var skönt. Men efter skolan åkte jag och Emmie ner till stan och kollade lite först, innan vi bestämde oss för vart vi skulle äta. Men tillslut kom vi fram till att vi skulle äta på kaffe bönan och det blev en god tacotallrik och en chokladboll till efterrätt. Måste ju festa till det lite ibland, haha. Sen tog vi bussen hem till mig och nu har vi kollat på en film "taken" hette den. En riktigt bra film som ni måste se, otroligt spännande film!

Trailern "taken"

Blondie

Håret blev väl okej, kan inte säga att jag är super nöjd. Men en sak är iallfall säker och det är att det blev FÖR BLONT! Men så är det alltid, så det lägger väl sig så småning om. Men nu ska jag ut och gå en lång promenad, sen blir det en lugn kväll framför soffan.



Pusskram, Adios amigos.
Alexandra

Nervöst

Säger bara att nu sitter jag här och är en aning nervös.
För det kändes inte hundra idag med färningen, men om
ett litet tag så får jag se hur resultatet blev. Kämpigt om det blir fult!
Då vet jag helt ärligt talat inte vad jag gör ...


Slinga håret

Kom hem för ett tagsen nu, har suttit och kollat på america's next top model (gamla avsnitt). Men nu ska jag nog ta och börja slinga mitt hår och jag är alltid lika nervös varje gång. Men ändå har det blivit kanon bra varje gång jag har gjort det! Det är konstigt att man ska känna ett sånt pirr i magen ändå, men nu är det så. Och jag hoppas att det blir lika bra denna gången också. Det värsta som skulle kunna hända är att det blir fläckigt om jag inte fått ur slingorna ordentligt. Men jag får hoppas på det bästa helt enkelt! Så nu ska jag sätta igång, för senare ikväll blir det träning.

Tjingeling


God morgon

God morgon allihop!

Har precis gjort mig lite frukost och det blev havregrynsgröt. Mycket gott! Men sen måste jag fixa i ordning mig, för ska iväg till skolan om ett tag. Fast blir väl inte jätte lång dag, slutar runt 14 tiden så det är skönt. Sen ska jag ner till stan och lämna tillbaka klänningen jag köpte förra veckan, jag kom fram till att jag inte kommer att använda den. Jag hade använt den mer om det var en tub klänning, men nu är det som det är. Lämnas tillbaks ska den iallafall! Och senare ikväll blir det träning för min del, ska antingen ut och gå en lång promenad eller så ska jag till sense och träna kondition och styrka där. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu, men något av det blir det. Men måste rusa, hoppas att ni får en bra dag.

Pusskram,
Alexandra

Studiedag

Dålig uppdatering, men jag har inte riktigt varit på topp. Jag har varit så förkyld och hängig, så jag har knappt orkat göra någonting. Både min familj och min älskling är lite hängiga så det har väl smitat av sig. Men idag vaknade jag upp hos robinälskling, det blev en mysig morgon med frukost och film. Sen lagade vi mat och låg och myste, men framåt efter middagen åkte jag hem och vilade.


Men nu är jag här igen, sitter och kollar på desperate housewives nu. Man får aldrig nog av det och innan det kollade jag på Ugly betty. Så man kan säga att det har varit en "film och tv dag" idag och såna dagar borde man ha ibland när man bara ligger framför tvn och tar det lugnt. Men nu börjar det igen, hoppas att ni haft en jätte bra dag.

Pusskram,
Alexandra

Bra helg

hej allihop! Sitter hemma hos robinsälskling nu, vi har legat och myst hela morgonen. Kollat på the hills och idol och nu har vi precis ätit lite och ska kolla på en film. Sen ska jag hem, för han ska iväg och spela fotboll med högskolan. Så då ska jag ut och gå runt munksjön, det ska bli riktigt härligt.

Men igår kväll var jag med Elin, vi var på bio och kollade på "eagle eye". Den var riktigt bra, men ändå väldigt speciell. Vi kände att de var mer en killfilm. Men vi hade det bra ändå! Efter bion promenerade vi hem till Fidde och Fadil, där våra pojkvänner satt och spelade fifa 09, deras nya "lycka". Haha! Jag och Elin, somnade och sen vaknade vi när vi skulle åka hem vid 04.00 på morgonen. Så då kan jag faktiskt säga att jag var väldigt trött. Men nu ska jag kila, hoppas ni haft en jätte bra helg.

Pusskram,
Alexandra

Lyckad kväll



Det blev en väldigt lyckad kväll igår, vi började kvällen hos Kristoffer, Jonatan och Elin. Det kom massa folk och vi hade verkligen super trevligt och roligt! Efter lite förfest hos dom, körde Fidde in mig och Elin, och annat folk till stan. Och tillslut hamnade vi på centrum, lika kul som förra gången var det där. Men tack för en kanon kväll allihop!

Idag blir det lugnt, ska snart äta frukost med Robin som är och handlar lite mat. Sen framåt 3 tiden, så ska jag gå ut och gå en lång promenad och senare ikväll ska jag umgås med Elin. Hoppas att ni får en jätte bra dag,

Pusskram,
Alexandra

Party

Hej allihop! Äntligen fredag, ska bli skönt med lite helg. Det verkar nämligen som jag behöver de, för jag har varit dödstrött den här veckan. Så det ska bli kanon skönt! Men nu kom hem för en liten stund sen, har haft en otroligt trevlig dag med Elin. Himla kul att vi kan umgås nu när hon är här uppe i Jönköping hos hennes pojkvän. En helt underbar vän vill jag lova! Jag köpte mig en t-shirt på gina tricot och ett par strumpbyxor. Det får sådär med mitt köpförbud, men nu ska jag skärpa till mig. För jag måste hålla i pengar nu! Men nu ikväll blir det lite fest för våran del, börjar hemma hos Pressfeldt och Jonatan med trevligt folk, sen får vi se vart den slutar. Men hoppas att ni får en trevlig fredag kväll!

Pusskram,
Alexandra

Good night

Det var riktigt skönt med en lång promenad innan och det var väldigt långt vill jag lova + att vi sprang den sista biten. Så himla härligt var det!  Men nu ska vi krypa ner i sängen och sova och jag får hoppas att jag inte lyckas försova mig imorgon, men det ska jag nog inte göra. Hoppas ni haft en bra dag!

God natt och sov gott, adios amigos.
Pusskram, Alexandra

Lång promenad

Nu ska jag promenera till robinälskling på gräshagen, sen ska vi gå en lång runda.
Runt munksjön och tillbaka till honom, så det lär ta 1 timme minst.
Det ska bli härligt med en lång kvällspromenad i snabbt tempo!

Tjingeling!

Nya stövlar

Kom hem för ett tagsen och jag har äntligen hittat ett par stövlar som är jätte fina och dom är så sköna. Nu slipper jag tänka mer på stövlar som jag har gått och bekymrat mig över ett tag nu. För nu har jag ett par svarta snygga och smala stövlar, precis som jag velat ha dom. Haha!

Här nedanför ser ni mina nya stövlar,
den sista bilen blev mindre bra. Men det får ni stå ut med ;)

Whitney

America's next Top Model blev Whitney
och det tyckte jag var helt rätt. Hon är så
otroligt vacker och bli grymt bra på bild.
Sen tyckte jag att det var kul att det för
en gångs skull inte blev en size zero model.


Woops!

Idag lyckades jag försova mig rejält, vaknade av att Emmie ringde vid halv 8. Och jag skulle gått upp vid 06.50. Så jag hann inte åka till den första lektionen, surt för det var ju faktiskt aerobics och det är himla kul + bra träning. Men nu blev det som det blev! Jag och Robin brukar nämligen alltid snozza i 1h timme om inte mer, sen idag hade jag tydligen glömt och ställa om klockan. Och det är robin också väldigt bra på att göra, så jag gjorde ett robin misstag ;) haha.

Men nu är jag hemma för jag har två timmars rast innan min sista lektion, men efter den lektionen ska jag umgås med mathilda. Vi ska nog upp till A6 en sväng, för jag måste hitta ett par stövlar. Har ni några bra tips om vart det finns svart snygga och smala stövlar? Isåfall kan ni ju hojta till, för jag vill gärna ha tips. Men ha en bra dag, nu ska jag lägga mig framför tvn lite innan jag ska med bussen.

Pusskram,
Alexandra

Top model finalen

Underbart var det att träna idag, löpbandet blev det idag i 45 min och lite styrka. Riktigt skönt kändes det! Men nu sitter jag och hoppar mellan top model finalen och idol, vem tror ni vinner top model finalen och vem tror ni åker ur idol ikväll? Jag kan inte svara på något ännu. Men det ska bli kul och se vem som vinner och vem som åker ur idol. Nu måste jag sätta mig framför tvn igen, sen ska jag åka till robinälskling. Hoppas att ni haft en bra dag!

Pusskram,
Alexandra



Onsdag

Kom hem från stan för ett litet tagsen, men efter skolan idag åkte jag och Emmie hem till mig för att ta oss något att äta innan vi tog bussen ner till stan. Vi gick och kollade lite och vi hittade ingenting, sen skulle vi åka och då kom jag precis på att jag hade glömt att köpa tight så jag promenderade tillbaka och köpte tight och ett super bra puder och Emmie åkte hem. Då ringde min kära vän Mathilda och ville gå på stan, så jag blev kvar. Sedan tog vi bussen hem till mig och nu har hon åkte hem.

Så jag tänkte passa på att åka iväg och träna om ett litet tag, ska bara kolla lite resor och så. Vem vet , jag kanske sitter på flyget nästa vecka om jag har tur. Haha, men risken är stor att jag inte gör det. Man kan ju alltid hoppas! Men nu ska jag kila iväg, ha en trevlig kväll.

Pusskram,
Alexandra

RSS 2.0