AWESOME!

Godkvall allihop! Sitter nu och fixar iordning mig infor kvallen, det blir forfest har hemma hos Emmie med Malin, Stella och Isabella . . . Ser framemot annu en riktigt bra kvall! Jag sager bara ni, som inte varit ute i USA maste gora det nasta gang ni ar pa besok har. Det var en lang kvall/natt som slutade med att vi kom hem vid 05.30. Aterstar och se vad denna underbara kvall har att erbjuda.

Pa tisdag ar jag hemma i Sverige igen och da blir uppdateringen battre.
P.s Grattis pa 20 ars dagen min kara van Jenny. Love from me!

Party in USA

Hemma från en mysig dag med Emmie och Isabella, vi har varit i ett stort shopping center idag också. Det blev lite fina saker från forever 21 som fick följa med mig hem . . . Men nu är det dags att fixa iordning sig, för nu måste jag hoppa in i duschen. Eftersom om ett tag ska vi bort till Malin och där väntas förfest och sedan utgång i George Town.

Spännande och se vad Washington har att erbjuda på natten! ; )



Tyson's.

Förlåt för dålig uppdatering, men är man på semester så är man ; ) De senaste dagarna har vi shoppat massor, kollat på vita huset, monumentet, varit i george town, ätit på cheesecake factory och jag har testat lite amerikans godis och sånt. Är man i USA, så måste man testa allt enligt min pojkvän ...

Jag har det underbart bra här i Washington, det är en jätte mysig huvudstad och även sjukt varmt. Idag har vi nog haft över 35 grader varmt, fast vi har inte solat någonting tro det eller ej, men det är sant. Det är shoppingen som ligger högst på listan och det märktes idag, då det spenderades en hel del pengar när vi tillbringade hela dagen inne på Tyson's. Håll utkick efter fler inlägg, jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. CIAO!


Bild: Google.se


Gold's Gym

Hej allihop! Kan börja med och skriva att jag har det hur bra som helst här i Washington och resan hit gick jätte bra, jag landade lite innan 14.00. Men när jag väl var framme kom Emmie och Jessica och hämtade upp mig. Sen åkte vi hem till henne och på kvällen var vi på Tyson's ... Där blev det massa shopping för min del, fast väntade med lite också. (visar allt när jag kommer hem, för det kommer bli mer)

Nu på morgonen var jag, Emmie och Malin på gymmet och körde ett svettigt pass. Sjuktaste luften där inne, kändes som man skulle svimma när som helst. Men förövrigt är det rätt varmt här på andra sidan jorden och det ska bli ännu bättre resten av veckan. Nu hinner jag inte skriva mer, måste duscha och sen ska vi gå och äta sushi. Hoppas att är bra där hemma, Kärlek!


Godmorgon allihop! Jag sitter nu på Flygpl...

img_6807 (MMS)

Godmorgon allihop! Jag sitter nu på Flygplatsen och är jätte nervös .. För om 25 min är det dags att sätta sig i planet. Wish me luck!  Vill även tillägga att jag har världens bästa pojkvän, jag älskar dig!


Godmorgon allihop! Jag sitter nu på Flygpl...

img_6807 (MMS)

Godmorgon allihop! Jag sitter nu på Flygplatsen och är jätte nervös .. För om 25 min är det dags att sätta sig i planet. Wish me luck!  Vill även tillägga att jag har världens bästa pojkvän, jag älskar dig!


HERE I COME!

Jag har tyvärr inte haft någon tid över att blogga idag, eftersom jag har packat, tvättat, fixat hemma i lägenheten och tränat nu ikväll.  Nu är allt packat och klart iallafal och jag är reda att åka till min bästa vän Emmie. Äntligen ses vi igen efter 5 månader utan varandra, det ska bli så sjukt kul och vi kommer ha det jätte bra. Men jag kan lova er att jag har aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv tror jag, jag ska liksom flyga själv i 14h och jag ska klara mig själv när man mellanlandar osv . . . Herregud, hur ska detta gå. Jag som är så flygrädd och allt :/ Ne nu måste jag sova, för vi åker inatt vid 03.30 härifrån och sen går planet vid 06.55.

EMMIE AND USA, HERE I COME!

Bilder från min fredag

På dagen åt jag en god lunch på uteservering med Mamma, bror, gudmor
och hennes man. Det var riktigt gott och varmt! (brände mig som sagt)





Kvällen bestod av Spring Inspiration, mingel, förfest hos mig, utgång med
pärlan och våra härliga killkompisar. Det blev en väldigt lyckad kväll!









SOMMAR

Idag har det verkligen varit första riktiga sommardagen och det har varit så underbart skönt. Jag har bränt mig efter mitt linne, vilket inte är så snyggt ; ) haha. Men det är sånt man får ta, jag får helt enkelt sola bort det en annan dag. Var och fixade lite ärrenden på stan, sen lunchade jag med min mamma, bror, gudmor och hennes man. Det var super mysigt . . . Nu kom jag precis hem från Robins match, jag har suttit och kollat med Nathalie och hennes pojkvän och nu hinner jag faktiskt inte skriva mer. Jag är sjukt stressad, måste hoppa in i duschen för snart kommer Johanna pärlan hit. Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll, för det ska jag ha på Spring Inspiration.


Spring Inspiration

Underbart väder idag, jag älskar att vakna och se att det är blå himmel och sol ute. Nu är det redan 18 grader ute, så det kommer nog bli väldigt skönt väder ute idag och det bästa är att man är ledig också! Men nu hela morgonen har jag hållt på och packat, jag vet verkligen inte vad jag ska ha med mig. Om det bara behövs sommar kläder eller om jag måste ha jeans osv. . .Vädret varierar ju, men jag får allt prata med Emmie och höra helt enkelt.

Nu måste jag fixa iordning mig och sen ska jag möta upp Mamma, vi ska gå några arränden på stan och så. Efter det ska jag ut och springa runt munksjön, sen ska jag kolla på min pojkvän när han spelar fotbollsmatch och ikväll blir det Spring Inspiration med pärlan Johanna. Jag tror det kommer bli en riktigt bra dag, CIAO!


Ölbowling

Jag har haft en riktigt trevlig kväll med mina jobba kompisar, det var sjukt kul och spela bowling idag. Fast det var nog för det gick så bra, för jag fick 6 strike och vann ett presentkort på 100 kr på SF. . . Sen fick jag även reda på att jag får ännu mer jobbtimmar i schemat, så det blev jag verkligen glad över och att jag får två veckors semester i sommar.  Ne, nu blir det läggdags. Godnatt allihop!

Bjuder på några bilder från kvällen:

Kyckling fajitas med wokades grönsaker och salsa sås.

1. Efterrätt, men den var alldeles för kladdig. (bad bad) 2. Jag & Frida.


godkväll allihop! Jag sitter på bussen ju...

img_0025 (MMS)

godkväll allihop! Jag sitter på bussen just nu påvägs till bowling arenan .. Där det blir personal möte, middag och bowling, jag hoppas på en trevlig kväll. Skriver mer senare när jag är hemma igen. CIAO!


Frukostbuffé

Kom precis hem, har varit på Bernades med Mathilda sen kl:10.00, det blev frukostbuffé och lite prat . . . Tänkte åka direkt ner till friskis efter det, men sen sen insåg jag att jag hade glömt träningsbyxor. Därför är jag nu hemma en snabbis, så ska snart åka ner igen och köra ett hårt konditions pass. Vilket ska bli riktigt skönt! Senare ska jag hem till min familj, där min mormor & morfar också är. Vi ska nog kolla på bilder från när min bror och morfar var i Grekland. . .

Men vid 18.00 idag befinner jag mig på Bowling arena, där vi på jobbet ska ha personalmöte först och sen ska vi äta lite mat och efteråt blir det ölbowling. Det kommer bli riktigt trevligt tror jag faktiskt, kul när man hittar på något med jobbet. Hoppas ni får en riktigt bra dag, ut och njut av den varma solen. Kärlek!

Cupcakes

Kom precis hem från jobbet och jag är riktigt glad att jag inte cyklade till jobbet idag, eftersom det blixtrar och regnar just nu. Jag slapp till och med ta bussen hem, då min kära pappa hämtade och körde hem mig. Snäll han är!

Det har iallafall varit en riktigt seg dag på jobbet, men underbara Johanna kom förbi en snabbis och gjorde mig på bättre humör . . . Jag fick även en god cupcakes av henne som hon hade bakat igår, mums va god den va och "så gick det med det nyttiga livet, haha". Men nu ska jag bara ta det lugnt och mysa med min pojkvän, ha en fortsatt trevlig kväll. CIAO!


Bild: Jag på jobbet i mina "snygga" jobbkläder,
kepsen uppskattas inte av många och jag förstår dom,
för den är verkligen inte fin någonstans. (haha)

Time to work

Är nu hemma hos min kära tvillingbror och Mamma och myser, var ju tvungen och hälsa på honom eftersom han kom hem från Grekland inatt . . . Men nu ska jag ner och fixa några arränden, sen väntas jobb mellan 14.00-21.30.



Bild: jag och min söta lilla kusin Mila.

Powerwalk

Godmorgon, godmorgon! Hemma från en powerwalks runda med Jonna, våran dagliga runda. Vi försöker göra den så ofta båda kan, vilket är skönt. Eftersom man kommer upp tidigt på morgonen istället för och sova bort den ; ) Jag är så trött på min pollen, ögonen är svullna, det rinner i näsan och halsen är svullen. Men det är bara bita ihop! Nu tänkte jag göra lite frukost till mig och min pojkvän.

Återkommer senare!

Grey's Anatomy

Sitter nu bänkad framför tvn och kollar på Grey's anatomy, har precis duschat efter ett svettigt tränings pass på friskis nu ikväll. Jag sprang i 20 min idag och sen körde jag ett hårt styrke pass, då magen och ryggen fick sig en rejäl omgång. Men vid 22.00 ska jag skypa med underbara Emmie, efter det blir det läggdags. . .


Jag och min fina pojkvän tidigare idag innan vi skulle till A6.

IPHONE

Kom hem från A6 för en liten stund sen och nu sitter jag hemma hos mina föräldrar. . . Jag väntar nämligen på att min pojkvän ska sluta i skolan, så vi kan åka upp till IKEA och kolla runt där lite. Sen ska vi nog till friskis och träna, resten av dagen kommer iallafall tillbringas med honom.


Jag har som sagt umgåts med Sanna och Lovisa nu i några timmar, det blev en runda på A6 och innan Sanna började jobba satte vi oss och tog en fika ute i solen på Expresso house, vilket var super mysigt och trevligt. Det som fick följa med mig hem idag, var en turkos ring och en ny mobil, det blev en vit iphone som jag är jätte nöjd med. Återkommer senare!



( haha, ingen ville vara med på bild idag)


A6

Nu ska jag cykla upp till A6 för och möta upp Sanna och Lovisa där, det blir en runda där uppe och sen blir det nog en mysig fika. Jag ska även fixa en ny mobil tänkte jag om det går, beror lite på. . . Återstår och se om det blir någon mobil eller inte, men det blir iallafall några mysiga timmar med tösabitarna.

Skriver mer senare!



Morgons powerwalk

Godmorgon allihop!

Jag är precis hemkommen från en härlig morgons powerwalk med Jonna, vi körde "stadsparksrundan" istället för munksjön idag också. Jag tycker den är effektivare, vilket är bra ; )  Men just nu håller jag på och tvättar, tänkte göra lite god frukost också. Sen ska jag duscha och fixa iordning mig, för senare ska jag träffa min fina vänner Sanna och Lovisa. Kärlek!







Aerobics latin

Nu sticker jag ner till friskis och möter upp Johanna,
Emma och Louise för ett svettigt aerobics latin pass.

Jag är laddad, CIAO!

Home from work

Äntligen hemma efter 9timmars jobb, men det är faktiskt riktigt skönt och jobba förmiddagar . . . Men nu har jag plockat lite här hemma, väntar på att Ajnur ska ringa mig så vi kan bestämma vart vi ska ses. Efter att jag umgåts med henne blir det ett aerobics pass på friskis, ska bli sjukt kul. Skriver mer senare ikväll!

Bild: Balen 20 maj 2009

05.43

Godmorgon allihop, är uppe med tuppen idag. Nu väntas jobb mellan 06.00-15.00 och efter jobbet ska jag träffa min fina vän Ajnur och senare ikväll blir det ett aerobics latin pass med Louise, Emma och Johanna. Ska bli kul! Ne nu måste jag gå, hoppas ni får en jätte bra dag!

Good night

Nu måste jag sova, få se om man kan somna såhär dags.
Men jag måste iallafall försöka, eftersom jag ska upp vid 05.00.

Godnatt allihop!

H&M

Här ser ni lite nyheter från H&M som kommer dyka upp under de kommande
veckorna. Mycket mönstrad, nudefärgat, kjolar och långklänningar . . .


Lovely dress

Här har ni min nya fina klänning.



Bild: Lånade bilden av Johanna. (min kameran dog)

YOGA

Har haft en super mysig dag med pärlan Johanna, vi möttes upp i stan strax efter 13 tiden. Vi gick och kollade lite på stan, köpte spring inspiration biljetter och sen lunchade vi på George, där blev det massa skratt och prat som alltid :D Efteråt bestämde vi oss för och åka upp till A6 en snabbis, där jag skulle inhandla min efterlängtade klänning (perfekt till dopet och andra tillfällen), sen blev det även två armband (köp 2 betala för 1, tummen upp för det) och ett svart soft linne man kan träna i. Sen var jag nöjd!

Men vid 18.00 var det dags för Yoga, jag tror ärligt jag somnade. Haha, sjukaste grejen. Jag tror inte Yoga är min grej om jag ska somna, jag behöver lite tempo i passen. Vi körde även lite i gymmet efteråt! Men imorgon kör vi aerobics latin igen, ska bli sjukt kul. Men nu ska jag avrunda här, jag har iallafall haft en jätte bra dag med pärlan. Nu ska jag laga mat med hjärtat, sen blir det läggdags tidigt. För imorgon jobbar jag mellan 06.00-15.00 . . .



Vilse?

Mellanlanda i Bryssel, oh hjälp. Hur ska detta gå? Lär väl gå Vilse eller missa flyget till Washington. (haha) Fast Nikki beskrev flygplatsen lite och då kändes det lite bättre. Jag har börjat fundera lite på om jag har glömt något viktigt. Fast det viktigaste är väl ändå: Pass - check   Visum - check   Resväska - check   Handbagage - check

Sen är det bara vad jag ska ha med mig för kläder, skor, smycken osv. Men det får jag kolla upp i veckan, jag ska inte packa med mig allt för mycket kläder heller. Eftersom Emmie ska trycka ner lite grejer i min resväska också. Så hon får med sig alla sina saker som hon handlat och haft där i ett halv år ; ) Kan bara tänka mig att det är en hel del.

Hoppas denna veckan går fort . . .


Om en vecka . . .

Godmorgon sweetheart's!

Ny vecka, med nya tag. Om exakt en vecka vid denna tiden sitter jag på planet påvägs till Washington. Jag längtar, men är sjukt nervös då jag flyger jag. Idag vid 06.55 var jag och Jonna ute och gick en powerwalk på ca 50 min, vilket var super härligt när tempot var uppe. Det blev mycket prat och skvaller som vanligt . . . Men nu sitter jag här och äter frukost, tänkte hoppa in i duschen sen och efteråt ska jag lägga mig brevid min sambo som ligger i sängen och är jätte trött.

Senare idag ska jag umgås med pärlan Johanna, vi ska till friskis och sen fixa biljetter till Spring Inspiration. Men sen får vi se vad vi hittar på efter det, hoppas ni får en jätte bra dag. CIAO!


Söndagsmys

Det var lika skönt som vanligt och träna idag, det blev 40 min crosstrainer, sen styrka. Efteråt unnade jag mig att sola i solarium, fick lite färg. Vilket var precis vad jag behövde! Nu ikväll ska jag mysa med min kärlek, vi sitter just nu och kollar på fotboll (Barcelona-Valladolid). . . Hoppas ni får en mysig söndagskväll!



Friskis & Svettis

Snart sticker jag ner till friskis och kör ett kondition/styrke pass,
efteråt kanske jag ska med Mamma till min kusin Kim som fyller år idag.

Snygg shake, lite roligare och det bästa av allt är att den är rosa.


HIGH HEELS

Vill ha dom här underbara skorna från Steve Madden, få se
om det blir ett köp i Washington. Kommer inte kunna motstå ; )


Sunday morning

Godmorgon allihop . . Helgen har bara flugit förbi, dagarna har gått alldeles för fort. Men idag är jag ledig, vilket är jätte skönt. Synd bara att vädret inte var bättre, trodde verkligen det skulle bli jätte bra väder idag.

Jag gick upp vid 09.00 och sen låg jag och min pojkvän kvar och kollade på tvn. Fast nu har jag hunnit med och diska, plocka undan lite och ätit en god frukost. Senare idag ska jag ta tag i och städa min garderob, som jag sagt att jag ska göra väldigt länge. Sen blir det även träning och förhoppningsvis ska jag träffa underbara Lovisa. CIAO!


Bild: Thailand 2010

GYM

Sitter nu på bussen påvägs till jobbet, har precis tränat på friskis . . .vilket var riktigt skönt! Men nu väntas jobb mellan 16.30-21.30, vad som händer efter jobbet återstå och se. Ha en jätte bra kväll allihop, CIAO!

Bilder från Kristianstad

Bjuder på några bilder från när vi var i Kristianstad över dagen i torsdags.









LÖRDAG

Det är lördag, fast det känns som en måndag. På grund av de röda dagarna och allt som varit nu, så känns dagarna annorlunda. För idag känns det absolut inte som en lördag! Men det är det (haha). Jag och min sambo, ställde kl:07.00 för och tvätta. Vilket vi fortfarande gör, men nu håller jag även på och städar lite också. Senare idag blir det träning på friskis och sen ska nog Lovisa och Robin komma förbi en snabbis innan jag börjar jobba vid 16.30. Ha en bra dag allihop, Kärlek!


Cyklar hem från jobbet just nu, fort går d...

dsc00634 (MMS)

Cyklar hem från jobbet just nu, fort går det. . .snart hemma : )


Jönköping

Godmorgon allihop! Vaknade strax efter 08.30 av att Robins söta lilla syster kom in och väckte oss. Nu har vi precis ätit en god frukost och fixat iordning oss, för när som helst åker jag och min pojkvän hem till Jönköping igen. Senare idag ska jag träna på friskis och mellan 15.30-21.30 väntas jobb. Men nu måste jag avrunda här, CIAO!

Emmie, min underbara vän om 10 dagar ses vi igen. 
Jag längtar, vi kommer ha så sjukt kul. I miss you <3

Framme hos Robins fina syster och familj. ...

dsc00106 (MMS)

Framme hos Robins fina syster och familj. Herregud, va söt den lilla prinsessan är. . .


Sitter nu i bilen påvägs till Kristianstad...

dsc00628 (MMS)

Sitter nu i bilen påvägs till Kristianstad med hela familjen "Tajkon" . . . Vi ska hem till Robins kära syster och hennes sambo och träffa deras lilla prinsessa Nim. Det lär bli en jätte mysig dag, skriver mer senare idag. Kärlek!


Nu är vi framme i Halmstad hos Robins unde...

dsc00622 (MMS)

Mitt första inlägg från mobilen med bild och jag lyckades, tack vare Carolines hjälp. Tack så mycket :) Nu är vi framme i Halmstad hos Robins underbara familj och under kvällen har jag myst med Nellie, så hon somnade fort brevid mig. Men snart blir det även läggdags för min del, för imorgon ska vi upp tidigt och gå en morgons powerwalk. Godnatt!


37 månader

Jag var helt slut körd när jag hade tränat färdig på gymmet vid ca 16.00. Det blev 40 min löpband och 40 min crosstrainer, man är alltid lika nöjd efteråt. Det är så skönt och träna . . . Eller hur? Men nu har jag packat och håller på och fixar iordning mig. För om ca 1h åker vi till Halmstad som jag skrivit tidigare, jag är tillbaka på fredag eftermiddag igen. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, ha en mysig kväll allihop.

Idag har jag och min underbara pojkvän varit
tillsammans i 37 månader, jag älskar dig!


Bild: Thailand 2010

THE GYM

Strax cyklar jag ner till friskis och kör ett konditions pass . . .Jag tänkte köra det jag brukar göra och det är 40 min crosstrainer, 40 min löpning. Vi får se hur mycket jag orkar idag, med tanke på att jag inte är helt hundra. Jag får göra mitt bästa, återkommer senare!


HALMSTAD

Godmorgon sweetheart's!

Igår kväll innan jag skulle sova, fick jag sån sjuk frossa och värk i hela kroppen, svullen i halsen och huvudvärk på det också . . .Vet inte vad det va med mig, men tror bara det va något under natten. För nu känner jag mig bättre! Så idag ska jag vara hundvakt en liten stund under lunch tid. Sen var det tänkt att jag ska till friskis och träna, beroende på hur jag känner mig. Så det återstår och se! Skulle också försöka hinna med och träffa underbara Lovisa, men som det ser ut nu. Hinner nog ingen av oss, eftersom hon hade lite saker och fixa.

Igår trodde jag aldrig att jag kunde följa med ikväll, men det kan jag. Jag och min sambo åker nämligen hem till hans underbara familj i Halmstad och sen imorgon ska vi åka till hans syster Sanna och hennes sambo Jesper för och träffa deras nyfödda lilla dotter Nim. Men på fredag morgon är vi hemma igen, eftersom på kvällen väntas då jobb för mig. Hoppas ni får en riktigt bra dag allihop, ska försöka uppdatera under dagen. CIAO!

(oj va mycket text det blev idag)


Maxi klänning

Den här fina blommiga maxi klänningen vill jag gå runt i på alla olika sorters sommarfester. Den är helt underbar, antar att den är ännu finare i verkligheten . . (basfärgen är vit, men den ser grå här)



Aerobics latin

Kom precis hem från ett Aerobics latin pass som jag och Louise varit på. Vilket var sjukt kul och det gick bättre för oss båda än vad vi trodde. (Haha) Innan passet satt vi ute på Wayne's och tog en mysig fika, satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Det har varit ett par riktigt trevliga timmar nu ikväll, kan inte bli annat med den hönan. Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag göra mig lite mat så jag får i mig lite näring efter passet. Ikväll blir det tonfisk, ägg och sallad . . . Ni som inte testat, Aerobics latin måste göra det ; )

(funkar visst inte lägga in bilder just nu, försöker senare igen)

Klick, klick, klick

Jag kunde inte låta bli att klicka hem de här snygga skorna igår kväll.
Hoppas de är lika fina i verkligheten som på bild . . . Ett par beiga high heels känns som ett måste nu i sommar.

13cm klack och 4cm platå.

Morgons powerwalk

Godmorgon sunshine's!

Jag började morgonen med att möta upp Jonna vid 07.30 för en morgons powerwalk runt munksjön. Det var strålande sol och klarblå himmel ute, vilket gjorde allt mycket härligare. Efteråt gjorde jag mag och rump övningar här hemma . . . Men nu har jag precis städat lägenheten och ska bara ta det lugnt nu på förmiddagen, senare idag ska jag träffa min fina vän Louise för en mysig fika och efter det ska vi gå på ett aerobics latin pass ikväll på friskis. CIAO!


Bild: Tagen för några veckor sen.

Workie, workie!

Hej allihop! Nu på förmiddagen har jag hunnit med och träna i 1,5h på friskis, efteråt hämtade jag mitt nya pass och nu sitter jag hemma hos mamma och tar det lugnt innan jag börjar jobba mellan 13.30-21.30. Tänkte vara duktig och cykla till jobbet idag, för det är rätt härligt väder ute. Men jag har inte mycket mer och skriva nu, ha en bra dag. Kärlek!


The last song

Godkväll allihop!

Har inte varit hemma på nästan hela dagen, då jag tillbringat halva dagen med pärlan Johanna. Det blev inget Lager 157, vi åkte istället till Tyghuset i Taberg. Men där fanns det inte alls så mycket inredning som det var sagt, fast det brukar vara bättre. Efter det åkte vi till A6 och tog en fika kollade lite på Ikea och alla andra butiker, jag la undan en jätte fin klänning från Bikbok som ska inhandlas imorgon. Efter A6 åkte vi ner till stan och bestämde oss väldigt spontant att vi skulle gå på bio vid 18.30. Vi kollade på "The last song", den var otroligt bra. En riktig bra drama film för tjejer, ni som gillar romantiska, kärleksfulla filmer borde se den . . . Jag har iallafall haft en jätte mysig dag, resten av kvällen blir lugn. Jag ska skype med bästa Emmie snart hoppas jag, CIAO!


Lycka.

Hej allihop! Det blev inte så mycket bloggande igår heller, men det är faktiskt tillåtet på helgerna eller hur? ; ) Igår efter jag tränat var jag helt färdig, det blev 40 min på crosstrainen och sen sprang jag i 40 min på löpbandet, avslutade sedan med magövningar. På kvällen blev det som sagt utgång med tjejerna och lite trevligt folk . . .

Idag sov jag ut ordentligt, sen har jag inte gjort så mycket mer på förmiddagen. Jag och Robin håller på och sätter upp våran lampa i köket, så vi får hoppas att det blir fint. Men nu ska jag ringa min going Johanna, vi ska nämligen åka en liten road trip idag till Lager 157. Sen återstår och se vad som händer ikväll : )

Igår blev även min pojkvän Morbror/gudfar. Äntligen kom lilltjejen Nim
ut till världen, grattis Sanna och Jesper. All lycka och kärlek till er!


Bild: Jag och Robins fina syster.

Lördags träning

Färdig jobbat för idag och imorgon är jag ledig. Vilket är väldigt skönt! Idag var det jobb mellan 08.30-13.30, så nu kom jag hem precis och ska när som helst åka ner till friskis för och köra ett hårt konditions pass . . . Senare ikväll ska jag ut med tjejerna och skåningar (haha). Det lär bli himla trevligt.

Hoppas ni får en riktigt bra lördag, CIAO!



12h jobbpass.

Förlåt för dålig uppdatering!

Igår var det fullt upp, först jobb på dagen och sen fikade jag och min pojkvän på George. Direkt efter det åkte han på träning och då följde jag med min kära Mamma och Pappa till Gränna, för och hälsa på min farbror och hans familj. Som jag skrev tidigare så blev han pappa för fyra dagar sen och det var den finaste nyfödda ungen jag sett . . . Herregud så söt, jag hade kunnat hålla min lilla kusin i famnen hela kvällen.

Idag gick jag upp vid 05.00, eftersom det var jobb på schemat idag mellan 06.00-18.00. Jag ska lova er att jag är helt färdig, efter 12h jobbpass. Det var det värsta på länge, så länge borde man inte få jobba. Haha! Men illa tvungen var jag också. Fast imorgon blir det bara ett litet lätt pass mellan 08.30-13.30, vilket är väldigt skönt. Min kväll kommer tillbringas hemma med min pojkvän, vi ska ta en kvällspromenad och bara mysa. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!


Fika

Nu sticker jag iväg med mitt hjärta och fikar,
sen väntas ett hårt konditonspass. CIAO!

Home from work

Idag när klockan ringde vid 05.00, var jag inte allt för pigg vill jag lova er. Men som tur var, så började solen gå upp och det såg ut att bli fint väder (vilket det nu är). Så jag var duktig och tog cykeln upp till jobbet idag från Torpaskolan till Ekhagen. Sen slutade jag strax efter 13.00 idag och nu har jag bara varit hemma och myst med Robin. Vi ska snart ner till stan och ta en mysig fika, efteråt blir det hård träning på friskis. Sen måste jag sova tidigt idag igen eftersom jag börjar 06.00 imorgon också . . . Återkommer senare ikväll!



Bild: Jag och älsklingen i Thailand 2010

Vill ha.


05.00

Kvällen har tillbringats hemma hos min kära Mamma, vi har kollade på "Drömmen om Italien" vid 20.00 och sen cyklade jag hem och nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomy som började för en liten stund sen. Efteråt blir det läggdags, för imorgon börjar jag jobba vid 06.00 och behöver gå upp vid 05.00. Jag funderar starkt på att cykla upp till jobbet imorgon om det inte regnar då dvs . . . Men nu ska jag fortsätta kolla på tvn, hoppas ni alla haft en jättebra dag. CIAO!


De här fina träningsskorna blir mitt nästa köp, rosa ska det va ; )

Powerwalk

Godmorgon allihop! Gick upp vid 07.15 idag, för och möta upp Jonna vid 07.30 utanför henne. Idag var vi duktiga idag igen och gick en rask powerwalk runt munksjön, det är riktigt härligt och komma upp tidigt och träna. Vilket vi har gjort nu i tre dagar!

Idag har jag massa plugg och göra, har nämligen några uppgifter man måste göra en gång om året inom jobbet. Det känns som det är det enda jag måste göra, för det lär ta några timmar. Men jag ska först träffa goingen Johanna idag runt lunch tid, vet inte vad vi ska hitta på ännu. Men det återstår och se, något trevligt blir det iallafall. Återkommer senare!


Powernap

Jag somnade som en stock innan, det blev visst lite mer än en timmes powernap. Jag har varit allmänt seg hela eftermiddagen, så nu tänkte jag ta tag i kvällen och laga lite middag till mig och min pojkvän, som snart kommer hem från sin träning. Sen ska vi åka och stor handla på ICA MAXI, jag älskar att ha ett fyllt kylskåp.

Förresten, är det någon som har några nyttiga goda recept och dela med sig av? Jag behöver lite tips. Ibland blir man väldigt fantasilös tillslut när man ska laga mat. Men hoppas att ni får en riktigt bra kväll!


Färdig tränad

Är hemma från ett par trevliga timmar med Sanna, vi gick som sagt på ett Aerobics pass vid 12.00. Sen lunchade vi på Kaffe bönan och idag fick det bli kycklingsallad. Nu tänkte jag faktiskt sätta på en film, då det är riktigt tråkigt väder ute. Det regnar för fullt ute! Sen ska jag nog ta en powernap i ca 20 min, för jag är jätte trött av någon konstig anledning. Fast det känns som jag borde vara jätte pigg, med tanke på att jag redan hunnit träna två gånger idag. Men icke! Återkommer senare när jag har lite mer och skriva. . .


Aerobics

Godmorgon allihop! Idag var jag uppe med tuppen igen, gick upp några minuter innan 07.30 och tog på mig mina  träningskläder direkt och gick och mötte upp Jonna och Mamma för en morgons powerwalk runt munksjön . . .Sen åt jag en mysig frukost med min pojkvän och nu håller jag på och tvättar. Om ca en timme, tror jag min kära vän Sanna kommer hit till mig och vid 12.00 ska vi på ett aerobics pass på friskis. Vilket kommer bli riktigt kul, eftersom det var så längesen jag gick på ett aerobics pass. Hoppas ni får en underbar dag, CIAO!


Bild: Google.se

Löpning

Nu ikväll har jag varit ute på en löprunda i ca 45 min och efteråt blev det 20 min i solariet. Resten av kvällen blir lugn, jag ska plocka iordning lite här hemma och sen ska jag sova. Återkommer imorgon igen, GODNATT SVERIGE!


(osminkad bild från igårkväll)

HUND

Jag och min pojkvän har länge pratat om att vi vill köpa hund tillsammans. Vi har kollat på hundraser i flera dagar nu det senaste och det kommer antingen bli en pomeranian eller en långhårig chihuahua. Finns det ingen blandning av båda två? Men frågar är bara när vi köper en, förhoppningsvis i år . . . För jag vill ha en nuuuu!

Bilder: google.se


21 dagar kvar.

Kom hem för en liten stund från stan, först fixade jag nytt pass som behövs nu när jag åker om 21 dagar till Emmie, mitt var tydligen för slitet och de är ju extra hårda i USA. Så det var väl bäst att göra ett nytt! Sedan hjälpte jag som sagt min bror och hitta lite fina kläder. Han fick iallafall med sig fem plagg hem, lite utav varje blev det också. Vilket han tyckte var himla bra ; ) Tur att han har en syster som är intresserad av mode (haha) . . . Men nu har jag precis lagat lite middag, det blev kött och grekisk sallad idag. Gott och nyttigt! Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på The City och The Hills, senare ikväll ska jag ut och springa i det härliga vädret!


Morgons powerwalk

Kom hem för en stund sen från Jonna, vi möttes upp utanför henne vid 07.30 och gick sedan en rask powerwalk runt munksjön. Efteråt blev det frukost hemma hos henne och nu är jag hemma igen. Tänkte köra lite egen styrka och sen hoppa in i duschen . . . Framåt eftermiddagen ska jag följa med min kära bror på stan och vara smakråd ; )

Återkommer senare idag, ha en bra dag allihop!



Good night

Nu ska jag gå och lägga mig, jag ska upp vid 07.30 imorgon
och gå en rask powerwalk runt munksjön med Jonna.

Snart beach 2010, så det är bäst att ligga i ; )


Lilla Mila

JAG HAR FÅTT EN LITEN KUSIN!

Mamma ringde precis och sa att jag har fått en liten kusin, min farbror har blivit pappa. En liten tjej blev det, precis vad jag hoppades på. Min första tjejkusin och hon ska heta Mila. Åh jag är så glad, vet knappt var jag ska ta vägen.


Jag och min farbror på min student

Picture

Bjuder på några härliga bilder från min dag med min kära vän Jonna!









Lovely day

Jag har haft en underbar dag med min fina vän Jonna, vi möttes upp hemma hos henne strax efter 12.00 och sen åkte vi upp till A6 och kollade lite. Jag köpte mig en enkel vit t-shirt med detaljer på axlarna och Jonna handlade en massa inredning från IKEA, så jag var smakråd ; ) Efter A6 promenerade vi tillbaka till Torpa och köpte med oss mat och satte oss på hennes bakgård på en filt,  det var jätte mysigt och sitta där i solen och bara prata och äta lite mat. Men nu ikväll kom Jonna över till mig och kollade på min och Robin lägenhet och hon tyckte den var jätte fin, så det var roligt! Nu ikväll har vi varit ute och gått en kvällspromenad runt munksjön . . . Resten av kvällen blir lugn, jag ska umgås med min pojkvän och bara mysa. Hoppas ni haft en toppen dag i det fina vädret!

(Det verkar inte funka och lägga upp bilder just nu, men bilder från dagen kommer senare)

Sunshine

Vaknade av att solen lyste genom persienner och så kollade jag ut.. Då var det stålande sol och klarblå himmel, en perfekt söndag kommer det blir. Jag ska tillbringa hela dagen med min barndomsvän Jonna, vi ska gå en lång promenad i det härliga vädret, gå på A6, fixa i hennes lägenhet, luncha och bara ha en allmänt mysig dag.

Gårdagens utgång blev riktigt lyckad, jag hade sjukt kul! Kvällen började hemma hos Jenny där vi var alla tjejer och sen hamnade vi på huset resten av kvällen. Där blev det drinkar, skratt och mycket dans . . .

Bilder från gårdagen:







l



Cupcakes

Nya fina cupcakes har tagit plats i mitt
gröna kö
k. Tack världens bästa Mamma!


Kondition

Det kändes som jag hade kunnat träna kondition hur länge som helst idag, fast jag nöjde mig med att springa i 40 min på löpbandet, sen körde jag 30 min på crosstrainen. Efteråt solade jag i 16 min, men det var det dåligaste solariumet jag någonsin har solat i. Så jag fick ingen färg alls nästan, riktigt tråkigt. Därför får det nog bli en sväng till solariumet imorgon också ; ) Men nu ska jag laga lite mat, det blir kyckling och sallad idag. Enkel och smidig maträtt! Sen ska jag bara ta det lugnt och om ett par timmar ska jag fixa iordning mig inför kvällen. CIAO!

Invigde min nya fina leopard sportbh idag på gymmet

Lördags träning

Godmorgon allihop! Nu tänkte jag faktiskt ta cykeln och åka ner till friskis och köra ett hårt konditionspass. Jag trodde inte de hade öppet idag, eftersom det är röd dag. Men det hade dom iallafall, så vilket tur för mig. Sen tänkte jag även sola också, vilket är väldigt behövligt. Då jag är jätteblek just nu!

Men sen måste jag "plugga" resten av dagen innan jag sticker iväg senare ikväll. Då det blir grillning, vin och härligt folk hos Jenny. Ser ut och bli en riktigt bra dag, men snart ska jag kila iväg till gymmet.  Först ska jag bara svänga förbi min kära barndomsvän Jonna som flyttade hit till Torpa igår, så nu bor vi 5 min ifrån varandra :D

Hörs senare och då ska jag visa gårdagens köp!




RSS 2.0