Nytt hos mig


Rosa i köket från Åhlens och jätte söta muffinsformar.

Ett par fina slitna jeans från vila för 399 :-

Myskväll

Myskväll med hjärtat! Nu har vi lagat mat och ska strax gå ut och gå en kvälls promenad runt munksjön tillsammans.

Sen ska vi bara mysa framför tvn och det blir ingen lång kväll idag, eftersom båda ska upp tidigt och jobba imorgon.Fast jag börjar 09.40-18.10, så jag får sova lite mer än baby ;)



Morgons powerwalk

Måndag morgon! Trodde jag skulle behöva åka till jobbet nu när jag gick upp. Men nej, jag har självklart kollat fel schemat. Så jag börjar vid 13.00-18.10, istället för 09.40 som jag trodde. Nu kan jag inte heller somna om, vilket känns rätt jobbigt. Istället hade jag tänkt och gå ut och gå en morgons powerwalk 1h.

Vi var som sagt och kollade på "Baksmällan" igår. Den var riktigt rolig emellan åt, men den var inte alls lika bra som jag trodde den skulle vara. Jag rekommenderar hellre "The proposal", för den var mycket bättre.

Hoppas att ni får en bra dag!

Baksmällan

Är hemma efter en heldag på stranden med min älskling. Vi fick trevligt sällskap där nere också av Mathilda, Jenny och hennes pojkvän m.m. Nu hade jag tänkt och ta mig något och äta för jag är vrål hungrig, sen ska jag ut och powerwalka i denna värmen. Senare ikväll vid 21.30 ska jag och min kärlek på bio, vi ska se på "Baksmällan" som man tydligen ska skratta riktigt mycket åt. Vilket jag tror att jag kommer och göra också, för jag skrattar ju som bara den åt trailern.

Hoppas ni haft en riktigt bra helg,
min har varit toppen. Pusskram!




Sunday morning

God morgon, god morgon!

Idag passade jag på och ta en lite längre sovmorgon, för jag har gått upp så tidigt alla dagar denna veckan. Nu ska jag och hjärtat äta frukost på balkongen och sen ska vi ner till stranden och sola. Man får passa på nu, för nästa vecka börjar jag jobba varje dag mån-lör. Skulle egentligen har träffat bästa Emmie idag, hon kom hem från Bulgarien i fredags. Jag har inte träffat henne på över en vecka och jag saknar henne massvis. Ha en underbar dag, för det ska jag ha!

update i bilder:


                                          På väg ner till standen

Clinique & Gucci



Jag älskar mina hudvårdsproduker från Clinique som jag fick av min älskling i födelsedags present/studentpresent. Det jag fick var deras tre stegs-rengöring, rese kitt i tre-stegs rengöringen, sminkbortagningsmedel, clinique mascara, clinique läppstift, spegel och necessär. Jag köpte ju ett test från deras tre steg för ett tag sen och jag blev helt beroende. Så jag blev överlycklig när jag fick detta av baby. Jag älskar känslan när man precis har gjort rent ansiktet med produkterna, man känner sig så fräsch och ren, min hy känns otroligt bra nu. Men sen fick jag också en riktigt god parfym från Gucci by Flora 75 ml, som luktar gudomligt gott. Jag kan starkt rekommendera dessa produkter och parfymen också för er som är ute efter någon ny doft till sommaren.

Lördag

Nu är jag äntligen hemma från jobbet, har jobbat idag mellan 14.45-22.20. I morse idag åkte jag ner till stranden med Mathilda och solade lite. Men nu ska jag sitta och mysa framför tvn helt själv, baby är ute med hans lag.

Glömt och berätta om hur trevligt vi hade med Ajnur och Fadil igår kväll.
Vi grillade på våran bakgård, åt massa god mat, grekisk sallad, snacks
och sen blev det mycket prat och kortspel ända fram till 02.00.


Strand dag i bilder



(Mathilda & Sanna fattas)

Sunshine

Äntligen är det fredag och solen har stekt på hela dagen. Helt underbart är de, det är såhär en svensk sommar ska vara! I morse kom Johanna och hämtade mig, vi åkte och mötte upp Mathilda och Jenny för en hel dag på vätterstranden. Vilket var väldigt skönt! Så nu har man äntligen fått lite färg, man får passa på nu för nästa vecka börjar jobbet på allvar. Jag jobbar nästan varje dag mellan 09.40-18.10. Men nu ska jag börja fixa i ordning här hemma, för sen ikväll ska vi umgås med Ajnur & Fadil. Det blir grillning, god mat, snacks och en riktigt trevlig kväll. Ha det underbart allihop!



The Proposal

Det var helt omöjligt och ligga på vätterstranden idag, det blåste alldeles för mycket för våran smak. Därför åkte jag, Mathilda, Sanna, Jenny och Johanna till västersjön och låg där. Där det inte blåste någonting, så där låg vi mellan 11-15.30 och blev lite bruna. Och nu är jag hemma från stan, med mig hem blev det en fin strandklänning sen har jag varit på möte med chefen. Nu är allt klart inför allt i sommar och jag kanske till och med lyckas
komma iväg på en rest resa v.33, vilket jag hoppas på.

Nu hade jag tänkt och gå ut och powerwalka i värmen och sen ska jag fixa iordning mig. För ikväll är det bio som gäller för mig, Mathilda & Sanna. Vi ska se på filmen som hade premiär igår "The Proposal". Jag har rätt höga förväntningar, för den verkar vara jätte bra. Vi får se vad den får för betyg av mig ; )



Hoppas att ni haft en underbar dag, för det har jag haft.

Beach

God morgon allihop!

Idag är jag uppe tidigt, men det är för att jag ska till tandläkaren vid 8.30. HJÄLP! Men det ska nog gå bra, efter tandläkarn ska jag möta upp Mathilda på stranden. Så ska vi ligga där hela dagen, men strax efter 17.00 ska jag på möte med min chef. Sen kommer kvällen spenderas med min älskling. Ha en bra dag!








Min dag i bilder


Hela gänget vid stranden, jag som ska ställa mig upp. Haha


Första bilden: Jenny, Ville och jag. Andra bilden: Frida

Sanna och jag. Grillning och mys på våran gård med tjejerna

Jag försöker få igång grillen, men jag tog död på den.

Sjukis

Jobbade idag mellan 07.00-15.00 och det var
rätt jobbigt faktiskt med tanke på att jag är sjuk.
Förkyld, hostig och feber

Jag tyckte allt för synd om mig själv,
så jag passade på och tröst shoppade lite,
det blev denna lång fina klänningen från h&m för 398:-


Måndag

God morgon, god morgon!

Ställde klockan på 07.30 idag, för att jag skulle gå ut och powerwalka i 1,5h. Så nu har jag plockat lite här hemma och ska börja fixa iordning mig. För jag ska ner till stan och äntligen fixa mina naglar hos Donna på fem sinnen, jag har gått i snart 6 veckor så dom behöver förnyas om man säger så. Men framåt eftermiddagen ska jag träffa min underbara vän Mathilda, vi ska lägga oss och sola i det fina vädret och prata om allt mellan himmel och jord ;)
Ha en underbar dag, ut och njut av solen!



Jag vill utomlands nu, nu nu.

Midsommar helg

Jag har haft en underbart bra helg
i halmstad hemma hos Robins familj!


Lite om min helg:
Fredagen började med jobb mellan 07.15-15.00 och sen åkte vi hem till halmstad och där åt vi god midsommar mat med Robins familj & några vänner till deras familj, men framåt kvällen åkte jag och hjärtat vidare hem till Henke där resten av våra vänner var. Tack allihop, för en jätte bra midsommarafton, jag hade riktigt roligt och trevlig. I lördags fick vi en lång sovmorgon och sötaste nellie lyckades inte ens väcka oss, sen på eftermiddagen var vi och fikade med Poh och hans flickvän Fanny och resten av dagen blev rätt lugn. Kvällen spenderades på östra stranden i en stuga med film & mys med folket. Idag hann vi inte med mycket, mer än och åka hem tidigt till Jönköping. Eftersom jag skulle jobba idag mellan 14.45-22.15. Ne nu ska jag krypa ner brevid hjärtat och sova, god natt!




Halmstad

Midsommar i Halmstad, kan det bli bättre.
Idag är det inte mycket som står på schemat:

- Städa här hemma
- Umgås med Mathilda stumpan
- Jobba på Once 15.00-18.00
- Jobba på pressbyrån någon gång
efter mitt andra jobb till 22.20.

Sen imorgon jobbar jag på pressbyrån mellan 07.00-15.00 och efter
 det åker jag och Robinhjärtat till Halmstad och stannar tills på söndag : )

Ha en toppen dag!

Gårdagens köp


Onsdag

Hej sunshines!

Är hemma nu efter en härlig morgons powerwalk i det underbara vädret. Ska börja fixa i ordning mig strax för och åka till Mathilda och Lovisa, vi ska laga någon god lunch och sola om vädret håller i sig. Fast vid 14.45-22.15 är det jobb som väntar, nu börjar arbetslivet på riktigt ;)

Igår blev det också en morgons powerwalk, sen åkte jag ner till stan och shoppade lite. Det blev tre jätte fina värmeljus hållare, en klänning och ett linne. Efter det åkte jag och Emmie hem till henne och hyrde film, "the woman" som tydligen ska vara bättre än Sex and the City, men inget slår sex and the city filmen. Sen gick vi ner till Jonna och Sanna och pratade lite och kollade på en riktigt dålig film. Haha, men sällskapet var mycket bra. Resten av kvällen bestod av två avsnitt av Desperate housewives. Ha en underbara dag allihop!

God morgon

God morgon, god morgon!
Sitter här och äter en god frukost nu, det blev en kopp med grönt te, knäckemacka med keso och ett ägg. Mums! Min dag känns helt oplanerad, jag har inte alls mycket och göra. Så jag tänkte njuta av vädret, gå ut och powerwalka i 1,5 h, lämna tillbaka två krukor jag köpte igår, gå ner till stan en sväng och sen till gymmet. Och helt plötsligt hade jag lite och göra ändå ;)

Hoppas att ni får en jätte bra dag!

Vill ha, vill ha, vill ha.


Ny vecka

Ny vecka och nya tag, nu börjar arbetslivet på riktigt ..

Min helg har varit jätte bra, men väldigt lugn med tanke på att man har varit helt färdig sen i fredags. Jag och hjärtat har haft besök här hela helgen av Robins föräldrar och det har varit så mysigt. Vi har fixat med lägenheten, köpt lampor, kuddar, sytt gardiner och satt upp massa saker på väggarna. Men idag ska jag och min mamma åka och köpa nya blommor och krukor till lägenheten, sen ska jag träffa bästa Emmie.

Kortfattat om min helg, Fredags tog jag som sagt studenten och jag lägger upp bilder på vad jag fick senare idag. I lördags åkte vi till A6 för och shoppa lite inredning sen på kvällen blev det middag och mys med hans familj & min familj. Igår åkte vi och stor handlade på ica maxi, efter det mötte jag upp Mathilda på A6 och senare på kvällen blev det film och mys hemma hos mig med henne, Lovisa och Emmie.

Nu är det dags för frukost,
Ha en underbar dag allihop!

Student 09

Det var den bästa dagen i mitt liv igår:
Jag tog studenten
Jag fyllde 19 år
Jag och min kärlek hade 2 år &  2 månader

Att få spinga ut med en sån underbar känsla och gläde var fantastisk. Morgonen började hos Lovisa kl:06.30 med champangefrukost och vid 09.00 skulle vi vara i skolan, 13.30 sprang vi ut från skolan, 14.15 hoppade vi och skrek på flaket och sen var det firande för mig och min bror hemma med familjen och släkten. Framåt 19.00 började vi med förfest hemma hos Lollobaby igen och vid 22.00 drog vi vidare till Sliver på studentfest.

HELA DAGEN VAR HELT PERFEKT, ALLT VAR UNDERBART!
Jag har nog aldrig haft så roligt som jag hade igår.
Men idag känns det tomt och jag är sjukt hes, haha.





Några timmar kvar ..

Nu är det bara några timmar kvar tills jag sitter hemma hos min
underbara vän Lovisa med min klass på champangefrukost kl:06.30.

Och vi kommer ha det så sjukt bra hela dagen imorgon,
IMORGON TAR JAG STUDENTEN, FY FAN VA JAG ÄR BRA!!!




Imorgon gäller det!

EN DAG KVAR TILL STUDENTEN
EN DAG KVAR TILL JAG FYLLER 19 ÅR

Här kommer lite bilder från veckan











HAPPY


Bild: Älsklingens student för två år sen.
OCH NU ÄR DET MIN TUR PÅ FREDAG :)

Idag blir det en mycket bra dag, ska till skolan vid 13.00 där alla treor ska ha avslutnings middag tillsammans. Efter det ska vi pynta och fixa allt till flaket, nu börjar det verkligen närma sig och det spelar ingen roll om det ska ös regna för det kommer bli den bästa dagen mitt liv på fredag ändå. Senare idag hade vi tänkt oss att gå ut och äta och ikväll blir det förfest här hemma med klassen och sen utgång. Ha en underbar dag allihop, för det ska jag hal

Heart Button Jumpsuit

Jag fasnade verkligen för denna underbart söta
 jumpsuiten från Nelly (Rare Fashion)



Sunshine morning



God morgon, god morgon!

Idag är jag uppe rätt tidigt och jag har tagit det väldigt lugn nu på morgonen. Jag har precis fått i mig en god frukost och  ska ut och gå en morgons powerwalk i det soliga vädret. Igår blev det inte så mycket uppdatering, för jag träffade ju som sagt Lollobaby efter träningen och det blev en tripp till stan en sväng och lite shopping. Det som följde med mig hem, var: ett par solglasögon, vattenfast mascara(kan behövas på fredag), eyeliner och en puderborste. Sen vid 17.30 var jag på möte med jobbet och efter det blev det filmkväll med Mathilda och Lovisa. Vi kollade på "Allt flyter" och "Wild Child", riktigt bra filmer.
Hoppas att ni får en underbar dag!

Work it, baby!

God morgon på er! Sitter nu och äter lite frukost, det fick bli havregryns gröt, ett ägg, grönt te och en knäckemacka med keso. Mums, va gott! När jag fått i mig detta hade jag tänkt och cykla bort till sense för och träna kondition & styrka. Det ska bli hård träning idag, vilket jag är inställd på. Men framåt eftermiddagen ska jag umgås med min underbara vän Lovisa, vi har nog tänkt oss och luncha och gå på stan tillsammans.

Gårdagen bestod av en liten tripp till A6 med hjärtat, sen träffade jag Mathilda på kvällen, efter det blev det storstädning hemma och sen en härlig kvälls promenad. Hoppas att ni får en jätte bra dag idag!

DET ÄR BARA 4 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!

I love shoes

Åh, vilka underbart fina skor från Asos.
Riktigt snygga och stilrena



6 Juni

God kväll Sverige! Min dag har inte bestått av mycket, mer än en lång sov morgon och sen började jag jobba vid 13.45-22.15. Så nu hade jag tänkt och mysa ner i soffan, framför tvn i min ensamhet. Robin är nämligen ute med grabbarna ikväll och roar sig. Hoppas att ni haft en jätte bra nationaldag allihop!

Puss & kram!

Friday morning

Gick upp tidigt idag för och åka iväg till tandläkaren vid 09.00 och nu är jag hemma igen. Jag ska strax bege mig till sense för och träna kondition och styrka.

Min fredag består av:
- Tandläkarn 09.00
- Träna på sense
- Jobba på Once 15.00-18.00
- Ut och äta med jobbet

Ha en riktigt bra fredag!







I'm in love

En riktigt somrig och fin klänning från chicy
Den funkar både till vardags och till fest ..



God morgon

God morgon allihop!
Idag blir det en väldigt lugn dag, jag ska bara vara hemma och
ta det lugnt. Fast jag ska nog ta en tripp till solarieöarna senare
och efter det ska jag ut och powerwalka.

Gårdagen var riktigt trevlig hemma hos Stina och när vi väl började närma oss
stan, så var det inte alls mycket folk ute. Jag blev helt förvånad, med tanke på att
det snart är studenten och att vissa sa att det var sista studentfesten innan studenten. Men nu ska jag lägga mig och kolla på grey's anatomy som jag missat.

Ha en underbar dag, Puss&kram.

STUDENT FEST

Nu ska jag iväg på förfest hos Stina med tjejerna, sen drar vi vidare in till stan
på studentfest. BARA 9 dagar kvar och jag kan knappt tro att det är sant ;)

FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDENTEN,
FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FY FAN VA VI ÄR BRA!!!



ED's bal igår

Jag hade en helt oförglömlig kväll igår på ED's bal,  allt var sjukt bra
& jag hade riktigt kul med näbbgänget, haha. (ni vet vilka ni är)
Alla var så himla vackra och det var verkligen värt och gå en gång till : )







Tack för en fantastisk kväll allihop!

Bal imorgon igen

Idag hade vi en enda lektion och det var aerobics, härligt och komma igång med ett pass sådär på morgonen. Efter det har jag umgåts med Emmie hela dagen, vi har fixat min balklänning(som inte alls blev bra, jag är inte nöjd denna gången),
ätit god pasta sallad och njutit av solen. Sen började jag jobba vid 15.45-22.15, så jag är helt död. Känner mig helt oplanerad inför balen imorgon, men jag kommer ha det riktigt bra ändå.

Min käre baldejt har noll koll, så vi kommer komma till stora hotellet ca 16.40-17.00.
Be there ;D Ne nu ska jag lägga mig och sova, ska upp tidigt imorgon. Ha det underbart allihop!

RSS 2.0