Utgång

Dags för mig att hoppa in i duschen nu och sen måste jag
börja fixa i ordning mig inför kvällen, som först kommer tillbringas
hemma hos Emmie med tjejerna. Sen får vi se vart kvällen bär av!

Men jag har absolut inte en aning om vad jag ska ha på mig, därför lär
det nog ta mycket längre tid för mig än vanligt att fixa mig ;D

TREVLIG KVÄLL ALLIHOP!

Ensamt

God kväll allihop! Är nu hemma efter en dag på jobbet mellan 07.00-18.00, tufft pass var det idag. Men det är ändå alltid lika trevligt! Önskade att Robin kunde vara hemma och kramas med mig ikväll, men nu är han i Göteborg med några killkompisar över helgen. Därför blir jag helt ensam hela helgen, fast ikväll är det mor och dotter mys hemma hos Mamma. Vi ska göra varma mackor och kolla på idol! Det är extra mysigt och umgås med sin Mamma nu när man inte bor hemma. Ne nu ska jag byta om och sen blir det promenad, PUSS!


Bild: Jag och Mamma

Thailand

Äntligen hemma efter en lång dag, men den blir lika lång imorgon. Nu har jag precis fixat matlåda till mig och strax ska jag och älskligen kolla resor till Thailand. Det blir 3 veckor nu istället fär 4 veckor eftersom Robin ska åka till Åre med grabbarna den fjärde veckan vi tänkte vara iväg. Men 3 veckor kommer bli alldeles underbart ändå! Sov gott allihop, god natt.



Bilder: Thailand i vintras 30/12 - 14/1-09

Jobb dag

Har nu vilat i 1h innan det är dags för och börja jobba igen vid 16.00-22.20. Sen efter jobbet är det bara hem och lägga sig igen, för imorgon jobbar jag mellan 07.00-17.30. Därför kan ni räkna med dålig uppdatering både idag och imotrgon, men i helgen blir det bättre. PUSS!

Gym

Jag har nu kollat klart på två avsnitt av Gossip girl, men strax är det dags för mig att åka till friskis och köra ett hårt gym pass. Sen åker jag till mamma, där jag och Robin kommer tillbringa en del av kvällen.

Sen börjar jag jobba vid 07.00-13.00 imorgon och vid
16.00 går jag på ett pass till och slutar då vid 22.20.
Det kommer bli en lång dag imorgon, 12h jobb blir tufft.

Ha en underbar dag!


Glutenintolerans

Hej allihop! Lovisa lämnade mig precis, vi hade myskväll igår. Vi kollade på desperate housewives, film, åt naturgodis, melon och vindryvor. Men idag sov vi ut ordentligt och nu hade jag tänkt och städa lägenheten, senare idag ska jag träna på friskis och ikväll är jag och Robin bjudna hem till Mamma på middag.

Sen har jag också bestämt mig för att ändra mig till den kost jag ska följa egentligen, igår när vi var och stor handlade köpte jag gluten bröd, gluten pasta och sådant som jag bara kan äta. Jag har slarvat under en lång tid med min glutenintolerans och kände att jag ska börja skärpa till mig nu. Bättre sent än aldrig, för jag har verkligen försökt många gånger att ändra mig, fast utan att lyckas. Men det är svårt och nu blir det ändring. PUSS!

Helgens shopping

Fodralklänning med guld detaljer på axlarna, linne, skinnhandskar med rosett,
tröja med volanger, jeans, skinnleggins, underkläder, tvålpump, handdukar,
disktrasa med text "I'm a desperate housewives" och köks handdukar.

Jag tog bara kort på kläderna ;)







Tisdag

Jag är otroligt trött idag, jag tvättade i morse vid 07.00 och efter det har jag varit helt slö i kroppen och bara legat och vilat framför tvn. Men nu har jag precis plockat iordning i min garderob, för det behövdes verkligen vill jag lova. Senare idag ska jag ner till stan med Robin och se om jag hittar några snygga tränings kläder och efter det ska vi köra ett hårt tränings pass. Men kvällen kommer tillbringas med min älskade vän Lovisa som stannar här över natten, det blir desperate housewives, film och massa prat. Vilket alltid är lika trevligt! Emmie skulle egentligen varit med också, men tyvärr blev det inte så. Ha det bra, PUSS!

Home sweet home

Borta bra, men hemma bäst! Jag har haft fyra toppen dagar, först två dagar i Göteborg och sedan två dagar i Halmstad. Men tyvärr, känner jag faktiskt inte att jag orkar skriva så mycket nu, därför blir det en hel del bilder från helgen istället. Det blev mer shopping än väntat också, men det visar jag imorgon ;)









Avrundar här nu, för det blev kommer bli alldeles för mycket bilder annars.
Återkommer imorgon med helgens shopping, för nu ska jag fortsätta mysa med min underbara pojkvän. PUSS!

Halmstad

Är nu i halmstad hos min pojkväns underbara föräldrar, jag kom hit med tåget vid 19.00 och sen dess har vi suttit och pratat massvis, skrattat och haft det trevligt. Det är alltid lika mysigt att komma hit och umgås, sen är Robins syster Sanna här också vilket gör det ännu trevligare eftersom man inte ser henne heller så ofta. Ikväll skulle vi egentligen gått ut, men det blev tyvärr inte så för Robin blev matförgiftad igår och mår därför inte så bra.

Sen har jag också haft två toppen dagar i Göteborg, vi har ätit gott, relaxat, shoppat massor och bara njutit. Jag lägger upp bilder när jag kommer hem igen, för imorgon ska jag åka till Elin och stanna hos henne i någon dag här i Halmstad. Det ska bli jätte roligt, för jag saknar henne! Skriver mer imorgon ..


T-shirt

Ny t-shirt med snyggt tryck från Once (wear it) kostar endast 199:-


Göteborg

Kom precis hem till min kära Mamma, ska försöka få i mig något att äta innan vi åker till Gbg. Nu på förmiddagen har jag varit ute och powerwalkat i 1,5 h. Sen har jag packat och hämtat ut mitt h&m paket med min jacka och halsduk och sen hämtade jag ut tågbiljetten som jag ska ha på lördag när jag åker till Halmstad från Göteborg. Och idag när jag vaknade upp och kollade mig i spegeln var jag otroligt svullen under mitt vänster öga och det sitter fortfarande i. Vet inte vad det är, jag har tagit is på men det hjälper knappt heller, så det är rätt obehagligt. Jag hoppas det går över iallafall, för det är inte speciellt fint ;) Hoppfas att ni får en riktigt bra helg allihop, för det ska jag ha. PUSS!

Lång ledig nu

Slutade jobbet vid 16.00 idag, det blev ett 9 timmars pass. Men nu är jag lång ledig och jag jobbar inte förrens på torsdag nästa vecka (vilket mirakel!) Så imorgon åker jag, mamma, min kära gudmor och hennes dotter Ellen till Göteborg fredag-lördag, senare på lördag kvällen tar jag tåget själv från Göteborg till Halmstad där Robin befinner sig hos sin familj. Sen kommer jag troligtvis stanna hos min älskade vän Elin i någon dag också, vilket kommer bli så roligt! Jag tycker det ska bli jätte skönt att komma iväg i ett par dagar och bara njuta av det goda!




You will start crying, I promise



Helt sjukt, vad tårarna började rinna. Så sorgligt!

.

Otroligt snygga Kate Moss.


Ledig

God morgon allihop! Vaknade av ett sms från min underbara vän Emmie, vi skulle gått på ett medelpass nu vid 12.00. Men det blev inte så, istället blir det träning ikväll på friskis. Resten av dagen kommer spenderas med Emmie ändå, vilket ska bli väldigt trevligt. Senare blir det nog en fika med Lovisa :) PUSS!


Bild: Jag och Emmie studenten 09

Aerobics latin

Hej allihop! Idag var jag uppe med tuppen, jag gick upp vid 06.00. Sen började jag jobba vid 07.00 på Ekhagen, fick jobba över idag med skulle egentligen slutat vid 14.30 men slutade vid 15.30. Men det var trevligt ;) Nu är jag hemma och ska strax åka iväg igen, ska förbi once och lämna tillbaka pälsvästen som jag köpte för ett tagsen, för den har bara hängt i garderoben. Och där gör den inte mycket nytta! Men vid 18.30 blir det ett Aerobics latin pass på friskis med Ellen. Jag har aldrig testat på aerobics latin, bara vanlig aerobics och aerobics dans. Så vi får se hur det här slutar, men det är alltid kul att testa något nytt ;) Skriver mer senare!


H&M TREND

En perfekt klänning som självklart är helt slutsåld i butik.
Men jag ska allt leta i göteborg i helgen, för den ska bli min!


Besöksrekord

Jag har under de senaste månaderna haft jätte mycket läsare, vilket är jätte kul.
Idag hade jag besökrekord! Men jag undrar vilka är ni alla som läser min blogg
och varför läser ni den?
Kul och veta, ni får gärna ställa lite frågor till mig också.

Ha det underbart allihop!


NEW WEEK

Ny vecka, nya tag.
God morgon, nu är det strax dags för mig att gå till affären för och köpa lite frukost. Sedan vid 10.00 blir det träning på friskis & solning efteråt, men sen hinner jag inte med så mycket mer. För vid 14.00 börjar jag jobba på ekhagen och slutar som vanligt vid 21.30. Ha det bra allihop!


Bild: från igår innan bion.

Cubus inspirerar


Underbar helg

Som sagt, jag har haft en underbar kväll med Robin. Först blev det träning på friskis & idag svettades jag riktigt mycket när jag körde crosstrainer. Men det är precis så det ska vara ;) Efter träningen blev det bio och filmen "flickan som lekte med elden" var precis som jag hade hört, den var sjukt bra. Jag längtar redan tills nästa kommer ut! Sen blev det ingen solning innan träningen som jag hade velat, vi kände att vi inte riktigt hann med det. Nu har flyttat fram det jätte länge, det blir aldrig av att jag solar när jag väl säger det. Fast imorgon måste jag sola, punkt slut! Men nu ska jag mysa ner i soffan igen och kolla på tv. Hoppas att ni haft en bra helg!

Träning & bio



Sunday

Helgen har gått otroligt fort och jag har inte haft så mycket tid eller ork att sitta framför datorn. Men nu fanns det lite tid över! Idag förmiddagen har jag städat lägenheten, tvättat och rensat lådor och sånt kul. Senare idag blir det en tripp till solariumet, för det behövs verkligen ;) Sedan blir det friskis med min älskling och efter träningen ska vi på bio vid 18.00, vi ska kolla på Flickan som lekte med elden" som sägs vara jätte bra. Något som sett den?


Bild: Google.se

LÖRDAG

Idag hade det varit så skönt att vara ledig, men nu är jag inte det. Jag börjar jobba vid 18.00-22.20, så det känns bara som att man går och väntar på att man ska börja jobba. Vilket känns rätt segt och speciellt när det inte är ett långt pass! Nu på förmiddagen har jag bara tagit det lugnt, men tänkte strax gå ut och powerwalk runt sjön. Sen måste jag tvätta och laga lite mat. Ha en bra dag!

Platåskor

Det blir nog en beställning på dessa riktigt
fina platåskorna från skotrend.se

Bara för 298:-, vilket fynd!


Ny inredning

Silvriga ljushållare, silvriga krukor och
nytt soffbord och en ny lampa.

Nästa köp blir ett nytt köks bord+stolar.




Halmstad

Det blev en snabb visit i Halmstad, men en mycket trevlig sådan också. Vi gick lite på stan och tog en otroligt god lunch på ett jätte mysigt ställe, men jag kommer inte alls ihåg vad det heter. Sedan efter det var det bara att packa hela bilen full med både mattor, lampor, bord, stolar och sådant som Pappas ska ha i sin lägenhet. Men nu är jag iallafall hemma från jobbet och är helt ensam hemma, för Robin är ute och firar med hans kära vänner. Två tentor är avklarade nu och det firas alltid. Men nu ska jag mysa framför tvn, PUSS!

Sötaste Nellie när vi spelar spel


Mini tripp

God morgon allihop! Idag gick jag upp vid 08.00, för när som helst hämtar Pappa upp mig här hemma. För idag ska vi åka till Halmstad och hämta lite möbler och äta en god lunch på stan med Robins föräldrar. Sen blir det mys med lilla Nelliebus med. Men det blir bara några timmar där, för ikväll är det jobb för min del. PUSS!


IKEA

Jag och min älskling har haft en jätte mysig dag och nu har vi precis fixat klart allt nytt vi köpte till lägenheten idag, det blev mer än förväntat. Jag trodde vi skulle komma hem tomhänta, men vi köpte en hel del. Det blev ett nytt soffbord, en taklampa till köket, runda silvriga ljushållare, två silvriga krukor, doftljus och glas till köket. Vilket skillnad det blev när lampan kom upp i köket ;) Men nu ska jag sova, för imorgon blir det mini tripp till Halmstad med Pappa för och hälsa på Robins föräldrar. PUSS!


Jag älskar dig, du är perfekt för mig!

Göteborg

Längtar tills nästa helg, för då åker jag, min Mamma, min gudmor Anne-lie och hennes dotter Ellen till Göteborg över en natt. Det blir shopping, relax, äta ute på resturang och bara ha det alldeles underbart. Det ska bli så kul och mysigt att bara åka iväg vi tjejer. För det händer ju inte så ofta ;)


Torsdag

Kom hem för ett tagsen från stan, jag var och tränade på gymmet i morse med Robin som jag skrev i gårdagens inlägg. Sen efter det gick jag till blomster affären för och spana in ett par fina silvriga krukor som mamma tipsade om och hon hade helt rätt, de skulle passa perfekt i vårat sovrum! Men nu ska jag laga lite mat och senare idag ska jag och Robin till kommer Ikea och några andra butiker, för och leta lite inredning. Man blir ju aldrig klar med lägenheten känns det som, nu har vi bott här i ett halv år och det är lite som fattas fortfarande. Men nu ska jag läsa mina tidningar jag köpte nyss. PUSS!


Good night

Är nu hemma från min älskade vän Ajnur, vi har lagat god mat, pratat massvis som vi är bra på och kollat på Greys Anatomy. Jag har haft en super mysig kväll! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, jag är så trött. Sen kan jag behöva gå och lägga mig i tid, för imorgon ska jag och baby upp och träna tidigt. Vilket vi har börjat göra rätt mycket nu och det är verkligen jätte mysigt att träna tillsammans.

GOD NATT ALLIHOP!

Friskis & Svettis

Nu är det dags för mig att åka till friskis,
för och köra ett hårt konditions pass!


Bild: Google.se

COLD

Hej allihop! Det är fruktansvärt kallt ute idag, nu känner man verkligen att hösten är här. Fast det känns mer som en kall vinter dag utan snö. Idag blev det ingen morgons träning, istället bestämde jag mig för att sova ut på min lediga dag. Sen efter 12 tiden mötte jag upp Mathilda på stan för och luncha, det blev en trevlig pratstund och en sväng på A6. Det enda jag köpte idag var en concealer ;)

Nu är jag hemma och har fixat och städat lite här hemma, men jag ska strax iväg igen för och träna på friskis. Resten av kvällen kommer spenderas med Ajnur stumpan, vi ska laga något gott och kolla på Grey's Anatomy. PUSS!


Mathilda och en god pasta romana på Coffee house by Geroge

Skor är kärlek

De första ska bli mina, endast 399:-.
Vilket fynd + 12,5 cm klack det gillar vi ;)




Naglar

Det blev franskt med svarta detaljer i måndags.
Denna gången var jag hos Sandra och jag är jätte nöjd!




Dålig uppdatering

Den dåliga uppdateringen beror på att igår kom jag inte alls in på blogg.se, den ville bara inte fungera. Men nu verkar det fungera alldels utmärk! Idag när jag vaknade fick jag en chock, jag kollade ut och ropade på robin och sa; DET ÄR SNÖ UTE! Det snöade som bara den, första snön(snöblask) kom idag och är redan borta som tur är. Tidigt i morse tog jag och Robin bussen vid 08.10 till friskis och tränade i 1,5 h. Vilket var otroligt skönt! Efter träningen åkte jag hem och lagade mat, sedan åkte jag direkt till jobbet för och jobba mellan 13.00-21.30. Så nu blir det film med min Robin, PUSS!



Tog bilden utanför mitt fönster i morse.

Mor och dotter kväll

Dags för mig att sova nu, men det är lite livat här hemma i lägenheten för och kunna sova. Jag har ju tre killar som sitter och spelar Fifa 10 och är rätt hög ljuda ;) Typiskt killar! Men jag kom hem från Mamma för ett tagsen iallafall, vi har bara legat och tagit det lugnt framför tvn hela kvällen. Kollat på Top model och Ensam mamma söker, sen blev en film och efter några timmar med min mor åkte jag hem.

Nu hade jag tänkt att avrunda här, för imorgon ska jag upp tidigt för och åka och träna på friskis tillsammans med underbara pojkvän. Sedan vid 11.30 ska jag äntligen fixa mina naglar igen, det har gått i lite mer än 4 veckor nu. Så det ska bli skönt att få dem fina igen. Men imorgon vid 13.30-21.30 väntas jobb igen på Ekhagen. Hörs imorgon kväll!

Pitcures from yesterday







Lyckad

Kvällen igår som spenderades hemma hos mig, blev otroligt lyckad.

Förfesterna blir som sagt alltid bäst! Jag är otroligt seg idag, kom hem lite efter 03.00 inatt och då skulle Robins kära kusin Adam och Pressfeldt sova hos oss också. De stannar nu tills på tisdag morgon, vilket blir trevligt eftersom man inte träffar dem så ofta. Ikväll kommer jag troligtvis inte kunna ligga framför tvn och bara ta det lugnt, kolla på ensam mamma söker osv. För tvn kommer att vara upptagen av ca 6 st killar som spelar xbox. Så vi får se vart jag tar vägen,
hoppas att ni får en jätte bra söndag!


Rosett smycken

Jag har glömt att visa mina fina smycken jag
inhandlade på Bikbok häromdagen.


Sov morgon

En lördag morgon! Jag gick upp för ungefär en timme sen, det var jätte länge sen jag sov till 11 vill jag lova. Jag kände att jag behövde de, så nu är jag utvilad och på topp igen. Ska möta upp min kära vän Sanna senare för en lunch på stan och efter det blir det gymmet och sen är det bara att tagga inför kvällen.

Ha en underbar dag!


Bild: Goingen sanna

Mysig kväll

Jag har precis haft en jätte mysig kväll tillsammans med min underbara pojkvän och med Sanna och Jocke.Vi köpte godis och sånt gott, kollade på idol och sen blev jag och Sanna övertalade att köra en fifa match mot varandra.
Vilket slutade med att jag vann, kanske lyckas ta Robin nästa gång ;)


Bild från en galen utekväll i sep: Robin, Jocke, jag och Sanna.

Men nu väntar sängen strax, för imorgon blir det morgons träning på friskis och sen ska jag möta upp Sanna för en god lunch på stan. Sedan hoppas jag att jag kommer att hinna träffa Mathilda också. Framåt kvällen blir det förfest hemma hos mig och sedan utgång, GOD NATT!

Friday morning

God morgon allihop! Helt otroligt trött var jag nu när jag skulle gå upp, jag blir när som helst hämtad här hemma nu. Börjar nu vid 07.00 och slutar vid 17.30. Det kommer bli en lång dag! Men gårdagen spenderades med min bästa vän Emmie, vi kollade på film och sedan följde vi med Hillevi upp till A6. Där köpte jag mig en silvrig rosett ring och två par silvriga öronhängen + en kjol som jag kan ha under min spets klänning. (bilder kommer sen) Skriver mer senare idag!


SOFIS MODE IKVÄLL PÅ NELLY.COM


Tvätt tid

Ställde klockan på 07.00 idag för och tvätta. Så jag har varit igång i några timmar nu och ska strax ner igen för och hänga upp den sista tvätten. Men senare under dagen ska jag träffa min bästa vän Emmie och ikväll blir det box pass eller gym.

Hörs senare!

Morgons träning

Hej allihop! Idag gick jag och älsklingen upp tidigt för och åka till friskis och träna vid 08.30. Träffade även på Ellen på gymmet, så efteråt unnade vi oss en stund i bastun och pratade en hel del. Sedan blev det en sväng på stan också, jag köpte mig ett par strumpbyxor och en kofta. Nu har jag precis lagat mat och ska kolla på det gossip girl, sen väntas jobb vid 14.30-21.30. PUSS!

I'm so happy.

I lördags fick jag reda på att jag ska få en liten kusin,
hur mysigt är inte det då? Min farbror ska bli Pappa, om ni bara
visste vad jag har längtat och längtat att detta ska hända :D


Bild: Min farbror Jerry och jag på min Student 09.

Shopaholic

Min nya party väska
från Gina tricot för 149:-


Det blev en riktigt trevlig sväng på stan med tjejerna, vi möttes upp utanför Jensen's och åt en god lunch. Det blev mycket prat om minnen och skvaller. Sen promenerade vi ner till stan och jag köpte mig en partyväska från Gina Tricot som troligtvis kommer invigas i helgen, när det blir utgång på lördag.

Idag när jag var på jobbet fick jag också veta att jag är ledig tre dagar denna veckan, vilket var väldigt behövligt vill jag lova! För på bara två veckor har jag jobbar i över 100 timmar, då kan ni förstå att jag inte haft så mycket fritid över. Ne nu ska jag kolla på första avsnittet av Desperate housewives, missade ju det tack vare jobbet ;)


Good morning

God morgon allihop! Jag har precis duschat och innan dess var jag ute och sprang, vilket var riktigt härligt. Men nu hade jag tänkt och börja göra mig iordning för vid 11.30 ska jag möta upp Emmie, Lovisa och Jenny på stan, vi ska luncha och shoppa lite kanske ;) Fast vid 14.30 blir det jobb för min del, PUSS!

Blingbling




Forever 21 har fått in en hel del fina smycken som gärna får pryda mina armar.

Perfekt i höst

Denna jackan från H&M är alldels underbart, den är perfekt för mig i höst.
Men jag kan inte bestämma vilken färg jag vill ha, hjälp mig ..




Home from work


Bild: Jag och Ajnur balen 09

Jag är äntligen hemma från jobbet nu, fick jobba över idag med och slutade vid 15.00. Men nu är jag hemma och ska göra lite mat, sedan ska jag möta upp min underbara vän Ajnur för en trevlig fika och en sväng på stan. Vi har alltid lika mycket att prata om och det gillar vi! Senare ikväll blir det friskis med hjärtat.

PUSS!


Sunday

Söndag redan! Dagarna går alldels för fort. Jag bara jobbar och jobbar, det känns som man inte alls har någon fritid. Men idag började jag jobba vid 08.30-16.00 och efter det åkte jag och träna på sense. Sen sa jag också upp mitt "års kort" där som jag nu haft i 3 år nästan, för istället börja på friskis där man slipper träna själv. För där är nästan alla av mina vänner. Men nu sitter jag hemma hos mamma, jag och Robin är här och hälsa på lite. PUSS!

The City



Idag gick jag upp tidigt för en powerwalk och sen gick jag och handlade. Jag köpte färska frallor och gjorde en mysig frukost till mig och Robin när jag kom hem. Men nu tänkte jag göra något jag väntat på länge, jag ska kolla på det första avsnittet av den nya säsongen av The City. Senare idag är det jobb som vanligt för min del, jag börjar vid 13.30 och slutar vid 21.30. Ha en underbar dag!

Mys

Nu ska jag mysa med min älskling, sen blir det nog läggdags
tidigt för imorgon blir det träning på friskis vid 08.30.

Sen jobb vid 12.00-17.00 på A6 och 17.45-22.45 på Torpa.
Ha det underbart allihop, god natt!


C&C interiör

Idag har jag jobbat mellan 07.00-16.30 på ekhagen, direkt efter det åkte jag och mötteupp Mamma på Juneporten för och sedan ta bussen till Habo. Där vi var på lite mingel och en tjuvtitt på morgondagens nyöppning för inredning butiken "C&C interiör" som min brors gudmor Camilla äger.

Det fanns så mycket fint, allt var enkelt och stilrent precis som jag vill ha det. Mamma handlade en hel del och jag köpte med mig två blanka vita blockljus och två silvriga ljushållare.






RSS 2.0