I LOVE YOU


Vi två i söndags.


När jag kom hem från jobbet, kom jag hem till tända ljus i hela lägenheten, kvällsmaten serverad och en underbar pojkvän. En sån sak kan göra en varm i hela kroppen! Idag på jobbet gick det lika bra som vanligt, jag trivs verkligen jättebra. Fast det visste ni ju redan att jag gör ; )

Strax ska jag gå och lägga mig, men först ska jag kolla på Paradise Hotel som vanligt mån-tors. Hoppas ni haft en jättebra dag, inlägget om nagellacket kommer upp imorgon. Håll utkik då!

Nu sitter jag och har rast på jobbet, vilk...

img_0324 (MMS)

Nu sitter jag och har rast på jobbet, vilket behövdes nu med tanke på att min mage skrek efter lite mellanmål. Hörs efter jobbet och glöm inte att jag ska tipsa er om ett nagellack då. Håll utkik!


WORKIE, WORKIE!

Min eftermiddag har tillbringats med tösabiten Emmie, vi tänkte som sagt baka Rocky Road. Fast Willys hade inga marsmallows vilket förstörde allt, därför får jag bita ihop tills imorgon och baka det då. Istället gjorde vi en nyttig sallad och åt till lunch, sen har vi kollat på 10:e avsnittet av Gossip girl. Ifall ni missat det, borde ni se det nu. För det var riktigt bra idag!

Nu är det dags för mig att bege mig till jobbet, för ikväll väntas jobb mellan 17.00-22.15. Hörs efter det och då ska jag tipsa er om ett fint nagellack jag köpte igår. CIAO!


Bjuder på en bild som vi tog för några helger sen.

ROCKY ROAD

Idag är jag jätte sugen på att baka julgodis och speciellt på att baka Rocky Road,
återstår och se om det blir något bak också. Fast det tvivlar jag inte på ; )


TUESDAY

Denna natten kändes väldigt lång, jag sov jättedjupt och skönt brevid R. Nu på förmiddagen har vi plockat i ordning här hemma och bara tagit det lugnt. När allt är färdigt här hemma, ska jag promenera ner till Sportlife och svettas ordentligt på löpbandet och crosstrainern. Visst låter det härligt?


Bild från igår


GOOD NIGHT

Min kväll har tillbringats i soffan framför Svenska Hollywood fruar och jag har även kollat på kvällens avsnitt av Paradise Hotel som jag missade tidigare idag när jag var och tränade. Nu orkar jag faktiskt inte vara vaken mer, jag är jätte trött. Min sambo sitter här brevid mig och spelar Fifa och vem vet när han kommer sluta spela, vilken man jag har (haha). Känner någon av er igen sig?



SPORTLIFE

Nu ska jag möta upp pärlan Johanna, vi ska köra ett svettigt träningspass på Sportlife, efteråt ska jag unna mig en tjugo minutare i solariet. Hörs efter det, Ciao!

Update:
Det blev ingen solning, jag orkade inte det idag.


I MINA PAKET FANNS ...

min röda kavaj från h&m och min oversize tröja från lindex, jag älskar plaggen.



BILDER FRÅN JULBORDET DEL 2


Jag, svärfar, svärmor och sötaste Nellie

Jag och min fina R

R och svärfar

Min tvillingbror och Pappa

Svärmor, Mamma, Pappa, Bror, jag och Nellie

BILDER FRÅN JULBORDET DEL 1


http://publishme.se/43061/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body






H&M SPRING

I senaste Elle bjuder de på en sneak peak på vårens mode, det ser riktigt bra ut.





PÄRLAN

Nu är jag äntligen hemma från jobbet på PB, jag fick jobba över i 1,5h. Fast det gjorde inte så mycket! Snart ska jag laga mat till mig och R, sen ska vi bara umgås och gå lite på stan och senare ikväll ska jag möta upp pärlan Johanna för ett svettigt träningspass på friskis. Hoppas ni får en jättebra dag allihop!


SVAR PÅ TAL:
Jag fick en del frågor häromdagen om vart jag köpt mina två
silvriga roskuddar, de finns att köpa på RUSTA. Så skynda fynda!


WORKING LADY

img_0309 (MMS)

Godmorgon allihop! Hoppas eran helg varit jättebra, min har iallafall varit riktigt bra och mysig. Nu är det ny vecka och nya tag som gäller. Idag är jag uppe tidigare än tuppen, för nu vid 06.00 väntas jobb i ett par timmar. Hörs efter det, Ciao!


FINAL

Min kväll ska jag tillbringa med R, vi har tänt ljus i hela lägenheten, så nu ska vi dricka glögg, äta pepparkakor och bara ha en riktigt mysig söndagkväll tillsammans. Just nu kollar vi på finalen av Ensam mamma söker, den missar ni väl inte? Det är så spännande! Hörs senare . . .

1:A ADVENT

img_0307 (MMS)

Min dag har varit underbar, jag har världens bästa familj, bästa svärföräldrar och bästa pojkvän. Julbordet var super gott, jag har aldrig sett så stort Julbord med massa god mat och en förrätt med 38 olika sillsmaker, varmrätt, huvudrätt, efterrätt och ett gotte bord med godis, ja ni hör ju bara (bilder kommer). Jag kan tyvärr inte lägga upp bilder än för min sambo håller på och formaterar om hela datorn. Men håll ut! Så länge bjuder jag på denna bilden utanför Gyllene Uttern på mig och min R. LOVE!


SNEAKPEAK

img_0306 (MMS)

Här får ni en sneakpeak på dagens julbords outfit; Stiligt och snyggt!


JULBORD

img_0276 (MMS)

Nu ska jag på årets första Julbord på Gyllene Uttern tillsammans med mina  svärföräldrar, min familj och min fina pojkvän. Det kommer bli jätte mysigt, hoppas ni alla får en mysig första advent. Titta in senare igen, för då ska jag bjuda på bilder från dagen. Kärlek!


RAST

img_0282 (MMS)

Nu sitter jag på jobbet och har rast, jag började nämligen vid 12.00 idag och jobbar till 19.00 ikväll. Efter jobbet blir det lördagsmys med robin och hans familj. Ha en bra dag allihop!


FYNDAT

img_0301 (MMS)

Hej allihop! Jag och R sov ut ordentligt idag och vid 10.00 var vi redo för en sväng på solåsen och nu är vi på väg till A6.  Jag har även fyndat två silvriga roskuddar för bara 59:-/st, visst ser de fina ut? Hörs senare!


PAKET TILL MIG.

img_0291 (MMS)

Tidigare idag hämtade jag ut paket ifrån h&m, vad tror ni det kan vara i det? Hörs senare, Ciao!


RÄKMACKA

img_0293 (MMS)

Nu har jag precis fått i mig en god räkmacka som lunch. Visst ser den god ut? Riktigt bra erbjudande har vi på den nu. Så kika in : )


FRIDAY

img_0290 (MMS)

Today's look; kostymbyxor, metall färgad tröja, boots, svart pälsjacka och döskallering.


CLEANING

Nu är det städat och fint här hemma, jag har gjort det extra fint idag för idag kommer mina svärföräldrar och stannar hela helgen. Vi ska fira min sambo som fyller år idag som jag skrev tidigare, fast jag jobbar mellan 13-20 idag. Därför får jag fira honom när jag kommer hem ikväll, så min fredagkväll kommer tillbringas med mina svärföräldrar, lilla Nellie och min fina pojkvän. Vilket ska bli jätte mysigt!


Puss på min älskling

GRATTIS ÄLSKLING

Idag fyller världens bästa pojkvän 22år, han är helt underbar. Jag älskar dig!


H&M

Det är inte varje dag man kommer hem och får 500 kr
ifrån H&M och shoppa för. VAD GLAD JAG BLEV NU!


500:-

Det är inte varje dag man kommer hem och får 500 kr
ifrån H&M och shoppa för. VAD GLAD JAG BLEV NU!


Jag är på jobbet och har rast nu. Tiden gå...

img_0288 (MMS)

Jag är på jobbet och har rast nu. Tiden går otroligt fort här på jobbet och jag trivs med allt här. Jag älskar att känna så, hörs senare!


H&M NEWS




(Halsbandet och ringen klickade jag hem tidigare idag)


Jag är även sugen på den vita pälsen.

KLICK, KLICK, KLICK



Eftersom toppen var slutsåld nere på stan, passade jag
på att klicka hem den från Lindex. I love it ;)

TOMHÄNT

Nu är jag hemma från ett par timmar på stan med min vackra Mamma och jag kom hem tomhänt. Plus poäng till mig ; ) Jag hittade lite smått och gott som jag var osäker på och måste fundera över. Sen måste jag säga att Lagerhous var en besvikelse, jag trodde affären skulle vara mycket större och lite bättre. Fast det är ändå kul att de har öppnat!

Snart är det dags för mig att bege mig igen, för om tjugo min går bussen härifrån och sen väntas jobb mellan 15.00.21.00. Efteråt ska jag hem och fixa lite och även förberedda lite inför morgondagen, Hörs senare!



Det vanliga på Kaffe bönan - Grillad tortilla med kyckling

Min vackra Mamma

REDO FÖR STAN

Jag känner mig extra pigg efter mitt morgonpass på Sportlife, så jag är redo för någon timme på stan med min kära Mamma. Jag har nämligen inte varit inne i de nya butikerna ännu och jag tyckte det var dags för det idag. Vem vet om man får med sig en eller två påsar hem, återstår och se. Kika in senare igen, så får vi se om jag fick med mig något från stan. Ha en bra dag mina fina läsare!



Bild: Jag och min vackra Mamma.

TRAINING



Godmorgon, godmorgon! Nu ska jag promenera ner till Sportlife för och köra ett svettigt morgonspass där. Det ska bli riktigt skönt och starta dagen med ett träningspass. Nu ska jag ligga i ordentligt med träningen, är ni med mig? ; )


GODNATT SVERIGE!


LAGERHAUS

Imorgon öppnar äntligen LAGERHAUS upp sina dörrar här i Jönköping.
Det är på tiden att det kommer lite nya butiker i stan och fler ska vi få.

Jag ska absolut gå dit och se om man hittar något, ska ni?


HARRY POTTER

Jag kom precis hem från bion, vi såg på Harry Potter. Jag och Johanna har dock inte sett de andra, men jag kan säga att den var bra ändå. Fast den hade nog varit ännu bättre om vi fattade lite mer, men Julia var iallafall nöjd. Dom är för underbara dom två! Resten av kvällen ska tillbringas framför tvn . . .


BIO




Nu ska jag och mina goingar Johanna och Julia gå på bio, hörs efter det!

JULKLAPPSTIPS

För dig som är intresserad av konst vill jag tipsa om en intressant utställning som pågår fram till slutet av januari 2011.


Titta in på John Bauer Hotel , Ester Kök & Bar i centrala Jönköping,  du kan se och även köpa originalmålningar för ditt rum, lägenhet eller villa. Varför inte en julklapp till dig själv eller till någon du tycker om!


Att köpa originalkonst är väldigt speciellt, man får ett unikt konstverk som endast är målat i ett exemplar. Det är spännande att köpa av en ung kreativ konstnär som ständigt är aktiv och ställer ut!


Elisabets konst är stark och formrik, den påverkar och berör och man funderar direkt om någon tavla passer in i min egen inredning?


Elisabeth Olander är född och uppvuxen i Halmstad, 22 år och studerar tredje året på arkitektlinjen I Lund. I Jönköping presenterar hon sin fjärde separatutställning som har temat linjer och relief. Elisabeth är autodidakt och har sedan barnsben målat, byggt och skulpterat i en fri och kreativ anda. Hon arbetar med spackel på duk och formar spännande mönster med verktyg som skapar djup. Färgerna har stor betydelse i hennes måleri.


Är du intresserad av en tavla eller vill göra en beställning når du Elisabeth på 070-4696668 eller
[email protected]


www.elisabetholander.com kan ni även se bilder på tavlor från tidigare utställningar.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SNYGGT FRÅN BIKBOK


TVÄTT


Bild: Vackra Jessica Alba (google.se)

Jag hade hoppats på att R hade satt upp tvättid vid 07.00 idag, men den var upptagen och även fullt hela veckan ut. Istället har jag tid vid 12.00 och fem timmar framåt, jag tycker inte om att tvätta på dagtid. För det  är då man hittar på massa saker, men det ska jag lyckas lösa ändå.

Nu ska jag köra ett stenhårt kondition och styrke pass här hemma, vilket ska bli skönt. Fast hade dock velat gå ner till Sportlife, men blir lite dumt med tiden eftersom man oftast är där ett bra tag. Sen ska jag äta en god frukost, tvätta och resten av dagen ska jag tillbringa med pärlan Johanna. CIAO!


GOOD NIGHT

Träningen gick bra idag också, vi körde på som tusan. Vi är allt duktiga jag och bästa Johanna! Det blev ingen tisdagkväll hos henne, vi var alldeles för trötta. Fast det tar vi igen redan imorgon, för då ska jag tillbringa hela dagen med henne.

Men nu tänkte jag kolla på två avsnitten av paradise hotel som jag missat, sen ska jag faktiskt sova. Hoppas ni haft en bra dag allihop.

GODNATT!





NU STICKER JAG TILL GYMMET!


(På denna bilden var man solbränd och precis hemkommen från Cypern)

A6

Efter jobbet vid tre promenerade jag och underbara Sanna till A6, vi gick direkt till IKEA och åt mat där och avslutade även med en fika. Mums, va gott det var! Sen gick vi och kollade runt i butikerna, jag hittade så mycket fint som jag vill ha. Massa inredning och lite kläder, fast jag köpte inget ; )

Nu kom jag iallafall hem precis och ska strax iväg igen för och möta upp pärlan Johanna. Vi ska ner till Sportlife och svettas och efteråt ska vi hem till henne och bara ha en lugn och skön tisdagskväll. Hörs senare!



WORKIE, WORKIE!

img_0104 (MMS)

Godmorgon, godmorgon! Idag ville jag verkligen inte gå upp ur sängen, det var så mysigt och varmt jämte min kärlek. Fast det var bara att pallra sig upp, för nu väntas jobb mellan 9.00-15.00 på City Gross : ) Vi hörs senare efter jobbet, Ciao!


.

Livet är egentligen så jävla orättvist,
läste idag det finaste och värsta på länge.


HOME SPA

Idag körde vi tills vi stenhårt på gymmet, det var riktigt skönt och otroligt svettigt och jobbigt idag. Fast vi bet ihop och var väldigt nöjda när vi gick därifrån, då vi även tog oss en promenad hem.

När jag kom hem passade jag på att ta en lång dusch. Jag har epilerat benen, noppat ögonbrynen, skrubbat hela kroppen, gjort ansiktsmask, hemmagjord hårinpackning och nu avslutade jag med att måla naglarna med mitt nya favorit lack ifrån H&M som heter Midnight passion.


Bild: Google.se


THE BACKUP PLAN



Nu blir det film (the backup plan), sen ska jag ner till gymmet. Senare ska
jag visa er mina rengöringsprodukter, som flera har frågat om. Håll utkik!

EN MÅNAD

Fina Emmie kom hit för en liten stund sen, vi har suttit och pratat massa. Vi ska göra en god sallad till lunch, sen ska vi bara ta det lugnt i eftermiddag. Senare ikväll ska jag och pärlan Johanna köra ett svettigt gympass på Sportlife. Ska bli riktigt skönt, för nu kommer det köras stenhårt i en månad framöver. Ska bli spännande och se om det blir något resultat ; )


NEW WEEK

img_0281 (MMS)

Måndag igen, ny vecka och det kommer bli en vecka fylld med massa jobb, träning och träffa vänner. Just nu sitter jag på bussen till PB, för nu på morgonen blir det jobb i några timmar. Hörs senare mina vänner!


BLACK


Dessa skor ska jag inhandla inom kort, visst är dom läckra? ; )

THE NOTEBOOK

Det är otroligt vad man mycket gråta till The Notebook som man redan sett tre gånger innan. Jag grät precis lika mycket idag! Den är så bra, det kan nog vara den bästa drama filmen jag sett! Håller ni med mig?


RELIEF

Idag gjorde jag något jobbigt, men rätt. Jag har sagt upp mig på mitt jobb på Pressbyrån på Ekhagen. Eftersom mina tider bara blivit mindre och mindre där och för att jag blivit erbjuden mer jobb på City Gross. Jag väljer att lägga all fokus min nya arbetsplats. Mina stamkunder sa att dom kommer sakna mig idag, dom är verkligen så söta där uppe.

Det var även en lättnad . . .


SUNDAY MORNING

Godmorgon bloggen! Nu är jag på PB och jobbar fram till ca. 13.00 idag. Fast jag är väldigt förkyld och känner mig inte direkt helt hundra, men det är sånt man får ta, Ibland måste man bita ihop. Ha en bra dag, love from me!

STILIKON

img_0279 (MMS)

Olivia Palermo lyckas alltid, hon är alltid lika vacker och hennes stil inspirerar. Man blir väldigt sugen på att klippa av håret när man ser hur snygg hon blev i hennes korta frisyr. CIAO!


TIME TO WORK


Bild: Cypern 2010

Jag har precis fixat i ordning mig, för vid 14.30 blir det jobb resten av kvällen och idag är jag på Ekhagens PB. Kvällen kommer troligtvis inte bestå av utgång, för jag känner att det inte är någon idé eftersom jag börjar vid 08.30 imorgon igen på PB. Tror det ska komma upp ett tidsinställt inlägg senare under dagen,

Håll utkik mina vänner!

VINTER

Vintern är verkligen här, det är snö, frost och kallt ute. Jag passade på och ta några mobil bilder innan när vi var ute och gick en rask powerwalk i Stadsparken i alla backar. Svettigt och skönt var det! Nu är jag redo för en lördag som kommer bestå av jobb på PB och eventuellt utgång.





POWERWALK

img_0269 (MMS)

Godmorgon bloggen! Nu är jag strax framme vid Stadsparken, där jag ska möta upp käraste Sanna för en lördagspromenad. Hörs senare!


IDOLMYS

Godkväll! Efter jobbet hämtade pärlan Johanna upp mig, eftersom hon slutade vid 20.00 med. Det var därför perfekt för mig att åka med henne hem + att vi hann träffas en snabbis.

Resten av min fredagkväll har tillbringats med min kärlek, vi hämtade god mat och kollade på Idol. Nu ska vi bara ta det lugnt, innan det är dags att gå och lägga sig. Hoppas ni får en riktigt bra helg mina kära läsare!


Bild: Tv4.se


CITY GROSS

Nu väntas jobb mellan 15.00-20.00. Fint!


FRIDAY MORNING

Jag sov ut ordentligt idag, det känns som jag aldrig blir pigg. Jag kan inte träna än heller, eftersom min hals fortfarande gör ont och förkyldningen sitter i. Vilket är sjukt tråkigt, för jag vill verkligen träna. Nu på eftermiddagen ska jag städa här hemma, laga mat och senare vid 15.00 blir det jobb i 5h. Kvällen kommer tillbringas med min kärlek, hoppas ni får en jättebra fredag. CIAO!


I LIKE IT

När jag kollade runt bland bloggar tidigare idag och gick in på Tildafingal såg jag att hon tipsade om detta snygga plagget från Lindex. Den påminner om Stella Mc.cartneys tröja från deras senaste visning and i like it!


HÅLL UTKIK!

img_0264 (MMS)

Nu har jag rast, så tänkte bara slänga in ett inlägg. Ska tipsa er om en snygg tröja senare, håll utkik!


WORKING LADY

img_0106 (MMS)

Jag sitter på bussen till jobbet nu, så ikväll väntas jobb mellan 17-21.00 på City Gross. Efteråt ska jag hem och mysa med R, hörs senare allihop!


I MITT PAKET HITTAR NI...




(Fast jag är osäker på om jag ska behålla byxdressen, återstår och se)

50%

Skynda fynda på Bikbok, för idag har de 50% på allt i hela butiken.


Bild: Bikbok.se (deras X-mas Collection 2010)

SKA HÄMTA UT MITT H&M PAKET ...


FRUKOST

Godmorgon allihop! Jag sitter nu hos pärlan Johanna, jag kom hit vid 10.00 tiden och då hade jag köpt med mig färska frallor. Vi åt en god frukost som bestod av massa gott och sen kollade vi på Våra bästa år och nu har vi suttit och pratat om allt mellan himmel och jord hela morgonen. Det har varit en jätte mysig morgon, kan inte bli annat. Strax ska hon till jobbet och jag ska hem till R igen och ha en mysig eftermiddag med honom innan det är dags att gå till jobbet vid 17.00. Hörs senare!



PARADISE HOTEL

Innan jag går och lägger mig nu, ska jag kolla på
kvällens avsnitt av Paradise Hotel. GODNATT!


Jag har just nu min sista rast och kör på ...

img_0261 (MMS)

Jag har just nu min sista rast och kör på i två timmar till. Sen ska jag hem och bara ha lite egen tid eftersom min kärlek är på tentafest ikväll. Fast det förtjänar han allt! Hoppas ni haft en bra dag, hörs senare.


AT WORK

Nu sitter jag på jobbet och har lunch och allt har gått jättebra. Tur att ni är några som håller tummarna åt mig iallafall ; ) Vet att det är tråkig uppdatering nu, men ni får stå ut som sagt. Hörs senare mina kära läsare!


GOSSIP GIRL

Vaknade tidigt idag åt en super god frukost, sen har jag fixat matlåda, mellanmål, kollat på Paradise Hotel och även det 9:e avsnittet av Gossip girl.  Idag blir det en lång dag på jobbet 12.00-22.15. Ska bli kul och se vad man lär sig för nytt idag. Hoppas ni får en bra dag allihop, sen får ni tyvärr stå ut med dålig uppdatering under dagen. CIAO!


I'M HOME

Nu är jag hemma från en riktigt bra dag på mitt nya jobb, jag är så glad att jag fått en anställning där. Imorgon blir det jobb igen vid 12.00, då jag även ska klara av att sitta själv i kassan. Söta Emma kom och handlade av mig tidigare idag och jag tror nog att hon tyckte jag var duktig, eller? (haha). Ne nu ska jag mysa med R framför tvn innan det är dags och gå och lägga sig. Hoppas ni haft en jättebra dag kära läsare. Godnatt, love from me!


Bild: April 2010

RAST

img_0260 (MMS)

Hej bloggen! Nu har jag rast på jobbet och jag måste säga att det går riktigt bra. Jag känner redan att jag trivs jättebra, vilket är roligt. Det är mycket och lära, men det kommer sitta sen efter några dagar ; ) hörs senare!


Nu hoppade jag precis av bussen och ska pr...

img_0258 (MMS)

Nu hoppade jag precis av bussen och ska promenera bort till mitt nya jobb, håll tummarna för mig att jag lär mig allt fort idag. Jag är faktiskt lite nervös ; ) CIAO!


DÅLIG UPPDATERING FRAMÖVER

Denna veckan kommer det bli dåligt med uppdatering här på bloggen, eftersom jag jobbar tisdag-söndag och alla dagar jobbar jag kvällspass. Som idag t ex kommer jag inte ha någon tid över att blogga, men ni får stå ut. Jag får köra på tidsinställda inlägg framöver . . . Men jag behöver er hjälp först, vad vill ni läsa mer om? Jag har ingen inpiration idag! ; )


JAG VILL TILLBAKA TILL VACKRA THAILAND

 


FÖRSTA DAGEN

Nu har jag tvättat hela förmiddagen, städat, fixat i garderoben och sånt. Det känns väldigt skönt och ha det gjortl iallafal! Idag känner jag mig lite piggare och det är tur det för idag är det första dagen på mitt nya jobb. Jag hoppas det kommer gå jättebra, så senare idag väntas jobb mellan 15.00-22.15.


MIN EFTERMIDDAG

Min eftermiddag har tillbringats hemma hos världens bästa Mamma och gudmor Annelie. Vi har åt jätte god pastasallad som Mamma gjort, tände ljus, kollade på tv och bara hade det mysigt.


NY SPETSBODY


HAR NI SÖKT?


PICTURES FROM THE WEEKEND


Jag och bästa Johanna


Pärlan och DJ





Pärlan och JP

Mer bilder kommer senare idag, håll utkik!

MONDAY

Godmorgon bloggen!

Idag sov jag ut ordentligt och vaknade strax efter vid halv elva. Jag var hängig och förkyld innan vi åkte iväg och nu har det blivit värre. Jag har frossa och nyser bara den, usch. Idag ska jag inte göra någonting, jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Vilket ska bli väldigt skönt och behövlig! Hoppas ni får en jättebra dag, CIAO!

MOBILBLOGG

img_0254 (MMS)

Godkväll bloggen! Nu sitter jag och pärlan Johanna på bussen hem från vårt äventyr ute på sjön. Vi har haft en riktigt rolig och bra helg, bästa helgen på länge. Vi är sjukt trötta och slitna efter helgens festande på en gungande båt (haha).Tror inte jag kommer blogga mer under kvällen, men imorgon blir det som vanligt igen. För då ska jag uppdatera massor, håll utkik kära läsare. CIAO!


PARTYBÅT

Jag och pärlan befinner oss på en PARTBÅT som har gått mellan Sthlm-Riga. Vi åkte i fredags kväll vid 17.00 och är nu i land igen.

Hoppas ni får haft en jättebra helg, CIAO!


ETT ANNAT LAND

Kan ni gissa i vilket land vi befinner oss i just nu? (haha.) Men ikväll kör vi på ett igen, för här vi befinner oss är det fullrulle hela tiden. Hörs senare!



FIRST NIGHT

Godkväll bloggen! Vi ska fixa i ordning oss inför kvällen nu och vi kommer ha en otroligt bra kväll. Hoppas ni får en riktigt bra fredagkväll, Love from me.


Vi två, för några helger sen.

STOCKHOLM


Nu är vi framme efter en lång bussresa och just nu befinner vi oss i STOCKHOLM! Ni har fått en hel del ledtrådar nu och jag tycker allt att ni borde ha någon aning om vad jag och pärlan Johanna ska hitta på under helgen? : ) Än är inte resan över. Håll utkik senare!


GULDIG RING

img_0245 (MMS)

Ovanför ser ni min nya ring jag köpte igår, i love it! Gillar ni den lika mycket som jag?


ÄVENTYR

Godmorgon mina fina läsare! Nu har jag fixat i ordning mig och packat ner det sista i resväskan som jag använt nu på morgonen. Så jag är grymt laddad för äventyr med bästa Johanna! Bussen går vid 08.05 härifrån Jönköping, sen ska vi åka i 5h innan vi är framme. Det blir en lång bussresa, fast det går nog fort för vi lär väl somna (haha).

Det kommer bli en riktigt bra helg, vi ska ha otroligt kul och det ska även firas att jag fått jobb mitt i allt. Hur bra som helst! Jag kan avslöja att helgen kommer bestå av party, tequlia, havet, ett annat land (i några timmar) och träffa massa med härliga människor.

Kan ni gissa nu vart vi ska och vad vi ska göra?


Jag och pärlan i början av sommaren 2010


FÄRDIG PACKAT


Bild: Google.se

Nu har jag packat klart allt inför helgen, för imorgon ska jag och pärlan Johanna iväg på äventyr hela helgen. Fast jag tänker inte avslöja än vart vi ska, om ni håller utkik i helgen så kommer det dyka upp. Missa inte det! ; ) Kul kommer vi ha iallafall, det är en sak som är säker. Hoppas ni haft en jättebra dag iallafall. Hörs imorgon på morgonen, GODNATT!

BÄTTRAR PÅ BRÄNNAN

img_0231 (MMS)

Godkväll mina kära läsare! Min kväll har tillbringats med Emmie och Sanna. Vi har lagat mat och kollat på Paradise Hotel och nu ska jag och Sanna förbättra brännan lite ; ) hörs senare!


CITY GROSS

JAG HAR FÅTT JOBB PÅ CITYGROSS,
gissa om jag är glad? Äntligen massa jobb.


Bild: Google.se

ARBETSINTERVJU

Det är verkligen inte det lättaste och gå på arbetsintervju, iallafall inte för mig. För jag har verkligen svårt att formulera mig i ord, jag är bättre på att skriva. Men senare idag får jag veta hur det gick, om jag får jobbet eller inte. Det hade varit underbart med ett jobb till, för det behövs verkligen med tanke på mina få tider på Pressbyrån just nu.

Nu har jag plockat i ordning lite här hemma och håller på och packar inför helgens bravader. Det ska bli så skönt att komma iväg över helgen! Jag ska även hinna med och träna och sola idag, senare kommer käraste Sanna och Emmie till mig. Återstår och se vad vi hittar på, jag ska iallafall bjuda dom på mina cupcakes.




WISH ME LUCK!

img_0230 (MMS)

Godmorgon bloggen! Jag sitter nu på bussen och ska fixa lite ärenden. Sen så vill jag be er hålla tummarna åt mig, för jag skulle behöva det nu den närmsta timmen.   Nu blev ni allt nyfikna va, vad tror ni jag ska göra? : ) WISH ME LUCK!


TRÖTTIS



Det känns som jag somnar vilken sekund som helst, därför ska jag hoppa ner i min varma säng och kolla på tv. Sen lär det inte ta många minuter innan jag ligger där och sover. Imorgon har jag mycket och fixa på dagen känns det som, men det får vi ta då. För nu orkar jag inte tänka på något mer än att jag måste sova.

Godnatt mina vänner! ♥


TRAINING

Bodystep passet gick jättebra, vi körde på som bara den och efteråt körde vi 20 min på Crosstrainen och svettades lite extra. Sedan unnade jag mig 20 minuter i solariet, vilket var väldigt skönt. Dock fick jag nästan ingen färg, så ska sola imorgon igen ; ) Resten av kvällen kommer tillbringas hemma framför tvn och sen ska jag även fixa lite inför helgens äventyr (haha). Hörs senare goingar!

Jag drömmer mig bort till varma Thailand just nu!


BODYSTEP

Jag kom nyss hem från jobbet och ska strax iväg igen för och möta upp pärlan Johanna. Vi ska gå på ett Bodystep pass på Sportlife nu vid 17.30. Jag har inte kört Bodystep sen gymnasiet och kommer knappt ihåg något (haha). Men det är väl bara att hänga med och se glad ut och svettas ordentligt! ; )


Hej bloggen! Jag sitter nu på jobbet och h...

img_0227 (MMS)

Hej bloggen! Jag sitter nu på jobbet och har min första rast, tänkte få i mig lite räksallad eftersom senare blir det träning. CIAO!


INSPIRATION

Ifall ni har är sugna på några nya partyklänningar, tycker jag ni ska spana in H&M's hemsida. För där finns det just nu en hel del fina klänningar som gärna får ta plats i min garderob.



(längst ner till höger, finner ni även min byxdress som jag väntar på att få hem)

SPORTLIFE

Detta är ett tidsinställt inlägg som jag aldrig testa förut, men det funkar väl? Isåfall är det tack vare söta Frida som berättade hur man gjorde och det verkar super smidigt!

Godmorgon! Nu vid denna tiden har jag antagligen precis satt på mig mina träningskläder och ska promenera ner till Sportlife för och köra ett svettigt konditions pass på crosstrainen och löpbandet. Det ska bli väldigt skönt och träna såhär tidigt. Efteråt blir det jobb mellan 09.00-16.30, Hörs senare!

MOVIE

Strax ska jag och min kärlek kolla på Beck-levande begravd, sen väntar sängen
för imorgon ska jag upp tidigt. Sov så gott mina kära läsare, godnatt!


NU JÄKLAR!


Man blir verkligen peppad av att träna och bättra sin kost när man ser på I form med Anna Anka. Efter helgens bravader blir det ändrig, det ska bli vita helger och nyttigt fram över och ända fram till Julafton. Är ni lika taggade som jag? Jag har fått höra att jag motiverar och inspirerar några av er läsare när jag skriver om min träning och det tycker jag är jättekul och höra.

MYS

Min kväll kommer tillbringas i mjukiskläder i soffan med tre bra tv program,
tända ljus och en stor filt. Jag tänker inte gå en meter utanför dörren, för det är blött och blåsigt ute. Men jag tycker faktiskt det är mysigt när det är snö, fast inte när det är storm.


STORM

Jag har haft ett par super mysiga timmar med fina Lovisa, vi gick på stan i snöovädret och jag var duktig och höll i pengarna. Även fast det var en hel del som lockade mig! Men jag måste säga att vädret idag är helt sjukt. Man blåser bort när man är ute, är det snöoväder hos er också?


Flätan förstördes av det blåsiga vädret, så jag fick släppa ut håret.

REDO FÖR STAN

Jag har precis fixat i ordning mig och ska strax ut i snöovädret och möta upp Lovisa, idag körde jag på en enkel och skön outfit. Höga blåa jeans, vitt linne, svart kavaj, guldiga smycken, röda läppar och en slarvig fläta. Vad tycker ni?


GOSSIP GIRL



Nu ska jag kolla på 8:e avsnittet av Gossip girl, i love it!

SNÖSTORM

Godmorgon allihop! Vaknade upp och kollade ut genom fönstret och vad såg jag då? Jo snöstorm! Vilket var mindre kul! Idag är jag ledig och jag har redan hunnit med och träna. Senare idag ska jag umgås med fina Lovisa hela dagen. ♥

Me and Lovisa


BEDTIME

Jag är helt färdig efter denna långa dagen,att man alltid ska känna sig så trött på måndagar. Är ni också extra trötta måndagar?

Jag kom hem från underbara Johanna för ett tagsen och det var lika mysigt som alltid. Nu längtar jag efter att få krypa ner i min varma säng med R. Hoppas ni haft en toppen dag allihop, GODNATT SVERIGE!


MÅNDAGKVÄLL

img_0217 (MMS)

Vi skippade afro passet och körde ett svettigt pass på gymmet i 1,5h istället. Nu har jag och pärlan precis ätit upp våra nybakade Scones och sitter och kollar på Svenska Hollywood. Återkommer senare!


AFROPOWERDANCE

Nu ska jag ta cykeln bort till pärlan Johanna, vi ska köra ett pass på gymmet innan vi ska på afropowerdance vid 19.00 (ska bli himla kul och testa det, få se om vi skämmer ut oss eller inte. Haha!) Efter vi har tränat, ska jag tillbringa resten av kvällen med henne. Det kommer bli en bra kväll, kan inte bli annat med pärlan. Hörs senare!



H&M

Klickade hem denna fina röda väskan och detta fantastiska halsbanden för någon vecka sen och jag kommer få vänta länge på mina varor. Då veckorna bara flyttas fram hela tiden, så nu står det att jag får vänta tills v.48, (Precis lika länge får jag vänta på min svarta byxdress därifrån också) segt! 


FAVORITPLAGG

Mitt favoritplagg i höst och vinter är mina tighta skinnbyxor.
Det är ett plagg som jag tycker alla borde ha i sin garderob!


06.00

Godmorgon, godmorgon! Det är alltid svårast att komma upp ur sängen på måndagar, fast idag gick det lättare än vanligt. Det känns som det kommer bli en bra dag! Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet för och jobba i några timmar och efteråt ska jag till Sportlife och svettas på crosstrainen. CIAO!

GODNATT

Jag och R kom hem för en liten stund sen, vi var duktiga och gick en promenad hem från Dalvik i kylan. Det var iallafall en jätte mysig och trevlig kväll hemma hos våra vänner Sanna och Joakim. Ett bra avslut på denna underbara helgen. Men nu måste jag sova för imorgon ringer klockan vid 05.00 och då är det dags för jobb igen. Imorgon ska jag även tipsa er om mitt favoritplagg i höst,vinter Missa inte det!

SÖNDAGSMYS

img_0215 (MMS)

Nu har vi precis bakat Scones, så nu doftar det gott i lägenheten. Mums, vad gott det ska bli. Hörs senare!


SCONES

Hej mina vänner! Hoppas eran helg varit bra? Min har iallafall varit toppen. Nu har jag och R precis ätit lite mat, sen kom även svärmor, svärfar och lilla Nelliebus förbi en sväng. De hade vägarna förbi eftersom de har varit i Stockholm i ett par dagar. Det är alltid lika roligt och mysigt och träffa dom. Men nästa gång vi träffars är det dags för julbord Gyllene Uttern och det är redan om två veckor. Tänk att man ska börja gå på julbord snart? Julen är verkligen nära.

Strax ska jag ta en powernap, sedan ska jag ta gå upp till min kära vän Sanna på Dalvik. Vi ska nämligen gå ut och gå en rask powerwalk och sen kommer resten av kvällen tillbringas hos henne med båda våra män. Vi ska baka scones, dricka te, kolla på film och bara ha en riktigt mysig söndagkväll allihop!



AVSKEDSFESTEN I BILDER


Jag och vackra Sanna

Joakim och Sanna

Jag och Staf

Pressfeldt och Staf

Jag och R

Wirell

Philip och Loppan

Gitarr och grabbarna tar tonen

Jag och Pressfeldt

WORKING LADY.

img_0175 (MMS)

Godmorgon bloggen! Gårdagen var toppen, berättar mer senare för nu väntas jobb till 12.30. Hörs senare!


TODAY'S LOOK.

img_0209 (MMS)

Dagens enkla. Vit spets topp, kostymbyxor, guldiga smycken, röda läppar, Converse, svart päls och favorit väskan.


WORKIE!

Nu har jag precis fixat i ordning mig och ska när som helst med bussen till jobbet, för ikväll väntas jobb som sagt. Efteråt ska jag till mina vänner Pressfeldt och Staf, för de ska ha lite avskedsfest eftersom de ska åka till Australien och jobba i 5 månader. Jag kommer faktiskt sakna Pressfeldt, han är en riktigt bra vän!

Hörs senare goingar!


Bild: Jag och Pressfeldt, Balen 2009

SPORTLIFE

Snart sticker jag ner till Sportlife och tränar, hörs efter det!


SATURDAY


Bild: Jag och min kärlek, Thailand 2010 (saknar värmen)

Idag sov jag ut ordentligt vaknade strax efter nio, sen har jag plockat i ordning lite hemma, ätit en jättemysig frukost med min kärlek och sen har vi bara myst framför tvn tillsammans. Nu ska jag strax hoppa i träningskläderna och cykla ner till Sportlife och köra ett svettigt träningspass där och senare idag väntas jobb mellan 14.30-21.30. Hoppas ni får en riktigt bra dag allihop, Love from me!

FREDAGSMYS

Nu ska jag och R gå till affären och handla lite mat och sånt till kvällen. Vi ska nämligen tillbringa kvällen med det bästa paret Johanna och Jesper, vi ska laga mat, äta gott, skratta, prata massa och kolla på Idol och bara ha en riktigt mysig kväll. Det kommer bli en riktigt bra kväll, det kan inte bli annat med dom två!


Bild: Vi fyra Thailand 2010

PICTURE FROM YESTERDAY


Jag, Sanna och Emmie

Johanna och Emmie

Vackra Sanna

Kvällen bestod av mycket skratt

Jag, Sanna och Emmie

Jag, Sanna, Emmie och Johanna

Söta Sanna

HELG

Redan helg, veckodagarna bara springer iväg. Helgen är planerad och det känns riktigt skönt!

Gårdagens utgång var super trevlig hemma hos mig,  sen gick vi vidare till Caj som var helt okej. Lite lagom med folk och härliga människor! I morse gick jag och Emmie och köpte frallor och åt en god frukost och jag måste även tilllägga att jag skar mig i handen när jag skulle dela mina frallor :/ Så jag sitter och tycker lite synd om mig själv.

Fast nu måste jag fixa i ordning mig, för om en timme ska jag möta upp fina Louise över en mysig lunch och massa prat. Ska bli himla kul! Hörs senare goingar och då ska jag bjuda på några härliga bilder från igår. CIAO!


Bild: Midsommar 2010. Emmie, jag och Louise

Just nu är några av tjejerna här, vi ska s...

img_0204 (MMS)

Just nu är några av tjejerna här, vi ska sedan vidare till Club Caj. Min fina Sanna (hon på bilden) är här med, så kul att hon kunde komma förbi för henne har jag inte träffat över en månad. Hörs imorgon, CIAO!


POWERWALK

Det var underbart med en powerwalk tidigare idag, jag blir så glad när solen är framme. Efteråt unnade jag mig en tjugo minutare i solariet. Det behövdes verkligen, för jag har inte solat på två månader. Jag känner mig mycket fräschare när jag har lite färg på kroppen, men alla är vi olika.

Ut och njut av det härliga vädret allihop!





Bilderna är tagna med min mobil




NOVEMBER 4ND

Godmorgon bloggen! Jag kom hem från pärlan Johanna för en liten stund sen, vi bestämde oss för att sova ut ordentligt idag och vaknade strax efter halv 10. Gårdagen bestod av massa prat, skratt och flams . . . Men nu ska jag strax sätta på mig träningskläderna och bege mig ut och gå en rask powerwalk i det härliga höstvädret. Återkommer senare!


Bild: Jag och pärlan i Thailand, januari 2010.
(haha, vi båda kom med samma strandklänning)

SLEEPOVER

Jag har tillbringat två timmar hos min kära Mamma, jag bjöd henne på våra goa cupcakes och hon tyckte de var super goda. Just nu sitter vi båda med ansiktsmask och jag ska strax ta bort min och sen promenera bort till pärlan Johanna igen. För ikväll blir det sleepover hos henne, så min kväll kommer tillbringas där. Hörs imorgon igen, GODNATT!


Bild: Jag och mammis i Cypern


LANVIN FOR H&M



Bilder: Nitrolicious

Nu har bilderna från hela Lanvin for H&M kollektionen släppts, jag tycker om det mesta, speciellt volang detaljerna på de flesta plaggen. Fast man får nästan betala 2000kr för en klänning, så priset är dyrare om man jämnför med H&M's vanliga priser. Vad tycker ni om kollektionen?


OUR CUPCAKES

Nu har jag och pärlan precis bakat super fina cupcakes, dom blev bättre än vad vi förväntade oss ; ) Vi blev helt fascinerade av vårat bakverk och jag kunde inte sluta ta kort (haha). Tycker ni de blev lika fina?







VACKRA KATE MOSS


VITA TÄNDER

Jag har fått en hel del frågor om hur jag blekte mina tänder och vad för produkt jag använde mig av. Därför tänkte jag göra ett inlägg om det.

Min svärfar beställde det från USA till mig, produkten heter (Creast, 3D whitestrips with advancedSEAL no slip technology) Jag vet tyvärr inte vilken hemsida han beställde ifrån, men det är nog inte jätte noga. Beställ från USA, så kommer varan antagligen vara rätt och jag lovar att du kommer INTE bli missnöjd. Jag är jätte nöjd med mitt resultat!



NOVEMBER 3ND

Hej bloggen! Nu på förmiddagen har jag hunnit med och träna på Sportlife och tvättat, så nu har jag precis fixat i ordning mig för strax kommer bästa Johanna hit. Vi ska ha en heldag ihop och det kommer bli en jättebra dag som alltid. Vi ska nog baka cupcakes eller något annat gott, hörs senare mina vänner!


Idag kör jag på helsvart från topp till tå, men jag bryter av med ett par röda läppar.



TISDAGSMYS

Jag kom hem precis från George eft, vi hade det super mysigt på fiket. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det blev mycket skratt (haha)! Nu ska jag kolla på Desperate housewives som jag missade när jag var iväg, sen blir det läggdags. Hörs imorgon igen och missa inte det jag ska avslöja då. GODNATT SVERIGE!


Sanna som gömmer sig för kameran


Pasta romana

KVÄLLSFIKA

Nu ska jag möta upp underbara Sanna för en kvällsfika på George, det ska bli himla mysigt eftersom vi inte träffats på ett tag. Eftersom hon jobbat som tusan nu för tiden, men ikväll passade vi på och ses när båda var lediga. Hörs senare!

Jag tänkte skriva ett inlägg imorgon om vilken produkt jag använt mig av när jag blekte tänderna för ett årsen, eftersom ni är väldigt många som har frågat om det och det får ni absolut inte missa. För vem vill inte ha ett vitt leende till ett bra pris? ;) Kika in imorgon igen. CIAO!


Bild: Cypern, september 2010

FAVORIT SERIE

Tidigare idag kollade jag på 7:e avsnittet av Gossip girl och jag älskar den serien. Chuck och Blair är så fantatiska, jag hittade detta klippet på dom och jag blir verkligen rörd. För vilken kärlek det är mellan dom i serien!


LEOPARD


SVAR PÅ TAL

Jag har fått en hel del frågor om hur jag blekte mina tänder och vad för produkt jag använde mig av. Därför tänkte jag göra ett inlägg om det.

Min svärfar beställde det från USA till mig, produkten heter (Creast, 3D whitestrips with advancedSEAL no slip technology) Jag vet tyvärr inte vilken hemsida han beställde ifrån, men det är nog inte jätte noga. Beställ från USA, så kommer varan antagligen vara rätt och jag lovar att du kommer INTE bli missnöjd. Jag är jätte nöjd med mitt resultat!



CLEANING

Nu har jag städat lägenheten och fixat i mina lådor och sånt. När som helst kommer tösabiten Emmie hit, återstår och se vad vi ska hitta på. Jag är otroligt seg idag, men något kul blir det nog allt. Hoppas ni får en bra dag, återkommer senare med lite roligare uppdatering. Håll utkik!

TISDAG

Hej allihop! Idag ställde jag klockan på 08.00 och begav mig ner till Sportlife och körde ett svettigt pass, vilket var väldigt skönt. Sen åt jag en god frukost och det är konstigt att frukosten blir mycket godare när man har tränat. Känner ni också så ibland? Just nu ligger jag och kollar på några avsnitt av paradise hotel som jag missat, hörs senare!


BAD MOVIE

Nu kom vi precis hem från bion och jag måste säga att jag är väldigt besviken på filmen. Speciellt alla 3D scener som skulle vara med, det var typ fyra st scener om ens det. Det är absolut inte en film jag rekommenderar, det är nog den sämsta filmen jag sett (haha). Strax ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv innan jag går och lägger mig. GODNATT MINA VÄNNER!

http://publishme.se/43061/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body


BIO

img_0142 (MMS)

(Inlägget skulle kommit upp tidigare ikväll) Jag fick stressa som tusan efter passet på Sportlife, men nu sitter jag i bio salongen med min kärlek. Jag hoppas verkligen SAW 3D är bra, hörs senare goingar!


SAW IN 3D

Jag kom hem från min och Johannas härliga kvällspowerwalk för en stund sen, det var riktigt skönt och vara ute och gå. Men nu var det bara att byta om till nya träningskläder igen eftersom vi ska på ett bodycombat pass vid 19.20. Efteråt ska jag möta upp min kärlek, för då väntas bio. Vi ska se SAW 3 i 3D, allt kommer bli hundra gången läskigare tror jag. återkommer efter bion.

Love from me!


TRAINING

Jag kom precis hem från jobbet, jag fick jobba över i 3h och de extra timmarna gick jätte fort. Nu tänkte jag göra mig lite mat och sen ska jag ta en powernap och senare ska jag bort till pärlan Johanna. Vi ska ut och gå en rask powerwalk och uppdatera varandra om allt som hänt i helgen, så det lär bli mycket prat och skratt som vanligt. Ikväll vid 19.20 ska jag, hon och hennes syster gå på ett Bodycombat pass på Sportlife. Ska bli spännande, eftersom jag aldrig varit på de passet. Har någon av er varit på Bodycombat, isåfall vad tyckte ni? Hörs senare!


me and my darling Johanna.


1 NOVEMBER

img_0067 (MMS)

Godmorgon, godmorgon! Måndag igen, ny månad och en ny vecka med nya möjligheter. Nu är jag på väg till jobbet för och jobba i några timmar, jag vet dock inte hur länge jag jobbar idag eftersom jag var tvungen och jobba över. Hoppas ni får en bra dag, CIAO!


RSS 2.0