Time to work, 14.00-21.30, efteråt blir de...

img_0335 (MMS)

Time to work, 14.00-21.30, efteråt blir det utgång. Hoppas ni får en  bra lördag allihop. Ciao!


Jag saknar min pärla som befinner sig i Kr...

img_0029 (MMS)

Jag saknar min pärla som befinner sig i Kroatien. Men på tisdag kommer hon hem igen och då kommer hon att vara stadsbo och nybliven sambo. Hon kommer även bo knappt 5 min ifrån mig och det kommer bli riktigt kul att hon kommer bo så nära. Åh vad vi kommer få stå ut med varandra ;  ) haha. <3


Home sweet home

Finally home from work! Idag har det varit hur mycket som helst och göra, det känns som jag inte suttit still en minut. Jag har haft kunder konstant. . . Men nu kan jag äntligen börja varva ner.

Jag sitter här i vardagsrummet nu, Robin och Pressfeldt sitter som fast klistrade framför xboxet och härjar. Haha! Tänkt att ett xbox kan göra en kille så otroligt glad och jag kommer nog aldrig att förstå mig på det där, tyvärr ; ) Nu tänkte jag bara ta det lugnt resten av kvällen och mysa framför vår tv. (tur att vi har två tv-apparater).

 

Återkommer imorgon igen, godnatt!



Friday morning

Idag började jag morgonen med en svettig powerwalk runt munksjön. Resten av dagen kommer bestå av jobb i 8,5h. Därför blir det inte mycket uppdatering idag. Men nu ska jag fixa lite här hemma innan jobbet, hörs senare!


Today's look: kofta - Frk, linne - forever...

img_0328 (MMS)

Dagens outfit: kofta - Frk, linne - forever 21, bälte och shorts - H&M, ring - lindex, boots - nilson. Påväg till jobbet nu, blir några minuter sen pga att jag missade första bussen. Typiskt mig ; ) Hörs senare efter jobbet.


Intervaller

Nu tänkte jag bege mig ut i regnet och köra intervaller
och sedan avsluta med lite pilates övningar här hemma.


CIAO!

Torsdag


Gårdagens bio var väldigt bra, men lite för komplicerad för min del. Fast det är verkligen en film ni borde se, om ni inte sett den. Men nu ska jag strax börja städa lägenheten, göra lite mat och sen väntas jobb ikväll. Återkommer senare!

BIO

Tänkte fixa mig strax, för om ett tag ska jag och R promenera bort till bion.
Vi ska se "inception" som sägs vara jätte bra, någon som sett den?

Hoppas ni får en mysig onsdagskväll, ciao!


NYTT HOS MIG


Shopaholic



Nyfiken?

Hej allihop! Jag har inte haft någon tid alls att sätta mig ner och blogga. Min dag började med jobb i 6h på morgonen, sen mötte jag upp underbara Sanna för en runda på stan och en mysig lunch på piren. Det var supermysigt som alltid, hon är bra. Men efter ca fyra timmar nere på stan, är jag nu hos min familj och hälsar på lite. Fast det känns som jag kommer att somna vilken minut som helst, därför tänkte jag ta en powernap nu, sen ska jag bege mig hemåt och ta på mig träningskläderna och köra ett hårt pass.

Jag kunde dock inte hålla i pengarna idag, så det blev lite smått och gott som fick följa med. Är ni nyfikna? Iåsfall håll utkik, så får ni se dagens inköp lite senare.

Update: Bilder från idag.




Today's look

Lång klänning & Ring - H&M ,  Flätat bälte - Once,
Sandaler - Scorett,  Väska - Mulberry bayswater (köpt i Thailand).


Off to work! Sa precis hejdå till Nathalie...

img_0309 (MMS)

Off to work! Sa precis hejdå till Nathalie, vi har haft ett par trevliga timmar. Det blev lunch och ice chailatte ute i solen på wayne's. Sen en runda på stan, fast jag shoppade ingenting. Inget föll mig i smaken idag . . . Men nu blir det jobb till halv tio ikväll, sen är det bara att åka hem och sova eftersom jag ska upp vid fem på morgonen dagen efter. Ciao!


Lunch på stan

Hej allihop! Under förmiddagen har jag hunnit med att tvätta, varit ute på en morgons powerwalk och kört ett pilates pass. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen möta upp Nathalie. Vi ska äta lunch och gå en sväng på stan, det ska bli himla trevligt. Senare ikväll väntas jobb . . . Återkommer senare!

Långa längder

Äntligen har kjolen kommit in igen, den passar lika bra nu som i höst.
Den kommer användas flitigt och den blir din för bara 179:-H&M

Såhär hade jag tänkt och matcha den nu, enkelt och snyggt:


POWERWALK

Jag kom hem för en liten stund sen, jag har varit ute och gått en kvällspowerwalk med min bror runt munksjön. Det var behövligt efter helgens bravader. Det blir en imorgon också, fast tar det på morgonen istället. Nu håller jag på och lagar lite lax till middag och sen blir det film med R.

Hörs senare!










Nytt i hemmet

En ny lykta har tagit plats i mitt fönster, det blev svarta stenar som fick ta plats så länge tills jag köpt en vacker vit blomkvist som jag tänkt och dra runt ljuset.


Picasa 3

Jag har fått många frågor om hur jag gör mina collage, det är egentligen hur enkelt som helst. Det är bara till och söka på google på "picasa 3" och sedan ladda ner . Sen när du instrallerat klart allt och ska börja med collaget så klickar du på en av bilderna och sedan trycker du på collage som finns längst ner bland de andra ikonerna. Sen fortsätter du på samma sätt och väljer de bilder du tänkt och skapar ett eget collage.

Jag kan även tilllägga att jag är sämst på att förklara saker, men jag gjorde mitt bästa. Om ni har flera frågor eller funderingar, svarar jag mer än gärna. . .


Aruba

Jag och R har som sagt rest till Thailand två år i rad nu under vintertiderna. Första året åkte vi dit över Nyår och stannade två veckor. Sen andra året åkte vi i början av januari och stannade även då i två veckor.  Vi har hunnit besöka så mycket på våra veckor när vi var där . . . 

Sen nu har vi även haft planer på att åka dit i år igen, men nu har vi börjat fundera på annat. Eftersom vi har sett så mycket av Thailand redan och är sugna på lite nytt. Därför har vi fått span på Aruba som ska vara helt fantastiskt fint, någon som varit där och kan säga vad ni tyckte om det och ge några bra förslag på hotell och sånt där?


Bilder från lördagskvällen





Ny vecka

Måndag igen, vilket innebär ny vecka och massa jobb. Fast idag är jag helt ledig! Det har varit väldigt behövligt och ha två dagar ledig i helgen och nu en extra dag. Idag tänkte jag storstäda garderoberna så allt hänger i sin ordning, sen fixa lite ärenden på stan, åka till friskis och ikväll ska jag och R storhandla. Jag skulle egentligen träffa underbara Lovisa idag, men hon ska nu istället och på en minitripp till sin pojkvän i Trelleborg. Därför får vi ta det när hon kommer hem igen. Hörs senare!

Min helg

Jag som trodde att jag skulle uppdatera när jag var i Halmstad, men jag hade ingen lust alls. Därför tänkte jag dra lite kortfattat om vad jag gjort hela helgen.

Min helg.
Fredag: Då jag och R åkte ner till Halmstad, vi var framme på kvällen och sen bestod resten av kvällen av massa prat, mys och god mat med mina svärföräldrar och R's syster och systerdotter.
Lördag: Jag började morgonen med en powerwalk med svärmor uppe på gallberget, sen när vi kom hem igen, var det dags och fixa iordning sig för lite fika och shopping på stan med hela familjen. Kvällen tillbringades med bästa Elin och några andra härliga Halmstad tjejer. Det blev grilling, vin, tipspromenad, skratt och dans under kvällen hemma hos Sabina, tack för en jätte bra kväll tjejer!
Idag: Har vi absolut inte gjort någonting, vi har bara umgåts allihop och tagit det lugnt hela dagen. Precis så en söndag ska vara utan några måsten . . .







Mer bilder från helgen kommer upp imorgon, godnatt!

Helgens shopping - H&M



Haft en underbar helg här i Halmstad hos m...

img_0301 (MMS)

Haft en underbar helg här i Halmstad hos mina svärföräldrar.  Vi fick precis skjus av svärfar, så nu sitter vi på tåget påväg hem till Jönköping igen. När jag är hemma ikväll tänkte jag visa er mina senaste inköp, så håll utkick!


Sitter på tåget nu, återkommer när jag är ...

img_0279 (MMS)

Sitter på tåget nu, återkommer när jag är framme i Halmstad. Ciao!


Halmstad

Träningen ikväll gick alldeles utmärkt! Nu har jag precis packat klart allt inför helgen, då jag och R åker hem till hans familj imorgon och där kommer även hans kära syster och hennes dotter vara. Det kommer bli en otroligt mysig helg i Halmstad, det kan inte bli annat med världens bästa pojkvän, bästa svärföräldrarna och R's underbara syster och hennes dotter Nim.

Men nu måste jag faktiskt sova snart, eftersom jag börjar vid 06.00 imorgon igen. Sen rullar tåget mot Halmstad vid tre tiden. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt i helgen, Ciao!


Min andra familj - Familjen taikon.


The gym

Strax sticker jag till gymmet, jag väntar bara på att tvätten ska bli klar.
Sen ska jag köra ett hårt gympass, återkommer senare!


Chihuahua


Om jag och min sambo hade valt att köpa en idag,hade jag köpt den här.
För det var nog den sötaste chihuahuan jag sett. Eller vad säger du Nikki? ;)


Workie, workie!

Godmorgon kära ni! Jag sitter nu på jobbet och fixar allt inför öppningen som är om ca 10 min. Jag var otroligt pigg när jag vaknade idag, konstigt nog. Fast tröttheten kanske kommer senare framåt dagen. . . Återkommer efter jobbet, ciao!

05.00

Godkväll allihop!

Nu har jag varit hemma en stund och det är tyvärr dags att gå och lägga sig. Mindre kul! Men imorgon vid fem på morgonen ringer klockan och då är det dags för jobb en timme senare. Efter jobbet imorgon ska jag träffa pärlan Johanna och säga hejdå till henne, eftersom den lyckosten åker till Kroatien i en och en halv vecka. Dum som jag var, valde jag att jobba hela sommaren istället utan semester. Jag får längta efter en vinterresa istället som sker i år igen med R.

Bild: Jag. Januari 2010, Koh Mook - Thailand.

VILL HA

Klickade precis in på Sofi Farhman's blogg och såg denna
fantastiska lång klänningen från Malina.

Den får mer än gärna ta plats i min garderob



H&M

Här kommer lite bilder på nyheterna som kommer trilla in på H&M under dom kommande veckorna. Det som föll mig i smaken var absolut jackan längst upp till vänster, halsbandet och leopardskorna.

Working lady!

Jobb, jobb och återigen jobb. Det känns som det är det enda jag skriver om just nu, men tyvärr så är det nästintill det enda man hinner med just nu. Jag sov ut ordentligt idag, eftersom jag inte fick göra det igår.

Nu tänkte jag köra ett pass med pilates bollen innan det är dags för mig att ta cykeln till jobbet och när jag väl slutat jobba, är det bara till att åka hem och sova igen eftersom jag måste upp vid fem på morgonen dagen efter . . . Det får bli roligare uppdatering imorgon istället, Ciao!


At work! Today's look: Ballerina - Charlot...

img_0277 (MMS)

At work! Today's look: Ballerina - Charlotte russe, höga chinos och väska - Gina tricot, Linne - forever 21, Sjal och bälte - h&m.  Enjoy!


Time to work, ciao!


Skonamig.se


Lisa Nilsson - Handens fem fingrar

Denna låten sjön en vännina till Sanna på deras dop och det var då
alla tårar kom. En otroligt vacker låt till ett otroligt vackert dop!

Jag är tvungen att dela med mig av låten, dels för den är fin och att den berör.


Tvättar

Godmorgon allihop! Jag har varit vaken sen kvart över sex idag, tack vare att jobbet ringde och väckte mig. Jag var tvungen att komma upp med en nyckel bara för att min kollega inte hade en speciell nyckel till vårat lås. Så jag kan väl inte påstå att jag vaknade på den bästa sidan idag. Sen kändes det väldigt onödigt och gå och lägga sig, eftersom jag hade tvätttid vid sju. . .

Nu på morgonen har jag varit ute på min dagliga morgons promenad med Jonna och sen har jag tvättat hela förmiddagen (håller på än). Framåt eftermiddagen ska jag träffa underbara Emmie och Sanna, återstår och se vad vi hittar på. Ciao!


Promenix



Kom hem från jobbet för ett tagsen, jag gick hem och det var otroligt varmt och kvavt. Usch! Jag tog även vägarna förbi pärlan och Jesper och kollade på hur långt de hade kommit i deras lägenheten. Deras vardagsrum är nästintill klart och det var riktigt fint, så den ska de vara nöjda med. Nu har jag även fått i mig lite mat, så tänkte krypa ner i sängen brevid R och kolla på tv. Godnatt!


NEW WEEK

Ny vecka, nya möjligheter och en massa jobb står på schemat.
Jag sov ut ordentligt idag och nu tänkte jag sätta upp tvätttid, städa lägenheten,
laga mat och sen ska jag träna. Senare idag väntas jobb hela kvällen, Ciao!


Vackert Dop

Kom hem för ett tag sen från Kristianstad, där vi har tillbringat hela dagen med min familj, min pojkväns familj och hans systers pojkväns familj och släkt. Vi har varit på Dop för Nim och allt var så vackert. Det var underbart väder, fantastisk mat och ett otroligt vackert dop. Det är absolut det finaste dopet jag varit på!

Syskonen-Sanna, Nellie och min Robin


Mina underbara svärföräldrar

Mina föräldrar

Dopet

Fantastisk sång av Sandra

Jag och R

En stolt morbror/Gudfar

Sötaste Nim

Jag och svärfar

Nim och en stolt Moster Nellie





Kristianstad

Godkväll allihop! Det har varit dålig uppdatering idag, men det är helg och då har man inte mycket tid över att sitta vid datorn.

Jag har tillbringat hela min lördagkväll med min R och min familj, vi hämtade mat, satt och pratade och hade det väldigt mysigt. Sen gick jag och R bort till Johanna och Jesper som håller på och målar deras lägenhet här på Torpa, de flyttar ju in nu när som helst och deras lägenhet kommer bli jätte bra. Det kommer bli otroligt kul när de båda blir stadsbo och då bor vi ca 5 min ifrån varandra. Vi lär få stå ut med varandra, eller vad är det vi sagt pärlan? (haha) Men nu ska jag avrunda här och gå och lägga mig. För tidigt imorgon rullar bilen till Kristianstad, eftersom det är det dop som står på schemat hela dagen. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, Ciao!


Bilder: Maj 2010, då Nim nästan var nyfödd och söt som tusan.


Är på jobbet nu och det åskar som tusan ut...

img_0048 (MMS)

Är på jobbet nu och det åskar som tusan ute. Det känns inte jätte säkert här heller, men vad ska man göra. Det var nog lite dumt av mig att cykla till jobbet, eftersom det lär ju regna när jag cyklar hem. Fast den smällen får jag ta då! Senare idag ska jag och min pojkvän fixa dop present till hans systers dotter Nim som ska döpas imorgon i Kristianstad, det kommer bli så mysigt med dop och att träffa allihop igen, för det va ett tagsen nu, Hörs senare!


Familjmys

När jag hade slutat jobba ikväll, kom min pappa och hämtade mig (snällt). Jag har nämligen tillbringat hela kvällen med min familj, jag tyckte det var ett tagsen. Så det passade alldeles utmärkt nu ikväll! Vi har kollat på film, hämtat mat, pratat lite och bara haft det mysigt. Men nu ska jag gå och lägga mig helt ensam, fast inatt kommer min pojkvän (vinglandes) hem efter en utekväll med hans fotbollslag. Avrundar här och återkommer imorgon igen efter jobbet. Jag börjar ju jobba tidigt imorgon igen, Ciao!

Såhär såg jag ut idag, en soft och enkelt outfit innan jobbet:


Zebra

Zebra handdukarna, blir perfekta i badrummet.
Zebra Bikinin, har jag suktat efter ett tag nu.
Så det fick bli ett klick på båda två!


Friday morning

Helgen är här igen och veckodagarna bara rusar förbi, när man jobbar och sliter dag in och dag ut. Idag hinner jag inte göra allt för mycket, jag ska städa lägenheten och sen laga lite lunch som jag kan ha med mig till jobbet.

 

Senare framåt tolv ska jag promenera upp till jobbet och det tar ungefär en timme, då får jag min dagliga promenad, vilket känns bra. Återkommer senare!

 


Today's



Sitter på jobbet nu och ska ta mig ett sna...

img_0255 (MMS)

Sitter på jobbet nu och ska ta mig ett snabbt mellanmål...Hörs senare ikväll, Ciao!


Allergi

Godmorgon allihop, jag tog en lång sovmorgon idag och vaknade med ett par uppsvullna och röda ögon (jäkla allergi). Jag blir tokig på min gräsallergi, ingenting fungerar.  Iallafall inte tabletter!  Jag måste nog gå bort till apoteket och köpa ögondroppar och något som lindrar snuvan ordenligt. Återkommer senare!

 


In love

Jag har letat länge efter ett jätte fint nattlinne och idag fann jag ett. Jag blev helt förälskad, den fanns bara i turkost i butiken och det var inte riktigt den färgen jag var ute efter.  Fast när jag gick in på deras hemsidan nu och såg att det fanns i rosa, kunde bara inte låta bli och klicka hem den. Blir ni lika förälskade?


Lindex

Såg denna jackan inne på Lindex idag och jag tyckte den var rätt häftig.

Vad tycker ni? Den blir din för 499:-




Min dag i bilder

Tillbringat hela min kväll med min pärla Johanna, hon hämtade upp mig
direkt efter hennes jobb vid fyra och nu kom jag precis hem efter en mysig kväll.


Busy woman


Bild: Jag och min fina pojkvän

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, det blev en promenad hem i det underbara vädret. Idag blir det ingen solning för min del tro det eller ej, för om ett tag ska jag möta upp Lovisa och Hanna på stan för en fika och massa skvaller. Sen framåt fyra när min pärla Johanna har slutat jobba ska jag träffa hene. Så det är fullt upp idag . . . 

Passa på och ut och njut av det underbara vädret nu,det
hade jag gjort om jag inte hade annat och göra. Ciao!


Godmorgon allihop! Inatt sov jag fruktansv...

img_0239 (MMS)

Godmorgon allihop! Inatt sov jag fruktansvärt dåligt, så jag var inte pigg när klockan ringde vid fem i morse. Det är verkligen jobbigt när man inte kan somna på kvällarna, speciellt när man vet att man ska upp tidigt. Hörs senare efter jobbet, Ciao!


Varmt

Hemma från jobbet nu, det blev en powerwalk hem från Ekhagen till Torpa. Det var sjukt varmt och kvavt! Nu ska jag bara göra lite sallad som jag kan ha med mig till jobbet imorgon, jag börjar ju tidigt på morgonen. Så det är bara och gå och lägga sig strax, återkommer imorgon igen med lite roligare uppdatering. Ciao!




Dags för jobb till halv tio nu,  innan ida...

img_0247 (MMS)

Dags för jobb till halv tio nu,  innan idag låg jag på stranden med Emmie & Jenny. Fast det blev inte länge eftersom det började åska som bara den och när jag väl cyklade hem kom allt regn och hagel, så ni kan ju tänka er hur blöt jag blev. Hörs senare!


Sunshine



Nu tänkte jag gå ut och lägga mig lite på bakgården
innan det är dags för mig att fixa lite lunch. Senare
idag väntas jobb hela kvällen, hörs senare. Ciao!

Grönt är skönt

När jag ser denna tjejen med den gröna kjolen från H&M,
blir jag verkligen sugen på och klicka hem den direkt.

Så enkelt och så snyggt!


Maxi klänning

Jag älskar maxi klänningar, det är verkligen jättefint. Jag själv har
bara en och skulle behöva någon mer, vilken tycker ni är finast?



Löpning

Det blev visst löpning runt munksjön istället för en powerwalk, men det var riktigt skönt och behövligt. Nu ska jag komma igång ordentligt med träningen och börja äta nyttigt igen, vi får se hur länge jag klarar det denna gången. Förra gången lyckades jag i lite mer än två veckor och det gav verkligen resultat, men nu ska jag hålla på längre hade jag tänkt mig. Tror ni jag lyckas?

Det är underbart och springa när det är så fint ute
.

Powerwalk

Tillbringade min eftermiddag med Jenny och Emmie och några killkompisar, vi åkte till Axamo och var där i två timmar. Det blev ett dopp och lite solning. Nu ikväll har jag lagat mat och bara tagit det lugnt. Jag blir otroligt trött av denna värmen som varit hela helgen och idag. Även i skuggan och i lägenheten är det hur varmt som helst och det är inte ofta jag klagar på värmen, men nu är det för varmt. Jag längtar nästan tills det kommer lite regn!


Nu tänkte jag gå ut och gå en kvälls powerwalk runt munksjön, jag väntade med det tills nu ikväll eftersom det har varit över ca 34 grader idag också som sagt.


Ciao!


The beach

Väntar på att Emmie och Jenny ska höra av sig, så vi kan åka ner till stranden och jobba på brännan. Idag får jag äntligen sola och jag är helt ledig.

Hörs senare, ha en bra dag allihop!

VM-FINAL! Snart är det äntligen över, fast...

img_0235 (MMS)

VM-FINAL! Snart är det äntligen över, fast jag måste säga att matchen är riktigt spännande och frågan är ju om det kommer avgöras i straffar? Återstår och se.  Utanför oss har himlen förövrigt blivit rosa och det är så fint. . .Fast det åska och regnar med, vilket är mindre kul!


Vätskebrist

Det blev inget solande idag heller för min del, eftersom när jag hade slutat kom alla molnen fram ännu mer. Fast hann med ett litet dopp och träffa lite folk på stranden i alla fall, men efter en halvtimme åkte jag hem igen. Efter det cyklade jag hem, sen mötte jag och Robin upp Sanna och killarna nere på jordbrovallen och lirande lite fotboll i 30 graders värme. Killarna övertalade oss tjejer att spela och jag måste säga att det finns nog lite fotboll kvar i blodet.

 

Visste väl att jag skulle få mer otur idag! När jag duschade innan höll jag på och svimma, det var riktigt läskigt. Jag fick panik, antar att jag druckit för lite vatten under dagen. Sen har jag nog inte riktigt kurerat mig ordentligt då jag var sjuk. Resten av kvällen blir lugn, ska kolla på fotboll här hemma med mitt hjärta och bara mysa.

 

Ciao!


Min morgon började mindre bra, det började...

img_0166 (MMS)

Min morgon började inte jättebra, det började med att jag hoppade upp ur sängen och sa till min sambo "hallå, jag har börjat jobba och jag öppnar om tre minuter". Fast då var kl:06.27 och den tiden öppnar vi bara på vardagarna och jag säger bara vilken tur att det är söndag idag då ;) Så det var bara till att somna om igen, men när jag väl skulle upp på riktigt så krossade jag ett glas med vatten i som stod brevid sängkanten. Vad kommer hända mer idag egentligen? Haha. Nog om det, idag ska det bli toppen väder igen. Tyvärr fick jag inte njuta av vädret igår eftersom jag jobbade. Därför ska jag passa på idag när jag slutat jobba i eftermiddag. . . Hörs senare!


Tröttis

Hemma från en mysig kväll tillsammans med några av mina kära vänner. Kvällen bjöd på skratt, skvaller och en väldigt kort sväng på piren för min del. Jag stannade nog där i 10 min, sen fick jag nog. Jag var alldeles för trött och sen ska jag upp tidigt och jobba imorgon.

Jag har precis städat iordning efter min pojkväns förfest som han hade nu under kvällen och tänkte gå och lägga mig strax. Hörs imorgon, Ciao!

Bjuder på fyra härliga bilder från förra veckan på mig och fina Sanna.



Sitter nu på bussen påvägs till min kära v...

img_0201 (MMS)

Sitter nu på bussen påvägs till min kära vän Sanna där fler av tjejerna befinner sig. Det blir en lugn kväll och kanske en sväng till Piren efteråt. Hörs senare!


Klick, klick, klick

Denna underbara tunikan från Hm, klickade jag precis hem. Den är mycket finare i verkligen och
kommer bli perfekt och matcha till ett par slitna shorts och ett brunt bälte i midjan!



Time to work

Idag var jag helt färdig när jag vaknade, trodde att jag aldrig skulle komma ur sängen. Fast tillslut gick det och nu har jag precis gjort frukost, det blev stekta ägg med paprika i som jag ska få i mig innan det är dags att ta cykeln upp till jobbet. Ha en bra dag allihop!



Blogg

Jag måste rekommendera er att gå in på min pojkväns underbara systers blogg som har börjat blogga igen efter ett litet uppehåll. Den är riktigt bra och jag tror det kan vara något ni också kan gilla, därför tycker jag ni ska kika in på här.


Sanna och sötaste lilla Nim. (bild lånad från hennes blogg)

Love Happens

Min underbara vän Johanna lämnade mig för en liten stund sen, vi har haft lite myskväll här hos mig. Hon kom hit direkt efter jobbet, vi har tillbringat kvällen med vindruvor, melon och mörkchocklad och en bra film som heter Love Happens. Nu måste jag avrunda här och gå och lägga mig, eftersom imorgon väntas jobb.


Stadsparken



Tylösand Magazine

Min pojkvän var modell för ett modereportage i början av sommaren och bilderna blev hur bra som helst och tidningen Tylösand Magazine finns i varje hotellrum på Hotell Tylösand.  Jag är stolt över honom, han är finast!




Min pojkvän till vänster för er som inte vet.

 

 


My love.

Imorgon kommer äntligen min kärlek hem, jag har saknat honom massor!

Nu ska jag sova iallafall, eftersom jag inte har varit helt hundra idag. Jag har fått feber och näsan och ögonen rinner fortfarande för fullt. Jag får inte stopp på det, vilket är skit jobbigt! Ni som har allergi förstår mig. Jag återkommer imorgon igen med bättre uppdatering (internet är nog fixat tills imorgon också, hoppas jag!)

Jag tänkte även tipsa er om en väldigt bra blogg imorgon, missa inte det!

Bild: Jag och min kärlek en kväll förra veckan


I'm back soon!

Nu när jag inte kan blogga som vanligt, tänkte jag passa på och höra med er om 
 vad ni vill läsa om? Vad ni vill att jag bloggar mer eller mindre om?

Innan fredag ska iallafall internet vara igång igen. PUSS!


Hej allihop! Vet att det blivit tråkig upp...

img_0105 (MMS)

Hej allihop! Vet att det blivit tråkig uppdatering det senaste, men så fort internet börja funka igen så ska jag ta tag i det ordentligt. Idag har jag städat lägenheten, varit ute och gått, kört magövningar på pilates boll och om en timme ska jag ta cykeln upp till jobbet och jobba till 21.30 ikväll . . . PUSS!


Sitter på tåget påväg hem till Jönköping i...

img_0222 (MMS)

Sitter på tåget påväg hem till Jönköping igen, jag önskar att jag kunde stanna kvar hos hans underbara familj. Men semestern är över och jobbet kallar vid 14.00 idag, mindre kul! Sen stannar min kärlek kvar hos sin familj, så då får jag vara helt ensam nästan hela denna veckan. Jag som hatar att sova själv, jag får hoppas på att dagarna går fort tills vi ses igen. För jag saknar honom redan!


Tillbringar min sista semesterkväll tillsa...

img_0220 (MMS)

Tillbringar min sista semesterkväll tillsammans med världens bästa pojkvän och underbara Elin och Jonatan. Vi håller nu på och grillar, så det blir lite mat och massa prat och skratt. . . Men imorgon vid 08.20 åker jag hem till Jönköping igen och då börjar jag jobba nästan varje dag i 4 veckor. Återkommer när jag är hemma, ha en mysig söndagskväll allihop!


Jag kom fram till Gbg vid 12.00 och då åkt...

img_0213 (MMS)

Jag kom fram till Gbg vid 12.00 och då åkte vi och åt lite mat, sedan blev det en tripp till den lilla mysiga orten "Åsa" där vi legat vid havet tills nu. Det har varit en jätte mysig dag och nu sitter vi i bilen igen påvägs till Halmstad : ) Jag ska försöka uppdatera med bilder senare. Så håll utkik!


Förlåt för den dåliga uppdateringen, men d...

img_0212 (MMS)

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det blir snart bättre igen.  Men igår kväll bjöd jag hem tjejerna till mig på lite räk och vin kväll, vi hade köpt vindruvor, ostar, kex och vin som vi satt och åt på min bakgård. Vilket var super trevligt och mysigt.  Just nu sitter jag på tåget påväg till Göteborg för och möta upp min kärlek där. Vi ska nämligen tillbringa hela dagen i Gbg och senare ikväll åker vi till Halmstad . . .Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, CIAO!


Torsdag

Hej allihop! Förlåt för dålig uppdatering, men just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar eftersom vårat internet har slutat fungera. Vet inte vad som är fel, men jag får kolla upp det så fort som. Gårdagens middag ute på piren var jätte trevlig och mysig, kan inte bli annat med min fina och våra kära vänner. Kvällen bestod av god mat, vin, skratt och prat. . . Tack ännu en gång!

Idag vaknade vi strax efter 09.00 och sen vid 10.00 kom Sanna och Joakim hem till oss, eftersom vi hade bjudit hit dom på frukost. Efter det var det tänkt att vi skulle gå ut och lägga oss i solen, men vi tyckte det var alldeles för dåligt väder. Istället åkte vi upp till IKEA och kollade där ett bra tag och sen lunchade vi där och nu i eftermiddag har jag och min pojkvän bara tagit det lugnt och myst. För nu åkte han precis till Göteborg till några killkompisar och stannar där tills på lördag, sen kommer jag ner till Gbg på lördag morgon och sen ska han och jag tillbringa hela dagen i gbg och på kvällen åker vi till Halmstad. Men nu ska jag hem, för om en timme kommer mina underbara vänner Lovisa och Jenny till mig. Återkommer med bilder och uppdatering när internet har börjat funka igen!

RSS 2.0