God morgon

God morgon allihop!

Hoppas ni sovit gott, för själv fick jag inte så mycket sömn. Men jag beslöt mig faktiskt för att börja 06.30-11.00 istället, för det är himla läskigt att vara helt själv på mitt jobb på morgonen. För det är ingen personal där på hela två timmar och då är jag specialist på att inbilla mig saker som t ex. att det är någon där osv. Men nu har jag äntligen slutat jobba iallafall, för idag då.

Så nu ska jag nog gå och lägga mig och sova lite, för jag är jätte trött. Sen ska jag ut och springa runt munksjön och senare framåt 1 tiden ska jag träffa Lollobaby, kanske blir en sväng till A6 och kolla lite och luncha tillsammans och ha lite tjejsnack. Men ikväll är det dags för jobb igen, har lovat att jag ska stå i kiosken för U21 som spelar idag på stadsparksvallen kl:18.00. Dumma mig som erbjöd mig det! 

Men vad säger ni om vädret då? det är som jag alltid har sagt, man kan inte lita på väderprognosen, de sa att det skulle bli upp till 25 grader idag. Men det vet jag inte riktigt, här har det regnat hela morgonen. Man vill så gärna tro på väderprognoserna men ibland går det bara inte? för dom har nästan alltid fel. Men nu är det dags för mig att sova lite, kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0