Paradise Hotel

Kom precis hem från min underbara vän Lovisa, vi har kollat på film, pratat massor och gottat oss. Sen ringde chefen och ville att jag skulle hoppa in och jobba imorgon och jag ställde upp. Så imorgon blir det jobb igen mellan 07.00-15.30, därför blir det läggdags tidigt för min del. Men först blir det paradise hotel, god natt allihop!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hej!



Jag har följt din blogg ett bra tag nu faktiskt och måste säga att den är super. Gillar verkligen att du blandar mode, jobb och vardag :D

Jag har förstått att du jobbar på Pressbyrån, inte sant?

Jag är igång och letar sommarjobb och vet inte riktigt vad jag ska söka. Vet inte om det är fel att fråga över en blogg men undrar om det finns plats där, och vad är åldersgränsen?

Haha, borde egentligen ringa men tänkte att jag kunde fråga här först.

Kram :D

2010-01-27 @ 19:22:58
Postat av: Alexandra

Hej! tack va söt du är : ) Ja precis, jag jobbar på Pressbyrån. Vi har rätt fullt nu, men de ska byta ägare nu i mars . . Så då antar jag att det kommer bli lite annorlunda. Därför tycker jag absolut att du kan söka hit, åldersgränsen är 18 år och sen tror jag att det är rätt bra att ha kassa vana. Jag hoppas att jag kunde hjälpa dig lite iallafall, fråga gärna något mer om det är så att det behövs. Kram kram!

2010-01-27 @ 23:08:30
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Tack för svaret! Lite synd att jag fyller 18 år i höst, annars skulle jag verkligen sökt, varför ska man fylla så sent på året? Men tack i alla fall för att du svarade och uppmuntrar :D Kanske söker i höst istället! Kram

2010-01-28 @ 18:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0