SLÅ EN KNUT


En sån här snyggt slarvig knut skulle jag också vilja lära mig att göra.
Att ha en tofs skulle bli så mycket roligare om man kunde se ut såhär!

Kommentarer
Postat av: neli

så snyggt =)

2011-02-21 @ 18:50:00
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej!

Jag undrar om du ångrar att du sa upp dig på Pressbyrån med tanke på att du inte verkar jobba så mkt på Citygross? Eller du kanske inte skriver alltid på bloggen när du jobbar=) Finns det inte så mkt tider att få? Tråkigt isf för man måste ju tjäna pengar...

2011-02-21 @ 19:22:13
Postat av: SVAR

Svar: hej Camilla!



Ja förstår att du undrar över det, du är inte den enda som undrat. Mitt svar är både ja och nej på den frågan, för jag kände att jag ville testa något nytt och att jag verkligen ville satsa på city gross eftersom man får nya erfarenheter och så.



Men sen visade sig nu att jag inte alls fått så många tider som jag trodde och det är nog tyvärr inget dom heller visste om. Det är rätt jobbigt och jag får lite panik på att gå hemma, men det har antagligen inte gått så bra som dom trott, men förhoppningsvis så blir allt snart som det ska igen. Jag får hålla humöret uppe och hoppas på det bästa!

2011-02-21 @ 19:30:01
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/
Postat av: Camilla

Okej vad tråkigt att du inte får jobba så mycket som du vill. Jag kämpar med för att få längre dagar, jag jobbar i en butik i Östra Centrum och snittar 19 timmar i veckan...tråkigt när man vill jobba mer! Funderar på att söka extra-jobb, har du något tips? Har jobbat på Ica i flera åt så kassajobb borde inte vara så svårt att få kanske. Men då är inte CG ett alternativ att söka sig till förstår jag=)

2011-02-21 @ 19:42:35
Postat av: Caroline

Va skönt att du varit nöjd med sminket, då kommer jag antagligen också bli det! ska ta och beställa hem lite smink jag också :) ha de gott gullet.. kram

2011-02-21 @ 20:14:08
URL: http://caroliiiines.blogg.se/
Postat av: SVAR

svar till camilla - Ja det är det verkligen, men de finns inte tider till det heller verkar det som. Men butik är ju riktigt roligt, jobbade i ca 2 år på Once for girls nere på stan. Jag trivdes superbra! Vilken butik jobbar du i?



Ne precis, om du har jobbat i kassa och sånt är det ju bra. Sök till alla sorters butiker (matbutiker) och sånt! :) jag tycker själv det är svårt och veta vart man ska söka. Hoppas du hittar något snart eller att du får längre dagar som du vill :) Håller tummarna åt dig Camilla!

2011-02-21 @ 20:44:48
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/
Postat av: Vanessa

Det där var riktigt snyggt, det kanske man ska ta och försöka lära sig :)

2011-02-21 @ 22:15:08
URL: http://vanessaalmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0