I NEED YOUR HELP

Godmorgon, godmorgon! Jag gick upp strax efter 8.00 och slängde på mig träningskläderna och gick ut i det tråkiga vädret och gick en rast powerwalk runt munksjön. Vilket var väldigt skönt och behövligt! Jag måste börja få lite rutin i min vardag och börja gå upp tidigt även när jag inte jobbar. Har ni någon bra tips på hur man ska komma upp på morgonen även om man inte ska göra något speciellt? Isåfall får ni gärna dela med er av era tips! : )




Kommentarer
Postat av: Anonym

har du inget jobb nu?? söker du nya? vad har du sökt för jobb isåfall? och har du några tips på jobb man kan söka som du vet söker personal =)

2010-10-28 @ 10:48:29
Postat av: Lina

Jag går alltid upp tidigt (senast kl.07.00) på vardagarna. Ibland är det riktigt motigt, men väl uppe så märker man att man egentligen inte är så trött. Min pojkvän går alltid upp tidigt, så jag har som "regel" att alltid försöka äta frukost ihop med honom. Supermysigt, speciellt nu när det är mörkt på morgonen och man kan tända lite ljus. Så där är ett tips om du har en pojkvän som brukar gå hemmifrån innan dej!

2010-10-28 @ 12:42:35
Postat av: SVAR

Svar till anonym: Jo jag har ett jobb, jobbar fortfarande på pressbyrån dock inte lika mycket. Därför söker jag nytt, nej vet inte vart de behövs personal. Skulle själv behöva tips om det ;) Ha det bra!



Svar till Lina: Det lät ju himla bra, borde jag test adå när min man går till högskolan ;) tack så jätte mycket Lina, ha det bäst!

2010-10-28 @ 18:00:25
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/
Postat av: Din kollega Frida

Nu fuskar du Alexandra, du får munksjön att ser skitstor ut, men det är inte munksjön för det är vättern! :P



(synd att vi inte ses på lördag, dissare...)

2010-10-28 @ 18:16:34
URL: http://nej jag har ingen blogg :P
Postat av: svar till frida

frida jag vet :P jden bilden är ju tagen för en vecka sen typ. hehe



Dissare, ska ju på kalas : ) hihi. Därför!

2010-10-28 @ 19:44:34
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0